Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
"30 megát ígér minden háztartásba."

Meg Lindt-ből kerítést :-D

Nem azzal van a gondom, hogy ez ne valósuljon meg 2030-ig, hanem az, hogy ebből 1.5 éven belül lesz valami. Kizárt. Lehetetlen. Nem nagyon látják a nagyvárosban élők, hogy vidéken mi van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
A SZIP célja nem a gerinchálózat lefektetése, az optikai gerinchálózat kiépítése egy másik program része is volt(korábban), bár nyilván az infrastruktúra bővtése nélkül egyik sem valósulhat meg. Itt a végpontok ellátása a cél.
Namost itt a gyors net, azért nem biztos hogy összeér fogalmakban. Ha a 120 mega miatt sírnak, azt ez sem fogja megoldani. 30 megát ígér minden háztartásba.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.26. 16:00:19

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Minap pont egy ilyen befejezett kivitelezés mellett futottam el. Elmondom neked, hogy papíron, abban a fos kis zsák faluban leigazolhatóan ott az optika! Papíron 300 megabit se lenne gond. Kérdés, hogy elő tudsz-e fizetni rá? Nem. Közeljövőben? Terelnek. Maszatolnak. Ebből 2018 végére így lesz mindenhol gyors net: papíron ott van, a gyakorlatban meg lófax se lesz rákötve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Általánosan fogalmazott.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.05.26. 15:37:04
grebber
Remélem lehet majd horgászni <#eljen>
Nem mellesleg nekem ez túlzottam új Ghost Recon átskinezve....

Next PC upgrade: 2022

grebber
Akik sírnak.. én már beletörödtem ,hogy kb életem végéig ez a 120 Mbit lesz a max. Nekem míg lejönnek a 50GB-ok azt a 3 órácskát kibirom lejön azt ugyis játszva csak évek múlva lesz <#eplus2>

Dzsini
Nemrég olvastam a topicban: "IJ kategória. Oldják meg. Költözzenek olyan helyre ahol van fasza net"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Pénz meg fejlödés van nem véletlenül van magyar ott a top 3-ba ami a netet illeti... De ezek a buzi ótvar semmirekellő felosztások amik vannak nevetségesen szánalmas. Esztergomba is pl telekomtól soha a büdös életbe nem lesz optikai net (az 1000Mbitet pedig már kb gomboc fagyiért osztogatják) ,mert invitel terület. Az invetel meg egy csicska szar és jót még nem halottam róla legyen az tv vagy net...Ez van sajnos itt a szopó ágon vagyok ezzel a nyamvadt 120mbittel 😞 Kábelen ez a "max"

TBTPumpa
Overwatch szerencsére nem esik a 40GB-os játékok kategóriájába. 1-2 hónapja néztem rá a méretére (persze azóta jött hozzá néhány patch), akkor volt 10GB körül.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Fasza netnek lassan mindenhol kéne lennie.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2015 óta fut a "Szupergyors Internet Program", aminek a megvalósításában 2018 végére elvileg minden magyar háztartásban elárhetőnek kell lennie a legalább 30 megabites hálózatnak. Az idén ebbe beleszáll az MVM net is, egyébként régiók alapján az illetékesektől lehet éreklődni, hogy hogyan állnak tervezés és a megvalósítás. A program oldalán megvannak az elérhetőségek régiókra. Pénz van rá, 70 milliárból fut a cucc. Tegnap voltam egy konferencián, aminek részben ez volt a témája, bár maga a program jóval korábban kezdődött.

Adversus solem ne loquitor

kigyi
Azok keressenek egy ismerőst akinél van nagyobb net és kérjék már meg, hogy szánjon egy kis időt a letöltésre. Külső winyóval átugrik és 20 perc alatt meg van a game. Itt nálunk is volt erre példa nem egyszer.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Már nem csak a netsebesség a gond, hanem a tárhely is. Főleg az SSD-k korában, ahol azok nem is túlságosan nagyok.

IMYke2.0.0.0
Általánosan fogalmaztam.
Ezek szerint, nem ment át.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
"Nagyon sok olyan gémer van, akinek ekkora letöltés akár 2-3 napjába is kerülhet" Ők az IJ kategória. Oldják meg. Költözzenek olyan helyre ahol van fasza net 😊

Totti5
Ez már csak részletkérdés, nem a kiadó gondja. A lehetőség adott. Hogy kinek milyen a nete és mikor tölti le meg egy másik kérdés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem most jelentették be. Én jelentettem be most. 😄
Totti5
Fallout 4 is ingyenes a hétvégén ( Steam, Xbox )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Aranyosak ezek az ingyenes próbaidőszakok...
Átlagosan (!) 40-50 GB-os játékokról beszélünk...

Amikor bejelentésre kerül, hogy csütörtök-péntek estétől hétfő-kedd estig ingyenes egy ilyen monstrum, mindig (és minimum) elmosolyodok...
Nagyon sok olyan gémer van, akinek ekkora letöltés akár 2-3 napjába is kerülhet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FEARka
Amúgy milyen lett? Dark Soulsok és a Lords of the Fallen is tetszett, de ez a robotos, jövőbeli környezet eddig nem fogott meg.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Ha vkit érdekel, ma este 8-tól kedd reggel 9-ig ingyenesen játszható az Overwatch.
Fpocok
Már csak egy acsi kell The Surge-ben <#bee1>
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.26. 13:01:58

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Bloodborne Complete Edition - 5.700 Ft (US store)

Szokott ez olcsóbb is lenni?

Azzal a játékkal az a baj, hogy kevesen vannak van amikor 5-10percet várok egy meccsre amúgy én is tudom ajánlani el lehet vele lenni
Ez nem bug. Valaki modolta a játékot.

Szerk: BTW szerintem a Borderlands, meg a Walking Dead 1. évad mellett a The Wolf Among Us a legjobb Telltale játék ebben a "filmes" kategóriában.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.05.26. 01:26:55
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
Ú megvan még? Cserébe nem sok mindent tudok adni, de megpróbalhatjuk :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Ja, hogy ez drága. Oké, felfogtam.

5 dolcsi is volt már idén, borítékolom, hogy lesz is. Kivárom <#vigyor3>

Tinman
Knack és Little Big Planet 3 UK store-ból 2300 Ft/db. Idehaza egy leheletnyivel drágább 2.500 Ft/db.

Scooter
<#eljen> Jó kis cucc, de már megvan!
Scooter
3 hours of gameplay, írja egy steam hozzászóló! Khmmm és fasza hátterei vannak. Kártyás is.
MerlinW
Egy "A Story About My Uncle" tulajdonosra vár.

[merlinw.org]

grebber
Nagyon pozitív...csuhéjjá végre nem 3-7 perces fake game<#eljen>

Scooter
Egész jó kis játék van Bundle Stars-on a Star Deal-ben 1€-ért! Root Of Evil: The Tailor.
IMYke2.0.0.0
Köszönöm az élményt. <#worship>

3Error
<#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

A hangulat 100%-ig átjön. Számomra mindegy hogy multi vagy single.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Scooter
Szóval ha valaki lusta! Rising Storm Game of the Year Edition steam kód:
2ILFD-BBK4D-TDBA3

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.05.25. 20:43:42
grebber
Egyik legjobb 2. világháborús MULTIPLAYER!!!!!!!!!!!!!!!! játék a piacon. Bárcsak singlet is készítene valaki ,de azt minek<#falbav>

Ingyenes a Rising Storm/Red Orchestra 2 egy ideig. A hülyének is megéri. Egyik legjobb 2. világháborús játék a piacon.
Humble Bundle

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Hm, ez nekem sajnos/szerencsére nem jött elő amikor játszottam... 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Dzsízász 😊

Azért a kitekert pozíciók tuti nem értek fel a legendás telltale buggal 😄
IMYke2.0.0.0
Lepergett a credits - "Tales from the Borderlands" - szponzorálta Error

* A "játék" alapvetően tetszett. (Idézőjel: nyilván tudja már mindenki, hogy a Telltale játékai inkább "filmek" már)
Nem vagyok grafomániás, de én a játék grafikájától nagyon rosszul voltam - ahogy az animációktól, sokszor kitekert pozícióban animált fejektől és a szemektől. Ugyanakkor, akadtak pillanatok, amikor egész művészi és elviselhető is volt.
* A karakterek szerethetőek voltak - különösen Fiona, és Sasha.
* A sztori --- a Borderlands játékok és világ, illetve az azokban szereplők ismeretével --- kedves ki- és visszakacsintás volt, és remek alapozás a "The Pre-Sequel"-hez.
Egyúttal tudom azoknak ajánlani, akik csak az első vagy második Borderlands-et ismerik, és a Pre-Sequel még hátravan.
* A döntések nagy része nyilván placebo... ha a filmnek és a Borderlands-világnak megfelelően döntünk, nagyon nem lőhetünk mellé semmivel. Persze, lehet meglepődni a fejezetek végén, hogy mennyire voltunk konformisták, vagy sem... de nem érdemes azon rágódni.

Kellemes 12 óra volt.

Dzsini
Pár tízezres közösség vallási fanatikusokból? Több településen, szállásokon, apokalipszisváró szektákban...
vegyítsd össze a Ku Klux Klánt, a Szcientológusokat, az Isten Gyermekei szektát, a Manson Familyt
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.25. 17:55:09

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
mivel fikció, így bármi lehet, tyúkok által vezérelt lépegető robotok is <#vigyor3> (tudom hogy a Blood Dragon csak ökörködés volt)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.25. 17:50:09

Nekem tetszik, csak kíváncsi vagyok egy ilyen környezetben hogyan oldják meg a "hatalmas területen megölök ezer ellenséget" dolgot. Mert egy trópusi szigeten vagy a Himalájában még mondjuk előfordulhat egy több ezer fős magánhadsereg de azért az USA közepén minimum furcsa.

Why so serious?

Dzsini
Semmi vadnyugat, ez kb. napjaink, egy szektás őrülttel középen. Elég elterjedt alaptípus a "vidéki" Egyesült Államok, egy elborult vallási vezetővel, aki fanatizál egy közösséget. Könyvek, filmek is feldolgozták már ezt a környezetet.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.25. 17:32:32

Ez csak nekem nem jön át? Elméletileg vadnyugati, de legalábbis 19. századi setting, második világháborús repülők, full modern fegyverek, ráadául valami alternatív történelem körítéssel megtámogatva (ami mondjuk kell is, ekkora kronológiai katyvasz mellé). Nekem ez kicsit sok, a pörköltöt sem eszem paradicsomlevessel meg somlói galuskával leöntve.
kigyi
Igen erre gondoltam, mert hát konzolom nincs.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/