Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nem mondtam hogy PCn nem jó. Én PCmen nem adta ki elsőre, de nem is állítgattam sokat, nem is érdekelt. Halo Wars2őt viszont játszom pécén is. Na de nem teljesen mindegy neked?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Modern autós játékot én már nem játszanék 30 frémmel. A Forza egy picit érdekel, de feltétlenül majd PC-n.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
2017 van. Szar.

Tudod miért szar? Nem azért mert engem 31 éve aktív játékost zavar, hanem azért, mert a kb. soha nem játszó párom 2 mp alatt arra panaszkodik, hogy elég csak nézni és kiég a szeme. És ez nem úgy volt, hogy "na gyere, és mondd azt amit én gondolok", hanem behívtam, leültettem a kijelző elé és csak ennyit kérdeztem tőle: "Mi a véleményed erről?".

Igen. Azok a játékok, ahol odafigyeltek a frémre, a blurra, a recék mérséklésére azok valóban nem szarok technóban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Tényleg ennyire rossz a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight? Nagyon negaítv mindenhol a vélemény róla. Erősen gondolkodok rajta, hogy mivel most steam-en akciós, megvegyem egy a Command & Conquer Pack-ot. A 2db Red Alert 3-as címen kívül a többi még hiányzik. Szóval ha pakkban venném, akkor csak 5.61€ lenne, ha pedig a 3 címet külön, akkor 7.47€.
Tinman
Order nyújt annyit simán, mint a Ryse :-)

Moby
>S a Horizon 3 hibátlan minőség Xboxon, még mindig.

De azt 1 mondattal bizonyítod, hogy pécén nem. Elment az eszed. Beleőrültél ebbe az egészbe. Menthetetlen vagy.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Hát, ez egy crossplay játék. Többek között az avatárod ellen szoktam csapatni. Mint a platform rajongója ezt azért csak tudod, nem? Vagy ez már inkább a játékot érintő információ, ilyenmódon érthető, ha nem érdekel?

Moby
>Igen, sokat javult a PC-s verzió 8 hónap alatt, de még mindig nem tökéletes...
>Most már igen, ám a megjelenéskor...

Öööööö.

Totti5
Nehéz lenne úgy játszanom ha a multiplayer, coop társaimnak NINCS PCje. Erre pedig a legjobb eszköz az Xbox nekünk. Játszani Fifát, Forzát, Wildlandsot és minden mást multiban.

Én rohanok Xboxért majd, TE meg loholsz a GTX TI-ért. Engem nem zavar. Az viszont igen ahogy előadod ezeket... szerintem ez a beteg.

S a Horizon 3 hibátlan minőség Xboxon, még mindig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.16. 10:02:24

IMYke2.0.0.0
Értem én a "hozzuk ki a legtöbbet" elvet... és ha veszek, akkor PS4 Pro, vagy PS5... de(!):

Ha most FPS Józsi haverom megbolondulna, és úgy döntene (vagy ha akarnám, és rá tudnám beszélni), hogy akarna konzolosodni, akkor bizony ez az ajánlat baromi jó lenne.

Elmondom miért:
- olcsón hozzá lehetne jutni egy NEM HASZNÁLT PS4-hez
- bele lehetne kóstolni a currgen konzolosdiba
- mi is tudnánk vásárolni kici-occó forrásból dual profilra

S elmondom, hogy miért nem:
- PC-n sem értem a NAGY címek végére sem... hát még a pici indie finomságokéra...
- sokallom a PS4 játékok árát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Most már igen, ám a megjelenéskor (szeptemberben) ez a 60FPS frém még nagyon sokaknak nem volt elérhető (a játék borzalmas teljesítménye miatt).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Én bevártam, és jól tettem. Arra kell használni a vasat amire jó, és ha 30k volt az a vas, akkor megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy csak 4-5 címre használjam. Ennyike.

Moby
Egy ps4pro ekviv gépen fix60 frémen megy.

TBTPumpa
Igen, sokat javult a PC-s verzió 8 hónap alatt, de még mindig nem tökéletes (DLC gyártás fontosabb volt itt is). Közel 60FPS már megvan (felbontás problémák sincsenek), de még mindig lenne mit javítani. Félő, hogy ez már így marad.

Még így is baromi szórakoztató játék, gyönyörűen kidolgozott autókkal. Immáron érdemes beruházni rá, mert rengeteg tartalom van benne, viszont azt is megtanultam, hogy Forzát többé 0day nem (egyrészt a kezdeti Windows Store problémák miatt, másrészt a Forza felemás teljesítményű PC-s verziója miatt + a rakat DLC és kiegészítő miatt).

Idén a Forza Motorsport 7 érkezik várhatóan. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus és gyönyörű játék lesz (mert a 6 APEX is az), de azt már majd akkor veszem meg, ha kiforrja magát (2018 tavasza).

PC-s és XBox-os játszhat együtt ugye? (valamiért úgy rémlik, hogy igen, de már nem vagyok benne biztos)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.16. 09:50:36

Moby
Ha van cím, amiért érdemes volt a 4K-t megalkotni, az a FH3. Sok szép játékot látok, de egyik sem közelíti meg azt az agyzsibbasztó látványt, amit ez a játék nyújt. Te a játék rajongója vagy, és képes vagy kibaszott platform miatt(és az itt TÖKÉLETESEN mindegy, hogy xbox, pc, ps4, BÁRMI) a létező leghulladékabb minőségben tolni, amit az emberiség kitolt magából?????????
BETONKEMÉNY. Nem Totti, te nem a játék rajongója vagy, bár szeretnéd ezt hinni. Te egy kibaszott gép rajongója vagy, a rajongásod tárgya az a gép. A játék nem számít, nem számít a minőség, semmi nem számít. Az számít, hogy azon tolhasd, ami a rajongásod tárgya. Ez egy beteg dolog.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.16. 09:45:12

Totti5
Nem érdekel az a megoldás amit a PC kínál.

Moby
>Nekem meg ez a halálom

Nem volt rá megoldás. AZ xbox volt rá a megoldás.
ATYAÉG<#ijedt>

Totti5
Order nem érdekel, annyira sem hogy leköpjem. Lépj túl rajta. Van annyi sokkal jobb, szebb, tartalmasabb és minőségibb modernebb cím...

MINDEN nap 60 frémmel játszok PCn autókát. Majd leülök és tolom a Forza Horizon 3 expanziót X1en tökéletes 30 frémmel és brutál graffal, tartalommal. Eszembe nincs PCn. Próbáltam, 60 frém majdnem megvót, csak még sem mindig és mindenhol. Nekem meg ez a halálom, de nincs ezzel semmi gondom. Arra jó a PCm amire és arra használom amire jól lehet, meg a többi gépemet is.

Totti5
Nem szar.

TBTPumpa
Kritikák szerint jól sikerült az Injustice 2.

Game Informer - 9/10
GameSpot - 9/10
Twinfinite - 4,5/5
Xbox Achievements - 85/100
Eurogamer 8/10

Tinman
Az a baj, hogy te jól szórakozol szar tecnó mellett is... egyszer majd képbe kerülsz, kivárjuk :-D

Totti5
Nyilván. Play anywhere.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.16. 09:06:14

Totti5
Nem kicsit túltolod. Nem igen vagy képben az elmúlt 4 évből konzolon. Én játszottam Xboxon főleg és most is. Voltak gyenge eresztések, de a legtöbb címmel amit megvettem jól szórakoztam, jól optimalizált volt. Jobban mint a PCt verő 360as előző genen. Sokkal.

Voltan
Windows store-os? Steamen nem láttam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Mit értesz minőség alatt? Belbecs? Az igen. Techno? Az nem. Aki tolta a GTA V-öt 60 frémmel, az tudja miről beszélek. Sokan vannak úgy, hogy ha tehetnék visszautaznának az időben és NEM tolnák le a játékot konzolon, hanem bevárnák a superior PC-s verzát, ahogy az illik. Nem csak a frémről van itt szó egyébként, hanem a textúrák minőségéről, a látótávolságról és persze az élsimításról is.

GTA 4 után kezdtem el, de elmondom neked, hogy 15 percig, csak járkáltam gyalog a városban a nigga sráccal és benéztem mindenhová, mert nem akartam elhinni amit látok. Csodálatos játék, őrületesen jól optimalizálva!

Nem a játékok belbecse a kínlódás, hanem az amit szerencsétlen konzolra rátolnak. Olyan mintha egy Trabit állandóan 4k fordulat felett pörgetnék.

Tegnap Orderben megint repkedtem sokat a fotómódban. Annyira át van verve a player amennyire csak lehet! Már szinte pár méterre eltekintve a bejárható úttól NINCSENEK textúrák. Semmi. Zéró. Nyista. Képzelj el házakat, melyek papírmasék, de úgy, hogy oldaluk csak annyi van, amit éppen dróton rángatva látsz... őrületesen szűk keretek közé vagy szorítva és még így is 30 frém + 2 fekete csík, hogy ezt a látvány meg bírja mozgatni úgy ahogy. Gyalázatosan gyenge hardver mellé, teljesen megalomán grafikus elképzelés. Deadly combo.

Tinman
"Pron is van ami nem megy jól"

Elég baj az. Éppen ezért mondom, hogy a szarból hozzuk ki már a lehető legtöbbet, hogy a nagy szar, csak kisebb szar legyen. Remélem így már mindenki érti, ennél egyszerűbben nem tudom elmondani :-)

Tinman
Glóriusz = igénytelenség?

Ha már annyira nincs pénzem inkább bevárom, míg a Pro sima PS4 árban van. Vagy veszem 0%-ra és ezt azok is meglépik, akiknek amúgy telne rá. Sokkal kényelmesebb üres üveg árban törleszteni, úgy, hogy meg sem érzi a családi kassza, mint egyszerre 135k-t elszórni luxusra, mert ez luxus.

Totti5
Pron is van ami nem megy jól, a korlátok ott is azonnal kirajzolódtak ( ahogy ki fognak az Xboxon is ). Fix HW, ilyen volt és ilyen is lesz mindig.

zorrobomber
Ez igaz, de ettől még nem veszti el a létjogosultságát, ha rengeteg cím jól fut rajta, csak tisztában kell lenni a korlátokkal.

Tinman
Pedig kéne, hogy add, mert semmi köze a 2 vasnak egymáshoz, ugyanis, az XBOX esetében semmiféle belső HW upgrade nem történt, míg a PS4 és PS4 Pro között nem csak formai különbségek vannak, hanem nemes egyszerűséggel a Pro-ban erősebb hw van.

Totti5
"mai napon fog megjelenni Xbox One-ra és PC-re a Phantom Dust újrahangszerelt változata - méghozzá teljesen ingyen" <#eljen>

zorrobomber
Na ezt nem adom... én is a gen végén, sőt utána vettem valami ócska fat Xbox-ot aprópénzért. Arra bőven jó hogy a pár engem érdeklő címet letoljam, aztán mehet a kukába/padlásra. Nekem még PS3 kell majd egyszer, nem is 4... és ennél jóval olcsóbban.

Totti5
Létezik és jó gép 60ért vicc ára van. Sok a parlagon porosodó raktári készlet?! mindenesetre jó akció, vicc hogy mennyire filléres lett pár év alatt akár az X akár a PS konzol. És ez jó, lehet venni, akinek fáj eddig a 100+ ezer.

60ért megveszed táp+hdmi és játszod. Glóriusz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.16. 08:49:12

Tinman
PS4 Slim 1 TB + PS4 Slim 1 TB + No man's Sky (Igen, 2 db. konzol :-D) 120k

Fura egy ajánlat. Nekem mondjuk ingyen se kéne egy még prosztóbb techno... a Pro alatt már nincs gép. Nem létezik. Meghalt.

IMYke2.0.0.0
"Őrület ahogy kinéz, de se 60 fps-re, se 30-ra nem volt fixálható nálam. (28-30 és 58-60 volt. Moby a frametime-okat képzelje ide fps-értékek helyett.) "

Milyen régi géppel, és VGA-val?
Mert nálam atombombával sem lehetett leszakítani a fix FPS-ről - szemre 60 felett mindenhol.

//Szerk.: De akár tesztelhetem is (FRAPS) - a játék még telepítve van.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.16. 08:16:00

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bocs, én nem így mérem a kulturális fogyasztásom értékét, moziba meg nem járok.

Shakespeare-összest egyébként elég olcsón lehet kapni, sokáig kitart, és a kritikusoknál is jól teljesít. Mondjuk tényleg jó is.
Én a Ryse: Son of Rome-mal voltam hasonlóan. Őrület ahogy kinéz, de se 60 fps-re, se 30-ra nem volt fixálható nálam. (28-30 és 58-60 volt. Moby a frametime-okat képzelje ide fps-értékek helyett.) Nem szaggatott, de zavaró volt,a játékmenet pedig kegyetlenül vékony. Mégis egész szórakoztató látványorgia volt. Ha ennyit nyújtana az Order, már jól járnék. Csak félek, hogy mire sorra kerül, már nem érem be ennyivel.
Lesz single kampány szóval még az is lehet, hogy ezt már beszerzem. Első kimaradt.

Why so serious?

TBTPumpa

grebber
Örülök ,hogy részese lehetek. Jöhet némi apró plusszba a paypalomat tudod <#banplz><#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Azért mentségére szóljon, hogy Gorilla Grodd előbb volt, mint Winston.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

//Én autók adatait gyűjtögettem --- internet a kanyarban sem volt ---, később meg zenéket. Döbbenetes mennyiségű hangkazettám volt.

IMYke2.0.0.0
Lám, tényleg nem ismerem ezeket - az Overwatchot sem 😊

Jelentem meglett a négyezer!
Isten áldja a sz*rjáték-bundle-k kitalálóit, így most a fiatalkori bélyeg- és telefonkártyagyűjtés után újabb teljesen értelmetlen hobbinak hódolhatok! 😄

Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.05.15. 18:38:16
darkSectorxxx
Ja Doom az fergeteges konzolon is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.15. 18:28:22

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Mindegyik játék minőségi konzolon.

BF1 nyilván Prón a legjobb ott van a legközelebb a 60hoz a legtöbb playeres módban és a legnagyobb háborúban.

Doom stabil 60 frém 1-2 helyen lehet pár frém esés, GTA 5 fix 30, FC fix 30 ( feltételezem PS4en is, mert Xboxon is az volt ). Ezek nagyon jó játékok, minőségiek. Sosem voltak kínlódások.

IMYke2.0.0.0
Nem ismerek minden szuperhőst - de az a majom nagyon idegesít.

TBTPumpa