Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg Lindt-ből kerítést :-D
Nem azzal van a gondom, hogy ez ne valósuljon meg 2030-ig, hanem az, hogy ebből 1.5 éven belül lesz valami. Kizárt. Lehetetlen. Nem nagyon látják a nagyvárosban élők, hogy vidéken mi van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Namost itt a gyors net, azért nem biztos hogy összeér fogalmakban. Ha a 120 mega miatt sírnak, azt ez sem fogja megoldani. 30 megát ígér minden háztartásba.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.26. 16:00:19
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.05.26. 15:37:04
Nem mellesleg nekem ez túlzottam új Ghost Recon átskinezve....
Next PC upgrade: 2022
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2015 óta fut a "Szupergyors Internet Program", aminek a megvalósításában 2018 végére elvileg minden magyar háztartásban elárhetőnek kell lennie a legalább 30 megabites hálózatnak. Az idén ebbe beleszáll az MVM net is, egyébként régiók alapján az illetékesektől lehet éreklődni, hogy hogyan állnak tervezés és a megvalósítás. A program oldalán megvannak az elérhetőségek régiókra. Pénz van rá, 70 milliárból fut a cucc. Tegnap voltam egy konferencián, aminek részben ez volt a témája, bár maga a program jóval korábban kezdődött.
Adversus solem ne loquitor
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ezek szerint, nem ment át.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Átlagosan (!) 40-50 GB-os játékokról beszélünk...
Amikor bejelentésre kerül, hogy csütörtök-péntek estétől hétfő-kedd estig ingyenes egy ilyen monstrum, mindig (és minimum) elmosolyodok...
Nagyon sok olyan gémer van, akinek ekkora letöltés akár 2-3 napjába is kerülhet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.05.26. 13:01:58
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szerk: BTW szerintem a Borderlands, meg a Walking Dead 1. évad mellett a The Wolf Among Us a legjobb Telltale játék ebben a "filmes" kategóriában.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.05.26. 01:26:55
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
5 dolcsi is volt már idén, borítékolom, hogy lesz is. Kivárom <#vigyor3>#vigyor3>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.05.25. 20:43:42
Humble Bundle
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Why so serious?
* A "játék" alapvetően tetszett. (Idézőjel: nyilván tudja már mindenki, hogy a Telltale játékai inkább "filmek" már)
Nem vagyok grafomániás, de én a játék grafikájától nagyon rosszul voltam - ahogy az animációktól, sokszor kitekert pozícióban animált fejektől és a szemektől. Ugyanakkor, akadtak pillanatok, amikor egész művészi és elviselhető is volt.
* A karakterek szerethetőek voltak - különösen Fiona, és Sasha.
* A sztori --- a Borderlands játékok és világ, illetve az azokban szereplők ismeretével --- kedves ki- és visszakacsintás volt, és remek alapozás a "The Pre-Sequel"-hez.
Egyúttal tudom azoknak ajánlani, akik csak az első vagy második Borderlands-et ismerik, és a Pre-Sequel még hátravan.
* A döntések nagy része nyilván placebo... ha a filmnek és a Borderlands-világnak megfelelően döntünk, nagyon nem lőhetünk mellé semmivel. Persze, lehet meglepődni a fejezetek végén, hogy mennyire voltunk konformisták, vagy sem... de nem érdemes azon rágódni.
Kellemes 12 óra volt.
vegyítsd össze a Ku Klux Klánt, a Szcientológusokat, az Isten Gyermekei szektát, a Manson Familyt
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.25. 17:55:09
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.25. 17:50:09
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.25. 17:32:32