Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Szerencsére igyekszem figyelni a mentéseimre, ha végigtolom, akkor vszleg ez lesz a leghosszabb ideig elnyújtott végigjátszásom, mert ez bizony a legelső próbálkozásom, és elég hamar megvettem. Jó a játék tényleg, a mai napig el tud varázsolni, de el tudtam volna viselni benne pár könnyítést... én elhiszem hogy nagyon aprólékosan kidolgozott, átgondolt a potion rendszer, de a halálom hogy jelenleg talán 1 db swallow potion-öm van, sok helyen pedig bizony respawnolnak az ellenfelek. Ki lehet kerülni az egészet, mert van lassú regen, meg igni+tábortűz de nem az igazi... na meg elég sok odavissza rohangálás van benne, úgyhogy én ezt tuti csak egyszer fogom letolni, másodszor max ha fizetnek érte.

Tinman
Nem annyira. Nekem az 1. rész lepergett, remek volt. Viszont a másik kettő még nem. Sajna az 1. rész mentése/döntései sincsenek már meg, így az újrázás garantált, mert a 2. részt jó lenne úgy folytatni, hogy az 1.-ben meghozott döntések következményeit esetleg láthatom. Mass Effect 1 dettó u.e. a helyzet nálam :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
W1: 9PNSA8AC6954FD869B
zorrobomber
Arra emlékeztetett hogy azt is folytatni kéne... tudom, egyéni szoc. problem.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.25. 16:03:03

Tinman
Ha a W1-ben haladgatsz, miért hasznos neked a Witcher 1-ből még egy példány? :-D

Lustáknak:

9PNS049D6189C7E548
9PNS45459843A6A14B
9PNSE95A431AD59533
9PNS03DDA1DBE9ACCC
9PNSEA8A5A64E84E50
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.25. 15:55:05

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ainz
zorrobomber
Pont ez a komment hiányzott, Witcher 1-ben is haladgatok... nemrég fejeztem be a Chapter IV-et...

Tinman
Megpróbáltam elvonatkoztatni attól, hogy én mit érzek. Erőltetni kell az objektivitást és pontosan ezért olvashattad azt, hogy hibának érzek valami fontos jellemzőt és összességében a játék mégis jó. Persze, hogy jó! Képes félelmet kelteni benned sokáig és képes meg is lepni. Az egész összhatása pedig igazán rendben van... de nem véletlenül gondoltam rá csak 8-at és bukott 2 pontot. Az Outlast 1-re (+ DLC) én viszont rádobnék egy erős 8.6-ot.

Egy 8-as játék szar? Az én olvasatomban nem. Remélem máséban sem, még akkor sem, ha a filmes hatás kedvéért a scriptelés démona ott lebeg a fejed felett.

Ainz
Witcher EE ingyenes GOG-on!!!
zorrobomber
Még a Gemini Rue-t is be kéne fejeznem... lehet kaland hétvégét kellene tartani? Túl sok játékom van... segítsen valaki 😊 (Múlt hétvégén sikerült 1, azaz egy darab Very Large UFO-t kipucolnom XCOM-ban...)

Tinman
Nem annyira speedrun az 5:40 körüli végigvitel, de NAGYON sokat rohan benne a csávó... látnád az átlag gamer, aki élvezni szeretné hogy tolja. Szépen guggolva, sunnyogva egyik sötét ponttól a másikig, kivárva, kifigyelve az ellenfelek mozgását, doksikat begyűjtve, elolvasva, elemekre vadászva, minden alaposan megvizslatva. A játékban van mit nézni, qrvára gáz benne rohangálni... ill. csak ott érdemes, ahol a futás nélkül véged.

Voltan
Tetszik az írás alapvetően, egy kis kiritkai megjegyzés - némileg ellentétben áll az, hogy nagyon erősen hangsúlyozod a lopakodás, meg szkriptelt menekülés problémát, utána pedig azt ecseteled, hogy a játék nagyon jó. Kis ellentmondást érzek itt, talán a hibák kicsit túl vannak hangsúlyozva, de a fogalmazásod alapján úgy tűnik, mintha az említett problémák súlyos deal breakerek lennének.

Amúgy jó a cikk, és ezek után is érdekel a játék is 😄 De az majd később jön, nagy a backlog 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Most komolyan bármilyen következtetést levonsz egy Speedrunból?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Hopp felhízott hirtelen 5 óra 40 percre :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
A nettó hazugságból, melyet a 3.5 órás marhaságra írtam, hogy lett "mocskos szemétláda hazug"?

Ja, hogy így? És szaros 1 manáért! Elmész te ám a tudod hová!

Mindent lehet. Lehet ledarálni is valamit agyatlanul, meg élvezni is lehet. Az a szerencsétlen aki 3.5 óra alatt letolta, az szerinted mennyi opcionális részt hagyott ki? Mennyi történeti kiegészítést, doksit skippelt? Száni.

De tudod mi a szánibb? Hogy valaki ennek alapján azt képzeli, hogy majd neki is 3.5 óra lesz a játék. Lófaxt se fogod te ennyi idő alatt letolni elsőre ;-)

grebber
Arról nem én tehetek ,hogy így írták meg a story-t hogy ennyi az egész... Szerencsére ez nem egy rpg ahol mászkálni kell minden négyzetcentin hátha találsz valami jó cuccot.

De nagy ember vagy előbb mocskos szemétláda hazug vagyok most meg hirtelen mégis lehet 3.5 óra csak kihagyja az ember a felét... behujberteztél látom

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Első rész nekem vastagon 10 óra volt DLC-vel.

Tinman
Átrohansz, kihagyod a fél játékot. Übergigamegafail!

grebber
Így van hazugság végül is nem liveon tolta végig a srác 3 óra 14 perc alatt. IGEN HAZUDOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS SZERETEK HAZUDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#falbav>

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.25. 14:51:36

3Error
Nálam 15 óra volt az első rész, a DLC-vel együtt. <#vigyor3>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Nettó hazugság.

Bő 30%-al több időt szavatol, mint az első rész. Na most az első része, egy olyan gamernek, aki még nem játszott vele, simán 8-9 óra! Ezt se fogod letolni elsőre 3.5 óra alatt az holtbiztos. Már csak azért sem, mert nem mindig tudod merre kell menned vagy éppen n+1x darálnak be.

Technobabylon egy nagyon jó sci-fi point and click kalandjáték. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a stílust.
zorrobomber
Weeklong deal-ek között csemegéztem:
Technobabylon - 3,74€
Predynastic Egypt - 7,49€

Drox Operative - 4,99€
"While it doesn’t have the flashy, immediate appeal of a conventional Pinata-popper like Diablo, Drox Operative provides the greater gift of a world in which the action part of ARPG has consequences, as does inaction. It’s the advancement of the genre that so many people have given up on searching for and Soldak have been providing it for years."

Diablo az űrben, úgy hogy az AI egy 4x játékot játszik melletted, azaz élő a világ. Kolonizálják a bolygókat, kereskednek. stb...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.25. 14:32:14

grebber
Jó hosszú lett ez is....(3.5 óra)..bár való igaz a 10-20 percesekre bőven ráver időben

Tinman

zorrobomber
Nem kell felfújni a dolgot, egy pillanatig sem gondoltam komolyan a dolgot, egyszerűen csak mint laikus tettem egy félvicces megjegyzést azután hogy ránéztem.

Igaz. Nagyon más a két játék. Csomó olyan dolog van a Yakuzában, ami a Sleeping Dogsban nincs.
Atisz
Nagy költségvetésű játék volt és az eladásoktól tették függővé a folytatást. Remélem készül, én mindenképpen vevő lennék rá.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Eredetileg a Sleeping Dogs a True Crime: Hong Kong, az pedig régebbi széria a Yakuzánál. Nem mintha ennek nagy jelentősége lenne, hiszen a régi lehúzott TC-ket más csapat fejlesztette, de vannak gyökerei.

Az SD design directora amúgy a Bully mögött álló főagy, aki Radical-féle Hulknak (úgymond a Prototype elődjének, szintén Yakuza előtti cím) is az egyik atyja volt, a legtöbb designer pedig szintén a Bullyn dolgozott korábban. Szóval nem voltak teljesen kezdők, tudtak saját maguktól is meríteni.
3Error
Khm... A Sleeping Dogs hong-kong-i (Triádok), a Yakuza 0 japán (Jakuza). <#vigyor1>
Egyébként más a két játék, nem nagyon van játékmechanikai hasonlóságuk. (legalábbis amennyit a Y0-ból láttam)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jó mondjuk az hozzátartozik, hogy az előtte lévő 3 körben meg masszív torkosborzozás volt csapatszinten is és egyéniben is. Gyakorlatilag a földbe döngöltek minket elég csúnyán.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
MINDEN multiplayer játékban kapja az ívet az, aki akkor és ott jobb a másiknál... és mondjuk egy körben* 2-nél többször öli meg, (általa) vélelmezett helyzetben.
Én ezt a Ghost in the Shell Online-ban tapasztalom.

Tény és valóm, hogy a Nexon játéka egy hulladék motorra, és még hulladékabb online/net kódra épül... szóval, vannak benne "varázslatos" dolgok is...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.24. 19:17:32

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt tudod, hogy nyáron meg kiadják Európában is a Yakuzza Kiwami-t (aki nem járatos a dologban első yakuzza rész átdolgozása és ps4-es verziója)?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát üsse kavics... :-)

Lol...Bf1-ben lecheatereztek az előbb...Akkor valamit jól csinálok :-D

Fpocok
Na... akkor jöhet a Vanquish PC-re? 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.24. 17:46:40

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Nyilván kicsit vicc volt a komment (főleg a klón rész, mikor SD eleve az, még ha a jobbik fajtából is), de 2 másodpercre ránéztem youtubeon és tényleg ez ugrott be. Mondjuk talán nem meglepő ez egy PC-s esetében akinek sose volt konzolja Xboxon kívül (csak most a Vita, de az még friss <#rolleyes>).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.24. 16:44:37

Annyi közös, h open world és a közelharcra van kihelyezve a játékmenet. Klónnak meg nehéz nevezni, amikor az első Yakuza játék előbb jelent meg, mind a Sleeping Dogs. 😊
zorrobomber
Ez ilyen Sleeping Dogs klón?

Ez a hozzászólás volt az utolsó lökés és meg is veszem ma a Y0-t.

Nem vok Persona fan. Sry. Eddig egy résszel se játszottam. Az 5 felkeltette az érdeklődésemet, de egyelőre még várólistán van. Majd valszeg vmikor május folyamán ugrok bele.
zorrobomber
Te se vagy Persona fan? Bár mondjuk már mindegy, mert megvettem (Persona 4 Golden - PS Vita).

Gyerekek, a japán géming tényleg szárnyal idén. Kb. 2 hete játszom a Yakuza 0-át és valami zseniális cucc. A karakterek, harcrendszer, sztori csillagos ötös. Ezek mellett a rengeteg aktivitás akkora változatosságot ad a játéknak, h nem nagyon láttam még erre példát. Hatalmas plusz még a mellékküldetések is, amik amellett, h hihetetlenül változatosak, a sokszor humoros jellegükkel tökéletes ellensúlyai a komor fősztorinak. Nagyon erős minden téren a játék.
zorrobomber
Még 1 óráig van Bundlestars-on Motorsport Manager deal (€14.99).

Ja arra gondoltam, csak nem tudok fogalmazni. 😊 Szóval, a Horizonnal és a Nierrel ellentétben a Grebber által felhozott játékok számomra sokkal feledhetőbbek és nem éreztem úgy, hogy bármelyiket egynél többször végig kéne játszanom. Kivéve talán a Metro: Last Light, az valóban jó darab volt.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
"nekem ezek inkább 1 végigjátszásos játékok mint mondjuk egy Horizon vagy egy Nier: Automata"

Pedig pont a NieR: Automata az a játék, ami minden végigjátszással ad újat. S nem csak azzal, hogy más aspektusból látsz dolgokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Én is többször végig fogom még vinni az Isolation-t. Főleg nehezebben, mert csak közepes nehézségen vittem végig és így se volt könnyű. Viszont az acsik miatt szeretném.
3Error
<#eljen> (bár a Metro-t én is kétszer játszottam végig, a Last Light pedig még pihen)

3Error
Megvolt. Kézcsók a hölgyeknek, azért kell lelki erő smink nélkül "kiállni" a net elé. Még én sem merek... smink nélkül... <#idiota>

Ízlés dolga, nekem ezek inkább 1 végigjátszásos játékok mint mondjuk egy Horizon vagy egy Nier: Automata. És mindkettő idei game.

Why so serious?