Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A miénk dupla tolóajtós. S már bőven 500,000 km felett jár a kicsike.
Rozsdát én sehol sem láttam rajta.
//"S már bőven 500,000 km felett jár a kicsike." --- sőt, ha nem feledem, akkor majd lövök egy képet a műszerfaláról is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.08. 17:55:13
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tényleg remek jószágok, egyedül a rohadás ami az ellenségük ezeknek. Nálunk is alig járt pár kárpitozásra és "jó volt" őket csinálni, mert rém egyszerű, de jó a felépítése azoknak is. (azért tettem idézőjelbe a "jó"-t, mert attól, hogy praktikusan van elkészítve, voltak olyan koszos/büdös, toldott-foltozott, gányolt ülések, hogy jujj... néhány népet nem értek ilyenkor, hogy hogy a fenébe volt képes beleülni és használni úgy...)
Elég egyébként guglizni : első találat. <#vigyor>#vigyor>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Őszintén szólva a mimikvadászat közben pont nem a tükrökre kontrentráltam, de most hogy mondod tényleg vannak kerek tükrök az irodákban.
Akkor nincs tükörkép a játékban...Ettól még idei Goty számomra.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.07. 21:28:59
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID.: Beegabor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt van a kicsike (saját kép, az akkori meghirdetésekor készült, végül nem adtuk el, és át lett adva a helyi kisebbségi önkormányzatnak --- azóta is megy, és ráadásul kapott egy kis feljavítást is.):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ami a lényeg: a motorjához 1996 óta nem kellett hozzányúlni --- (polgármester, és a falugondnokunk is mondta) ---, mert a valódi Toyota motor annyira bírja. Szíjat, aksit persze kapott, de minden más eredeti benne.
Amikor 2015-ben meghirdettük, Budapestről lejött két fazon, megnézték a járgányt, de első kérésük az volt, hogy "felnyitnák a motorház tetőt?"
Elégedetten nyugtázták, hogy minden eredeti benne. Vitték is volna ki az kocsit Brüsszelbe.
A polgármesterünknek azonban valami vészcsengő megszólalt a fejében, és nem bólintott rá.
Bárhol olvasok róla, erről az évjáratról és modellről azt írják, hogy elpusztíthatatlan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
2 nap alatt 12 óra játékidő....Ennyire rossz lett.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A brutálisan jó soundtrack-et is ajánlom mindenki figyelmébe --- valódi szimfonikusokkal készült anyag, modern hangszereléssel, szintikkel kiegészítve. S persze kórus is van.
//Zenéhez (például):
- The Birth of a Star
- Gravitational Constant
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.07. 17:20:53
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Őszintén megleptél - azt hittem Suzuki motort tesztek bele... 😞
//Miénk még mindig frankó. Pedig tél-nyáron kinn áll az udvarban. Az öreg csak idő hiányában nem hajtja, mert "éjjel-nappal" dolgozik egy magánosnál... nyÖgdíjig. De, ahogy ismerem, még nyÖgdíj után is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ÁLLÍTÓLAG az idei Far Cry 5 western stílusú lesz. Én csak abban reménykedem, hogy lesz NORMÁLIS COOP, nem oylan szar, mint előző részekben.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lassan ez lesz gondolom minden ilyen oldalon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.07. 07:12:51
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.06. 22:16:01
Apunak volt a képen látható esztergomi Swift - hibátlanul működött amíg le nem cserélte. Ignis dettó. SX4 dettó ( Mindegyik benziens, közelezőn kívül 0 szervíz ) Most 2006os Grand Vitarája van ( japánban szerelték össze ) éééésss már beteg köhög... na mi? a Renault 1.9 dízel motor. -,- ( minden más hibátlan benne )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.06. 22:13:03
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.06. 22:06:57
Battle Royale (ez arra a játékműfajra utal, hogy x játékos küzd egymás ellen, és a végén csak egy marad)
King of the Kill
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.06. 21:41:29
Engem az apró vackok kevésbé érdekelnek, főleg az ilyen Undertale szintű Spektrum külleműek, de a másik 3 keményen odacsapott.
Részemről én továbbra is vérbeli gamer maradtam. Élvezem, szeretem, akarom, soha nem elég, de az időm véges és ahhoz, hogy körülöttem rendben legyenek a dolgok, egyre többet kell a gamer időből áttolni máshová.
Steam véleményem
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.05.06. 20:06:40
This is Police - jó jó, csak idő kell hozzá és picit vontatott volt az első fél óra, így másra nyergeltem át. (Most arra volt időm, hogy végignyálazzak pár mostanában beszerzett játékot)
Turing Test - vótmá, de nem olyan rossz (1- 1,5 óra után?!)
Undertale - biztos remek játék, de nem az én világom. Azért biztos szorítok még neki egy kis időt, bár az első egy óra nem győzött meg.
Turmoil - na erre rácuppantam, igaz ez se ment szerintem 1,5 óránál többet, de az igazan tartalmas volt.
Összegzés: nincs mese - kocajátékos lettem. Belekóstolok mindenbe és pár 10 perc után véleményt mondok (sok játék kevés idő hozza ezt ki belőlem, pedig tudom, hogy főben járó bűn így tenni).
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.