Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
PC-n a Battle.net rendszerében lesz játszható.
PC: 60 FPS
XBox One és PS4: 30 FPS
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.18. 20:28:54
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.05.18. 19:18:37
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem oké, megyek is futni :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem a "miénk" a játék.
Tudjuk.
Kész.
Lehet oszolni kérem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sok terás vinyó a tied, de ami rajta van letöltött játék, az nem. Nincs különbség.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez abs. nem jellemző! Van itt nekem 25 éves lemezem, gond nélkül tudom telepíteni. Főleg régebb vasra.
"(ami más szellemi terméke az sose lesz a birtokodban)."
Ezt mond a könyveimnek, meg a megvásárolt zenei CD gyűjteményemnek...
De sajnos igen. Bele vagy kényszerítve játékosként a Steam használatába. A GoG szerencsére elég jól erősödik, de még így is rengeteg játék Steam only. Egy mocskos monopólium! Pont olyan, amilyen ellen az utcára szoktak vonulni rendőrségi autókat gyújtogatni, meg gépeket összetörni, csak a kockák nem ilyenek, nem mennek azok sehová. Na meg a gaming továbbra is csak egy luxus a sok közül...
Olyan probléma ez ami sose fog megoldódni, így kár is problémának tekinteni (ami más szellemi terméke az sose lesz a birtokodban). That's just the way it is...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
3647 items, is valued at $35756.59, and requires 7970.1 GB.
Szóval a 10TB-al nem túloztam, mert ha ehhez hozzádobom az Origin, Uplay, GoG, PSN, XBOX Live digitális cuccaim, akkor elkél ekkora tárhely. Szomorú :-(
Ez így nincs rendben.
Negyedéért újra lehet építeni egy másik accot...Bagóért veszel bármit. 5 euróért veszel régi játékokat vagy akár 2-ért...
Megtehetem, hogy minden héten veszek 1-et...1 év múlva van 360 játékom...2 év múlva meg még több mint most. És ugyanúgy felére se lesz időm mint most... :-).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.18. 18:09:38
Az, hogy neked nem lesz élelmed az a te jelenlegi életviteled hibája. Nekünk minden évben cirka +1 évnyi élelem áll rendelkezésre (krumpli + disznóhús + szárnyashús + konzervek). Egyedüli gond a hűtés kérdése, de az se annyira, mert a régi jó "jégverem" megoldások manapság is működnek. Forrásvíz is vanik... jó messze, cirka 300 méterre... na jó, lehet, hogy 200. A kútban levő víz dettó iható.
Fűteni 2 évig tudunk. Nem vicc, 2 évnyi fát halmoztunk fel. Just in case. (Igazából a fa árának emelkedése miatt, de jó ez más szempontból is.)
Aha van rajta 150GB szabad hely és Steam cím EGYETLEN EGY sem! Egyszerűen sorozatok, meg fotók, videók, modellezős cuccok, végigjátszás videóim, ilyesmikkel van tele. Fogalmam sincs mennyi tárterület kéne Steam-hez: 10TB nem lenne elég gyanítom :-/
Nem lesz itt háború...Fosnak már a politikusok ilyet indítani. Ha itt háború lesz, akkor repkedni fognak az atombombák, akkor meg megint nem a steamen fogunk aggódni hanem, hogy a jobb alsó kettes lábunkat együk meg vagy a bal oldali karunkból a harmadikat vagy negyediket.
PS4-re alig van játékom, de már egy 500GB-os HDD-n bajosan férnék el. Repkednek a 40-50GB-ok és az is digitális, 100%-ban az.
Elméleti lehetősége lehet, de a megvalósulás alapja konvergál a nullához a lentebb felsorolt indokok miatt. Egy esetleges játékipari krach mindenféle befektetői bizalmat is törölne hosszú évekre. Túl nagy pénzek vannak ebben az iparban ahhoz, hogy ilyesmit a nagyobb piaci szereplő megengedhessenek.
War, huh, good god
What is it good for?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legyen csak 2-3 éves. Maradjunk is ki belőle. Mégis könnyen lehet, hogy az infrastruktúrát annyira szétzilálja, hogy nem lesz itt semmiféle Steam-ezés. Elmúlnak a felhők, a szerverek odavesztek, vagy a hadiipar kisajátította, aztán kisebb gondja is nagyobb az embereknek abban a régióban a Steam-nél. Igen, de itt nyugalom volt... tolnád... mit is?
Ez egy lufi. Egy semmi. Erre fizetünk. A semmire.
Emellett viszont nyilatkozták, hogy HA ilyesmire kerülne a sor, akkor megvan a lehetőség arra, hogy a játékokat egy "utolsó patch" keretében megnyissák, és offline-steamfüggetlen legyen. Valamint elég hamar szólnának, hogy mindenki letöltsön mindent, amit csak szeretne.
De ahogy írtad, valószínűleg egyszerűen a többi szereplő megoldaná, hogy a felület életben maradjon addig, amíg egy utódra át nem migrálnak mindenkit.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.18. 17:52:37
Csak gondolj bele ha több millió steam felhasználót megszívatnak...Azok mikor fognak legközelebb játékot venni? Soha a büdös életben erre be is veheted a ciánkapszulát. Instant csinálnak több millió warervéristvánt és a játékfejlesztők bezárhatják a bótot.
Ha a steam megszűnik onnantól kezdve mi tartja vissza a többi digit disztrib oldalt, hogy megszűnjenek. Azonnal és instant törlődik mindenféle bizalom a rendszer iránt... A fizikai adathordózós terjesztési rendszer nincs szerintem felkészülve milliós példányszámú termék legyártására és terjesztésére (ezeket valószínűleg pc-n nagyrészt felszámolták). Ezzel kvázi évekre tönkre is vágnák az ipart. Ezt nem hogy a Valve nem lépi meg, de a többi piaci szereplő nem is hagyná, hogy meglépje (tőkeinjekció jönne, átvenné más a szolgáltatást vagy bármi ehhez hasonló).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.18. 17:50:30
Kényelmetlen a steam? 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ezzel szemben gyanítom, hogy a dlc karakterek fiókhoz fognak kötődni, ergó amit tovább tud adni az egy alapjáték lesz díszdobozzal. Annak meg az ára 1 év múlva nem 35 000 lesz, mint a dobozos verzióé, hanem jobb esetben 7000 vagy annyi se.
Egyébként megsúgom neked ps store-on hasonló a tendencia mostanában, mint a pc-s piacon. Kijön egy játék és rá 2 hónapra már kap egy 25-30 %-os leárazást, 2 hónapra rá már akár 50%-ot is....Ergó a dobozos alapverzió amit tovább tud adni jelenleg 18 000-et ér...2 hónap múlva meg el tudja adni max 9000-ért...1 év múlva már lehet 3000-ért is veszel digit disztrib verziót...
Ami a lényeg: Aki manapság konzolon még mindig használt, karcolt lemezekkel foglalkozik és nem veszi észre, hogy sokkal jobban jár a digit disztrib verzióval (november óta vagy 10 ps4-es játékot vettem olyan áron a magyar ps store-ról totál legálisan amennyiért használt, karcos, lemezes verziót bizony nem tudsz venni...Ergó eladni sem) az nem igazán ismeri a konzolos játékpiacot.
A használt lemezzel bizniszelés már halott, csak még nem tudtok róla...Én már látom a jeleit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mi a logika ebben? 😄
Amúgy én ezen a generáción jöttem rá hogy sohatöbbet dobozost, mert rábaszik az ember, digiben sokszor a békasegge alá mennek az árak és eladhatatlan lesz.
Watch Dogs 2
FF XV
Titanfall 2.
Ezekkel is megcsinálták már, 40% off pár nap-hét után, a tokos 20k-s játékokat meg adhattad el 6-7k-ért.
Losazrt veszek én dobozt. 😄
Max ha jár fémtok, amit megtartok.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Insider Report: Do you remember Scalebound? Development is resumed, led by and entrusted to an important "close" MS team. Info soon!"
Microsoft renews Scalebound rights
zorrobomber, segítsek a bundlival kapcsolatban?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]