311803
-
Kettő után toltam az egyet, akkor már nem volt meg az ütés, mert a kettő az akkor és ott +baszó élmény volt és rengeteget fejlődött az egyhez képest. De igen, hatalmas volt az ugrás a 480p prevgen PS3höz képest az új kijelzők 720p HD felbontás és megoldások. -
Amivel felemeli a fegyvert.
L1-LB -
" Vannak még most is olyan részek, ahol kifejezetten szép."
Pontosan így vagyok ezzel én is, ezek ma is ütnek, sok mai játékot is látványban elnyom, a felbontástól eltekintve....
A Collection-ban egy szintre emelték mondjuk a 3 részt, ott konkrétan a mai játékokat is sokszor űbereli az a remaster grafika, félelmetes.
Ahogy a God of War vagy TLoU is...
De még stream-be így ps3-as részeknél is ha elkezded a 2. részét, mintha generációt ugranál kb . :D -
Melyik gombbal "lock"-olsz? -
Lövöm a képeket amúgy.
Elhiszem, hogy annak idején ez üthetett. Vannak még most is olyan részek, ahol kifejezetten szép.
//Gyorsan teszem hozzá:
* PS3 minőség
* stream
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.16. 18:19:59 -
Ja sejtem, legkönyebben nem kell céloznod, csak lock-olgatni. :)
Ha valaki csak a story-kaland miatt megy, arra pont töklletes.
Amúgy az 1. rész, illetve a 2+3.rész közt brutális látványban az eltérés, ezzel mindig szembesülök, amikor ezt meglátom, holott az első rész is a maga idejében atomdurva volt látványban. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.16. 18:10:11 -
Normal a nehézség jelenleg:
-
Toronymagasan az eddigi legjobb WRC game lett ez.
A Dirt Rallyhoz kár hasonlítgatni ,mert a WRC soha nem akart simulator lenni...az arcade vonalat erősíti... egyre jobban... Sajnos elég sok rész kellett hogy valamit létrehozzanak.
(Amit nem értek a Techland mi a szarért állt le az Xpand Rally-val.. Ilyen WRC "fosok" eladási számát lazán hozná akármit adnának ki....) -
Ha nehéz, állítsd legkönnyebb fokozatra, akkor könnyed auto shooter lesz, ha nem szeretnél ezzel szarakodni és csak instant egyszeri élmény kell, egyszeri végigjátszás... :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.16. 17:55:11 -
7k volt a WRC7 steamra, miért ne...
Tök jó lenne ez, a tapadás teljesen jó, meg úgy minden okés ( bár felemás is ) de nincs benne a rally elixírje. Ellenben a Dirt Rally és a Dirt 4ben meg benne van. Évente adják ki a WRC címeket és még mindig nagyon messze vannak, ez valahol nagyon szomorú dolog, pedig pont a lényeg hiányzik már csak ezekből, mert az alapok okésak. De hogy a Codemasterson kívül senki a világon nem tud egy liszenszel mit kezdeni ( hello F1 ) ( jade a Fifa is ) az hót biztos... hihetetlen s bosszantó és ez szimplán csak trehányság. -
A gránátnál alapvetően jól működik az X360 gomba is.
Ez a kicseszett lövöldözés kontrollerrel... bazzeg. Többször hullok el, mint az egész eddig játék karrierem során egyetlen FPS-ben!
//Képminőség: ja, szépen tudja sztrímelni ez a net.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.16. 17:50:53 -
Na ezt el is felejtettem, de 2-3 részben szerintem már analoggal kell dobálni. :D
A képek alapján elég közel a képminőség az eredetihez. :D -
Ja é a gránátdobásnál is kell:
-
"Uncharted: Drake's Fortune" - 4. fejezet --- ebben a játékban is kell a PS Controller rázogatása, de ha ügyes vagy, akkor eldől, belekapaszkodik, és vissza tud mászni a fatörzsre, és végül át tudsz jutni. Nekem sikerült. X360-assal.
//Kép saját, ofkorsz.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.16. 17:31:11 -
:D:D:D:D Tus! :D:D -
Ja értem mire gondolsz.
Ezzel sokszor én is így vagyok, addig fontos egy cucc, amíg nem veszem meg.
Ez normális emberi tulajdonság, ezzel nekem itthon kb 2 nagy fiók van tele. :DDDDD -
Nagyon nem... :) Szimplán elszállt az az érzés amit akkor éreztem ,hogy nem jöttek pc-re...miután itt van mind már nem igen érdekelnek....
Ezeket toltam le xbox 360-on illetve ps3-on:
Xbox 360:
Condemned 2
Far Cry Instincts Predator
Bodycount
Jurassic The Hunted
Captain America
Gears of War 2 -3
50Cent
Fight Night Champion
Dead Island (ccop miatt haverokkal)
Call of Duty Adcanced Warfare [5 óra 40 perc]
PS3:
Uncharted [8 óra 15 perc]
Uncharted 2 [10 óra 3 perc]
Uncharted 3 [9 óra 40 perc]
Killzone 3 [8 óra]
Killzone 2 [10+ óra a végén tonnányi szopás a fűmuftival]
The Last of US [13 óra]
Batman Arkham Origins [12 óra 20 perc] - ebből előbb volt warez mint pc-re...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.16. 13:43:36 -
Mármint na, magyarul azt akarom mondani, pár szóban összefoglalva, hogy ha valaki csak exclusive miatt megveszi, végigviszi azokat, amiket akart, és már semmi nem kell neki, akkor persze nem használod mondjuk pc mellett, de ez nem azt jelenti, hogy semmi értelme a konzolnak, csak ha pc-n nyomsz mindent és ezt csak pár címért veszed és nem akarod megtartani, akkor télleg felesleges tárolni utána.
de ez nem határozza meg a konzolok jogosultságát, ez csak egy speckó eset. :)
Amúgy ha PS4-en az lenne hogy a téged érdeklő fontosabb címekkel nem játszanál, mert megunnád, akkor azt neked kell értelemszerűen mérlegelni, hogy megér-e 50-60 ezret meg játékokat venni és eladni később párezres vagy semmi veszteséggel, vagy nem.
Ez nem olyan fekete-ffehér eset, hogy ez jó meg nem, vagy megéri meg nem.
Ezt a játékos egyedül kell hogy mérlegelje, nem tudom mennyire vonzanak a játékok, de szerintem sok cím van, ami önnmagában megér egy kis fáradtságot, hogy átélje egy gémer azt amit ott kaphat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.16. 12:52:32 -
A hasonlatot a kajával, nem tartom jónak, mert te minden fontos exclusive-ot gondolom kijátszottál, és utána hagytad ott a gépet, vagy van még cím ami ps3-on mondjuk érdekel és nem játszottad végig? :) -
Van, néhány darab.
De Beyond az szerintem még nincs.
Hát hogy csak exclusive-okra használod őket, akkor valóban nem tart ki addig mint pc-n a sok multiplatform cím....
Ez nem meglepő.
Hogyhogy nem passzoltad el?
PS4-re jól mondod, ugyanez várna, mert még ha 2x annyi exclusive is van rá, mint ps3-ra, attól még nem tudja utolérni a multi címeket.
Sőtt, aki így mellékesen használja, annak mind egytől-egyig így van.
Csak porosodna, miután végzett velük.
El kell adni őket, ha már nincsen más. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.16. 12:44:52 -
Bárhogy írom be a keresőbe nekem mindig kiadja hogy van a psnowba ps4-es game is...
Engem addig vonzott ez a only konzol exklúziv téma amig megvettem az xbox 360-at + a ps3-at és beszereztem mindkettőre az összes létező pc-re soha meg nem jelenő címet...Nos a vége az lett letoltam olyan 5-5 game-t és ma már a potról nem is látom melyik konzol micsoda mert min 1.5 éve be sem voltak kapcsolva...Szerintem a ps4-el is így lennék...
Ezt a fellángolást ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor egy finom kajára vágy be akarod tolni az egész asztalnyit de az első tányér után olyan jól laksz nem tudsz enni többet...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.16. 12:40:15 -
Szerintem PS NOW--on bellül gondolta. :)
De ha nem, akkor ja, van egy ideje már. -
"Idővel talán lesz majd PS4-re is" Annyi szent hogy nem követed a konzolos dolgokat. Ezer éve van már PS4-re..
Vagy mire értetted hogy lesz ps4-re?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.16. 12:31:56 -

-
Más kontroller is jó, csak a mozgásérzékelés, tapipadot nem tudod használni....
Uncharted-ezni vagy God of War vígan mehet, ott nem használja.
Heavy Rain - Beyond, amik erre építenek, meg mint írták a lámpa kocogtatás a TLOU-ban, de az csak bizonyos 1-2 sötétebb résznél kellemetlen, felnyomod a fényerőt addig, de tudsz játszani.
PC-s kontrollerrel is akár.
Próbáld ki, azért van. -
Köszi, haveromnak van két PS3-ma is, talán van vagy 3-4 kontrollere is. Kölcsönkérem tőle míg kipörgetem ezeket a játékokat egy hónap alatt.
Ez a Beyond Two Souls totál beszippantott pedig. Szerintem akinek nincs konzola és áhítozott ezekre az exkluzív címekre annak nagyon megéri a 10 USD-t hogy végigpörgesse. Idővel talán lesz majd PS4-re is :) -
Sajnos igen, ez a hátránya a nem ps3-4 kontrollernek, sony specifikus szaroknál nem lehet használni.
De Tinman-nél van egy PS4 kontroller, vagy pikk-pakk veszel ps3-asat ami olcó már.
Vagy PS3 kontroller. :)
De jobban jársz akkor már ps4-essel, mert sokmindenre használhatod, többek közt a pc-n való ügyködésre, steam-hez bármihez.
Remote Play stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.16. 12:21:19 -
Basszus kb. az 5. pályán elakadtam Beyond Two Souls-ban. Mozgatni kellene a kontrollert lefele, de nekem X360-as van amiben nincs ilyen. Akkor ez most ennyi volt??? Ne mááár. :( -
Igen. -
De, viszont a kinézetén kívűl semmit nem jelent... :) -
Megbeszéltük.
Akkor Te már biztosan vagy, Tinman mellett.
//Szerkesztésedhez:
X360-as vezérlővel a PS3-as játékok nagy része irányítható (The Last of Us például biztosan, ahogy az Uncharted 1 is.).
Ahogy írtam, a piktogrammokkal kell megküzdeni csak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.16. 11:53:52 -
Én hétköznaponként 8-12-ig dolgozok de 12 és 15-óra között bármikor jó nekem, habár kétlem hogy menne nálam de azért egy próbát megér !
Jah és nekem csak x360-as Kontrollerem van per pillanat !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.09.16. 11:51:36 -
Ahogy itt jelzem 12 MBites netet követel minimumként. Mondjuk, a feltöltés-nek tényleg jónak kell lennie, hiszen oda-vissza mennek az infók, nem csak lefelé.
Controller téma:
- X360-as vezérlővel elmennek a játékok, DE
- erősen ajánlott egy DS3 vagy DS4 Playstation, tényleg. Főként, hogy a játékokban megjelenő piktogrammok ugye mások, mint az X360-ason, és máshol is vannak., -
Mekkora net kell ehhez? 100 mega? Esetleg több? Kétlem, hogy a 12/1-en menne itthon értelmes, használható formában.
Szerk.:
Most nézem, hogy kötelező a kontroller. Na, akkor tökmind1, hogy milyen az internet, mivel nekem olyan nincs.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.09.16. 10:52:22 -
Szombat van :)
//Mondjuk, én ma vagy holnap tervezem a The Last of Ust mégis kicsit még játszani, de nem egész nap.
//Hétköznap délután 3-ig tuti nem tudok játszani, szóval, aki ilyenkor otthon van az érdeklődők közül --- wesker24? ---, az is nyugodtan tudna játszogatni... -
Nekem ráér gyerekek, élvezzétek ki, aztán majd ránézek, de nekem csak a hétvége lenne jó, azért is írtam az időpontot :-) -
Zsolti, bármikor és többet is. Akár most, ma is. -
Szabadna kérnem KETTŐ órát jövő szombat (szept. 23) 9:00-11:00 között? -
Nem tudom hogy volt tervezve ez a PSN Now SGTeam-es dolog, de ha valakit érdekel a szolgáltatás kipróbálása A TOPIKLAKÓK közül, az SZÓLJON nekem, és egyeztetünk!
- Meg kell beszélnünk az időpontokat,
- Ha kell, akkor segítséget is adok, írásban.
//2017.09.14-től 2017.10.14-ig van lehetőségünk!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.16. 10:25:28 -
Evoluti0N #293442