Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"A kívül-belül rendezettebb példányok egymillió körül mozognak. Itt már nem ritka a dupla tolóajtó és a hosszított kivitelből is feltűnik egy-egy darab."

A miénk dupla tolóajtós. S már bőven 500,000 km felett jár a kicsike.
Rozsdát én sehol sem láttam rajta.

//"S már bőven 500,000 km felett jár a kicsike." --- sőt, ha nem feledem, akkor majd lövök egy képet a műszerfaláról is.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.08. 17:55:13

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
<#eljen>
Tényleg remek jószágok, egyedül a rohadás ami az ellenségük ezeknek. Nálunk is alig járt pár kárpitozásra és "jó volt" őket csinálni, mert rém egyszerű, de jó a felépítése azoknak is. (azért tettem idézőjelbe a "jó"-t, mert attól, hogy praktikusan van elkészítve, voltak olyan koszos/büdös, toldott-foltozott, gányolt ülések, hogy jujj... néhány népet nem értek ilyenkor, hogy hogy a fenébe volt képes beleülni és használni úgy...)
Elég egyébként guglizni : első találat. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
zorrobomber
<#eljen>

Voltan
Nekem is ott lesz a top listán. Kezd beindulni a történet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szerintem a Thimbleweed Park is jó GotY-matéria lehet még az eddigiek közül. Remélem, minél többen szólnak ebbe bele az év végéig.
Oh...igazad van a budikban vannak tükrök...Azokat meg nem néztem...Jogos.

Őszintén szólva a mimikvadászat közben pont nem a tükrökre kontrentráltam, de most hogy mondod tényleg vannak kerek tükrök az irodákban.

Akkor nincs tükörkép a játékban...Ettól még idei Goty számomra.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.07. 21:28:59

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Kizárt. Nem jártál a restroom-okban,illetve többnyire az irodákban a kerek tükrök a könyvespolcokon sem szúrtak szemet ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Én azóta is csak azzal az eggyel találkoztam ami az elején is van és immár világos az miért volt olyan amilyen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
2015 végéig a községünk falubusza egy Toyota Hi Ace 2.5 D 1996-os modell volt.

Itt van a kicsike (saját kép, az akkori meghirdetésekor készült, végül nem adtuk el, és át lett adva a helyi kisebbségi önkormányzatnak --- azóta is megy, és ráadásul kapott egy kis feljavítást is.):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ami a lényeg: a motorjához 1996 óta nem kellett hozzányúlni --- (polgármester, és a falugondnokunk is mondta) ---, mert a valódi Toyota motor annyira bírja. Szíjat, aksit persze kapott, de minden más eredeti benne.
Amikor 2015-ben meghirdettük, Budapestről lejött két fazon, megnézték a járgányt, de első kérésük az volt, hogy "felnyitnák a motorház tetőt?"
Elégedetten nyugtázták, hogy minden eredeti benne. Vitték is volna ki az kocsit Brüsszelbe.
A polgármesterünknek azonban valami vészcsengő megszólalt a fejében, és nem bólintott rá.

Bárhol olvasok róla, erről az évjáratról és modellről azt írják, hogy elpusztíthatatlan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Pedig tényleg nincs benne tükör! Igaz, én még csak 4 óránál járok. 😊

3Error
A legtöbb dízel autóban, francia eredetű és/vagy tartalmú motor van sajnos... A japán benzinesek a világból kimennek, ezt aláírom. (meg a régi német dízelek)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hát Uraim azt hiszem nekem megvan az első Goty jelöltem idénre... Prey!

2 nap alatt 12 óra játékidő....Ennyire rossz lett.

darkSectorxxx
Olyan majdnem mint más újragondolt cucc....Tomb Raider stb.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Prince23
Vegyed, de akkor 50 vagy 60 euró lesz. Early access keretében féláron juthatsz hozzá.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

//A legszebb dalt el is felejtettem (épp most szól): The Celestial City

Maak
Akkor eldőlt, keveset tudok már csak fórumozni is játszani meg kevesebbet, de ezt is be kell huznom úgy néz ki. Most vettem ps-re titanfall2 bf1 deluxe kombot, bf1 anno megvolt de eladtam most egyben megvettem újra. Mindkettő bejövős, csak már néha böszme lassúnak érzem magam így lassan 40 évesen. Az űrstratégia viszont régen nagyon bejött, és ez a játék tetszetős.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Igen, azt szerettem volna sugallni. 😊
A brutálisan jó soundtrack-et is ajánlom mindenki figyelmébe --- valódi szimfonikusokkal készült anyag, modern hangszereléssel, szintikkel kiegészítve. S persze kórus is van.

//Zenéhez (például):
- The Birth of a Star
- Gravitational Constant

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.07. 17:20:53

Maak
*hude

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Ezzel azt mondod hogy hide megéri ez a játék? Csak mert én is szemezek vele.

Jim Morrison
Ja köszi ez a prey 2 kicsit megtévesztett mert az uj prey nem prey 2

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Voltan
Na, pontosan ettől féltem.

Már az eleje is tetszett a Prey 2-nek, de ahogy haladok előre ez egyre jobb és jobb lesz.

IMYke2.0.0.0
Mindig tanul valamit az ember. <#wink>

Totti5
Suzukinak nincs saját dízel motorja. A mostani 1.6os a Fiattól van. 1.6 benzin ( már nincs ), 1.0 turbó és az 1.4 turbó saját fejlesztés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
A STEAM gift-politikája is bekavart rendesen.

IMYke2.0.0.0
"na mi? a Renault 1.9 dízel motor"

Őszintén megleptél - azt hittem Suzuki motort tesztek bele... 😞

//Miénk még mindig frankó. Pedig tél-nyáron kinn áll az udvarban. Az öreg csak idő hiányában nem hajtja, mert "éjjel-nappal" dolgozik egy magánosnál... nyÖgdíjig. De, ahogy ismerem, még nyÖgdíj után is.

Tinman
:-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Én egyet, meg a lifteset, de azt nem sikerült összeszedni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Na akkor elő a farbával... cirka 9-10 achit megszereztem első végigjátszáskor, úgy, hogy nem néztem semmi helpet. 14 van. Nem rossz arány szvsz, szóval én azt gondolom, hogy ebben a lineáris játékban elég könnyű meglelni az achik jelentős részét.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Valószínűleg azért, mert Steamen már nem lehet betárazni a giftekből. Ha valamit giftként veszel akkor rögtön el kell küldeni valakinek, és közvetlenül Steamen, emailen sem lehet már. És az ajándékozott sem teheti raktárba, hanem vagy aktiválja, vagy visszautasítja, de visszautasításkor sem kerül vissza a gift, csak a vevő visszakapja az árát.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Akkor az már Call of Juarez 4 inkább

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Reméljük ezek a pletykák igazak lesznek. <#dumcsi>
ÁLLÍTÓLAG az idei Far Cry 5 western stílusú lesz. Én csak abban reménykedem, hogy lesz NORMÁLIS COOP, nem oylan szar, mint előző részekben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Legalizálták valszeg! 😞

Lassan ez lesz gondolom minden ilyen oldalon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.07. 07:12:51

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Ha már most teljes értékű, akkor gondolom hamar ki is jön 1.0-s verzió.

Ainz
Mi a fene történt a g2a-val ? Hirtelen megduplázódtak az árak ? 😮 Miért ?
Rapid81
Az egy dolog, de nem csak sétálni kell, hanem deszkákat leszedni, felmászni, másokat felmásztatni, stb... 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
90%-ban nem esik útba, hanem a másik irányba.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.06. 22:16:01

Totti5
Egy dolgot tudok.

Apunak volt a képen látható esztergomi Swift - hibátlanul működött amíg le nem cserélte. Ignis dettó. SX4 dettó ( Mindegyik benziens, közelezőn kívül 0 szervíz ) Most 2006os Grand Vitarája van ( japánban szerelték össze ) éééésss már beteg köhög... na mi? a Renault 1.9 dízel motor. -,- ( minden más hibátlan benne )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.06. 22:13:03

Kár várni vele...Már most is teljes értékű játék.

Totti5
15-20 év körül már ez benne van minden gyártónál, persze függ a tulajoktól, használattól, tárolástól, törődésrtől, sérülésektől ( időben javítások hiányától ) és nem utolsó sorban hogy anno milyen géposztály volt, mennyibe került ( feltételezve h a prémium autókban több midnenre gondoltak, jobb anyagok, jobb szerelés ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.06. 22:06:57

IMYke2.0.0.0
Drukkolok, hogy ne a DayZ sorsára jusson 😊

Fpocok
Ha kijön rendes verzióban a PUBG, megveszem. Értsd. már nem EA.

Rapid81
Az erős túlzás, hogy arra kell menni, amerre nem mennél. Nem csak egynél kell tök mást csinálni, minthogy csak elsétálsz másfelé... 😊

IMYke2.0.0.0
Én se értettem ezeket...

Fpocok
PlayerUnknown's BattleGrounds
Battle Royale (ez arra a játékműfajra utal, hogy x játékos küzd egymás ellen, és a végén csak egy marad)
King of the Kill
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.06. 21:41:29

Rapid81
Én öregszem, vagy tényleg semmi értelme annak, amit írtál? PUBG? BR? KOTK??? <#confused>

Tinman
Achik + alternate ending cirka 15 perc alatt megoldható. Tulajdonképpen az összes achi ott elérhető, amerre nem mennél amúgy... na jó, 1 kivétel van azt nehéz észrevenni.

Engem az apró vackok kevésbé érdekelnek, főleg az ilyen Undertale szintű Spektrum külleműek, de a másik 3 keményen odacsapott.

Részemről én továbbra is vérbeli gamer maradtam. Élvezem, szeretem, akarom, soha nem elég, de az időm véges és ahhoz, hogy körülöttem rendben legyenek a dolgok, egyre többet kell a gamer időből áttolni máshová.

Prince23
Végre kipróbáltam az általam várva várt PUBG játékot. Röviden, akik szeretik a BR játékokat, azoknak nagyon ajánlanám, ja és a H1Z1 KOTK br játékot is szigorúan mellé. Kettős csomagként, dupla élvezettel 😄 😊

Steam véleményem
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.05.06. 20:06:40

ZsZso
Nekem is ez volt az egyik mai program. Remek játék volt, bár az achik (és így az alternatív befejezés is elmaradt).

This is Police - jó jó, csak idő kell hozzá és picit vontatott volt az első fél óra, így másra nyergeltem át. (Most arra volt időm, hogy végignyálazzak pár mostanában beszerzett játékot)

Turing Test - vótmá, de nem olyan rossz (1- 1,5 óra után?!)

Undertale - biztos remek játék, de nem az én világom. Azért biztos szorítok még neki egy kis időt, bár az első egy óra nem győzött meg.

Turmoil - na erre rácuppantam, igaz ez se ment szerintem 1,5 óránál többet, de az igazan tartalmas volt.

Összegzés: nincs mese - kocajátékos lettem. Belekóstolok mindenbe és pár 10 perc után véleményt mondok (sok játék kevés idő hozza ezt ki belőlem, pedig tudom, hogy főben járó bűn így tenni).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.