Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem messze a #3-as a legjellegtelenebb, legsablonosabb, leginkább divatmajmoló mind közül. A #4-es viszont tetszik.
A játékok kiválasztásán nem kívánok lovagolni, de a UbiSoft kiválasztása legjobb fejlesztõnek némi fogalmi zavarról árulkodik. Akkor is, ha bevett dolog, hogy besegítenek a belsõs csapatok egymásnak. A UbiSoft Montrealt még megérteném, mert az AC3-ért és az FC3-ért õk felelnek, de a Future Soldierért nem.
Myselor
hehe,ez jó😊
w77d
én is most néztem, a díszítõk humoros kedvükben voltak 😄

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

w77d
nem egyedi, de életveszélyes XD

Nekem január 1-ig érvényes.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Megjött a Waking Mars Steam-re. Hamarosan jönnek hozzá a kulcsok azoknak, akik megvették a HiB for Android 4-et.

Nagyon jó játék!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
<#eljen><#taps>
Én ugyan nem fogok jelentkezni rá, de köszi!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
De az nem egyedi autó, vazze...

Mivel olcsó volt és úgyis már rég ajándékoztam.

w77d
lejár, igényelsz újat... egy ismerõsöm az amcsi tragacsával már 3 éve így közlekedik...

Rapid81
Haver házilag kabriósított kispolszkijának az engedélyeztetése több, mint 150k-ba fájt több, mint 10 éve.

Rapid81
Ja, csak az lejárós. Nem örök rendszám, hanem egy bizonyos idõre adják.

Tinman
Nekem 526 Ft-ot vontak... ennyit nótaszóval megér.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Már nem:

"WINTR-SRVEY-42012

*This voucher is single use only. Valid
until 14th December 2012 12:00UTC.
Voucher works on digital games, excludes
certain games. "

Forrás

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

HappyHunter
Nem elég ha az alváz gyári?

Be happy. :) Running!

w77d
P-s rendszámmal mehetsz vele, azt meg kurva könnyû olcsón szerezni...

Rapid81
A gatyád rámegy egy nem gyári autó engedélyeztetésére itthon.

Totti5
Miért ne mehetne? ha a kresz elõírásainak, mûszaki vizsgának megfelel akkor mehet. Nem hinném hogy bármi akadálya lenne, hacsak nincs kikötve valami jogszabályba hogy prototípus autók nem mehetnek közútra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
"csak itthon ilyennel nem mehetne az ember forgalomba."

Meglepõdnél, hogy mi mindennel lehet - legálisan is - forgalomba menni... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Ha az embernek kellõ mennyiségû pénz és szabadidõ áll rendelkezésre, akkor akár atomtengeralattjárót is építhet a hátsó udvarban...

Amúgy jól néz ki, csak itthon ilyennel nem mehetne az ember forgalomba.

Rapid81
Nagyon ott van a szeren!

Bioinfinity 2-esre szavaztam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

35 %-os kód január 1-ig érvényes.

n000rbi
A negyedik klafa, az ötödiken csak a cosplayes csajszi az 😊 (az utolsó is tetszik, de a négyesre voksoltam)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mind2 kód holnap 13.00-ig él. Hacsak meg nem hosszabbítják, mint a 2. félidõt.

IMYke2.0.0.0
Csak 25.000 dollárt kell fizetni érte: "All 721 Of SNES Games Every Releases In U.S. On Sale On Ebay for $24,999"

"Byuu who is selling the ultimate collection, explained on Reddit that every single game comes in its original box and that the majority of them still have the instruction manuals too. Byuu also states that every single game has been tested and he vouches that “they all work perfectly.”

Alkudni is lehet:

"Byuu wants to use the money he obtains from the sale of this collection to buy European and Japanese sets and is willing to negotiate on the price. He is also willing to accept offers from outside of the auction site."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
Miután nyertem egy Warhammert,gyorsan ki is próbáltam.Emlékeztem hogy hihetetlen jó hangulata van és hogy mennyire jól össze volt rakva de a grafika is idõtálló.
Innen is köszönöm Gubberx-nek még egyszer.jó pár óra fasza kis játékmenetet nyertem tõle😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
Mindenképp probáljátok ki nagyon jo játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Ezt a valve-t kb ketté kéne fejelni.Ez a sleeping dogs már annyi szarságot letöltött hogy arra szavak nincsenek most is 4.5GB-ot szed. De minek.Ha én nem akarok dlc-ket venni akkor nekem ne szedjen le semmi szart már hozzá!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ja, akinek nem esett volna le: a HALO-ban szereplõ Warthog-ról van szó.

IMYke2.0.0.0

És begyûjtve! Kösz! A 25% offos kódot használtam. 35-ös még jól jöhet késõbb egy nagyobb értéknél.

Most a 25% off-ost nem láttam kiírva, azért kérdezek hülyeséget.

Egyébként érthetõ az álláspontod...

grebber
Igen van!

Fiókonként egyszer használatos -35% kód: WINTR-SRVEY-42012
Akárhányszor használható -25% kód: GMG25-CZPYL-D5MQ6 (ez nem tudom meddig él még)

Erõsen agyalok én is a begyûjtésén. 550 Ft-ot hogy érted el? Van még élõ 25 % off kód?

grebber
GMG-en nem tudtam otthagyni a King Arthur 2-t 550ft-ért(steam-es) <#taps>

Majd a warezból valahogy át kell aplikálni a magyar fájlokat mert a steamen csak angol van fent 😞

IMYke2.0.0.0
Értem már 😊

arty
nem akkora probléma, neked.
nem akkora probléma, nekem - még!

én eddig imádtam a steamet, de ez komoly gyomros volt 😞

nyilván nem akkora, hogy minden labelem elveszett minden játékomról - az MOST sokkal jobban fájt 😞(( ezekután nem taggelem el ujra a játékokat, csak ez így meg elég sz*r 😞

Forza.

arty
jogos, arra gondoltam, hogy ha majd "feljebb" nõnek és lesz steam accuk 😄

Forza.

arty
azt kívánom, a te librarydban legyen ott a teljes steam kínálat, aztán keresd a SAJÁT játékaid közötte 😄

Forza.

DarkSector
Miért nem inkább MOTY????? Man of the Year! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Olvasd tovább.
"AZ AJÁNLAT A WWW.ORIGIN.COM CÍMEN ELÉRHETÕ ORIGIN ÁRUHÁZBAN ÉS AZ ORIGIN KLIENSSZOFTVER (www.origin.com/about) SEGÍTSÉGÉVEL VÉGZETT, 20 £ VAGY ENNÉL NAGYOBB ÖSSZEGÛ VÁSÁRLÁSOK ESETÉN ÉRVÉNYES. A KEDVEZMÉNY ÉRTÉKÉT A TERMÉKNEK A VÁSÁRLÁS IDÕPONTJÁBAN ÉRVÉNYES LISTAÁRÁBÓL VONJUK LE. "

Zomil
Jo cucc 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok

Kaptam az e-mailemre ilyen tartalmú levelet:

Elsõ Origin letöltésed után most 10 eurós kedvezményt kapsz!....

Namost, ha az áruházban kiválasztanék egy 9.90 euró-s játékot, vagy 10 euróig többet, akkor a kapott 10 eurós kedvezménnyel, pont ingyen lenne meg akkor?? Se Paypal-on, se bankkártyám nincs.
Tinman
Tegyék meg tétjeiket uraim...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kempelõsen játszva nem az igazi, de amikor csikicsuki helyzetek vannak, azt speciel nagyon élvezem. Városban már igazi taktikai játékká válik a WOT.