Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ja, és Big Picture-ben, kontrollerrel tolható, ami nálam a nappaliba vezetett USB ünneplése okán feltétel volt a hétvégén 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.09. 21:51:43
Minden út a Humbe Bundleba vezet ez már régóta köztudott. Aki nem türelmetlen kivárja ezt.
Next PC upgrade: 2022
Jogos, ez most nem is jutott eszembe.
Valami perverz módon azért kíváncsi is vagyok a játékra. 20 euró alatt venném is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És már most hivatalos helyen 33%-os leárazás....Karácsonyra ez még lehet bundliban is lesz.
Kulcsos oldalról jelenleg 33 euróért lehet beszerezni. Ergó ha hivatalos helyen 20 euró lesz a játék, akkor 13-15-ért röhögve meg lehet majd kulcsosról is venni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.09. 21:12:09
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Scooter: <#worship>#worship>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(Arról nem is beszélve, hogy semmi kedvem utánuk nézegetni)
1$:
Divide By Sheep
Road to Ballhalla
No Time to Explain Remastered
SpeedRunners
BTA:
Party Hard
The Final Station
ClusterTruck
Guts and Glory (Early Access)
Punch Club Deluxe
15$:
The Final Station: The Only Traitor DLC
Streets of Rogue (Early Access)
40$:
Pre-Order Hello Neighbor + Artbook + Songs Includes 64-bit Windows Alpha Access
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
CARS1-el a hivatalos megjelenése óta 5 óránál többet nem játszottam. Sajnos semmiben nem lett olyan mint amit még EA alatt ígértek és az utolsó évben sem fejlődött ott és annyit ami nekem fontos lett volna élvezhetőség szempontjából. Sajnos a júzerek sokat pofáztak bele, így a fejlesztés elég káosz volt, az SMS mindent megígért, sok mindenbe belekezdett, de megvalósítani ezt nem tudta ( csomó kontent kimaradt a játékból ), hiába csúszott nagyon sokat.
Egy vígasztal, hogy már nyerészkedtem rajta eleget a profitból így egy fillérembe nem került a kaland sőt, még pénzt is kerestem rajta.
De remélem hogy jó lesz. Havas Nordon akarok menni 😊 de ha azokban ami eddig zavart nem fejlődik markánsan, akkor ezzel sem fogok játszani😞
EA pénzt ezért már nem adtam ki, pedig ott volt a lehetőség anno... és nyomhatnám most is. De köszönöm nem, nem fun az hogy rossz verziókat , félkész állapotot játtszon az ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Megjelent:
NA: March 21, 2017
EU: March 23, 2017
PROJEC-TCARSS-SECOND
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyűjtői kiadás:
Extra awesome Ultimate kiadás:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.09. 15:52:10
Per Aspera Ad Inferi.
(azonnal megszólalt a fejemben😊
futottak még:
Il-2, Silent Hunter
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.09. 14:31:53
nekem nem ugrik be egy sem, mindig csak a jó öreg gonosz nácik, modernebb környezetben meg oroszok, később arabok, nagy ritkán kína.
Per Aspera Ad Inferi.
"Igen, a jelek szerint nem a nácik vagy a szövetségesek lesznek az ellenfeleink, hanem mutánsok"
A szerző ezzel azt feltételezi, hogy AMÚGY nácik és/vagy szövetségesek lennének az ellenfelek, de itt nem, hanem HELYETTÜK mutánsok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Első világháború és nácik. Bárkitől is van az idézet, érti a dolgát 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- NBA Playgrounds / NBA JAM utódjának mondanám leginkább - multi miatt elég esélyes nálam a vétel.
- STRAFE / 1996-os FPS újragondolása, ami szintén nem tűnik rossznak.
- Birthdays the Beginning / Nekem egyből a SimEarth ugrott be róla, ami az egyik kedvenc játékom volt annak idején.
Az első kettő egész baráti áron indul. A harmadiknak egyelőre még nem írták ki. Hírek szerint 40 dollár.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.05.09. 11:02:56
Vannak, nem is kérdés.
De hányingert kapok már ettől az 5 mp-enként bevágott fekete hátteres trailerektől .... (amikre egyébiránt filmekn és játékok esetében fehér/színes fél mondatokat is szoktak bevésni... itt még az is elmaradt)
Aki esetleg lemaradt róla, az Ad Infinitum egy, kimondottan a szóló kampányra építő, az első világháború idején játszódó túlélőhorror lesz. Hősünk kénytelen lesz különböző feladványokat megoldva előrehaladni a pályákon, miközben el kell hogy kerülje a különböző ellenséges szörnyeket. Igen, a jelek szerint nem a nácik vagy a szövetségesek lesznek az ellenfeleink, hanem mutánsok. És fegyvert sem kapunk, ami mondjuk meglepő, hiszen a sok elhullott katona között biztosan fel lehet lelni egy kést vagy mást. Az Ad Infinitum még nem kapott megjelenési dátumot. A játék UE4-re épül!"
Jön majd még pár érdekes indie horror
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.09. 10:17:55
Amúgy ennél sokkal semmitmondóbb trailerek is vannak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mert hogy trailer nem az hótziher.
Creator of Nier fix temporarily banned by Steam Moderator
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Term. be kell hozzá lépni.
Mondjuk az lehet, hogy a bonus game amit az előfizetők kapnak meg jó lesz, de vállalom a kockázatot, mert ha mind már megvan nem kell + szemét.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.09. 08:02:23
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
* szakemberek...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- The Uncertain: Episode 1 - The Last Quiet Day
- Bulb Boy
- Mushroom Wars
- Tempest
- The Red Solstice
Az összes volt már bundlis, nekem pl. meg is van mind. Lemondtam. Aki szintén így tenne, biztos, ami biztos alapon, ne felejtse el a Paypal preapproved payments részen is deaktiválni a G2A-t.
Illetve most így olcsóbb az alapjáték+SP (111€), mint bundliban megvéve (13,6€).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.05.08. 21:35:20
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
1-2 napja írta valaki, és mivel annó csak egy darabig jutottam el, gondoltam a nem sok időmben letolom. Talán 2 óra sem volt. Röviden: Nekem inside sokkal jobban bejött, de nem volt rossz. egynek jó. Egyedül az a fránya két dobozos rész szívatott (kettő volt a vége felé, az első), párszor meghaltam és kezdhettem újra, emiatt tartottam 1 nap szünetet, így két részletben játszottam végig...^^