Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
No, ez így érdekel. Még a végén konzolom is lesz? <#idiota> Vitzes, vitzes...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Lehet van neki X haverja és velük akar együtt játszani. Más logikus érvet elképzelni se tudok, de ugye ez is leginkább csak BF-re húzható rá.

Tinman
Ezezmiezabarlangrajz? :-D

És miért akar valaki superior PC-s játékokat konzolon kínlódni?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Aszonta kicserélte az egeret és úgy jó... neki. Biztos.

darkSectorxxx
Sajnos nincs. Átalakító van kontrolleres irányítás konvertálja át, ami kurva fos a rendes támogatotthoz képest, ami pl pc-n alap.

Kötve hiszem hogy az jó neki, pláne hogy ez plusz 15-20k kiadás.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber

Next PC upgrade: 2022

Panzeradler
Úgy tudom kell hozza adapter vagy direkt ehhez gyártott bill egér kombo. Jó drágán. Ha játszani akarsz vele.
zorrobomber
PS4re is van bill, nem? Ismerős azzal arat Battlefield 1-ben, biztos jó neki... <#nemtudom>

Moby
A sztori alapja jó, a konfliktus eszkalálódása meglehetősen gyerekes. De a világa és a karakterek amúgy jók. Meg hát becsülni kell, kitudja lesz-e még bármije a RAD-nak, amekkorát perecelt ezzel is, meg azzal a deformers borzalommal mostanság 😞

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ezekután lesz is. 😄

Sőtt X Scorpio aratni fog, most hogy "bill+egér" confirmed van! +1 nekik. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
"a képarány abszolút mozis feelinget kölcsönöz a játéknak. Legutóbb a The Evil Within próbálkozott hasonló megoldással, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot. Én bátran hiszem azt, hogy a megoldásnak van értelme, nem zavar a két fekete csík a képernyő alján és tetején, főleg, ha - állítólag - némi erőforrást is spóroltak vele a srácok. Bizony, ha nem teljes képernyőn fut a játék, az részletesebb grafikát eredményez a fejlesztők szerint."

És van aki ezért fizetést kapott... betonkemény.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak a kerekasztal lovagjainak utódjai, akiknek szent célja a polgárok védelme mindenféle veszedelem ellen. Az elején azt hiszed, hogy a felkelők is ellenségeid, de aztán kiderül, hogy nem egészen erről van szó... Az egészet pedig megkavarja az ebben az alternatív valósában sikerrel meglelt Szent Grál, mely gyors sebgyógyulást garantál használóinak, vagyis a felesküdött lovagoknak. Közben ott a lájtos szerelmi szál a főhős és Isi között, akikből csak előbuggyan az érzelem, amikor a csaj majdnem fűbe harap... de csak annyira buggyan elő, hogy ne legyen műanyag és rettentő kínos. Na meg a viszonyod a mentoroddal, etc.

Hát azért ez nem olyan borzalmas sztori.

Amit lehet benne gyűlölni az a mocsok sok kényszeres átvezető, a lájt gaming és az elqrt techno.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.14. 23:06:53

Moby
Szerintem rémisztően ökörség a sztorija amúgy(mármint ez ilyen eléggé anyátokközt színvonalú ármány és konspiráció sztori) 😄 Na én megvettem day1. Pontosítok: streedate-8day. Letoltam...volna, de annyira ráuntam, hogy képtelen voltam rá. Már minden nanoszekundumát gyűlöltem. De fémtokos volt, és streedate-day3 eladtam 3k haszonnal 😊

/de azóta megvan valamelyik fiókon valami hasonló áron. Sőt, ha jól rémlik végül végigjátszottam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.14. 23:02:05

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Jelenleg irreális elvárás lenne tőlem a 4k@60 frém... főleg egy konzol esetében. De egy nextgen konzoltól simán azt vártam legalább, mint a NioH esetében, hogy legyen már ott 3 mód és hadd válasszam az egyszerűbb küllemet, de a 60 frémet, legalább FHD-ban.

Abs. nem álmodozok még PC-n sem 60 helyett 120-ról. Majd fogok, amikor lesz realitása.

Pont az a lényeg, hogy nem akkora katasztrófa, ha picit csúnyábbak azok a textúrák, de cserébe tükörsimán fut. Ha el akarok mesélni egy történetet és az a történet jó, akkor az előadásmódomnak kell hibátlannak lennie és az már több is, mint fél siker. De ha az előadásmódom (techno) sántít, akkor kevés a sok szép szó, elmarad a hatás.

darkSectorxxx
Nem álom, értelemszerűen nincs az a balfék aki megelégszik bármivel a 30-nak 60 kéne a 60-asnak 120 persze.

Én csak azt mondom mindig, a tuti stabil fix 30 tökletesen megteszi single gémeknek a szupi látványért cserébe, a multinak kell 60...de ha lehetne én unlockra vágynék, menjen fel 999-re ha lehetne....de nem fog. 😄

A 30-at sem azért csinálják mert az jó, hanem az elég, elég hogy mellé szépen is nézzen ki valami egy kisebb hardveren. 😊
még a Pro is egy kisebb hardver.

Tinman
A fix 30 se álmaim netovábbja már 2017-ben. A fix 30-nak tudtam örülni a prevgen konzolokon, ma már csak elviselem. Viszont a blurt azt nem. Az 15 éve is gyűlöltem, meg most is. Akinek nem tudja a szeme lekövetni a mozgást és el kell neki mosatni, az ne játsszon videojátékokkal, hanem menjen el horgászni. A blur-t úgy "adják el", mint egy extra effekt. Holott csak rosszabbá teszi a játékot, főleg, ha ki sem lehet kapcsolni.

Orderben ez külön vicces, mert van ugye kikapcsolhatatlan blur. Bemész a fotó módba, ott is van egy blur, de az ki van kapcsolva. Bekapcsolod. Elmos egy csomó dolgot. Persze ez a blur nem maradt aktív a játék közben már, de fotó módban ott van.

darkSectorxxx
egy mozijegy 6-7 dollár, attól bármilyen legalább 2 órás játék többet ér.

darkSectorxxx
Nem a 30fps zavarta eddig hanem az a "nem stabil" 30, amit mások egybetólnak a fix 30-al. 😄
még a végén eladja a PC-t. 😄

darkSectorxxx
Ja értem, mondjuk akkor ez is poén mert azt mondták 1080p 30fps.

Na mindegy, elbaszott világot élünk. 😄

Tinman
Viccen kívül: 15-20 perces szüneteket tartok. Rendesen belefáradok. Ez nem picsogás, egyszerűen ki így van bekötve, ki pedig úgy. Van ki a 24 frémre azt mondja, hogy csodás, folyamatos álom. Ha 60-ról 58-ra 1mp-re leesik a frém észreveszem. A párom zavarja a 60 frém, de amint látod a blur is. Ha nem lenne ennyire bluros, a párom csípné a látványát én meg kínlódok vele. De a játék érdekel és ahogy Moby is írta tegnap, be vannak zárva címek a vasra és valószínűleg így is maradnak. Ha érdekel elviseled a betegségeket.

Amúgy pont ma néztem, hogy mindjárt jön a Kingdom Hearts-ból egy HAT játékot tartalmazó pakk, meg a Crash Bandicoot remaster is tonnányi fincsi résszel! Be vagyok hypeolódva! Ha nem lenne PS4-em, most nagyon akarnék.

Tinman
Úgy álltam neki, hogy csak belenézek. Aztán felhúzott azzal, hogy csodaszép és mégis ocsmány. Hát ilyen kettősséget én egyszerre egy játékban még szerintem az életben nem láttam. Ez pedig arra sarkalt, hogy a belbecsre is figyeljek. Aztán előtte maradtam. Igazából tudni akartam miért lett bukta, mert azok a grafikusok, akik ezt a játékot így elkészítették azok egyszerre zsenik és egyszerre elmebeteg barmok. Bár gyanítom, hogy az lehetett, hogy ők elképzeltek egy csodás világot, a programozók meg szóltak nekik a végén, hogy ezt így mozgatni 30 frémmel, ezen a fos hardveren? Jó vicc. És akkor jött a nyirbálás... a fekete csíkok és a valójában rettentő picike aktuális játéktér.

Nem azt mondom, hogy a fejemet a falba verve bánnám, ha kimaradt volna, de összességében örülök neki, hogy megvettem és belemerültem. Ha az ember túllendül a mocsok technón még képes is egész jól szórakozni, meg figyelni a sztorira. Csak ez rettenet nehéz, hiszen minden ezredmásodpercben erőszakot követnek el a szemed, az elméd és az idegrendszered ellen.

Seth
Nem zavarja e? Majdnem belehalt 😄

PSN ID.: Beegabor

3Error
Egyébként már kérdezni akartam, hogy ugye a te szemedet bántja a 30 FPS. Konzolon nem zavar, vagy más?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

4 dollárért kötelező.

Amint kijön annyiból egy PS4-gyel együtt, veszem is! <#vigyor5>

Egyébként nem is tudom, amire sajnálnék 4 dollárért többet, arra lehet, hogy az időmet is, elvégre az végesebb a pénzemnél. Persze ez nem így működik, néha ilyesmire van kedve az embernek, és akkor kényelmesen lecsúszik egy ilyen, de a többségük accon szokott penészedni. Még a drágábbaknak is.
Tinman
Így igaz Pro-m van. Ott is van az opciók között az 1080p. Azon is van. Viszont írja is, hogy előfordulhatnak olyan címek, ahol csak 720p-ben tud rögzíteni. Meg tudom érteni. És tudod miért? Mert az Order NEM rendelkezik semmiféle 1080p felbontással. Szerencsétlen ezen a téren egy harmatos 800-as vertikális pixelszámot tud felmutatni. Ezért is írtam minap, hogy laza 537.600 db pixelt vitt el a cica...

darkSectorxxx
720p rögzítést pro-n nem tudom hová tenni hirtelen...azt hittem Pro-n 1080p minden felvétel játékfüggetlen...😄
és emlékeim szerint te azzal rendelkezel. 😄

Tinman
The Order 1886

+ SOHA az életben nem láttam még ennyire jól kidolgozott textúrákat, helyszíneket... olyan szinten minőség, hogy az agyam elszáll tőle. Sokszor percekig csak azzal voltam elfoglalva, hogy hibát, ismétlődést találjak, de nem nagyon sikerült.
+ Őrületesen jó a fotó mód azon funkciója, melynek során az egész játék ledermed, mintha megállna az idő és te egy láthatatlan szellemként reppensz át a pályán és vizslatod meg ezer féle szögből a történéseket.
+ Ez a játék egy cover lövölde, és annak nem is rossz! Ha a GeoW single jó, akkor ez is simán az!
+ Teljesen oké a főhős és a 2-3 main kari is valid.
+ Nincs gond a hangulattal, nem mellesleg a játék játszatja magát.
+ Abs. érdekesek a fegyverek, nem mellesleg jól megoldott a fizikájuk! Némely úgy visszarúg, mint egy csataló... szerintem ez a része a játéknak, csak úgy, mint a textúrák közel perfekt szinten van.
+ Részemről én abs. nem unom. Kifejezetten érdekel, hogy mi miért történik.
+ Az irányítással semmi gond nincs, egyedül a futás van benne rohadtul bénán megoldva. (Tolod előre a kart és közben folyamatosan le is kell nyomnod. Nagyon kényelmetlen.)
+ Szép átvezetők, de eltúlzott mennyiségben.
+ Érdekes ez az alternatív Britannia
+ Nagyons is user friendly mentési rendszer

- megbocsáthatatlan fél megapixelnyi fekete csíkok
- őrületes túltolt blur... de annyira, hogy a párom, amikor meglátta 2 mp alatt a következőt mondta: "Nagyon szép, de annyira elmosódott a mozgás, hogy már ennyitől érzi, ahogy irritálja az idegrendszerét." Ez így is van. Néha meg kell pihentetni az ember szemét, mert undormányos, gyomorforgató, prosztó, elviselhetetlen, vérlázító, amit a nép elé mertek tolni. Fogalmam sincs ez, hogy ment át a minőségi szűrőn, de erősen gyanítom, hogy a FIX 30 frém oltárán és a HQ textúrák miatt beáldoztak ezek minden mást. Mocskos ÁLLATOK!
- Rendkívül lineáris
- Érdektelen gyűjtögetős dolgok
- Beteges mennyiségű átvezető.
- Túltolt QTE.
- Max. 720p videó menthető belőle.
- Fotó módban repkedve gyakran őrületesen észrevenni, hogy mennyire keservesen spóroltak ott ahol csak bírtak.
- Lassan a vége felé járok, de eddig kb. 0 db. trofit adott ^^

4 dollárért kötelező. Day1 árért blaszfémia. 6/10

IMYke2.0.0.0
<#vigyor1><#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Ilyesmik. <#vigyor3> Bár jelenleg mindkét szabvány teker piszkosul, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e FireWire vs. USB szintű "harc" és melyik pusztul ki... Bár PC-n erősebben jelen van a DP, mint a HDMI...

@Imi, az elmúlt héten annyi tételt írtál és számoltál, hogy mennem kéne a providenthez... <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
"7 Deals over 7 Days to celebrate 7 Years of Green Man Gaming":
5. nap: "Rocket League" (£10,49 / 30% OFF) - ~3,830 Ft --- "7YEARS" kóddal: £8,39 = ~3,070 Ft
Flash: "Dishonored 2" (£19,99 / 50% OFF) - ~7,300 Ft --- "7YEARS" kóddal: £15,99 = ~5,840 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
FANMADE CASTLEVANIA JÁTÉK
letöttés

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.14. 17:07:53

Parasite Eve 2, best game EVER!

MarkBlade
Miben jobb? Múltkor olvastam utàna. A display free bàrki hasznàlhatja a hdmi meg fizetõs. Vagy van màs is?
Tinman
Az egyet már nem játszanám újra. Anno a régi cégemnél azzal szórakoztunk, hogy üresjáratos napokon nekiestünk az elejéről és az volt a f. gyerek, aki előbb letolta. Rengetegszer láttuk a végét. Bezzeg a 2. részt soha nem tudtuk le, nyilván hiszen az jóval hosszabb, meg egy csomó kampány van a gold-ban. Na pont eme hiányosságom pótlom.

grebber
IMYke2.0.0.0
Hitman rights to remain with IO Interactive, Season Two still planned – rumor
https://www.vg247.com --- Saturday, 13 May 2017 17:09 GMT

According to a report from German website Gamestar, a reliable source stated the rights to Hitman would remain with IO Interactive (thanks, PCgamesN).

The site was also told Hitman: Season Two development was at the halfway point, and on track for release close to or in 2018. IO had initially planned three seasons.

“We can not reveal any further details on the origin of this information, but we would like to state that the information is absolutely reliable and secure,” said Gamestar.

“And we expect that IO will officially comment on it next week.”

While Gamestar is a reputable site, as with all rumors no matter the source, it’s best to keep hope at a minimum in case nothing pans out.

Earlier this week, it came to light Square Enix was putting IO Interactive up for sale when the firm released its year-end financial report. Alex, like many other Hitman fans, was rather bummed over the news.

It was unclear at the time whether Square would retain the rights to the Hitman IP, or if it too would be sold along with the Danish studio.

When asked about the IP rights, Square said it had no further comment on the matter beyond news of the pending sale.

We’ll be sure to keep an eye out on any news pertaining to the situation.

Nekem azért a wait nagyon hiányzik a Heroes 1-2-ből. Az 1 pedig még brutálisan fapados, de tény, hogy a 2 már sokat dob a formulán. Jó velük nosztalgiázni a maguk egyszerű, de nagyszerű módján, de a 3 megjelenése óta azért mindig visszalépek hozzájuk. Ez persze így normális.
Scooter
Egész jónak tűnik ez a The Flame in the Flood. Erősen agyalok, hogy megvegyem-e. A vadnyugati zenéje is nagyon tetszik.
3Error
Displayport kicsit jobb, mint a HDMI. <#wink>

IMYke2.0.0.0
"7 Deals over 7 Days to celebrate 7 Years of Green Man Gaming":
4. nap: "Hitman™: The Complete First Season" (£19,99 / 50% OFF) - ~7,300 Ft --- "7YEARS" kóddal: £15,99 = ~5840 Ft
Flash: "Star Wars™ Battlefront" (£7,00 / 82% OFF) - ~2,560 Ft --- "7YEARS" kód nem jó rá

genndy
Nem csak Steamről, az összes digitális áruházból eltűnik. Azt nem tudom hogy van a kulcsos adatbázis, de nagyon ritka hogy külső kulcsok aktiválását letiltsák (talán olyan fejlesztőknél max., akik nagyon összevesztek a Valve-al). A régi Prey tuti hogy működik, nem olyan rég asszem Rapid is vett egyet ebayről, és megette a kulcsot.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

totyak
Alapvetően ugye a hír arról szólt, hogy a Steamről nem lesz vásárolható a játék, tehát elvileg a boltok polcairól nem szedik le a dobozos kiadásokat. Remélem neked lesz igazad, mert bár duplán aktiválni nyilván nem tudom és nem is akarom a fiókomba, de mégiscsak úgy teljes értékű kiadások, ha bármikor kedvem szerint beaktiválhatom egy másik fiókra. Steam kulcsok amúgy egy nagy belső adatbázisban el vannak tárolva és abból tudja a rendszer, hogy mit fogadhat el és mit nem? Preyjel ugyanez volt a helyzet, levették Steamről, de a dobozos kód továbbra is aktiválhato?

Fpocok
Azt tudom majd PCn is 😄

Totti5
Furcsa, de a konzolok HDMI csatlakoztatásúak. Valszeg rá fogod tudni, hacsak nincs mészterrészglórius monitoron űberalles jobb csatlakozási felület mint a HDMI. Azért a konzol is túlvan már a VGA kábelen 😄

Minden legutóbbi specifikációs konzol HDMI csatlakozóval rendelkezik, bármire rákötheted. WiiU, Switch, 360, PS3, PS4, X1.

Jaés egy Forza 7el ami lesz idén valszeg jobban jársz majd mint a GT Sporttal, ami nem teljes értékű GT ( és nem is biztos hogy idén kijön, japóknál sosem tudni )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.13. 15:21:55

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Monitorról játszom PS4-en is. Ugyanazt használom, mint a PC-hez is. Amin éppen játszom, annak a képét látom. Az USB-s fülesemet meg abba dugom, amit használok. Tudom, h couch gaming tök király, meg minden, de szemüveges vagyok és szívesebben játszom "PC távolságból" PS4-en is szemüveg nélkül, mint kanapéról szemüveggel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.05.13. 15:15:51
Fpocok
Kössz.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.13. 15:12:37

IMYke2.0.0.0
Rá tudod.
Ahogy már mondtam: rá tudod.

//Ha nem néznéd meg: HDMI 2.0 kell.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.13. 15:08:35

Fpocok
PS4prot rá tudok kötni 4k monitorra és 4kban tolni? Természetesen csak elméletben kérdezem <#dumcsi>

genndy
Az, hogy nem árulhatják boltban, nem azt jelenti hogy a meglévő kódok ne működnének. Most is be lehet vásárolni AW-ből IndieGalan amennyit csak enged (nyilván sokan be is fognak), és biztos hogy nem járnak le a kulcsok. Úgyhogy szerintem meg működni fog. Ebayes dobozos Prey1 is aktiválható a mai napig, csak aranyárban van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
"Darksiders 3 Developer Talks Gameplay Lore, Puzzles, and Combat - IGN First"
IGN
Published on May 12, 2017

Fury-nek nem csak ostora lesz. S mind a 7 fő bűnnek külön területei és (fő)ellenfelei (is) lesznek (értelemszerűen).

IMYke2.0.0.0
A kérdés jó.
Szerintem: mennek a kukába, ha nem aktiválod őket. Hiszen, a boltokból eltűnik és csak azok játszhatnak vele, akiknek már a fiókján van.