Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Egyrészt 5 kulcs volt kb. nem valószínű, hogy mind u.a. aktiválta be... másrészt sokkal tisztább úgy tovább beszélgetni, hogy nem gyanakodsz a másikra, hogy "biztos ő volt".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Így van ezért nem értem a törzstagok screenjeit még a gondolata sem mertült fel bennem, hogy valaki közülünk tette.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Ez így van.
Engem megnyugtat a tudat, hogy mindenki tudja, hogy nem én vótamabüdösparasztja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Az a patkány sosem fog ide posztolni nektek egyet sem. Aki meg amúgy is posztol, az betolt volna egy köszönömöt.

Adversus solem ne loquitor

grebber
Milyen közepe? Ez a legfrissebb...

Dátum/Tétel/Vásárlási mód ..minek kb soha semmit nem veszek steam-en csak aktiválok cd kulcsokat.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Az igen. Ehhez azért pofa kell.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Valaki patkány... engem zavar, úgy tűnik másokat is. Rém egyszerű tisztázni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Ez most komoly srácok, hogy bizonygtajátok egymás előtt azt, hogy nem ti voltatok olyan szemetek, hogy szó nélkül aktiváltátok be a hulladék kulcsokat? loool azért ezt nem mondjátok komolyan 😄 Ezt nem hiszem el....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Nem igazán valid... ezt lőheted a közepéről is, nem látszik a scroll bar és/vagy a Dátum/Tétel/Vásárlási mód. Ha ezen utóbbiak látszanak, akkor nincs az, hogy egyszerűen lehagyod a 17.-ét a shootról.

Többieké okés.

3Error
Köszönöm a felajánlást a büdös paraszt nevében is Wesker !<#whatever>

Main:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sec.:

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Ááá még el vagyok maradva pár játékommal, még rá sem néztem :-/

3Error
Szintén. Még a NieR-t nem próbáltam, ill. még van az évből bőven, de eddig nekem is best. <#nyes> (oké, én eléggé ME fan vagyok)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
Igen, többször is előrendeltem. Megjelenés előtt mindig megjött. Mit néztél ki?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Instant Gaming megbízható preorder szempontból?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem. Mindent mutat amit aktiváltál steamen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Planar Conq-ot tesztelted már esetleg? Ha igen milyen? Mennyire tudja hozni a Master of Magic hangulatát/szinvonalat?
grebber
Erre nem jöttem rá mert Tinman képe ilyen pocokféle behányok valamit amiről senki se tudja mire gondol a költö feeling jött le.

Saját

IMYke2.0.0.0
Csak z eleje kell az aktiválásos táblának...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Steam-en semmit nem vettem már a jó ég tudja mióta az a 143 aktivált game mert nem fér rá egy képre amit idén megejtettem<#circling>

Voltan
Á, köszi 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
De ezeken a listákon csak azokat a címeket mutatja, amiket direkt Steam-en vettél, nem? Legalábbis nálam nem látszanak a Instant Gamingen, meg egyéb helyeken vásárolt címek...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Ja, ez is mutatja, mennyire sűrűn mászkálok a menüpontok között 😞

Akkor az újabb kép, most már az aktiválásokkal - röviden: "neménvótam":

Nehogy félreértsd a dolgot, csupán informatív célzattal jelezem, hogy ma is tanulj valami igazán "hasznosat", hogy ez a felület a steames vásárlásaidat mutatja, a kulcs aktiválásokat itt nem lehet látni, ahhoz a "View licenses and product key activations" menübe kell menni, 2-vel van a "View purchase history" alatt.
Ma épp tavaszi nagytakarítást tartottam a mindenféle bundle és egyéb maradványaim közt, úgyhogy bocsi, de volt pár kulcsaktiválásom. 😄
Elvileg nincs átfedés a lenti listával.
A mai vitatémára pedig... egyszerűen nem találok szavakat... O_o Talán csak annyit, hogy egy ilyen helyzetben nem beírni, hogy vitted a kulcsot (amit külön kért a tulaj) szerintem nem egyszerűen a jólneveltség hiánya, hanem egy annál jóval súlyosabb, aljasabb állapot.
Volt munkahelyi menzánk jut eszembe, ahol ingyen járt a kenyér az ebédhez, de egy csomóan elkezdtek konkrétan kenyeret lopni, vittek haza táskában 10-20 szeleteket, úgyhogy megszűnt az ingyen kenyér.
Ahogy mondani szokás: "This is why we can't have nice things." Mert néhány társadalomban élésre alkalmatlan véglény mindent elront, mindennel visszaél.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor1><#buck>

darkSectorxxx
Oks értem, de nem Excel táblázatot látok tőleg képként, hát na ezt felvéstem most a szobám falára. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
A táblámról nem szúrok be csak úgy képeket - abban benne vannak a regisztrációs kódok is (természetesen, mind aktiváltak - de ahogy te is írtad: vissza lehetne azokkal élni).

darkSectorxxx
Csá, Ja megy a buli. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ki tudja, tudod hogy van ez, elküldik bizonyításképpen a steam supportnak jelszó visszaállításnak. 😄

Shep
Hát ti aztán nem unatkoztatok Húsvét hétfőn úgy látom. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Csalódtam benned!!!!!!!!!!!!!!

Hol vannak az Excel táblázatok!!!???!!!!???? <#pias>

IMYke2.0.0.0
Látom, nem csak én takartam ki... <#vigyor1>

IMYke2.0.0.0
Akkor itt van az enyém. A név a robotok, és a STEAM-en élősködők miatt. Logóról felismerhető vagyok nektek.

Moby
Az egészséges embernek 1 darab személyisége van. Azzal tud különbözőképp megnyilvánulni, tud másképpen fogalmazni, tud beilleszkedni eltérő társaságokba(ha tud), de nem tud eltérően gondolkodni. Az embert a gondolatai határozzák meg. Azokból építi fel a világát, a világképét.

Válasz offban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ez nem skizo dolog. A kettő élet teljesen más ide ez való a valóságba más.

Moby
>Nagyon nem ugyanaz a kettő.

A kezeletlen skizofrénia különösen veszélyes.

grebber
De itt mit akarsz megkérdezni?

Te magyarázod fennkölten nem is akarsz megismerni milyen vagyok a valóságban ,de mégis 100% magabiztossággal állítasz rólam valótlanságokat. Most én is kérdezzem meg az ismerőseimet mennyire van igazad? Körberöhögnének téged ,de nagyon.

A lényeg ha jót akarsz ne erőltesd ezt az egy kalap alá veszed az internetes nick mögé bújt személy és a való életet dolgot.... Nagyon nem ugyanaz a kettő.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.17. 19:45:52

Mobilos igen. Nuclear Tamagocsi igen.

El lehet vele tölteni az időt.

Nem szedek gyógyszert.... Megkérdezzük a többieket mennyire nincs fogalmam?
Súgok: Itt megint te vagy hátrányban, úgyhogy szerintem ne erőltesd a válaszolást.

Csak tudnám mit keresel még az SG-n! Nem mennél PH-ra garázdálkodni pár hetet? Elég volt belőle egyelőre.

grebber
"Megnyugtatlak nem is akarlak megismerni " vs "Ugyanúgy vannak ilyen gerinctelen noname figurák mint te a valóságban is és itt is."

Szedd be a gyógyszert mert csak magadat égeted ,hogy fogalmad sincs miket írogatsz.

darkSectorxxx
Ja értem, arra érted hogy a fiók vásárlási lista.
Ja vágom már, mondjuk én nagyrészt végeztem a steam lista bővítéssel, de....:

Tinman
Fallout Shelter az mobilos cucc mainly nem? Ott toltam, de ráuntam... ilyen nuclear tamagocsi :-D

Jó ez nagygépen? Mé' az? :-D

Rendben.

Yep. Én speciel kb 3 évig csak olvastam. Igaz sokszor volt amikor csak tekertem a kommenteket a nekem hasznos első dologig
Hörcsöghöz méltatlan mértékű bővülés történt idén:

Tinman
Oda vanik írva... ezzel az összes topiklakó tisztázhatja magát rém egyszerűen és még csak hosszú veszekedésekre se lesz szükség.

MerlinW
Viszont toljátok át a szekeret az OFF-ba, ott nem tudok moderálni, akármennyire is szeretnék😊

[merlinw.org]

Megnyugtatlak nem is akarlak megismerni (élőszóban adtad volna elő mindezt biztos lehetsz benne, hogy már elküldtelek volna melegebb éghajlatra a teóriáddal együtt). Így is túl sokat mutatsz magadból. Buta vagyok mert én nem játszom meg magam a neten? Mondjuk ezt még sose kaptam meg hogy buta vagyok (sőt általában az ellenkezőjét szoktam megkapni, de ez más tészta)...Te vagy az első...Achievement received. Jah a neten akkor mindent le lehet szarni? Nekem ez is új.

"Melyik bolygón élsz" - Hát kedves barátom nálam realistább embert nem sokat találsz szóval sikerült beletenyerelni. Elvárok dolgokat igen, mert így lettem nevelve. Én annyit várok el másoktól amennyit mások is elvárhatnak tőlem...Egy köszönöm egy kérem ebbe teljes mértékben belefér. Ha szerinted nem akkor neked az agyaddal hatalmas gondok vannak (egyébként is szerintem..javasolnék egy orvost).

De sajnos a net és a valóság teljesen ugyanaz. Ugyanúgy vannak ilyen gerinctelen noname figurák mint te a valóságban is és itt is.

Azt ugye tudod, hogy ezzel, hogy lebutáztál lebutáztad az összes topiklakót aki velem ért egyet most (is) újabb achievement received tömeges lehülyézésért..Jól haladsz.

Ha bedobok egy 50 eurós játékot azt már illik megköszönni? Vagy milyen érték után illik megköszönni valamit? Kezd érdekes lenni a dolog...Hallgatlak...

A valóságban ha kapsz egy rágót teljes lelki nyugalommal elveszed és a szádba tömöd? Ha kapsz egy kávét azt se köszönöd meg, mert valakinek úgyse kellett alapon minek?

Tökmindegy, hogy +1 sornak aktiválja be vagy azonnal nekiül játszani. Nem ez a lényeg. Az elv a lényeg ami úgy látszik neked nincs vagy nem is ismered még hírből sem, hogy mi az. Az a játék annak a bizonyos személynek a birtokába nem csak oda terem. Ő azért fizetett ilyen vagy olyan formában. 50 eurót, 500 eurót, 5 centet mit számít? Szerinted nem érték, szerintem meg minden érték amit egy idegen ad számunkra. Emberileg fontos nem anyagilag. És az emberi szónál te mindig elbuksz kedves barátom. Annyira tudnék örülni neki, ha elgondolkodnál rajta mennyire hiányzik belőled mindenféle empátia és hogy ez mennyire abnormális. Keress fel egy orvost..Mindenféle rosszindulat nélkül mondom...Nagy bajok vannak veled grebber. Ezen örülnék ha elgondolkoznál (úgyse fogsz, de én megpróbáltam).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.17. 19:14:22

MerlinW
Tehát ő a buta. Ez elképesztő😊 És vannak a fórumon emberek, akik azt vallják, hogy jó ember vagy. Furcsa világban élünk, én mondom.

[merlinw.org]