311803
-

Stream miatt jó az aim assist, élőben meg kikapcsolva. :)
Most látom aludt mindenki, szóval gyors megnéztem a God 3 Remaszter + Killzone.
Mostani netemmel szinte tökéletesen mentek. Killzone még ma is aláz a látvánnyal. :D Pláne az 5. chapter-ben amikor visszamész az üvegházba.
Ilyen helyszínt nem láttam azóta még sehol semmiben. :D
Sokszor a konzolok elején raknak már össze olyat, amit később még talán maguk sem tudnak megugrani...
Infamous régi játék, az is lehetne már ps now-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.24. 10:28:27 -
Seth, Evoluti0N, DarkSector: Akkor átment :)))))
Isti: Igen, valóban erős látványban a város, és nagy ugrás az első részhez képest.
Ebben a részben már valóban van aim assist, és sokkal könnyebb így az élményre koncentrálni egy magamfajta béna controlleresnek.
//Szerk.: Ja, és Very Easy-n kezdtem - de szerintem, mehetne akár Normalon is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.24. 10:15:10 -
Azt, hogy te nem érdeklődsz meg játszol ki 30-40 exclusive-ot, és úgy mondod, hanem csak feltételes üzemmódban, 1 másik platfrom, 1 másik játékáról... :)
Végigviszem az exclusive-okat pár óra alatt és ennyi?
Tudjuk azt jól hogy az exclusive-ok egy része kibaszott sok ideig tolható.
Bloodborne-ban van 500 órám....
Szóval el lehet lenni ott ha éppen érdekel a dolog.
Uncharted 4-nek van faszányos multi.
Killzone, vagy éppen DC....Infamous....
Stb, az exclusive-ok, nem 8-10 órás játékok mind. ;)
Zelda amúgy biztos jó, én drukkolok, hogy meg tudd szerezni és végigjátszani....
Nem baj az sem ha utána nem kell és eladod a Switch-et, ez nem számít, ha érdekel, akkor szerezd meg!
Ne halassz el semmit ami érdekel, mert lehet később nem lesz rá lehetőséged.
Vagy ha van egy jó pc-d akkor megy emulátorral is. (bár ezt nem javaslom nagyon, mert lehet a bug miatt élmnyromboló hatása lenne)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.24. 08:55:48 -
assistokkal simán, anélkül lehet izzadni. -
Andule #293799 Mit ertettem felre ennyire? :D -
Driveclub egyedi érzés száguldás terén, vannak motorok is.
PC meg full más, Forza szerű valami.
DC inkább arcde, míg a PC2 eléggé inkább szim szerű.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.23. 22:50:33 -
Project Cars 2 gamepaddal jó lehet? Driveclub bejött, szóval megint téged kérdelek Totti.
Persze bárki válaszolhat.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.09.23. 22:33:15 -
Tapintani a látványbeli különbséget mi? a játék 2. legbrutálisabb helyszíne szerintem. :D -
Engem 2-vel. :D -
Evoluti0N #293794 1 perccel előztél meg. :D -
Marco....Polo :D -
"Uncharted 2"
-
Persze izlés kérdése, nekem a sok szürke játék lófütty, de nem erre gondoltam, abban amit írtam. :) -
Andule #293790 Nem erzem magam kulonosebben masterrace-nek de az elso jatek ami miatt hajlando lennek konzolt venni az az uj Zelda volt eddig egyedul. Arrol barmennyi videot neztem csak amultam es sovarogtam. Egyebkent lofutty. -
-
Akit esetleg erdekel a hagyomanyos kinezetu RPG nem keves strategiai elemmel az mindenkepp probalja ki a Divinity Original Sin 2-t.
Eletem egyik legjobb jatekava notte ki magat es mindenben felulmulja az elso reszt.Mar kozel 100 oram van benne, de olyan szinten lekot es szorakoztat amire nagyon reg volt pelda.Holott az 1/5-et nem lattam meg.
Kell par ora mire az ember megszokja (3x kezdtem ujra az egeszet) a harcrendszert, talenteket, skilleket, stb., viszont az elmeny tenyleg leirhatatlan.Meg az XCOM 2 kieget is uti nalam, evek ota nem volt hasonlo elmenyem.
45 juro volt, ami talan a legtobb amit valaha jatekert kiadtam, de minden egyes centet megert.
(ja es csak az eredetit erdemes tolni mert vannak furcsasagok a viragboltival) -
Zóanagyvarázsló #293787 Az alternatív forrásokkal a legtöbb baja a kiadóknak és fejlesztőknek van, inkább ők üzentek nekik hadat. Ebben benne volt szürkeség is, a régiók megkerülése is, nyilvánvalóan nekik a legkellemetlenebb a nagy rácsökkentés. Engem nem zavar, ha 90%-os helyett 75%-osak az akciók. A nyakló nélküli értékvesztés mindig is túlzó folyamatnak tűnt. Ami tényleg érdekel, azt még így is meg lehet venni olcsón, sőt még manapság is eljut a legtöbb bundle-ig.
Érdekes módon egy osztott piacon, ahol lenne 4-5 Steam, éppen az egymással való versengés miatt jóval nagyobb terhet jelentenének a kulcsos oldalak (jobban megéreznék a jelenlétüket, problémát okozna, hogy melyikre adnak kulcsot, ha nem bármelyiken beváltható lesz stb.), tehát az alig-alig reagáló monopol Steammel szemben érdekük lenne összefogni ellenük.
A verseny abból a szempontból is balul sülhetne el, hogy lennének lemorzsolódók (emlékszik még valaki az Impulse-ra?). Aztán lehetne küzdeni onnan átvinni a játékokat, felhőmentéseket, achievementeket egy másikba, vagy elbukni őket... A jelenlegi Steamnek az az előnye, hogy ez nem történhet meg, mert a "teljes" PC-s piacot jelenti, ha az egész PC-s iparég bedől, akkor lehet baj, addig szinte mindenkinek érdeke lenne megmenteni. Akár egy kiadói-fejlesztői esernyőszervezetnek. Bár néhány nagy kiadó valószínűleg megérezné benne a függetlenedés lehetőségét, és próbálná átmenteni a saját platformjára, amit lehet. Érdekes helyzet lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy ez sokkal pozitívabb jövőkép.
Nagyon sok változó van ebben a képletben, én inkább nem egyszerűsíteném le egybitesen. Én mondjuk azt nem érzem, hogy csökkent a szabadságom az utóbbi években, inkább növekedett (de én is nem vásárlok soha szürkéktől). Az alternatív klienseket pedig részben ellenkező irányúként éltem meg. -
ToxiMaxi #293786 GH láz? Hol érdekel az engem? Megyünk dumálunk, iszunk, aztán bohóckodunk 1-et. Teljesen lényegtelen számunkra, hogy azóta az új platformon van újabb. Soul Calibur meg nem jött ki PC-re. Én számomra a konzol arra jó, hogy haveroknál együtt szórakozzunk 1-et. Itthonra "napi" játékra csak a PC, ezt szoktam meg, ezt szeretem. -
GH láz már lecsengett előző generációban, verekedős játékok 90%a ma már PCre is kijön, talán az EA UFC ami még only konzol, ami így nagyobb név.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.23. 10:28:59 -
Köszi, így már értem. :) -
ToxiMaxi #293783 Guitar Hero -
Segíts, mi az a GH? -
ToxiMaxi #293781 Én ezt egyszerűen megoldom. Csak a pc-s játékokat nézem. Azt se tudom melyik konzolra mi az exclusive. Ha csak a pc-s játékhíreket olvasod, akkor a többi nem is létezik. Néha haverhoz lemegyek bohóckodunk kicsit a GH-val ps3-on meg némi verekedős játék de eszembe se jutna, hogy ezzel én pc-n játsszak, akkor haverokkal jó de itthon nem hiányzik. -
Ez csak annak gond még mindig aki egy játékgépet nem arra vesz hogy játszon rajta, hanem egyéb megfontolásokból. Ilyen pl az a túltolt exluplayer mivolta egy gépnek. -
Van azután is. :)
Maszterrész akkor van ha semmi nem érdekelné konzolon, ha a játékok felét ott nyomja, akkor az attól még jó, ha szar lenen nem játszana velük. :) -
Attól, hogy lefekszik a barnákkal, még lehetnek a szőkék a favoritjai ;-)
Aztán a gond akkor van, amikor elfogy az a maréknyi exclu... onnantól jön a 2 centis vastag por az egészre. Teljesen a realitások talaján maradva: Ha valaki az igazán jó PS4 exclukat le akarja tolni kényelmesen elég rá neki 1 év. Ez nagyjából 15 cím. (Compare: Nálam 40-50 cím szokott 1 évben lepörögni.) -
PS exclusiveokkal játszol, nem is egyszer, de pc masterrace. :D
Így egy kommentben kicsit szokatlan. :D -
Én is nyomatom a PS Now PC-t. Beyond Two Souls kipörgetve.
Last Of us: Left Behind kipörgetve.
Anno kölcsön PS3-mon kitoltam az alap Last of Us-t is, de annyira bejött, hogy most tolom másodszor is.
Utána szerintem Uncharted 3 következik.
God of War 3 Remastered-et próbáltam de valahogy nem adta.
Meg kipóráltam a PS4-es Killzone-t is, de rohadtul irritál, hogy FPS-t kontrollerrel kell játszani.
PC master race, én még mindig azt mondom :D -
Ugyanitt:
2017.10.14-ig van lehetősége PS Now PC-zni az aktív topiklakóknak.
Emlékezet felfrissítésért tessék az OFF topikban keresni a kapcsolódó hozzászólásaimat, képekkel, leírással.
A korábban, és újonnan jelentkezők pedig írjanak privátot, mert a fejem sajnos nem káptalan. :)
Tinman holnap néz rá a rendszerre.
wantonly is írjon majd nekem egy számára kedvező napot/napokat, időpontokkal, hogy ütemezhető legyen a dolog.
-
Mindenképp, hiszen így tényleg ráláthatok bizonyos konzolcímekre, és nem is kell kitennem a lábam a szobámból :)
Tény és való, hogy a gyors net itt és most nagy mázli faktor, mert ahogy lejjebb jeleztem: lassú nettel ez nagyon nem ajánlható senkinek.
A 10+ megabit (de inkább ennek duplája), stabil kapcsolattal a minimum: de meghálálja.
A PSx controllert is.
Ja és megérte, mert az Uncharted (1)-et már végigjátszhattam :)
Vasárnap belevágok a 2. részbe (ha fenn van a rendszerben). :) -
nxs #293773 Látom ez neked nagyon megérte :)
-
Megöööölt!
Restart from the last checkpoint
Quit game
Rohadt anyjukat!
//A checkpoint a lift elejétől van - na így már Laci harca lesz a többi :))
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.22. 20:53:01 -
Egy medúza már megvan, a 3 őrrel... erre jön még 3 és a medúza... mi a franc?!
-
Épp weskerrel konzultálok -a baj az, hogy a liftben harcolni kell, én meg ugye még nem tudok, hisz életemben nem játszottam GoW3-al.
De, megpróbáljuk távoktatással megoldani :) -
Autosave is van,haladj kicsit tovább, vagy a sárga "forrásoknál" manuális -
Megcsináltam!
Hogy az istenben tudok itt menteni?!!! -
Hát nagyon nem.
Amúgy a metronóm némiképp segít, de a latency nekem nem - és hát béna is vagyok. -
Te sem vagy már a régi. :D -
Wazzer! Az UTOLSÓT rontottam el :)( -
Na nézd meg Wesker-nek, hogy tudjon tovább menni. A nevében is köszönjük...:)