Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
<#eljen>
Én is tervezem a végigjátszását legnehezebb fokozaton, de ez nyárra tolódik minimum. Addig se törlöm le.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shep
Lehet, hogy sokak szerint jó a Baynonetta de sokkal jobbak is vannak, erős közepes ha reálisan nézzük, nem több, szerintem még a gyenge DMC is jobb, élvezetesebb. Ja, és nem utolsó sorban jobban követhető ami a képernyőn történik, mert a Bayonettában többnyire átláthatatlan akció folyik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.19. 22:44:03

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Már csak a 7-8. fejezet van vissza.
Ami engem személy szerint meglepett, hogy a Glott sokkal könnyebb volt Legendary-n, mint Easy fokozaton.
Előbbin például nem volt a "piros" kombós rohamozása, Ízi esetében alig tudtam ez miatt megütni, és DÁrkSzÓszosan összevissza gurulgatnom kellett, meg szurkálnom.

Legendary-n a csákó megvolt 3 perc alatt. Persze, nem kizárt, hogy az első végigjátszás után megmaradt Upgrade-eknek is köszönhető volt ez 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azért én ezen annyit pontosítanék, hogy akinek a Mars: War logs vagy a Bound By Flame bejött annak ez is befog.

Részemről 10 eurót már megér.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha visszaolvasod mit írtál akkor rájössz, hogy kb tényként közlöd, hogy szar és kár volt pc-re kiadni. Én csak ellenvéleményt írtam, hogy ezt max páran gondolják így. Szigorúan csak azért, hogy aki csak ezt olvassa ne azt gondolja, hogy a játék tényleg rossz.

Kibe is kötöttem én bele? Grebberbe? Az nem újdonság. Ez meg, hogy neked írtam adatokat mások, hogy értékelik a Bayonettát az nem beléd kötés. Vagy ha neked ellent mondanak akkor beléd kötöttek?

Számodra pocsék már egy helyt álló kijelentés. Az, hogy kár volt kiadni pc-re meg nem. Tudod ebből vannak páran akik azt a következtetést vonják le, hogy a Bayonetta nem jó és ezzel őket akár eltántorítod egy potenciálisan jó élménytől. Annak ellenére, hogy neked nem jön be a játékt. Így már sikerült megvilágosítanom remélem, hogy mit akartam ebből kihozni.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.19. 20:53:02

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

El kell keserítselek...Később még jobban fogsz szívni (én is végigvittem a legnehezebb fokozaton).

Fpocok
Outlast 2 retro vibe 😄

Outlast 2 Minimum System Requirements

CPU: Intel Core i3-530 2.9 GHz or AMD Phenom II X3 715 2.8 GHz
RAM: 4 GB System Memory
GPU RAM: 1 GB Video Memory
GPU: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870
DX: DirectX 10
HDD: 30 GB available space
Outlast 2 Recommended System Requirements

CPU: Intel Core i5-760 2.8 GHz or AMD FX-8100 2.8 GHz
RAM: 8 GB System Memory
GPU RAM: 1.5 GB Video Memory
GPU: Nvidia GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7850
DX: DirectX 11
HDD: 30 GB available space

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Rossz játék. Nagyon.

IMYke2.0.0.0
https://www.bundlestars.com/en/game/the-technomancer: "The Technomancer" - 66% - 10,19 euro

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sok-nagyon-sokan panaszkodnak netszerte arra a helyre, íjászokra.

grebber
Easyn nevetségesen könnyű volt.
Legendaryn feladtam ,odáig ugyanugy nulla kihivás de azt 678 ezer probálkozás után se tudtam átvinni ,törölten is a pba 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Engem ő és Commodus kergetett az őrületbe a villámgyors --- csalás, nyilván --- megfordulásaikkal, és a pajzsot átütő kombóikkal

A játékot én is élveztem. Nagyon "filmes" és a kivégzések, kombók és feloldások hangulatosak.
A Gladiátordal való összekacsintás tetszett --- ahogy Nemezis is 😊

wantonly
Tegnap vittem végig, igaz én csak normál fokozaton. A végén még így is szenvedés volt néha, főleg a boss harcoknál, úgyhogy respect a legendary fokozathoz. Nem éreztem benne még annyi pluszt, hogy emiatt újrakezdjem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor a barbár leányzóval harcoltunk és miután fejjel lefele leesik/leugrik a tetőről, miért kapja vissza a teljes HP-ját? Felszedte az energiát a levegőben?

A játék viszont nagyon tetszett, igazán élveztem.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.04.19. 18:56:41
IMYke2.0.0.0
//Ja, és a katonák morálja brutál gyorsan romlik --- ez okozza a végső esetben (ha addig mindent megoldottál) a legtöbb elbukást.

IMYke2.0.0.0
Miután ~8-9 óra alatt megvolt legkönnyebb fokozaton a történet laza harccal való élvezete (mondjuk: néhány bosszfájtnál mintha elszállt volna a srácok agya a nehézség belövésekor --- pölö 2 a végén), úgy gondoltam, hogy indulok a legnehezebb fokozattal járó "tököslegény" öcsiért.

A 3 fejezet közepéig semmi gond nem volt.
Az ellenfelek nyilvánvalóan szívósabbak, a Focus gyorsabban fogy és ebből adódóan kevesebb ideje van az embernek kombózni, meg többet kell ivédelni stb., de lehet vele haladni...
Viszont, a partraszállás, és a barbárok erődjének elfoglalásakor az eddig könnyen győzhető íjászok ellen a dárdázás maga a pokol!

Ha tudnék törökül, akkor úgy is elküldtem volna a jó édes anyukájuk meleg ölébe* a testvéreket!

Utánanéztem a neten, hátha én vagyok béna, és valamiről lemaradtam --- számos fórumban, még több emberke panaszkodott a nehéz íjászok és a dupla dárdát követelő kivégzésük, az ezzel járó célzás mechanizmus pofátlansága, és a támadás közbeni* rengetegszer elhullás miatt, hiszen azért mi is kapjuk a nyilakat...

Nem túlzok: minimum 6-7 alkalommal kellett megnéznem a kis átvezető animot, és megpróbálnom a légióm védelmezését a rohadt íjászok ellen.
Hogy hogy sikerült időt nyernem az erősítésnek --- (tuti, hogy annak a néhány* mázlis találatnak is, vagy a játék általi megsajnálásnak köszönhetően) ---, azt nem tudom, de tökig leizzadtam...

Mivel már ismerem a játékot, tudom, hogy lesz még ilyen később is... remélem, ott nem xopat majd ennyire a rohadék kódsor.

A játék címe: Ryse: Son of Rome
Nehézség: Legendary

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.19. 18:15:31

Totti5
Persze hogy ez volt. N sem gondolta hogy ekkora siker lesz, hisz kezdetekkor sem terveztek vele sokáig, DE aki meg akarta venni megtehette gond nélkül a leállításig. Jöhet a következő!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
ez még mindig külön kliens... (tudom hogy nem nálad kell rinyálni emiatt) 😊

IMYke2.0.0.0
Elvileg már javított verzió van fenn az ingyenes StarCraft Brood War-ból.

zorrobomber
single player?

IMYke2.0.0.0
Baromság.

//Ennek amúgy az OFF-ban lenne a helye. Ahogy, tippem szerint a másodiknak is.

//Na jó, az játékkal kapcsolatos.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.19. 16:16:51

Fpocok
E ZA MÚLT!

Fpocok
E ZA JÖVŐ!

dartonite
Aha van benne mar parszaz oram, (viragboltiban meg joval tobb) de volt valami learazas aztan erdemesnek tartottam behuzni ami meg hianyzott.
Remelem a Bannerlord meg az en eletemben elkeszul 😊
zorrobomber
Huhu, jó Mount and Blade-ezést 😄

szerk.: ja látom csak DLC behúzás volt, azok közül a Napoleonic Wars nekem kifejezetten egyedi élmény volt minden szempontból, de egy kicsit rossz is 😄
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.19. 14:42:15

zorrobomber
<#nevetes1>

Shep
Lehet röhögni, de Sniper Ghost 3.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem kell elhinni de ettől még számomra pocsék, ennyi. Te amúgy klimaxolsz, vagy mi van, hogy mostanában mindenkibe belekötsz? 😄D

dartonite
Nem szoktam nindzsazni, sot elegge megvalogatom mik kerulhetnek az accountomra.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: dartonite, 2017.04.19. 14:26:20
zorrobomber

Dzsini
Befejezték a gyártását - amit lehet kapni, az raktáron maradt (elenyésző), vagy valaki megvette és most eladja.

pontosítás: Észak-Amerikában fejezték be, hivatalos hír máshonnan nincs. De tekintve, hogy mennyire hiánycikk mindenhol...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.19. 14:04:20

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Day1 pre-order shut up and take my money!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Már nem is kapni a mini NES-t?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
... és mivel a NES is rövid ideig volt piacon, így ezt még inkább el fogják kapkodni, és még nagyobb árréssel lesz kapható a "viszonteladóktól" 😛

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Nintendo is reportedly planning to launch a miniature SNES before Christmas

Ez volt a nagy ördögi terv <#eplus2> Bejön az embereknek a mini NES?? Na akkor nesztek itt a mini SNES!!! Zabáljátoook... és fogják is, köztük lehet én is 😊

zorrobomber
Early Access <#levele>

Nagyon ígéretes meg minden, én is várom, de azért bőven bugzik, és bevallottan nem optimalizált, amit oké, ígérgetnek hogy majd lesz, de erre semmi garancia nincs. Cserében még idén elvileg kijön az 1.0, addig már nyugodtan lehet várni.

MarkBlade
Beruhàztàl a Subnauticára? Nagyon jò jàték gratu!
MarkBlade
Szerintem csak viccelt..
IMYke2.0.0.0
Ha nagyon izgatna ez a dolog (és lennék olyan szarrágó-gerinctelen-szemétláda), akkor már régen megcsinálhattam volna - a csapat 90%-a STEAM-en is barátom...

MerlinW

[merlinw.org]

MarkBlade
Utolsò 2-3 hònapban még a steamet sem nyitottam meg. Fòrumra is csak olvasni jàrok. Làttom hogy valaki lenyúlt egy játékot, de miért gondoljàtok hogy innen tette? Simàn lehet hogy valaki benézett ide és az vitte el. Ez olyan méltatlan.
Nem nagy jàtékokròl van szò, bàr ez relativ. De listanövelésre nekem nem volt szükségem. Ha kell persze linkelem otthonròl majd a listàt.
Jim Morrison
Imi itt a nagy adatgyűjtő, most mindenkiről felállít egy profilt és eladja cégeknek..! <#eplus2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Malakai
Bot főleg tudja spoiler tag mögött gyűjteni, az valszeg azt se tudja, hogy spoiler tag-ban van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Atisz
Az SG fórumról 3-an vannak steam-en a barátlistámon (eredetileg 5-en voltak, de 2 ember valamilyen okból kifolyólag törölt - ő dolguk), így ők bármikor meg tudják tekinteni, hogy a viszonylag gyorsan átnézhető játéklistámon egyetlen ominózus cím sem szerepel.

Egyébként az egész vitát méltatlannak tartom, ugyanakkor valóban tahóság, hogy ha mást nem is, egy egyszerű "kösz"-t megspóroljon a fantom, aki aktiválta a kódokat.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Engem érdekelne a Blue Estate, egy ideje wishlistes (ami mondjuk nem nagy kunszt, mivel jelen állás szerint 168 játék van rajta, ami majdnem annyi, mint az összes eddigi birtokomban lévő száma 😊), ha még valamilyen csoda folytán senki nem jelentkezett volna érte eddig.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Mármint nekem?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Már csak azt nem értem miért nem lehet launcher-ből indítani, sem SC-t, sem pl. Warcraft 3-at.

Most látom, hogy a hsz-t az offba írtad be. Én meg meg miután leírtam a témában az utolsó hsz-t aznap este azzal a lendülettel zártam be az egész sg-t. Off topikot amúgy se olvasom rendszeresen.

Fpocok
Ingyenes lett a Starcraft: Broodwar

Más dolog az, hogy neki nem tetszik és más dolog borzasztónak nevezni valamit amit egyöntetűen szeretnek a játékosai.

A hozzászólásod fölött masszívan elsiklottam (nem szándékosan...véletlenül). A privátra meg tényleg nem válaszoltam amiért elnézésed kérem (sok a megjegyezni való melóhelyen is mostanában). Megnéztem, láttam, válaszolni is terveztem, de valami eltérített valószínűleg.