Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amugy pár napja engem is beszippantott a WoT és hát nagyon tetszik.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tier-ekbe vannak osztva egyébként a tankok. Volt már olyan hogy 2 tierrel magasabbat lõttem ki. Na az ilyen már nagyon ritka dolog ám, mert 2 tier különbség már hatalmas. Gyakorlatilag szemtõl szemben Dark orbit effektus érvényesülne.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez engem azonban NEM arra sarkallt, hogy én is vegyek kemény pénzért olyan hajót/cuccokat, mint ami nekik van és folytassam a gyökéruncsi küldiket, amikbõl olyat úgysenem lehet összeszedni, így értelme zéró a játéknak, hanem szépen kiléptem és SOHA többet nem léptem be újra. B@sszák meg az anyukájukat!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként én ha tudom mindig oldalba lövöm az ellenfelet, mert ott szinte az összes sérülékeny. Ha meg fenékbe tudom lõni az meg maga a csoda, de hatásos is.
Egyébként van olyan tárcás tank, amelyiket csak úgy lehet. Van a KV-5 azt csak szembõl lehet üzembiztosan kilõni. Van rajta egy kuka alakú kukucskáló (R2D2-nak nevezik egyébként). Csak ott sérül igazán a szentem.
Írjátok fel a naptárba, mert ez Nostraratgabusz legújabb jóslata....XD
SirQuno: Ugyanennyi volt, mivel begyûjtöttem, tudom.
Szal. mint pár fisfos orosz tank a nagy királytigriset... 😄DD
Éppen ezért hatalmas öröm egy prémium tankot kilõni szakadt bakancsos ingyenes játékosként. :-D
Egyébként ebbõl sok konfrontáció is van az ingyenélõk (fizetõsök így hívják õket) és a Wallet Warriorok között. Utóbbiak egyébként arra hivatkoznak, hogy bizony az õ forintjaikból/dollárjaikból/euróikból tartják ingyenesen a játékot, üzemeltetik a szerverekt.
Azt kell mondjam ez részükrõl igen jogos ér, igazuk van. Azonban tényleg bosszantó, hogy nem egyenlõ erõvel indulunk neki egy-egy csatának. Ez az ingyenélés egyik hátránya, de így legalább jobbak leszünk, mint a fizetõsök.
De az szvsz drágább volt ~ 2 Eur-val.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fogadni nálam lehet. Beugró tét 9.99 Eur, átlag tét 11.24 Eur<#bohoc>#bohoc>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sniper Elite V2 - 9.99 EUR = 2,831.34 HUF
Sniper Elite V2 High Command Edition - 11.24 EUR = 3,185.57 HUF
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Diablo 3-ról van szó? <#banplz>#banplz>
Persze erõs vagyok és ellenállok a kísértésnek, mert az ilyen pénzköltés tényleg ökörség.
Ezzel a mikrotranzakcióval viszont elérik azt, hogy tudat alatt igényed alakul ki bizonyos dolgokra, amiket fillérekért meg tudsz venni. És mint tudjuk sok kicsi sokra megy. Wargaming nem is igen panaszkodik a kevés bevétel miatt. Jól megy nekik a szekér a mikrotranzakciókból, tankvásárlásokból, prémium vásárlásokból.
Szóval ha már MMO, akkor mikrotranzakciós rendszer a nyerõ, sõt még a játék vételárától is el lehet tekinteni, ha jó a rendszer. Lásd WOT.
Konkrétan a kákán is csomót keresés tipikus esetének tûnik ez részedrõl már megbocsáss.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ingyenes a The Secret World
Nem kell még egy SMB, így is alkalmanként hangosabban csapkodtam be a mikrónak az ajtaját, meg a szemhéjam is érzem gyakrabban remegett. De szerencsére mióta jó ideje egyéb játékok miatt nem találkoztam újra SMB-al, enyhül ez a remegés.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
az, hogy CSAK akkor mutassa a listájában és tudjon is vele játszani, ha neki is megvan véve, az csak szerintem lenne logikus és jó megoldás?
tehát jobb a mindenféle játékkal összebaszott lista, ami épp nem is játszható, mert nincs is megvéve? 😄
jah, téééényleg tudni lehet, hogy az én 200as listám és az õ 200 as listájának 300as listát generáló uniójából melyik az enyém, övé, stb ... ránézésre, éééérted.
ha lesz kölköm, neki más steam acca lesz - ahogy havernál is van. számodra ez miért elképzelhetetlen?
Forza.
Is game box art horribly corny?
Mivel egy gépen léptetek ki és be ezért egyértelmûen látta a fájlokat a steam (milyen lenne már, ha nem látná? Totál értelmetlen lenne a dolog, mivel nincs külön mappába telepítve a két steam, mivel nincs is két steam app 1 gépen csak egy darab ugyebár),
De mivel neki nincs meg, így nem engedte a hozzáférést a steam.
Most az, hogy látja a steam vagy nem az már totál lényegtelen szerintem. Csak tudja az ember, hogy mit vett meg és mit nem. Azért valljuk be õszintén ez nem általános dolog, hogy 1 háztartásban 2 külön steam hozzáférésû ember éljen. Ha meg van ilyen mennyibõl tart visszalépni abba a fiókba, ahol az adott játék elérhetõ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)