Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor pont a GOG a te kliensed, mert abba be lehet integrálni az összes többi kliensről a játékokat és egy helyen lesz 😊
Tinman
Indulóban a Nioh PS4-en felejtős volt. Aztán összekapták magukat, rengeteg hibát javítottak, balanszoltak nem keveset, toltak bele ingyenes contentet majd jött 3 frankó, de nehéz DLC, aztán kiadták a Complete-t, és az jött PC-re és számomra vastagon 9/10-es élményt adott! Nagyon megkedveltem a Nioh-t!

Az alapjáték könnyűnek mondható, a DLC bedurvul, különösen az utolsó. A játékhoz nem csak skill kell, hanem jó felszerelés is, meg meg kell tanulni átlátni a rendszerét, mert összetettebb, mint a soulsoké. A végigjátszásban én próbáltam a lehető legegyszerűbb melee-el megoldott, de hatásos utat bemutatni, de lehet teljesen másképp is, tök más fegyókkal, tök más builddel.

Önismétlés és backtrack van benne rendesen, de zömében nem kötelező.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.25. 16:35:56

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Szimplán egy helyen akarom tudni a játékaimat nem 87 helyen..Ez olyan mint a konzol ha nem jön x pc-re nem veszek konzol érte nem lesz tolva ennyi. Nem fogok belehalni.

"Szerintem ezek már el se indulnak nagyon az új rendszereken" GOG --> elindul minden új rendszeren ez az értelme az ezer éves újra forgalomba küldésének...
Mondjuk nem sok ilyen cím van ami érdekelne a Swat 4 és a Stranglehold így hirtelen ami eszembe jut ezekkel játszanék is

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Azzal nem spoilerezel, ha megkérdezed, hogy a Nioh hogy operál a boss fightokkal és hogy vannak-e önismétlések benne?
Szerintem, akkor már ez is spoiler lehet neked.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem akarom megnézni, elspoilereznék magamnak mindent.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
A NioH-ban is vannak önismétlések --- elég, ha megnézed Tinman KOMPLETT végigjátszását.

[Én megtettem, elhiheted azt, amit az első mondatrészben írtam. De Tinman sokkal (!) részletesebben fogja ugyanezt ecsetelni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman-től kérdezném, hogy a Nioh milyen a Sekiro-hoz képest? Én a Sekiro-t lassan befejezem (legutolsó bossnál szenvedek) és a játék végére már nagyon lezsibbadt az agyam és szinte már a türelmem is elfogyott. Olcsó ellenfél elhelyezések, kis termekben, boss ismétlések stb. Ezek ellenére nagyon élveztem a játékot, de a végére teljesen elvesztette a varázsát és rengetegszer felbaszott.

Na a Nioh, ilyen szempontból milyen szerinted?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

achik vannak mar GOGon, review-k meg kezdetek ota. beszelgetni rola ott beszelgetsz ahol akarsz, kivaltkepp magyarul. (max szolnak ha a Bravo magazin 'Orvos valaszol' rovataba tevedtel be)

"Ha ezekre a válaszod nem, akkor nem értem miért ne vehetnéd meg GOG-ra."
Az EMBERNEK legyenek ELVEI keremszepen. <#banplz>

"Irakiakat akarsz öldösni szórakoztató módon, mint annak idején? Most a GOG-al ezt megteheted."
Azok a franya elvek. <#falbav>

De viccet felreteve a GOG a regi jatekoknal azt csinalja tudtommal h kikutatja h ki a jogutod (ez nem feltetlen olyan egyszeru), modern rendszerekre jatszhatova teszi majd megjelenteti, (a "jogkoveto" abandonware oldalak bosszusagara akik igy kenytelenek leszedni az o oldalukrol) de spec en nem tudok arrol h kizarolagossagot kernenek az adott cucc forgalmazasara. (csak mivel ok barkacsoljak 'modernrendszerkeszre' s nem a tulaj igy nem mindenki veszi a faradtsagot h steamre is kivagja a jatekot hisz az eroforrast igenyel(ne) tole) szal lehet szidni a GOGot emiatt csak netto hulyeseg imho.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.01.25. 13:15:03
Achievementeket akarsz feloldani? Review-t akarsz írni? Steam fórumon akarsz beszélgetni a játékról? A széria többi mellé akarod megvenni? (ez lehetetlen, mert egyik SoF játék sincs Steam-en)

Ha ezekre a válaszod nem, akkor nem értem miért ne vehetnéd meg GOG-ra. Irakiakat akarsz öldösni szórakoztató módon, mint annak idején? Most a GOG-al ezt megteheted.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.01.25. 11:16:24

Egy csomó más régi játék fenn van Steamen, köztük az Activision-katalógus egy szép része is.
Szerintem ezek már el se indulnak nagyon az új rendszereken, szóval csak a probléma lenne ha a steamen lehetne kapni őket.
grebber
Kár hogy az összes ilyen cím immáron gog exklúziv. Rakás ilyen régi cucc van amit vennék steam-re. Gog-ra nem kell

Soldier of Fortune már egész jó árban van. 2.29 euro - GOG

Scooter
Még agyalok rajta, nem döntöttem el.

#309529: Igazad lehet! Nagyon is.
grebber
Sok címnél mégse jönnek. Ez egy ember munkája így meglepő hogy még mindig bundle mentes és ez neki így jó. Steamspy alapján pedig nem megy valami nagyot...

zorrobomber
Ennél a címnél én erős Humble szagot érzek... ha eddig ráért, én várnék vele.

Tinman
Megveszed? :-)

Ha megveszed írhatnál róla pár első benyomást... meggyőzhető vagyok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
A francba, de jó ára van a Ghost of a Tale-nek. Az eddigi legjobb ár ez a 11.49€! Bár az Instant Gaming-en csak 10.40€!
Dzsini
<#eljen> szuper, szórakoztató, kedves, jó játék.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Pontosítok, kulcsokat fogsz kapni, külön az alapjátékhoz, és egyesével a DLC-khez. Én is húzom befelé, ritkán szokott ilyen pakk lenni, le kell csapni rá, mielőtt jön az előfizetés 😊

Kályha
Köszi

zorrobomber
Igen

Kályha
EU4 250 helyett 17euro. Azért ez elég meleg, legalábbis ha jól értelmezem az ajánlatot. Különben még nem vettem semmit humble-n. Fizetem, kulcsot steam-en aktiválom és ennyi?

totyak
Valóban, az első kettő cím doboza Steam-et említ. a kézikönyvben meg csak egy sima telepítést ír mindegyik, lemezről.

Ha valamilyen kliens (Steam, Uplay, BattleNet, stb.) kell hozzájuk, akkor az föl van tüntetve valahol a dobozon.
Ha nincs ilyen utalás, akkor telepíted a lemez(ek)ről, majd indítod. Valamikor bekéri a kódot, ami a dobozban van. Régen telepítettem lemezről, nem tudom, hogy az elején vagy a végén fogja kérni.
Ez után indítod, ha nincs az eredeti lemez a meghajtóban, akkor reklamál a játék és nem is indul el. Legalábbis, erre emlékszem, hogy így volt anno. 😊
Ekkor jöhet a NoCD crack, ha megbízol benne...

Gondolom, ha valamilyen kliens mégis kellene neki, akkor telepítésnél, az kiderül. Ha kell neki, akkor lutri, hogy beaktiválták-e.
Én nem tudok ellenőrzés lehetőségéről, de majd kijavítanak, ha mégis van.
Ha megvan a játék a fiókodon és beadod a kódot, akkor jelzi, hogy már ilyen játék aktiválva van. Ha kicsit is eltér a játék verziója attól, ami már megvan neked, akkor simán beaktiválódik a játék a másik mellé...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

totyak
Sziasztok. Nemrég vettem egy kisebb csomag dobozos PC játékot, mert volt, amire szükségem volt belőle, de a többiről nem tudok semmit, az eladó sem tudta, hogy aktiváltak-e. Hogy tudnám kideríteni, hogy olyan kulcs van hozzájuk, mint régen, ami bárhányszor telepíthető, vagy olyan, ami fiókhoz kötődik? Kézikönyveket elolvastam, de nem nem írnak semmi extra infót. Leírom ide a címeket, valaki hátha ki tud segíteni.

Empire Total War
Counter Strike Source
Age of Empires III The War Chiefes (Expansion Pack)
Euro Truck Simulator 2 (magyar játék, magyar papírok)
Supreme Commander (magyar papírok)
Need for Speed Carbon (EA Classic, magyar papírok)

Köszönöm

Engem koncepcionálisan szinten nem érdekel sem a GTS, sem a Forza Motorsport. Gondolom, te sem próbáltad a Pro Cycling Managert 😉

Nincs ennyi mindenre idő, van, amit jobb helyből elengedni.
Tinman
Megértem... engem is csak a hype és az exkluzivitás miatt érdekel, mert amit az alatt a 30 perc alatt láttam az Sony receptnek tűnik erősen és abból nekem a GoW a csúcs, azt nem pöcköli le onnan a HZD abban biztos vagyok.

Knack 1 korrekt, 2. rész több, szebb, jobb, de ha kihagyod nem akkora érvágás, mintha egy Dark Souls maradna ki az életedből. A Nioh nálam rendkívül betalált PC-n, de nem ajánlanám mindenkinek, pedig könnyebb, mint egy BB, amit meg ugye kizárólag csak PS4-en lehet leszenvedni, lehetőleg stock HDD-ről gulyáslevessel és dödöllével.

A GTS-t toltad? Nem toltad. Toltad a single részét? Nem. Toltad a multi részét? Nem. A GTS kiqrt jó, vastagon Forza verő multiba és ha csak a "nem létező" single contentet tolod, akkor is elvagy vele egy hétig. Kár, hogy pár ostoba dilettáns újra és újra Test Drive-ot keres benne, amikor megjelenés előtt évekkel meg lett mondva, hogy ez inkább multi móka.

benőmenő
Ha valami közös ezekben a konzolos gigaexkluzív shooterekben, az az hogy végtelenül túlhájpolt szemétkaja mind.
3Error
Yep. <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Őszintén szólva nekem ez a Horizon bundle-ban érdekel kategória lenne, ha multiplatform lenne, sose hozott lázba, hiába szép és hájpolt. Persze PS4-en plusz az exkluzivitása, PC-n meg az lenne, hogy az volt. De aligha kapkodom el. (Ettől még életem játékává válhat, csak egyelőre nem hiszek ebben.) Naughty Dog, Insomniac, Santa Monica valami, a többi futottak még egy-egy kivétellel (legyen mondjuk az egyik egy Knack, a másik meg a Knack 2).

A Bloodborne-nal is így vagyok, elvégre nem erőltettem eddig se a Fromot, azt se, amit megvettem. A Nioh és a Sekiro érdekelt legjobban, de azokra sem fanyalodtam még rá.

A Driveclub kéne, de kinyírták. (A GT Sport is, de csak ha fizetnek érte. Sokat.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.01.19. 23:54:42
Tinman
Sose volt ez rendben. Max multiban. A Halo single egy középszar lövölde volt egész nyomorúságos életben, amit a dilettánsok egy része 10/10-re értékelt rendre.

davidka003
Én is erőtlennek éreztem már. Pedig Xbox 360-on szerettem.
Ellenben Halo 1 remasteredben tökre élveztem a gun playt, 3 hete toltam le xbox one-on.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Voltan
Na, csak sikerült leimádkozni a Win Store-ból a HALO Reach-et. De sajna azt hiszem, törlődik is le, hamarosan. Ez ma már sajnos nekem kevés. Nem a játék hibája, az anno, a maga idejében nyilván rendben volt, de hiába a felpimpelt grafika, ez a játékmenet 2020-ra nekem már kevés. Nem érzem benne a lendületet, valahogy nem jó a gunplay sem, nem is tudom, valahogy olyan halvány, és kevés. A hangok is meglehetősen erőtlenek, ezen kicsit meg is lepődtem.
Szóval még lehet, hogy visszanézek egy próbára (kb egy órát toltam), de kétlem, hogy ebből lesz még jobb is.
Kár.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Eredeti tulajok ingyen megkapták.

//Nekem ráadásul van ajándékpéldány is az Inventory-mban, ahogy gondolom jó párunknak is...

grebber
Humble Store-ban State of Decay YOSE €2,79, Choice Discounttal pedig €2,23.

Tinman
Igen, ezeket term. én is így látom, viszont nem látom mögötte ennyire a "drámát". Pénz, pénz, pénz. Ahogy a PS4-es topikban olvashattad, a Horizon - szerintük - már egy lejárt lemez, egy gog, egy relikvia, egy matuzsálem, egy senkit nem érdeklő, "mindenki már letolta" cím. A nettó tévedéssel nehéz vitatkozni, mert fanboyság áll mögötte, de az viszont tény, hogy a játék most lesz lassan még csak 3 éves, a DLC-je meg nyilván még fiatalabb. Szóval, erősen kretén húzás leírni azzal, hogy ez majd más platformon a kutyát nem érdekli, mert lejárt lemez. És ezt nem azért mondom, mert nekem 1.5 éve megvan és csak 30 percet toltam (mert egy darab szar* PS4-en), hanem azért, mert a PC-sek mindig örülnek az excluk szabadon engedésének, főleg, ha az Steam-re is beteszi a lábát.

*Miért? Mert nem bírom elviselni a turbina hangját. Ha nem akarom hallani, akkor fel kell tekernem a hangerőt annyira, ami már a családom is zavarja. Ha fülessel akarok játszani, azt meg én nem akarom, mert itthon napközben nem szeretem kizárni a külvilágot a gyerekem miatt, mert ha egyet köhent, már megyek is ki és megragadom az alkalmat, hogy mókázzunk egyet.

A másik amiért okádék, az a 4k tévképzet erőltetése... gyak. majdnem mindenhol tartja a 30 frémet, de én ezt egyre kevésbé viselem el. A Syndicate majdnem full max 4k@60 után erre ránézni = okádék.

Remélem tényleg jön PC-re és méltó helyre kerül.

Arra céloztam, hogy a nép jellemzően azért lepődött meg mindenhol - én is -, hogy egy echte first-party címről van szó. Az, hogy a Guerilla fejlesztett-e már valaha PC-re szerintem kevésbé merül fel, mint tényező. Pláne, hogy ha igaz is a portolós történet, nem feltétlen ők csinálják.

Egy konzolnál ez az egész az ökoszisztémáról is szól. Hogy oda becsalogassa a játékosokat (végül is boxos ökoszisztéma már van PC-n). Ha kiengedi onnan, azzal nemcsak a Steam 30%-át vagy az Epic 12%-át bukja. A nagy pénz nem az exkluzívok eladásaiból jön össze, hanem az előfizetésekből és a platformra csábított játékosok összes vásárlása utáni royaltyból. Ezért érdekes, hogy mi sül(ne) ki ebből.

Én örülnék a nyitásnak, és így annak is, ha működne, de még mindig úgy vagyok vele, ha igaz is, akkor is Horizon 2 miatti promóról van szó. Aztán meglátjuk, a pletykál többről szólnak, és nem is GameS*ar szintű kacsáknak tűnnek.
Tinman
Mivel itt mindenki tisztában volt a helyzettel, fel sem tételeztem, hogy félreérthető. A helyzet amúgy baromi hasonló, még ha koppra nem is dettó u.a.

Végletekig leegyszerűsítve, ha te pék vagy és van egy egészséges, spéci kenyered, majd azt leszerződve 3 évig árulod a Tesconak, az neked garantált bevétel kiesés! (Persze a kenyered kifejlesztését támogatták.) Miért? Mert kb. 231231231 db. boltban viszont nem kapni a kenyered és sokan nem fognak csak emiatt váltani. A piacon az a nyerő, aki szinte minden elérhető platformon árulja a jól sikerült portékáit. Persze lehet mellet verni és mondogatni, hogy eladtam 10 milliót a Horizon kenyeremből, de egészen biztos, hogy ez a szám nem lett volna több, ha van ez PC-re, X1X-re és valami Alien Isolation szinten megoldott verzában Switchre is?

grebber
Ez valami random lehet én a game passban már leszedtem a 100gbos gears 5, gears of war 4, halo mc ct, forzát és minden maxon jött.

Nemrég írtam, hogy ugyanezért megvettem inkább Steamen. Dzsini meg azt írta, hogy nála gyors, de nálam sajnos soha sem az.
Voltan
Arra van valakinek tippje, hogy hogyan lehetne az MS Store letöltési sebességét kicsit felturbózni? A Steam-ről, meg majd mindenhonnan 50-55-el jön minden rendszerint, de az MS store mindig mocsok lassú. Megnézném ezt a Halo dolgot game pass-ban, de hát ennyi idő alatt birodalmak emelkednek fel és buknak el.. :S

Csak nem kell úgy tenni, mintha ugyanaz lenne a helyzet, mint a Quantic Dreamnél. Ez egy sokkal durvább lépés lenne. A QD esetében elengedtek egy szorosan együttműködő fejlesztőt, a Guerillával viszont ők maguk céloznák a PC-t. A kettő mögött persze húzódhat egy logikailag kapcsolódó folyamat.
Voltan
Ó, ezzel absz. egyetértek.

davidka003
Inkább jöjjön később minthogy olyan bugos szar legyen mint a Bethesda játékok. Gondolok itt a Fallout részekre.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Scooter
Szerintem várható volt. Nem lepődök meg és nem is vagyok szomorú. CD PROJEKT RED. Nekik megbocsátható a halasztás, mert az ember tudja, hogy csak jobb lesz.
Tinman
Attól tartok, ha egy másik nagy kiadó állna a projekt mögött, már kijött volna karácsonykor bugosan. Szerintem semmi, de semmi ne jöjjön, amit nem ráznak tisztességesen gatyába, mert pl. én se adok ki szemetet a kezeim közül.

Tinman
A víz nedves.

Azért írtam, hogy nem ismeretlen nekik a PC platform és ha a Sony leveri róluk a láncokat, nyilván szívesen kaszálnának PC-n is.

A Shellshock nem a Sony IP-je volt, és akkor a Guerilla sem volt még a tulajdonuk.