Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.18. 14:38:43
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Injustice 2 Ultimate Edition Xbox One - 98.39€
Egyszer kell az embernek letölteni, és nem neked kell ásózni a biteket, szóval ez még mindig sima fanboykodás. Na meg kitalálták már a preload fogalmát, fingom sincs hogy ennél a játéknál/konzolon van -e ilyen, de ha nem lenne én akkor se dőlnék a kardomba, belövöm éjszakára és reggel lehet tolni.
Nincs kedvem 40-50GB-okat töltögetni + az Ultimate a teljes kiadás lett volna (minden jövőbeni karaktert tartalmaz), egy összegben.
Gy.k.: hülyeség előrendelni, ráadásul dobozost.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.18. 13:36:43
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Így vásárolj eredeti játékot 2017-ben...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.18. 13:27:50
Why so serious?
Valószínűleg egy Sony Interactive Entertainment által kiadott játék jönni fog PC-re. Álmodozz csak, királylány. Ez nem Microsoft. 😊
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.05.18. 10:20:54
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Adversus solem ne loquitor
Nem. Nem akartam. Sőt: konzolt alapvetően nem akartam.
Most már viszont van annyi cím, ami érdekel is, hogy érdemes legyen elmorfondíroznom a vásárláson, és a jobb exkluk utáni kajtatáson... Mondjuk 2018 karácsonyáig...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Adversus solem ne loquitor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Why so serious?
Jobb mint a 25-30 fps? Naná! Messze van a tényleg folyékonytól? Nagyon!
Bal sarok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Próbálkoztam egyébként 30 vagy 50 fps-re belőni (50 Hz-et is tud a tévém), 720p-ben is, de sehogy sem volt teljesen stabil. Elhiszem, hogy téged nem zavar, még az is lehet, hogy nálad jobban teljesít, de nálam ezért ment a fekete pont a Cryteknek. Nem azért tűnt fel az egész, mert kiírattam a frametime-okat, hanem zavart, és azért méricskéltem, lássam, mi fogy el, mi lehet a megoldás.
Az is lehet, hogy a játék saját vsyncje rossz, bevallom, azzal próbálkoztam, lehet, hogy driverből jobban ment volna.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.05.17. 18:24:07
A videóban:
* God of War
* Uncharted: The Lost Legacy
* Death Stranding --- nagyon érdekel!
* Days Gone
* Red Dead Redemption 2
* Detroit Become Human --- nagyon érdekel!
* The Last of Us: Part II
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.17. 18:23:52
Azt láttam, hogy 58,9 és kerek 60 között ingázik. Mást nem nagyon.
Csak azt ne mondd nekem, hogy az 1,1 FPS lefelé az gáz...
//Nyilván ezen felül a másik videóban, vagy akár ebben az elsőben komplett megállás is lehetett, és én kihagytam... szóval, legyen: elhiszem, hogy szar az élet egy 4590 és GTX 1060-al, ha Ryse-ről van szó.
4690 + 390 mellett én nem tapasztalok/tam ilyesmit. Pedig, multiban is játszom.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship> a felajánlásokra. Az INSIDE-ra voksolnék egyet, ha nem baj...
Humble Bundle kulcs. Vasárnap este 6-ig, SG.hu+whitelist részére, lvl2 contri. Sok szerencsét!
Humble Bundle kulcs (mondtam hogy INSIDE-ból szórok majd ki párat ha akciózzák <#kacsint>#kacsint>). Vasárnap este 6-ig, SG-EJ+whitelist részére, nincs contri. Sok szerencsét!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hát azért ez nem volt rossz! Csessze meg a Ready@Dawn, hogy nem nagyon van esély a folytatásra. Rebesgették ugyan, de szvsz nem lesz abból semmi. Pedig kreáltak egy tök baró világot, pazarul kidolgozták, karik is jók, sztori is teljesen okés. Jó oké, a technóval, meg a nem éppen tengermély gameplay-el kellett volna még mit kezdeni, de egyszerűen nem tudom rá azt mondani, hogy ez egy moslék volt, nem érdekelt és nem élveztem. Az élvezetet persze nagyon taposta minden másodpercben a 30 frém, a 2 csík, meg a blúrolt kép, de míg ennek ellenére is egész jó volt. Szerencsétlen még a lepergő creditsbe is beleszaggatott :-/
Ez a játék tökéletes arra, hogy 3-5 nagyobb etapban meló után letold. A kezdő 18.000 Ft-os árát (kinyomoztam, tényleg ennyi volt!) a büdös életben nem éri meg, az beteges lehúzás, de ha 8-9k körül nyit,0 simán azt mondom egy patront megér annak, akinek telik rá... akcióban meg főleg, 4 dollárért meg nem kérdés. Ahogy már írtam, ha a tuskó Gears of War szerethető single résszel bír, akkor ez is bátran bevállalható. Nyilván nem éri utol gameplay-ben, de nem untam kicsit sem a harcokat, 3-4 helyszínen meg egész húzósra is sikeredett.
Újra soha nem tolnám, de a folytatásért most adok látatlanban 5k-t.
közben szomorúan konstatáltam a számlaegyenlegem, de akkor is meg fogom venni
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.17. 14:11:55
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/