Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, ment a BTA, Headlanderről jókat hallottam.

Durva egyébként, hogy az alig 2 hónapos Rain World bundle-zva van.
IMYke2.0.0.0
Pozitív a Hitman jövőjével kapcsolatban a Square Enix

"Három héttel ezelőtt gyakorlatilag mindenkit sokkolt a bejelentés, miszerint a Square Enix megválna a dán IO Interactive-tól - főleg azután, hogy az új Hitmant kifejezetten szerették mind a kritikusok, mind pedig a játékosok. Úgy tűnt tehát, hogy a Hitman jövője veszélybe került.

Habár továbbra sem nyugodthatunk meg, a Square Enix legalább némiképp tisztázta a helyzetet, és így kicsit pozitívabban nézhetünk a jövőbe. A vállalat megerősítette, hogy az IO Interactive-val együtt a Hitman jogait is eladná, hogy a stúdió tovább dolgozhasson rajta. Ez persze logikus, hiszen nélkülük valószínűleg nem lenne az igazi a Hitman, azonban a kiadó könnyedén dönthetett volna úgy is, hogy megtartja a népszerű franchise tulajdonjogait.

Ezen kívül a kiadó nyilatkozatából kiderül, hogy az IO Interactive valószínűleg már javában dolgozik a Hitman második évadán: "Mivel a stúdió jelenleg aktívan dolgozik a Hitmanen és más népszerű címeken, külsős befektetői partnereket keresünk ahhoz, hogy ezek a fejlesztések folytatódhassanak".

Úgy tűnik, hogy a tárgyalások még mindig korai fázisban tartanak, és valószínűleg a Square Enix is jóval később számolt volna be erről az egészről a publikumnak, azonban az üzleti év végével mindenképp tájékoztatnia kellett a befektetőit egy ekkora változásról."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Nagyon rajta van a listámon, ebben a hónapban ez volt az egyik várt cím, a Prey és a Surge mellett. Mindhármat meg akartam venni, de persze nem tettem. A Surge-el várok még, rájöttem, hogy épp elég szopatós játék van a backlogon, a Prey megvan, játszom, ezt pedig elhalasztották a manchasteri támadás után, mert elvileg vannak benne terrorizmusra való utalások. Szóval csak jövő hónapban jelenik meg.
Nagyon érdekel, de ez tipikusan olyan cím, amire nem rohan rá az ember, mert igen keveset tudni róla.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
A Red Orchestra 2-t dobozosan vettem release után valamivel, kb. 6ezerért. Nincs benne sok időm, csak kb. 31 óra, de mégis úgy érzem minden perce megérte. Ez pedig azért van szerintem, mert az esetek 90%-ban pocsék voltam, de az is simán szórakoztató. Persze érthető hogy sok embernek nem, de pont ettől emelkedik ki a tömegből, hogy nem vállal kompromisszumokat. Vagyis persze, itt is van, de az illúzió sokkal jobb. Nagyon kellemes meglepetés, hogy tartották az árszintet.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.30. 21:08:50

zorrobomber
Rising Storm 2: Vietnam Launch Trailer

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
"Get Even"
Mystery, FPS, Action

"Black - an ice-cold mercenary and hired gun - awakes in a mysterious old asylum with no memory of his past.
Under the guidance of his anonymous captor, ‘Red’, Black embarks on a form of treatment, facilitated by a unique technology - a headset that allows the user to relive their memories and experience them again in the present.
And so Black tries to remember.
With the help of the ‘Pandora’ headset, he travels into the depths of his own mind to explore the truth behind the only thing he can remember: the rescue attempt of a teenage girl with a bomb strapped to her chest."

- STEAM profil
- Olcsóbb forrás - 20,69 euro (~6390 Ft)

Gameplay:

Voltan
Akkor sajnos passz. Bármennyire is szeretnék egy jó kis vietnamos játékot végre. Ezzel teljesen egyetértek Grebberrel, Vietcong szintű anyagot a népnek!!!

Nem tehetek róla, nem szeretem a multit.

genndy
Steamen The Witcher Franchise Sale, W3 alapjáték valamiért csak -40%-ot, de az összes kieg és a GOTY megkapta a -50%-ot (volt már amúgy ennyi, olcsóbb még nem).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
Nem biztos már, hogy ez valós felvétel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.30. 20:47:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
AC ORIGINS LEAK

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0

Voltan
Sorry for the dumb question, de ez csak multis?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.05.30. 20:39:21

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
"Red Orchestra 2: Vietnam"

Egy vélemény a sok közül:

"No DLC!
No ingame-shop!
No season pass!
No season pass year 2!
Devoted Dev-team!
Devoted Community!
Not from EA!
Not from Ubisoft!
Not from ActivisionBlizzardburpeywhatever!
No 60Euro/Dollar price for a shell of a game!
No divided playerbase because everybody has different dlc!
No supernukecamperultrafinishingmoves like in cod!
No jet- and helirape like in BF!
No fancy golden or red dresses with a touch of purple like in other shooters!
Napalm!
Automatic rifles!
Napalm!
Teamplay!
Napalm!
Probably the best soundtrack since BFBC2 Vietnam! (best ever)

First time I've ever bought something pre-release in my life and I've been playing computergames since the 80ies. Why is that? Just watch the trailer (and all of the above).

Go get this game!"

genndy
Humble Adult Swim Games Bundle

1$:
Small Radios Big Televisions
WASTED
Westerado: Double Barreled
Volgarr the Viking

BTA:
Duck Game Special Content Update
Rise & Shine
Headlander

12$:
Glittermitten Grove
Rain World
Frog Fractions 2

25$:
Duck Game White Duck Plush

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Indiegala - "Torch Cave 2" - INGYENES

Indie játék. 415 öcsivment. Cirka 7 perc alatt! OMG.
Mert a játék MINDEN ugrásért ad egy öcsit!

//Hogy is szokta Tinman?: ez a legalja
Pedig, alapvetően nem lenne rossz - ha nem degradálta le volna a készítő (és nem pusztán a pénzszerzésről --- tipikus Greenlight-os bejutás, és gyors pénzszerzés szagú --- szólt volna), hanem kicsivel több energiát ölt volna bele. S az öcsik is ötletesebbek lettek volna...

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.30. 20:01:22

Dzsini
Igen, a gyerekes hiszti mindig előremutató cselekvési mód.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Prince23
Mindegy,

én már arra hajtok, hogy itt is bannoljanak....ha már ott is meglett. legyen teljes.

Még arra sem érett a chat banjuk, hogy egy rendszerüzenettel válaszoljanak... vagy valami.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.05.30. 17:16:58

Dzsini
Kapunk érte pénzt? 😊 De jó, erről mesélj még, én tizenvalahány éve moderátorkodok itt...

Amúgy felveszed a kapcsolatot azzal, aki kitiltott, vagy ha nem tudod ki volt az megírod a dolgot a csetmoderációs topicban, és akkor foglalkozni fog vele.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.30. 17:14:13

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Prince23
Jó és gamestart lehet linkelni akkor, mi ez már? Meg másnak a Youtubeját is lehet linkelni? Szánalmas bagázs, ráadásul 10 éve itt vagyok, nem egy hónapos csirke vagyok SG-n. ezt is vegyék márt figyelembe, mielőtt bannolnak. Akkor bannoljanak itt is bassza meg.

Amúgy facebook linket linkeltem a PUBG oldalról, semmilyen bevétel nem származik abból, ha rá kattintunk. Ráadásul népszerű is a játék.

Olyan szánalmas bagázs "dolgozik" itt, már nem azért. Már amennyiben munkának lehet ezt nevezni, és pénzt is kapnak ilyenért.

Ja igen, jöhetnek a besúgók is, emeljék ki ezt a kommentet 😄

De kit érdekel? 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.05.30. 16:59:20

Hidd el hogy instant élmény az. Lehet lőni is benne, ölni is benne, csak épp ez nem egy tömeghentelde. Természetesen azzal semmi gond, ha valaki az ilyen játékot nem szereti, azért is írtam le, hogy ilyet a Prey 2-től senki ne várjon.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.30. 16:26:57

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3Error
No, ezt megnézem én is, szeretek "röhögni" azokon a dolgokon amiket ezek összehoznak/tak... <#zavart2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Totti5
Akkor a Prey nem jó választás. Ott van ezekre a run&gun akármik, az instant azonnal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
És bár nem árt ha tisztában van az ember azzal, hogy mihez kezd neki az ember, azért az is látszik hogy sok múlik az adott hangulaton környezeten, elvárásokon, stb.

IMYke2.0.0.0
//Miközben a partvonalról szólok elmondom, hogy sokan (nagyon sokan) az instant élményre vágynak egy szórakoztatóipari terméktől.

Nagyon az elején vagy még...Adj még kis időt neki.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
AC3-ban 5 órán át nem történik semmi.

Shep
Hát 1 órát játszottam vele, lényegében semmi nem történt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mondtam már, hogy utálom a csak 5 percen belül szerkeszhetsz szabályt?

Szóval akkor folyt köv az előző hsz-től.

Nem tartalmaz spoilert (spoilerre érzékenyek ne nyissák mert van 1-2 játékmenetbeli apróság amit megemlítek) csak általános megállapításokat a játékról (történetről semmit nem írok). Akit zavar az ilyesmi annak kedvéért spoilerbe raktam).

Ha arra gondolsz, hogy az elején kevés az akció akkor az igaz. Ez azért van, mert az elején még a sima ellenfelek is szétszednek mint a foxy a lábtörlőt. Így nem hogy kevés az akció, de még azt a keveset is kerülni érdemes.

Ha azt reméled, hogy később majd 10-esével ölöd a typhoonokat akkor ez nem a te játékod lesz.

Az idegenek minden szempontból fejlettebbek a főhősnél és a játék nem is azt várja a játékostól (egyik loading képernyőben erre külön kitérnek, hogy az idegenek erősebbek nálunk), hogy letakarítsa őket a helyszínekről. Amit egyébként nem fogsz tudni kivitelezni, mert x idő után az előző helyszínen ahol korábban jártál újabb rosszarcúak jelennek meg.

Néhányat el lehet tenni láb alól, de trükközve. 1v1-ben bizony lenyomnak még az alap ellenfelek is olykor.

A feszültség meg végig ott van a mimicek miatt (nem részletezem nehogy spoiler legyen).

A Prey lényege a változatosságban rejlik ezúttal és aki a régi Prey hangulatát keresi az megint csak nagyon nagy tévúton jár. A változatosság a fejlődési rendszerben leledzik. Azaz rámehetünk egy-egy képesség fejlesztésére amik más és más ajtókat nyitnak, más lehetőségeket tárnak elénk. Mind az emberi mind az idegen lények képességeire gondolva. Lehet úgy játszani a prey 2-t, hogy vegyesen válogatunk mindkettőből, de lehet úgy is, hogy csak egyik vagy csak másikra áldozunk pontokat. Érdemes megemlíteni, hogy ha az idegen utat választjuk akkor a kezdeti turretek amik a legjobb barátaink lesznek ellenséggé vállnak.

Minden képesség jó valamire kivétel nélkül és nem csak támadásra alkalmasak, hanem sok a továbbjutásban is segít, vagy akár rejtett helyek elérésére (iszonyat sok van ezekből a játékban és mindenhol van valami jó cucc)

A fejlődési rendszer nagyon mély a Prey 2-ben és emiatt iszonyat sok újrajátszási lehetőség van a játékban. Mint ahogy írtam korábban a játék külön jutalmaz többféle dolgot is achival. Csak emberi képességekkel végigjátszás, csak idegen, vegyes, vagy akár mindenféle képesség nélküli végigjátszás (ilyet is lehet csinálni a játékban).

Persze ez még a játék elején nem látszódik, hanem kicsit haladni kell a fősztoriban. Ha jól emlékszem 2-öt vagy 3-at kell megcsinálni és utána nyílik ki a játék igazán)

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.30. 13:31:01

Kifejtenéd?

zorrobomber
<#nemtudom>

Shep
Kipróbáltam az új Preyt. Ez végig ilyen "izgalmas" lesz? Értem én ,hogy nem kell mindennek COD-nak lennie, de ez meg már a másik véglet, legalábbis egyelőre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scooter
GOG-os Mount & Blade és Saints Row 2 még mindig gazdát keres! Akinek kell az dobjon PÜ-t!
Dzsini
Nem szeretik a (feltételezhetően saját) oldalak reklámozását.

Totti5
Én már értem miért<#nezze>

grebber
Fogadd el ez van. Engem is egy poénért bannoltak örökre. Azért mert valaki nem érti mert fogyatékos még nem kéne bannolgatni

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Srácok, a chatrol miért bannoltak? nem mintha használnám azt a foshkarikát 😄 csak egy linket kuldtem el PUBGrol 😊))

Mekkora debil moderátorok lehetnek itt. Youtube linkkel is bannolnak akkor? XD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.05.29. 23:36:05

IMYke2.0.0.0
Vietnamra, igen.

Az a baj, hogy vizionálom a (velem együtt!) sok Red Orchestra nyúbít, és ebből fakadóan a sok-sok elbaltázott meccset, a kempereket, és a taktikára fittyet hányókat... ami gyakorlatilag megöl egy csapatjátékra és stratégiára épülő multit.

//Önlebeszélő kampányunkat olvashatták... ó

zorrobomber
Ha a Vietnam-ra gondolsz, akkor nálam az sem segít, hogy most nézem újra az Untold History of the United States-et... erősen balos nézőpont, ugye Oliver Stone Fidel Castro nagy barátja volt, de ettől függetlenül nagyon hatásos sorozat, és tele van megkerülhetetlen tényekkel. Aztán persze a szovjet oldal már kimarad, de nem is az a címe, hogy Untold History of the Soviet Union.

IMYke2.0.0.0
Beleültetted a bogarat a fülembe 😊

darkSectorxxx
Ha olcsó lesz. Ja.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Strapabíró, minőségi ( mondjuk nekem még nem volt olyan Logi termékem ami nem bírt volna ki mindent a legtöbbet elavultság miatt váltottam le, működőképesen... ). Persze kicsi és nem is a kényelem az erőssége ( krúzorok nagyon picik ), de amire van arra tökéletes kompakt eszköz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.29. 19:53:30

MerlinW
Azzal játszottam egész vasárnap😊 Jó kis cucc. Űrhajós Hands of Fate / Ziggurat 😊
Lövöldözöl, felderítesz, gyűjtögetsz, meghalsz, perkeket veszel, újra és újra nekimész a galaxisnak, egyre jobb leszel, folyamatosan adagolja a sztorit cutscene-ekként, meg egy csomó aprósággal. Addiktív cucc, profin kivitelezve. Nehéz mint a bűn, de baromi élvezetes.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.05.29. 19:50:30

[merlinw.org]

zorrobomber
Jobban szeretem a trackball-t, ha már nincs egér, de a bal oldalon levő egérgomb, a Logitech márkanév, és a neten található egyöntetű pozitív vélemények meggyőztek hogy ez kell nekem. Na meg trackball-ost nem is igazán lehet találni, csak középgagyi márkák égisze alatt. Természetesen nekem is csak második számú eszköz lesz, a nappaliba szánva.

Totti5
Pontosan ilyenem van az ágyban.

zorrobomber
Ha már szürke... ez is csábít engem erőteljesen, persze még mindig béna vagyok, de ennek ellenére tetszett a trial:
Rising Storm 2: Vietnam - 11.69€

Mindemellett a bugyelláris itt is szűkös, praktikusabb dolgokra kell költeni, a héten tervezek venni egy ilyet:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.29. 17:59:48

IMYke2.0.0.0
21 euróért látom szürkéből.
Nekem olyan 2500 Ft-nyi pénzért kell majd egyszer. S ezzel NEM a játék minőségét, hanem a bukszám, bugyellárisom pénztárcám nívóját kívántam jelezni.

zorrobomber
Everspace-t tervezi innen venni valaki?

Jim Morrison
A Story about my Uncle

Elég rövid kis játék (2.8 hrs on record), de hozzá kell tenni, hogy hangulatos, jópofa játékmenettel. A rövid játékidő miatt nem is tűnik annyira sablonosnak. 1 achivementem lett meg első végigjátszásra, még tuti végigmegyek rajta egyszer-kétszer, ezt nem hagyhatom annyiban^^
/ajánlott

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/