311802
-
#309913 ...dumcsival... -
#309912 Meg akkor, amikor vallaltad a nyilt csorteket zorroval... Akkor lett volna bolcs gyorsan elejet venni egy huvos privat dumcsinak.
Igy most nekunk itt maradt a tovistol zabos zorro. -
#309911 Ja, hogy telóról vagy még mindig... sorry, azt elfelejtettem, de amúgy se látom, hogy én folytattam volna itt saját magammal hosszú csörtéket, így a szobára menést se nagyon értem. Ennek tükrében mit tegyek? :-D -
#309910 Engem mindossze csak azert zavar, mert telefonon elegge baszkolodas az atgorgetes... Ja es meg azert, mert nem igazan szeretem azt a hangulatot, ami eluralkodott errefele mostansag. Mehettetek volna szobara, leanyztatok volna egymast es beke, hullaszag
Amugy meg ja, ha ram hallgattok, akkor azt csinaltok ami csak akartok... Szabad a tanc. -
#309909 +1
A 2. rész viszont nekem kimaradt. Fogalmam sincs miért. Nálad lement? -
#309908 Nem tudom mi a téma, de bárhogy is legyen, szerintem túl szigorú vagy. Szvsz a beteg embereknek pontosan annyi joguk van kinyilatkozni, mint bárki másnak (sőt)! Ez egy komoly probléma a fórumon, hogy képtelenek vagytok átlépni embereken/hozzászólásokon.
A moderátorokat nem zavarja, akkor téged miért zavar?
Mondjuk ez pont az az ország, ahol letöltendő is járhat azért, ha egy történelmi tényt tagad valaki, pedig szíve joga mindenkinek húgyos bohócot csinálni magából.
Pl. emlékszem Ratgab azért ment el innen, mert nem bírta Grebber fillérbaxását, meg hogy beírja, hogy lesz az 5$-os cucc még olcsóbb vagy ingyen, ő majd akkor zsákolja. Sose értettem, hogy ez miért akkora pánik. Ott az SG bővítmény, pár katt és nem látod, vagy meglátod a logót és átgörgeted. (Jó, ez utóbbi kellemetlenebb.)
Nekem kemény 2 db. ember van tiltón, Zorrobomber persze már másodszor kerül fel, a személyeskedő csatornaszagú arcokat rendre kipöckölöm a látóteremből. -
#309907 Perfekt dobozost tudok csak adni, igaz jóval olcsóbban -
#309906 Ok. -
#309905 Nem én villogok minden héten letolt játékkal, és azt is ő maga állította hogy minden lehetséges időt a gyerekkel tölt. Full of shit a csàvó, ez az igazság. -
Rony94 #309904 Ment wishlistbe! Köszi hogy újabb játékkal terrorizálod a pénztárcámat!
szerk.: Most Nintendo eShop-ban pont mainstream sale van, de ez pont nincs leárazva. Alapjáték 40 euro, DLC-vel 46. Szóval várok.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.02.16. 16:24:07 -
#309903 Ez nem volt elegáns. -
#309902 Mivel o letiltott teged, igazan megkimelhetnel minket monologizalt neki beszolasaidtol --- kulonosen annak fenyeben, hogy sokkal intelligensebb vagy ennel... -
#309901 Ahhoz képest, hogy állítólag te a gyereknevelésben IS ász vagy, jó sok időd van játszogatni, meg ide review-kat írogatni. Gondolom a gyerekre is csak akkor jut idő, amikor kísérletezgetsz vele, hogy mennyire übermensch, akárcsak term. te.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.16. 15:08:31 -
#309900 Captain Toad Treasure Tracker + Special Episode DLC lepergett.
(Az összes pályát DLC-vel együtt úgy abszolváltam, hogy a 3 gyémánt mindig meglegyen... rengeteg pályán piros pecsétet adott, az az a maxot kihoztam az adott pályából.)
+ Vérbeli örömjáték! Leülsz elé fáradtan, egész nap ömlött az arcodba az emberi moslék és annyi pozitív érzést önt rád, hogy 5 perc múlva mosolyogsz és szebbnek látod a világot tőle. Igazi varázslat... de ezt a Nintendo 40 éve is tudta.
+ Úgy cuki, hogy egyetlen percig sem nyálas. Lélekmelengető, árad belőle a játékok és a franchise iránti tisztelet és szeretet.
+ Hihetetlen jó ötletek és pályák GARMADÁJA, melynek során a Switch és controllere adta lehetőségeket a lehető legteljesebb mértékig kihasználják! És milyen jó, hogy unlockolni kell őket, így nem tudod, hogy milyen meglepi vár rád... olyan, mint 1-1 újabb és újabb ajándék! Zseniális koncepció!
+ Az egész játék alapvetően egy flashjáték szintjén van... !DE! olyan minőségben előadva, amin erőlködésnek, bénázásnak, hibáknak nyomát sem látod. Konkrétan az első 1 percben érzed, hogy a csúcs közelében fogsz veretni és úgy is lesz. Annyira vérbeli Nintendo cím, amennyire csak lehetséges és annyira irgalmatlanul profin és jól működik, hogy az ember néha elszégyelli, hogy milyen indiszarokat is tolt már életeben... mert egy kicsit ez is indie feelinget áraszt, hiszen a semmiben forgatsz/zoomolsz egy 3D pályán, ahol összeszedsz pár dolgot és ennyi. Nyilván nem indie cím, de láttunk már ilyesmiket, de azok egy másik univerzum.
+ Gyönyörű. Már úgy, hogy a színek, a pályákból áradó hangulat az tökéletes... (és közben technomoslék.)
+ Szokásos Nintendo módra megoldott nehézség kérdése: Pici gyerkőc vagy? Semmi gond, menj át a pályákon. Haladó vagy? Szedd össze a gyémántokat. Vérbeli játékos vagy ? Szedd össze a gyémántokat és coinokat. HC vagy? Szedd össze a gyémántokat, coinokat, +1 életet adó gombát és az arany gombát és teljesítsd az opcionális questet (pl.: ne sérülj, gyújts meg minden tüzet, etc.) Egyszóval MINDENKI megtalálja a számítását benne!
+ Bugmentes. Pedig cirka 85 pályáról van szó, ahol lehetne akár 1-2 apró bug, de nincs. Ebben a Nintendo hihetetlen jó és az összes többi szarjankó szégyellje magát, hogy már szinte cél az, hogy mindegy csak jelenjünk meg, majd 35 patch-el befoltozzuk.
+ A Mario Odyssey-féle pályák baromi jók! Több kéne belőlük és rávilágítanak arra, hogy az alapjáték nem egy pályája kissé szegényes.
+ Tolható ketten is... toltuk, jópofa, 2 perc alatt elkapja az embert a közös játék & valódi Nintendo érzés öröme.
+ Korrekt áru DLC, korrekt tartalommal.
0 - Nem addiktív. Letolsz 4-6 pályát és akkor fél napra úgy jó is vagy. Ellenben játék közben jól érzed magad, de egyszer se lesz az, hogy remegve várod, hogy tolhasd tovább. Jó vele "eljátszogatni".
- Techno moslék. Talán már a 2-3. pályán framedrop, lag, később főleg. Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem úgy tűnik, hogy dinamikusan változtat néha felbontást is, mert néha a nagyobb pályák mosottfos homályok, a kisebbek, meg tűélesek, persze anti-aliasing nélkül, szóval még handheld módban is arconver a rece és a fice.
- Túsz. Miért csak a Nintendo játékosok kaphatnak ilyen pozitív tölteteket? A többi játékosnak nem jár az örömjáték? Főleg, hogy ez PS4-en, X1-en még gyönyörűbb lenne és k. jól nézne ki. Látszik, hogy kevés neki a Switch hardver. (Miközben az Alien:Isolation meg 30 frémmel gyönyörűen fut? Akkor csak jobbfszok?)
- Az irányítással néha bajok vannak, de ez inkább a Switch controllerek vergődésének tudható be. A kezemtől a készülék kb. 2.5 méterre van és néha mégis lagol az irányítás, vagy nem reagál, vagy pontatlan. Nagy csalódás.
- Később több lesz az önismétlő pálya. Megkapod u.a. csak más kitétellel. Qrvára nem áll jól egy méregdrága játéknak (17.000 Ft-on kezdett!), egy Nintendo címnek az önismétlés... főleg úgy nem, hogy a PÉNZÉRT vett DLC-ben is nyúlnak önmaguktól pályákat, nem is 1x!
- Azokon a pályákon, ahol irgalmatlanul gyorsnak kell lenned, rengetegszer fogsz elbukni azért, mert a Switch controller olyan amilyen.
- Egy vegytisztán gyűjtögetős játékban, iszonyatosan hiányzó achi rendszer.
- Néha egyszerűen elmegy a rezgés.
- A DLC ára mutatja a játék valódi árát, ugyanis kvázi egy teljes fejezetnyi pálya, 6$-os áron. Bár van nála hosszabb fejezet, így ha nagyon rendi akarok lenni, akkor 8$-al számolva a 3 fő fejezetet 24$-ról van szó, ergo kb. 7.500 Ft kellett volna, hogy legyen indulóban és nem 17 ezer...
8.5/10, mert hibái ellenére egyszerűen nem lehet rá rosszabbat adni, ugyanis mindig jó érzés elé leülni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 15:02:58 -
#309899 Igen, nekem is beleégtek az emlékezetembe egyes jelenetek... és az sem mellékes, hogy ez a játék használt először (na jó a System Shock már előtte is) feljegyzéseket, amiket elolvasva bontakozott ki a történet, meg a dinamikusan változó zene, ami ellenfelek megjelenésekor a csodálatos, melankolikus dallamokból átváltott trance/techno beütéses pörgősebb taktusokba (és azok elintézése után természetesen újra vissza).
Na és azok a tükröződő felületek :) -
#309898 -
#309897 Az Epic Unreal Engine részét én is szívesen bevédem, azt maximálisan elismerem és csodálom. Sőt! Bármily meglepő én értem a Fortnite erőltetését, de már akkor is értettem amikor még nem volt ekkora nagyágyú... a mai fiatalok annyira imádják, mint mi anno a HL multi módját, a Doom I-II vagy éppen a Duke Nukem 3D lan mókáját. Nekem ezzel nincs bajom. Viszont rogyásig vannak pénzzel és számomra ezek a vótmá' bundlis milliós osztogatások elégetett pénzek, ahelyett, hogy klienst és játékot fejlesztenének. -
#309896 Engem ennél jóval több dolog zavar... szerencsés vagy. Az SG bővítmény alatt vergődőkkel nem tudom mi újság, pénzért lenyitogatom :-D
Az Unreal single-t megjelenés után pár nappal toltam és volt is hozzá hardverem! Nem mondom, hogy az arcom letépte, de közel járt hozzá. Végig is toltam... a kieget is, de utóbbira alig emlékszem. Az viszont hatalmas volt ott és akkor, amikor mozis feelinget teremtettek azzal, hogy a játék elején egy helyen sorba lekapcsolták a villanyt és... hihetetlen volt és később se okozott csalódást.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 14:24:56 -
Igen, ez egy valódi screenshot!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.02.16. 13:01:07 -
#309894 Sosem késő, a helyszínek és a zene még mindig varázslatos... egyébként steam-en egy ideig ingyenes is volt... A kiegészítőt is próbáld ki, sokan leszólják, hogy csak a fel nem használt pályák vannak benne, de ez nem igaz, remek a design.
Hát igen, én is örülnék egy single folytatásnak, így is nagy kár volt, hogy az Unreal 2-t kiengedték a kezeik közül és lett belőle az a valami. -
#309893 Ahogy Grebber írja -> Half-Life 3 effektus, jól hoz a Fortnite, miért törjék magukat egy újabb Unreal-el...
A helyzet azért más, mint a Valve esetében (igen, tudom, megint védem az Epic-et :)), mert ők azért közben elkészítettek 2 zseniális motort (Unreal 3 és Unreal 4 engine) + egy újabb Unreal Tournamenten azóta is dolgoznak. -
#309892 Az lemaradt, hogy persze, öngyilkos lett, de jó eséllyel több önjelölt Tinman-féle "mein kampf" fórumbíró kiadta neki a halálos ítéletet. És nem, nem mentség hogy ezek cégek, és nem emberek. A stílus az ember, én meg vállalom hogy nem vagyok tökéletes, Tinman ezt sosem fogja megtenni. -
#309891 "Csak azt szeretném, ha ez kultúráltan, ellenségképkeresés nélkül menne."
Respectah' ahogy kezeled a helyzetet, de szerintem hiú ábrándokat kergetsz, ha azt hiszed hogy ez menni fog neki, többször bizonyította hogy képtelen az újratervezésre. Én mindig is abból a szemszögből próbáltam hatni rá, hogy egy cégnél is hús-vér emberek dolgoznak, nem érdemlik meg ők sem az ilyen típusú hangvételt. Saját munkahelyemen látom, hogy egy cégen belül sokszor hiába dolgozik 1000 lelkiismeretes ember, ha épp mondjuk a marketinges (aki mondjuk a store page-et kezeli) idióta. És akkor ilyenkor jönnek elő a cégszervezeti problémák, meg kommunikációs tréningek, stb. Persze gazdaságilag és jogilag igen, egy entitás egy cég, a jogos kritika valóban mehet a megfelelő csatornákon, csak ugye ez nem az EJ. Ja és persze aki azt mondja hogy leszarja az issue-kat, mert mondjuk nála mások a prioritások, az szintén nem érdemel savat.
Csak nagyon lazán kapcsolódik, de ez a nő sem hiszem hogy halált érdemelt volna a bántalmazásért.
Meghalt a brit Love Island műsorvezetőnője
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.16. 12:03:26 -
#309890 Akkor csak ezekszerint EA játékból van pár gondolom, lehet azzal kevertem össze. -
#309889 Ubi elhagyta a steam-et se Division 2 se Breakpoint.
Epic pénzzét választották ami a saját malmukra hajtja a vízet.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.16. 11:40:40 -
#309888 Ja steam-en nincsen Div2? Akkor ja nem lesz, én azt hittem ott is van..... -
#309887 Tekintve ,hogy ott fent sincs nem nehéz kimaradnia -
#309886 Na Uplay után Epic Store-on is 3 euro a Division 2 :D
Steam kimarad a buliból. :D -
#309885 "Single Unreal nem ártana" Az nem termelne folyamatosan pénzt x+ végtelen évig kb zéró munkával..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.16. 10:21:27 -
Zóanagyvarázsló #309884 Engem csak az zavar, hogy arról megy a kommunikáció, ki áll ki mellé, mintha egyfolytában szükség lenne a szekértáborokként felcímkézésre. Nem tesz ez jót a beszélgetésnek. Ti meg hazudoztok, de ezt csak általánosságban mondom, ufye milyen jól hangzik.
A kettös mércér nem tudom értelmezni, a Zorróval való egyoldalú flém kapcsolatodra direkt nem reagálok, arra meg igen, amit nekem írsz. Nem tudom, hogy kivel kellene foglaljoznom helyetted, ha éppen veled beszélgetek. Csaj azt szeretném, ha ez kultúráltan, ellenségképkeresés nélkül menne.
A levelemhez én sem füzök vérmes reményeket, de kíváncsi vagyok, mit válaszolnak. Egy kommentnyi idöt igazán rászánhattam. -
Zóanagyvarázsló #309883 Ott az új UT, csak látványosan pária. Persze ha kész lenne, akkor sem lenne pénznyomda. Single Unreal nem ártana, de nekem eddig kimaradt a széria, némi UT-t leszámítva. -
#309882 Ami itt neked szól, az az, hogy ha nem is érdekel, attól még sérül az érdeked.
"cégek mellé álltok" -írtam.
A szokásos általánosítás, akinek inge vegye fel és izzadjon bele, akinek meg nem...
Amúgy a szokásos kettős mérce is befigyel, de azt már megszoktam és nem csak tőled ;-)
Másikra: Nekem a Steam support világosan megmondta, hogy hová írjak, megtettem, "action taken". Szerintem az én szavam egy kiadó levelesládájában fing a tornádó közepén... de ha a Steam-től érkezik, akik közben arra hivatkoznak, hogy egy user jelentette, ne adja ég még igaza is van, akkor abból már szvsz lesz valami.
A korábbi spoileres, környezetszennyezős példámban is láthattad, hogy nem feltétlenül az a jó módszer, hogy kisemberként egy nagy cég ajtaján kopogtatsz, mert le sem szarnak. Gyakran alulról felfelé kell feszegetni az ólajtajukat, hogy dominószerűen eljusson legfelülre is. Nekem eddig ez vált be leginkább.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 10:05:18 -
#309881 Fosnite túl sikeresre sikerült így már nincs értelme unrealozni nekik.. -
Zóanagyvarázsló #309880 Késön, csak GOG-on lett meg az Unreal, sosem jutottam el a pótlásig. -
Zóanagyvarázsló #309879 Én írtam a kiadói suppotnak tegnap, még csak automata válasz jött.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.02.16. 09:50:37 -
Zóanagyvarázsló #309878 Pl. #309845. Remélem, jól írom, telefonról ennyire futja. Rendszeresen jönnek a T/1-2-ben ezek a megjegyzések, ha valakinek eltér a véleménye. Ennek is megvan a helye, de ha annak idején Imy azt jérte, hogy ne legyen flémtopik, én itt elhagynám ezeket.
Persze azt írsz, amit akarsz, csak szögezzük le, hogy ez esetemben hazugság. -
#309877 Na ez az! Hol van az Unreal franchise? Nincs rá pénz? KC:D-re van? -
#309876 Ön mennyire tartja magát nagy Nintendo Switch rajongónak?
A. Kicsit annak érzem magam.
B. Eléggé annak érzem magam.
C. Rendkívüli mértékben az vagyok!
Eredmény értékelése: A megkérdezettek szerint a játékosok egyértelműen Nintendo Switch rajongók. -
#309875 Az Epic-et én szoktam védeni, ebben elfogult vagyok, nem tagadom. Az Unreal túl jó játék volt, Tim Sweeney pedig túl jó designer :P -
#309874 Igen, elég egyértelmű irányított kérdések, de szerintem is szükség van az efféle kérdésfeltevésre, amíg vannak olyan 9-10%-os támogatottságú politikusok akik hamarabb adnának magyar állampolgárságot egy bűnözői múlttal rendelkező illegális bevándorlónak, mint egy Kárpát-medencében élő határon túli magyarnak :)