Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen mi is UFO-nak hívtuk, hiszen az jelentett is számunkra valamit, de jó ideje én is inkább X-COM-ként emlegetem, hiszen az egész franchise elment már régen az amerikai cím irányába (már a konzolos port is felvette a címet Európában is). Eközben borsódzott attól a hátam, hogy összemosták az Altar-féle UFO-szériával, az amerikai címmel jobban meg lehet különböztetni másoktól.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.26. 19:28:20
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//Vagy mégse?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.26. 17:17:35
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A fószer az eredi UFO-n dolgozott.
OFF:
Ebből akár azt is le lehetne szűrni hogy mekkora kopipészt szar az összes magyar gémer újság, (mer ugye az érthetőbb ha egy amcsi oldalon XCOM-ként hivatkoznak rá, miközben itthon nem annyira) de hát miért is tenném ezt... Steam-en így hívják...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.26. 16:03:34
Next PC upgrade: 2022
A Mist is merített Lovecrafttól azért nem kis mértékben (mint ahogy Stephen King maga is)
Várós cucc lesz ez!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.26. 15:48:53
"...essentially the alien AI is discarding parts that don’t seem to work and cycling in new elements to find a way to beat you. What this should mean is that the difficulty curve has peaks and valleys rather than a steady trend in either direction. There is a doomsday clock element behind everything, giving urgency to your actions, but Gollop wants to encourage experimentation rather than having people try to discover the ‘correct’ route."
Teljes interjú:
Phoenix Point is now crowdfunding: we spoke to Julian Gollop about standing out in a post-XCOM world
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.26. 15:47:08
Bár a crashelést leginkább multi alatt tapasztaltam, erről mások is írtak fórumon.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha csak fele olyan jo (es modolhato) lesz mint az XCOM2, venni fogom.
Watch the trailer for Phoenix Point, the turn-based tactics game from the creator of
Julian Gollop says it should be ready for release near the end of 2018.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.26. 13:13:20
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bizony.
A 2. részt nem próbáltam, pedig WRZ-ben megvan.
DE! Ettől függetlenül lehetne az Outlast-nek egy olyan módja melyben a kiváló MANHUNT nyomdokain haladva ugyan úgy sunnyognod kell, de a legváltozatosabb módokon ölhetsz. Tudnám szeretni, mert a Manhunt mocsok jó volt!
"A sequence of short videos used to showcase a few of the English phrases that Bayonetta‘s main witchy heroine tends to utter have caused some to deduce that a 3rd Bayonetta title may be on the way, a practical inevitability considering the platinum-tier success of the franchise.
Platinum Games have been releasing numerous videos and blog posts explaining the development process for the sexy series, with one particular post utilizing 5 “odd” videos to show off the witch’s assortment of over-the-top English phrases – some have realized however that each video loops its phrase 3 times, leading some to reachingly speculate that a 3rd game might be arriving soon.
Should this new game actually be in production (and it would certainly seem something is in production), fans can look forward to it likely being unveiled for all latest gen platforms – including PC, considering the colossal support Sega has gotten for Bayonetta’s PC release."
Adversus solem ne loquitor
Ezt leszámítva, Kibaszott jó.
(nem, nem játszottam egyik ACdel sem)
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.26. 11:25:47
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A 80 órás Andromeda után vágytam valami hosszú RPGre.
Ettől függetlenül érdekel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Epic pve coop scifi fps. Én már sokszor megégettem magam EA játékokkal, ráadásul egy left 4 deadnek néz ki, ami nem feltétlen rossz.
Sajna a 100+ órás játékok nagy része ostoba grindelés... kevés kivétel van ez alól.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.26. 08:20:55