Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Hatred készítőitől. Úgy látom, még mindig nem találták meg a szinezőt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Ez mekkora:

IMYke2.0.0.0
A játékkal rendelkezem, igaz, még nem próbáltam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Ha open world űrkaland, akkor ~500 Huf-ért Rebel Galaxy is vehető. Hétvégén teszteltem, hát nem ígér annyit mint az Andormeda nyilván, de a keveset hozza, és még ráfejelt egy számomra ismerős és felettébb kellemes Firefly hangulattal, elsősorban zenei téren. Érdemes belehallgatni... nem nagyzenekar, meg nincsenek fanfárok, de annyira nem hiányzik 😊 Kellemesen más? Igen, 2D a világ, és a harc, legalábbis a játék elején annyira nem nyűgözött le, cserében a kezdeti kereskedő próbálkozásaimat erős szárnyletördeléssel honorálta (kalózok elől kellett menekülnöm), szóval kihívás az van. 1 óra alatt nehéz volt megítélni mennyire dinamikus a világ, de annak tűnik. Ennyiért ajándék.

Ja, és Big Picture-ben, kontrollerrel tolható, ami nálam a nappaliba vezetett USB ünneplése okán feltétel volt a hétvégén 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.09. 21:51:43

grebber
Mindenki érti. Kell a pénz tegnap előttre..az meg nem jön már nagyon teljes áron = 33% Off
Minden út a Humbe Bundleba vezet ez már régóta köztudott. Aki nem türelmetlen kivárja ezt.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
"Ergó ha hivatalos helyen 20 euró lesz a játék, akkor 13-15-ért röhögve meg lehet majd kulcsosról is venni."

Jogos, ez most nem is jutott eszembe.
Valami perverz módon azért kíváncsi is vagyok a játékra. 20 euró alatt venném is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

De érted most jelent meg...márciusban talán?

És már most hivatalos helyen 33%-os leárazás....Karácsonyra ez még lehet bundliban is lesz.

Kulcsos oldalról jelenleg 33 euróért lehet beszerezni. Ergó ha hivatalos helyen 20 euró lesz a játék, akkor 13-15-ért röhögve meg lehet majd kulcsosról is venni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.09. 21:12:09

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
ratgab: nem a védelmére, de azért a 10 euró kicsit kevés lenne... mondjuk 20 euró 😊

Scooter: <#worship>

Scooter
SG.hu és SG.hu - Eredeti játékok
Hát ez nagyon durva.Ha így haladunk karácsonyra 10 euróért vehető ez is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
//Ez is kimarad a részemről - egyetlen egy címet sem ismerek és ez számomra elég indok rá.
(Arról nem is beszélve, hogy semmi kedvem utánuk nézegetni)

genndy
Humble tiny Build Bundle

1$:
Divide By Sheep
Road to Ballhalla
No Time to Explain Remastered
SpeedRunners

BTA:
Party Hard
The Final Station
ClusterTruck
Guts and Glory (Early Access)
Punch Club Deluxe

15$:
The Final Station: The Only Traitor DLC
Streets of Rogue (Early Access)

40$:
Pre-Order Hello Neighbor + Artbook + Songs Includes 64-bit Windows Alpha Access

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Totti5
Már ha megveszem. Józan ész azt diktálná hogy NE. Persze nyilván megfogom, hisz autós....

CARS1-el a hivatalos megjelenése óta 5 óránál többet nem játszottam. Sajnos semmiben nem lett olyan mint amit még EA alatt ígértek és az utolsó évben sem fejlődött ott és annyit ami nekem fontos lett volna élvezhetőség szempontjából. Sajnos a júzerek sokat pofáztak bele, így a fejlesztés elég káosz volt, az SMS mindent megígért, sok mindenbe belekezdett, de megvalósítani ezt nem tudta ( csomó kontent kimaradt a játékból ), hiába csúszott nagyon sokat.

Egy vígasztal, hogy már nyerészkedtem rajta eleget a profitból így egy fillérembe nem került a kaland sőt, még pénzt is kerestem rajta.

De remélem hogy jó lesz. Havas Nordon akarok menni 😊 de ha azokban ami eddig zavart nem fejlődik markánsan, akkor ezzel sem fogok játszani😞

EA pénzt ezért már nem adtam ki, pedig ott volt a lehetőség anno... és nyomhatnám most is. De köszönöm nem, nem fun az hogy rossz verziókat , félkész állapotot játtszon az ember.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Hoppácska! Ott van a 33% OFF: "Mass Effect™: Andromeda"

Megjelent:
NA: March 21, 2017
EU: March 23, 2017

IMYke2.0.0.0
Szerintem Totti sem a legdrágábbat fogja ebből megvenni.

Tinman
Jó lesz az majd Steam-re így is:

PROJEC-TCARSS-SECOND

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hány bot szophatta ezt most be? <#mf1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Limitált kiadás:

Gyűjtői kiadás:

Extra awesome Ultimate kiadás:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dzsini
Bundlestars Star Deals 2. nap: Ryse: Son of Rome 3 Euroért.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Persze, de stratégiák között is PG a leginkább "elkötelezett", olyannyira, hogy ebben nincs is szövetséges kampány, csak skirmishben/multiban irányíthatod őket. FPS/TPS szerintem nincs.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.09. 15:52:10

RatBaG
ja ,persze, de én inkább fps/tps-re gondolok. szimulátorokban még meg merték lépni, ott csak a gépet látod.

Per Aspera Ad Inferi.

zorrobomber
Panzer General

(azonnal megszólalt a fejemben😊

futottak még:
Il-2, Silent Hunter
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.09. 14:31:53

RatBaG
egyáltalán volt valaha olyan nem multiplayer játék, amiben a szövetségesek voltak az ellenség?
nekem nem ugrik be egy sem, mindig csak a jó öreg gonosz nácik, modernebb környezetben meg oroszok, később arabok, nagy ritkán kína.

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Nálad a pont. Első VH kapcsán fogalmam sincs, miért kellene a nácikat akárcsak megemlíteni.

"Igen, a jelek szerint nem a nácik vagy a szövetségesek lesznek az ellenfeleink, hanem mutánsok"

A szerző ezzel azt feltételezi, hogy AMÚGY nácik és/vagy szövetségesek lennének az ellenfelek, de itt nem, hanem HELYETTÜK mutánsok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
A cikkről meg, ez a Scorn nagyon ígéretesnek tűnik, kár, hog a leírás alapján nem sok esély van arra, hogy valaha is megjelenik...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Végülis 😄😄

grebber
Persze ,hogy érti. Azért írja hogy NEM ők lesznek <#eplus2>

Voltan
"Aki esetleg lemaradt róla, az Ad Infinitum egy, kimondottan a szóló kampányra építő, az első világháború idején játszódó túlélőhorror lesz. Hősünk kénytelen lesz különböző feladványokat megoldva előrehaladni a pályákon, miközben el kell hogy kerülje a különböző ellenséges szörnyeket. Igen, a jelek szerint nem a nácik vagy a szövetségesek lesznek az ellenfeleink, hanem mutánsok"

Első világháború és nácik. Bárkitől is van az idézet, érti a dolgát 😄

Mai Steam-es megjelenések, amik felkeltették a figyelmem/érdeklődésem még korábban:

- NBA Playgrounds / NBA JAM utódjának mondanám leginkább - multi miatt elég esélyes nálam a vétel.
- STRAFE / 1996-os FPS újragondolása, ami szintén nem tűnik rossznak.
- Birthdays the Beginning / Nekem egyből a SimEarth ugrott be róla, ami az egyik kedvenc játékom volt annak idején.

Az első kettő egész baráti áron indul. A harmadiknak egyelőre még nem írták ki. Hírek szerint 40 dollár.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.05.09. 11:02:56
IMYke2.0.0.0
"Amúgy ennél sokkal semmitmondóbb trailerek is vannak."

Vannak, nem is kérdés.
De hányingert kapok már ettől az 5 mp-enként bevágott fekete hátteres trailerektől .... (amikre egyébiránt filmekn és játékok esetében fehér/színes fél mondatokat is szoktak bevésni... itt még az is elmaradt)

grebber
"Nagyjából egy évvel ezelőtt jelentette be a független fejlesztője, hogy Ad Infinitum címmel világháborús túlélőhorrort készítenek - aztán azóta elég nagy csend honolt a projekt körül. Ma azonban ismét életjelet adott magáról a program, mindezt egy nagy "Nem vagyunk halottak!" bejegyzéssel tették közzé a Steam oldalán. A leírás alapján az eltelt időben a játék dizájnján és magán a világon dolgoztak a készítők, bár biztosat nem árultak el a StrixLab munkatársai. A lényeg mindenesetre az, hogy zajlanak a munkálatok és kíváncsian várjuk, milyen végeredménnyel szolgál majd az Ad Infinitum.
Aki esetleg lemaradt róla, az Ad Infinitum egy, kimondottan a szóló kampányra építő, az első világháború idején játszódó túlélőhorror lesz. Hősünk kénytelen lesz különböző feladványokat megoldva előrehaladni a pályákon, miközben el kell hogy kerülje a különböző ellenséges szörnyeket. Igen, a jelek szerint nem a nácik vagy a szövetségesek lesznek az ellenfeleink, hanem mutánsok. És fegyvert sem kapunk, ami mondjuk meglepő, hiszen a sok elhullott katona között biztosan fel lehet lelni egy kést vagy mást. Az Ad Infinitum még nem kapott megjelenési dátumot. A játék UE4-re épül!"

Jön majd még pár érdekes indie horror
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.09. 10:17:55

Fpocok
steam greenlightos.
Amúgy ennél sokkal semmitmondóbb trailerek is vannak.

darkSectorxxx
Nem tudom, de most indítanám azonnal. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nulla, zéró, nada... Mi volt ez?
Mert hogy trailer nem az hótziher.

Tinman
Durván Outlast motorosnak tűnik ^^

Fpocok
Upsz, úgy néz ki, hogy a Nier Automata FIX egy malware.
Creator of Nier fix temporarily banned by Steam Moderator

darkSectorxxx
Kibaszottjó! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Első világháborús fps horror

Tinman
https://www.g2a.com/deals/index/

Term. be kell hozzá lépni.

Mondjuk az lehet, hogy a bonus game amit az előfizetők kapnak meg jó lesz, de vállalom a kockázatot, mert ha mind már megvan nem kell + szemét.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.09. 08:02:23

zorrobomber
Köszi, hogy szóltál, én G2A oldalán nem is találtam meg a cancel gombot. Mindegy, ott a Paypal...

Jim Morrison
Talán 3at. ahogy írtam csaka végigrohantam. Azt a pályáz még megnézem, de gyűjtögetni itt nem fogok 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

3Error
Nem szabad eladni. Amíg szét nem esik, addig kell használni. Futni fog még legalább egyszer annyit. (csak kókány szerelőt és pocsék, igénytelen sofőrt ne engedjetek bele ! ) Legtöbb esetben ezek a szekerek (nem csak a HiAce, általában a jó és régi autók, legyen az német vagy japán) baleset miatt esnek ki a forgalomól - vagy a baleset utáni "rendbehozatal"-tól, köszönhető a jókezű, lelkiismeretes szakembereknek*...

* szakemberek...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Én is azzal töltöttem el kb 1 órát... a tojásokból háníat találtál meg? 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jim Morrison
Jajj ne, holnap indithatom el ujra... 😄 koszi, megnezem miaz aztan meglatjuk

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Tinman
G2A Deal #3-ban elvileg ezek lesznek:

- The Uncertain: Episode 1 - The Last Quiet Day
- Bulb Boy
- Mushroom Wars
- Tempest
- The Red Solstice

Az összes volt már bundlis, nekem pl. meg is van mind. Lemondtam. Aki szintén így tenne, biztos, ami biztos alapon, ne felejtse el a Paypal preapproved payments részen is deaktiválni a G2A-t.

genndy
Bundle Stars-on The Best of Star Deals, 7*24 órán keresztül a legsikeresebb akcióik. Első: Batman Arkham Knight.
Illetve most így olcsóbb az alapjáték+SP (111€), mint bundliban megvéve (13,6€).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.05.08. 21:35:20

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A hidden pályát ki ne hagyd! 😊
Nekem hasonló évjáratú corollam van, szüleim vették annó újonnan sárvédő íveket cserélni kellett rajta(rohadt) + fényezve lett a kocsi 20 év után(kiszívta a nap), aksit 17 év után cseréltem, mert nyitva felejtettem az ajtót, lemerült, sztem még bírta volna amúgy! Most csak a rendszámtábla néz ki rajta szarul, fényvisszaverő réteg már nincs is rajta de még nem szóltak érte😊 Szóval jó verda, de a gyári alkatrész ára horror és legtöbbször csak az kapható!!

darkSectorxxx
+1

Jim Morrison
LIMBO
1-2 napja írta valaki, és mivel annó csak egy darabig jutottam el, gondoltam a nem sok időmben letolom. Talán 2 óra sem volt. Röviden: Nekem inside sokkal jobban bejött, de nem volt rossz. egynek jó. Egyedül az a fránya két dobozos rész szívatott (kettő volt a vége felé, az első), párszor meghaltam és kezdhettem újra, emiatt tartottam 1 nap szünetet, így két részletben játszottam végig...^^