Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is tervezem a végigjátszását legnehezebb fokozaton, de ez nyárra tolódik minimum. Addig se törlöm le.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.19. 22:44:03
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ami engem személy szerint meglepett, hogy a Glott sokkal könnyebb volt Legendary-n, mint Easy fokozaton.
Előbbin például nem volt a "piros" kombós rohamozása, Ízi esetében alig tudtam ez miatt megütni, és DÁrkSzÓszosan összevissza gurulgatnom kellett, meg szurkálnom.
Legendary-n a csákó megvolt 3 perc alatt. Persze, nem kizárt, hogy az első végigjátszás után megmaradt Upgrade-eknek is köszönhető volt ez 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Részemről 10 eurót már megér.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kibe is kötöttem én bele? Grebberbe? Az nem újdonság. Ez meg, hogy neked írtam adatokat mások, hogy értékelik a Bayonettát az nem beléd kötés. Vagy ha neked ellent mondanak akkor beléd kötöttek?
Számodra pocsék már egy helyt álló kijelentés. Az, hogy kár volt kiadni pc-re meg nem. Tudod ebből vannak páran akik azt a következtetést vonják le, hogy a Bayonetta nem jó és ezzel őket akár eltántorítod egy potenciálisan jó élménytől. Annak ellenére, hogy neked nem jön be a játékt. Így már sikerült megvilágosítanom remélem, hogy mit akartam ebből kihozni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.19. 20:53:02
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Outlast 2 Minimum System Requirements
CPU: Intel Core i3-530 2.9 GHz or AMD Phenom II X3 715 2.8 GHz
RAM: 4 GB System Memory
GPU RAM: 1 GB Video Memory
GPU: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870
DX: DirectX 10
HDD: 30 GB available space
Outlast 2 Recommended System Requirements
CPU: Intel Core i5-760 2.8 GHz or AMD FX-8100 2.8 GHz
RAM: 8 GB System Memory
GPU RAM: 1.5 GB Video Memory
GPU: Nvidia GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7850
DX: DirectX 11
HDD: 30 GB available space
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legendaryn feladtam ,odáig ugyanugy nulla kihivás de azt 678 ezer probálkozás után se tudtam átvinni ,törölten is a pba 😞
Next PC upgrade: 2022
A játékot én is élveztem. Nagyon "filmes" és a kivégzések, kombók és feloldások hangulatosak.
A Gladiátordal való összekacsintás tetszett --- ahogy Nemezis is 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék viszont nagyon tetszett, igazán élveztem.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.04.19. 18:56:41
A 3 fejezet közepéig semmi gond nem volt.
Az ellenfelek nyilvánvalóan szívósabbak, a Focus gyorsabban fogy és ebből adódóan kevesebb ideje van az embernek kombózni, meg többet kell ivédelni stb., de lehet vele haladni...
Viszont, a partraszállás, és a barbárok erődjének elfoglalásakor az eddig könnyen győzhető íjászok ellen a dárdázás maga a pokol!
Ha tudnék törökül, akkor úgy is elküldtem volna a jó édes anyukájuk meleg ölébe* a testvéreket!
Utánanéztem a neten, hátha én vagyok béna, és valamiről lemaradtam --- számos fórumban, még több emberke panaszkodott a nehéz íjászok és a dupla dárdát követelő kivégzésük, az ezzel járó célzás mechanizmus pofátlansága, és a támadás közbeni* rengetegszer elhullás miatt, hiszen azért mi is kapjuk a nyilakat...
Nem túlzok: minimum 6-7 alkalommal kellett megnéznem a kis átvezető animot, és megpróbálnom a légióm védelmezését a rohadt íjászok ellen.
Hogy hogy sikerült időt nyernem az erősítésnek --- (tuti, hogy annak a néhány* mázlis találatnak is, vagy a játék általi megsajnálásnak köszönhetően) ---, azt nem tudom, de tökig leizzadtam...
Mivel már ismerem a játékot, tudom, hogy lesz még ilyen később is... remélem, ott nem xopat majd ennyire a rohadék kódsor.
A játék címe: Ryse: Son of Rome
Nehézség: Legendary
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.19. 18:15:31
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
//Ennek amúgy az OFF-ban lenne a helye. Ahogy, tippem szerint a másodiknak is.
//Na jó, az játékkal kapcsolatos.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.19. 16:16:51
Remelem a Bannerlord meg az en eletemben elkeszul 😊
szerk.: ja látom csak DLC behúzás volt, azok közül a Napoleonic Wars nekem kifejezetten egyedi élmény volt minden szempontból, de egy kicsit rossz is 😄
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.19. 14:42:15
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2017.04.19. 14:26:20
pontosítás: Észak-Amerikában fejezték be, hivatalos hír máshonnan nincs. De tekintve, hogy mennyire hiánycikk mindenhol...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.19. 14:04:20
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez volt a nagy ördögi terv <#eplus2>#eplus2> Bejön az embereknek a mini NES?? Na akkor nesztek itt a mini SNES!!! Zabáljátoook... és fogják is, köztük lehet én is 😊
Nagyon ígéretes meg minden, én is várom, de azért bőven bugzik, és bevallottan nem optimalizált, amit oké, ígérgetnek hogy majd lesz, de erre semmi garancia nincs. Cserében még idén elvileg kijön az 1.0, addig már nyugodtan lehet várni.
Nem nagy jàtékokròl van szò, bàr ez relativ. De listanövelésre nekem nem volt szükségem. Ha kell persze linkelem otthonròl majd a listàt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként az egész vitát méltatlannak tartom, ugyanakkor valóban tahóság, hogy ha mást nem is, egy egyszerű "kösz"-t megspóroljon a fantom, aki aktiválta a kódokat.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]