Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Igen innen és nagyon köszi, hogy az inFamous-t linkelted, fogalmam sincs miért nem vettem észre! Már veszem is!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen, az ár az meghatározó, de emlékezzetek rá mennyiért jött ez a cím Day1. Az azért durva.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Talán rémlik még, hogy az a fajta vagyok, aki konzolon a közepes exclukat is megnézi. Hülye szokás tudom, de valamiféle perverz vágy motivál, hogy képben legyek.

Az inFamous nálam is lement PS3-on. Nem volt rossz, de végül is megértem azt akinek bejött. Nem is tudom... hozzám a főhős egyáltalán nem állt közel és valahogy a játékmenet is nekem túl repetitív volt.

IMYke2.0.0.0
PS4 --- Destiny 2 Collector's Edition
79,990 Ft... NYOLCVANEZER!

A csomag tartalma:

- Destiny 2 játékszoftver lemezen
- A Limited Edition fémdoboza
- Különleges gyűjtői doboz
- Destiny 2 Expansion Pass (2 kiegészítő)
- Digitális tartalmak (Legendary Sword - Legendary Player Emote - Cabal Empire Themed Emblem)
- Destiny 2 Frontier átalakítható táska (hátizsák vagy oldaltáska kivitel)
- 15" Laptop / tablet zseb
- Napelemes USB töltő, beépített lámpával
- Paracord
- Solar Blanket
- Secrets of the Cabal Empire füzet
- Cabal Schematic
- Gyűjthető képeslapok
- Cabal Military Pawns

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ne is mondd :-(

Tinman
Volt kb. 1-1.5 év, amikor az SSD-k rohadt jó áron mentek. Kellett volna ebből egy 480-500-as SSD-s verza. Már nem kell, mert elcsúnyultak az árak :-(

Ettől függetlenül már nézegetem a 480-as SSD-ket, mert a betöltési sebességek a másik, amivel kivégeznek. Jó nagy barom voltam, hogy nem vettem belőle egy rakattal, amikor 30k-ért volt 480-as SSD.

Az Xbox sem kompatibilis visszafelé konzolszinten. Akkor lenne az, ha betennéd az előző generációs játékot, és mennének. Az van rá, amit portolnak az emulátorához. Mintha régen a DOS-os eredeti játékodhoz adtak volna utólag windowsos példányt. Nem a Windows lett visszafelé kompatibilis, hanem egyénileg rámókolták a játékot.

Persze ott sántít a példa, hogy a régi Windowsok alatt is volt DOS, de voltak vele szenvedős régiségek. De nem ez a történet lényege. Az nyilván dicséretes, hogy portolnak bőszen Xbox One-ra.
Totti5
Vegytiszta From minőség, megszokhattad már<#taps>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
A gond az hogy 130ért megkapod. Ha 200-300 lenne, lesz benne majd SSD meg a többi.

Tinman
Már érzem a repeszdarabokat az aortámban :-(

Tinman
Hát kb.

Jó, hogy a HDD SSD-re cserélhető. Kár, hogy a CPU, GPU nem, mert meglépném. Végül is ez már csak egy n+1. PC nemde? Há' mi van ebben: 5400-as fordulatú filléres HDD, x86 alapú AMD proci, AMD GPU, meg DDR5 mem, ami akár DDR3 is lehetne, hót qrvára mindegy, mert nem az itt a gond...

Én is megvettem őket ennyiért, de ha azt nézem, hogy az egyik egy remaster, melyet én is végigjátszottam már, a másik egy bukott rossz hírű játék, nem visszautasíthatatlan az ajánlat. Az Order tipikusan az a játék, mely nem is érdekelne, ha multiplatform lenne, de mivel exkluzív, kíváncsiságból megnézném (már csak ezért is jó, ha nincs sok exkluzív 😊. A koncepció és a grafika tetszett az előzetesek alapján, de aztán a játékra magára a lufi kidurranni látszott, aztán persze csalódhatok még kellemesen. Végül is az inFamousszal is így voltam PS3-on, aztán nem volt rossz, csak az nem is volt egy mindenki által középszarnak tartott játéknak álcázott film. (Tudom, neked éppen az nem tetszett.)
Moby
A pro-val boostolt verzája SEM MEGY fix30-ON SE!
Egy vicc.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Azután még bőven 😄

Tinman
Még csak 2x toltam, még lehet esélyem :-)

Moby
Én már látom sajnos pont a mostani példából, hogy ott is majd a ps5 plus/pro/S/ultimate-t kéne megvárni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.12. 19:53:20

darkSectorxxx
Vagy éppen nem jön hanem egyből futni fognak peccsekkel. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Megvettem én is. Aztán miközben belekezdtem rájöttem, hogy olyan szinten játszottam az eredetit szarrá, hogy bármennyire szép a remaszter, sajnos már nem kötnek le azok a címek, amiknek minden pixelét ismerem névről. Ugyanide jutott a bayonetta, meg a deadspace a minap.

Tinman
Lehet, hogy ekapkottam' :-D

Jön a PS5 és arra majd megint jön a:

- GoW Ultimate Remastered
- Hev Irén & Beyond True 8k Collection
- Team Ico Golden Selected Finest Titles Edition
- UC Quadrology True UHD
- ésatöbbi

darkSectorxxx
Meg Horizon.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Listán van! Sorra kerül az is.

Amúgy SEMMIT nem döntöttem el előre! Ratgab rá a tanúm, mennyire be voltam hypeoldóva és a játékok iránt !VAGYOK IS!, de a gép nekem teljes csalódás és minden vágyam az, hogy akár a Bayonetta vagy a Vanquish egyszer ezek a címek is elérjék a PC-s platformot, mert csodás címekről van szó.

Tinman
A GoW-ok rettentő jók... kivéve az Ascension, az nagyon közepes. Persze az is mihez képest rossz? Hat a többi GoW-hoz! De a konkurens láncos csapkodós címekhez képest meg királyság. Letoltam már a GoW 3-at kb. 2x, de gondolkodás nélkül vettem meg PS4-re most a remastert (főleg ennyiért), mert jó volna újra végigtolni.

Seth
Engem nem zavart 😊 Egy cinematic experience. Remélem az fps is 24 volt, már nem emlékszem <#banplz>

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Mindenkit zavart az Order. Nézz Recsetet.

Tinman
Nem is igaz. Egyértelmű, hogy az én szemem rossz, hiszen láthatod, hogy másokat ez nem zavar. Már csak egy olyan műtét kellene, ahol lerontják a látás élességét és az érzékenységből is visszavesznek. Ha ez meglesz én is boldog leszek... gondolom.

Totti5
Csak ami a sztóron van, amit megcsináltak "pár darab".
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.12. 19:34:45

Seth
Az első generációs PS3-ban volt backward compatibility (elég jó, lévén egy külön procit raktak át közvetlen a PS2-ből), de aztán ezt hamar kivették hogy az előállítási költséget lenyomják.

PSN ID.: Beegabor

Moby
Az elején igen. A legelső szériás gépekben volt egy komplett ps2 bele. Aztán mivel drága volt a gép, az kikerült, és jött a szoftveres emuláció. Aztán az is hamar érdekmúlt.

Moby
Hát ennyi. Ami fogságban van, az csak ott játszható, ahhoz kell a gép. Olyan amilyen, evvan. Okosan csináltad, mert az igazán tróger részét, a fat gépet kihagytad. Mostmár az elfogadhatóba ültél. Mostanra van is annyi cím, amiért érdemes volt. Nálam a HZD óta el van pakolva, szerintem az idén már nem kerül elő.

Nem akarok hülyeséget mondani, de ps2-es játékok futottak a ps3-on? ÉN nem vagyok benne biztos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Az elkövetkező, idei PS4 címek egy zenés anyagban - Published on May 10, 2017:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mai napig nem értem miért nem lehetett a ps4 pro okán kisajtolni abból a játékból a 60 fps-t...Miért nem? Na sebaj én így is élveztem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De hiszen ő is pénzért vette. Mellesleg nekem sincs a konzollal gondom. De hisz tudjuk hogy én igénytelen(ebb) vagyok. És ebben most sem irónia, sem szarkazmus nincs...Ez tény.

genndy
Bundle Star mai Star Deal: Alien: Isolation Collection, 8,19 €.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
God of War (franchise), an action-adventure video game series
• God of War, a 2005 video game for the PlayStation 2 and the first in the series
• God of War II, a 2007 video game for the PlayStation 2
• God of War: Betrayal, a 2007 video game for mobile phones
• God of War: Chains of Olympus, a 2008 video game for the PlayStation Portable
• God of War Collection, a 2009 reissue of God of War and God of War II, remastered for the PlayStation 3; ported to the PlayStation Vita in 2014
• God of War III, a 2010 video game for the PlayStation 3
• God of War: Ghost of Sparta, a 2010 video game for the PlayStation Portable
• God of War: Origins Collection, a 2011 reissue of Chains of Olympus and Ghost of Sparta, remastered for the PlayStation 3
• God of War Saga, a 2012 collection featuring God of War, God of War II, God of War III, Chains of Olympus, and Ghost of Sparta for the PlayStation 3
• God of War: Ascension, a 2013 video game for the PlayStation 3
• God of War III Remastered, a 2015 reissue of God of War III, remastered for the PlayStation 4
• God of War, an upcoming video game for the PlayStation 4

IMYke2.0.0.0
"God of War III Remastered - 6 dodó
és....
ennyi.

Dzsini
Egy részét kiválthatja a PSNow -féle streamelgetés, de azt PC-n is megteheted. Pár GoW van rata.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

God of Warhoz sajnos igen, annak csak a 3. részét dobták ki PS4re is, a többit nem. Itt a lista (nem tudom mennyire friss) amin elég sok régi cím rajta van ami elérhető PS4-re is: https://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_remasters_for_PlayStation_consoles#PlayStation_4

PSP viszont nem kell, a PSP-s részek azok vannak PS3-on is.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.05.12. 19:10:53

Why so serious?

Totti5
PS3on van a két PSP-s rész is. Szóval elég 1 gép, minden rajta van. PS4re nincs még GoW.

Totti5
Ha most vesz már fillérekért vannak sztóron ezek.

Tinman
Oké, te ezt így látod én meg úgy, hogy fasse tudja meddig élek még, és amire NAGYON kíváncsi vagyok, azt minél előbb szeretném közvetlenül tapasztalni. Az amit leírtál az a te elméleted, semmi több.

IMYke2.0.0.0
Seth, MrAndree, Totti: na, ez most szépen letörte a lelkesedésemet.

//Mert tegyük fel, hogy most megrendelném a PS4 Prot --- meg van rá a kápé, legfeljebb 2 szűkösebb hónap jönne (nem nem rendelem!) ---, és neki akarnék állni a God of War-sorozatnak...
Akkor, ezek szerint: kizárt, hogy élvezhessem azt 1 géppel. Kellene hozzá egy PS3 és egy PSP is...

Bekaphattyák.

Digitális se fut. Marad a remaster, ami persze valamivel drágább mint ugyanaz a cím PS 3ra. De még mindig olcsóbb mint egy "új" PS 4 game.

Why so serious?

Totti5
Akkor nyomjad le! Az Order egy bukott cím, nem lesz több belőle, nem ér annyit most hogy ezzel sokat foglalkozz. Ott vannak olyan címek amitől a nem irreális PCs GTX elvekkel rendelkezők leborulnak a fotelről olyan minőség. Nyomd azikat is. Ordert meg felejtsd el.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.12. 19:07:15

Tinman
Oké, megnézem a DF videót. Látom, hogy retek. Ettől még játszani szeretnék vele, mert:

1. Érdekel a hangulata, története, játékmechanikája az adott címnek és erre más lehetőségem nincs, csak ez a bodega.
2. Az ember, ha már gamer-féle, szélesítse a látókörét. Azon vagyok.
3. Egy video nézése soha nem ér fel a közvetlen tapasztalással.
4. No spoiler, így no videózás, csak a végigvitel után.

Totti5
Mindenre.

IMYke2.0.0.0
Aztarohadt! Akkormonnyanakle!
Mindegyikre "nem" a válasz, vagy csak a lemezesre?

Nem az. Van jópár "remaster" a nagyobb címekből (Uncharted, Last of Us) amiket meg tudsz venni PS4re is, de a PS 3 vett verziók nem futnak PS 4en.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.05.12. 19:03:59

Why so serious?

Totti5
Nem. Az Xbox vissza kompatibilis a PS4 nem. PS4 storeban vannak PS2 címek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.12. 19:03:51

Moby
Nincs összehasonlítási alapjuk. Rzt látják, ez a max, persze, hogy elég. Boldog, és olcsó tudatlanság.