Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Soldiers HoWWII a Men of War-ok elődje tudtommal. Mondjuk tény hogy nem egy kazuár széria, nekem egy-két próbálkozásom volt és beletört rögvest a bicskám. Lenyűgöző bennük az igényes részletesség, csak sajnos nem öltem bele elég energiát.

Scooter
1760 cím? Az nem is olyan sok. <#idiota>
grebber
Egy új Codename Panzers vagy egy új Soldiers HoWWII de jó lenne... Kár ,hogy a Deep Silver sok címet "csak" alapon vette meg 😞
Az elején örültem ,mert biztos céljuk,hogy ömlesszék az új részeket, erre csak dísz a legtöbb cím ...még.

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Wot I Think: Steel Division – Normandy 44

Release Trailer:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.24. 16:12:55

IMYke2.0.0.0
tomsolo nagyon sok címet próbál ki és fedez fel - nem riad vissza semmitől, ha a setting tetszik neki --- játszik mindennel.
~1760 cím van csak a STEAM fiókján.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
már csak az érdekel, hogy tomsolo-nak ki ajánlotta?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.24. 15:55:53

IMYke2.0.0.0
Pedig annak idején én is áradoztam itt. tomsolo hívta fel rá az én figyelmemet is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Mondom én hogy jó kis trailer, meghozza az ember kedvét rendesen 😊 Kicsit lassan csordogál lefelé az ára, de előbb-utóbb becsúszik tuti.

😮 Erről miért nem hallottam eddig? Commandos stílusú új játék? Ráadásul nindzsák és szamurájok? Fel is került a wishlistre.
zorrobomber
Ez most nagy dilemma, mer' tipikusan Humble Monthly szökevénynek tűnik... de kéne is, instant mókának tűnik.

Overcooked - 7,99€

zorrobomber
Ha Worms-ből az új lenne ott, akár a top tier-ben, akkor venném. Így skippelhetőnek érzem, de a 80 Days-t mindenkinek tudom ajánlani - én mobilon szerettem nagyon, két végigtolás volt már, és lesz még harmadik is szerintem. Más kérdés, hogy inkább mobilra ajánlanám.

IMYke2.0.0.0
//A fele már megvan.
//A másik fele meg nem érdekel.
<#vigyor3>

darkSectorxxx
Csak legyen jó, bár nekem így elsőre nem tűnik olyan szerethetőnek a stílusa.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Borderlands Pre Sequel engem is érdekelne ha valakinek nem kell, persze nem ingyen.
Scooter
Day of the Tentacle Remastered érdekelne ha maradt valakinek. Persze cserében.
genndy
Humble GameOn Bundle

1$:
Worms Clan Wars
80 Days
Her Story

BTA:
Grim Fandango Remastered
The Stanley Parable
Broken Sword 5 - The Serpent's Curse

10$:
Borderlands: The Pre-Sequel
Day of the Tentacle Remastered

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Vicces hogy feljön ez a téma, aztán meg szembejön velem ez a trailer:

A kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt. Jóféle <#eljen>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.24. 00:53:03

zorrobomber
I C

IMYke2.0.0.0
A döntéshez jó, ha gameplayt kap a 'zember...
De --- és ezt nem magamtól tudom, hanem tomsolo súgott nekem --- már a Tekken "első része óta van sztori videó sőt karaktereknek külön is van, van külön opening, záró és még egyéb móka is."

Peace.

Dzsini
Nekem egy magyar kórusos ismerős is énekelte, nagyon sikeres és kedvelt kórusmű lett belőle, még egyházi kórusoknál is, hiszen a Miatyánk szuahéli szövegére készült.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Teljesen jogos, hogy nem lesz senkinek baja sem, tőle, nekem sem, csak megjegyeztem hogy nem ettől fogok berosálni. Nekem kell róla gameplay, mert taknyos korom óta skippelve van nemhogy a Tekken sorozat, de szinte az egész műfaj is, csak Mortal-ba kóstolgattam bele. Mondjuk szvsz a kombóbetanulgatásnál sokkal többre értékelhető egy easy to learn, hard to master típusú Fight Night. Azt még asszonnyal is elő szoktam venni.

Civ intro, bevallom ennyi jött át abból a részből amit írtál, így egyben gondoltam zenére+intróra. Egyetértek, a Baba Yetu zseniális (nem véletlen kapott Grammy díjat, elsőként videojáték zeneként), viszont a Brave New World-é is jól sikerült még. Ha véletlen kimaradt neked, vagy másoknak, a Baba Yetu-nak készítettek élő emberes "klippet" tavaly:

Dzsini
Hát látod, nem vagyunk egyformák 😊 Te nem linkeled, én meg mások igen. Senkinek nem lesz baja tőle szerintem. A vásárlással kapcsolatban egyetértünk, lássuk milyen a játék, majd alkalomadtán az is sorra kerül. Jelezni, hogy a játék "létezik", elhelyezni az alapgondolatokat viszont a trailerek, intro moviek kellenek.
(amúgy Civ IV-re gondoltam, nem 6-ra, bár annak is Christopher Tin szerezte a dalait, de számomra a Baba Yetu örökéletű)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.23. 19:02:41

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Seth
Tudod milyen egy Tekken szerintem, nem kell arról gameplay videó. Az MK9 óta már kötelező egy bunyós játéknak is valamiféle nagyobb sztorit keríteni,nem lehet már csak 5 másodperces animációkat/karakter, meg állóképeket mutogatni. Úgyhogy azzal adják most el.

PSN ID.: Beegabor

zorrobomber
Miért pont ide raktad be? Ha csak a Lego fanoknak, akkor miért nem a topikjába? Elég baj, hogy nem volt benne gameplay, de legalább a hsz-nek volt hírértéke. Nem mondom hogy nulla értéke van egy cinematic videós hsz-nek, csak azt, hogy Én csak gameplay alapján veszek játékot, hype generáló prerender cucc alapján nem. Ettől még a Civ 6 intrója kifejezetten tetszett, sokszor megnéztem már csak úgy. Viszont nem is linkeltem ide 😊

Dzsini
Szerintem TBlintnak tökmindegy, hogy megveszed-e 😊 Neki tetszett, belinkelte. Én is beraktam a LEGO videót, abban sincs egy villanásnyi gameplay se, és nem érdekel, hogy melyikőtök fogja megvenni. 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.23. 18:51:18

zorrobomber
Nyilván, de nem linkelem ide, hogy azzal reklámozzam Nektek. Mert nyilván valami ilyesmi a cél.

Dzsini
Még a Civilizationnek is van intro movieja, és az se mozi, és nem azzal próbálja "megvetetni" magát.

(bár a Civ IV introzene....)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.23. 18:49:03

zorrobomber
A game game legyen, ne mozi. <#levele> (persze fanoknak elhiszem hogy baromi izgi, de egy ilyen soha nem fog meggyőzni arról hogy belekóstoljak egy játékba)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.23. 18:47:57

TBTPumpa

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.23. 18:32:16

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Ha kér valaki GoG-os Witcher 2-őt írjon rám privit.

[merlinw.org]

Dzsini
Folytatódik a kedvenc LEGO játékom: novemberben jön a LEGO Marvel Super Heroes 2
Spoiler mögött trailer

IMYke2.0.0.0
Az "Endless Space 2" 5,80 eurót drágult a kedvenc cdkeysünkön... <#wow2>

MarkBlade
Köszi! Így már tiszta! <#eljen>
Fpocok
Red Dead Redemption 2 jövőre halasztva.

Dzsini
A western tavaszra lett tolva
"We are very sorry for any disappointment this delay causes, but we are firm believers in delivering a game only when it is ready" - vigasztalásul jár hozzá néhány új screenshot, szépek.

Nagyjából a napjainkban fog játszódni, de semmiképp nem western.

Két pletyka keringett:
1. western setting
2 napjaink, Montana

De ettől függetlenül is második videón a csóka egy fehér pólóban fut, jobb elől valami silók vannak, a harmadikon pedig elektromos hálózat, illetve egy gázkémény.
IMYke2.0.0.0
Starpoint Gemini 2 - INGYENES.

"Giveaway!
This game is free until May 24th at 10AM Pacific Time! Once you add the game it will remain in your account after the free period."

IMYke2.0.0.0
Hogy mekkora ótvarszarhulladék lett az isthereanydeal a srác buherálása óta, te jó ég!

Totti5
Montana az Amerikai Egyesült Államok 41. tagállama. Az északnyugati régió és a nagy síkság határán található. Középső és nyugati része az északi Sziklás-hegység több hegyvonulatát foglalja magában (melyek közül kb. 77-nek külön neve van), innen ered az állam neve, mely a spanyol montaña („hegy”) szóból származik. Az állam területét tekintve a 4., népességét tekintve csak a 44. az államok közül; népsűrűsége a 3. legalacsonyabb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RDR külső nézetes lesz gondolom...Ez meg belső nézetes. Részemről én imádom a Western témát szóval mindenképp érdeklődéssel várom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Vagy pusztán megirigyelték a Red Dead Redemption sikereit...

//Amerika, folyó, pusztaság, templom és hegység képek... és a zene: western, nem kérdés.

Call of Juarez szagot érzek...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
FAR CRY 5 TEASER

IMYke2.0.0.0
Így írják a Dragon Age új részét

"A Fallen London és a Sunless Sea által ismertté vált író, Alexis Kennedy még tavaly jelentette be, hogy a BioWare felbérelte ők egy új projektre. Már akkor kiderült, hogy olyan emberek mellett fog dolgozni, mint a Dragon Age-vezér Mike Laidlaw, valamint a Dragon Age-sorozat vezető írója Patrick Weekes. Így tehát igazából sosem volt titok, hogy a BioWare már javában dolgozik az új részen, főleg azután nem, hogy egyébként Mark Darrah, a sorozat producere Twitteren is megüzente a világnak, hogy üdvözlik Kennedyt a Dragon Age világában."

A többi a link mögött.

zorrobomber
Ha így érzed, akkor maximálisan skippelhető, de hozzá kell tenni, hogy Paradox játékaiból ritkán vesz el a DLC hiánya. CK2 alap is maximálisan élvezhető, nem olyan mint egy Civ 5. Egy darab "nagy" DLC van hozzá, az Utopia, és a legnagyobb gameplay change-eket, javításokat az alapjáték tulajok is mindig megkapják. Ráadásul kicsi esély van a közeljövőben, és úgy általában a komplett kiadásra. Nekem szimpatikus ez a fajta DLC modell, és a Cities Skylines-ra költöttem is ilyen formában.

Voltan
Én is most nézem, hogy rengeteg DLC van hozzá, igencsak borsos áron.
Asszem, ezt most passzolom, főleg, hogy ez egy igazi idővámpír játéknak tűnik, gond nélkül bele lehet pakolni több száz órát, gondolom.

Nagy a backlog, így sem érem utol magam 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
bár ahogy olvasom itt is van egy kis mozgástér, ha fiókhoz van kapcsolva a licenc

Gondolkoztam azon én is, de a dlc-k miatt szerintem egyáltalán nem éri meg, hiába veszed meg az alapot, ha még több ezret ki kéne fizetned a dlc-k ért
Dzsini
A dobozos egyszerre egy gépen lehet aktív, viheted magaddal gépről gépre. Az OEM változat alaplaphoz kötött, de nagyobb változtatások (új proci, videokártya, stb.) utáni újratelepítésnél szükség lehet telefonos újraregisztrálásra.