Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jasonként azt mondja a streamernek: "You wanna see a dead body". Sírok.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha azt tetted, és nem indul, akkor meg:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Újraraktam a windowst majd a másik meghajtóról visszamásoltam az egész játékot de csak letölteni akarja.Az a gond hogy nincs akkora hely mégegyszer a meghajtón vagy csak simán nem ismeri fel?
Mindenki kommunikál, és már a második kör, hogy a Jason ilyen viccesen, hülyeségeket mondd, amikor közel ér a játékoshoz. Nagyon vicces.
Nah...
szerk:
asszonnya ismerős, hogy amikor pár hete nekik mutattam 19-20 euro volt...akkor télleg nem volt ennyire olcsón még. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 08:47:52
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Félreérted. A 15,30 arra vonatkozik, hogy annyival lett összesen olcsóbb, a CDkeys-en történő megjelenéskori induló árhoz képest.
Induló ár: 26,99 euro
Szép lassan csökkent, összesen 15,30 euróval
Jelenlegi ár: 11,69.
Így már érthető?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
G2A-n 53,80 eurós árral nyitott. Szép lassan (hol kisebb-nagyobb mértékben csökkenve, hol kicsit drágulva --- összességében 13,59-el olcsóbbá válva) eljutott a mostani: 40,21 eurós árszintre (~12,370 Ft).
CDKeys-en 26,99 eurós árral nyitott, és erről lett egyre olcsóbb (15,30 euróval), és érte el a jelenlegi 11,69-et.
Tehát, ha épp ez a játék kellene, akkor a CDKeys az ajánlott beszerzési forrás.
De ez nemrég volt már hasonló áron egyszer G2A-n nem?
//STEAM: 59,99 euro - ~18460 Ft
//STEAM-en eddig max. 20% OFF volt rá.
De itt valszeg sokkal több van....
S mutatom, mennyit meg tudsz/nál takarítani:
Ahogy szinte az összes kínálatukban lévő játék olcsóbb lett.
//S még mielőtt: az esetleges euro árfolyamos tézisnek ellent mondhat, hogy pár (és nem megjelenés előtti) játék ugyanakkor drágult.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.27. 22:14:21
https://www.greenmangaming.com: "TASTEE: Lethal Tactics" - 68% OFF - 3,55 font (árfolyam) = ~1250 Ft
Adversus solem ne loquitor
A 7 használható "szakma" nem sok (főleg az újabb részekhez képest - ez a 2013-as LEGO motort használta annak idején), de változatos, és bőséges mennyiségű karakter van benne szórakozni, és néhány apróság megkeresése-megszerzése még gondolkodást is igényelt 😊
A nyitott részen van megint a rengeteg tennivaló - autós üldözéstől kezdve szökött malacok megkeresésén át bűnbandák elfogásáig mindenféle. Vannak kikacsintások bőségesen Matrixtól kezdve a Starsky és Hutchon keresztül mindenféle rendőrös-maffiás-bűnözős sorozatra-filmre. Az autózás része eléggé játékos, fizikáról szó sincs, de legalább az autók és egyéb járművek sokféleképpen viselkednek. A "LEGO GTA" barokkos túlzás, azóta készült már ilyen nyitott világos LEGO játék több is, de akkor ez komoly újdonság volt. Emellett nagyon tisztességes LEGO játék a saját világukban, szépen felújítva a PS4/Xbox1/Switch/PC újrakiadásra (szebb textúrák, részletesebb modellek, nagyobb felbontás a WiiU változathoz képest). A bugokat, amitől zengett a net megjelenéskor szerencsére javították nagyon hamar, a játékidő alatt pár alkalommal kidobott (viszont mivel minden esemény után automatikusan ment, így ez nem okozott gondot), és az egyik segítség rossz helyre mutatott a játékban, de szerencsére nem volt problémám vele.
Én amúgy is szeretem a LEGO játékokat, szívesen elbíbelődök velük, ezzel is jól szórakoztam. Novemberben jöhet a Marvel Super Heroes 2 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sőt még a másodikat is. Mindegyik könnyű...Szórakoztatásra megy..Ez nem Darksouls.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mennyire gyerekes? Mennyire könnyű? Milyen egy GTAhoz képest?
Szerintem elég hangulatos az eleje, már ami a történetet, környezetet illeti.
A grafika szerintem teljesen elfogadható, bár elájulva nem vagyok, mert nem elég élesek a textúrák, pedig ultra-n van minden. A mozgásom sem élethű (mintha nem sétálnék, hanem siklanék). A fejlődési rendszer érdekesnek tűnik.
Az lesz a baj, ha nagyon megtetszik, akkor meg kell vennem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.27. 09:49:25
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Baxa meg, hogy PCre nem jött Injustice2. Azt nézem és nagyon szívesen tolnám.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.27. 09:13:28
A hétvégén végre én is kipróbálhatom már az Injustice 2-t. 1 hete már aszalódik a tokjában.
Jövő héten meg ugye jön a Tekken 7.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.27. 09:12:04
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PSN ID.: Beegabor
Könyörgöm tolj már olyan játékot amit profik szereltek össze...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(a "költő arra gondolt"-like eszmefuttatás)
Valószínűleg másról sem írna, ha nem "bannolná" saját magát, hogy mennyire qva jó a Bloodborne... és az kivágná nálunk a biztosítékot...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.26. 20:56:04
Jó, játékot, minden jót addig is mindenkinek!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Évekig 30Mbit volt a maximum, de felhívtak, hogy már kérhetek 500-ast is, megelégedtem a 240-es nettel, azt viszont kértem örömmel. Nem egy kertvárosi DIGI még így sem, mert ott a feltöltés is szakít még olcsóbban, na de egyáltalán nem panaszkodom. Az viszont nevetséges, hogy a belvárosban nincs normális szolgáltatás.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerencsére 2 óra se és kipróbálhatom, hála ennek a partial download megoldásnak, hogy elég egy kis része és játszható.
Természetesen nem akarom most végigtolni, de szeretném látni a saját szememmel, hogy milyen. Aztán betolom a PC-be az új Savage SSD-t és leszedem Dying Light-ot... őrület mennyi értékes gaming idő elmegy a letöltéssel :-(
Jelenleg NÉGY db. bontatlan(!) van ebay-en, ebből a legolcsóbb olasz(!) nyelvű 74k körül + 9k posta. Az enyém angol és bontatlan. Ilyenből a legolcsóbb: 102k + 20k posta.
Valamikor feldobom majd én is, persze 100k alatt.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Tessék kicsit empatikusabbnak lenni, és nyitottabbnak a más vidékeken, országokban élők felé, ahol nem csücsülhetnek 50-70-120- és 300 megabiteken.
//Én nem sírok, 99x le és 99x fel - viszont, tudom, hogy milyen szar a lassú net. Még élénk bennem az élmény.
Nem olyan régi, mint Tinmannek és a többieknek a betárcsázós...