Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ezért jó a pc amit megveszel aktiválsz az ott lesz mindig.
És ha végigrohanok ha jó? Lesz még egy végigjátszás nehezebb szinten + még egy acsizgatva ..stb.
Nem véletlenül van a Crysis részekbe vagy a Far Cry 1 be , Metro gamekbe 6-8 végigjátszás már. Ami jó sosem lehet megunni hiába tudod már csukott szemmel<#eljen> Csak régen készültek ilyen game-ek most meg pff

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Sose szerettem végigrohanni egy játékon, hogy jöjjön már a következő. Minden percét ki kell élvezni, ha valami nagyon tetszik. Ítéletnapig húztam volna, hogy még tovább tartson.
Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én azt hittem, hogy a sisakján visszatükröződő fény az Alien-t tükrözi, mert azt is kilőtte magával és úszik felé, hogy elkapja! <#idiota> Oké csak viccelek. Én is arra gondoltam.

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.04.24. 13:31:18
Scooter
Nekem is ez a véleményem. Szóval megérdemli, hogy folytassák.
Nagyon remélem, h kapunk egy folytatást. Egyetlen másik játék se tudta ennyire eltalálni az Alien filmek hangulatát.
Atisz
Fel is van installálva, de még nem kezdtem bele.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lopakodós játék, rengeteg bujkálással, ahol a szörny kb. 10x gyorsabb, mint te 😊

(ha össze akarod gyűjteni az összes dögcédulát és számítógépes bejegyzést, akkor még gyors is az a 72 óra)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.04.24. 08:22:02

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Gratula, nekem is nagyon tetszett 😊

Igen, kilövi magát az űrbe, mivel a végén a Torrens-re került alien (ami miatt nem válaszol senki a rádióüzenetekre) elől nincs hová menekülni. Az arcán visszatükröződő fényeken már sejteni lehet, hogy egy mentőexpedíció már közeledik.

Dzsini
Ha nem is állandóan, de kb. minden hónapban meg lehet valahol találni ennyiért.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
EZ mint, ha már vagy 1 éve ennyi lenne, de nem biztos ám 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
Böngészőből játszható a Tomb Raider első része.
Időlassítással, FIRST PERSON NÉZETES (ha akarod)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Jim Morrison
En is csak az elso 3 radio gombot nyomogattam, meg jofej is voltam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Done.

//Szerintem, erősen válogatós vagyok. Közepesnél nem volt jobb a képeken, szerintem, számomra.
//Persze, egy férfi számára sokat dob a latban még az arc adottságain felül: alak, magasság, méretek, és hang.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Gamer csaj (HC Resi player!) ismerősöm kéri, hogy aki teheti, töltse ki ezt a kérdőívet:

http://www.psytoolkit.org/cgi-bin/psy2.3.0/survey?s=McRPv

"A kutatásomban női arcok vonzerejének megítélésére vagyok kíváncsi." Szóval nem rossz téma :-D

/azért ide elsősorban, mert talán így többen töltitek ki, köszi a megértést, a lány jó lelkű, jó fej, megérdemli.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.23. 21:24:26

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Jóak! Pár ment is a wishlistre
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.23. 19:29:02

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

elő is kerestem a listámat, eddig 2 megjelenés volt, az egyik 9, a másik 8 pontos, remélem a többiben se kell csalódni. 😊
Ha ebből a 11ből mondjuk úgy 6-7 jó játék lesz, akkor már nagyon szuper lowbudget évet tudhatunk magunk mögött.
Anno toltam ide egy indie-lowbudget listát idénre. Igazából sok éve szinte már csak ilyen játékokat szoktam day1 vásárolni, ezért is bátorkodtam listát írni, mert úgy gondolom már többé-kevésbé ismerem ezt a világot, nagyjából be tudom lőni, hogy mi lesz sz*r és mire érdemes várni.
Természesen a Little Nightmares is a listán volt.
Ezek után bízom benne, hogy a többi listámon szereplő játékra is érdemes várni. 😊
Scooter
Hektor játékot látta valaki? Vélemény?
Scooter
Igen volt szekrény is sokszor, de azért nem ültem benne órákat, hogy húzzam a játékidőt.
Scooter
Azt, hogy csináltad? Végigszaladtál rajta? Én minden zugot átnéztem és még így is az 50 teljesítményből csak 40-et szereztem meg. Kiélveztem minden részét. <#vigyor5>
Igen, kapott teljes angol szinkront. Jack Black és Elijah Wood nincs, de nagy nevek nélkül is elég jó lett.
Voltan
Jól hangzik, szemeztem már vele én is. Full speech a játék amúgy?

A topikban nem nagyon volt szó a Thimbleweed Parkról, de páran szeretitek a kalandjátékokat. Firkantottam róla egy rövid véleményt.
Jim Morrison
nekem elég volt belenéznem az első 15 percébe (megnéztem kb 2 percet), és immár nekem is felkerült a képzeletbeli listámra ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Voltan
Kész, valóban 😄😄😄

3Error
Élj az O. Wilde idézeteddel inkább, ne idegeskedj <#wink> :

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MEdievil
Attól függ mennyit vagy a szekrényben 😊

F

jarlaxxe
72 óra...az durván sok, nekem 15 óra körül volt.

Lehet, hogy nem itt lóg egész nap, hanem van más dolga is nem gondolod. Akár az is lehet, hogy csak most vette észre, hogy írt valaki a topikba. Tudsz még nagyobb gyökér lenni? Nem nagyon hiszem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
72 óra? Atyaég, mit csináltál addig ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Scooter
Alien: Isolation kivégezve. 72 óra volt. Nagyon tetszett!
Aki végigvitte el tudná mondani a végét, hogy akkor mi történt? Úgyanis szerintem úgy záródott, hogy nyitva maradt, vagyis tuti, hogy lesz folytatása! Amanda Ripley most meghalt, hogy kilőtte magát az űrbe, vagy nem lehet tudni?

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.04.23. 14:45:38
grebber
Kösz ,csak tudnám erre miért kellett fél napot várni ,hogy leírd.

kill3r21
Nemhiszem, steamen tolom, kaptam ilyen sajtópéldányt vagy mifenét
3Error
Akkor még nem vesztél el... <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Pléjsztésünre már kijött?

kill3r21
2 óra outlast2 után....OMG 😄
Egész adja 😄
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2017.04.22. 23:52:07
IMYke2.0.0.0
A cikk szól a komolyabb

előtt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Mondjuk aki még nem játszott vele az ne ez alapján a cikk alapján kezdjen bele 😊

Amúgy <#eljen>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.22. 17:59:59

3Error
Nekem inkább akció volt mindkettő, mint horror. Persze azok, de nem úgy, mint pl.: az Amnesia vagy az Outlast. (nekem) <#vigyor1>

A "beleélés" viszont nagyon fontos szvsz minden játéknál. (azzzaz játéknál is)

IMYke2.0.0.0

zorrobomber
Csak a te kedvedért, már szóltak is az imént, hogy persze már el is kezdték újraírni. Ment wishlist-re, várjuk a full release-t.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.22. 17:34:08

grebber
Jézus isten de debil a harc meg a mozgás kb mintha keringözne. Amúgy a stilús frankó. Újrairják az egészet azt lehet még jó a cucc

IMYke2.0.0.0
Tinman már a listájára tette*, és ha valaki még nem ismerné: "Exanima"
Állapot: Örli Ekszeksz

Egy vélemény:

"If you like games that are easy, hand you everything you need like a nice map, all the healing you want, and a big hug.

Do not get this game.

This game will have you pushing back 3 undead with a broken peice of wood in the dark, stubleing over a chair, and then getting your face bashed in with an axe about 30 seconds in.

Combat is realistic, tricky, and stressful.
Injuries hurt, damage matters, healing is a something you earn, not something you are given.
Fighting takes skill, pateince, timing, awarness, and a hint of luck at times.

I've beaten every souls game to NG+7 and play 99% of games on the hardest difficulty and I can say hands down this is top 3 hardest games of all time.

That being said, VERY rewarding, VERY fun, and VERY addictive.

Every kill brings a smile to your face, every hit feels meaty and real, every action, step, movment, and swing feels REAL and feels fun.

Take the challange, get the game
."

Vigyijó:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.22. 16:28:08

Voltan
Meg persze a 5 Nights at Freddy´s sorozat 😄 Az a horrornak az ő veleje! 😄

Atisz
Csak mielőtt valaki elkezdené, hogy az Outlast-on és az Amnesia-n kívül semmi nem horror 😊

Voltan
A FEAR-rel sok tapasztalatom nincsen, de ki mondja, hogy a Dead Space nem horror? Abszolút az, főleg az első rész.

IMYke2.0.0.0
Nincs itt idekeverés... arról írtam neked, hogy "beleélés"...

Atisz
De, a Dead Space keményen horror játék, valamint a FEAR is (attól függetlenül, hogy elsősorban mind a 2 akció). A Dead Space remek összegyúrása az Aliennek, a Halálhajónak és a Dolognak egy kis scientológiával nyakon öntve, míg a FEAR a kócos, zsíroshajú japán zombikislány lenyúlásával alkotott nagyot.

Remek példák, sokkal jobbak, mint számos horrornak kikiáltott akármi.

jarlaxxe
Most itt csak a horror volt téma ne keverjük bele a szépirodalmat, szvsz.

Én spec attól nem ijedek meg ha egy játékban feldarabolnak egy pixel figurát attól például viszont összetojom magam mikor valaki a szeretteim közül vérezni látok, ennyi.