Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.25. 16:03:03
Lustáknak:
9PNS049D6189C7E548
9PNS45459843A6A14B
9PNSE95A431AD59533
9PNS03DDA1DBE9ACCC
9PNSEA8A5A64E84E50
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.25. 15:55:05
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy 8-as játék szar? Az én olvasatomban nem. Remélem máséban sem, még akkor sem, ha a filmes hatás kedvéért a scriptelés démona ott lebeg a fejed felett.
Amúgy jó a cikk, és ezek után is érdekel a játék is 😄 De az majd később jön, nagy a backlog 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, hogy így? És szaros 1 manáért! Elmész te ám a tudod hová!
Mindent lehet. Lehet ledarálni is valamit agyatlanul, meg élvezni is lehet. Az a szerencsétlen aki 3.5 óra alatt letolta, az szerinted mennyi opcionális részt hagyott ki? Mennyi történeti kiegészítést, doksit skippelt? Száni.
De tudod mi a szánibb? Hogy valaki ennek alapján azt képzeli, hogy majd neki is 3.5 óra lesz a játék. Lófaxt se fogod te ennyi idő alatt letolni elsőre ;-)
De nagy ember vagy előbb mocskos szemétláda hazug vagyok most meg hirtelen mégis lehet 3.5 óra csak kihagyja az ember a felét... behujberteztél látom
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.25. 14:51:36
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bő 30%-al több időt szavatol, mint az első rész. Na most az első része, egy olyan gamernek, aki még nem játszott vele, simán 8-9 óra! Ezt se fogod letolni elsőre 3.5 óra alatt az holtbiztos. Már csak azért sem, mert nem mindig tudod merre kell menned vagy éppen n+1x darálnak be.
Technobabylon - 3,74€
Predynastic Egypt - 7,49€
Drox Operative - 4,99€
"While it doesn’t have the flashy, immediate appeal of a conventional Pinata-popper like Diablo, Drox Operative provides the greater gift of a world in which the action part of ARPG has consequences, as does inaction. It’s the advancement of the genre that so many people have given up on searching for and Soldak have been providing it for years."
Diablo az űrben, úgy hogy az AI egy 4x játékot játszik melletted, azaz élő a világ. Kolonizálják a bolygókat, kereskednek. stb...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.25. 14:32:14
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az SD design directora amúgy a Bully mögött álló főagy, aki Radical-féle Hulknak (úgymond a Prototype elődjének, szintén Yakuza előtti cím) is az egyik atyja volt, a legtöbb designer pedig szintén a Bullyn dolgozott korábban. Szóval nem voltak teljesen kezdők, tudtak saját maguktól is meríteni.
Egyébként más a két játék, nem nagyon van játékmechanikai hasonlóságuk. (legalábbis amennyit a Y0-ból láttam)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én ezt a Ghost in the Shell Online-ban tapasztalom.
Tény és valóm, hogy a Nexon játéka egy hulladék motorra, és még hulladékabb online/net kódra épül... szóval, vannak benne "varázslatos" dolgok is...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.24. 19:17:32
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.24. 17:46:40
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.24. 16:44:37
Why so serious?
Pedig pont a NieR: Automata az a játék, ami minden végigjátszással ad újat. S nem csak azzal, hogy más aspektusból látsz dolgokat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?