Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Per Aspera Ad Inferi.
Megvolt már de Steamworld Heist is pazar. Vita-ra is behúztam, de egyelőre még csak a Dig végefelé járok.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.16. 21:44:15
//Ziggurat és Beholder, meg a kecskés megvan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.16. 20:23:23
Next PC upgrade: 2022
1$:
Ziggurat
Windward
SteamWorld Heist
BTA:
Kentucky Route Zero - Season Pass Edition
Beholder
Goat Simulator: GOATY (Includes all DLC)
More in 6 days 24 hours
13$:
Owlboy
Illetve ez mellett elég sok minden le van árazva a Humble Store-ban is, Spring Sale van.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mármint origin on the houseban, nem?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.16. 19:32:53
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.05.16. 18:59:24
Ez rossz megfogalmazás. Semminél sem fontosabb, értsd ha jó az élmény és esik szét az nem lesz jó.... A játékélmény adott, ahogy a készítők megálmodták. Ha azt mondja a készítő hogy nesze neked a Halo 5 fix 60 frém, aklkor annak én rettentően örülök, mert nagyon jó volt. Ha azt mondja hogy GeoW4 fix 30 annak is ugyan úgy örülük és ugyan úgy élvezem, a játékélmény tök ugyan az a végén mint amikor a Halo6ot játszottam hiába 30-60 frém. A technikai oldala hibátlan.
Szar teknó tönkrevágja a játékot, lásd Mass Effect PS4 Pron. Még mindig ( 3 peccs után ) is gyatra a frém. Nem is játszok vele, ott rombolja az élményt, hogy mászok az űrhajón 2*2ő terepen és nem 30. Kösz de nem. Majd csak egyszer veszik a fáradtságot és megcsinálják. Mondjuk erre nagyon nagyon jó lesz az MS pénzvisszafizetés garancia! Szerencsére eltudom adni az MEet, mert lemez, de még nem... várom a csodát, hogy jön egy peccs.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.16. 18:56:28
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.05.16. 18:33:25
Why so serious?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha megengedsz egy személyes megjegyzést: Én kifejezetten örülök neki, hogy nincsenek nagy igényeim a gaming terén. Nekem így egyszerűbb megtalálni a szórakozásom sok olyan dologban amin sokan mások simán fennakadnak (sem képi, sem hangzásbeli hatalmas elvárásaim nincsenek...leülök szórakoztat én már elégedett vagyok....Amikor 17 órára beszippant egy 4X játék és arra eszmélek, hogy vasárnap van és másnap mehetek dolgozni azzal mondjuk nem vagyok annyira elégedett...Tudod milyen mostanában történt hétvégi eseményre értem :-D)
Azért hogy tovább boncolgassam a saját nézetemet és kicsit a tiéd is: Szórakoztatás és szórakoztatás közt is van különbség, de ez nálam nem a technónál jön elő, hanem valami megmagyarázhatatlan elemnél, amit én pl. a játék lelkének szeretek nevezni.
Ez multis játékoknál vagy körökre osztott stratégiáknál a csak még egy kört szindromával tudom jellemezni, RPG-knél a csak még egy questet és sorolhatnám. Tehát amikor bele tudsz totálisan feledkezni valamibe akkor ott beüt a nagy betűs SZÓRAKOZTATÁS és én ennek vagyok a rabja, a szolgája és a feltétlen csodálója. Amikor ezt valami el tudja érni, hogy még a kisebb-nagyobb hibáit is elnézed neki, mert annyira leköt, kikapcsol és kiszakít a valóságból na azt nevezem én jó játéknak!
Kicsit eltértem az alapvető kérdéskörtől, de szerintem ez a gondolatmenet pont ide kívánkozott :-).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.16. 17:19:55
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"a játékélmény fontosabb"
Az nekem is rettenetesen fontos. De nem olyan áron, hogy az fizikailag problémát okozzon. Mert nem hiszitek el, de okoz. Egy ilyen mosottfos, 30 frémes cuccnál elég fél óra és a szemem elfárad, simán 3-4x jobban, mint blurmentesen 60 frémmel. Nem utolsósorban pedig egyfajta belső feszültség lesz rajtam úrrá... ez egy kicsit olyan, mintha rá lennél kényszerítve arra, hogy a buszon hátrafelé ülve utazz és csak oldalra nézhetsz folyamatosan. Kibírod. De garantáltan nem élvezed és nem esik jól.
Egyszerűen kellemes a szemnek, idegrendszernek, az elmédnek a folyamatosabb kép. Van aki ennek hiányát jól tűri, van aki kevésbé és van aki nagyon nem. Az utóbbi csoportba tartozom.
"ezen a "szar" konzolokon is bőven el lehet szórakozni"
Gyerekként kint a nádasban nyarakat eltöltöttünk... kb. kellett hozzá 1 db. bot, meg a lábunk. El lehet szórakozni egy doboz gyufával is, csak nem mindegy mennyire minőségi az a szórakozás.
Sokan azt hiszik, hogy csak a hibákat keresem a legtöbb dologban. Pedig ez nem igaz. Egyszerűen láttam már nem egy olyan játékot, ahol megmutatták azt, hogy hogyan kell művelni ezt értékelhető szinten... aztán amikor 1-1 ilyen után, kapod a középszart technóban és belbecsben, akkor nem tudod elhallgatni a hiányosságokat. Főleg az a bosszantó, amikor tudod, hogy ez vagy azt nem lett volna nagy dolog kijavítani, de valamiért nem tették meg. Aztán ha mákod van a 8. patchben megtörténik a csoda.
"Szumma Szummárum: Akkor én se vagyok képbe mert képes vagyok jól szórakozni szar technó alatt is?"
Tottit kérdezd erről, ő kezdett el képben levéssel vagdalózni... csak visszadobtam neki a labdát.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én úgy gondolom egyik sem elítélendő...Ezek csupán preferenciális különbségek. Azt szerintem Totti sem vitatja, hogy ha szebb látványt, stabilabb futást, nagyobb felbontást és egyéb dolgokat kíván az ember azt PC-n kell keresni. De azért ezen a "szar" konzolokon is bőven el lehet szórakozni és néha azért még az állunkat is tudjuk keresgélni (Horizon pl....habár szerintem te abban is fogsz tudni hibát találni...Ami egyébként nem baj, csak én pl. grafikailag nemigen találtam rajta fogást).
Szumma Szummárum: Akkor én se vagyok képbe mert képes vagyok jól szórakozni szar technó alatt is?
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Hol vagyunk a 8K-tól??? FOSPORT <#falbav>#falbav>
Adversus solem ne loquitor
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Amit erösen ajánlott megvenni az a Command & Conquer 3: Tiberium Wars és a Kane Wrath Expansion, a két lehetö legjobb Command & Conquer rész ever. És persze ott van még a Command & Conquer Red Alert 3 + Red Alert 3 Uprising is. Mérföldkövekkel jobb mint az a pocsék félkész fércmunka amit képesek voltak Command & Conquer 4-nek nevezni, még a nevét se érdemli meg annyira szar lett.
Ami a Command & Conquer Red Alert 3-at illeti szintén nagyon jó móka mert a régi szép idökben lenyomtuk mind a 3 kampányt ( amcsi-orosz-japán) Ratgabbal Hard Mode-ban.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.05.16. 11:27:35
Adversus solem ne loquitor
A PS4 játékok árai nagyon jók, ha sale-kor vásárolsz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.16. 11:09:25