Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Többek közt igen, arra is.
De elszippantja a társaságot az ARMA 3 Apex, a Rust, az ARK, a Paladins és a többi multi/survival cucc.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
emailben már nem lehet küldeni, csak steam accountra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Tekintettel arra, hogy a G2A-n kódot vásárolsz = semmit sem jelent.
Azt átdobod a célszemélynek e-mailben, és az aktiválja.

Ha "steam gift" opcióval vásárolsz, akkor meg ugye annyi az opció, hogy vagy az eladó "időzíti" neked valamikorra, és aktiválódhat a fiókodon (elfogadással), vagy ott kell ülnöd a gépnél, és várni, hogy azonnal megtörténhessen az elfogadás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Gondolom mindenki átugrott a PUBG-ra.

Dzsini
Igen, ezentúl nem vagy alig fognak gifteket árusítani.
Egyrészt mert nem lehet csak úgy a giftet ajándékozni, csak steam user -> steam user közötti ajándékozás van, másrészt mert a vásárlás pillanatában kell a giftet elküldeni, tehát egy-egy akciónál nem tudnak belőle betankolni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.04. 12:26:35

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
A Day-Z halott.
Ezt egy olyan emberke mondta nekem, akinek ennyi játékórája van benne (igen, FPS Józsi):

Voltan
Mint időnkénti G2a vásárló, ez ebből a szempontból jelent valamit?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
A DAY-Z 4 év után kikerül Early Accessből!!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... és átmegy béta verzióba!

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.04. 11:34:15

Fpocok
STEAM

Valve has made a bizarre change to the way gifting works on Steam. The new system makes sending another player a gift only possible at the moment of purchase.

This means you’ll no longer be able to add a game to your inventory to later gift it to another player. The new system also means you won’t be able to send a gift through email (a previously available option), meaning the recipient has to have a Steam account.

On the plus side, you’re now able to schedule a gift so it can be delivered at a specific point in the future. If the recipient declines for any reason, the purchase will be refunded back to the giver.

Traderek rekt
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.04. 10:35:02

Az abszolút topomba nekem talán nem férne be (a Limbo sem volt rám akkora hatással, mint sokakra, bár tetszett, és kétszer is végigjátszottam), de úgyis hatalmas élmény volt minden trial and error és egyszerűség ellenére, hogy néhány évvel ezelőtt játszottam csak vele.
Scooter
Nálam is a legjobbak között van az Another World! Főleg az eredeti finish zenéjétől kirázott a hideg (jó értelemben). A mai napig feláll (no nem az!) a karomon a szőr ha végigviszem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.05.04. 08:52:47
Voltan
Viccelsz? Nem véletlenül hoztam fel első példának. Barátokkal időről időre felmerül az all-time top 10 játék. A lista sokat változik, és kevés a top 10, mert mindig többet sorol fel mindenki, de az all time ultimate epic favorite csarnokban ott van az Another World. Mindig, és örökké.

Moby
Az another world megismételhetetlen. Abból nemcsak azért let kultjáték amilyen, hanem azért is, ahogyan készült. És nem is nagyon mérhető ezekhez (technikailag), mert akkoriban az volt az AAA+++ kategória. Artban igen, abban természetesen ezek is erősek.

Adversus solem ne loquitor

Voltan
Igen, nekem is ez volt az érzésem az elején, de aztán beindult, és mire beszippantott, már vége is lett.
Ezért is vittem végig másodjára is.

Az Inside számomra hibátlan volt, all time classic lesz a kedvencek táblámon, de ezzel már valóban vége a receptnek, többet nem lehet így, ebben a formában kihozni belőle. Érződik is a LM-en.

Ha ezt a stílust akarják tovább vinni valaha valakik, akkor az Another World-ről kell példát venni. Mert ezeket a cinematic jellegű side scroller dolgokat bírnám tovább is nagyon 😊

Moby
Alapvetően nekem a sidescrollerek bejönnek, csak ez az elveszett kisgyerek kontra ellenséges világ, absztrakcióba csomagolva pár órában, így harmadik-negyedik nekifutásra már sok(nem tartalmilag). Az inside is nehezen csúszott le, de vállaltvontam, és azt mondtam magamban a playdeadben ennyi van. De ebből mostmár formula lett, és ami nagyobb baj, hogy a tartalom mennyiségéből is. Nehéz elképzelnem, hogy ne lehetne ettől több ötletet, játékot, tartalmat belevinni egyikbe sem.
Egyszerolcsóntalán.

Voltan
Bármikor 😄

Egyébként kicsit a Nier-re kanyarodva, az első végigjátszás után úgy voltam vele, hogy most akkor mi a fenének akarnám ezek után újrajátszani a sztorit a szánalmas, ovis-rövidgatyás kis kiss ass 9S-el? De a játék nem hagyott gondolkodási időt, nekimentem, és OMG, ugyanaz, de nem ugyanaz, és a kérdések lassan megválaszolásra kerülnek, meg amúgy is, jaj, kurvajó 😄

Én nem tudom, mit csinál ez a játék, mert nem stílusom alapvetően, de az Andromedát már el sem indítottam két hete, csak ezt tolom, kis Little Nightmares kitérővel, és alig várom a harmadik végigjátszást. 😄

Ha megkérdeznek, hogy mit szeretek benne, esküszöm, nem tudnám megmondani, de ez valami zseniális.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
"Látom, nagyon up-to-date módon hozod az infót. 😊"

Hátha valaki kedved kap hozzá, és megveszi 😊
A rivjúért meg köszönet. <#worship>

Voltan
Látom, nagyon up-to-date módon hozod az infót. 😊

Hadd írjak akkor egy kis review-t. Kétszer vittem végig a játékot. Hogy lesz-e harmadik? Később, talán. Ez a két végigjátszás most egy időre elég volt.

Fontos leszögeznem, hogy az Another World óta nagyon szeretem ezeket a side scroller kalandokat - direkt nem platformert, vagy metroidvaniát írok, mert ezeknek köze sincs hozzá, ezeknél a sztorit kell lépésről lépésre, sokszor trial and error módon végigvinni. Szeretem a stílust. Another World - Heart of Darkness - Limbo - Inside - Little Nightmares - aki tud még hasonlót, az írja le kérem, mert kell 😄

A tavalyi év egyik nagy kedvence az Inside volt számomra, mesteri szintre vitte a stílust, az utolsó pixelig tökéletesen volt kivitelezve, élveztem minden percét.

A párhuzam nem véletlen, mert a LN nagyon sokat merít belőle, annyira, hogy az elején még zavart is kicsit a párhuzam. Grafikailag, hangilag, művészeti megvalósítás szintjén nincs panasz itt sem, a játék gyönyörű, az atmoszféra csak úgy csöpög minden pillanatban, a hangok, zenék is mesteriek, és az Inside-hoz hasonlóan eléggé minimalisták, de ez illik a stílushoz. A játékot egyébként horrornak nem nevezném, inkább mintha egy Tim Burton animációs film kapott volna egy jó adag beteg löketet. Passzol, működik.

A játékmenet hasonló a Limbo-Inside pároshoz, side scroller ugrálás, megspékelve egy erős bujócska jelleggel, néha némi időt kell töltenünk várakozással, amíg az út szabad lesz, de azért semmiképp nem nevezném lopakodós stílusnak, mert annál azért egyszerűbb. Trial and error módon elég hamar ki lehet ismerni az "ellenfelek" mozgását, igazi Mark of the Ninja mélységet ne várjon senki, ez nem is baj itt, a játék nem látja kárát.

A történet, illetve a szituáció gerince elég hamar egyértelművé válik, és szépen, ügyesen, hatásosan bontja ki a játék, és hagy benne jópár olyan elemet, amik a "mijafasz?" reakciót váltják ki, egyéni felfogásra bízva azoknak magyarázatát.

A problémákra kitérve először is szerintem hiba, hogy a fent említett címekkel ellentétben nem teljesen 2d a terep, néha figyelembe kell venni a mélységet is, ami az irányítás miatt időnként óhatatlanul halálhoz vezet - értsd a palló, amin esetleg végig kell menni, nem 2d-ben működik, le lehet esni róla - ez szerintem nem tesz jót ennek a stílusnak, ezt az Inside sokkal jobban megoldotta, jópárszor haltam meg így, ami egy idő után idegesítő.

A másik nagy probléma számomra a játékidő. Félre ne értsetek, ez nem egy olyan faktor, ami befolyásolja egy játék értékét, az Inside a maga idejével számomra tökéletesen kielégítő volt, teljesen elégedett voltam a végén. A Little Nightmares esetében viszont van egy erős hiányérzetem. Az egész lezárás nagyon gyorsan, hirtelen következik be, és az ember az elgondolkodtató ( és amúgy nagyon profi, és ütős ) végjáték után úgy áll fel, hogy azért még 1-2 fejezet bizony elfért volna.

Profi megvalósítás, jó ötlet, egyéni látásmód, beteg, elgondolkodtató történet, kis játékmeneti gondokkal, és számomra némi hiánnyal a végén.

Pontot nem adok, de erre azt mondom, hogy sok szempontból mesteri alkotás, egyénfüggő problémákkal. Kicsit várjatok az ócsóságra, amúgy viszont mindenképpen ajánlom a stílus kedvelőinek.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.05.03. 21:51:00

IMYke2.0.0.0
A DLC tegnap óta kapható.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
"Bandai Namco’s newest franchise, Code Vein, has gotten its first bloodthirsty trailer, with the game revolving around a post-apocalyptic world and a group of vampire-like beings fighting against ghoulish beings known as the “Lost”, which some have immediately begun comparing to the revered Dark Souls series (except with more anime-centric character designs)."

"Vampire enthusiasts can look forward to the release of Code Vein sometime in 2018 for most “major consoles”."

"CODE VEIN - First Trailer | TBA"
Bandai Namco Entertainment America
Published on May 2, 2017

CODE VEIN is an upcoming action-RPG that will release worldwide in 2018

IMYke2.0.0.0
http://www.cdkeys.com: "Rising Storm 2 Vietnam - Digital Deluxe Edition" - 17,39€ - (~5430)

TBTPumpa
Ultimate Edition mellé Batman-es fémtok jár (Supergirl helyett):

Totti5
Igényes, összetett, sokrétű és aprólékos volt a demó alapján. Nem mellesleg szép is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
http://www.cdkeys.com: "Little Nightmares" - 16,79€ (~5245 Ft)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.03. 17:40:32

Pedig igényes és stílusos. Kb. mint egy Dishonored vagy egy Bioshock.

És igen egyébként a tükröt is szerintem meg tudom magyarázni, de spoiler volna.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.03. 17:26:29

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Nekem nem tetszik, ahogy kinéz.

Én PS4-en próbáltam a demót. És a határán vagyok annak, hogy megveszem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Függetlenül attól, hogy mi van a tükörrel... csak nekem nem jön be a játék? 0 az érdeklődési szintem.

grebber
3Error
<#eljen> A felhasználóknak sosem éri meg semmi sem...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Dzsini
Most jött ki a gyorsjelentés, ami az első negyedéves eredményt mutatja be. Az előző negyedévi gyorsjelentés során általában támasztanak önmaguk és a részvényesek felé egy "előrejelzést" / "elvárást", és azt sikerült most alulmúlni - de úgy, hogy az előrejelzett részvényenkénti 6 cent veszteség helyett 8 lett, és a bevétel 1,1 milliárd dollár helyett 984 millió, a nettó veszteség pedig 51 helyett 73 millió. Év / év alapon (tehát 2016 első negyedévével összehasonlítva) viszont igen tisztes növekedést (veszteség-csökkenést) sikerült bemutatniuk.

Az előző három negyedévben az előrejelzéseket mindig sikerült felülmúlni (1-3 centekkel kevesebb a veszteség / lett egyáltalán nyereség, stb.), most viszont nem. Valószínűleg többek között emiatt (is) kapott egy nagyot a részvényár, azt nagyon nem szeretik, ha valaki alulmúlja a várakozásokat.

Következő negyedévre 1 cent veszteséget terveznek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Most kell venni amíg lent van. Majd a Vega, skorpió, ps5 trió úgyis visszaemeli lazán. Mindig ezt csinálják részvénypiacon. Elég egy belsőnek eladni nagyobb pakkot a sok gyökér meg pánikból eladja a sajátját máris készen van amit akartak még többet tudnak venni 😊

Next PC upgrade: 2022

Moby
Na én nem vagyok okos, de(vagyis éppen ezért 😄 ) én már az esést sem értem, mert pont az elmúlt negyedév szerintem (szinte)tökéletes ignoráns a következők várható eredményeihez képest. Most megmérték, hogy mire képes az amd a ryzen piaci bevezetése előtt? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.03. 13:15:21

Dzsini
Pár nap múlva kiderül, hogy korrigál-e, a negyedéves jelentés minimálisan lett csak gyengébb az előjelzéseknél, okosok azt mondják, hogy az ekkora esést semmi sem indokolja. Most kiráztak pár stoppot, és biztosan sokan örömmel belevásárolnak 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.03. 12:58:40

Moby
Igen, de azt tudjuk, hogy itt a lényeg nem ez. A világ legtőkeerősebb cégét is megingatja(és az AMD nagyon nem az), ha egy nap alatt negyedével szakad be. Ilyenkor szinte mindig ugyanarról van szó: a piac lufinak ítéli meg. Ezek az iszonyatos kilengések amúgy sem építik túlságosan a befektetői megbizhatóságot. De én nem vagyok elemző, nem bocsátkoznék előrejelzésekbe, tehát mint mondtam nem a sztori végét prognosztizálom, csupán azt mutatom, hogy a befektetők olyan nagyon nincsenek elragadtatva az AMD teljesítményétől.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.03. 12:49:26

Dzsini
Azért azt tegyük hozzá, hogy 2016-ban megötszörözte az árát, tehát bőven van honnan esnie. 16 decemberében lépte át felfele a 10 dolláros határt, úgy, hogy 16 nyarán még 5 dollár volt, 16 elején pedig 2.

Totti5
Persze, engem nem bánt h min játszok. Csak is azon ahol jól esik. Ahol a perifáriám támogatva van - PC, kormány, autóka. Ahol az ismerősök játszanak és COOP, multiplayer van - Xbox One. Ahol vannak érdeklő játékok, van ami ott a legjobb ( konzolon! ) - PS4 Pro. S ahol van egy rahedli kiváló cím - WiiU.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Kérdés, hogy lesz-e aki a procit leszállítsa bele. Valamivel nyugodtabb a helyzet, mint tegnap, de még mindig óriási a papírforgalom, és esik továbbra is az AMD részvény. Ha áttöri a 10 dolcsis határt, könnyen lehet, hogy elszabadul a pokol. Egyelőre kitart, de krízis van keményen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A negyedéves jelentés hatására 25%-ot zuhantak a részvények egyetlen nap leforgása alatt. A helyzet azóta sem túl megnyugtató. De volt már ilyen, szal még nem klell őket temetni 😊

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.03. 12:20:29

IMYke2.0.0.0
"Ő másban jó 😊"

Biztos. Nem vitatom.
De a pénz hobbira elverésében biztos. <#nevetes1>

TBTPumpa
De, viszont csak a Skorpió megjelenéséig. Fél évig még a legerősebb konzol lesz a piacon, utána változnak az erőviszonyok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.03. 12:09:28

Moby
Pedig egy 1070 bőőőőven "aláíráskompatibilis" 😄 Ha csak abból indulunk ki, hogy van-e jobb, akkor ez egy soha el nem érhető állapot.

Voltan
Egyébként a Pro az nem erősebb, mint az X1? (Nem tudja)

Moby
Meglehet, én a videót nem néztem meg (merminek, nincs 8k-s monitorom hozzá). Meghát gondolom ez őt sem zavarja különösebben 😊 Ő másban jó 😊

Tinman
Na most ha minden PS4-es játék lenne X1-re/Skorpinyóra, akkor is jó gépnek tartanád?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát részemről én minden vagyok a 1070-emre csak büszke nem, ki sem merem tenni aláírásba annyira elavult :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Az. Engem mondjuk már meggyőzött, én veszem. Az optimalizációt csak nem cseszik el (reménykedünk), maga az anyag tuti nem rossz a konzolos demós beszámolók alapján.

Fpocok
De azért meg kell venned. Steamen. Jó drágán. Jó nagy kibaszás ez, hogy nekünk nincs demo.

zorrobomber
Nekem elég volt 3 másodpercre belenézni, nyílegyenesen át az S kanyaron <#nyes> Ezt hívják úgy hogy Tirexi szindróma, nem? Vagy ő már megtanult jáccani?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.03. 11:35:14