Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.06.02. 13:32:13
Na ezt legnehezebb fokozaton megnézném hogy mennyire agyatlan. Egy 3-4 fős ghoul vagy drowner csapat ellen már kifejezetten kihívás harcolni. Főleg ha egy-két szinttel nagyobbak mint te.
Nem lett tökéletes a harcrendszer, de van benne bőven potenciál.
Én pl. a Kotor/Dragon Age harcrendszertől tudok agyfaszt kapni. Mikor a karakterem már egyhuzamba 4. alkalommal véti el az ütést/lövést, én ott mondom hogy köszönöm szépen, mára elég. Mondom ezt úgy, hogy a Kotor-t imádom (legjobb Star Wars játék ever).
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.06.02. 12:00:46
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ez a KC meg katasztrófa..már az oktatórésznél agyfaszt kaptam...Ennél még a Witcher 1 is jobb volt..
5$-ért majd kiprobálom aztán ami küldetést lehet majd csata nélkül csinálni csinálom.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.02. 11:16:07
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.01. 21:23:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem akarom a dühöngőbe beszórni, úgyhogy privátban adnám a kulcsot bárkinek aki szeretné.
In a blog post by developer Ghost Games, Need for Speed is set to return by the end of this year. And good news, you can pause the game again. "... you will be able to play through a single player experience completely offline. Before you ask, and we know you will, this does mean you will be able to pause the game."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Rivalst, The Runt otthon "pörgettem ki", offline. De majd szeretném legálban is. (megvannak)
A 2015-ös NFS gennykupac élőszereplős gyerekei miatt nem szimpi, de mivel szeretem a sorozatot (a sok hibája ellenére is), egyszer azt is berántom az Origin fiókra. Az ára (13,99) már alakul.
Az újabb NFS valószínűleg a 2015-ös nyomdokain fog haladni, de a "fejlődés" majd az lesz, hogy nem csak éjszaka lehet árkádozni a városkában (ami megint majd 1,5x nagyobb lesz, mint a korábbi), hanem már nappal is. (jóslatom)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most már csak az a kérdés, hogy dobják-e a francba az állandó és kötelező online jelenlétet...
Maga a Rising Storm a pingen kívül eléggé bejött megint... ezt a pályát nyomtam:
Rising Storm ~ Bridges of Druzhina
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.01. 17:05:04
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.01. 10:29:33
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ott ahogy haladtál előre egyre könnyebb lett a fejlesztések révén (persze erősebb ellenfelek is jöttek).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Az első X-com játékom... Ez tényleg ennyire nehéz? A stratégia Dark Souls-a.
Nincs pénzem, alig tudok fejlesztéseket venni, nem tudok műholdat kilőni, sebesültek az embereim és akkor olyan küldetésre kell mennem félig újoncokkal, ahol vért kell izzadni minden méterért. Ha meghal egy jó emberem a következő küldetés is biztos, hogy bukta. Megjelenik egy batár idegen szörny és egy lövéssel megöli az embereim felét... Félek, hogy ez csak rosszabb lesz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Amúgy az hogy egy fejlesztő csapatnak vagy kiadónak van 2-4-6 játéka, nem törvényszerű az elértéktelenedése, bárcska így lenne.
És mivel számít a piaci reagálás a játékokra, a keresett játékok kevésbé értéktelenednek, kizárt hogy ugyanaz lejátszódjon.
AW pedig volt 1 dollár, lehet nem ugyanakkor mikor te láttad bundle-ba de volt. :)
Persze mindannyian csak tippelgetünk, csakhogy a gyakorlatban a népszerűbb gémek mivel eladhatóbbak értelem szerűen az árukból is a lehető legtovább szeretnék kihozni amit lehet, és ez alapján a QB kevésbé hamar lesz ilyen 1-5 dolláros csomagokban, pláne több játékkal együtt.
Én sem tudom tutira mikor lesz, csak többet jósolok neki, mert az életútjuk sem egyforma.
Sőtt más kiadók-nál játékoknál sem ment mindig egyformán, még olyanoknál sem mint pl a Call of Duty sorozat. :P
Vagy nézd meg most a Mirrors Edge 2-őt, egy EA játék nem volt ennyire fos emlékeim szerint mint ez. Mármint hogy hamar offolták az árakat.
Vagy nézd meg a Titanfall 2 vs BF1....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.31. 22:02:33
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyébként ki beszélt itt 300 forintos kalapról? Monthlyról beszéltem. Tudod, ami 12 pénzbe kerül (QB jelenleg 18,5 pénz) és ahol olyan címekkel szoktak mostanában dobálódzni, mint Stellaris, Witness, Dirt Rally, INSIDE, Total War Warhammer, XCOM 2, amik mindegyike magasabb kritikai átlaggal bír a Quantum Breaknél és kábé egyidősek vele, sőt, van, amelyik jóval fiatalabb darab.
Én biztos vagyok benne, hogy ha továbbra is megvan az üzleti kapcsolat a Humble Bundle Inc. és a THQ Nordic/Microsoft Studios között, akkor még idén bundlizva lesz a játék Monthlyban. Hacsak nem tudnak erősebb címeket hozni és ezért kiesik a szórásból.
Az hogy a kiadó ugyanaz, az semmit nem jelent. :)
Persze ettől még bármikor akciózhatják, de lévén hogy sokkal jobban foygott az Alan Wakke-hez képest, kevésbé tartom jómagam logikusnak a bedobását 300ft-os kalapba...
Mármint hogy nem indokolja semmi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.31. 21:36:52
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt se tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy pénteken ez lesz az új humble monthly húzócím, tekintve, hogy majdnem mindig ez szokott történni, a monthly bejelentése előtt 1-2 héttel leárazzák az aktuális húzócímet, gondolom hogy még el tudjanak adni magasabb áron annyit, amennyit csak bírnak.
De nem a streamelős cutscene-ek miatt <#vigyor3>#vigyor3>
Adversus solem ne loquitor
Stream-elős az ~45.
Összekevertem a COD-al.
De így is sok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.31. 19:15:37
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.31. 19:11:34
"Quantum Break" - STEAM - jelenleg akciós, 48 órán át - 18,5 euróért (~5700 Ft).
"Storage: 68 GB available space" --- akkor most ez tartalmazza a TELJES játékot, vagy a cutscene-ket streameli?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Per Aspera Ad Inferi.
A legkisebb ellenállásra összpontosíthattak.
Ugyanis, ha NEM az eredeti szóalakban olvasod a játék címét - Gwent - , hanem kierőlködnek egy magyar megfelelőt (mittoménhasrütökegyszarnevet: Pirosalsós), akkor azért lenne a magyar net tele sírással.
A Gwinttel kisebb puki robban ugyanott.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyébként ki tudna rá ésszerű magyarázatot adni, hogy a magyar fordításban a Gwent miért Gwint? Ennél nagyobb sületlenséget keveset pipáltam.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.31. 08:10:31