Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudod miért szar? Nem azért mert engem 31 éve aktív játékost zavar, hanem azért, mert a kb. soha nem játszó párom 2 mp alatt arra panaszkodik, hogy elég csak nézni és kiég a szeme. És ez nem úgy volt, hogy "na gyere, és mondd azt amit én gondolok", hanem behívtam, leültettem a kijelző elé és csak ennyit kérdeztem tőle: "Mi a véleményed erről?".
Igen. Azok a játékok, ahol odafigyeltek a frémre, a blurra, a recék mérséklésére azok valóban nem szarok technóban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De azt 1 mondattal bizonyítod, hogy pécén nem. Elment az eszed. Beleőrültél ebbe az egészbe. Menthetetlen vagy.
Adversus solem ne loquitor
>Most már igen, ám a megjelenéskor...
Öööööö.
Én rohanok Xboxért majd, TE meg loholsz a GTX TI-ért. Engem nem zavar. Az viszont igen ahogy előadod ezeket... szerintem ez a beteg.
S a Horizon 3 hibátlan minőség Xboxon, még mindig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.16. 10:02:24
Ha most FPS Józsi haverom megbolondulna, és úgy döntene (vagy ha akarnám, és rá tudnám beszélni), hogy akarna konzolosodni, akkor bizony ez az ajánlat baromi jó lenne.
Elmondom miért:
- olcsón hozzá lehetne jutni egy NEM HASZNÁLT PS4-hez
- bele lehetne kóstolni a currgen konzolosdiba
- mi is tudnánk vásárolni kici-occó forrásból dual profilra
S elmondom, hogy miért nem:
- PC-n sem értem a NAGY címek végére sem... hát még a pici indie finomságokéra...
- sokallom a PS4 játékok árát.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Még így is baromi szórakoztató játék, gyönyörűen kidolgozott autókkal. Immáron érdemes beruházni rá, mert rengeteg tartalom van benne, viszont azt is megtanultam, hogy Forzát többé 0day nem (egyrészt a kezdeti Windows Store problémák miatt, másrészt a Forza felemás teljesítményű PC-s verziója miatt + a rakat DLC és kiegészítő miatt).
Idén a Forza Motorsport 7 érkezik várhatóan. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus és gyönyörű játék lesz (mert a 6 APEX is az), de azt már majd akkor veszem meg, ha kiforrja magát (2018 tavasza).
PC-s és XBox-os játszhat együtt ugye? (valamiért úgy rémlik, hogy igen, de már nem vagyok benne biztos)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.16. 09:50:36
BETONKEMÉNY. Nem Totti, te nem a játék rajongója vagy, bár szeretnéd ezt hinni. Te egy kibaszott gép rajongója vagy, a rajongásod tárgya az a gép. A játék nem számít, nem számít a minőség, semmi nem számít. Az számít, hogy azon tolhasd, ami a rajongásod tárgya. Ez egy beteg dolog.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.16. 09:45:12
Nem volt rá megoldás. AZ xbox volt rá a megoldás.
ATYAÉG<#ijedt>#ijedt>
MINDEN nap 60 frémmel játszok PCn autókát. Majd leülök és tolom a Forza Horizon 3 expanziót X1en tökéletes 30 frémmel és brutál graffal, tartalommal. Eszembe nincs PCn. Próbáltam, 60 frém majdnem megvót, csak még sem mindig és mindenhol. Nekem meg ez a halálom, de nincs ezzel semmi gondom. Arra jó a PCm amire és arra használom amire jól lehet, meg a többi gépemet is.
Game Informer - 9/10
GameSpot - 9/10
Twinfinite - 4,5/5
Xbox Achievements - 85/100
Eurogamer 8/10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.16. 09:06:14
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
GTA 4 után kezdtem el, de elmondom neked, hogy 15 percig, csak járkáltam gyalog a városban a nigga sráccal és benéztem mindenhová, mert nem akartam elhinni amit látok. Csodálatos játék, őrületesen jól optimalizálva!
Nem a játékok belbecse a kínlódás, hanem az amit szerencsétlen konzolra rátolnak. Olyan mintha egy Trabit állandóan 4k fordulat felett pörgetnék.
Tegnap Orderben megint repkedtem sokat a fotómódban. Annyira át van verve a player amennyire csak lehet! Már szinte pár méterre eltekintve a bejárható úttól NINCSENEK textúrák. Semmi. Zéró. Nyista. Képzelj el házakat, melyek papírmasék, de úgy, hogy oldaluk csak annyi van, amit éppen dróton rángatva látsz... őrületesen szűk keretek közé vagy szorítva és még így is 30 frém + 2 fekete csík, hogy ezt a látvány meg bírja mozgatni úgy ahogy. Gyalázatosan gyenge hardver mellé, teljesen megalomán grafikus elképzelés. Deadly combo.
Elég baj az. Éppen ezért mondom, hogy a szarból hozzuk ki már a lehető legtöbbet, hogy a nagy szar, csak kisebb szar legyen. Remélem így már mindenki érti, ennél egyszerűbben nem tudom elmondani :-)
Ha már annyira nincs pénzem inkább bevárom, míg a Pro sima PS4 árban van. Vagy veszem 0%-ra és ezt azok is meglépik, akiknek amúgy telne rá. Sokkal kényelmesebb üres üveg árban törleszteni, úgy, hogy meg sem érzi a családi kassza, mint egyszerre 135k-t elszórni luxusra, mert ez luxus.
60ért megveszed táp+hdmi és játszod. Glóriusz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.16. 08:49:12
Fura egy ajánlat. Nekem mondjuk ingyen se kéne egy még prosztóbb techno... a Pro alatt már nincs gép. Nem létezik. Meghalt.
Milyen régi géppel, és VGA-val?
Mert nálam atombombával sem lehetett leszakítani a fix FPS-ről - szemre 60 felett mindenhol.
//Szerk.: De akár tesztelhetem is (FRAPS) - a játék még telepítve van.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.16. 08:16:00
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Shakespeare-összest egyébként elég olcsón lehet kapni, sokáig kitart, és a kritikusoknál is jól teljesít. Mondjuk tényleg jó is.
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
//Én autók adatait gyűjtögettem --- internet a kanyarban sem volt ---, később meg zenéket. Döbbenetes mennyiségű hangkazettám volt.
Isten áldja a sz*rjáték-bundle-k kitalálóit, így most a fiatalkori bélyeg- és telefonkártyagyűjtés után újabb teljesen értelmetlen hobbinak hódolhatok! 😄
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.05.15. 18:38:16
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.15. 18:28:22
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
BF1 nyilván Prón a legjobb ott van a legközelebb a 60hoz a legtöbb playeres módban és a legnagyobb háborúban.
Doom stabil 60 frém 1-2 helyen lehet pár frém esés, GTA 5 fix 30, FC fix 30 ( feltételezem PS4en is, mert Xboxon is az volt ). Ezek nagyon jó játékok, minőségiek. Sosem voltak kínlódások.