Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
//Kieg.: Windows - EU: January 23, 2009
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.21. 11:39:31
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó régi játék. 1440p-re nincs 16:9 és valami 35-38 fpssel fut. Azt hiszem kihagyom.
"Saints Row 2 - teszt video"
.:i2k:.014
Published on Jun 1, 2016
SG.hu - Eredeti játékaink topikba . ratgabnak 😊
Gépet mindenki ismeri."
//A keret:
1680*1050-es a monitorom.
1280*720-ban lett renderelve a feltöltésre kerülő videó...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.21. 10:28:49
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én azért óvatos lennék a játék jelenlegi állapotát illetően, de szerencsére most ingyenes, egy SSD pedig sokat segíthet rajta. Plusz ez a mod elvileg segít a tartalom mellett tweakekkel is.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Ryse még holnap lesz napirenden - hétvégén NieR-ezni is akarok 😊
Költözés után vagyok. Keddig nincs rendes net. Mobilnetről tolom. Szal ritkán nézek fel ide. Mondjuk sokszor annyira rossz, h jobb volna, ha semmilyen se lenne. 😄 Rég akartam már ennyire kalapáccsal szétverni valamit, mint ezt a dongle-t.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows® 7 / Vista / Vista64 / XP
Processzor: Pentium 4 3.0 GHz
Memória: 1 GB XP / 2 GB Vista
Grafika: DirectX 9 kompatibilis videokártya 128 MB memóriával, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 vagy jobb
Merevlemez: Legalább 2.5 GB szabad terület
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows® 7 / Vista / Vista64 / XP
Processzor: Intel core 2 duo 2.4 GHz
Memória: 1 GB XP / 2 GB Vista
Grafika: DirectX 9 kompatibilis videokártya, Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 vagy jobb
Merevlemez: Legalább 2.5 GB szabad terület
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM:
Processor: Pentium 4 3.0GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
DirectX: Version 9.0
Storage: 10 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
RECOMMENDED:
Processor: Intel core 2 duo 2.4GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 10 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Szép...
Új kampányok, deathmatch, steam műhely!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.20. 19:56:41
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Az a lényeg, hogy a CPU-d alapsebessége sebessége NE legyen 3200 MHz alatt. Tiéd, és enyém sincs.
Az a fontos, hogy a CPU alapórajele közel legyen az Xbox-os 3,2 GHz-hez - akkor a játék sebessége is normális lesz.
Azt hogy prevgen játékok portjai jönnek szintén jó, de ezek aprópénz, viszont kis ráfordítás jó hasznon, örülés. Miért ne tennék. Azért AAA címet 50 milláért PCre most sem fejlesztenek tömegesen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sőt, a Muliplayer Solo-ba is belekóstoltam - szerintem, azzal el fogok még szórakozgatni, mert eleve feltápoltan tesz bele, így az ellenfelek nem vészesek.
A Co-Op részéhez nem fűlik a fogam. Még.
//Ja, hogy érthetőbb legyen: Legendary-n is végigértem, és minden Single Player öcsi meg is lett.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.20. 14:44:58
Sok bukott régi játék vagy port csak szeretett volna több százezres eladást, vagy csak későn jött össze neki.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.04.20. 14:39:58
Jelzem nálam az is a Spam-ben landolt valamiért a gmail-en.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.20. 14:34:14
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Elfogadom a te véleményedet is, de nem értünk egyet ebben a kérdésben. Nem látok ebben a világon semmi problémát, ettől még nem érzek ellenszenvet senki iránt, és aludni is jól fogok.
Next PC upgrade: 2022
A kép beszúrásának egyéb haszna is volt. Vásárlási, aktiválási szokások elég keményen látszanak rajta...
Nem mellesleg bő 3/4 napnyi adok-kapok vita után dobtam fel az ötletet. Bár tőlem mehet u.a. a flame tovább, ami előtte volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy hozzám is közelebb a könnyedebb, akció-kalandosabb GoW stílusa, de annak a harcrendszere más szintet képvisel. Mint hack ' slash, nem igazán jó ajánlat Bayonetta-pótléknak, már ha pörgős és mély harcrendszer kell. (És a topikban még felmerült a BloodRayne is <#wilting>#wilting>) Eleve egy szűkebb stílusról van szó, ebben a szűkebb értelemben PC-n kb. a DMC3-4 jöhet szóba alternatívaként.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.04.20. 14:00:09
És most hogy mindenki azt hiszi, én voltam, teszek be képet. Nem mintha egyetértenék vele, de fájni nem fáj. Viszont gyanakodni nem vagyok hajlandó senkire, aki nem próbálta meg tisztázni magát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.20. 11:31:10
Én a magam részéről a Dark Souls-os lassan cammogó stílust részesítem előnyben, a fenti zsánerben nálam a max a Nier Automata (ami viszont nagyon durván betalált), már a DMC-től is a falat kapartam kínomban.
Ez azonban mind puszta szubjektivitás, és a helyzet az, hogy simán elhiszem, hogy a Bayonetta egy kult klasszik a stílusán belül, sőt, valószínűleg meg is fogom venni, mert valami perverz módon kíváncsi vagyok rá, akkor is, ha tudom, hogy valszeg nem fog tetszeni.
De érdekel. Csak nem most és nem ennyiért - nem mintha drága lenne, de prioritások ugye.
Szóval ezzel az egésszel csak azt akartam mondani, hogy mély tiszteletem a készítőknek, és hurrá a remek portnak, csak így tovább 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nyilván nem mindenkinek való és sokan fel sem fogják a mélységét ( én sem ), de ez is a user hibája és nem a játéké, mert nem délutáni matiné ez, hanem HARDCORE, amit gyakorolni kell, fejlődni benne, kivesézni és a legapróbb mozzanatokig megtanulni, elsajátítani. No nem 10-20 óra alatt.... hanem a 10szerese minimum.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.20. 08:09:23