Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Szerencsére csak a Steam-es nem aktivált kulcsoknak kell max ilyen lista, mert mindenhol -igen konzolon is- látod, hogy mit vettél meg és mit nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ott a lista, hogy mit vettél még. Dátummal. Árral. Videót is kaptál róla. Kb. 10 mp elérni a listát konzolról. Akinek ez nem megy, az vegyen egy téglát azzal játsszon.

Vagy ez szintű értetlenség ilyen irónia lenne? Csak mert akkor nem vicces. Picit sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Útmutató az aktiválásához:

1. Élő internetkapcsolatnak kell rendelkezésre állnia.

2. Tegye bele a lemezt a DVD meghajtóba. Kis idő múlva egy ablak fog megjelenni a kijelzőn az Ön “boxoffstore” kódjával. Amennyiben az autorun nem indul el, nyissa meg: “My Computer” (vagy “Computer” a Windows 7, Windows 8 és Windows 10 esetében) majd kattintson duplán a DVD meghajtót szimbolizáló ikonra,vagy a jobb egér billentyűvel kattintva válassza az “Explore/Open” opciót. Kattintson a “start.exe” file-ra.

3. Menjen a boxoffstore.pl oldalra és jelentkezzen be a fiókjába. Amennyiben még nem rendelkezik boxoffstore.pl fiókkal – készítsen egy új fiókot.

4. Kattintson a “Got code / van már kódod?” linkre az oldal jobb felső sarkában és üsse be a kódját. 

5. A kód aktiválását követően a játék hozzárendelődik a fiókjához, miközben egy Steam aktivációs kód kerül kiküldésre az Ön emailcímére. (az aktivációs kód a “Your collection” oldalon is látható lesz).

6. Menjen vissza a telepítő ablakban és kattintson a “Continue” gombra.

7. A Steam szofver most telepítésre kerül. A telepítés folyamán a frissítések is feldolgozásra kerülnek.

8. Döntsön, szeretne-e létrehozni egy új Steam fiókot, vagy már egy létezőt szeretne használni. Adja meg a szükséges adatot majd mentse el vagy nyomtassa ki az Ön Steam fiókjához tartozó információkat.

9. Mikor a telepítő varázsló a megfelelő üzenetet megjeleníti, kérem adja meg Steam aktivációs kódját, amit korábban a boxoffstore.pl oldalról kapott.

10. A játék telepítésre kerül a játék DVD-jén elérhető file-ok használatával. Minden szükséges frissítés automatikusan letöltődik majd az internetről.

//Ja, és egyébként a Platinumshop oldalról, az ott kapható játék alól loptam a szöveget.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.13. 17:40:03

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mikre oda nem figyelsz <#vigyor3>
Nem néztem tüzetesen utána a cuccnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Újan vetted? Steames egyáltalán? Valaki ellopta a shiftedet meg az írásjeleidet?
sziasztok van egy gondoma homefron the revolutionnak hogy be teszem az 1 dvd add egy kodot és a steamon akarom aktiválni de kiirja rosza kod!mit lehet tenni elöre köszia válaszokat!
<#banplz>
zorrobomber
Link alatti screenshot alapján 😊 <#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.13. 17:30:15

IMYke2.0.0.0
Hopp --- ezt te honnan tudod? <#ravasz1>

//Mondjuk ez sem villanyozott fel. Nem kenyerem az efféle játékstílus.

zorrobomber
Van benne csecsszopás, annyira rossz má' nem lehet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Onnantól kezdve hogy ezt az állításod semmivel se tudod alátámasztani mert nem tudsz számokat válik ez az érved semmivé. Honnan tudod hogy hányan vásárolnak ott? Hasraütés?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én azt hittem, h bejelentenek egy Persona 5 PC átiratot. 😄
zorrobomber
Az első 41 perc inkább, nem? 😄

MerlinW
IMYke2.0.0.0
Basszus... ez nagyon mélyütés lett...

Ez vmi waifuszimulátor weeb shitnek tűnik.
grebber
Pont szokott lenni ilyen hulladék anime gány az indiegalán annyit megérnek biztos valakiknek HH-ban 1$-t<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Seth
Ócska

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Omega quintet a nyertes
Sosem hallottam róla.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Az én tippjeim:

* Persona 2-3 a portable platformról
vagy
* Agarest 1-2 a korábbi asztali konzol érából.

Seth
Shadow Hearts trilógiát hozzák ki egy szép pakkban, dejó lenne

PSN ID.: Beegabor

grebber
MS Store tehát nem jön pc-re<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
"Szóval tartsam észben, hogy miket vettem meg? Vagy legyen felírva egy kis cetlire a gépem mellett? Esetleg ellenőrizzem azt a remek összehányt listát, hogy mik vannak? Lehet, hogy öreg vagyok, de egyszerűen van, hogy elfelejtem, hogy valami megvan."

* Excel. Vagy Access. Vagy ingyenes alternatíva.
* Katalógus progik - WhereIsIt, Game Collector, stb.

Fpocok
Halo 3 Anniversary Might Be Coming To PC
+bónusz: Ma még kiderül, Ghostlight melyik konzolos JRPG-t portolja konzolra.

Szóval tartsam észben, hogy miket vettem meg? Vagy legyen felírva egy kis cetlire a gépem mellett? Esetleg ellenőrizzem azt a remek összehányt listát, hogy mik vannak? Lehet, hogy öreg vagyok, de egyszerűen van, hogy elfelejtem, hogy valami megvan.

Nem azért, volt rá workaroundom: Amikor megvettem valamit, akkor azonnal pin-eltem is, és így végülis csináltam egy saját listát a meglévő címekről. De ne mondd már, hogy ilyen barkácsmegoldásokkal kelljen ügyeskedni a világ egyik vezető gaming platformján. És tudom, mit beszélek, mikor használhatatlannak mondom, hat évig nyűttem a Live nevű katasztrófát.
Tinman
"ha gyorsan, egyszerűen és áttekinthetően akarom elérni a megvásárolt játékaimat"

Segítek: Nagy X gomb a controller közepén, Account managment, Purchase history.

Mondok még jobbat: Marketplace, elkezded beírni controllerrel xy játék nevét, az próbálja kitalálni melyikre gondolsz, megvan? Kiválasztod. Bejön az oldala. Ha megvetted már nyomhatsz is a download gombra, ha nem vetted meg nyomhatsz a buy gombra.

Hát ez tényleg rendkívül nehéz... mondjuk bekötött szemmel egy dugóhúzóba került űrsiklón, szkafander nélkül a vertikális stabilizátorba kapaszkodva tényleg az. Aláírom.

"A gond az, hogy megfogalmazáson lovagolsz"

A gond az, hogy hülyeséget írtál és ahelyett, hogy beismernéd terelsz ezerrel. Na még egyszer:
#287494 -> "Én is hosszú évekig használtam, és olyan apavető funkciók hiányoztak belőle, mint mondjuk megvásárolt játékok kilistázása.."

"meg idegből videót csinálsz egy krumplival"

Mi az, hogy idegből? Itt a teló mellettem, most hadd ne akciókamerával vegyek fel a kedvedért vacak 1 percet... de igaz betolhatnám a gépbe a Blackmagic rögzítő kártyám is, hogy azzal a te kedvedre tegyek. De miért tennék ilyet? A célnak tökéletesen megfelelt, bemutatja remekül, hogy nem ismered a saját konzolod.

"a Live a legjobb platform ever."

Senki nem írt ilyet.

<sigh> Oké. Az XBOX Live remek hely, ha érdekel a megvásárolt játékok kilistázása.

Az XBOX Live egy szörnyű tákolmány ha gyorsan, egyszerűen és áttekinthetően akarom elérni a megvásárolt játékaimat. Ami mondjuk nem lenne szar egy digitális vásárlást lehetővé tevő platformon.

Ez kb. olyan, mint a srác aki kormánnyal Dark Soulsozik. Lehetne, de hogy se nem optimális, se nem kényelmes, de még ésszerű sem, az is tuti.

A gond az, hogy megfogalmazáson lovagolsz, meg idegből videót csinálsz egy krumplival, mert amúgy a Live egyszerűen védhetetlen lenne. Ez után kijavíthatnád a helyesírásomat, és a vita meg is van nyerve, a Live a legjobb platform ever.

Érdemes megnézni, hogy a uPlay és az Origin mennyit fejlődött, amíg a Live ugyanaz a lassú, kényelmetlen és gagyi kreténség maradt, ami volt.
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.04.13. 13:40:55
Tinman
"éppen a gyors és áttekinthető navigációt nem mutatta be nagy mennyiségű játék között."

Mert nem ez volt a feladat... a vásárlási előzmény problémára lőttem a videót. Csakis.

A te problémád esetében a Steam nyilván könnyű helyzetben van hiszen elsősorban bill+egérre tervezték. Azzal az ilyen adatbázisokban nyilván jóval könnyebb mozogni és keresni, mint az X360-as vezérlővel.

Tinman
Az a gond, hogy terelsz.

"Én is hosszú évekig használtam, és olyan apavető funkciók hiányoztak belőle, mint mondjuk megvásárolt játékok kilistázása... " - te írtad.

Erre kaptad a videót. Ott van, vagy nincs ott? Ott van.

Eof.

IMYke2.0.0.0
"a nagy frissítés óta a My Gamesben a borítóképeket. Zavar!"

Engem is, baromira.

Nyilván PC-n nagy előny, hogy billentyűvel a csilliós libraryben is két kattintással ott vagy a kívánt játéknál, aminek aztán olyan taget adsz, amit akarsz. GOG-on fix címkék vannak, de tök jó, hogy be lehet állítani, mit játszottál végig, mi a kedvenc, mi a backlog, plusz ugye műfaj vagy nyelv szerint is lehet tallózni. (Vagy kontrollertámogatásra rákeresni, de az ugye nem tökéletesen megbízható, és konzolon úgyis adott.)

Nem mondom, hogy ennyi "flanc" muszáj, de azért nem ártanak. Hozzáteszem, a Big Picture helyett erre a sima Steam az ideálisabb, de a BP-ben is elég jól el lehet navigálni. A te videód ehhez képest puritán volt, éppen a gyors és áttekinthető navigációt nem mutatta be nagy mennyiségű játék között. PS3-on is van download list meg account management, de az emlékeiktől is elsírom magam, olyan volt a felhasználói élmény. Ott mondjuk nem is volt My Games, csak az éppen telepített játékokat lehetett megnézni. (A PSN-es galériák 20 éves mobilos kameráival lőtt screenshotjai is megértek egy misét, de sok retrójátéknál egy darab képet nem tettek fel a store-ba.)

De mondom, örülök, hogy van fejlődés (PS3-on az egész generáció alatt csesztek rá, időnként még rontottak is rajta), de azért erről nem a te videód győz meg, és a csempés megoldás sem a kenyerem. Már az is gáz, hogy Originen nem lehet jobban lekicsinyíteni a nagy frissítés óta a My Gamesben a borítóképeket. Zavar!
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.04.13. 13:09:43
Most ez komoly? 😄DDDDDDDDD

Ne szórakozzatok már, ez nem Library, ez egy vicc. Az, hogy ömlesztve, két menü mélyen oda van hányva egyben minden vásárlás és letöltés, időrendben, az hol kényelmes? Miért nincs valami ilyesmi?

@Totti5: A digitálisan megvásárolt játékokról beszélek.
A részletes rendszerezhetőség jó dolog, de PSN-en percekig tartott megtalálnom egy játékot a telepítéshez, szóval nyilván kényes vagyok rá, ha jobbhoz szoktam.
Tinman
"Konzol továbbra sem steam"

Hála az égnek. Amennyi felesleges baromság van a Steam-en, ahhoz képest az összes konzolos felület egy letisztult csoda.

Tinman
De komolyan nem tudom mi kéne még, ha ez nem túl biztató.

Ott vannak a megvásárolt játékok, pont mint a Steam-en... dátum, ár, minden van. (A főmenüben meg a My Games szekcióban ott vannak képpel, értékeléssel (5 csillagos rendszer), galériával, némi leírással, etc.)

Mi kéne még?

Totti5
Rengeteg mindenben fejlődik, most volt középső gomb UI csere, amitől gyorsabb, könnyebben kezelhető, és minden funkció jobban elérhető. Ha játszok 10 játékkal egyszerre akkor kirakom főképernyőre fixre és semmit nem kell keresni, de ha nem akkor is ott van minden legelöl mint utólag használt. Aki dédelgetni, aki rendszerezni akarja annak a steam jobb választás. Ennyi. Konzol továbbra sem steam. Viszont több dologban meg könnyebben használható mint a steam. Ebben pl nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem tudom, bekapcsolom a gépet, rányomok és indul a játék. Hogy mit kellene ezen kívül még csinálnom vele...

Én működőképes, felhasználóbarát megoldásokat keresek. Annak örülök, hogy ez alapján a PS3-as tapasztaltaimnál messze előrébb jár, de 2017-ben keveslem. Akár egy PS Plus-játékokkal teleszemetelt konzolos könyvtár, akár egy ezres nagyságrendű játékot tartalmazó steames könyvtárhoz kevés lenne (Tinman videója számomra nem biztató). Márpedig azért nyilván pár tucat játékra kéne tervezni a boxos ökoszisztámát sem.

Örülök, ha neked elég, azt viszont sajnálom, hogy - az agresszíven hárító hangnemed alapján - látszólag nem is vársz el a fejlődést.
Tinman
Cseppet se zavarjon...

Fpocok

Szóval ez messze van attól, hogy "semmi gond nincs vele", inkább az az igazság, hogy ez van, ezt kell szeretni. Persze, lehet használni, ahogy körömcsipesszel is lehet füvet vágni, csak ugye ha kapsz egy fűnyírót, utána nem szívesen mész vissza a körömcsipeszhez...
Totti5
Neked az szar lesz. Ez nem steam továbbra sem, így bármi hasonlót keresni benne pofáraesés.

Ott vannak a játékok, ami kell azt indítod. Külön tudod szűrni a 360at, X1et illetve ha tübb HDD van akkor aszerint. Méret, idő, abc szerint. Kezdőképernyőre kitudod tenni a kedvenceket fixen. Ennyi.

Az ennyivel jobb a PSN-esnél? Mert abban ugyanezek használhatatlan szemetek (sok digitális játék vagy PS Plus mellett szó szerint eret vágós) az összes általam próbált PC-s klienshez képest. De még ha a dobozos játékaimat bekötött szemmel felhányom a polcra, az is áttekinthetőbb. Ezerszer.

Szóval a boxos könyvtáropciókról tud valaki reprezentatív képeket lökni?
Tinman
Acc management, download history, mindenem ott van.

Tinman
"Mert a Steam kódok mókolása mi amit csinátok"

Ezt nem értem. Milyen mókolás? Az, hogy a felesleget elgiftelem, vagy elcserélem? Ez miért mókolás? Igaz, ki is dobhatnám és akkor nem kéne vele 1 mp-et se tölteni.

IMYke2.0.0.0
"Mert a Steam kódok mókolása mi amit csinátok( unk, mert én is )"

Sosem késő elkezdeni egy szaros Excel (vagy alternatív) program használatát...

Moby
Steam hegemónia van, monopólium azért nincs. Sose legyen! Egyáltalán, semmiféle monopólium ne legyen.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Mert a Steam kódok mókolása mi amit csinátok( unk, mert én is )

Nekem pl jó mert ha nincs kedvem átcuccolni a nappaliba akkor tolhatom PCn is onnan ahol Xboxon befejeztem, majd másnap tolom tovább Xboxon. Ez egy jó funkció.