311803
  • IMYke2.0.0.0
    Így lép fel a bosszúból lepontozás ellen a Steam
  • IMYke2.0.0.0
    "A hétvégén ingyenes az Overwatch

Szeptember 22-től 25-ig Xbox One-on, PS4-en és PC-n is ingyenesen játszható lesz az Overwatch. Ez azt jeleneti, hogy a teljes felhozatalt elérhetjük, vagyis mind a 25 hőst és a 16 pályát.

Ahogy az lenni szokott, ha később úgy döntünk, hogy megvesszük a játékot, akkor a kinyitott cuccaink átmentődnek a próbaverzióból."
  • Scooter
    Oké, itthon semmi gond nincs a Killing Floor 2-vel. Biztos a munkahelyi gépet nem szerette. Ahogy írja is az steam, hogy az integrált szutykokat nem támogatja. Bár nem tudom, hogy a telepítésnek mi köze hozzá, de lehet, hogy a végén telepítette volna a VGA-hoz való cuccokat és mivel nem talált normális videókártyát így nem ment tovább.
  • Tinman #293678
    SQJ (nyugodjék békében) azért mondjuk ki egy kicsit magának is generálta a problémát. Sok kaja, nulla mozgás, rengeteg meló, sok gaming, kevés alvás és eleve nem is optimális egészséggel indult és azon csak rontott az életmódjával. Sokat. Mikor kapcsolt már gyak. késő volt. Érezni lehetett a beszélgetéseink során, hogy már kicsit be is volt parázva. Pedig bőven időben szóltam neki, hogy vagy beleáll az egészséges életmódba és ezerkettővel tolja, vagy nagyobb zűrbe keveri magát. Végtelenül sajnálom. Remek ember volt.
  • Tinman #293677
    Na igen... én közben kimegyek egy céghez, ott hálózatozok, meg az összes többi IT szarság és mire visszamegyek az irodába kipotyogtak a kártyák :-)
  • Tinman #293676
    Dettó hasonló a munkám.

Ha egész nap csend van, akkor is ott kell ülnöm 8:00-tól 17:00-ig. Ha van meló az rám van bízva mikor csinálom meg, de ha nem csinálom meg azért több oldalról is kapNÁM a fejmosást. Így néha azért durva túlórák is befigyelnek, de cserébe néha még egy Heroes 2-re is van idő.
  • zorrobomber
    Oké, de te kifarmolod, grebber meg játszik a játékokkal, utána meg fikázza őket. Ez számomra munka (lenne).
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.20. 20:30:11
  • Tinman #293674
    Nem értek hozzá, de mióta ez a kártyás putri van, azóta 0 "munkával" 400 euro felett hozott. Nem egy láda business, de a semmiért nem rossz. Igaz én soha nem adok el 0.01-ért kártyát. Ha kell kivárom, míg 0.02-t nem keresek rajta :-D

A 0.01-es eladással az a bajom, hogy a Steam többet keres rajta ilyenkor, mint az eladó, amit nem fair. (0.03-as eladási árat jelent ez ugye.)
  • darkSectorxxx #293673
    Bármennyit veszel nem betegség.
    max ez a fő hobby-d, amire költesz.
    Valamire kell költeni, játék, film, zene, cgi, pia, drog, kaja, család, élet bármi...ez is egy költekezési forma.

Sokfelé keveset, vagy kevés felé többet költeni? semmi különbség...mindannyian ugyan olyanok vagyunk. :D
  • darkSectorxxx #293672
    Az így van, hogy van akinek fontosak bizonyos játékok, van akinek nem fontos , hanem egyformán bizonyos mértékben igényli őket.
    Ez valóban emberenként váltakozik.

Ahogy pl a filmeknél, valakinek mindegy miket és mennyit néz, én fanatikus, pl bogarászom a legutolsó szenny horrorfilmet is kóreából vagy honnét, mert nagyon érdekel.
    De pl an aki kijár szurkolni focimeccsekre stb, engem meg néha ha megy a tv-ben és unatkozom, nézem, ha nem és kihaygom, az sem veszem észre.

Ez egy normális jelenség.
    A gamer hobby, azon bellüli akár stílusokhoz való rajongás stb.

Ez lehet más területen is más hobby-nak köszönhetően.
    Mondhatjuk kockulásnak is...az sem feltétlen jelent egy negatív dolgot, egészségesen is lehet valaki kocka...
    Sokszor télleg ezért vitázunk sok dolgon, mert valakit valami jobban érdekli mint mást, és lehet valakit mert jobban érdekli feljebb emeli mint kéne, a veszélye fennáll, de ezt sajnos soha nem lehet kideríteni, mert nem létezik e területen opcionális mérce. :)
  • jarlaxxe
    Én se tartom beteg dolognak, hogy évente veszek 2-3 játékot teljes áron, böven belefér a büdzsébe.
    Ezekkel érdekes modon sose szoktam befürödni, ellenbe a bundleba vett játékokkal amikböl már rengeteget kukáztam pár óra szenvedés után.
  • grebber
    "Ha nem érdekelne elengednéd a füled mellett." Jaja iskolákban is milyen jól jött hogy a kuss volt meg a tűrés... látták, hogy ezt lehet basztatni mert nem zavarja toljuk nagyobb kreténbe ellene... Biztos nem fogom szó nélkül hagyni.

"Az elmúlás neked vallási fanatizmus???? " Valamit félrenézhettél... Az hogy te minden létező dolgot végig akarsz játszani (EZEK FUCKING SZAROS DIGIT JÁTÉKOK) mert mi lesz ha nem ...segítek nem lesz világvége így nem kéne hogy zavarjon senki.... Egyszer mindenki meghal ez ellen senki sem tehet.
    Számomra érthetetlen ,hogy eggyesek milyen nonplusz ultra szintre tudnak emelni játékokat.... itt a baj forrása... Én tolom őket néha néha jó jó ,de ennyi nincs mögöttes tartalom nem érdekelnek olyan szinten ,hogy ilyenekben gondolkozzak mi lesz ha meghalok...semmi meghaltam az lesz.

Semmiféle magas ló nincs..ezt megint csak te halucinálod be. Leírt egy faszságot ami megint nem igaz rám de csak nyomatja. Én meg szépen válaszoltam.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 19:19:28
  • darkSectorxxx #293669
    Egy biztos, ha jön egy The Last of Us, vagy God of War, vagy Uncharted, nincs az az Isten, hogy kihagyjam, inkább akkor spórolok valami más hobby-mon.
    Nekem pl személyszerint ezek kihagyhatatlan dolgok.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 19:17:35
  • ratgab
    "Na ez meg már már valami vallási fanatikusság" Az elmúlás neked vallási fanatizmus???? SQJ is vallási fanatizmusból távozott egy jobb világba???

Úristen na most fejeztem be....Veled nem lehet értelmesen beszélni (vagy nem sikerült felfogni a leírtakat, de egy kutya).

"Halkan mondom nehogy megijesszen a tény" Na ettől a magas lóról indított pötss beszédtől nyílik ki mindig a bicska a zsebemben. Gratulálok megint hozod a formád. Befejezem veled mára az eszmecserét, mert mindjárt elküldelek melegebb éghajlatra.
  • darkSectorxxx #293667
    Van ebben is valami, az élet kiszámíthatatlan tud lenni.
    Fene tudja, az biztos, hogy én is pár éve leálltam azzal hogy megvegyek olyan játékokat amikkel nem játszom, sajnos még most is néha becsúszik 2-3 cím, ami unalomba fullad, azt soha többet nem állok neki....:( (ezt most független a témától írom, nem utalgatás akart lenni, embere válogatja mit hogyan csinál)

SQJ pedig nyugodjék békében, emlékszem még rá én is...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 19:13:45
  • ratgab
    Oké, ez így rendben van. De mióta nem basztatlak azóta is rendszeresen beírod ezt a beteg dolgot (annyira nem érdekel senki, de azért visszaszurkálsz ahol tudsz :-D, Ergó mégis érdekel). Nem tudom miért teszel úgy, mintha nem érdekelne semmi, mikor láthatóan mégis érdekel. Ha nem érdekelne elengednéd a füled mellett.

Azt, hogy mi kérünk valamit, vagy én vagy bárki más az még nem parasztság. A parasztság már ok-okozat függvénye. Én már leírtam tőlem miért kaptad amit kaptál (stílus miatt semmi más miatt...soha nem bírtam ha lekezelően nyilvánulnak meg felém. Ez van nem bírom ki szó nélkül). Ne tegyél úgy mintha áldozat lennél mert nem vagy az. :-)

Ha senkinek és semminek nem akarsz megfelelni akkor ne csodálkozz ha mások se akarnak onnantól kezdve neked megfelelni (innen kezdődnek általában a viták).
  • Shep
    Látom megint a dimenzió ugrást próbáljátok megvalósítani :)
  • grebber
    Amikor valakit anyáznak az nyilván visszaanyáz én csupán azt adom amit kapok ennyi.... Biztos nem fogom szó nélkül hagyni..Én jobb helyzetbe vagyok mert 876 ezren írnak ellenem én meg csak lökhetem a nagyvilágba általánosan azt a parasztságot amit kapok..legalább nem kell személyreszabottan majd kiválogatjátok ami illik rátok.

Halkan mondom nehogy megijesszen a tény: Aki nem költ semmire az nem lesz a pénzze ellensége sohasem.

"Ki tudja, hogy ha várok egy jó árra lesz-e módom még játszani az adott játékkal. Inkább én nem kockáztatok és ha megtehetem akkor és ott begyűjtöm az élményt" Na ez meg már már valami vallási fanatikusság (amiben csak jelzésképpen szintén nem hiszek és nem érdekel). Pont le**arom ha nem tudok majd letolni valamit ugyis ingyen volt akkor meg kit érdekel...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 19:05:07
  • ratgab
    Türelmetlenség említésekor tudod ki jut eszembe mindig? Sir Quno Jedi (nyugodjon békében...)! Ki tudja, hogy ha várok egy jó árra lesz-e módom még játszani az adott játékkal. Inkább én nem kockáztatok és ha megtehetem akkor és ott begyűjtöm az élményt. Nyilván hörcsögéknél azért előfordul, hogy valami megvételre kerül és nem kerül rá sor na annak nincs értelme.

Én SQJ mentalítás híve vagyok és leszek ha játékokról van szó. Addig játszom amíg játszhatok.

Mi is volt SQJ aláírása? Élj úgy, hogy amikor lepereg életed filmje minél több AAA játék végigjátszását vetítsék le (vagy talán valami hasonló...vagy keverem valaki más aláírásával de nincs is jelentősége).
  • zorrobomber
    Köszi, én is így látom hogy másokon számon kéri az empátiát, miközben benne egy csepp sincs. Ha bennem nem lenne empátia, akkor nem próbálnám elmagyarázni neki, hogy valójában ő is a saját pénze ellensége...
  • ratgab
    Mindenféle vitagerjesztési indok nélkül: Te azzal nem közösítesz ki másokat, hogy betegnek titulálod őket amiért ők másképp vásárolnak mint te? Te ezzel nem próbálod meg az ő látásmódját valamiféle negatív tulajdonságként megbélyegezni? Te nem akarsz mindenkit aki 0 day vásárol vagy többet ad ki a játékért mint te valamiféle módon lenézni a "szűk látókörűségéért"?

És gyakorlatilag ezzel a mentalitással nem pontosan megfelelsz annak a trendnek amit amit te problémázásként említesz ebben a hozzászólásban is? Csak te az egyik oldalról közelíted meg, a másik meg a másik oldalról, de ugyanúgy nem értitek meg egymás mentalitását?

Mindezek alapján meg az a rossz hírem, hogy pont ugyanolyan vagy mint bárki más, akár én is. :-) Sajnálom, de közénk tartozol. :-)
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.20. 18:54:59
  • darkSectorxxx #293660
    A türelmetlen jelzőt adom, legalábbis én biztos hogy ha Pre-order-ezek van bennem türelmetlenség, sokszor este fent maradok nézem a visszaszámlálást. :D

Az hogy beteg lenne valaki? Így nem adom, "mert egy játék annyit ér mindig, amennyire a játékos tartja", vagyis ha éppen úgy van akkor 100 ezret is érhet valami. :)
    Én mindkét oldalt élem egyszerre, a türelmetlen pre-order-es oldalamat és a fukar, várakozós, sale-s oldalamat is....megférnek együtt egy testben. :D
  • darkSectorxxx #293659
    Abban igazad van, hogy senki nem ismer annyira hogy tudja mit érzel, hogyan élsz stb, csak az itteni dolgokból következtet mindenki.
    Ennyire nem ismerjük egymást, velem is előfordul, hogy olyanokat kapok, amiről fingom sincs hogy jutott másnak eszébe. :D

A többi ember nem kell hogy érdekeljen, sőtt én is olyan vagyok, hogy szarok a trendekre, mi jó, mi nem, azt veszem ami érdekel, azzal játszom ami érdekel, annyit, amennyihez kedvem van.
    Csak mivel nem ismerek senkit, nem ítélkezem senki felett, ezért én általánosságban beszélek.... :)
  • Dzsini
    "olyan nincs hogy nem dolgozol egy melóhelyen" - akkor még nem láttál állami munkahelyeket :)
  • ratgab
    Neked is ugyanazt tudom mondani, mint Zorronak. Annyira fölöslegesen próbálsz neki bármit elmagyarázni, más érvet felvonultatni, más irányból megvilágítani dolgot. Ő kitalál valamit és az szerinte úgy van. Mondhatsz bármit.

Szerinte aki 0 day vásárol türelmetlen, a pénze ellensége és ez alapján aki így tesz az egy beteg ember. Innentől kezdve meg nem fogsz tudni neki olyat írni amitől megváltozna az álláspontja. A téma állandó újragerjesztése meg totál értelmetlen innentől kezdve.
  • grebber
    "mert mindenki amit csinál azzal semmi probléma" WHAT? Ahogy én élek mások képtelenek felfogni , szóval csak proboblémáznak ezen. Ha valaki nem a saját klonjuk már a kiközösités megy mert ez trendi...

"Én mindig általánosan igyekszem látni a dolgokat. :) " Ezzel van a baj... kit érdekel a többi ember? A saját magam utját járom nem akarok senkihez semmihez tartozni utánozni ,követni ,trendeknek megfelelni ....az van amit én akarok és amit én döntök..
  • darkSectorxxx #293655
    Ha egy szobában munkahelyen ülsz napi 8 órát, akkor a te melód az üldögélés, és vagy szellemi munka,a figyelés....olyan nincs hogy nem dolgozol egy melóhelyen.
    Vagy ha ezt annak tekinted, akkor kicsit sarkítva vehetjük így...akkor lenne jó ha otthon feküdnél és úgy jönne a fizetés.
    De értem mit akartál ezzel mondani. :D
  • darkSectorxxx #293654
    De nem mondta senki, csak azt mondtam, hogy magyarul teljesen felesleges a vita, mert mindenki amit csinál azzal semmi probléma, mindaddig, míg nem hozzátok közös nevezőre. :D

Nem probléma az amit mondasz, csak azt mondom, hogy a türelmetlenséggel sincsen probléma, nem értelmetlen a teljes ár sem, annak pontosan megvan az iparban a szerepe, annélkül rosszabb időket élnénk, íyg is szar már, ettől jobb úgysem lesz, max szinten tartani lehet ami van.

Vagyis mindenkinek igaza van abban amit csinál, de szemben állítani nem lehet a 2 dolgot...Szerintem, nem rólad beszélek, hanem általánosságban szoktam beszélni, hiszen nem rólad vagy rólam van szó, hanem én globálisan tekintek a témára.
    Most az egy dolog, hogy ha ti egymást veszitek alapul...Én mindig általánosan igyekszem látni a dolgokat. :)
  • zorrobomber
    Azért fizetnek, hogy itt meresszem a seggem az irodában. Értsd: bent kell ülnöm 8 órát akkor is ha nincs munka. Korábban akkor jöttem/mentem amikor akartam, csak legyen megcsinálva a dolgom. Szerződés szerint ez még mindig így van, de "biztonsági" okokból van belépőkapu ami méri mennyit vagy bent. Otthonról dolgozás szintén meg lett nyirbálva, éljen a 21. század. Ja és az a pletyka járja, hogy igazából nem belépőkaput akarnak, hanem valami még szigorúbbat, pl. számítógép monitorozás.
  • ratgab
    Annyira fölöslegesen vitázol vele egyébként. Leírja amit szeretne és kész. Ha meglátásom van maximális kultúuráltság megtartása mellett hozzászólok, de ennyihez próbálom magam tartani.

Mi élünk és költünk a hobbinkra ahogy gondoljuk, ő meg ahogy gondolja. Nem fog megváltozni kár nekifogni a megtérítési kísérletének. :-)

Ha meg olyat ír ami nem tetszik tényleg csak átugrani tudjuk. Így nyugodtabb mindenki...Én meg főleg :-).
  • darkSectorxxx #293651
    Ja értem, hogy nem órabérben.
    akkor viszont rosszul fogalmazott, mert a MUNKÁÉRT fizetik, csak nem ÓRABÉRBE, nem mindegy.... :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 18:38:34
  • grebber
    De engem mit érdekeljen te hogyan vásárolsz? Vagy azt várod kövesselek mert te azt mondtad?
    ", hiszen a pre-order-ből készül folytatás, nem az 1-2 ezres akciós játékárakból. :)" erről is volt már szó ..ja de igen ,ma még nem kértétek hogy írjam le... Ha nem jelenne meg semmi innentől nem érdekelne. Tudod 1066 game not played...életem végéig + 5 másik embernek 30 évre elég van már. De mivel ingyenre hajtok minden tekintetben így nyilván lesz még több is.

"de az a 2 AAA játék lehet akár 22 AAA játék is." De jó volna lenne 2 helyett 22 új amivel ugyanúgy nem játszanék
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 18:39:09
  • ratgab
    Te dolgod, de az a 2 AAA játék lehet akár 22 AAA játék is. Nem csesztetlek vele. Ha nem érdekel hát nem érdekel :-).
  • Dzsini
    De az elvégzett munka mennyiségéért fizetnek, nem a munkahelyen eltöltött órákért.
  • darkSectorxxx #293647
    Az nem munka? vagyis nem munka által termelsz teljesítményt? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 18:37:35
  • Dzsini
    Lásd: teljesítménybér :)
  • darkSectorxxx #293645
    Ha nem a munkádért fizetnek, akkor szerezz nekem is egy helyet, jövök! :D
  • zorrobomber
    Nekem is olyan fasza munkahelyem van hogy nincs jobb dolgom (ja de, van, csak a munkáltatóm kitalálta hogy nem a munkámért fizet).
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.20. 18:35:18
  • darkSectorxxx #293643
    Azt adom, hogy a türelmetlenségért fizetni kell....én ha fizetek a pre-order miatt, akkor azt vállalom, ha nem és kivárom még olcsóbb lesz, azt is vállalom, nálam mindkettőre van példa, ez is, meg az is, de egyikkel sincsen baj, hiszen a pre-order-ből készül folytatás, nem az 1-2 ezres akciós játékárakból. :)

Ha valaki egy általa kedvelt játékból szeretne még, akkor kénytelen a fejlesztőknek tejelni, ez valahol természetes is...akinek meg nem tejelek, az nem baj, de akkor nem is fújok, ha bezárnak és nem adnak ki több játékot. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 18:34:58
  • Dzsini
    Mégis nekiszaladsz legalább egyszer hetente :)