Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Olvastam ma egy hírt, hogy az Alan Wake lekerül a Steamről lejáró licenc miatt. Anno valami olcsó megoldásban megvettem mindkét részt kód formájában, tehát az nyilván nem veszik el, de annyira tetszet a játék, hogy mindegyiket megvettem dobozosan is, az elsőt ráadásul CE- ben. Nyilván a dobozban levö kódokat már nem kellett aktiválnom, mert megoptak már a fiókomban. Kérdesem, hogy most akor a dobozos kódjaim kukába mennek, vagy azokat még bármikor tudnám aktiválni?

Tinman
Journey UK store-on volt jó áras, 3.29 GPB volt. Jó régóta le akarom tolni, de PS3-ra már nem akartam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na végre valami, ami tökéletesen működik!

YT gameplay megosztás, iszonyat kényelmes PS4-en... mondjuk, hogy miért csak 720p azt nemtom, de gondolom lehet magasabb is. A hiba azért így is remekül látszik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Project Cars 2 Ultra Edition (PC) - 137 000 Ft <#idiota>

Konzolos verziók értelemszerűen drágábbak egy picit.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Igen, ezért is írtam, hogy low frames. 30 képkocka az rettentő kevés egy olyan játékban, ahol rengeteg a mozgás, kamera forgatás. Ha ez egy izometrikus cím lenne bőven jó lenne a 30 frém.

Amúgy egészen pontosan 537.600 db. pixel hiányzik a képről a FHD felbontáshoz. Gyalázat.

Totti5
" The Order: 1886 manages to maintain a near-perfect 30fps"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Hmmmm... ez inkább tűnik az alacsony frame "jótékony" hatásának már. Erősen micro-stutteringel a cucc. Sigh :-(

Tinman
Köszi szépen, a film grain eltűnt. De a brutális blur megmaradt. Annak ellenére, hogy fotómódban a blur default off-on van. Ergo ezen semmi csoda nem segít. Azt legalább sikerült tisztázni, hogy NEM a film grain miatt ennyire bluros a mozgás :-(

n000rbi
Mert lockolni kellene.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
Teljesen jól tudod.

Tinman
Igen, kikapcsolod fotómódban és ingame ugyan úgy visszajön a 30%-os film grain.

Próbáld ki, hogy fotómódban feltolod 100%-ra a graint. Nézz az ég felé. Iszonyat szemcsés. Na most lépj vissza játékba. Hopp máris kevésbé szemcsés, mert visszaállt 30%-ra. Éppen ezért, ha 0%-ra veszed az ég szép kék lesz, ahogy kell... fotómódba. Visszatérve a játékba újra 30%-os film grain kerül rá.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.13. 09:48:48

Seth
Komoly? Ezt nem is tudtam. Mondjuk emiatt nem allok neki megegyszer, mar platina, igy is tobbet foglalkoztam vele, mint amennyit megerdemelt

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
A fotómód beállításait használhatod a játékban is...

Seth
Jah, amig fotomodban vagy 😊

n000rbi
Ki lehet kapcsolni a graint, a fotómódban keresd.

Tinman
Azért gondolj bele, hogy egy Inside után mennyire át kell kapcsolnom és ez mennyire nehéz... az a játék rendesen hiányzik, nagyon fájó, hogy olyan rövidke volt :-(

Meg sokat toltam mostanában az Expeditions: Viking-el, ami meg belbecs terén jóféle, de technoban az is több sebből vérzik :-(

Tinman
Nekem a Heroes 2 kampányok futnak még szépen csendesen. Fincsik, szeretni valók és hiába eltelt 20 év, mégis nem nagyon akad semmi, amibe bele lehetne kötni. Néha a kevesebb több.

Orderben pl. ha ki lehetne kapcsolni a blur+film grain combot, továbbá, ha rontottak volna a textúrák minőségén, de cserébe 1920x1080 pixel, máris nem keserű a szám és kizárólag csak a játék belbecsére tudok figyelni. Még csak 60 frémet se várok el.

"Is the Order excessively blurry to you guys or is that just my poor vision again." - Látom AJ-t is zavarta...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.13. 08:39:02

Én ma inkább betettem a Zorkot és a King' Questet. Az első részeket.

Több köszönet volt bennük, mint a Borderlands 2 egyik DLC-jében nézni co-opban, hogy az alvó GPU ellenére nem konzisztens a performance. Nem mondom, PS3-on sokkal rosszabbhoz szoktam, de a Gearbox igénytelen munkáiból is marára elegem van.
IMYke2.0.0.0
SONY, mindenki rád néz most...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
<#worship>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Totti5
Szerencsére nem hosszú, holnapra már tovább is tudsz lépni és örökké elfeledni.

Tinman
Order1886-ban ez az ízléstelen film grain, ez azért nem semmi. Ilyen mosottas, bluros mozgást utoljára 2003 környékén láttam, az akkori majdnem 1. gen LCD monitoromon... rosszul is lettem tőle szó szerint. Talán 30 perces etapokban képes is leszek letolni ezt a címet... ahogy játékidőt látom, ez kb. a hétvégén meg is történhet.

És tényleg rettentően sajnálom, hogy vannak akik nem értik: Az ember szórakozni és élvezni szeretne egy játékot, de amikor a technikai baromságokkal már az 1. percektől keserítik az életét, az úgy elég nehéz. Senki nem vár itt csodákat és nagyon is tudok elnéző lenni, sőt évtizedeket is képes vagyok visszaszellemülni, ha van miért. Abs. QTE és cinematic pr0n eddig ez a játék, de ettől még fenntartja a figyelmem, még akkor is, ha a játék 40%-át nem látom a gyászkerettől, és jobban teszem azt is, ha keveset mozgok, mert a film grain nem kikapcsolható! De miért nem? Ez egy x86-os gép, AMD procival, hadd kapcsoljam már ki azt ami nem kell és kicsinál. -.-

Fpocok
Hát ez nem az én játékom. <#levele>

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Néztem már én is, de egyelőre early access. Wishlistre felkerült

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok

Tinman
<#worship>

Tinman
Ó hát leszenvedtem már onnan az elmúlt pár napban 100GB-ot... olyan volt, mintha 33.6-os faxmodemmel akarnék nézni 4k pr0n-t... mire levetkőzik a csaj már elmegy a kedved az egésztől :-(

IMYke2.0.0.0
Rád írtam.

darkSectorxxx
Majd irj rám steam-en ha vagy. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ez megint egy olyan terület, ami beleárazhatatlan az olcsógépbe. Az a mérhetetlen méreg, amit rühesretekszar PSN sebessége miatt eszek meg. Erre most inkább nem is térnék ki, szerintem inkább legyen nagyobb az a háttértár, és azon az egy alkalommal, amikor hajlandó leszel letölteni bármit onnan, abból a digitális fortyogó bűzös pokolból, nos, legyen a kezed ügyében xanax.
Annyit súgok előre, hogy a letöltést úgy tudod gyorsítani (ami nálam az elméleti sebességem 1%-át jelenti jó pillanataiban...), hogy néha lepausálgatod a letöltést. Igen. Nem mesélnék többet, legyen átütő az élmény <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy segítettem vele 😊

Tinman
Hmmm... akad valahol egy 500-as SSHD-m, teszek akkor inkább azzal egy bátortalan próbát, meg megnézem a 120-as backup SSD-vel, aztán meglátom, hogy éri-e a konzol árának harmadát az SSD upgrade. Nagy hely igényem amúgy sincs... egyszerre max 2 címet tolok, amikor egyiknek vége mehet lefelé. 500 bőven elég.

Moby
Hája, ahol már fizikailag van szopatval a hdd a sokkisfileal, ott van hozadék, de alapvetően a cucc nem tud trimet, sem semmi egyebet, szal szegény ssd zsibbadtra van hülyítve a gépben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.12. 21:28:00

Tinman

darkSectorxxx
Ja hogy egyes CÍMEKNÉL.... valóban nem vezettem visszább a hsz-okat, így értem. 😄

darkSectorxxx
A táblázatban kerestem a 30 sec-et. 😄 De a emlékezetből lehet megvan a 30, csak az elég lagymatag kiinduló pont. 😄

Tinman
Éppen emiatt érdemes elolvasni a #288856 számú hozzászólást, melyben a user azt írja, hogy: "egyes címeknél esetenként akár 30+ mp-et is nyerhetsz".

Gondolom arra gondolt a szerző - mit arra gondolt? Azt írta! -, hogy EGYES CÍMEKNÉL, tehát NEM nem a BB esetében, hanem MÁS címeknél, melyek nem egyenlőek a BB-al.

darkSectorxxx
Epic. 😄

Seth
Te játszottad hülyére magad vele nem? Hogy elteleportálj valahova először a Hunter's Dream-be kell menni,majd onnan tovább

Fpocok

darkSectorxxx
Hirtelen nem ugrik be hogy hol jön ki 30 másodperc előny. 😄

Tinman
Most néztem vidit a témáról és azért én azt látom, hogy egyes címeknél esetenként akár 30+ mp-et is nyerhetsz betöltéssel, de pl. BB esetében nekem már ezért "megéri":

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.12. 21:14:52

Tinman
Nem is vitatom... remek excluk voltak PS3-on és vannak/lesznek most PS4-en is, csak a PS3-on senki nem kezdett el képzelődni olyan dolgokról, melyek fantazmagória számba mennek. Ellenben a PS4 Pro erősen egy olyan konzolként van aposztrofálva, mint az a konzol, mely élvezhető VR és 4k élményt hoz el a szobába. Aztán egyik részről csak a wc csésze feletti hajlongás (szó szerint), meg a kihátrálás marad, másik részről meg a megalkuvások sora.

Haze nekem is még itt a polcon... soha az életben nem mertem a gépbe tenni :-D

Totti5
Pontosan, a játék lista az MS-kiadók és fejlesztők együttmőködése alapján bővül folyamatosan. Rengeteg a játék. Már jócskán 100 fölött. Maga az Xbox One 1:1ben emulálja a 360at. S ami még fontosabb hogy sok cím jobban megy mint 360on ment. Pl egy RDR fix 30 frémmel elég jó deal.

Activision...mi így "szeretünk"! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Moby
Az alapjáték szerintem vontatott, uncsi, és a főhős blöe. A first light minden szempontból okésabb, és standalone.

Moby
Sajnos hiába teszed bele, szinte semmit nem profitál belőle, annyira csumpi benne az egész IO. Itt-ott van némi hozadéka, de nem olyan, mint pécén, hogy beletukod, és hátbarúgja a működést. Szinte nincs is értelme. Egy sshd-val ugyanazt hozza(ha vannak még olyanok egyáltalán).

Tudom, engem is érdekel, hogy mire hüledeztek jó vagy rossz értelemben. De az a jó, hogy PS3-on gyakorlatilag a még mindig bőven vállalható MotorStorm Apocalypse- Beyond: Two Souls-Heavenly Sword-Resistance négyesen kívül az inFamous volt a legalja, a többi mind csak jobb volt, néhány meg kimaradt. (A Killzone alattuk van, de az remaster volt.) Ez azért mutatja, hogy voltak ott jó exkluzívok bőven.

A Haze nem ér, az nem "közepes exclu", az igazi katasztrófaturizmus, de természetesen a bíróságon azt fogom mondani, hogy pillanatnyi elmezavar hatása alatt álltam.