Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Be van jelentve ezzel van tele ma az internet. E3-on remélhetőleg lesz valami cucc is vagy ha nem megy EA oda akkor a saját külön szarján.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.22. 16:45:15

Next PC upgrade: 2022

Nincs bejelentve, pletyka szinten létezik csak. Szóval 2019 előtt azért ne várjunk megjelenést, már ha egyáltalán készül. 😊

Why so serious?

Készül új DA? Ez nekem új. 😮 Azt tudtam, h készül új IP, de amellett másról nem hallottam.
MarkBlade
Jòl tudom hogy a kòdot alaplaphoz köti? Ha azt cserélek a gépben bukom a felpimmpelt win 7 kulcsom?
3Error
Lényegében kb. fele, mint amennyiért én vettem és költöttem rá. (igaz, fémdobozos) Meg nekem piszkosul megérte, mert tetszett. <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

TBTPumpa
2 hónap alatt máris 30%-ot csökkent az ára. Karácsonyra már bagóért megkapod.

És készül a Dragon Age új része... A BioWare tanult a hibákból, az új Dragon Age a széria (és a BioWare) legjobb játéka lesz! <#idiota> <#idiota> <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.22. 15:55:35

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Azért nem is worst. Olyan somewhere in the middle buy.
IMYke2.0.0.0
Mire eljutok hozzá, remélem, egy nullával kevesebb lesz a végén... <#vigyor3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Best buy!! <#eljen> Ja, NEM <#idiota>

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dzsini
Nem kell semmi régi lemez hozzá, csak a kód. Letöltesz egy Win10-et, telepítéskor megadod neki a régi kulcsot (ami remélhetőleg megvan matricán is) és kész.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.22. 14:44:58

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Akkor nekiveselkedem egyszer 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Csak a kulcs a lényeg nem kell a hetes lemeze, nem kell feltelepítened a hetest.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Előtúrhatom éppenséggel a régi, 1.0-s telepítőlemezt a heteshez, de nem fűzök hozzá sok reményt.
Most, ezen a gépen nem legális Win7U van.

IMYke2.0.0.0
A Stellaris. Baromi jó játék.
Kár, hogy annak is az értő, profi végigjátszásához is egy tonnányi idő kell. Mint a jobb RTS-ekhez általában.

Engem is birizgál a lehetőség -- a 12 dollár érte lepkefing --, de már semmiképp sem venném tulajdonomba a DLC-i nélkül.

Dzsini
Ha 7 vagy 8-ad van, akkor még most is ingyen upgrade-elhetsz (értsd: a telepítő elfogadja a 7-8 kulcsokat és aktivált lesz). Az újratelepítést és újra belakást viszont nem úszod meg.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
A SoD2-ben a multi erőltetését utálom elsőre.
Ha attól eltekintek: várom nagyon.
Kár, hogy nincs windows 10-em.

Fpocok
Nem tudtam merre kell menni vagy 6-7 szer.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
😄
Mi baszott fel benne?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Moby
>Voldemort.com

LOL

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
Végeztem a The Surge első végigjátszással. 32 óra. Ennyire még Dark Souls sem baszott fel, mint ez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Gondolkodom a Humble Monthly-n a Stellaris végett.
Az jó az? Megéri?

kigyi
Egyszerre kicsit sok ez igaz. Elsőre 25-26 óra ment bele kicsit szüneteltetni kellett aztán örömmel fejeztem be az alapjátékot, de én is ott álltam meg amikor átjutok a másik területre. Ott valamit elrontottak, hogy érdektelenségbe fullad mindenkinél. Aztán mégis élveztem később amikor visszatértem, de pihentetnem kellett 😞

Scooter
Gondolhattam volna. Akkor skip. <#alien>
Voltan
Nagyon jó bundli volt, főleg, mivelhogy nem volt semmi átfedés már meglévő játékokkal. Zéró 😄

Tinman
Can't w8 download :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Voldemort.com

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
g2a.com

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Hol?
3Error
Fejleszteni kell és javítani, utána lehet hentelni sokáig, főleg egy narancs típusúval. <#vigyor1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Fujjj de rossz, csúnya gonosz helyen Song of The Deep Big Mac szendvics árért...

MerlinW
Humble 18-ban a Ziggura, Windward és SteamWorld Heist baromi jók, egész hétvégén ezekkel ökörködtem. Főleg Windward-al.

[merlinw.org]

MerlinW
Én mindkettőben a második, városos területig jutottam, ott meguntam őket. Egyedül szerintem hamar kimerül mindkét játék.

[merlinw.org]

kigyi
Én az elején játszottam vele megjelenés után nem sokkal. Akkoriban is nehéz volt az eleje és nem volt könnyű megküzdeni a normál ellenfelekkel sem, de ezt gyűjtögetéssel viszonylag gyorsan egyensúlyba lehetett hozni. Hirtelen lehet nagyot ujrani DPS-ben, ha a store-ból vásárolsz legalább legalább 1 harcieszközt magadnak, ha nem akkor sincs gond csak kicsit nehezebb lesz a játék ami nem is baj. Sajnos a fix 60 sem volt meg, akkor még gyengébb vassal rendelkeztem szóval lehet én is újrakezdem. Megkaptam a kiegészítőkkel együtt a teljeset mivel volt SP-m is. Sajnos ennek a végére még nem értem csak elkezdtem, de nagyon tetszett lehet letolom először a kieget végig (nem sok lehet hátra) aztán majd egyszer újrázom az egészet, mert nagyon nagy fun volt úgy emlékszem.

Imo a legzavarobb a játékban (DL) h pár ütés után kicsorbul a tűzoltó balta meg minden. Ez idővel nagyon ki tudja kezdeni a játékélményt. (Dead Island is ezért maradt abba nalam)
Pár kisebb DLC azért kimaradt belőle (a 2,99€-ok). Ruha, fegyver, autófestés. Talán a Harran Ranger lehet érdekes, mert ebben van a legerősebb íj, ráadásul fejleszthető is! Jobb, mint a Bozak Bow és a Following nyílpuskája!

---

Normál erősségen, a skill-fákat kimaxolva, már félisten a karakter! Nightmare+ az igazi kihívás! :Đ Meg az idegbaj is!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Akkor így írom: NEMcsak zombikról van szó, és amire konkrétan gondoltak, ott egy - opcionális - küldetés volt az illető likvidálása mindjárt az elején. Te pedig csak az alapjátékkal rendelkezve elvileg a casualabb verziót ismered, amit meg én nem.

És igen, a mesterséges kvázi sérthetetlenség gáz, mint a láthatatlan fal. Ráadásul ugye nem is egyszeri lúzer civilként kezdünk.

Persze, hogy a zombikkal nem vetetem körbe magam, és futok, ahogy csak tudok! Ez később is így van, amikor bár nem stabbing sponge a jónép, szóval nincs is igazi funkciója a kezdeti bénázásnak azon kívül, hogy minél nagyobb nullának érezd magad. Megpróbálhatsz meggyőzni róla, hogy de igenis tetszett nekem így, de az az igazság, hogy sajnos ez nem jött be az elején.
Moby
A játék eleje az, hogy nem állsz neki zombihordákat irtani bicskával, hanem futsz. Namerhogy ezért van benne parkour. Ennek az arányát később is aboszulte te határozod meg. Nem lehet ugyebár minden szitut kifutni a játékban, de az "összekötőrészeket" igen.

zorrobomber
Dead Island-et nekem totál elrontották a teleportáló zombik és félbehagytam, ettől függetlenül úgy érzem a műfajban van még kraft. Hiába van sok próbálkozás, az igazi még nem jött el, talán majd a State of Decay 2, az irány talán még ott tetszett a legjobban.

Azért az eleje elég idegesítő, amikor az utolsó senkiházi ember (nem zombi!) fejébe is százszor bele kell állítani a bicskát, hogy bibis legyen egy kicsit, mert ettől aztán horror lesz a játék! De később jobb lesz, csak azért is jelzem, hogy a hajtépés előtt valaki szóljon. (Elvileg a felspécizett verzióban szaladt el velük a ló, szóval lehet, hogy te másként élted meg.)

Nálam amúgy nem teljesen váltja ki a Dead Islandet, más a kettő, abban kvázi lehetett szuperkedni, ami jó móka volt, itt pedig több a para, van tétje a halálnak. Szóval más egy kicsit a kettő, így utólag örülök, hogy nem hagytam ki a Dead Islandet csak azért, mert a Dying Light az jobb. (Nemcsak te mondtad ezt, mások is traktáltak ezzel.)

Mondjuk nekem ezek továbbra is a kooperatívról szólnak, szólózni nem adtam volna értük, csak pár fillért, hogy ott legyen plusz egy sornak.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.05.21. 22:01:14
IMYke2.0.0.0
Mindent tartalmaz.
Az alapjátékot + a The Following kiegészítőt és az összes kisebb DLC-t.
S mindezt úgy, hogy nem csak összedobták őket egy csomagba, hanem szinte semmit sem hagytak érintetlenül --- Enhanced Edition.

Sose értettem, hogy ez a verzió most tartalmazza a Following kiegészítőt is, vagy csak az alap Dyiing light felspécizett verziója?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.21. 21:48:35

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Rising Storm 2: Vietnam Open Beta screenshotok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
Bizony, jó játék az(nekem csak az alap van meg). <#eljen>

RatBaG
a best of játékélmény listámon ott van az az első néhány alkalom, mikor lement a nap, csipogott az óra, és kint maradtam a sötétben, távol a safe housetól... lesz egy kis becsoki. <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

Scooter
Megértem a lelkesedésedet! <#eljen>
Scooter
<#worship> <#taps> <#eljen>
Tinman
Atyaég!!!

Fogalmatok sincs mennyire örülök neki! Nagyon szépen köszönöm! Alig van helyem az SSD-n, de ennek kerítek és már tolom is! VÁÁÁÁÁ!!! Kiugrok a bőrömből :-D

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

genndy
Az INSIDE-ot Scooter (Hofi / imperium2), a Dying Light: The Following - Enhanced Edition-t Tinman nyerte. Gratula! A kulcsot a SGifts oldalán láthatjátok.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.