Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
<#eljen> <#taps> Köszi! 4-re pályáztam!
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Épp arra kérdeztem rá, hogy milyen régi géppel - mert az újjal (4590 + 1060 kombó) eléggé kizártnak tartom, ha nálam gond nélkül futott full maxon, csak 1680*1050-en.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
<#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Owlboyra ráugrottam. <#worship>
Te jobban ismered a vasat, ott táblázatodban, nem? 😊 Talán az i5 4590 jobban elfogyott, mint az 1060, mert az utóbbin jobban lehet spórolni butítással, de sima options tekergetésnem segített. Azt látom, hogy a Steam-fórumokat is telesírták stutter miatt, de mivel végigjátszottam, már nem foglalkozom vele.
3Error
Holnap 19:00-ig, SG EJ tagoknak és a whitelist-emen szereplő 6db személynek : <#nyes>

(a GOATY kiadás, csak nem találtam gifts-en)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

RatBaG
goat sim, kentucky érdekelne ha van valakinek, cserébe hasonló HB maradványokkal tudok szolgálni.

Per Aspera Ad Inferi.

zorrobomber
Meg az Owlboy meg a Kentucky Route Zero 😊 Fullos +1

Megvolt már de Steamworld Heist is pazar. Vita-ra is behúztam, de egyelőre még csak a Dig végefelé járok.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.16. 21:44:15

IMYke2.0.0.0
Windward érdekelne egyedül.

//Ziggurat és Beholder, meg a kecskés megvan.

Tinman
Fullos be is ugrott. Owlboy az must play. Nincs apelláta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Nem rossz, erősen gondolkodom a BTA-n. Főleg a Kentucky miatt.
grebber
Zigguratot hozzáadva a steamhez kapunk Little Street Racer Giftet
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.16. 20:23:23

Next PC upgrade: 2022

genndy
Humble Indie Bundle 18

1$:
Ziggurat
Windward
SteamWorld Heist

BTA:
Kentucky Route Zero - Season Pass Edition
Beholder
Goat Simulator: GOATY (Includes all DLC)
More in 6 days 24 hours

13$:
Owlboy

Illetve ez mellett elég sok minden le van árazva a Humble Store-ban is, Spring Sale van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Én tudom - de az Electronic Arts úgy látszik nem...

Fpocok
VÓTMÁ.
Mármint origin on the houseban, nem?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.16. 19:32:53

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
https://www.origin.com/irl/en-us/store/free-games/on-the-house: "Medal of Honor™ Pacific Assault" - INGYEN.

wesker24
Ugy látszik mindenkinek azt adja nem csak neked ! 😄 Én is azt a játékot kaptam !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.05.16. 18:59:24
Totti5
"a játékélmény fontosabb"

Ez rossz megfogalmazás. Semminél sem fontosabb, értsd ha jó az élmény és esik szét az nem lesz jó.... A játékélmény adott, ahogy a készítők megálmodták. Ha azt mondja a készítő hogy nesze neked a Halo 5 fix 60 frém, aklkor annak én rettentően örülök, mert nagyon jó volt. Ha azt mondja hogy GeoW4 fix 30 annak is ugyan úgy örülük és ugyan úgy élvezem, a játékélmény tök ugyan az a végén mint amikor a Halo6ot játszottam hiába 30-60 frém. A technikai oldala hibátlan.

Szar teknó tönkrevágja a játékot, lásd Mass Effect PS4 Pron. Még mindig ( 3 peccs után ) is gyatra a frém. Nem is játszok vele, ott rombolja az élményt, hogy mászok az űrhajón 2*2ő terepen és nem 30. Kösz de nem. Majd csak egyszer veszik a fáradtságot és megcsinálják. Mondjuk erre nagyon nagyon jó lesz az MS pénzvisszafizetés garancia! Szerencsére eltudom adni az MEet, mert lemez, de még nem... várom a csodát, hogy jön egy peccs.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.16. 18:56:28

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scooter
Valakit érdekel egy Corporate Lifestyle Simulator? Ingyen adom. Most szerváltam a Green Man Gaming-ről a Birthday Sale-ben. Van egy ilyen Free Birthday Game lehetőség és dob valamit.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.05.16. 18:33:25
Veled vagyok, bár nekem nem csak az igényeken múlik, vaksi is vagyok. Egyszer néztem 60 VS 30 FPS videót és ott láttam valami minimális különbséget. De egy játék hevében baromira nem látom ha leesik mondjuk 50-re 60ról, vagy PS 4en mondjuk 27re. Oké, drasztikus lassulást észreveszem de 30 felett már nemigen. Hála az égnek.

Why so serious?

Tinman
Sajna így van... VR alatt nekem a mai technóval végem lenne. Már le is mondtam róla. Csak akkor tud beszippantani valami, ha nincs olyan tényezõ ami fizikailag nagyon zavar. Számtalan ilyen játék van... szerencsére.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nyilván én azt nagyon jól tudom, hogy te fizikailag nem bírod az alacsony frémet...Nem is szemrehányásnak szántam, sőt az egészet amit írtam nem szemrehányásnak szántam, csak hogy árnyalódjon a kép kissé.

Ha megengedsz egy személyes megjegyzést: Én kifejezetten örülök neki, hogy nincsenek nagy igényeim a gaming terén. Nekem így egyszerűbb megtalálni a szórakozásom sok olyan dologban amin sokan mások simán fennakadnak (sem képi, sem hangzásbeli hatalmas elvárásaim nincsenek...leülök szórakoztat én már elégedett vagyok....Amikor 17 órára beszippant egy 4X játék és arra eszmélek, hogy vasárnap van és másnap mehetek dolgozni azzal mondjuk nem vagyok annyira elégedett...Tudod milyen mostanában történt hétvégi eseményre értem :-D)

Azért hogy tovább boncolgassam a saját nézetemet és kicsit a tiéd is: Szórakoztatás és szórakoztatás közt is van különbség, de ez nálam nem a technónál jön elő, hanem valami megmagyarázhatatlan elemnél, amit én pl. a játék lelkének szeretek nevezni.
Ez multis játékoknál vagy körökre osztott stratégiáknál a csak még egy kört szindromával tudom jellemezni, RPG-knél a csak még egy questet és sorolhatnám. Tehát amikor bele tudsz totálisan feledkezni valamibe akkor ott beüt a nagy betűs SZÓRAKOZTATÁS és én ennek vagyok a rabja, a szolgája és a feltétlen csodálója. Amikor ezt valami el tudja érni, hogy még a kisebb-nagyobb hibáit is elnézed neki, mert annyira leköt, kikapcsol és kiszakít a valóságból na azt nevezem én jó játéknak!

Kicsit eltértem az alapvető kérdéskörtől, de szerintem ez a gondolatmenet pont ide kívánkozott :-).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.16. 17:19:55

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Értheted úgy is, de én úgy értettem, hogy egy kameramozgásokkal bővelkedő játékban már nagyon nem ok a 30 frém. Az, hogy te ennek ellenére élvezed és nem veri ki a szemed, az valamilyen szinten az elvárásokkal összefüggő dolog és most próbáltam annyira PC lenni amennyire csak lehet.

"a játékélmény fontosabb"

Az nekem is rettenetesen fontos. De nem olyan áron, hogy az fizikailag problémát okozzon. Mert nem hiszitek el, de okoz. Egy ilyen mosottfos, 30 frémes cuccnál elég fél óra és a szemem elfárad, simán 3-4x jobban, mint blurmentesen 60 frémmel. Nem utolsósorban pedig egyfajta belső feszültség lesz rajtam úrrá... ez egy kicsit olyan, mintha rá lennél kényszerítve arra, hogy a buszon hátrafelé ülve utazz és csak oldalra nézhetsz folyamatosan. Kibírod. De garantáltan nem élvezed és nem esik jól.

Egyszerűen kellemes a szemnek, idegrendszernek, az elmédnek a folyamatosabb kép. Van aki ennek hiányát jól tűri, van aki kevésbé és van aki nagyon nem. Az utóbbi csoportba tartozom.

"ezen a "szar" konzolokon is bőven el lehet szórakozni"

Gyerekként kint a nádasban nyarakat eltöltöttünk... kb. kellett hozzá 1 db. bot, meg a lábunk. El lehet szórakozni egy doboz gyufával is, csak nem mindegy mennyire minőségi az a szórakozás.

Sokan azt hiszik, hogy csak a hibákat keresem a legtöbb dologban. Pedig ez nem igaz. Egyszerűen láttam már nem egy olyan játékot, ahol megmutatták azt, hogy hogyan kell művelni ezt értékelhető szinten... aztán amikor 1-1 ilyen után, kapod a középszart technóban és belbecsben, akkor nem tudod elhallgatni a hiányosságokat. Főleg az a bosszantó, amikor tudod, hogy ez vagy azt nem lett volna nagy dolog kijavítani, de valamiért nem tették meg. Aztán ha mákod van a 8. patchben megtörténik a csoda.

"Szumma Szummárum: Akkor én se vagyok képbe mert képes vagyok jól szórakozni szar technó alatt is?"

Tottit kérdezd erről, ő kezdett el képben levéssel vagdalózni... csak visszadobtam neki a labdát.

Tinman
Order sztoriban jóval erősebb is... mondjuk a Ryse-nál ezen a téren nem nagy kunszt nagyobbat dobni. Látványban a maga nemében, mind a kettő odacsap, leszámítva persze a köhögős technót. A cover lövölde szerintem simán ott kullog a GeoW nyomában, szóval neked összességében ez szvsz tetszeni fog, ahogy én se temetném ezt el, mint ahogy sokan megtették.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Persze. Mondjuk lesz még legalább 1-2 hét mire belekezdek. Azért vettem már meg most, mert folyamatosan hiánycikk és gyorsan lecsaptam rá, mielőtt megint elfogy mindenhol.
Nézegetem már egy ideje, de nem tudom erről mit gondoljak...Majd egy véleményt szivesen olvasnék erről is, ha szánsz majd ránk pár percet az idődből :-).

? Na most már tényleg ki kell ezt az Ordert próbálnom...Habár nekem a Ryse annyira bejött, hogy kétlem hogy a nyomába tud érni az Order (már csak azért is mert a csapkodást jobban szeretem mint a lődözést).

Csak a teljesség kedvéért vannak nagyon fincsi konzoljáték ajánlatok már elsősorban digitális terjesztés szempontjából és teljesen hivatalos forrásból.

De most ezt kicsit úgy is lehet érteni, hogy aki jól szórakozik a 30 fps mellet is az valamit rosszul csinál. Pedig szerintem sem egészséges ennyire sarkítani a dolgot. Vagy te aki igényled a 60 FpS és a szuperior látványt és van Totti és pl. én akinek a játékélmény fontosabb és jóval megalkuvóbbak vagyunk mint pl. te.

Én úgy gondolom egyik sem elítélendő...Ezek csupán preferenciális különbségek. Azt szerintem Totti sem vitatja, hogy ha szebb látványt, stabilabb futást, nagyobb felbontást és egyéb dolgokat kíván az ember azt PC-n kell keresni. De azért ezen a "szar" konzolokon is bőven el lehet szórakozni és néha azért még az állunkat is tudjuk keresgélni (Horizon pl....habár szerintem te abban is fogsz tudni hibát találni...Ami egyébként nem baj, csak én pl. grafikailag nemigen találtam rajta fogást).

Szumma Szummárum: Akkor én se vagyok képbe mert képes vagyok jól szórakozni szar technó alatt is?

Gratula. 😊 Én még az előző weeb shittel (Nier Automata) se tartok sehol, szóval ez majd július körül tán.

Why so serious?

grebber
Elég szépet dobott a performance-on

Új patch vs régi verzió

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Elárazás volt 😄 Pedig vettem volna, de így.....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Sajnos továbbra sem tökéletes😞 Előtte is 4K@60fps-el ment csak, és most sem tud többet nálam.
Hol vagyunk a 8K-tól??? FOSPORT <#falbav>

Adversus solem ne loquitor

kigyi
A múlt heti javítás nem hozott eredményt? Mint, ha azt olvastam volna valahol, hogy dolgoztak rajt a srácok és kijavították a proci limitet is.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Fogalmam sincs érdekel-e valakit, de Heavy Rain (PS3) és Beyond (PS3) játékokra már nincs szükségem, mind a kettő perfekt... annyira, hogy nem játszottam velük.

Újabb weeb shit.

Scooter
Köszi a kielégítő választ. Én is is így gondoltam. Szóval akkor marad a Tiberium Wars és a Kane Wrath.
wesker24
A Command & Conquer 4 az eddigi legrosszabb rész még ingyen se kell annyira pocsék lett, a lehető legrosszabb rész, amit valaha is megalkottak, semmi köze a Command & Conquer világhoz, teljesen szakított vele elment egy teljesen másik nagyon rossz irányba, és ez lett a veszte, egy félkész csapnivaló, pocsék fércmunka lett.

Amit erösen ajánlott megvenni az a Command & Conquer 3: Tiberium Wars és a Kane Wrath Expansion, a két lehetö legjobb Command & Conquer rész ever. És persze ott van még a Command & Conquer Red Alert 3 + Red Alert 3 Uprising is. Mérföldkövekkel jobb mint az a pocsék félkész fércmunka amit képesek voltak Command & Conquer 4-nek nevezni, még a nevét se érdemli meg annyira szar lett.

Ami a Command & Conquer Red Alert 3-at illeti szintén nagyon jó móka mert a régi szép idökben lenyomtuk mind a 3 kampányt ( amcsi-orosz-japán) Ratgabbal Hard Mode-ban.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.05.16. 11:27:35
Totti5
Az én PCmen nem ment akkor és ott, ezt írtam. Nem kell a boszorkányüldözés, ne reagáld túl, ne told túl, ne vedd sértésnek stbstb.... A Te vagy más SOKKAL JOBB PCje, nyilván sokkal jobb, és sokkal jobban képben vagytok, sokkal jobban rááll a kezetek, és sokkal jobban megoldjátok. Ez van, nekem tökéletes a Horizon 3 Xboxon. Hibamentesen játszottam eddig több 10 órát, ezt meg te fogadd el, vagy beszélgessünk arról hogy miben rossz a játék ( de nem nem a fix 30 vagy fix 60 fps, mert az NEM HIBA )

Moby
Nyilván, nem is erről van szó. Még arról sem, hogy Totti min játszik, az Totti dolga. Csak sírva könyörgöm, ne írj már olyanokat, hogy azért játszod xboxon, mert azon fut tökéletesen, máshol meg nem.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Arty Forza rajongó, aki 1000rezi a részeket én csak koca Forzás vagyok, aki egyet sem játszott végig. Szeretem, mert végtelenül profi és minőségi, de F1el pl többet játszok.

Totti5
Én még azt nem játszom ami rossz. De a Forza mindegyik része kiváló, mint mindig. Pl F1 viszont nem az konzolon, ezért már 2013 óta PCn játszom ( nyilván a kormány support miatt is ). Meg minden mást is, de ezekkel nem is multizok társakkal.

Tinman
Várjuk be már az OLED-et... jelenleg 1.1 milla, lesz ez jobb is. 3-400k körül jöhet 0%-ra :-D

Totti5
Most hogy mondod lehet h az. Na de én nem fogok este a PC és Xbox között rohangálni a házban mert tolunk pár meccs Forzát, majd játszunk Wildlands-el tovább vagy Fifával. De ez is teljesen érdektelen infó számodra, mert téged ez ne korlátoz semmiben, hogy én min játszok és hogy.

Tinman
A hozzuk ki a legtöbbet elv azokra vonatkozik, akiknek belefér. Azokra akik megtehetik, telik rá. Megtehettem volna én is, hogy day1 veszem a Pro-t, de egyszerűen más helyre szántuk az árát. Így nekünk rohadtul kényelmes és abs. nem buktam az árán semmi azért, mert 0%-ra vettük. 134k volt a gép + 15k értékű bontatlan PS4 controller. Effektíve 119.000 Ft-ba került! És tényleg vicc a havi törlesztő úgy, hogy még egy csúcs mikro + hűtő is beugrott. Utóbbihoz kaptunk 10k vásárlási utalványt is. Ennél jobb dealt nem tudok elképzelni. Néztem a mikro + hűtő árát előtte árgépen. A mikro esetében egy full noname bagázs 2k-val adta olcsóbban, de a szállítás miatt ez az összeg el is veszett volna. A hűtőt meg eleve akciós áron vettük, nem volt párja árgépen sem, viszont mindenhol szórták rá a 5 csillagot... és tényleg... remek vas, alig fogyaszt, csendes, iszonyat jól hűt, friss benne minden.

A PS4 játékok árai nagyon jók, ha sale-kor vásárolsz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.16. 11:09:25

Totti5
Nincs 4K Tvm, így nem opció jelenleg. Majd ha lesz biztosan ki fogom játszani azon is, de köv. Xboxon és nem PCn.

Tinman
Én is jól tettem, hogy bevártam a superior PC-s verzát. Viccen kívül: Életem egyik legjobb sandbox élménye volt.

Tinman
Abs. nem akarom Tottit bántani, de ha én is ennyire nagy Forza rajongó lennék, addig bővíteném azt a nyamvadt PC-t, amíg nem fut a lehető legjobb minőségben rajta a cucc. Főleg, hogy Totti azért meg is tehetné...