311802
-
#309873 Már csak idézni kellene, ahol rólad, neked címezve azt állítják rólad, hogy az Epicet véded. Amit amúgy szíved joga megtenni, nekem meg szívem joga lenne bírálni továbbra is őket.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 07:53:01 -
#309872 Most jött egy olyan válasz, hogy "Thanks for reporting, your problem has been reviewed and action has been taken. Thank you for helping to make the Steam Community a better place."
Sejtésem szerint ők vették fel a kapcsolatot a kiadóval. Egyelőre még a játék adatlapja változatlan. -
Zóanagyvarázsló #309871 Nézd, ha folyamatosan azt állítják rólam, hogy az Epicet védem, amikor erről szó sem volt, és az aktuális téma helyett is ezt vágják beszélgetés közben a fejemhez, az zavar. Mert egy hazugság/tévedés rólam, és a vitát is félre viszi ad hominem irányba. Örülök, hogy ez szerinted így szuper, de én nem szeretem, ha valótlanságot állítanak rólam, akármennyire is "lájkolod". -
Zóanagyvarázsló #309870 Pedig én azt hangsúlyoztam, hogy lehetséges a szándékosság, de nem biztos, addig ez csak egy vélemény. Te ragaszkodtál ahhoz, hogy az tény. -
Zóanagyvarázsló #309869 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak a kérdések :) -
#309868 Ardea... -
#309867 1 ember? 2022-öt mondtam? 25-öt akartam -.- -
#309866 A nekiállnak az erős. Tudtommal Adrea egyedül van és a Dragon Age 3 után fog bele... De legalább van létezik 1 db ember aki ekkora kibekurt nagy projektet is bevállal.. -
#309865 Az tudtommal "örökre" free, így ha tolod, akkor automatikusan megkapod, de így külön nem adható hozzá a Steam library-hez. -
#309864 Hát ja, arra már 4 éve is azt mondták, hogy nemsokára nekiállnak... szerintem 2022 előtt abból semmi nem lesz, pedig megérdemelné. Mondjuk az biztos, hogy téged érdekel? Kicsit souls-like... -
#309863 Az, hogy lehet, hogy egy Hitman 2 ingyenes DLC-t nem lehet steam-en hozzáadni? Akkor lesz csak meg ha feltelepítem a játékot? Ez a Himmelstein DLC. -
#309862 Néztem a listát. Dragons Dogma mennyit várat még magára... Dragon Age 3 után kezdi csak a magyarítását. Abból kiindulva lesz még pár év. Várom -
#309861 Szia uram, köszönjük az infót! -
#309860 Capcom Sale van Steam-en... lekjopp' eksön ever
DMC HD Collection
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.15. 18:46:54 -
#309859 Term. perfekt ez a meglátásod is, mint mindig. -
#309858 Tudtommal SMAA TX2-t használ ultrán és azt azért nem mondanám, hogy nem látszik a különbség, de nem annyira számottevő egy átlag játékosnak, hogy megérje a nagyobb erőforrásigényt... főleg, ha ennek az az ára, hogy a fix 60-ból le kell adnia. -
#309857 Persze komplexebb, de meglepően hasonló: nem 4 irányból sújthatsz le az ellenfélre, hanem 5-ből és ugyanolyan kaotikus katyvasz a több ellenféllel vívott harc :)
Ez utóbbi egyébként kevés játék tudja abszolválni és ez a Dark Souls féle "rálockolós" metódus tovább ront mindezen.
Egyébként én ezzel a stamina-vesztős/regenerálós megoldással sem vagyok kibékülve.
(kár, hogy nem vagy rajta a barátlistámon, javítanád a kimutatást :P)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.02.15. 13:48:30 -
#309856 Beszarás :-D
És lepergett másodszor is a Toad Treasure Tracker credits (1x az első fejezet végén, a 2. fejezet végén NEM, a 3. fejezet végén megint), hogy aztán nyíljon az új fejezet. Ezek a japók ott tényleg k. begombáztak -
Rony94 #309855 Hát ööö...a harcrendszer pont hogy kicsit mélyebb. Skyrim-ben van egy sima bal klikk és egy hosszan tartott bal klikk és ennyiben ki is fújt a támadások kombinációja, ha az íjakat és varázslatokat nem számítjuk bele. KCD-ben van vagy 10-12 féle külön kombó és több óra kell hogy ezek a kombók berögzüljenek az agyadba. Az egész játék kurva jól átadja a középkori érzetet. Egy percig nem unatkoztam. -
#309854 Már ne is haragudj, de ha a te stílusod nem tetszik, akkor igenis beleállok a személyeskedésbe, és telibe szarom hogy neked nem tetszik. NEM a cégeket védem, hanem a saját szabadidőmet, ahol nem ilyen próféta öntudató "mein kampf" szerzőket akarok olvasgatni. Igenis jelentsd fel őket, és utána edukálgass itt minket arról hogy ez meg az bűncselekmény, ja de persze ilyenkor már punci vagy. Tipikus Internet troll, aki szemtől-szemben kussolna, csak a saját szemétdombján (jelen esetben itt, meg otthon a muternál) nagy a pofa.
Ez a tükrözés duma meg szintén csak egy szánalmas, ócska kifogás. Én önkritikusan képes vagyok elismerni, hogy nem kéne itt osztonom neked az észt (ahogy privátban itt már megtettem másoknak), de ugyanúgy kényszeres problémáim vannak mint neked.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.15. 11:48:58 -
#309853 A korrektség jegyében a 18-ból vonjuk le azt a 8-at akiknek csupán megvan a játék, meg kártyapotyogtatós módon játszottak csak vele. -
#309852 Amikor a (steames) barátlistámon 18 embernek van meg és csak 4-en játszottak vele 20 óránál többet, az sok mindent elárul. Abból a 4-ből is 1-nek tetszett csak, de ő dél-amerikai és kb. el van ájulva minden európai középkori cucctól (amiből valljuk tényleg nincs nagy felhozatal). Az egyikük, akivel nagyon megegyezik a véleményem szinte mindenben szintén azt írja, hogy autentikus és mély, de unalmas.
Továbbmenve a youtuber szcénára hasonló a helyzet: bár mindenki hanyatt esik tőle az első játék alkalmával (ami többnyire a szép grafikának és a középkori környezetnek köszönhető) a legtöbb esetben a 4-5. videónál a játék félbeszakad... na vajon miért?
A Gothic-ban (1. rész) szerintem tök jó volt a harc, 1-2 bugot leszámítva, amikor sebezhetetlenné vált pár szörny, ha ugyanazzal a kombóval próbálkoztál. -
#309851 A fórumtársaknak nem ugrott neki, csak az Epic-et és a Deep Silvert, meg kicsit a Steam-et szidta.
Egyébként attól néha én is ki szoktam akadni, amikor egyesek beleállnak a langymeleg emberi eredetű biomasszába és kiállnak egyes szóban forgó cégek mellett, miközben ők is a banán rossz végén állnak. Kommancs beidegződés - a nagy testvérnek mindig igaza van, különben is mit pattogsz, mindjárt kapsz egy fülest. -
#309850 A játék jó nagyon is. Csak ez is olyan hogy ki mire tud rákapni rászokni.
Én anno még a bétájával toltam és már a bemelegítő oktató harcnál leraktam. Számomra esélytelen benne a harc. Egyszerűen nem tudok rájönni hogy kell benne harcolni. Ez kb olyan mint hogy én imádom az összes Colin játékot ,de a Dirt Rally-kkal nem tolom mivel esélytelenek billel mert azok simek.. Nos ez a Kingdom is mondhatni egy sim a Gothic, skyrim stb játékokhoz képest.
De ahogy minden másnak itt is megvannak a rajongók akiknek bejön. Készül a folytatás pénzügyileg okés a dolog nekik. -
#309849 -
#309848 Kár, mert tényleg igényes cucc (a harcrendszer mondjuk legalább olyan nevetséges mint a Morrowind/Oblivion/Skyrim-ben). Örülök, hogy látatlanba megmondtam, hogy azért lesz bukta a játék, mert a cseh történelem kb. mélykómás altatás (persze elcserélném a miénkkel, főleg a tatárjárás és a 150 éves török uralom alatt történteket :)) és ebből sokmindent ki lehet ugyan hozni, csak izgalmas játékot nem.
Mennyivel értelmesebb lett volna, ha kicsit gondolkoznak és mondjuk egy magyar játékfejlesztővel együtt adnak ki valamit, hogy ne fúljon dögunalomba az egész. Ehelyett voltak magyarul káromkodó kunok, amiért persze jár a virtuális pofánbaxás.
Better luck next time. -
#309847 Nekem a beszélgetésből végig az jött le, hogy én vagyok a kötekedő hülye, az Epic + Deep Silver meg uram bocsá' biztos, csak elnézték. Azért emlegetem az Epic-et az ügyben, mert gyíkember feeling ugyan, de erősen gyanús, hogy az Epic store-ban teljesen egyértelműen arcba van tolva a Royal DLC bundle, míg Steam-en hogy-hogy nem sikerült eldugni. Ráadásul a Steam support is alátámasztotta, hogy ez 100%-ban a kiadón múlik, hogy mit és hova "rejt".
Röviden: A Deep Silver az Epic legnagyobb kutyája. Ül. Fekszik. Forog. Csahol. Befingik. -
Zóanagyvarázsló #309846 Már megint azt állítod, hogy az Epic mellé álltam. De miért, ha ez egész egyszerüen nem igaz? -
#309845 Csodálkozol, amikor csípőből a milliárdos cégek mellé álltok (közben persze valami jó kis személyeskedés is beugrik az aljától[nem tőled]), mint valami lefizetett fullajtárok, miközben a ti érdekeitek is sérülnek? Mer' attól, hogy leszarod, hogy sérül az érdeked, attól még sérül.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.15. 09:51:46 -
#309844 És igazad is vagyon. Csak hát az ember mindig megnézi, aztán belátja, hogy igazad vagyon :) -
#309843 Jo ideje hangoztatom, hogy az ultra egy faszsag, placebo, geek-csapda. -
#309842 Meglehetősen furán van optimalizálva, I7 9700k + 2080 Super alatt is a "nagy" városban bekacsintott sokszor 60 FPS alá full hd-ban bőven. Itt is az ultra beállítások környékén lehetett a problem, mert ultra és high között semi látható difi nincsen, gondolom, mindenféle "láthatatlan" effekt rá van pakolva ultrán, ami megesz gyakorlatilag mindent. Más kérdés, hogy nyomi, jobbágy full HD-ban egy ilyen vas alatt, egy két éves játéknál azért ne vicceljünk már.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.02.14. 22:58:18 -
Zóanagyvarázsló #309841 Időnként normális kérdésre is úgy teszel, mintha az ellenség talált volna meg, ez szerintem mást tükröz. Az edukálást meg arra értettem, hogy az alábbi mondókád alapján azt véltem, hogy szemfelnyitogatás a célod, de ezek szerint nem. Ha csak a performansz a lényeg, akkor a művészi szabadságodra bízom a show-t. -
#309840 "ha itt néha úgy ugrasz neki a fórumtársaknak"
Csak visszatükrözöm amit kapok, pont annyit, se többet, se kevesebbet. Még mindig nem tűnt fel? Továbbra is cégeket ekézek, ami néhányaknak butthurt, azt meg ugye ki ne szarja le. 15 évvel ezelőtt lefikáztam a szemetet, most is. Edukálni az SG-n? Te most tényleg nem jársz erre ennyire? :-D -
#309839 Azért hogy mindenkinek legyen tiszta, szó sincs itt edukálásról, az egész arról szól, hogy ő mennyire perfekt term., illetve rólunk, a trógerekről, akik 18:00 után bebújnak a házunkba, és nem teszünk semmit. Még csak azt sem állítom, hogy ez nem igaz, de ettől még szeretnék itt egy topikot, ahol játékokról lehet beszélgetni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.14. 20:29:56 -
Zóanagyvarázsló #309838 Van ilyen is, olyan is. Én például az alapjáték birtokában úgy szoktam eljárni, ahogy írtam, és sokan mások is. Sokan mások meg lehet, hogy nem, de a lehetőség adott. Kár, hogy rossz az adastlap.
A 90%-os hatékonyságodat viszont aligha annak köszönheted, hogy ebben a topikban írsz kiakadós regényeket, hanem annak, hogy máshova is írsz, más hangnemben.
Teljesen igazad van abban, hogy a fogyasztó ne lapítson, de ha itt néha úgy ugrasz neki a fórumtársaknak, mintha Epic-bérencek, hazaárulók vagy nácik (a legkívánatosabb propagandajelző tetszés szerint kiválasztható) lennének, az lehet kontraproduktív is. Annyira talán tényleg nem kéne komolyan venni, hogy itt szekértáborokat kelljen körvonalazni. Ha tényleg edukálni akarsz, akkor talán érdemes belegondolni abba, hogy kívülről hogy jöhet le. -
Rony94 #309837 Hmm...Day 1 játszottam vele és emlékeim szerint medium-high (tehát vegyes) grafikai beállításokkal korrektül futott és nagyrészt tartotta a 60 fps-t. A gépemet alant láthatod.
Amúgy a CryEngine fut alatta, nem a legnépszerűbb motor, lehet ezért se szereti az egyes konfigokat.
A grafikával meg nincs sok probléma. Majd ha kipróbálod, meglátod mennyire részletes a táj és a látótávolság is eléggé fel van húzva. Felmész a hegy tetejére vagy egy nagyobb dombra és perceket lehet eltölteni a táj nézegetésével.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.02.14. 20:05:47 -
#309836 Steam’s latest hit is a Diablo-like that spent 4 years in Early Access
Wolcen: Lords of Mayhem
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.02.14. 20:01:27 -
#309835 +1, megy a backlog-ba. Ráér majd az 3-4 év múlva is. -
#309834 Nálam mondjuk elég ótvarul fut a Kingdom: Come. Össze-vissza droppol az fps. És hát nem is valami szép.