Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van ezzel egy kis gond. Esélyük sincs. Mert a piac többi szereplője se alszik. Ha kell gazdasági vezetőket kennek meg, ha kell, egyedi árakat alkudnak ki, közvetlenül a gyártóval tárgyalnak, tőkeinjekciót tolnak a cégekbe, külföldről szállítanak, etc. És akkor nem beszéltünk még a multikról, akik meg bálnák módjára szívnak fel több 10k vásárlót, főleg ünnepekkor. Azokkal meg lehetetlen versenyezni egy kisebb halnak.
Szóval azt látjuk, hogy qrva sokat dolgoznak, qrva keveset keresnek, qrvára el vannak fáradva és qrvára esélytelenek. Igen, rengeteg vevőjük van, de rengeteg garos gondjuk is, rengeteg lenyelendő veszteség az árverseny miatt. Erre így szó szerint rámennek majd ottani emberek és édes gondolat, hogy van esélyük, de nincs. Ez már nem az a világ, mint régen volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hiába erőltetnek bármit láthatjuk szart se érnek vele.. de ők tudják öntik a feneketlen lóvét a tűzre mely elmegy a picsába. Ha ez nekik jó csak folytassák..Gaben azóta is a földön fetrengve röhöghet a földön az epic adatait látva..
Next PC upgrade: 2022
Szerintem kb. már a 60. ingyen címnél jár az Epic. Ha erre csak 0.5$-t nézek, az akkor is 30$ tiszta bukó 1 useren... az nem kevés ha az a user utáni lófaxt se vesz náluk.
Erőltessék tőlem, csak ne ezzel az exclu féregséggel, mert ez továbbra is kihozza undorító.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor az agyonajnározott eladási számok hol is vannak? Vagy mi a tököm ez a 251 millió akkor... rohadt kevés.
Első évben, a jelenlegi helyzetben ezek teljesen jó számok vszleg. Mert ugye még a Steam első évével sem lehet összahasonlítani, mert elég más volt a piac. És igen, első év, hiába van már évek óta, nyilván az csak takarékláng volt a mostanihoz képest.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.01.14. 22:26:42
Nem mellesleg a nem a Fosnájt szaros bevétel csak 251 millió költés a játékosoktól... Ezt steamen 3 db game hozza és nem egy év alatt hanem 2 hónap alatt Halo MCC, Jedi, meg valamelyik akármi....
És ezt erőltetik...szánalomra méltóak
#309437: Pontosan ezért nincs ellenlépés a Valve részéről ,ugyanis nincs mi ellen lépni semmiféle veszély nem fenyegeti őket<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.14. 22:19:59
A Steam pár éve csinált egyik évben 3.5 milliárdot, a köv. évben meg 4.3 milliárdot játékeladásokból, DLC-k és mikrotranzakciók nélkül, (az nyilván plusz...).
Epic csinált 680 milliót, de úgy, hogy egy rakat dolgot egyértelműen ár alatt adtak el, garantáltan bukóval, csak, hogy csalogassák a népet. Ráadásul a heti ingyen adagot is meg kell rendre finanszírozni. Konkrétan kerozinnal locsolják le a pénzt és égetik el milliószámra, abban a reményben, hogy majd történik valami naaagy változás. Aztán nem történik. Pedig kéne, mert az a kliens, még mindig nem több egy Cdkeys oldalnál. A platform excluikat a türelmetlenek náluk veszik, a többiek kivárják, hogy elengedjék a túszokat... hát ez így konkurenciának elég soványka.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.humblebundle.com/store/lords-of-xulima
Honosítás:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1892711157
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.13. 22:15:05
Őt érdekli hogy párszáz ft digiben, ezt viszont továbbadhatod másnak és az másnak, míg a digitálist nem, és akkor a dobozos neked 0 ft lesz, nem pedig párszáz....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
#309425: Van 2 Zelda ami érdekel..2k-t adnék a kettőért, de mivel soha nem lesz ennyi így ott rohadjon meg mindegyik
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.12. 12:44:53
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Múltkor meg akartam venni egy Blu-Ray filmet. A hirdető már tavaly óta hirdette. Egy teljes héten át írtam neki üzenetet és hívtam telefonon is ami kicsörgött, de egyáltalán nem vette fel. Pár napja nézem, hogy lekerült a hirdető oldalról a film és azóta se írt nekem vissza. Az ilyenek minek hirdetnek?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"What's up with the terrible input lag? : Blasphemous"
"This game is bugged BAD on Switch. Fatally."
"Switch version is unplayable, too laggy, buggy and glitchy. Buy it on other systems and enjoy it there."
Viszont! Ilyenkor nálam mindig egyből fel is merül a "Van -e Switch-re" kérdés, utánanézek, ééés... van! 😊 Ilyenkor aztán konstatálom hogy még egy strigula a gép mellé, és inkább nem kezdek bele desktop-on.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.01.12. 07:44:28
A látványvilág nagyon hangulatos, tökéletes összhangban van az egész, mondhatnám azt is, hogy gyönyörű a maga módján. A lore szintén DaS jellegűen obskurus, a metroidvania stílus jegyeit remekül kihasználja, szintén a DaS-hoz hasonlóan, simán el lehet császkálni fontos dolgok mellett, hogy nem veszed észre, side questek terén ez néha kicsit túlzás is (újrakezdtem egy ilyen miatt, nem tudom, hogy ez bug-e, vagy szándékos volt).Ez a rejtélyes nyomasztó dolog pedig szintén nagyon passzol a morbid katekizmusos mítosz-világba. Kb. a felénél vagyok most, és csak ezzel játszottam az elmúlt 3-4 napban, beszippantott keményen. Mély, igen morbid, és itt-ott durván nehéz is, nagyon egyedi cucc, a csomag maga nagyon szépen össze van pakolva, toljátok. Jobb kedve viszont senkinek nem lesz tőle, az biztos 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.01.12. 00:26:46
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sundered - Eldritch Edition
Jövő héten:
Horace
platformer hetek vannak 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.01.09. 17:15:42
https://store.steampowered.com/bundle/746/Lonely_Troops_Collection/
Egyrészt az valóban wireless controller, nem úgy, mint a PS4-é, ami annak van hazudva, de állandóan madzagon lógsz, egy nyomorult 8 órás játék nem tolható le vele.
Másrészt elképesztő jól bírják a kis joyconok akksival, holott picikék és nagyon könnyűek és még rumble motor is van mind a kettőben. A cirka 45-50 órányi Rabbidsos kalandom EGYETLEN feltöltéssel (az első használatbavételi full feltöltések kívül értendő nyilván) megoldottam, úgy, hogy amikor végeztem kb. 50%-on voltak a joyconok! WOW!
Harmadrészt egészen döbbenetes élmény amikor sok évnyi billegér vagy controlleres szarakodás után a 2 kezed oda teszed ahová akarod! Nem egyszer játszottam úgy, hogy az jobb kezem a fejem fölé, a nyakamhoz tettem, a bal kezem, meg mehetett bárhová. Komolyan mondom, szabadság szempontból NEXT level!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.07. 10:04:10
W3 azért az durva egy darab... az a PC-k jelentős részét is megrakja, nem véletlenül volt/van benchmarkként is használva. A W3 ráadásul nyitott terekkel operál, míg az Alien Isolation belső terekkel nyomja, ahol értelemszerűen nem kell távoli objektekre különösebb erőforrásokat pazarolni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.07. 09:59:24
Úgy-úgy. Tipikus hiba a stat/skill pakolgatós játékokat RPG-knek nevezni. Pedig a nevében is benne van: SZEREPjáték, amiben valakinek a bőrébe bújunk, erősen történetközpontú, interaktív, kalandelemekkel dúsított játék, kemény harci elemekkel természetesen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.emag.hu/logitech-k480-multi-device-billentyuzet-bluetooth-fekete-920-006366/pd/DW77GBBBM/
Egyébként valóban, pl. egy Renegade Ops irányítása könnyebb kontrollerrel, DE ha igazán hatékonyan akarsz gyalulni, akkor érdemes elgondolkozni ott is az egéren.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Agon-ok is csak 1.99€-k, full magyarok.
Miazma is jöhetne ennyiért.
De egyébként amúgy sem állna, mert vannak járműves harcolós játékok célkereszttel, melyek jobbak kontrollerrel. Csak te ősegeresként kevesebb ilyennel találkozol.
Be volt igerve egy drakoi nehezsegu jatekmenet (save delete), de nerfeltek idoben a kazuarok miatt.
Nem dakszosz-demonszosz, hanem csak Senua...
A karja jelezte volna mennyire kozel allsz a The Endedhez, es save delethez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.