Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alapjáték könnyűnek mondható, a DLC bedurvul, különösen az utolsó. A játékhoz nem csak skill kell, hanem jó felszerelés is, meg meg kell tanulni átlátni a rendszerét, mert összetettebb, mint a soulsoké. A végigjátszásban én próbáltam a lehető legegyszerűbb melee-el megoldott, de hatásos utat bemutatni, de lehet teljesen másképp is, tök más fegyókkal, tök más builddel.
Önismétlés és backtrack van benne rendesen, de zömében nem kötelező.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.25. 16:35:56
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Szerintem ezek már el se indulnak nagyon az új rendszereken" GOG --> elindul minden új rendszeren ez az értelme az ezer éves újra forgalomba küldésének...
Mondjuk nem sok ilyen cím van ami érdekelne a Swat 4 és a Stranglehold így hirtelen ami eszembe jut ezekkel játszanék is
Next PC upgrade: 2022
Szerintem, akkor már ez is spoiler lehet neked.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[Én megtettem, elhiheted azt, amit az első mondatrészben írtam. De Tinman sokkal (!) részletesebben fogja ugyanezt ecsetelni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na a Nioh, ilyen szempontból milyen szerinted?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"Ha ezekre a válaszod nem, akkor nem értem miért ne vehetnéd meg GOG-ra."
Az EMBERNEK legyenek ELVEI keremszepen. <#banplz>#banplz>
"Irakiakat akarsz öldösni szórakoztató módon, mint annak idején? Most a GOG-al ezt megteheted."
Azok a franya elvek. <#falbav>#falbav>
De viccet felreteve a GOG a regi jatekoknal azt csinalja tudtommal h kikutatja h ki a jogutod (ez nem feltetlen olyan egyszeru), modern rendszerekre jatszhatova teszi majd megjelenteti, (a "jogkoveto" abandonware oldalak bosszusagara akik igy kenytelenek leszedni az o oldalukrol) de spec en nem tudok arrol h kizarolagossagot kernenek az adott cucc forgalmazasara. (csak mivel ok barkacsoljak 'modernrendszerkeszre' s nem a tulaj igy nem mindenki veszi a faradtsagot h steamre is kivagja a jatekot hisz az eroforrast igenyel(ne) tole) szal lehet szidni a GOGot emiatt csak netto hulyeseg imho.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.01.25. 13:15:03
Ha ezekre a válaszod nem, akkor nem értem miért ne vehetnéd meg GOG-ra. Irakiakat akarsz öldösni szórakoztató módon, mint annak idején? Most a GOG-al ezt megteheted.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.01.25. 11:16:24
Ha megveszed írhatnál róla pár első benyomást... meggyőzhető vagyok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha nincs ilyen utalás, akkor telepíted a lemez(ek)ről, majd indítod. Valamikor bekéri a kódot, ami a dobozban van. Régen telepítettem lemezről, nem tudom, hogy az elején vagy a végén fogja kérni.
Ez után indítod, ha nincs az eredeti lemez a meghajtóban, akkor reklamál a játék és nem is indul el. Legalábbis, erre emlékszem, hogy így volt anno. 😊
Ekkor jöhet a NoCD crack, ha megbízol benne...
Gondolom, ha valamilyen kliens mégis kellene neki, akkor telepítésnél, az kiderül. Ha kell neki, akkor lutri, hogy beaktiválták-e.
Én nem tudok ellenőrzés lehetőségéről, de majd kijavítanak, ha mégis van.
Ha megvan a játék a fiókodon és beadod a kódot, akkor jelzi, hogy már ilyen játék aktiválva van. Ha kicsit is eltér a játék verziója attól, ami már megvan neked, akkor simán beaktiválódik a játék a másik mellé...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Empire Total War
Counter Strike Source
Age of Empires III The War Chiefes (Expansion Pack)
Euro Truck Simulator 2 (magyar játék, magyar papírok)
Supreme Commander (magyar papírok)
Need for Speed Carbon (EA Classic, magyar papírok)
Köszönöm
Nincs ennyi mindenre idő, van, amit jobb helyből elengedni.
Knack 1 korrekt, 2. rész több, szebb, jobb, de ha kihagyod nem akkora érvágás, mintha egy Dark Souls maradna ki az életedből. A Nioh nálam rendkívül betalált PC-n, de nem ajánlanám mindenkinek, pedig könnyebb, mint egy BB, amit meg ugye kizárólag csak PS4-en lehet leszenvedni, lehetőleg stock HDD-ről gulyáslevessel és dödöllével.
A GTS-t toltad? Nem toltad. Toltad a single részét? Nem. Toltad a multi részét? Nem. A GTS kiqrt jó, vastagon Forza verő multiba és ha csak a "nem létező" single contentet tolod, akkor is elvagy vele egy hétig. Kár, hogy pár ostoba dilettáns újra és újra Test Drive-ot keres benne, amikor megjelenés előtt évekkel meg lett mondva, hogy ez inkább multi móka.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A Bloodborne-nal is így vagyok, elvégre nem erőltettem eddig se a Fromot, azt se, amit megvettem. A Nioh és a Sekiro érdekelt legjobban, de azokra sem fanyalodtam még rá.
A Driveclub kéne, de kinyírták. (A GT Sport is, de csak ha fizetnek érte. Sokat.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.01.19. 23:54:42
Ellenben Halo 1 remasteredben tökre élveztem a gun playt, 3 hete toltam le xbox one-on.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szóval még lehet, hogy visszanézek egy próbára (kb egy órát toltam), de kétlem, hogy ebből lesz még jobb is.
Kár.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
//Nekem ráadásul van ajándékpéldány is az Inventory-mban, ahogy gondolom jó párunknak is...
*Miért? Mert nem bírom elviselni a turbina hangját. Ha nem akarom hallani, akkor fel kell tekernem a hangerőt annyira, ami már a családom is zavarja. Ha fülessel akarok játszani, azt meg én nem akarom, mert itthon napközben nem szeretem kizárni a külvilágot a gyerekem miatt, mert ha egyet köhent, már megyek is ki és megragadom az alkalmat, hogy mókázzunk egyet.
A másik amiért okádék, az a 4k tévképzet erőltetése... gyak. majdnem mindenhol tartja a 30 frémet, de én ezt egyre kevésbé viselem el. A Syndicate majdnem full max 4k@60 után erre ránézni = okádék.
Remélem tényleg jön PC-re és méltó helyre kerül.
Egy konzolnál ez az egész az ökoszisztémáról is szól. Hogy oda becsalogassa a játékosokat (végül is boxos ökoszisztéma már van PC-n). Ha kiengedi onnan, azzal nemcsak a Steam 30%-át vagy az Epic 12%-át bukja. A nagy pénz nem az exkluzívok eladásaiból jön össze, hanem az előfizetésekből és a platformra csábított játékosok összes vásárlása utáni royaltyból. Ezért érdekes, hogy mi sül(ne) ki ebből.
Én örülnék a nyitásnak, és így annak is, ha működne, de még mindig úgy vagyok vele, ha igaz is, akkor is Horizon 2 miatti promóról van szó. Aztán meglátjuk, a pletykál többről szólnak, és nem is GameS*ar szintű kacsáknak tűnnek.
Végletekig leegyszerűsítve, ha te pék vagy és van egy egészséges, spéci kenyered, majd azt leszerződve 3 évig árulod a Tesconak, az neked garantált bevétel kiesés! (Persze a kenyered kifejlesztését támogatták.) Miért? Mert kb. 231231231 db. boltban viszont nem kapni a kenyered és sokan nem fognak csak emiatt váltani. A piacon az a nyerő, aki szinte minden elérhető platformon árulja a jól sikerült portékáit. Persze lehet mellet verni és mondogatni, hogy eladtam 10 milliót a Horizon kenyeremből, de egészen biztos, hogy ez a szám nem lett volna több, ha van ez PC-re, X1X-re és valami Alien Isolation szinten megoldott verzában Switchre is?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azért írtam, hogy nem ismeretlen nekik a PC platform és ha a Sony leveri róluk a láncokat, nyilván szívesen kaszálnának PC-n is.