Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ebben csupán az a jó ,hogy nem is ismersz... Te egy olyan buta ember vagy ,mert ezt mutatod a komentjeiddel itt és most, hogy azt gondolod aki neten ilyen a valóságban is ilyen.. Ezért is írtam ne nem tudom milyen bolygón élsz..De majd kinovöd és rájössz a net és a real valóság kurvamod nem ugyanaz. De ha évek alatt nem esett le ,már késő .

"Nem alapvető dolog, hogy kapsz valamit. Az valami különleges. Vagy csak én gondolom úgy, hogy az ér valamit ha random ember ad valamit csak úgy mindenféle érdek nélkül?" Ezek a saját magunknak nem kellő csak vigye valaki szarok minden csak nem értékek.... Az ide behány illetve a prohardverre kirakott ninja topikba beszart game-ek 99.5%-a a farmoló progikban végzik....

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Mi a kihívás tárgya? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Persze hogy nem, csak életszerű...😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Akkor talán ti jöttök... dátum idő illik. Részemről köszönöm annak aki részt vesz benne, aki meg nem... nos az érdekes eset ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Meglepődni nem lepődök meg, de nem normális az viszont kétségtelen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Nem én nem normálisnak mondtam, hanem azt, hogy azon kár meglepődni, hogy ez előfordul nyilvános területen. 😊

De változzon, persze hogy változzon, csak laikusként tudom hogy nem fog...😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.17. 18:55:20

Oké ne változzon. De ne állítsuk már be ezt normális dolognak, mert attól helyből durran el az agyam.

Végén tényleg eljutunk oda, hogy a normális a rossz, az abnormális meg a jó. Sokszor érzem én már ezt sajnos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Mondjuk velük én sem beszélgetnék. 😊

darkSectorxxx
Ez így van, én csak mondom, hogy említsd meg, de ne csodálkozzon ezen senki. 😊

Csak kis lépésekben haladjunk kedves padawan...kis lépésekben.

A terroristáknak én nem magyaráznék semmit...Egyébként....

darkSectorxxx
Ja persze nem para ha szóvá teszed, csak tudod te is hogy SAJNOS semmi nem fog változni, mert nem derül fény a kilétre, vagyis retorzió sem lesz.

Ez nem ratgab életfilozófiája, hanem alapvető intelligencia kérdése és semmi több.

darkSectorxxx
Pontosan, ha így lenne nem lenne háború a földön, de ezt te is tudod, hogy ez sci-fi, ilyen nincs....
Majd ha egy terroristának elmagyarázod hogy ölni rossz, azután jöhetnek a köszönömök. 😄

Ezért mondom, hogy nem szőnyeg alá kell söpörni az ilyen apróságokat, hanem meg kell osztani. Talán valamikor valami megváltozik.

Ismétlem nem vagyok hajlandó önző mocsok lenni, csak mert mindenki más önző mocsok. Tisztelet a kivételnek persze.

darkSectorxxx
Annak aki ezt így is gondolja, de aki a könnyebb utat választja, mert ő a helytelen neveltetésben nött fel? Annak ezt ha leírod, akkor sem fogja érteni, mire gondolsz, mert a te fejeddel kéne gondolkodnia. 😊

Nem vagyok naív, de elvárok dolgokat. És ha egyszer ezt mindenki elsajátítaná akkor valami jobbá válna a világban. Hiszem, hogy az erőszakosság vezet a boldogsághoz, hanem a tolerancia és a tisztelet. Kérem, köszönöm, sajnálom..Nem bonyolult szavak és nem is megalázóak.

darkSectorxxx
Nekünk nem, mert így gondolkodunk, de vannak akik másképpen, hogy lehet az hogy a világban gyilkolnak?

Hiszen mi soha nem gyilkolnánk. Legalábbis remélem. 😊

Vannak alapvető dolgok. Megköszönni amit kapsz alapvető dolog.

darkSectorxxx
De azt tudod te is. hogy ez mind most nagyon naív demagóg gondolkodás.... 😊

Hiszen tudod hogy ha minden ember ugyanúgy gondolkodna és értenénk egymást, nem lennének rossz dolgok a világban, meg emberei különbségek. 😊

Nem gáz megköszönni. Már miért lenne gáz. A kulcsot az viszi aki akarja. Csak mondjuk aki próbálozik és már felhasználták annak ez nem kellemes érzés. Ezért is lenne jó, ha a felhasználó beírná, hogy kösz nyúltam. Valami jelzés. Nem bonyolult.

darkSectorxxx
Hát nem tudom pontosan, bármi lehet.
Az is hogy Wesker maga elvitte saját magától és mivel nincs saját magával túl jóban ezért nem köszönte meg magának. 😄

igazából nem tudom, mert nem tudom melyik ajándékról van szó, csak általánosítok most. 😊

Ha szemétdombon élsz akkor magadnak is szemétnek kell lenni?

Szerinted egy köszönöm ekkora nagy dolog?

4 kibaszott betű....4 kibaszott betű. Nem omlott bennem össze semmi, mert én ilyen emberrel még egy helyiségben sem akarok lenni.Tényleg leesik a gyűrű az ujjáról, hogy nem ír be egy köszt vagy egy felhasználtamot, ne próbáld ki.

Ez nem az utca ahol nem vár el az ember semmit. Ez egy fórum. Kicsit más két dolog. Itt adott lenne a lehetőség odadobni egy köszt. Utcán kicsit nehézkesebb a dolog. Ki van kúrva a közösbe akkor már nem kell megköszönni? Ez valami szabály? És akkor én most innentől felejtsem el mit tanultam a szüleimtől mert mindenki önző köcsög? Hát nem kedves barátom!

Attól, hogy a világ szar még nem kell magadnak is szarrá válni! Ha szerinted igen akkor nemigen tudunk innentől kezdve miről beszélgetni.
Érdekes módon nekem a környezetemben senki nem ilyen. Mindenki meg tudja köszönni amit kap. Van vidéki és Budapesti ismerősöm is bőven. Van több diplomás és segédmunkás is bőven és mind meg tudja köszönni. Olyan a világ amilyenné tesszük.

Nem alapvető dolog, hogy kapsz valamit. Az valami különleges. Vagy csak én gondolom úgy, hogy az ér valamit ha random ember ad valamit csak úgy mindenféle érdek nélkül?

És még mindig nem a kurvafaszagyerek vagyok mert én adtamról szól a dolog. Alapvető intelligenciáról szól a történet...Látom nem igazán érted miről is beszélgetünk.

Ui. Te már mélyebbre nem tudsz süllyedni a szememben, habár szerintem megpróbálod majd. Szerencsére az itteniek 99%-a nem ilyen mint te és az ismerőseim 90%-a sem ilyen mint te. Ennyit a szar világról.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.17. 18:43:48

3Error
Szóval online-szefós mégis csak...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Mert páran kellemetlennek érzik hogy tudják ő vitte el, inkább a könnyebb , számukra sokkal kényelmesebb, ha elviszik és akkor senki nem fogja soha tudni hogy köze volt hozzá, azt ennyi.
Sőtt lehet azt sem tudja hogy mi ez a fórum vagy ez az sg....

Néhány dolgot a keresőmotorok is kidobnak.

Sőtt nem is kell regisztrált fórumozó, vagyis eleve még ha akarna sem tudna írni....

3Error
Miért lenne gáz? Vagy akkor mi a tökömet keres itt? Kukázik?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

TBTPumpa
"Halo Wars: Definitive Edition coming the 20th of April to Steam."

Az Ensemble Studios (Age of Empires sorozat, Age of Mythology) utolsó játéka Steam-re érkezik napokon belül.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
Ezzel maximálisan egyetértek, aki "vittem, kösz"-t nem képes odavésni, annak robbanjon a pofájába a monitor aktiváláskor... Álljon már meg a menet... Nem élősködők vagyunk itt, mint a "tezsvírek", meg a közel-keleti söpredék, stb., hanem elméletben emberek, némi lelkiismerettel... Vagy kéne legalább próbálkozni, annak lenni, nem? Még a cigány koldus is megköszöni az aprót basszameg.

darkSectorxxx
Ezt sehol nem lehet megcsinálni, hogy kiteszel valamit szabad hozzáférésben és az ott is marad.
Nincs világon hely ahol ez megmaradna, vagy nyoma lenne....

Meg vágod, megköszönni gáz, pláne úgy ha olyan köszönné, aki amúgy életébe nem írt még sg-re egy sort sem, valszeg nem ez lesz az első...😄

Ezért kell steamgift vagy sorsolni stb, ez a kiteszem nyilvánosban akkor 99% hogy 10 másodperc múlva benyeli a fekete lyuk.

De rosszul fogalmaztál.
Nem fajul el a világ. 😄 Végig ilyen volt, csak most a net lehetővé teszi, hogy mindenki szembesüljön ezzel. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.17. 18:26:09

grebber
Kivan baszva a közösbe nem személyesen xy van adva.... Kurjál ki a fáking utcára használt kocsit nyitva kulccsal vagy 20 ezresek vagy akár 2 doboz cigit, vagy 3 db szendvicset ráírva kurvafaszagyerek vagyok én adtam ez a nevem itt meg itt lakom.... Azt várjad a köszönömöket hát telibe se szarnak..nehogymár digitális szarrakásokon legyünk fennakadva. De neked kár beszélni ,mert látom egy világ omlott le benned.

Bocs ha valakit megbántok, de nem tudom egyesek hol élnek ,de hogy nem ezen a bolygón az is biztos

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.17. 18:18:53

Én egy ideje követem a hozzászólásokat, keresgélem a fogamra való játékokat, de nem én vittem el, ha ilyesmi történik, akkor szólok.
Talán öregszem, vagy csak finnyás vagyok, de igen kevés játék van, ami tetszik manapság.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nehogy már baxdmeg mi köszönjük meg a random nindzsának hogy elviszik a kutyának nem kellő kulcsot. Tudod amit pl. Wesker is vett neki pénzbe volt. Megtehette volna, hogy ott rohad meg nála míg világ a világ ő inkább bedobta hátha valakinek örömet szerez. Ennek ellenére nem érdemel egy kibaxott köszönömöt....

Hát eldobom az összes agyamat mostmár baxki komolyan mondom. Le ne kopjon már a kibaxott keze annak aki kap egy kibaxott ingyen kulcsot kap és meg kéne köszönni. Hát hova fajul már ez az elfajzott rakás szar amit világnak nevezünk?

Balhé azért van mert az ingyen cuccot természetesnek veszik az emberek és annyi gerinc vagy törődés nincs az emberekben, hogy beböfögjenek még csak nem is egy köszönömöt, hanem egy elvittem baxxátok meg ne próbálkozzatok beaktiválni. Nem ez is nehezére esik sokaknak. Te meg még mélyebbre tudtál süllyedni az eddigi szintednél is...Gratulálok...Beleszarunk mindenbe és mindenkibe szint legalján helyezkedsz már el...Szociális érzék -1500.

Nem természetes, hogy ennyire xarunk mindenre...Nagyon nem természetes. Nem természetes, hogy kapsz valamit. Nem alanyi jogon jár. Azért valaki pénzt adott, azt valaki neked felajánlotta. Jószándékból, jóhiszeműen, jófejségből, az emberekbe vetett töretlen hit megnyilvánulásaképpen. És nem a seggét kell nyalni, nem szobrot kell neki emelni, de egy szájbavert köszönömöt és egy beaktiváltamot szeretne aki bedobálja ezeket. Te ha kapsz valamit gondolom megrándítod a vállad mert az természetes és az jár....Ezt inkább nem is kommentálom, mert nem lenne benne köszönet. Engem anyám úgy vágott volna szájon ha így viselkedem, hogy a fal adta volna a másikat és totál igaza lett volna.

Nálunk vidéken alap, hogy ha kapsz valamit megköszönöd. Ha idegentől kapsz valamit az meg annyira szokatlan, hogy nem győzöl hálálkodni. Engem így neveltek. És tök mindegy, hogy egy Ferrariról vagy egy gémkapocsról van szó. Alapvető kibaxott emberi intelligencia kérdése és kész. Aki nem köszöni meg amit kap az egy büdös bunkó...Ilyen egyszerű.

Mindig és mindig van lejjebb....komolyan mondom szörnyű világban élünk.

Ui.: Elnézést mindenkitől akit sért az erős hangnem és a nyomokban trágár kifejezések, de emellett nem lehet szebb kifejezések használatával elmenni.

grebber
A behányt kulcsos mókusok 99%-a nem önzetlen mert elvárja hogy istenkirállyá kiáltsák ki ,de minimum megveregessék a vállát ,meg köszönömözzenek neki.

Ott rohadjanak meg ezek a kulcsok ennyit sem érnek ,hogy balhé legyen miattuk..legalább végre valaki aktiválja őket.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.17. 16:13:04

Régebben sokkal több volt a read only tag...Szerintem ez mára se igazán változott.

Ha te kapsz valamit ingyen nem szoktad megköszönni? Mert nálunk még divat ez az udvariassági formula mellyel megtiszteled azt aki önzetlenül adott valamit.

Aki meg nem teszi az nemes egyszerűséggel egy bunkó.

Nem gondolnám, hogy annyira kopna tőle a billentyűzet ha beír az illető egy nagyon egyszerű kösz szócskát. Alapvető emberi intelligencia (lenne).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.17. 15:39:38

IMYke2.0.0.0
Nem igazán lehet tudni, de a nagy számok törvénye alapján lehetséges.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Én se hinném. De jár ide még más is azokon kívül, akik írogatnak?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Én se az aktív fórumozókra gondoltam, de szerintem a "read only" tagokkal együtt se vagyunk túl sokan.
Mondjuk steamgiftsen mindig valahogy torzítják a kódokat, ha a fórumon osztják, mert vannak mindenféle scriptek, amik vadásznak rájuk és automatikusan aktiválják őket. Nem elképzelhetetlen, hogy az sg-n is futtat valaki hasonló scriptet, ki tudja... 😊
IMYke2.0.0.0
"még egy ilyen kisközösségben se működhet a dolog."

Kizártnak tartom, hogy itteni vitte el.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vitán felül bunkóság ilyen helyzetben behúzni a kulcsot és nem szólni. Én nem is szoktam próbálkozni ilyen kulcsokkal, mert mindig ez van. Tényleg szomorú látni, hogy még egy ilyen kisközösségben se működhet a dolog.
A kulcsokért attól még hatalmas köszönet!
Scooter
Én nem vártam semmit érte, csak, hogy megmondja mi volt a játék neve. Mivel nekem már megvolt.
grebber
Én meg a mai napig nem értem, hogy miért tud valakit felkúrni hogy egy behányt ótvarkupacot ami a gazdájának se kell minek kell bármit is várni cserébe... Szomorú, hogy ingyenszarért vársz valamit.

Scooter
Azért az a mai napig nem értem, hogy miért tud legalább ideböffenteni, hogy köszi! Lehet, hogy azért mert nincs is regelve a patkánya. Én a múltkor feltettem egyet és kíváncsi lettem volna, hogy a kettő kód közül melyik volt az, de még arra se volt képes, hogy megírja. Valahol kaptam és 2 játék közül lett volna valamelyik, de mivel csak kód volt, nem tudtam, hogy melyik. Nekem mind a kettő megvolt, azt hiszem.
Én is úgy fogom csinálni máskor. Viszont az ember mindig pozitívan áll a világhoz, pedig tudhatnám, hogy nem kéne...
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.04.17. 13:07:22
wesker24
Jah én is lehettem volna okosabb hogy kinek melyik játék kell és elküldöm neki privátban na majd legközelebb .
IMYke2.0.0.0
Amit vittem volna (Trucks & Trailers - YX90V-NTNA9-GEVF3) már duplicate...
Ennyit arról, hogy beírják a random júzerek... 😞

//De azért köszönöm a lehetőséget. <#worship>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.17. 12:03:07

wesker24
Akinek kellenek Indie fos játékok az viheti nyugodtan csak irja ide melyiket vitte el ! Részemröl az összes kuka !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Skilltree Saga: D4PZL-RT2QE-M09NB
Santa Rockstar: 5XLPJ-WVK9D-D7C84
Trucks & Trailers: YX90V-NTNA9-GEVF3
Breathing Fear: 9H6M9-QTR33-EYRG4
Pixel Puzzles 2: Birds: CH6B9-CRWNM-FWTBE
It came from space and ate our brains: LP3FL-X2DQY-RCELD
Malakai
Mert heptalogy lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szerintem itt inkább arra gondoltak, hogy nem olyan értelemben lesz trilógia mint az előzmények voltak, tehát nem egy hatalmas sztorit visz végig, hanem "különállóbb" részek lesznek. Folytatás jöjjön csak. 😊

Why so serious?

MerlinW
A főcímek alapján nem, de ki tudja.

- "Mass Effect: Andromeda Is Not the Start of a New Trilogy"
- "Mass Effect: Andromeda Won’t Begin a New Trilogy"
- "Mass Effect: Andromeda isn't meant to be the start of a new trilogy"
- "When Mass Effect: Andromeda ends, it won't start a new trilogy"

[merlinw.org]

Totti5
Annak nem lett volna értelme, de HA a WiiU sikeresebb és nem kell kihozni új gépet idén, akkor ez lett volna nyilván, de nem így alakult.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.16. 20:34:14

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Vicces lett volna, ha csak WiiU-ra jön :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.