Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És volt ugye még az X-COM: Apocalypse. Az volt az igazi második rész, a Terror from the Deep az egy gyors bérmunka volt (nehezítéssel, méretnöveléssel, skincserével - és még horrorosabb zenével), nem is Gollop állt mögötte. Az más kérdés, hogy az Apocalypse mennyit tudott hozni az eredeti ambícióiból.
Pontosabban X-COM: UFO Defense volt az első rész amerikai címe, vagyis van benne egy kötőjel, amivel kapásból meg lehetne különböztetni az XCOM-tól.

Régen mi is UFO-nak hívtuk, hiszen az jelentett is számunkra valamit, de jó ideje én is inkább X-COM-ként emlegetem, hiszen az egész franchise elment már régen az amerikai cím irányába (már a konzolos port is felvette a címet Európában is). Eközben borsódzott attól a hátam, hogy összemosták az Altar-féle UFO-szériával, az amerikai címmel jobban meg lehet különböztetni másoktól.
Voltan
LOOL, na, az eddigi sok szar PS4 exklu nem érdekelt, de emiatt veszek azonnal egy PS4 Prot!!!!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
RDR2 után jön a Bully 2. Már készítik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Killer Instinct 3 jön pcre és xbonera.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.26. 19:28:20

Fpocok

zorrobomber
Mert film trailernek tűnik elsőre.

Fpocok
Miért lenne?

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Minek? Kinek?

PSN ID.: Beegabor

zorrobomber
<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Rossz topik.

//Vagy mégse?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.26. 17:17:35

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
NIGHT TRAP PS4re. Igen. Night Trap

zorrobomber
Így van, 2 hónapja.

Ez mellesleg az az UFO, ami nem is olyan rég Humblin ingyé vót, nem?
Voltan
Pontosan, az eredeti a UFO: Enemy Unknown volt, és a folytatása pedig nem sokkal később az X-Com: Terror from the Deep.

A fószer az eredi UFO-n dolgozott.

zorrobomber
Mint ahogy próbáltam érzékeltetni az első hsz-emben, picit félrevezető az "XCOM alkotójának" nevezni Julian Gollop-ot. XCOM az a Firaxis féle remake, a régi eredeti neve UFO: Enemy Unknown volt, amit később az USÁban XCOM: UFO Defense címen adtak ki újra, és most Steam-en is ez a neve, szóval nem simán XCOM. Egyébként meg régen csak UFO néven hivatkoztunk rá.

OFF:
Ebből akár azt is le lehetne szűrni hogy mekkora kopipészt szar az összes magyar gémer újság, (mer ugye az érthetőbb ha egy amcsi oldalon XCOM-ként hivatkoznak rá, miközben itthon nem annyira) de hát miért is tenném ezt... Steam-en így hívják...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.26. 16:03:34

Voltan
Jaja, ezek jutottak eszembe nekem is.
A Mist is merített Lovecrafttól azért nem kis mértékben (mint ahogy Stephen King maga is)
Várós cucc lesz ez!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.04.26. 15:48:53

zorrobomber
Két kedvenc filmemet hozza fel Gollop, mint inspirációs forrást: a The Mist-et, és a The Thing-et (bocs, megnéztem és utóbbit konkrétan nem, csak Carpenter-t említi), és kimondja hogy igen, horror (és a régi UFO is valamennyire az volt, mindenki emlékszik a terror küldetések sikolyaira) lesz. Nagyon tetszett még az ellenfelek fejlődése:
"...essentially the alien AI is discarding parts that don’t seem to work and cycling in new elements to find a way to beat you. What this should mean is that the difficulty curve has peaks and valleys rather than a steady trend in either direction. There is a doomsday clock element behind everything, giving urgency to your actions, but Gollop wants to encourage experimentation rather than having people try to discover the ‘correct’ route."

Teljes interjú:
Phoenix Point is now crowdfunding: we spoke to Julian Gollop about standing out in a post-XCOM world
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.26. 15:47:08

Voltan
Jófélének tűnik, van egy kis ilyen lovecrafti beütése. Tetszik.

Fpocok
Passz.
Bár a crashelést leginkább multi alatt tapasztaltam, erről mások is írtak fórumon.

Tinman
Hát ez rendben lesz ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dartonite
Wow, koszi.Vegre valami engem is erdeklo jatek.
Ha csak fele olyan jo (es modolhato) lesz mint az XCOM2, venni fogom.
zorrobomber
Hype: ON

Watch the trailer for Phoenix Point, the turn-based tactics game from the creator of X-Com UFO: Enemy Unknown
Julian Gollop says it should be ready for release near the end of 2018.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.26. 13:13:20

Tinman
Letoltam a 2. részt is még anno PS2-ön. Nekem az is eléggé bejött... legalább annyira, mint az első rész, sőt a vége felé <censored>.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ha jól tudom nem ér nyomába az első résznek. Ha mégis, akkor szóljatok, mert Vita-ra elérhető 😊

IMYke2.0.0.0
"Tudnám szeretni, mert a Manhunt mocsok jó volt!"

Bizony.
A 2. részt nem próbáltam, pedig WRZ-ben megvan.

Tinman
Az egész játék végigvihető cam használta nélkül... ha jól tudom még ilyen achi is van. Ez egy lopakodós horror játék. Ha úgy tetszik azt képzeld el, hogy vasággyal együtt vagy összesen 50kg. Na így tényleg csak annyira futná, mint a főhősnek, hogy néha ha elkapnak, rúgsz egy erőtlent, aztán próbálsz elfutni. Ezzel a részével szvsz nincs baj. Jóval inkább növeli a feszültséget az, hogy sunnyognod kell, mint az, hogy nálad van egy vascső és mindenkit fejbeqrsz vele hátulról és mész tovább a dolgodra.

DE! Ettől függetlenül lehetne az Outlast-nek egy olyan módja melyben a kiváló MANHUNT nyomdokain haladva ugyan úgy sunnyognod kell, de a legváltozatosabb módokon ölhetsz. Tudnám szeretni, mert a Manhunt mocsok jó volt!

IMYke2.0.0.0
Bayonetta 3 “Rumored”

"A sequence of short videos used to showcase a few of the English phrases that Bayonetta‘s main witchy heroine tends to utter have caused some to deduce that a 3rd Bayonetta title may be on the way, a practical inevitability considering the platinum-tier success of the franchise.
Platinum Games have been releasing numerous videos and blog posts explaining the development process for the sexy series, with one particular post utilizing 5 “odd” videos to show off the witch’s assortment of over-the-top English phrases – some have realized however that each video loops its phrase 3 times, leading some to reachingly speculate that a 3rd game might be arriving soon.

Should this new game actually be in production (and it would certainly seem something is in production), fans can look forward to it likely being unveiled for all latest gen platforms – including PC, considering the colossal support Sega has gotten for Bayonetta’s PC release."

Moby
60 óra alatt nulla darab crashem volt. Bug az volt. Nálad ezek a crashek, meg leakek valami komoly szervi betegségre utalnak.

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
Asszem az eddig legbugosabb, glitches és crashelősebb játéka, amivel valaha játszottam.
Ezt leszámítva, Kibaszott jó.

(nem, nem játszottam egyik ACdel sem)
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.26. 11:25:47

Ha már Androméda: 80 óra után milyen szájízzel távoztál az új galaxisból és az új főhőstől?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Ühüm. Ráadásul ingyen volt.
A 80 órás Andromeda után vágytam valami hosszú RPGre.

zorrobomber
Mostanában random leaderrel tolom, úgyhogy hiába vettem meg, még nem nyomtam vele egy menetet se szerintem 😊

Voltan
Hát igen, de ez a koncepció még valahol érthető volt az első részben, egy elmegyógyintézteben gondolom, direkt nem sok minden van, amit fegyverként használhatnál. Ez az új viszont a "tanyasi vidéken" játszódik, ott minden lépésnél kell, hogy legyen valami mezőgazdasági célszerszám, amit kreatívan lehetne használni.

Ettől függetlenül érdekel.

Szóval azt akarod mondani, hogy a Skyrim Special Edition igen jó és addiktív?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Ó, Sejonggal nagyon jó kis tudományos győzelmeket lehet aratni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Az 5. részhez nemrég vettem meg a Korea pakkot, és nem 2 órát voltam el nélküle...tipikusan az a játék, amit a világ végéig eljátszhatsz a minor DLC-k nélkül, nagy meg még nem jött. Egyébként igen, a teljes igazsághoz hozzátartozik amit írtál.

Fpocok
HATALMAS HIBÁT KÖVETTEM EL azzal, hogy felraktam Skyrim special edition-t. Pár nap alatt 13. Gyönyörűen fut a vanilla v., összesen egyszer fagyott, de az a memory leak miatt volt. SSD-n 1-2 a töltési idő.

Dzsini
Plusz még egyszer ennyi az eddig megjelent DLC, és Digital Deluxe upgrade nincs.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hűűha...Egész jó ár. Kösz az infót. <#eljen>

zorrobomber
Atisz
Minden szempontból remeknek tűnik ez az Outlast 2, de nekem ugyanaz a problémám, mint ami az első résznél: a főhős megint egy kamerával ront neki az ellenfeleknek. Ennyire senki nem csíra, hogy felvételt készít, amikor ütik és nem attól túlélőhorror a túlélőhorror, hogy nincs semmi önvédelemre alkalmas eszközünk, hanem attól, hogy felfegyverkezve sincs esélyünk az ellenfelekkel szemben.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
EARTHFALL
Epic pve coop scifi fps. Én már sokszor megégettem magam EA játékokkal, ráadásul egy left 4 deadnek néz ki, ami nem feltétlen rossz.

Tinman
Ha egy játék 20 ojróért 2 órás, de minőségi azt azért nehezen nyelem be, 100%, hogy bevárom filléresbe. Viszont az Outlast 1 nem ez a kategória szerencsére, mert átlagos gamerként haladva valóban megvan a 10 óra, van akinek több és az elég minőségi tartalom. Horror rajongónak szerintem az akkora Day1 árat is megérhette (20 ojró), nekünk meg jó volt bundliból :-D

Sajna a 100+ órás játékok nagy része ostoba grindelés... kevés kivétel van ez alól.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.26. 08:20:55

wantonly
A Witcher első része egy nagyon komplex, sok türelmet megkövetelő játék. Emlékszem, hogy 3-szor álltam neki, kétszer újrakezdtem, mert sokáig félretettem és a maximumot akartam kihozni belőle... Nehéz volt sok idő után újra nekiállni. Időt kell adni neki, mert igaz, hogy a Witcher 3 nagyon magasra tette a lécet - nálam a valaha készült legjobb játékok között van - ugyanakkor túlságosan leegyszerűsített lett, hogy Pistike is tudjon vele játszani... Szerencsére a második kiegészítővel javítottak valamit a fejlődésen is. Ma már nem állnék neki újra az első résznek, de irigylem azokat akik most kezdik a trilógiát, hihetetlen élmény.
wantonly
Az első rész nekem is 10 óra körül volt és egyáltalán nem éreztem rövidnek, sőt! Sokkal többre becsülöm a minőségi tartalmat, mint a hosszú játékidőt. Nem azért érzem azt, hogy megérte a pénzét, mert 100+ órát kell beletenni.
Fpocok
Marvel vs Capcom Végtelen

Fpocok
Az új Sonic játékból. Jól néz ki.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.25. 17:27:14