311803
  • darkSectorxxx #293803

Stream miatt jó az aim assist, élőben meg kikapcsolva. :)
    Most látom aludt mindenki, szóval gyors megnéztem a God 3 Remaszter + Killzone.
    Mostani netemmel szinte tökéletesen mentek. Killzone még ma is aláz a látvánnyal. :D Pláne az 5. chapter-ben amikor visszamész az üvegházba.

Ilyen helyszínt nem láttam azóta még sehol semmiben. :D

Sokszor a konzolok elején raknak már össze olyat, amit később még talán maguk sem tudnak megugrani...

Infamous régi játék, az is lehetne már ps now-ban.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.24. 10:28:27
  • IMYke2.0.0.0
    Seth, Evoluti0N, DarkSector: Akkor átment :)))))

Isti: Igen, valóban erős látványban a város, és nagy ugrás az első részhez képest.

Ebben a részben már valóban van aim assist, és sokkal könnyebb így az élményre koncentrálni egy magamfajta béna controlleresnek.

//Szerk.: Ja, és Very Easy-n kezdtem - de szerintem, mehetne akár Normalon is.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.24. 10:15:10
  • darkSectorxxx #293801
    Azt, hogy te nem érdeklődsz meg játszol ki 30-40 exclusive-ot, és úgy mondod, hanem csak feltételes üzemmódban, 1 másik platfrom, 1 másik játékáról... :)

Végigviszem az exclusive-okat pár óra alatt és ennyi?

Tudjuk azt jól hogy az exclusive-ok egy része kibaszott sok ideig tolható.
    Bloodborne-ban van 500 órám....
    Szóval el lehet lenni ott ha éppen érdekel a dolog.
    Uncharted 4-nek van faszányos multi.
    Killzone, vagy éppen DC....Infamous....

Stb, az exclusive-ok, nem 8-10 órás játékok mind. ;)

Zelda amúgy biztos jó, én drukkolok, hogy meg tudd szerezni és végigjátszani....
    Nem baj az sem ha utána nem kell és eladod a Switch-et, ez nem számít, ha érdekel, akkor szerezd meg!

Ne halassz el semmit ami érdekel, mert lehet később nem lesz rá lehetőséged.

Vagy ha van egy jó pc-d akkor megy emulátorral is. (bár ezt nem javaslom nagyon, mert lehet a bug miatt élmnyromboló hatása lenne)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.24. 08:55:48
  • RatBaG #293800
    assistokkal simán, anélkül lehet izzadni.
  • Andule
    Mit ertettem felre ennyire? :D
  • darkSectorxxx #293798
    Driveclub egyedi érzés száguldás terén, vannak motorok is.
    PC meg full más, Forza szerű valami.

DC inkább arcde, míg a PC2 eléggé inkább szim szerű.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.23. 22:50:33
  • Fpocok
    Project Cars 2 gamepaddal jó lehet? Driveclub bejött, szóval megint téged kérdelek Totti.

Persze bárki válaszolhat.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.09.23. 22:33:15
  • darkSectorxxx #293796
    Tapintani a látványbeli különbséget mi? a játék 2. legbrutálisabb helyszíne szerintem. :D
  • darkSectorxxx #293795
    Engem 2-vel. :D
  • Evoluti0N
    1 perccel előztél meg. :D
  • Seth
    Marco....Polo :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Uncharted 2"

• darkSectorxxx #293791
    Persze izlés kérdése, nekem a sok szürke játék lófütty, de nem erre gondoltam, abban amit írtam. :)
  • Andule
    Nem erzem magam kulonosebben masterrace-nek de az elso jatek ami miatt hajlando lennek konzolt venni az az uj Zelda volt eddig egyedul. Arrol barmennyi videot neztem csak amultam es sovarogtam. Egyebkent lofutty.
  • 3Error #293789
  • dartonite
    Akit esetleg erdekel a hagyomanyos kinezetu RPG nem keves strategiai elemmel az mindenkepp probalja ki a Divinity Original Sin 2-t.

Eletem egyik legjobb jatekava notte ki magat es mindenben felulmulja az elso reszt.Mar kozel 100 oram van benne, de olyan szinten lekot es szorakoztat amire nagyon reg volt pelda.Holott az 1/5-et nem lattam meg.
    Kell par ora mire az ember megszokja (3x kezdtem ujra az egeszet) a harcrendszert, talenteket, skilleket, stb., viszont az elmeny tenyleg leirhatatlan.Meg az XCOM 2 kieget is uti nalam, evek ota nem volt hasonlo elmenyem.
    45 juro volt, ami talan a legtobb amit valaha jatekert kiadtam, de minden egyes centet megert.
    (ja es csak az eredetit erdemes tolni mert vannak furcsasagok a viragboltival)
  • Zóanagyvarázsló
    Az alternatív forrásokkal a legtöbb baja a kiadóknak és fejlesztőknek van, inkább ők üzentek nekik hadat. Ebben benne volt szürkeség is, a régiók megkerülése is, nyilvánvalóan nekik a legkellemetlenebb a nagy rácsökkentés. Engem nem zavar, ha 90%-os helyett 75%-osak az akciók. A nyakló nélküli értékvesztés mindig is túlzó folyamatnak tűnt. Ami tényleg érdekel, azt még így is meg lehet venni olcsón, sőt még manapság is eljut a legtöbb bundle-ig.

Érdekes módon egy osztott piacon, ahol lenne 4-5 Steam, éppen az egymással való versengés miatt jóval nagyobb terhet jelentenének a kulcsos oldalak (jobban megéreznék a jelenlétüket, problémát okozna, hogy melyikre adnak kulcsot, ha nem bármelyiken beváltható lesz stb.), tehát az alig-alig reagáló monopol Steammel szemben érdekük lenne összefogni ellenük.

A verseny abból a szempontból is balul sülhetne el, hogy lennének lemorzsolódók (emlékszik még valaki az Impulse-ra?). Aztán lehetne küzdeni onnan átvinni a játékokat, felhőmentéseket, achievementeket egy másikba, vagy elbukni őket... A jelenlegi Steamnek az az előnye, hogy ez nem történhet meg, mert a "teljes" PC-s piacot jelenti, ha az egész PC-s iparég bedől, akkor lehet baj, addig szinte mindenkinek érdeke lenne megmenteni. Akár egy kiadói-fejlesztői esernyőszervezetnek. Bár néhány nagy kiadó valószínűleg megérezné benne a függetlenedés lehetőségét, és próbálná átmenteni a saját platformjára, amit lehet. Érdekes helyzet lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy ez sokkal pozitívabb jövőkép.

Nagyon sok változó van ebben a képletben, én inkább nem egyszerűsíteném le egybitesen. Én mondjuk azt nem érzem, hogy csökkent a szabadságom az utóbbi években, inkább növekedett (de én is nem vásárlok soha szürkéktől). Az alternatív klienseket pedig részben ellenkező irányúként éltem meg.
  • ToxiMaxi
    GH láz? Hol érdekel az engem? Megyünk dumálunk, iszunk, aztán bohóckodunk 1-et. Teljesen lényegtelen számunkra, hogy azóta az új platformon van újabb. Soul Calibur meg nem jött ki PC-re. Én számomra a konzol arra jó, hogy haveroknál együtt szórakozzunk 1-et. Itthonra "napi" játékra csak a PC, ezt szoktam meg, ezt szeretem.
  • Totti5
    GH láz már lecsengett előző generációban, verekedős játékok 90%a ma már PCre is kijön, talán az EA UFC ami még only konzol, ami így nagyobb név.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.23. 10:28:59
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi, így már értem. :)
  • ToxiMaxi
    Guitar Hero
  • IMYke2.0.0.0
    Segíts, mi az a GH?
  • ToxiMaxi
    Én ezt egyszerűen megoldom. Csak a pc-s játékokat nézem. Azt se tudom melyik konzolra mi az exclusive. Ha csak a pc-s játékhíreket olvasod, akkor a többi nem is létezik. Néha haverhoz lemegyek bohóckodunk kicsit a GH-val ps3-on meg némi verekedős játék de eszembe se jutna, hogy ezzel én pc-n játsszak, akkor haverokkal jó de itthon nem hiányzik.
  • Totti5
    Ez csak annak gond még mindig aki egy játékgépet nem arra vesz hogy játszon rajta, hanem egyéb megfontolásokból. Ilyen pl az a túltolt exluplayer mivolta egy gépnek.
  • darkSectorxxx #293779
    Van azután is. :)
    Maszterrész akkor van ha semmi nem érdekelné konzolon, ha a játékok felét ott nyomja, akkor az attól még jó, ha szar lenen nem játszana velük. :)
  • Tinman #293778
    Attól, hogy lefekszik a barnákkal, még lehetnek a szőkék a favoritjai ;-)

Aztán a gond akkor van, amikor elfogy az a maréknyi exclu... onnantól jön a 2 centis vastag por az egészre. Teljesen a realitások talaján maradva: Ha valaki az igazán jó PS4 exclukat le akarja tolni kényelmesen elég rá neki 1 év. Ez nagyjából 15 cím. (Compare: Nálam 40-50 cím szokott 1 évben lepörögni.)
  • darkSectorxxx #293777
    PS exclusiveokkal játszol, nem is egyszer, de pc masterrace. :D
    Így egy kommentben kicsit szokatlan. :D
  • HeadHunter86
    Én is nyomatom a PS Now PC-t. Beyond Two Souls kipörgetve.
    Last Of us: Left Behind kipörgetve.
    Anno kölcsön PS3-mon kitoltam az alap Last of Us-t is, de annyira bejött, hogy most tolom másodszor is.
    Utána szerintem Uncharted 3 következik.
    God of War 3 Remastered-et próbáltam de valahogy nem adta.
    Meg kipóráltam a PS4-es Killzone-t is, de rohadtul irritál, hogy FPS-t kontrollerrel kell játszani.
    PC master race, én még mindig azt mondom :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanitt:
    2017.10.14-ig van lehetősége PS Now PC-zni az aktív topiklakóknak.

Emlékezet felfrissítésért tessék az OFF topikban keresni a kapcsolódó hozzászólásaimat, képekkel, leírással.

A korábban, és újonnan jelentkezők pedig írjanak privátot, mert a fejem sajnos nem káptalan. :)

Tinman holnap néz rá a rendszerre.
    wantonly is írjon majd nekem egy számára kedvező napot/napokat, időpontokkal, hogy ütemezhető legyen a dolog.

• IMYke2.0.0.0
    Mindenképp, hiszen így tényleg ráláthatok bizonyos konzolcímekre, és nem is kell kitennem a lábam a szobámból :)
    Tény és való, hogy a gyors net itt és most nagy mázli faktor, mert ahogy lejjebb jeleztem: lassú nettel ez nagyon nem ajánlható senkinek.
    A 10+ megabit (de inkább ennek duplája), stabil kapcsolattal a minimum: de meghálálja.
    A PSx controllert is.

Ja és megérte, mert az Uncharted (1)-et már végigjátszhattam :)
    Vasárnap belevágok a 2. részbe (ha fenn van a rendszerben). :)
  • nxs
    Látom ez neked nagyon megérte :)
  • IMYke2.0.0.0
    Megöööölt!

Restart from the last checkpoint
    Quit game

Rohadt anyjukat!

//A checkpoint a lift elejétől van - na így már Laci harca lesz a többi :))
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.22. 20:53:01
  • IMYke2.0.0.0
    Egy medúza már megvan, a 3 őrrel... erre jön még 3 és a medúza... mi a franc?!

• IMYke2.0.0.0
    Épp weskerrel konzultálok -a baj az, hogy a liftben harcolni kell, én meg ugye még nem tudok, hisz életemben nem játszottam GoW3-al.
    De, megpróbáljuk távoktatással megoldani :)
  • Seth
    Autosave is van,haladj kicsit tovább, vagy a sárga "forrásoknál" manuális
  • IMYke2.0.0.0
    Megcsináltam!

Hogy az istenben tudok itt menteni?!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát nagyon nem.
    Amúgy a metronóm némiképp segít, de a latency nekem nem - és hát béna is vagyok.
  • darkSectorxxx #293766
    Te sem vagy már a régi. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Wazzer! Az UTOLSÓT rontottam el :)(
  • darkSectorxxx #293764
    Na nézd meg Wesker-nek, hogy tudjon tovább menni. A nevében is köszönjük...:)