311803
  • Jim Morrison
    természetesen beszereztem, de még a letöltésen is gondolkodom, az ilyen ijesztgetős-menekülős játékok megviselik az egészségem :(
  • Scooter
    Szerintem is nagyon jó. Végigvittem az alapot és a kieget is. A 2 rész még nincs meg.
  • Tinman #293721
    Segítek megérteni: Azért ott sírják el a kínjukat, mert máshonnan kbszk őket. A saját szememmel láttam, ahogy a modik rendre gyalulták le a frissen nyitott topikokat, panaszokat a GTA V kapcsán. Férgek. Nem törölgetni kell, hanem meg kell oldani a problémát. Annak nagyon is jó oka van, ha tömegek kezdenek el nyivákolni.
  • Tinman #293720
    Ez. Egy. K. Jó. Játék. Tol-já-tok.

Nekem egyszerűen jobban bejött, mint a 2. rész, valahogy komolyabban tudtam venni, mint a redneck vallási elmeháborodottak kérdéskört.
  • Tinman #293719
    Köszi!

Sejtettem, hogy nem rossz cucc, wishen van régóta.
  • Tinman #293718
    Egyrészt a már kitárgyalt értékelési rendszer.

Másrészt a monopólium. Ahogy írtam, soha, semmilyen ágazatban nem szerencsés az, ha egy cég szinte egyeduralkodó a piacon. A nevetséges Origin, Uplay-t még csak versenytársnak sem tekinthetjük. Egyedüli kihívója a GoG, de ők még gyengék, kicsit és a DRM Free manapság még veszélyes üzem, amikor a torrent oldalakra kendőzetlenül kerülnek fel a GoG-féle DRM Free játékok.

Az ideális felállás szerint minimum 3-4 nagy piaci résztvevő versenyezne a játékosok kegyeiért és pénzéért. Egyelőre erről szó sincs.

"Brutális károkat okoz a játékiparnak a Steam"

Ezt fejtsd ki mert érdekel (no offense).
  • Scooter
    Viszont az is 2 kulcsot!
  • Andule
    Hmmm, elolvastam a RPS cikket. Hazaertem irok majd egy kicsit tobbet rola h arnyaljam ezt a kepet.
  • Scooter
    Jah én az Outlast-ra írtam, bocsi. Azt még nem vettem meg.
  • grebber
    Valakinek nem kell az Old Blood ? Nekem csak a New World kell. Értelemszerűen fele-fele...
  • Scooter
    Igen. Alapjáték + DLC (steam) és DRM free-ben is megkapod. Steam függetlenül.
  • grebber
    2 kulcsot ad?
  • ratgab
    New Order bitang jó, Old Blood az meh...Ennyiért ajándék.
  • Scooter
    Wolfenstein Pack 8.99€! Hülye kérdés, de megér ennyit?
  • Scooter
    Outlast Deluxe Edition 2 napig INGYEN!!!
  • Andule
    Not Recommended, de a lenyeg ugyanaz.
  • Prince23
    Legalább akkor egy full átértékelt és egy sokkal megbizhatobb véleményt olvasnánk :)
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.21. 18:34:32
  • zorrobomber
    És mi van akkor ha egy játék 3 órás?
  • 3Error #293705
    Nem ártana... Mondjuk én eleve csak kiinduló pontnak nézem, mindig utánajárok máshol is. (kicsit több "érdemleges" teszttel, review-val)
  • IMYke2.0.0.0
    NR = Negative Review
  • Prince23
    Én még be is vezetném, hogy min. 4-5 óra után lehessen értékelni steamen.

Amúgy az NR az melyik oldal?
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.21. 14:52:21
  • IMYke2.0.0.0
  • zorrobomber
    Köszi a Thea ajánlást, nekem is régóta wishlist-es, de egy rossz review eltántorított a magasabb áron vásárlástól.
  • Andule
    Detto en is csak NR review-t olvasok. Viszonylag egyszeru es gyors kiszurni/elkuloniteni a hisztit es a megalapozott kritikat. Ez utobbiban alt le van irva reszletesen h mik voltak azok a hibak amik csesztek a delikvens csoret es ezek alapjan siman el tudom donteni h en azokkal a hibakkal egyutt tudok-e elni vagy sem. (A jatek nyilvan alapbol tetszik ezert olvasok/nezek review-kat rola)

Amugy elmondom hol nem eleg a 2 ora egy refundhoz: TBS-eknel.
    2 ora alatt sokszor nincs ralatasod meg az alapveto mechanikara sem nemhogy az esetleges bravurokra. Pl viszonylag sok videot neztem a Thea-rol es bar tetszett a kartyazos harc resze elegge elbizonytalanitott. Sokaig nem szeretem nezni a let's play-eket ilyen esetben hisz magad elol lovod le a felfedezes elmenyet vagy a tanulasi gorbe elmenyet. Aztan nemreg meguntam a vacilalast (es h sosem kap 50%nal nagyobbat) igy behuztam es azt kell mondjam bamulatosan fasza kis cucc. (Ezt tudom ajanlani Tinman ha mar a Planar Conquest-et nem tudtam)
    Vhol egy rpg elemekkel kevert tarsasjatek es egy klasszikus strategia kozott van de jo ertelemben. De amig ezt kitapasztalja az ember az joval tobb mint ket ora.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amugy arra tud vki vmit h viszonylag sokszor mikor mobilrol lepek be es irok vmit eltunik az eterben az egesz, pedig ha visszalepek egyet a forumban latom a nickem mint a legutolso hsz gazdaja?

Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.09.21. 14:12:28
  • Dzsini
    iddqd nem csalás, be van építve a játékba :)
  • Voltan
    Simán :) A "Jaaa, hogy ez nálad így megy?" kérdést elég sokszor fel kellett tennem a hardvergeek osztálytársat meglátogatva.

Egyik haverom volt az igazi hard core arc. Ő 386 SX-en vitte végig a Doom 2-t, ott azért az utolsó Icon of Sin pályán meglehetett a stabil 3-4 FPS-e :D De végigvitte, még csak nem is csalt.
  • zorrobomber
    Hány ilyen volt gyerekkoromban... :D Zörgött, morgott, csattogott a gép, 10 frém meg minden bejátszott de a lényeg az volt hogy játszok a cuccal!
  • Voltan
    Lehet, de az esetek többségében ez teljesen független a játéktól. Persze megesik, hogy valamit szarul optimalizálnak, és akkor ez mind jogos lehet az elején, de nyilván rengeteg eset van, amikor a júzer egyszerűen olyan konfigon akarja futtatni a cuccot, ami nem üti meg a mércét.
    Ez viszont már azért nem a játék, vagy a készítő hibája.
  • grebber
    PC-n a problémak 99%-a az techből fakad. Szaru fut és az ehhez tartozó dolgok. Ez meg bizony elég hamar kiderül. És aki fizetett érte nyílvan ezt is fikázza mert amíg ezt szar a több nemérdekli pl.
  • ToxiMaxi
    Én szerintem ez egy jó rendszer. Én például kapásból mindenhol a negatív kritikákat olvasom. Nagyon egyszerű kiszűrni közülük a tényleges kritikát és a hulladékot, pl.: játszott vele 1 órát és leszarozza. Ha egy terméket veszek a neten ott sem arra vagyok kíváncsi, hogy ki elégedett vele, hanem a felmerült problémák milyenek.
  • Voltan
    Persze, eredendően emberi hiba, de annyi kontrollt a Steam is bevezethetne, hogy mittudomén, 60 perc játék alatt ne írhasson senki.
    Ugyanakkor persze az sem szűrné az ilyen kreténeket.
  • grebber
    Ezt lazán nem a steam hibájának tartom,hanem az emberi balfaszságnak,hogy létezik olyan,hogy xy azt irja jó akkor megveszem, ha olvasom xytól hogy szar akkor meg nem. Ez nem steam hiba hanem emberi döntésképtelenség. Manapság megjelenés előtt már lassan ott tartunk hogy díszdobozban adnak totál végigjátszásvideokat. Nos aki a több órányi anyagból nem tudja eldönteni jó tetszik vagy szar az meg is érdemli a nyomorát. (Nem mellesleg ott a 2 órás refund...) De megértem a rendszert fikázni a legkönnyebb
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.21. 11:02:37
  • Totti5
    Miért nem tudják az emberek a rendszereket rendesen használni? sosem fogom megértei, amikor birkák vagyunk... teljesen feleslegesen, csak a játékos társakkal baszunk ki és hobbinkkal.
  • Voltan
    Szerintem arra gondolt, hogy bárki írhat ott kritikát, mindenféle előfeltétel nélkül. Nincs pl. időkorlát, hogy minimum 2-3 órát játszanod kell a játékkal mielőtt kritikát írsz, semmi ilyesmi. Így aztán sokan, akik mondjuk feldühödnek azon, hogy az otthoni bedrótozott krumplin nem indul el a Doom, meg a Resident Evil 7, vagy akár más, saját hibából is származható probléma miatt nem megy megfelelően, az már tolja is a negatív kritikát, úgy, hogy annak semmi, vagy igen kevés köze van magához a játék minőségéhez.
  • ToxiMaxi
    "Brutális károkat okoz a játékiparnak a Steam"

Ezt fejtsd ki mert érdekel (no offense).
  • darkSectorxxx #293686
    Fasza....idén nem kell már vennem semmit ha a Vampyr jövőre jön csak....
  • Evoluti0N
    Immár a második játék, amit idén vártam és jövőre lett elhalasztva. Vampyr november helyett valamikor jövő tavasszal jön.
    Na nem mintha ne lenne mit játszani.

Szerk: Jah, harmadik. RDR 2-t is erre az évre ígérték. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.20. 23:50:11
  • IMYke2.0.0.0
    Teljes mértékben egyetértünk.
  • Tinman #293683
    Valve megoldás: Fingás az orkánba.

Eddig lehetett látni, hogy a negatív értékelések mikor érkeztek, ugyanis ott a rivjúk mellett a dátum. Amikor alig 1 héten belül sorba görgeted le a negatív értékeléseket, akkor világosan látható, hogy mikor kezdett el negatívot kapni az adott játék. Beleolvasva 1-2 rivjúba, pedig rögtön kiderül mi a gond.

Mihelyst a saját szarjuk (Dota 2) is érintett lett az ügyben, azonnal lépéseket tettek. Brutális károkat okoz a játékiparnak a Steam és ezt csak nagyon kevesen hajlandóak belátni. (Hint: Soha, semmilyen téren nem szerencsés az, ha monopólium van. Már pedig a Steam-nek érdemi kihívója nem nagyon akad.)
  • darkSectorxxx #293682