Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Annak mi értelme lett volna? ilyen opció sosem létezett ( kivéve ha ez a Zelda sosem készül el ). Akkor nyilván lett volna más, de ha sosem készül el ez a Zelda, akkor nagy baj lett volna valahol, de ilyen sem volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.16. 20:32:15

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Qrvára megnéztem volna, hogy mennyi Switch fogyott volna, ha NEM jön a Zelda arra a turhára...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A befejezés alapján erősen kétlem, h nem lesz folytatás.
IMYke2.0.0.0
"Breath of the Wild “Sold More Than Switch in March”"

"Sales numbers regarding the “innovative” Legend of Zelda: Breath of the Wild have surfaced, revealing that the open world title managed to sell more units than the Switch itself in its launch month of March, despite the fact that both the console and game were released simultaneously.
Selling over 906,000 units in the United States, the Nintendo Switch has become the fastest-selling Nintendo console in history, Breath of the Wild however secured the sale of 925,000 units (460,000 units for Wii U), with this difference possibly being due to consumers purchasing both the limited edition for collecting and another normal version to play.
Breath of the Wild has also become the fastest-selling Nintendo launch title and the fastest-selling Zelda game at the same time, astounding feats that perhaps demonstrates that Nintendo’s decision to go in a new direction with the franchise to have been a successful one.
Further details regarding Nintendo’s success and other financial statistics will be unleashed during their fiscal-year earnings release on April 27th."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Remélem folytatják majd. Nagyon jó játék!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hát ez a Bayonetta ezzel a borzalmas kamerakezeléssel eléggé megöli a mókát, meg amúgy is elég érdekes játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
Ezt felesleges előrendelni. Origin accessben megjelenés előtt megdemózható lesz ez is.

Adversus solem ne loquitor

Csak, hogy ellenvélemény is legyen, szerintem eddig az év egyik legjobb játéka. Számtalan hibája van (patch óta jóval kevesebb), de a Mass Effect hangulatot probléma nélkül hozza, a harc meg kb a legélvezetesebb amit az utóbbi pár évben ebben a stílusban (megyünk oszt lövünk) bárki összehozott. Szóval nekem bőven megérte az előrendelést (95 óránál járok).

Why so serious?

Számomra messze volt a közönségkedvencnek számító Mass Effect 1-2 attól a szinttől, hogy ne várnék el jobbat a BW-pontok mögé máig elrejtett teljes ME3 vagy az Andromedától. Meg hát fejlődés is kell.
Az Andromedát én abbahagytam 10-15 óra játék után. Egyszerűen nincs motivációm elindítani, a sztori nem izgat, a karakterek érdektelenek, a játékmenet dögunalom. Egy DA:I Mass Effect skinnel, abból meg egy épp elég volt.

A BF2 kapcsán elbizonytalanodtam, az 1 után megfogadtam, hogy ilyet többet soha, de a trailer ígéretes, úgy tűnik, tényleg lesz benne tartalom, és a naivitásom azt mondatja velem, hogy talán a játékmenetet ia feljavítják a sok anyázás hatására, amit az 1 miatt kaptak. Mindenesetre árgus szemekkel fogom lesni a további infókat, és majd megjelenés előtt eldöntöm magamban, hogy érdemes-e adni neki egy esélyt.
Totti5
Olyan sok scifi űrös játék nincs mint a Mass Effect, pléne nem RPG elemekkel. Szóval kihagyni vétek lenne, hisz jó játék ( hogy mennyit adsz érte, csak az a kérdés ) Én nem vártam hogy a trilógiát ez földbe döngöli, mert nem lehet. Az egy és megismételhetetlen volt. Ez egy új Mass Effect annak az esszenciájával, de egy másik játék. Eleve teljesen más a hangulata az új karakterekkel, össze sem hasonlítható és nyilván nem is jobb, de miért kellene jobbnak lennie? Mass Effect trilógia karakterei egyediek, nem kell azt legyőzni... nem is lehet.

Így igaz, hogy csak trailer volt eddig. Viszont amiket beleraknak az ígéretes. Most nem azt mondom neked, hogy már elő is rendeltem, de ha úgy alakítják a dolgokat ahogy nekem tetszik (azok mind belekerülnek amit ígérnek), akkor elő fogom rendelni. Ha kiderül, hogy lesz benne megint 6-8 pálya vagy valami hasonló turpisság lesz akkor viszont nem fogom előrendelni. Meglátjuk.

Az ár legkevésbé se zavar. Ha jó lesz és benne lesz az amit várok akkor 60 euróért is megveszem (80 eurós a deluxe és szokás szerint semmit nem ad amire szükségem volna).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én eddig úgy tudtam trilógiának tervezik. Ezek szerint te azt tanácsolod max 4000-ért vegyem az Andromédát (ez segítség mert jön 1-2 dolog amit lehet érdemesebb begyűjteni, mint pl. a Prey, ami ha jól emlékszem neked is bejövős...Surge-el kapcsolatban még én is kicsit skeptikus vagyok, de kinézem belőle, hogy jó lesz).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
BF2-ről meg csak átvezetőket láttunk. Egyébként preorder €80 < felpeccselt verzió 3-4 hónappal később ~€40-ért.

[merlinw.org]

MerlinW
Tudtommal nem lesz Andromada 2, egy epizódra lett tervezve. Legalábbis ezt nyilatkozták legutóbb. Ami nem is baj, mert ezt felesleges folytatni. 30 órát játszottam vele, már ott tartok, hogy nyomogatom el a párbeszédeket, annyira gáz minden karakter, a sztori és a párbeszédek.

A játékmeneten lehet javítani az tény, de maga az alap lett elcseszve. 30 óra után - nem tudom folytatom-e - összesen két pozitívumot tudok felhozni: a helyszínek pofásak - a pályatervezés viszont borzalmas -, és a hangeffektek szuperek. Minden más, a repetitív játékmenet, a szörnyű szinkronhangok, az írás, az egy éjszaka alatt összecsapott fősztori, az érdektelen mellékküldik, a CodeMasters-en túlmutató menürendszer káosz, a vállalhatatlan 10 percig rohangálj ide-oda küldetésfelépítések, a monoton 3 képességes "autocover" harcrendszer, felesleges craft rendszer, irányíthatatlan buta társak és AI. Meg persze a bugok. Jelenleg 5 mellékküldetésem van amit bug miatt nem lehet befejezni.

Szóval... sok baj van a játékkal. Ha a javítható dolgokat javítanák is egy esetleges második részben, maga jelenlegi világ, fajok, karakterek nem alkalmasak rá. Engem legalábbis elvesztettek.

[merlinw.org]

Pont most nézem Mérges Joe videóját. Ő is ezen spekulál. Szerinte ládák lesznek és a ládákból fognak olyan képességek esni amivel lehet fejleszteni a klasszokat, hősöket, járműveket. Egyszóval mikrotranzakció lesz a szezonbérlet helyett.

Fpocok
Engem az érdekel, hogy mi lesz season pass helyett. Ha nagyon rossz, akkor hanyagolom.

Fpocok
De ez most más lesz. <#beka2>

Annak függvényében, hogy mennyi változást ígérnek lehet ez egy olyan Star Wars Battlefront amire évek óta vágyom...Gyakorlatilag a régebbi 2. rész megjelenése óta. Szóval mindenképp egy határozott igen a válaszom.

Első résznek egyetlen egy hatalmas problémája volt a szememben (leszámítva az űrcsaták megvalósítását és megjelenés után jóval kiadását, ami csak kicsit zavart, a tokenezést, ami kicsit engem is zavart és a robbanóeszközök meglétét ami kevésbé) és az a tartalom totális hiánya volt. Ez most úgy néz ki megkapja azt a szeretetet amit a 2015-ös rész megérdemelt volna és meg egyjátékos mód is lesz benne.

Azért az EA mellett ott van a Dice is (mostanában újra tologatom a Battlefield 1-et és annak ellenére, hogy nem vettem a dlc-t még így is nagyon élvezem..szórakoztat...és ez a célja a játékoknak végső soron). Ha beletolok egy 100 órát a Battlefront 2-be is már megérte. Nyilván nem origines verziót fogok venni (szürkeboltit valószínűleg) így nem lesz olyan drága...habár ki tudja.

Összegezve: Ha amit ígérnek mind benne lesz a játékban úgy ahogy az az én szájízemnek megfelel akkor megy a preorder zokszó nélkül.

UI.: Ezért tart ott a játékiparra részre reagálnék. Ha egy egy bukta, negatív hírhullám hatására más fejlesztő ennyi mindent beleépítene a játékába akkor nem ott tartana a játékipar most ahol (BF1-el megégette magát az EA...így most valamit asztalra kell tenni). Ha az új ME és IDragon Age Inquistion fiaskóra gondolsz az elmúlt évek alatt akkor azt mondanám remélhetőleg az ME: Androméda 2-ben szintén változtatnak majd a recepten és az is jobb lesz, mint az első rész (habár állítólag azzal sincs a középszerűségnél nagyobb gond most már).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.16. 13:04:46

Húúha...NA igen a Destiny 2 is erősen 0 day szagú...

MerlinW
Nem az én dolgom, de komolyan felmerül bennetek a BF2 előrendelése az első rész megjelenésének állapota és úgy általában az elmúlt évek EA minősége láttán? Most mondhatnám, hogy ezért tart ott a játékipar ahol, de ez már túl elcsépelt😊

[merlinw.org]

Fpocok
Bár attól függ, mikor jön. Destiny 2 jobban érdekel.

Fpocok
valszeg én is

Sértő ez a droidozás, de legyen neked igazad (nincs) okos enged alapon.

Ha jól emlékszem megjelenés után vettem meg egy héttel....De tudod mit? A második részt elő fogom rendelni, ha a lentebb leírtak tényleg benne a lesznek a játékban megjelenéskor.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.16. 12:45:14

Fpocok
Droidok mind előrendelték.

Akkor te most büszke vagy magadra, hogy nem vetted meg?

Hatalmas poén volt egyébként (nem).
Én jól szórakoztam vele és pont nem érdekel a véleményed ezen a téren. Te menjél szépen vissza Turok-ozni az való neked<#beka3>

Komolyra fordítva a szót az első részben nem volt benne a klónháború mint jászható kor, pedig az első két részben is jó szórakozást nyújtott.

Fpocok
A sztorit az írta, aki a spec ops the line-t is. Ez jó jel lehet.

Fpocok
"Az összes korból lesznek csaták és ilyenformán ezúttal droidok is lehetünk majd."

Aki megvette az első részt, az alapból droid 😄

Ha már ennyi szó esett a Battlefront 2-ről akkor még egy kicsit untatnálak az általam új most megtudott feature-ökről csak nagyon dióhéjban:

- Visszajön az általam említett class system: gyalogság, nehézfegyverzetű gyalogság (anti tank), mesterlövész és tiszt osztályokat említettek.
- Az összes korból lesznek csaták és ilyenformán ezúttal droidok is lehetünk majd.
- Ismét lesz űrcsata (reméljük nem dlc-ben mint az alapjátékban) és visszatérnek az úgynevezett hero shipek (Battlefront 2-ben voltak ilyenek és a bombázóknak és vadászoknak először szét kellett lőni ezen hajók főbb elemeit és csak utána lehetett belülről felrobbantani őket), ami hiányzott az első rész űrcsatáiból....itt is mehetünk majd az összes korból származó járművekkel.
- Alapból több hős lesz a játékban. Amiket eddig kiszivárogattak: Kylo Ren, Rey, Luke, Joda, Darth Maul (az új Kamino pályán pedig látható volt Joda Fett és Obi Van hajója is szóval nagy eséllyel ők is játszhatóak lesznek...mondjuk ilyen alapon Han Solo is, mert a Millenium Falcon is feltűnik a trailerben). Jah és ami nagyon fontos, hogy fejleszthető hősöket ígérnek ezúttal, egyedi képességekkel.

Scooter
Az a baj, hogy ez csak egy videó. Hangulatos az tuti. Viszont általában a játék nem ilyen szokott lenni.
2 járható utat látok magam előtt:

- Ugyanúgy viszonylag kevesebb tartalommal adják ki a játékot, de nagyon rendszeresen jön hozzá új tartalom (hetent max 2 hetente), de így kilóg a lóláb, hogy kivágott tartalmat kapunk. Mivel a Battlefront 1-et a tartalom hiánya ölte meg elsősorban. Mikor az első héten el tudod érni a maximális szintet utána unalmas lesz bármely játék. Ezen a ponton már csak funnolni jársz fel (ilyenkor kell olyat lépni, mint a Battlefield 1-ben, hogy nem szinthez kötik a fegyverek feloldását, hanem kasztodnak megfelelő szinthez....ergó hiába vagy te 100-as szintű ha egy másodpercet nem játszottál pl. supporttal akkor nem lesz neked meg csak az alap support géppuska, illetve még néhány amit fel tudsz oldani...de a jobbak nem...Ezt így kellett volna a Battlefrontban is megcsinálni és akkor lenne tartalom a játékban amit még föl lehet oldani).

- Vagy Nagyon sok mindennel ellátva érkezik a játék, rengeteg tartalommal, minimum 70-80 szintig történő fejlődéssel ahol minden szinten feloldasz valami értelmeset (! Nem emótokat meg hasonló baromságokat kedves Dice...és nem is skineket akarunk feloldani 50-es meg 70-es szinten hanem valami játékot befolyásoló értelmes dolgot!) és 2-3 havonta ezt még megfejelik valami komolyabb tartalmi bővítéssel (+20 szint + 2-3-5 pálya, új fegyverek, új hősök). Esetleg adhatnák az egészet tök ingyen is, de ezt nem tudom elképzelni.

+ a sikerességhez szükség lenne több beállításra, hogy pl. a gránátok miatt fanyalgók tudjanak ilyen eszközök nélküli játékban is részt venni. Blaster only játékmód lehetőség. Mondjuk én a helyükben a Battlefront 1-2-ben benne lévő lőszert is visszahoznám (ha más nem legalább a gránátokra és robbanó eszközökre) így sok problémát ki lehetne szűrni. Nem lenne pl. gránátspam és hasonlók ha ténylegesen el kéne menni egy újratöltő droidhoz gránátért. Ha helyhez kötöttebb lenne a töltés jobb lenne. NA de ez nem Battlefront topik szóval befejeztem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.16. 10:25:47

IMYke2.0.0.0
"We need to " --- igen, nem túl biztató...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
o-ó
inb4 havi előfizetős model.

IMYke2.0.0.0
"Star Wars Battlefront 2: No DLC Season Pass; ‘Something Better’ Planned"

<#hehe>

//Kieg - idézet:

"We don’t have a season pass. We decided on that, and it’s one of those difficult decisions because it has so many implications all around. When we looked at the way Battlefront had evolved over its lifetime, with the DLC and everything, we decided, ‘You know what? For this type of game, season passes are not the best thing. We need to and come up with something better."

"While we’re not ready to confirm any live service plans just yet, what we can say is this we heard the feedback from our Battlefront community loud and clear. We know they want more depth, more progression, and more content. So we’re focused on delivering that in every dimension of Star Wars Battlefront 2. We’ll have more to share about our plans soon."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.16. 09:52:02

Totti5
Nem, több csapat dolgozik rajta, a single nem multipályák lesznek, ezt ígérik. Lesz story ami a tréleren is látható. Persze ez nem zárja ki hogy BF1 szinten nem lépnek túl.

IMYke2.0.0.0
"Egymás után pakolt multis pályákat vízionálok (mint a Star Wars Battlefront 2-ben...alibis sp volt ott is csak)...Ne legyen igazam."

A kampányban egyébként egy-egy küldetés erejéig hősöket is irányíthatunk, Luke és Kylo Ren például biztosan játszható lesz itt is.

Hát... ne legyen igazunk nekünk, előre fanyalgóknak, de az a helyzet, hogy valószínűleg igazad lesz - alibi SP lesz, kicsit jobb körítéssel, mint eddig... garantálja ezt az "egy-egy küldetés erejéig" sztáff.

Engem nem kell meggyőzni én tutira veszem a 2. részt is. Ha jó lesz az sp rész az csak hab lesz a tortán. Remélem azért alakítgatnak itt-ott a multis részen is (lásd egyel lentebbi hsz.).

Egymás után pakolt multis pályákat vízionálok (mint a Star Wars Battlefront 2-ben...alibis sp volt ott is csak)...Ne legyen igazam.

Egyébként meg ha csak lemásolnák a Star Wars Battlefront 1 vagy inkább a Star Wars Battlefront 2 játékmenetét egy az egyben multis szinten aláraknák az új rész motorját akkor instant jackpot lenne. Imádnák a népek ebben biztos vagyok. És elfelejthetnék ez a pályán felveszem a tokent dolgot. Így is - úgy is megjelenítik azt a y vagy x-winget vagy azt a lépegetőt...Akkor már miért ne lehetne tokenezés nélkül simán csak beszállni ezekbe? Sokkal több értelme volna és kevésbé lenne arcade shooter feelingje a játéknak.

Valószínűleg marad az első újkor rész tokenezős rendszere mindezek ellenére.

jarlaxxe
A játékot három stúdió fejleszti, a DICE-nak a Motive Studios és a Criterion is besegít. A legnagyobb dobás a single player kampány lesz, amiben a rohamosztagosok különleges alakulatának, az Inferno Squadnak parancsnokát, Iden Versiót alakítjuk.

A harminc évet felölelő történet a második Halálcsillag felrobbantása után veszi kezdetét, és azt pedzegeti, hogy mit érzett a vereség után a másik oldal, és az is előkerül, hogy mi motiválta az ott harcolókat, hogy a Birodalom katonái legyenek. A kampányban egyébként egy-egy küldetés erejéig hősöket is irányíthatunk, Luke és Kylo Ren például biztosan játszható lesz itt is. - GK

Jó lesz ez azért ne felejtsük, hogy a dice tud ha akar reméljük most így lesz.

infó
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2017.04.16. 09:33:39

IMYke2.0.0.0
Ez az egyedüli, ami engem is megmozgat.
Kár, hogy az egész csak placebo lesz... tuti, hogy lesz valami "csavar" ebben is.

Ha egymás után dobált multis pályákon valósítják meg akkor sok vizet nem fog zavarni. Kétlem, hogy rendesen kidolgozott külön sp részt kapnánk. Ha így lesz emelem kalapom. Ha nem így lesz elleszek a multis résszel. Részemről ismét 0 day vásárlás...Azért 89 órát eljátszogattam az első résszel is. Mondhatni megérte az árát.

jarlaxxe
Pedig nagy dobásnak tünik a sp rész, jó lesz rohamosztagosként gyalulni a lázadókat.

Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2017.04.16. 09:22:31

Ez így van, ettől függetlenül hidd el, hogy viszik a season pass-t, mint a cukrot. Hülyék lennének nem kiadni, ha a fizetős DLC-s modellel akarnak dolgozni.

"A TF2 egy totál más sztori, az csak egy tőttike volt, egy vezéráldozat, amit semmit nem nyert, csak vesztett, de jó sokat." - Ebben először is nem vagyok biztos, sőt. Bár tény, hogy nem láttam róla statisztikát. Másrészt viszont ha így is van, akkor is kiemelnék egy dolgot: rövid távon. Garantálom neked, hogy a korrekt üzletpolitika hosszú távon vissza fogja hozni az árát a Respawn-nak.

Mindeközben lehet, hogy többet adtak el és többért a BF1-ből, amiben minden egyes szegért plusz zöldhasúakat kell fizetni, de már lincshangulat uralkodik a játékosbázisában, főleg azóta, hogy előző héten kihirdették, hogy a következő új (nem DLC-s) mapot csak a season pass tulajok kapják meg. A standard playerek dühöngnek, mert az alapjáték tartalma egy demó szintjén van, és ezekkel a húzásokkal még be is intenek nekik újra meg újra, a season pass playerek meg szintén dühöngenek, mert a sima playerek nélkül a map két hét után ki fog halni populáció hiányában, ahogy a legtöbb DLC is. Mindenki rosszul jár, a közhangulat meg egyre inkább a fejlesztők (és a kiadó) ellen fordul. Már a leginkább fizetett fanboy youtuberek is többször megmondták, hogy ezzel a politikával rossz irányba megy a játék.

Ennek fényében 99%-ig biztos vagyok benne, hogy a Titanfall 2 pénzügyi modellje hosszú távon sokkal több vizet fog az EA malmára hajtani, mint a BF1 féle, még ha utóbbi rövid távon többet is kaszírozott be.
Moby
Miért lenne logikátlan? A season passal alapvetően az a probléma, hogy a legtöbb esetben nem tudod _előre_ hogy pontosan mit veszel. Nem úgy nemtudod, mint a játékot, hanem kontent szinten sem. Amikorra meg megjelent minden tartalma, már amúgy is értelmét vesztette, mert jön valami goty/delux/akármi kiadás belőle.
Abban nem látok racionalitást, hogy a dlc-ről amúgy miért mondanának le. Megunták a pénzt? A TF2 egy totál más sztori, az csak egy tőttike volt, egy vezéráldozat, amit semmit nem nyert, csak vesztett, de jó sokat. Pedig az még jó is.

Ha fizetős DLC-k lesznek, akkor Season Pass-nak is kell lennie. Oké, nem kell, de tök logikátlan lenne, ha nem lenne.

Csak reménykedni merek, hogy ez alatt azt értik, hogy a Titanfall 2 monetizációs modelljét akarják követni, azaz minden DLC ingyen van, és vehetsz extra kozmetikai biszbaszokat pénzért. Áldják is a playerek könnyes szemekkel a Respawn-t érte, szemben a BF1 esetével, ahol viszont kapja a savat az EA, a DICE, és minden felmenőjük.

Ezt a gondolatmenetet továbbfűzve hívjatok konteógyárosnak, de nem tartom kizártnak, hogy az EA ezt ilyen jó kis börtönkísérletnek szánta, azaz lássuk, melyik üzleti modell lesz sikeresebb és jövedelmezőbb. Ha ez így van, akkor a Titanfall-féle szisztéma nyert, és nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megértse az ember, miért. Én mindenesetre nagyon támogatnám a továbbvitelét az új Battlefrontba, így még talán meg is venném megjelenéskor. A BF1-re is ráment 110 euróm Season Pass-el, anyámkínjával együtt, és nem mondhatnám, hogy megérte. A Titanfall 2-ben ezzel szemben csak kamillázok, hogy milyen korrekt és egyenes a pénzügyi modell.
Moby
Szerintem itt ilyen fogalomtévesztések vannak. Seasonpass nem lesz. DLC lesz.

Azért volt egy Battlefield: Bad Company is. Pontosabban 2, de az első kampánya volt az igazi. Nem mondom, hogy tökéletes volt a játékosnak csaló mentési rendszerrel vagy az odavetett nagy pályákkal, de korrekt Kelly hősei-móka volt.
"Állítólag nem lesz hozzá season pass"

Helyette mikrotranzakció lesz biztos, az mostanában úgy is divat a tripla AAA játékoknál.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Mi a probléma?

Hozza az első rész csatáit csak legyen benne sokkal több tartalom megjelenéskor és nem lesz itt gond.

Egyjátékos módjától sokat nem várok.

IMYke2.0.0.0
Tuti, hogy lesz valami pénzlegombolós megoldás hozzá... legfeljebb nem Szízön Pessznek fogják hívni 😊

//Hopp, meg is van: Deluxe Edition... Gold Edition... Premium Edition... Ultimate Edition... s nyilvánvalóan, a tartalmakat csak ezek egyike fogja adni... a sima verzióval ellentétben 😊

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.15. 21:55:40