Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
perfekt 😊))

sean beanos rész 😄DDDDDDDDDDDD

Forza.

arty
kormánnyal se lenne jobb, sajnos 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez így érthetõ. Sajnos így viszont nem lopták be magukat a szívembe.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Õszintén? Én egy pár éve már csak ezért a topikért járok már ide, pontosabban az ide járó emberek miatt.
Kb. semmi más nem érdekel ami körülveszi.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

HappyHunter
Jólvan, kár hogy pont ezt a részt fogtad ki. Általában vacak filmeket vesznek célkeresztbe, de a nézõk kíváncsiak voltak hogy mihez kezdenének ezzel.
"Please do Lord of the Rings (even though it´s perfect)."

Be happy. :) Running!

És tényleg ezt írja az e-mailben...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na látod ez így már elképzelhetõ. E-mail-t nem néztem.

*szõrszál

IMYke2.0.0.0
S hozzáteszem - sokkal letisztultabb ez az oldal, mint bármelyik, fórummal is rendelkezõ online újság.
Én csak a fórum miatt járok ide, és ha a fórum megváltozik, nagyon szomorú leszek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Innentõl nem is érdekel. Viccesnek szánt videót készítenek és közben csupa faszságot hordanak össze. Mintha egy COD-ost ültetnél le RPG-t játszani. Ez így a filmértelmezés hülyéknek kategória. És még csak nem is vicces.

IMYke2.0.0.0
Én az összeset láttam - és épp ezért csalódtam bennük. A LOTR nem ezt érdemelte volna - minden ép eszû ember tudja, hogy ez több fél évszázados könyvekbõl készült, nem holmi csillogó-vámpít-repülõ-fémember-pókfonallal-repkedõ-átalakuló-autós-képregényekbõl...

Ubisoft Montreal tudtommal a nagy Ubisoft része. Innen nézve meg szõrszárhasogatás az érved. Mint már sokadjára...

Tinman
Nem azért támogatom az SG-t, mert szerkeszteni lehet a hsz-t. Távolról sem.

Azért támogatom, mert olyan, mint egy napilap és azért is szoktam fizetni a postásnak és nem várom el tõle, hogy ingyen kihozza az újságot, és a szerkesztõktõl sem, hogy ingyen írják a lapot.

Ráadásul minden nap feljövök ide és használom a szolgáltatást...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HappyHunter
Láttad a többi honest trailert?

Be happy. :) Running!

Tipikus agyatlan fika a részükrõl... Szánalmas...

IMYke2.0.0.0
Eddig bírtam õket, de ezzel elrúgták a piros-pöttyöst 😊 - "Honest Trailers - The Lord of the Rings"

IMYke2.0.0.0
"Test Drive: Ferrari Racing Legends" kipróbálva - gyerekek, ehhez kormány kell.
Még az X360 vezérlõvel, a lehetõ legjobban beállítva a cuccot a menüben is rettenetesen nehéz az úton tartani a jármûveket. Vagy csoszogsz 60-al, vagy folyamatosan útpadka, ragasztócsík-szerûen viselkedõ füves szakasz, vagy instant karambol a kavicson megpattantva a gumifallal.

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
e!
Azért a spam pofámba tolása és a adok egy 1000-est a kényelemért között van különbség! 😊

Þór vígi þessi rúnar

grebber
akit anno érdekelt a game azoknak jó hír: Edge of Twilight mégis megjelenik!És elvileg még ebben az évben!

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
"p.s.: aki meg nem használ adblock-ot az megérdemli. Az használjon IE-t is akár. adblock annyira alap, mint az, hogy senki se használ IE-t."

// Cinizmus ON
Hááát ez nem járja! Úgy is támogatni kell a fórumot, hogy kikapcsolod az AdBlockot rajta. <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Az e-mail-ben is az áll, h. jan. 1-ig érvényes?
Amikor megcsináltam a survey-t, akkor még azt írta ki, h. jan. 1., mikor megkaptam az e-mailt, abban már dec 14. volt sajna. Gmg fórumán szidják is õket.
De én örülnék a legjobban, ha jan. 1-ig lenne érvényes 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Carlos
Én meg úgy vagyok vele, hogy évente 1 ezrest nekem megér az, hogy nem kell szopnom a képekkel az imguval meg a szirszarral.
A módosítást szeretem.
Amúgy kábé ez az 1 fórum ahova járom és igen máshol télleg lehet módosítani a hsz-t, de kinem szarik rá.
10 év alatt kábé költöttem 6-7K-t a VIP-re. (amióta van). Ez még eléggé kezelhetõ dolog olyan kényelemért amire (nekem) szükségem van.

Ez kábé olyan, mint a hattrik volt annó... tolhattad ingyen de ha fizettél egy jelképes összeget (3-4K 1 évre) akkor egy csomó kényelmi szolgáltatást kaptál amitõl nem változott semmi, csak az életedet tette könnyebbé. Az sg is ilyen.

p.s.: aki meg nem használ adblock-ot az megérdemli. Az használjon IE-t is akár. adblock annyira alap, mint az, hogy senki se használ IE-t.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
*Sok mindenben 😛

ZsZso
Sokmindenben nem értek veled egyet, de ez speciel egy olyan amiben melléd állok. Máshol megkapom ezt a szolgáltatást ingyen, itt se fogok fizetni érte. Késõbb majd a spoiler tagért kell fizetni, vagy a félkövér betûtípusért. 😊

Rapid81
Nyisd meg az SG fóoldalát adblock nélkül. Alapból átveszi az oldalt az egyik reklám, amit bezárás nélkül nem is tudsz átlépni. Továbbá azon kívül még kismillió reklám mindenhol az oldalon, meg itt is a fórumban, amit Iminek hála, nem látunk. Tolják az arcomba a reklámokat és még fizessek is érte?

Én inkább erre mondanám, hogy no komment...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Határozott NEM a válasz - sajnos.

Ezek vajon STEAM-re regelhetõ kódok?
Carlos
no comment...

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Azért, hogy 5 percig tudjam módosítani az üzenetemet? Hagyjuk már. Minden normális fórummotor idõkorlát nélkül lehetõvé teszi az üzenetek módosítását ingyen. Képet meg havonta 1x, ha linkelek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Lehet hogy jó, de nem SGn... sg nem jeleníti meg... ha linkelni akarsz, felejtsd el a feltöltõ oldalt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
sg vip?
1 ezres 1 évre... és minden nap itt vagy.

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Nekem nem tûnik annak. Korrekt feltöltési és feltöltés utáni felülettel rendelkezik, ellentétben más fos képfeltöltõ oldalakkal, ahol vadászni kell minden egyes linket.

Carlos
cache

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
imgu egy rakás szar. elfelejthetnétek már végre!

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Nekem ráfrissítés után megjelent.

Fpocok
Imguról NEM TUDSZ BELINKELNI KÉPET. Ha linkelni akarsz, akkor linkként rakd be, ne képként... vagy pedig töltsd le képet és rakd fel mondjuk tinypic-re... és akkor be tudod linkelni képként.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BigBlue
Tudtam, hogy meg kellett volna vennem..

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

ZsZso
Köszi szépen. Lényeg, hogy a Humble Bundle 4 for Android vásárlói kaptak Steam kulcsot a Waking Mars -hoz. 😉

Rapid81
Basszus... Az elõbb még nem jelent meg a kép... Nem értem én ezt, korán reggel...

Rapid81
Fú de jó ez a fórummotor.

Kép, vazze...

Rapid81

ZsZso
(kód felhasználva)

ZsZso
És egy fölösleges promó kód - így egy valaki megspórolhatja az elsõ X lépést 😊
zn8zqg7xo

ZsZso
Magyarul gyorsan:

SZEREZZÜNK PROMO KÓDOT!
1. Facebookra bejelentkezel
2. Ellátogatsz ide: http://www.facebook.com/lynx/app_544424275584664?ref=ts
3. Kitöltöd a formot
3.1. Phone number - bármilyen 10 számjegy
3.2. Product code - válassz ebbõl a listából kettõt: 5550, 2606, 5727, 0083, 4144, 7298, 4327, 5354, 0090, 7304, 2872, 0106, 1868, 1948
3.3. Receipt Number - 6 számjegybõl álló véletlen szám
4. Megadott e-mail címekre kapunk kódokat, ezekkel a kódokkal lehet pár játékot ingyen megvenni.

"VÁSÁROLJUNK"
5. Ausztál shopba kell bejelentkeznünk, mert hivatalosan csak nekik jár az akció: http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_AU/home/ThemeID.8605700/ccRef.en_CA/ccSet.au
6. Tedd be a zsákodba az alábbi játékok egyikét: Assassin's Creed Brotherhood, Prince of Persia The Forgotten Sands, NCIS, Ghost Recon Advanced Warfighter 2, From Dust
7. Írd be a promó kódod
8. Ha nem elég egy játék, akkor ismételgesd a 6-7 lépéseket. Amikor végeztél menj a 9. pontra
9. Folytasd a vásárlást a megszokott módon (Érdemes lehet Ausztrál címet megadni a vásárlásnál (fakenamegenerator.com))
10. Az e-mail címeden ott fognak figyelni a játékok és a széria számaik

ZsZso
Hogyan szerezzük meg INGYEN az alábbi játékokat? (UPLAYre)
- Assassin's Creed Brotherhood
- Prince of Persia The Forgotten Sands
- NCIS
- Ghost Recon Advanced Warfighter 2
- From Dust
katt ide!

A kiadó és a fejlesztõ fogalmának összekutyulása, valamint a nyilvánvaló tárgybeli tévedés számomra nem félvállról veendõ. Nem hiszem, hogy rosszindulattal szóltam hozzá vagy ne lettem konstruktív.
Sir Quno Jedi
ez mind xar, csöcsöket akarunk!!! legyen rajta a kiccsaj két barinõjével, amint szertelenkednek az égi jaccuzzibbban, hiányos öltözékben, a gépmadár meg legyez a szárnyával, hogy sztenderd lobogjon a hajuk a szélben, alattuk meg ég az egész tetves biováros, hogy az fûtse a jacut...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kákán is csomót tipikus esete.