Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
De... de... azt mondtátok, hogy a GoG verzió jó szokott lenni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
"Első verzió kiadásának dátuma: 2008. október"

//Kieg.: Windows - EU: January 23, 2009
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.21. 11:39:31

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Egyik játék sem tökéletes majd adnak hozzá ki patchet azt ennyi javitsák a hibákat.
Fpocok
Saints Row2

Jó régi játék. 1440p-re nincs 16:9 és valami 35-38 fpssel fut. Azt hiszem kihagyom.

wesker24
A sok ruszki miatt áll ilyen értékelésen mert sokan nyivákolnak az irányitás miatt, mert nem jön be nekik az irányitás kontroller erösen ajánlott hozzá, meg aztán a grafikát is kifogásolják hogy milyen lett, a Voice acting-al sincsenek megelégedve, csak a szokásos, a review-ek többsége csak orosz rizsa, egy ilyen játéknál nem is tudom mit vártak vazee, ez nem Crysis vagy Battlefield amin csili vili szupergrafika van, hanem a Syberia mindig is a story miatt volt érdekes, a grafika meg a z irányitás csak másodlagos, aki ezt nem tudja megemészteni az keressen másik játékot vazee, ennyi !
Eh. Syberia 3 53%-os értékelésen áll Steamen. :'(
Úgy vettem észre a Win10 Creators frissítés után jobban futnak a játékok. De a rendszer is fürgébbnek hat.

Már csak a sorozat magyarítása lenne jó, ha jól emlékszem egész sokáig elhaladtál vele;
IMYke2.0.0.0
Nekem meg elindul, csont nélkül:

"Saints Row 2 - teszt video"
.:i2k:.014
Published on Jun 1, 2016

SG.hu - Eredeti játékaink topikba . ratgabnak 😊

Gépet mindenki ismeri."

//A keret:
1680*1050-es a monitorom.
1280*720-ban lett renderelve a feltöltésre kerülő videó...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.21. 10:28:49

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem mindig van eltérés a steames és a GOG-os verzió között, és ritkán még az előző is a jobb. Van, aki arra panaszkodik, hogy megvette inkább a steamest is a GOG-os mellé, mert azt tudta külső segítséggel játszhatóvá varázsolni.

Én azért óvatos lennék a játék jelenlegi állapotát illetően, de szerencsére most ingyenes, egy SSD pedig sokat segíthet rajta. Plusz ez a mod elvileg segít a tartalom mellett tweakekkel is.
zorrobomber
Nekem konkrétan nem indult el a steam-es.

Atisz
A GOG-os jó a review-k szerint (a GOG egyik nagy előnye ugyebár, hogy kompatibilis állapotba teszik a régebbi játékokat, legalábbis nagy részüket).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Aki teheti inkább X360-on tolja. Anno a Saints Row 1 után nagy erőkkel vetettem bele magam a 2. rész PC-s portjába, de elég kiábrándító élmény volt, hamar fel is adtam. Aztán megvettem X360-ra és csodás élmény volt, ott rendben van a cucc. PC-n anno leírtam milyen nyűgjeim voltak vele... be is tenném ide, de a kereső keresőképtelensége ezt nem teszi lehetővé, pedig esküszöm fizetnék dupla VIP-t, ha méltóztatna már végre helyrekalapálni azt, ami korábban kifogástalanul működött!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Egyébként steam-en is ingyenes a Saint's Row 2 egy ideig, de aki játszani is szeretne vele, az inkább a GOG-ost válassza.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
9S-szel játszom már, a 2. végigjátszás felénél járok.

A Ryse még holnap lesz napirenden - hétvégén NieR-ezni is akarok 😊

Nier Automata hogy áll? 😊

Költözés után vagyok. Keddig nincs rendes net. Mobilnetről tolom. Szal ritkán nézek fel ide. Mondjuk sokszor annyira rossz, h jobb volna, ha semmilyen se lenne. 😄 Rég akartam már ennyire kalapáccsal szétverni valamit, mint ezt a dongle-t.
Fpocok
Szerintem te nem azt nézed, amit mi.

Steam kliens szerint:
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows® 7 / Vista / Vista64 / XP
Processzor: Pentium 4 3.0 GHz
Memória: 1 GB XP / 2 GB Vista
Grafika: DirectX 9 kompatibilis videokártya 128 MB memóriával, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 vagy jobb
Merevlemez: Legalább 2.5 GB szabad terület
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows® 7 / Vista / Vista64 / XP
Processzor: Intel core 2 duo 2.4 GHz
Memória: 1 GB XP / 2 GB Vista
Grafika: DirectX 9 kompatibilis videokártya, Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 vagy jobb
Merevlemez: Legalább 2.5 GB szabad terület
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
IMYke2.0.0.0
http://store.steampowered.com/app/563560/

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM:
Processor: Pentium 4 3.0GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
DirectX: Version 9.0
Storage: 10 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

RECOMMENDED:
Processor: Intel core 2 duo 2.4GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 10 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

Az adatlapon csak 2,5 GB van.
Scooter
IMYke2.0.0.0
Nem telepítettem, csak a STEAM-es adatlapján néztem a HDD-igényét.

Fpocok
4gb

IMYke2.0.0.0
10 GB?
Szép...

Fpocok
INGYENES ALIEN SWARM ÚJ VERZIÓJA! Jó kis coop játék.

Új kampányok, deathmatch, steam műhely!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.20. 19:56:41

zorrobomber
Persona fan van itt valaki? Nem vagyok nagy japó cucc zabáló, de ez a koncepció érdekel (ahogy a Recettear is megfogott anno). Persona 4 Golden Vita verzióról beszélek konkrétan.

Atisz
A GOG-os változatok általában polírozottak és jobbak kompatibilitás terén az egykori dobozos/CD-s, illetve a steam-re pofátlanul, többnyire változatlan módon feltett verzióknál.

Kösz! Be is húztam ennyiért :-).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3Error
Simán mennie kéne. Anno én 4 magos Phenom 1-esen toltam végig.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Nem kell beállítani semmivel.
Az a lényeg, hogy a CPU-d alapsebessége sebessége NE legyen 3200 MHz alatt. Tiéd, és enyém sincs.

Fpocok
JAh... de azt be kell állítani valami progival és még úgy sem 100%

IMYke2.0.0.0
Simán játszható több magos gépen is.
Az a fontos, hogy a CPU alapórajele közel legyen az Xbox-os 3,2 GHz-hez - akkor a játék sebessége is normális lesz.

Fpocok
GoG-n ingyenes a Saints Row 2. Bár azt hiszem játszhatatlan több magos gépen.

Totti5
Jobb üzlet ma a PC mint volt 2005ben. És ez jó, mindenkinek. Oda-vissza.

Azt hogy prevgen játékok portjai jönnek szintén jó, de ezek aprópénz, viszont kis ráfordítás jó hasznon, örülés. Miért ne tennék. Azért AAA címet 50 milláért PCre most sem fejlesztenek tömegesen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Én most léptem ki a Legendary végigjátszásból.
Sőt, a Muliplayer Solo-ba is belekóstoltam - szerintem, azzal el fogok még szórakozgatni, mert eleve feltápoltan tesz bele, így az ellenfelek nem vészesek.
A Co-Op részéhez nem fűlik a fogam. Még.

//Ja, hogy érthetőbb legyen: Legendary-n is végigértem, és minden Single Player öcsi meg is lett.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.20. 14:44:58

Gyorsan elment az a több mint 100k egy többéves rétegjátékból, mely nyilván nem kapott óriási reklámot sem. Ráadásul egyszerűbb már portolni. Persze nyilván nem is 60 euró. A DMC 3-4 steames számaihoz képest is jó ez az eredmény.

Sok bukott régi játék vagy port csak szeretett volna több százezres eladást, vagy csak későn jött össze neki.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.04.20. 14:39:58
kigyi
Megérkeztek a Syberia 2 kulcsok aki a múltkor kért az figyelje a postafiókját 😊

Jelzem nálam az is a Spam-ben landolt valamiért a gmail-en.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.20. 14:34:14

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Nem támadásnak szántam a kommentem, csak leírtam az eltérő véleményemet. Az önkéntes képposztolással nincs is bajom, de az azt sugalló kijelentéseket, hogy aki nem száll be, az gyanús, már erősnek tartom.

Elfogadom a te véleményedet is, de nem értünk egyet ebben a kérdésben. Nem látok ebben a világon semmi problémát, ettől még nem érzek ellenszenvet senki iránt, és aludni is jól fogok.
grebber
Azért az a nem semmi hogy mennyire változnak az idők...Régen nagyin menő volt arra fognak ,hogy nem jönnek portok mert szarul fogynak pc-n holott több százezres eladások lazán voltak. Most meg mindenki szopja a Bayonette cuppogosát mert már elment belőle 100k ,de mintha ez milliárd lenne úgy zengik világgá

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Szar ügy, reméljük aludni azért sikerül majd az este... főleg, hogy még te is írtad: önkéntes. Az meg, hogy én mit gondolok onnantól a másikról, hogy nem vesz benne részt, azt meg ugye ki ne szarja le.

A kép beszúrásának egyéb haszna is volt. Vásárlási, aktiválási szokások elég keményen látszanak rajta...

Nem mellesleg bő 3/4 napnyi adok-kapok vita után dobtam fel az ötletet. Bár tőlem mehet u.a. a flame tovább, ami előtte volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azt értem, hogy nem tetszik, de a HC hack'n slashek egyik legelismertebb darabjáról van szó. Már önmagában a stílus képviselete miatt is nagy dolog, hogy a Bayonetta nem hagyja ki a platformot. Én is megvettem azonnal, hogy támogassam, az irányt, a jó portot és a hardcore húrokat pengető Platinumot. (Sok mindent feltennék rá, hogy jön nemsokára a szuper Vanquish is PC-re <#finom>)

Amúgy hozzám is közelebb a könnyedebb, akció-kalandosabb GoW stílusa, de annak a harcrendszere más szintet képvisel. Mint hack ' slash, nem igazán jó ajánlat Bayonetta-pótléknak, már ha pörgős és mély harcrendszer kell. (És a topikban még felmerült a BloodRayne is <#wilting>) Eleve egy szűkebb stílusról van szó, ebben a szűkebb értelemben PC-n kb. a DMC3-4 jöhet szóba alternatívaként.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.04.20. 14:00:09
zorrobomber
+1

Centurionon nem volt nehéz, a legendaryt sajnos nem engedte elsőre (csak az első fejezetet csináltam meg úgy a stáblista lepörgése utáni ledületemben). Jól szórakoztam vele, és nem is volt hosszú, de újrajátszáshoz nem érzem elég nagy számnak. És kéne hozzá erősebb gép, mert se a 30, se a 60 fps-t nem éreztem vele tükörsimának (holott nem nagyon hullt be), mind a procit, mind a GPU-t kimaxolta keményen.
Kifejezetten megalázónak és ijesztőnek érzem a képes nyomozást, persze önkéntes, de akkor is szerencsétlennek érzem. Amellett, hogy eleve valószínűtlen, hogy aktív tag nindzsázna szó nélkül kulcsokat, nehéz ezzel bármit is bizonyítani. Nem túl esélyes, de nem zárható ki, hogy adott illető aznap aktiválja valamelyik játékot, pláne a sok plusz egy sort halmozó társaságban. Emellett ha valakinek van egy másodlagos fiókja a kevésbé kívánt játékoknak, simán sunnyoghat vele, miközben a főaccáról beteszi ide az adatokat. Ha meg valaki esetleg gyorsan aktiválta a kulcsot, de el kellett valahova rohannia, és a megbélyegzésére jön vissza, nem biztos, hogy bemeri vallani a kis hibáját.

És most hogy mindenki azt hiszi, én voltam, teszek be képet. Nem mintha egyetértenék vele, de fájni nem fáj. Viszont gyanakodni nem vagyok hajlandó senkire, aki nem próbálta meg tisztázni magát.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3Error
+1

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Totti5
Bayonetta egy sexista, pukkasztó, japán humorú, komolyságot mellőző játék. Akinek ez nem tetszik az nem fogja élvezni. Viszont aki igen az a műfaj csúcsát megkapja változatos, ötletes gameplayyal. Nier hasonló egyes elemeiben, de a Bayonatte nem nyitott világ sehol sem és bár a Niert még nem toltam, úgy tippre 10X meg lehet szorozni az Őrületet ami történik benne.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.20. 11:31:10

Voltan
Ez az egész már tényleg ízlés kérdése. A Bayonetta - nem játszottam - több szinten is rétegműfaj. Egyrészt az a szintű anime túltolás, ami benne van, már kapásból az emberek 60%-nak megfekszi a gyomrát. Erre jön még rá a kombózós, pattogós hack and slash, szintén eléggé túltolva, ezzel megint csak elveszítünk olyan 20%-ot, már a rajtnál.

Én a magam részéről a Dark Souls-os lassan cammogó stílust részesítem előnyben, a fenti zsánerben nálam a max a Nier Automata (ami viszont nagyon durván betalált), már a DMC-től is a falat kapartam kínomban.

Ez azonban mind puszta szubjektivitás, és a helyzet az, hogy simán elhiszem, hogy a Bayonetta egy kult klasszik a stílusán belül, sőt, valószínűleg meg is fogom venni, mert valami perverz módon kíváncsi vagyok rá, akkor is, ha tudom, hogy valszeg nem fog tetszeni.
De érdekel. Csak nem most és nem ennyiért - nem mintha drága lenne, de prioritások ugye.

Szóval ezzel az egésszel csak azt akartam mondani, hogy mély tiszteletem a készítőknek, és hurrá a remek portnak, csak így tovább 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Nincs jobb. Előző generációs megjelenése óta illetve a mai napig a Bayonetta 1-2 képviseli a legmélyebb, legösszetettebb, legjobban kivitelezett harcrendszert. A stílusa nonplusz ultrája. Aki a műfajjal szemez ennél jobbat biztosan nem talál. Minden másban lehet valakinek nem jön be a körítés, de az meg legyen az egyén gondja már.

Nyilván nem mindenkinek való és sokan fel sem fogják a mélységét ( én sem ), de ez is a user hibája és nem a játéké, mert nem délutáni matiné ez, hanem HARDCORE, amit gyakorolni kell, fejlődni benne, kivesézni és a legapróbb mozzanatokig megtanulni, elsajátítani. No nem 10-20 óra alatt.... hanem a 10szerese minimum.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.20. 08:09:23

dartonite
Csakis!