Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
ÖRÖK klasszikus --- "Nagy Bandó András - Levélváltás a Merkúrral - Nyílt Kártyákkal - Retro Kabaré"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ismerem ezeket a történeteket, elképesztő!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Bevásárló SUVocska, terepre limitáltan alkalmas csak, az is a hasmagassága miatt ( a "régi" Vitarához képest csak egy optikai utánzat ), persze 4x4 kivitelben elboldogul sok helyen, mert jó rendszer az allgrip funkció.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.10. 19:29:36

IMYke2.0.0.0
Vitarát épp ma láttunk Pécsett - külsőre az se rossz.
Majdnem olyan magas volt, mint a mi fehér VW Transporter T5-ösünk.

//Nem is T5, hanem TDi
Ilyesmi --- meg ilyesmi --- ugyanúgy a "Darányi Ignác terv" díszeleg "rajtunk" is.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.10. 19:15:18

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ha az a modell, szín, felszereltség kell neked ami van nekik valami oknál fogva megeshet, bár ha új autó akkor ( én ) nem azt venném amibe naponta 10en ülnek be megvizsgálni. Ha már új.

Azt tudtam eddig is hogy amit gyártunk és ott van a parkolóban 8 ezer+ autó ( rotálódik, folyamatosan, mert kb 1 percenként jön le a szalagról egy kész autó ) az már megvan rendelve, 99% hogy el is lesz adva ( le van foglalózva minimum ). Ezeket 1-2 héten belül vonatra ( majd hajóra ) és kamionra pakolják, s terítik a világon mindenhol.

Feltételeztem hogy leghamarabb a köv hónapi termelési tervbe beveszik és valamikor júniusban meglesz ( vagy azt hogy van már egy ilyen legyártott modell ) Hát nem így van, de utána fogok érdeklődni, mert kíváncsi vagyok h működik és miért 3 hónap, főleg hogy az Scross a Vitarához képest csak 1:3 arányban megy.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.10. 19:09:31

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi cirka 3 évet vártunk anno a piros zsigára, aztán felmentünk a Merkúr telepre, ahol közölték, hogy van fehér. Kö'? Köllött'. Sok gond nem volt vele, agyonütni se lehetett.

Az utódja már Lada volt egyötös', az egy szarteknő volt. 1 hónapos se volt, mire az ÖSSZES kereket kidurrant, gyári hibás, csodás anyagminőség... de pár évvel később kiesett egy gömbcsukló, irányíthatatlanul az árokban kötött ki, nálam meg eltört az úszó a karbiban és otthagyott az út szélén. Mondjuk az ilyen autó volt. Ha gondja volt, az k. élet, hogy ott rohadtál meg az úton vele. Mert kis gondja soha nem volt, csak nagy. Nagyban játszott az a retekhalom. Persze nem volt az sose autó, egy letolt gatyás orosz szőrös segg volt az, semmi több.

Amúgy új autót akkor vennék, ha megnyerném a lottót, nettó fasság. De hát minden ffi életében eljő a pillanat, amikor nettó fasságot csinál. Ezen is túlesel, nincs rá többet gond, le van tudva :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Kicsit olyan cocializmus illata van a dolognak...

Én, ezek szerint naivan, azt hittem, hogy manapság ez úgy működik: bemegyek a boltba / kiállító terembe, megrendelem, aláírom, utalom, és bumm, szállítják. Mindezt 1 héten belül, hiszen XXI. század, vagy mi a fene...

Mégse...

IMYke2.0.0.0
Itt látszik az árfolyam- és az engedménykülönbség.

EA Origin: Standard Edition - 33% OFF - 39,99 euro = ~12.424 Ft
GMG: Standard Edition - 22% OFF - 38,99 font = 14.414 Ft

Egyértelmű, ha valakinek mindenképp MOST kell a játék, akkor az Originen érdemes --- fehér forrásból.
Szürkéből elhozható 32,96 - 34,49 euróért is (10240 - 10716 Ft).

Totti5
Autó vásárlás OFF.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit le vagyok döbbenve. Tegnap megrendeltem az autót. Ma visszajeleztek. Agusztus 8.án fogják legyártani! utána még min. 2 hét mire a kerskedő megkapja és forgalomba helyezi. Bő 1 hónapra számítottam... nerm 3+ra.

Kicsit vicces, hogy ennyiért árulják az Andromédát holott a Originről 40 euróért vehető (12-12500 Ft nagyjából).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Ebből lejön még 20% a 7YEARS kuponnal" --- tomsolo.

1. nap: "Grand Theft Auto V Megalodon Bundle" (£29,74 / 65% OFF) - ~11,000 Ft --- -20% = £23,79 - ~8,800 Ft
Flash: "Mass Effect Andromeda" (£38,99 / 22% OFF) - ~14,400 Ft --- erre a játékra nem érvényes a kupon.

Jaja...Alapjáték + 8 millió cheatpénz....Nekem még 1 Ft-ért se kéne... 8 millió abban a játékban kb végtelen pénz ( ebből könnyen lehet csinálni 16 milliót utána 32-t ....kb megölted egy szép nagy részét a GTA5-nek kapásból).

Én 1 milliót kaptam az előrendelésért, de inkább le se töltöttem azt a dlc-t....Vagy lehet, hogy nem is kellett letölteni csak autómatikusan járt...a fene se tudja már de nem használtam

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hm...Én is pont így terveztem és most gondolkodóba is estem ám keményen.

Fpocok
gta csomag akkora lehúzás, én szégyelem magam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Sok jó ember kis sarokban is elfér 😊

IMYke2.0.0.0
"7 Deals over 7 Days to celebrate 7 Years of Green Man Gaming":
1. nap: "Grand Theft Auto V Megalodon Bundle" (£29,74 / 65% OFF) - ~11,000 Ft
Flash: "Mass Effect Andromeda" (£38,99 / 22% OFF) - ~14,400 Ft

3Error
"Adj helyet magad mellett..." <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ez ugye 25%-os kedvezmény, ami Steamen elérhető, ha birtoklod a Bayonettát, mindegy honnan. Én amúgy a Bundlestarson vettem, mert ott olcsóbb volt, ők éppen az imént küldtek egy 30%-os vouchert a Vanquishez. Persze ez már fillérek kérdése, csak a jegyzőkönyv kedvéért mondom.
IMYke2.0.0.0
Sok ész nem kellett hozzá - a figyelmes, emberke láthatja a videó alatt:

"Published on May 9, 2017
Ancestors is a historically accurate real-time strategy game influenced by historical events in the Middle Ages. For more information visit http://bit.ly/Ancestors_."

//Én sosem a beágyazott tartalmat nézem, hanem Youtube-on.

grebber
Lol hogy megmondtam. RTS lesz az Ancestors. Pedig kezdtem titkon örülni, hogy ellenfelet kap a Ryse de nem 😞
UE4 fut alatta.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.10. 18:07:12

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Platinum sosem dolgozik máskép mint unlocked frém, aztán lesz ami lesz, tesznek rá.

Totti5
Persze hogy meg. Japán Platinum cover lövölde. Igazából annyiból különleges hogy Platinum esszencia és mechanika van alatta. Nyilván egy Gearshoz képest elvetemült, gyors és más, nehezebb a mechanika. Ugyan az mint a GoW vs Bayonetta. Közel 1 millió ment el belőle, olyan óriási nagy siker nem volt. Rövidke, ámde intenzív árkád lövölde élmény.

Dzsini
BundleStars Star Deal Day 3 - Spintires 3,32 Euro

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"Bayonetta-tulajként csak 15 euró"

Ez baromi jól hangzik.
Bayonettát amúgy is venni akartam / akarom. (igen, megyek is a sarokba, kukoricára térdepelni: nincs még meg)

Kell, szuper volt PS3-on is, PC-n se lesz rosszabb.

Bayonetta-tulajként csak 15 euró <#finom>

Azért remélem, lesz mihamarabb teszt a portról, de ugye ott a refund is, ha nagyon elcseszik.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.05.10. 17:46:56
Tinman
Megnéztem. Ígéretes. Unlocked framerate, mondjuk azért remélem megoldható lesz a fix 60, aztán akkor gond egy szál se.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mondjuk eltelt laza 6 év... az nem kevés. Remélem egy kicsit a mai kor külleméhez igazítva érkezik, bár a core gameplay van annyira pazar, hogy a fenét se fogja érdekelni a küllem. A 60 frém nagyon kéne, X-en is szépen futott, szinte észrevehetetlenül dobott csak el néha pár frémet, igaz ott 30 volt a max cap.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.10. 17:43:15

Voltan
No, akkor ezt meglessük. Kemény ez a május 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Szerencsére az.

IMYke2.0.0.0
Tuti, hogy olvastalak... <#worship>
Talán épp ennek apropóján néztem a lejjebb már linkelt vidijót is 😊

Voltan
Single a cucc?

Tinman

Ez egy rétegjáték, de megvolt ennek is a célközönsége. Egy különlegesség, egy kuriózum. Annó mikor kijött akkor is megosztotta a játékosokat.

"Előző verzió": Régi játékok felújítása vonalán érkezik most a Vanquish is, mint pl a Dead Rising 1 vagy a Bayonetta. Attól, hogy 2010-es nem feltétlen lesz ez rossz..Sőt.

Az ár dönt...Nyilván én se fogok érte 30 eurót adni (már csak azért sem mert mégis csak 2010-es játékról beszélünk), de még 20-at se...Ellenben 10-et minden további nélkül.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.10. 17:20:42

IMYke2.0.0.0
Pont ezt a videót láttam valamikor.
Őszinte leszek: ettől nem estem hanyatt.

Reméltem, hogy valami "komolyabb" anyagról van szó. De, ez csak egy videó - és direkt nem is néztem sem akkor, sem most többet belőle, ha valóban PC-re is méltóztatnak kiadni, kis plusz pénz reményében.

"Első verzió kiadásának dátuma: 2010. október 19."

Fpocok
Meg is jött az előzetes!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha erről van szó, akkor ez jó nekünk igen.

Vanquish

Márpedig ezt adta ki a Sega szóval elvileg erről van szó.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.10. 16:59:05

IMYke2.0.0.0
Ugye ez az a fedezéklövölde?
Valami rémlik róla egy videóból.

Kell az nekünk? Jó az a játék?

//Az ég egy adta világon semmit sem tudok róla.

Fpocok
Sega megint belógatta a csalit, úgy néz ki 25-én jön a Vanquisher PCre. Nem tuti még.

IMYke2.0.0.0
Ryse ugrott be azonnal.

zorrobomber
<#eljen>

Voltan
Köszi, berántva! Wishlistes volt amúgy is 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.05.10. 11:52:49

Voltan
LOL, ahogy az ellenfelek "harcolnak" ebben a trailerben, kábé direkt meg akarnak halni 😊

Egyébként hangulatosch.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.05.10. 09:29:20

Tinman
Kb. Ryse 2, de mivel én az 1. résszel is teljesen frankón elvoltam, így ezt is szeretni fogom, már most látom.

grebber
Ilyen lesz az Unreal Engine 4 által hajtott Tomb Raider II remake

"Szerencsére a Crystal Dynamics is rábólintott az ötletre, így könnyen előfordulhat, hogy hamarosan visszatér Lara Croft egyik klasszikus kalandja."

FASZA!!!!!!!!!!! <#eljen> El se hiszem ,hogy egy cég nem tűzzel vassal perel harcol parasztkodik
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.09. 23:43:50

grebber
A bajom az hogy volt már ilyen trailer RTS gamehez is.... Ebből nem tudtam meg mi lesz ez....

10 euróért gondolkodás nélkül kattintanék a vétel gombra...szerintem 15 eurónál se hezitálnék sokáig.

Hát, de basszus ez egy trailer. Nem az a dolga, hogy mindent elspoilerezzen 3 percen belül, hanem hogy felkeltse az érdeklődést.

Ha most ellőnek minden puskaport akkor megjelenésig hogy tartják fenn az érdeklődést?

Remélem kapisgálod, hogy mit találok ezen érdekesnek. Régen ez nem így működött csak úgy teszem azt az utóbbi kb 1,5 max 2 éve...Termékéletgörbe olyan mintha pár hónapra lenne csak kalkulálva, ami nagyon durva. Tekintve azt, hogy 5 évvel ezelőtt ilyen, hogy megjelenés után 2 hónappal egy nem éppen veszteséges vagy bukott játék 33%-ot kapott volna elképzelhetetlen volt.

Aztán nyilván vagy leárazzák annyira amennyire gondolod vagy nem. Részemről én azt mondom elér egy lélektani 3-4000 Ft-os határt én megveszem. Szerintem az Andromédát azért nem mostanában fogjuk bundliban látni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.09. 23:35:10

Shep
Hát ebből ennyi pont elég is volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Unalmas megint csak a kurva partraszállás. Szeretem amikor egy trailerből semmi nem derül ki mi is lesz egy adott game.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.09. 23:00:57