Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Most épp egy dev is játszik velük.
Jasonként azt mondja a streamernek: "You wanna see a dead body". Sírok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ha pontosan ugyanoda, ugyanolyan mappaszerkezetbe másoltad vissza a játékot, akkor indulnia kellene.
Ha azt tetted, és nem indul, akkor meg:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Originnel kapcsolatban segítetek?
Újraraktam a windowst majd a másik meghajtóról visszamásoltam az egész játékot de csak letölteni akarja.Az a gond hogy nincs akkora hely mégegyszer a meghajtón vagy csak simán nem ismeri fel?

Fpocok
Ezt a streamet nézem
Mindenki kommunikál, és már a második kör, hogy a Jason ilyen viccesen, hülyeségeket mondd, amikor közel ér a játékoshoz. Nagyon vicces.

Nah...

darkSectorxxx
Ja akkor nem tudom, megkérdezem haverjaimat milyen árat mondtam nekik, de tutkóra ez a játék volt. 😄

szerk:

asszonnya ismerős, hogy amikor pár hete nekik mutattam 19-20 euro volt...akkor télleg nem volt ennyire olcsón még. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 08:47:52

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"akkor lehet a 15 euro-val keverem,"

Félreérted. A 15,30 arra vonatkozik, hogy annyival lett összesen olcsóbb, a CDkeys-en történő megjelenéskori induló árhoz képest.
Induló ár: 26,99 euro
Szép lassan csökkent, összesen 15,30 euróval
Jelenlegi ár: 11,69.

Így már érthető?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Ja értem, akkor lehet a 15 euro-val keverem, mert pár hete emlékeztem hogy olcsón volt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nem, nem volt.

G2A-n 53,80 eurós árral nyitott. Szép lassan (hol kisebb-nagyobb mértékben csökkenve, hol kicsit drágulva --- összességében 13,59-el olcsóbbá válva) eljutott a mostani: 40,21 eurós árszintre (~12,370 Ft).

CDKeys-en 26,99 eurós árral nyitott, és erről lett egyre olcsóbb (15,30 euróval), és érte el a jelenlegi 11,69-et.

Tehát, ha épp ez a játék kellene, akkor a CDKeys az ajánlott beszerzési forrás.

darkSectorxxx
<#eljen>

De ez nemrég volt már hasonló áron egyszer G2A-n nem?

IMYke2.0.0.0
"Dead Rising 4" --- CDKeys --- STEAM-es árhoz képest 81% OFF --- 11,69 euro = ~3600 Ft

//STEAM: 59,99 euro - ~18460 Ft
//STEAM-en eddig max. 20% OFF volt rá.

darkSectorxxx
Ja már meglestem, és igen a Steam-hez képest még a konzol árak is jobban, de ja nem vészes, csak én úgy értelmezte hogy 0.2-0.3 euro-s akció, ami lófütty. 😄
De itt valszeg sokkal több van....

IMYke2.0.0.0
Ha figyelembe veszed a CDKeys-es eleve alacsony árukat: igen, döbbenetes (jó értelemben!).
S mutatom, mennyit meg tudsz/nál takarítani:

darkSectorxxx
Döbbenetes akció. 😄

IMYke2.0.0.0
CDKeysen a Call of Duty játékok 0,2-03 ill. 0,5 euróval olcsóbbak lettek.
Ahogy szinte az összes kínálatukban lévő játék olcsóbb lett.

//S még mielőtt: az esetleges euro árfolyamos tézisnek ellent mondhat, hogy pár (és nem megjelenés előtti) játék ugyanakkor drágult.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.27. 22:14:21

IMYke2.0.0.0
tomsolo ajánlásával:
https://www.greenmangaming.com: "TASTEE: Lethal Tactics" - 68% OFF - 3,55 font (árfolyam) = ~1250 Ft

grebber
Remélhetőleg a singleplayer jobb lesz ....

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Kössz.

Moby
A gyereknek már 144 órája van benne (najó, kettőnknek 😄), de még nincs meg minden 😊

Adversus solem ne loquitor

Dzsini
Gyerekes és könnyű - annyira, amennyire minden LEGO játék. A sztori jó (minden szereplő beszél), sokféle és változatos pálya van, de egyik se igazán nehéz, ha megvan a sztori, akkor még 1 freeplay visszatéréssel általában be lehet gyűjteni mindent a pályákon - vannak más LEGO játékok, ahol sokkal többet kell dolgozni, hogy meglegyen minden.
A 7 használható "szakma" nem sok (főleg az újabb részekhez képest - ez a 2013-as LEGO motort használta annak idején), de változatos, és bőséges mennyiségű karakter van benne szórakozni, és néhány apróság megkeresése-megszerzése még gondolkodást is igényelt 😊

A nyitott részen van megint a rengeteg tennivaló - autós üldözéstől kezdve szökött malacok megkeresésén át bűnbandák elfogásáig mindenféle. Vannak kikacsintások bőségesen Matrixtól kezdve a Starsky és Hutchon keresztül mindenféle rendőrös-maffiás-bűnözős sorozatra-filmre. Az autózás része eléggé játékos, fizikáról szó sincs, de legalább az autók és egyéb járművek sokféleképpen viselkednek. A "LEGO GTA" barokkos túlzás, azóta készült már ilyen nyitott világos LEGO játék több is, de akkor ez komoly újdonság volt. Emellett nagyon tisztességes LEGO játék a saját világukban, szépen felújítva a PS4/Xbox1/Switch/PC újrakiadásra (szebb textúrák, részletesebb modellek, nagyobb felbontás a WiiU változathoz képest). A bugokat, amitől zengett a net megjelenéskor szerencsére javították nagyon hamar, a játékidő alatt pár alkalommal kidobott (viszont mivel minden esemény után automatikusan ment, így ez nem okozott gondot), és az egyik segítség rossz helyre mutatott a játékban, de szerencsére nem volt problémám vele.

Én amúgy is szeretem a LEGO játékokat, szívesen elbíbelődök velük, ezzel is jól szórakoztam. Novemberben jöhet a Marvel Super Heroes 2 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Utolsót én is meg tudom válaszolni. Ég és föld....Nem is értem mit vársz egy Legó játéktól.

Sőt még a másodikat is. Mindegyik könnyű...Szórakoztatásra megy..Ez nem Darksouls.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Mesélj pls.
Mennyire gyerekes? Mennyire könnyű? Milyen egy GTAhoz képest?

wantonly
Tettem egy próbát a Fallout 4-el, ha már ingyenes a hétvégén. Nem is rossz! Rosszabbra számítottam.

Szerintem elég hangulatos az eleje, már ami a történetet, környezetet illeti.

A grafika szerintem teljesen elfogadható, bár elájulva nem vagyok, mert nem elég élesek a textúrák, pedig ultra-n van minden. A mozgásom sem élethű (mintha nem sétálnék, hanem siklanék). A fejlődési rendszer érdekesnek tűnik.

Az lesz a baj, ha nagyon megtetszik, akkor meg kell vennem...
Dzsini
Jó móka volt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.27. 09:49:25

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Panzeradler
Nagyon jó lett, meglepő módon sok content is van benne. Multin kívül.
Fpocok
Szerintem baromi unalmas nézni. Az meg hogy haverokkal jobb... ez mindegyik játékra igaz.

Baxa meg, hogy PCre nem jött Injustice2. Azt nézem és nagyon szívesen tolnám.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.27. 09:13:28

TBTPumpa
Jó szórakozást!

A hétvégén végre én is kipróbálhatom már az Injustice 2-t. 1 hete már aszalódik a tokjában.

Jövő héten meg ugye jön a Tekken 7.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.27. 09:12:04

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wesker24
Ami a Friday the 13 TH-t illeti grafikával semmi baj nincs, amia bugokat meg a glitcheket illeti azt majd javitják egy patchben, ami a játékmenetet illeti az meg minden csak nem unalmas, ha sosem játszottál a Betaval akkor semmit se láttál, kell hozzá egy baráti társaság és máris jó móka az egész és össze kell dolgozni tudnod kell pontosan mit kell csinálni, a Beta erre pontosan jó volt, hogy kitapasztald hogy melyik túlélö mit tud.
Fpocok
Néztem ezt a Ft13 játékot. Hát elég kukának néz ki. Bugos, glicsi... és a játékmenet UNALMAS.

Seth
Csak az egyik olyan jatekot hagyna ki , amiert PS4-et erdemes venni ( sot, talan pont azert vette 😊 )

PSN ID.: Beegabor

Totti5
30 fps és az sem tökéletes mint ahogy semmi amit a From konzolra lerakott valaha is, bénák, balfaszok nem képesek fejlődni. A többit a konzol fikát képzeljétek oda amit Tinman tolna.

Könyörgöm tolj már olyan játékot amit profik szereltek össze...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
WOW... teljesen átdolgozták combatot, most már full action, nem klikkelős.

Fpocok
Ritkán csinálok ilyet 😄

Nemrég köttettem a netet Agárdon,csak a T szolgáltat,10es-t tudtam rendelni max....kijött a fickó húzni a kábelt és mit kaptam? DSL..lefelé tudok 7 körül felfelé pedig ismerjük. Az én naptáramban már 2017 van 5000 magyar forintért kicsit többet várnék,főleg,hogy elég frekventált helyen van a ház itt pusztulatfalván.
IMYke2.0.0.0
Tinmanes szófordulat.

(a "költő arra gondolt"-like eszmefuttatás)
Valószínűleg másról sem írna, ha nem "bannolná" saját magát, hogy mennyire qva jó a Bloodborne... és az kivágná nálunk a biztosítékot...

Fpocok
Miért írta, hogy bannolná más?

IMYke2.0.0.0
Logikusnak vélem ezt a választ: nem, 2 hétig Bloodborne-t fog játszani PS4 Pro-n a szabadidejében (munka, sport, család, pihenés és alvás mellett).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.26. 20:56:04

Fpocok
Mert annyira jó? VAgy annyira szar?

Tinman
Kipróbáltam a Bloodborne-t PS4 Pro-n. 2 hétre banolom magam az SG-ről, mert amúgy megtenné más... Ennyi talán elég lesz.

Jó, játékot, minden jót addig is mindenkinek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ideje volt, hogy a Redneck Rampage trilógiává bővüljön <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Nálunk a pécsi mecsekoldalban fejlesztett a UPC, meg is lepődtem.

Évekig 30Mbit volt a maximum, de felhívtak, hogy már kérhetek 500-ast is, megelégedtem a 240-es nettel, azt viszont kértem örömmel. Nem egy kertvárosi DIGI még így sem, mert ott a feltöltés is szakít még olcsóbban, na de egyáltalán nem panaszkodom. Az viszont nevetséges, hogy a belvárosban nincs normális szolgáltatás.
Atisz
Ez a tény már maga eladja a játékot szerintem (ha minden más feledhető is lenne benne). (A félreértés elkerülése végett: nem ironizálok, komolyan gondolom.) Szégyenteljes, hogy még ma is milyen kevés sztoriorientált (tehát nem mob meg ticsung lövölde) játékban van ko-operatív mód.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Köszönöm nyilvánosan is!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
HÁHÁÁÁÁ!!!! Full coop lesz benne, nem csak sideküldik, mint 4ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fpocok
Úgy látom három játszható karakter lesz? Csak jövőre bazz...

Fpocok
Az első végigjátszás nehezebb volt, mint bármelyik DS. Harcrendszer jobb, helyszínek... meh.

Tinman
26GB+9GB-ot szed most a PS4. Sigh :-(

Szerencsére 2 óra se és kipróbálhatom, hála ennek a partial download megoldásnak, hogy elég egy kis része és játszható.

Természetesen nem akarom most végigtolni, de szeretném látni a saját szememmel, hogy milyen. Aztán betolom a PC-be az új Savage SSD-t és leszedem Dying Light-ot... őrület mennyi értékes gaming idő elmegy a letöltéssel :-(

Tinman
Igen... nincs értelme már hozzá érnem sem.

Jelenleg NÉGY db. bontatlan(!) van ebay-en, ebből a legolcsóbb olasz(!) nyelvű 74k körül + 9k posta. Az enyém angol és bontatlan. Ilyenből a legolcsóbb: 102k + 20k posta.

Valamikor feldobom majd én is, persze 100k alatt.

n000rbi
Na akkor most már marad bontatlan a Nightmare Edition?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

IMYke2.0.0.0
Értem én ezeknek a "jó tanácsoknak" a létjogosultságát (költözzön, vegyen drágább netet, vagy külső vinyót és kuncsorogjon havernál, rokonnál, Szomszéd Sanyinál stb.) abból a székből, amiben ti ültök.
Tessék kicsit empatikusabbnak lenni, és nyitottabbnak a más vidékeken, országokban élők felé, ahol nem csücsülhetnek 50-70-120- és 300 megabiteken.

//Én nem sírok, 99x le és 99x fel - viszont, tudom, hogy milyen szar a lassú net. Még élénk bennem az élmény.
Nem olyan régi, mint Tinmannek és a többieknek a betárcsázós...

Tinman
Tévedtem. 5692 Ft volt. Nem bírtam ki. Főleg azért sem, mert elnézve a múltbéli árait, eddig 1x volt ennyiért, mindig magasabb áron szerepelt. Persze esélyes, hogy karácsonykor lesz ez pár dollárral olcsóbban is, de ez már így DLC-vel a simán bevállalható kat.