Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Veszel fémtokot, nyomtatsz rá, kiírod a BD-t, berakod a tokba. ízipízi
Dzsini
Warezban van fémtokos változat?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

TBTPumpa
Mindegy már, így jártak (nekem a fémtokos Ultimate kiadás kellett volna, nem egy digitális kulcs). Vásárló vagyok, teljes áron, eredeti játékot szeretnék vásárolni (egy adott kiadásban már hónapok óta előrendelve ) és erre nincs lehetőségem. Ha nem kell a pénzem úgyis jó, csak akkor ne sírjon egy kiadó sem (a sz@r pénzügyi negyedév miatt/warez miatt), ha nem adnak lehetőséget a vásárlás ilyen módjára.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.18. 14:38:43

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Az semmi. Nekem vicc 20 megabites nekem van és a foslassú PSN-rõl se nagy kaland lemarni a 40 gigás címeket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Irigykedem... Nekem még 2 év mire árban bevállalható lesz. Jó lenne rá egy 50% salekor :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Megnéztem a kedvedért, már több mint egy hete lehet preloadolni a 26.82GB-ot <#wink>

Fpocok
Megvolt első ragequitem The Surgeben 😄 Plusz elakadtam MEGINT.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Van digitben is, és olcsóbb is mint a dobozos:
Injustice 2 Ultimate Edition Xbox One - 98.39€

Egyszer kell az embernek letölteni, és nem neked kell ásózni a biteket, szóval ez még mindig sima fanboykodás. Na meg kitalálták már a preload fogalmát, fingom sincs hogy ennél a játéknál/konzolon van -e ilyen, de ha nem lenne én akkor se dőlnék a kardomba, belövöm éjszakára és reggel lehet tolni.

TBTPumpa
Köszönjük Emese!

Nincs kedvem 40-50GB-okat töltögetni + az Ultimate a teljes kiadás lett volna (minden jövőbeni karaktert tartalmaz), egy összegben.

zorrobomber
Helyesbítenék: így rendelj elő eredeti dobozos játékot 2017-ben. Merhogy ugye kulcsot fogok oszt veszek neked most rögtön ha kell, sőt, ha akarod még rá is dobok neked pár ezer forintot, hogy ne legyen túl olcsó, ha esetleg erre áll a cerka 😊

Gy.k.: hülyeség előrendelni, ráadásul dobozost.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.18. 13:36:43

Csak azt mondom hogy nem érdemes rá számítani. Ha jól tudom, Kojima az összes Metal Gear részt akarta PC-re, aztán látod mi lett belőle. Az 1. rész van PC-re, de a konzolos verzió sokkal jobb, a 2. rész is van, de ott az irányítás borzasztó, a 3. részt meg se csinálták már, a 4. rész pedig konkrétan csak PS3-ra jött. Az 5. rész jött mindenre, de az olyan lett, amilyen.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Injustice 2 Ultimate előrendelésem volt több helyen. Egész nap csöng a telefonom, hogy nem tudják teljesíteni a megrendelésem, mert a vártnál kevesebbet kapott minden hazai bolt és hogy vegyem meg a sima változatot, mert az tuti lesz.

Így vásárolj eredeti játékot 2017-ben...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.18. 13:27:50

Végülis csak maga Kojima nyilatkozta, hogy "majd egyszer a jövőben" lesz PC-re is. Lehet ez azóta változott, de elhangzott ilyen. Amúgy meg tökmindegy, max beszerzem PS4-re.

Why so serious?

"Death Stranding valószínűleg lesz PCre is"

Valószínűleg egy Sony Interactive Entertainment által kiadott játék jönni fog PC-re. Álmodozz csak, királylány. Ez nem Microsoft. 😊
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.05.18. 10:20:54

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Scooter
Köszi az SteamWorld Heist-et és a fantasztikus Owlboy-t! <#eljen>
Moby
de azt tudtuk a bejelentés pillanatában is 😊

Adversus solem ne loquitor

Lost Legacy augusztusban jön. Mondjuk a többinek tényleg nincs még (pontos) megjelenési dátuma.
Moby
Addig _TALÁN_ megjelennek a videóban látható játékok. Kivéve deathstranding. Az szvsz csak ps5-re leghamarabb 😄

IMYke2.0.0.0
" Akkor még nem akartál? 😊"

Nem. Nem akartam. Sőt: konzolt alapvetően nem akartam.
Most már viszont van annyi cím, ami érdekel is, hogy érdemes legyen elmorfondíroznom a vásárláson, és a jobb exkluk utáni kajtatáson... Mondjuk 2018 karácsonyáig...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Fél éve is pont ezeket mutogatták (mínusz RDR2). Akkor még nem akartál? 😊

Voltan
Haháááá, ideje már! 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Most már nekem is...Hát én be akartam lépni, mert 11 óta én nem voltam belépve :-P.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Nálam teljesen jó a steam ki se léptem belöle !
Nálatok se lehet belépni a steambe?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Október 17

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Nekem ez untig elég. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
De 2x ugyanazokat a címeket nem kéne mutatni, lássunk valami újat is . Ami persze biztosan lesz, én azokat várom. Bloodborne 2 hype 😄

PSN ID.: Beegabor

MarkBlade
<#eljen><#worship>
darkSectorxxx
Hát igen, brutális a paletta.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
<#worship>
Death Stranding valószínűleg lesz PCre is de amúgy igazad van, én is emiatt vettem.

Why so serious?

A bal sarok tud ilyet írni, de hogy a kijelző hogy jelenít meg ennyit, azt nem tudom 😉 Ez egy átlagérték, de közben valahol el kell veszíteni egy teljes frame-et, azt pedig megérezni. Ha folyamatosan döccentget, akkor folyamatosan. Márpedig a "persecundum" azt is jelenti, hogy majd minden másodpercben megesik, az pedig elég sűrű.

Jobb mint a 25-30 fps? Naná! Messze van a tényleg folyékonytól? Nagyon!
genndy
Hogyne.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
"(nincs 58,9-es fps, ha 60 Hz-es a kijelző 😉."

Bal sarok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az a baj, hogy ha egy pillanatra eldobja a frame-et, akkor sem lesz folyamatos (nincs 58,9-es fps, ha 60 Hz-es a kijelző 😉. Vannak egyébként ennél rosszabb részek is a videókban, melyek ráadásul még szinte a legjobban futó részeken készültek.

Próbálkoztam egyébként 30 vagy 50 fps-re belőni (50 Hz-et is tud a tévém), 720p-ben is, de sehogy sem volt teljesen stabil. Elhiszem, hogy téged nem zavar, még az is lehet, hogy nálad jobban teljesít, de nálam ezért ment a fekete pont a Cryteknek. Nem azért tűnt fel az egész, mert kiírattam a frametime-okat, hanem zavart, és azért méricskéltem, lássam, mi fogy el, mi lehet a megoldás.

Az is lehet, hogy a játék saját vsyncje rossz, bevallom, azzal próbálkoztam, lehet, hogy driverből jobban ment volna.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.05.17. 18:24:07
IMYke2.0.0.0
"Sony E3 2017 Teaser - "Brace Yourselves"" --- ezért akarok PS4-et:

A videóban:
* God of War
* Uncharted: The Lost Legacy
* Death Stranding --- nagyon érdekel!
* Days Gone
* Red Dead Redemption 2
* Detroit Become Human --- nagyon érdekel!
* The Last of Us: Part II
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.17. 18:23:52

Scooter
Nekem csak az alap Dying Light van meg. Szóval csak a The Following kéne. Tehetek rá?
IMYke2.0.0.0
Belenéztem az elsőbe --- nem sok kedvem volt végignézni, ahogy a többit sem.
Azt láttam, hogy 58,9 és kerek 60 között ingázik. Mást nem nagyon.
Csak azt ne mondd nekem, hogy az 1,1 FPS lefelé az gáz...

//Nyilván ezen felül a másik videóban, vagy akár ebben az elsőben komplett megállás is lehetett, és én kihagytam... szóval, legyen: elhiszem, hogy szar az élet egy 4590 és GTX 1060-al, ha Ryse-ről van szó.
4690 + 390 mellett én nem tapasztalok/tam ilyesmit. Pedig, multiban is játszom.

IMYke2.0.0.0
//Csak így jelzem, semmiféle grebber-effect: nagy "kár", hogy a Dying Light-ot nem 2 nappal ezelőtt dobtad fel... <#vigyor1> --- megvettem magamnak hétfőn.

<#eljen><#worship> a felajánlásokra. Az INSIDE-ra voksolnék egyet, ha nem baj...

Scooter
<#eljen><#taps><#eljen>
genndy

Humble Bundle kulcs. Vasárnap este 6-ig, SG.hu+whitelist részére, lvl2 contri. Sok szerencsét!

Humble Bundle kulcs (mondtam hogy INSIDE-ból szórok majd ki párat ha akciózzák <#kacsint>). Vasárnap este 6-ig, SG-EJ+whitelist részére, nincs contri. Sok szerencsét!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sajnos nem kizárt, nálam legalábbis nem volt az. Egyébként nem Frapsszel érdemes mérni, hanem akkor már inkább RTSS-sel.

Mutatok két tesztet a YouTube-ról: itt egyik, itt a másik. Ez meg stutteringes topik a Steam fórumáról.

Tinman
Volt egy kicsi hátra még Order 1866 végéig, azt is letudtam.

Hát azért ez nem volt rossz! Csessze meg a Ready@Dawn, hogy nem nagyon van esély a folytatásra. Rebesgették ugyan, de szvsz nem lesz abból semmi. Pedig kreáltak egy tök baró világot, pazarul kidolgozták, karik is jók, sztori is teljesen okés. Jó oké, a technóval, meg a nem éppen tengermély gameplay-el kellett volna még mit kezdeni, de egyszerűen nem tudom rá azt mondani, hogy ez egy moslék volt, nem érdekelt és nem élveztem. Az élvezetet persze nagyon taposta minden másodpercben a 30 frém, a 2 csík, meg a blúrolt kép, de míg ennek ellenére is egész jó volt. Szerencsétlen még a lepergő creditsbe is beleszaggatott :-/

Ez a játék tökéletes arra, hogy 3-5 nagyobb etapban meló után letold. A kezdő 18.000 Ft-os árát (kinyomoztam, tényleg ennyi volt!) a büdös életben nem éri meg, az beteges lehúzás, de ha 8-9k körül nyit,0 simán azt mondom egy patront megér annak, akinek telik rá... akcióban meg főleg, 4 dollárért meg nem kérdés. Ahogy már írtam, ha a tuskó Gears of War szerethető single résszel bír, akkor ez is bátran bevállalható. Nyilván nem éri utol gameplay-ben, de nem untam kicsit sem a harcokat, 3-4 helyszínen meg egész húzósra is sikeredett.

Újra soha nem tolnám, de a folytatásért most adok látatlanban 5k-t.

zorrobomber
😞

közben szomorúan konstatáltam a számlaegyenlegem, de akkor is meg fogom venni
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.17. 14:11:55

Netflix és Witcher. Ezt a kombinációt nehéz lesz elrontani. <#taps>
Kicsit off, de bejelentették a Netflix-es Witcher sorozatot. Most annyira boldog vagyok! ^^ Link

Voltan
Na, ez egy fullos kis csomag. Este be is rántom a teljeset. Néhányat már bevallom, teszteltem virágbolti verzióban, erre vártam 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kigyi
Na, ha már beszéltünk róla megnéztem a FH3-at, hogy javult-e nálam a helyzet és igen elmondhatom, hogy javult. Ugyan csak FHD-ban tolom, de itt is észre lehetett venni eddig, hogy meg van a 60 fps, de mellette nem túnik folyamatosnak a játék. Most sokkal jobb a helyzet szinte már folyamatos. Ultra beállítások mellett vsync nélkül is játszható lett. Nálam ugye erős GPU limit van, de mit lehet tenni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

3Error
FONTOS !
Véletlenül (noti és touchpad), a Kentucky-t elrontottam és mások is jöttek akiknek nem kellene. Javítom, de ehhez újra jelentkezni kell rá, sorry...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MarkBlade
<#worship>