Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vagy ez szintű értetlenség ilyen irónia lenne? Csak mert akkor nem vicces. Picit sem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Élő internetkapcsolatnak kell rendelkezésre állnia.
2. Tegye bele a lemezt a DVD meghajtóba. Kis idő múlva egy ablak fog megjelenni a kijelzőn az Ön “boxoffstore” kódjával. Amennyiben az autorun nem indul el, nyissa meg: “My Computer” (vagy “Computer” a Windows 7, Windows 8 és Windows 10 esetében) majd kattintson duplán a DVD meghajtót szimbolizáló ikonra,vagy a jobb egér billentyűvel kattintva válassza az “Explore/Open” opciót. Kattintson a “start.exe” file-ra.
3. Menjen a boxoffstore.pl oldalra és jelentkezzen be a fiókjába. Amennyiben még nem rendelkezik boxoffstore.pl fiókkal – készítsen egy új fiókot.
4. Kattintson a “Got code / van már kódod?” linkre az oldal jobb felső sarkában és üsse be a kódját.
5. A kód aktiválását követően a játék hozzárendelődik a fiókjához, miközben egy Steam aktivációs kód kerül kiküldésre az Ön emailcímére. (az aktivációs kód a “Your collection” oldalon is látható lesz).
6. Menjen vissza a telepítő ablakban és kattintson a “Continue” gombra.
7. A Steam szofver most telepítésre kerül. A telepítés folyamán a frissítések is feldolgozásra kerülnek.
8. Döntsön, szeretne-e létrehozni egy új Steam fiókot, vagy már egy létezőt szeretne használni. Adja meg a szükséges adatot majd mentse el vagy nyomtassa ki az Ön Steam fiókjához tartozó információkat.
9. Mikor a telepítő varázsló a megfelelő üzenetet megjeleníti, kérem adja meg Steam aktivációs kódját, amit korábban a boxoffstore.pl oldalról kapott.
10. A játék telepítésre kerül a játék DVD-jén elérhető file-ok használatával. Minden szükséges frissítés automatikusan letöltődik majd az internetről.
//Ja, és egyébként a Platinumshop oldalról, az ott kapható játék alól loptam a szöveget.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.13. 17:40:03
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem néztem tüzetesen utána a cuccnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.13. 17:30:15
//Mondjuk ez sem villanyozott fel. Nem kenyerem az efféle játékstílus.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Sosem hallottam róla.
Parasite Eve 2, best game EVER!
* Persona 2-3 a portable platformról
vagy
* Agarest 1-2 a korábbi asztali konzol érából.
* Excel. Vagy Access. Vagy ingyenes alternatíva.
* Katalógus progik - WhereIsIt, Game Collector, stb.
+bónusz: Ma még kiderül, Ghostlight melyik konzolos JRPG-t portolja konzolra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem azért, volt rá workaroundom: Amikor megvettem valamit, akkor azonnal pin-eltem is, és így végülis csináltam egy saját listát a meglévő címekről. De ne mondd már, hogy ilyen barkácsmegoldásokkal kelljen ügyeskedni a világ egyik vezető gaming platformján. És tudom, mit beszélek, mikor használhatatlannak mondom, hat évig nyűttem a Live nevű katasztrófát.
Segítek: Nagy X gomb a controller közepén, Account managment, Purchase history.
Mondok még jobbat: Marketplace, elkezded beírni controllerrel xy játék nevét, az próbálja kitalálni melyikre gondolsz, megvan? Kiválasztod. Bejön az oldala. Ha megvetted már nyomhatsz is a download gombra, ha nem vetted meg nyomhatsz a buy gombra.
Hát ez tényleg rendkívül nehéz... mondjuk bekötött szemmel egy dugóhúzóba került űrsiklón, szkafander nélkül a vertikális stabilizátorba kapaszkodva tényleg az. Aláírom.
"A gond az, hogy megfogalmazáson lovagolsz"
A gond az, hogy hülyeséget írtál és ahelyett, hogy beismernéd terelsz ezerrel. Na még egyszer:
#287494 -> "Én is hosszú évekig használtam, és olyan apavető funkciók hiányoztak belőle, mint mondjuk megvásárolt játékok kilistázása.."
"meg idegből videót csinálsz egy krumplival"
Mi az, hogy idegből? Itt a teló mellettem, most hadd ne akciókamerával vegyek fel a kedvedért vacak 1 percet... de igaz betolhatnám a gépbe a Blackmagic rögzítő kártyám is, hogy azzal a te kedvedre tegyek. De miért tennék ilyet? A célnak tökéletesen megfelelt, bemutatja remekül, hogy nem ismered a saját konzolod.
"a Live a legjobb platform ever."
Senki nem írt ilyet.
Az XBOX Live egy szörnyű tákolmány ha gyorsan, egyszerűen és áttekinthetően akarom elérni a megvásárolt játékaimat. Ami mondjuk nem lenne szar egy digitális vásárlást lehetővé tevő platformon.
Ez kb. olyan, mint a srác aki kormánnyal Dark Soulsozik. Lehetne, de hogy se nem optimális, se nem kényelmes, de még ésszerű sem, az is tuti.
A gond az, hogy megfogalmazáson lovagolsz, meg idegből videót csinálsz egy krumplival, mert amúgy a Live egyszerűen védhetetlen lenne. Ez után kijavíthatnád a helyesírásomat, és a vita meg is van nyerve, a Live a legjobb platform ever.
Érdemes megnézni, hogy a uPlay és az Origin mennyit fejlődött, amíg a Live ugyanaz a lassú, kényelmetlen és gagyi kreténség maradt, ami volt.
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.04.13. 13:40:55
Mert nem ez volt a feladat... a vásárlási előzmény problémára lőttem a videót. Csakis.
A te problémád esetében a Steam nyilván könnyű helyzetben van hiszen elsősorban bill+egérre tervezték. Azzal az ilyen adatbázisokban nyilván jóval könnyebb mozogni és keresni, mint az X360-as vezérlővel.
"Én is hosszú évekig használtam, és olyan apavető funkciók hiányoztak belőle, mint mondjuk megvásárolt játékok kilistázása... " - te írtad.
Erre kaptad a videót. Ott van, vagy nincs ott? Ott van.
Eof.
Engem is, baromira.
Nem mondom, hogy ennyi "flanc" muszáj, de azért nem ártanak. Hozzáteszem, a Big Picture helyett erre a sima Steam az ideálisabb, de a BP-ben is elég jól el lehet navigálni. A te videód ehhez képest puritán volt, éppen a gyors és áttekinthető navigációt nem mutatta be nagy mennyiségű játék között. PS3-on is van download list meg account management, de az emlékeiktől is elsírom magam, olyan volt a felhasználói élmény. Ott mondjuk nem is volt My Games, csak az éppen telepített játékokat lehetett megnézni. (A PSN-es galériák 20 éves mobilos kameráival lőtt screenshotjai is megértek egy misét, de sok retrójátéknál egy darab képet nem tettek fel a store-ba.)
De mondom, örülök, hogy van fejlődés (PS3-on az egész generáció alatt csesztek rá, időnként még rontottak is rajta), de azért erről nem a te videód győz meg, és a csempés megoldás sem a kenyerem. Már az is gáz, hogy Originen nem lehet jobban lekicsinyíteni a nagy frissítés óta a My Gamesben a borítóképeket. Zavar!
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.04.13. 13:09:43
Ne szórakozzatok már, ez nem Library, ez egy vicc. Az, hogy ömlesztve, két menü mélyen oda van hányva egyben minden vásárlás és letöltés, időrendben, az hol kényelmes? Miért nincs valami ilyesmi?
@Totti5: A digitálisan megvásárolt játékokról beszélek.
Hála az égnek. Amennyi felesleges baromság van a Steam-en, ahhoz képest az összes konzolos felület egy letisztult csoda.
Ott vannak a megvásárolt játékok, pont mint a Steam-en... dátum, ár, minden van. (A főmenüben meg a My Games szekcióban ott vannak képpel, értékeléssel (5 csillagos rendszer), galériával, némi leírással, etc.)
Mi kéne még?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Örülök, ha neked elég, azt viszont sajnálom, hogy - az agresszíven hárító hangnemed alapján - látszólag nem is vársz el a fejlődést.
Ott vannak a játékok, ami kell azt indítod. Külön tudod szűrni a 360at, X1et illetve ha tübb HDD van akkor aszerint. Méret, idő, abc szerint. Kezdőképernyőre kitudod tenni a kedvenceket fixen. Ennyi.
Szóval a boxos könyvtáropciókról tud valaki reprezentatív képeket lökni?
Ezt nem értem. Milyen mókolás? Az, hogy a felesleget elgiftelem, vagy elcserélem? Ez miért mókolás? Igaz, ki is dobhatnám és akkor nem kéne vele 1 mp-et se tölteni.
Sosem késő elkezdeni egy szaros Excel (vagy alternatív) program használatát...
Adversus solem ne loquitor