Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fiúk, van itt valakinek Tekken múltja? Esetleg játszott már valaki a 7-tel? Mennyire hasonlít a Mortal Kombatokra, Injustice-ra, Street Fighterekre a harc benne? Ezekkel játszottam. Sajnos egyik öcsémnek sincs konzolja, így nem tudok Injustice 2-t játszani velük és azon gondolkodom, h a Tekken 7 esetleg jó alternatíva lenne-e.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.06.02. 13:32:13
"Witcher 3 sima kaszab jakab nagy királyság mivel nulla agyat igényel."

Na ezt legnehezebb fokozaton megnézném hogy mennyire agyatlan. Egy 3-4 fős ghoul vagy drowner csapat ellen már kifejezetten kihívás harcolni. Főleg ha egy-két szinttel nagyobbak mint te.

Nem lett tökéletes a harcrendszer, de van benne bőven potenciál.

Én pl. a Kotor/Dragon Age harcrendszertől tudok agyfaszt kapni. Mikor a karakterem már egyhuzamba 4. alkalommal véti el az ütést/lövést, én ott mondom hogy köszönöm szépen, mára elég. Mondom ezt úgy, hogy a Kotor-t imádom (legjobb Star Wars játék ever).
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.06.02. 12:00:46

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Witcher 3 sima kaszab jakab nagy királyság mivel nulla agyat igényel.

Ez a KC meg katasztrófa..már az oktatórésznél agyfaszt kaptam...Ennél még a Witcher 1 is jobb volt..

5$-ért majd kiprobálom aztán ami küldetést lehet majd csata nélkül csinálni csinálom.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.02. 11:16:07

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
TW3nak is sok a rajongója, pedig az egyik legszarabb a harcrendszere.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
milyen?

grebber
Nagyon nagy kár és sok vásárlok buknak ,hogy ilyen nyomorék a harcrendszer :(

zorrobomber
<#eljen>

Fpocok
//www.youtube.com/embed/VHmpEjfeATY

TBTPumpa
Tekken 7 előrendelői példány:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.01. 21:23:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wantonly
A bundlestars dobott egy ingyen játékot, One Finger Death Punch.

Nem akarom a dühöngőbe beszórni, úgyhogy privátban adnám a kulcsot bárkinek aki szeretné.
Totti5
Ez nem olyan lesz.

In a blog post by developer Ghost Games, Need for Speed is set to return by the end of this year. And good news, you can pause the game again. "... you will be able to play through a single player experience completely offline. Before you ask, and we know you will, this does mean you will be able to pause the game."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Ja, és az örök-éjszakás NFS 2015-höz már létezik nappal MOD is :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most Wantedet (2005 és a 2012) szerettem. Utóbbi még most is telepítve van.
A Rivalst, The Runt otthon "pörgettem ki", offline. De majd szeretném legálban is. (megvannak)
A 2015-ös NFS gennykupac élőszereplős gyerekei miatt nem szimpi, de mivel szeretem a sorozatot (a sok hibája ellenére is), egyszer azt is berántom az Origin fiókra. Az ára (13,99) már alakul.

Az újabb NFS valószínűleg a 2015-ös nyomdokain fog haladni, de a "fejlődés" majd az lesz, hogy nem csak éjszaka lehet árkádozni a városkában (ami megint majd 1,5x nagyobb lesz, mint a korábbi), hanem már nappal is. (jóslatom)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Need for Shit? Mer azzal azért nem kifejezetten/csak az online jelenlét a gond. Shit az egész úgy ahogy van. Most Wanted-el lezárult a sorozat nálam. Shift még oké volt de az meg ugye nem NfS.

IMYke2.0.0.0
A Nissant szeretjük.
Most már csak az a kérdés, hogy dobják-e a francba az állandó és kötelező online jelenlétet...

Fpocok

zorrobomber
Pedig majdnem megvettem, csak azért nem, mert jön a Monthly is a hosszú hétvégére, na meg ott a Rising Storm is... amit tegnap be is lőttem. Sajna a ping-em pocsék volt, és meglepően kevés fullos szerver volt már (pedig ugye most lehetett ingyen behúzni). Mondjuk nem az a 10 cent vágna földhöz...

Maga a Rising Storm a pingen kívül eléggé bejött megint... ezt a pályát nyomtam:
Rising Storm ~ Bridges of Druzhina
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.01. 17:05:04

IMYke2.0.0.0
Ami már 10,09.

zorrobomber
Áresés:
Rising Storm 2: Vietnam - 9.99€

grebber

Fpocok
kigyi
Könnyűnek ez is könnyű, de amikor kiesnek az embereid közül páran akkor azért már át kell gondolni minden lépést :)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.01. 10:29:33

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
A klasszikusokkal nem játszottál?

Ott ahogy haladtál előre egyre könnyebb lett a fejlesztések révén (persze erősebb ellenfelek is jöttek).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kigyi
Nem kifejezetten könnyű játékok ott minden mozdulatnak súlya van! Éppen ezért élvezetes hosszú távon is, mert mindig vannak olyan helyzetek amikből nehéz kijönni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wantonly
X-Com: Enemy Unknown

Az első X-com játékom... Ez tényleg ennyire nehéz? A stratégia Dark Souls-a.

Nincs pénzem, alig tudok fejlesztéseket venni, nem tudok műholdat kilőni, sebesültek az embereim és akkor olyan küldetésre kell mennem félig újoncokkal, ahol vért kell izzadni minden méterért. Ha meghal egy jó emberem a következő küldetés is biztos, hogy bukta. Megjelenik egy batár idegen szörny és egy lövéssel megöli az embereim felét... Félek, hogy ez csak rosszabb lesz.
Atisz
Tapasztalataim szerint általában azok a játékok a legjobbak, amik viszonylag lassan indulnak be.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Egyetértek. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Hát ennyi erővel ez az ár is bundle ár cska nem ott vásárolod meg. :D

Amúgy az hogy egy fejlesztő csapatnak vagy kiadónak van 2-4-6 játéka, nem törvényszerű az elértéktelenedése, bárcska így lenne.
És mivel számít a piaci reagálás a játékokra, a keresett játékok kevésbé értéktelenednek, kizárt hogy ugyanaz lejátszódjon.

AW pedig volt 1 dollár, lehet nem ugyanakkor mikor te láttad bundle-ba de volt. :)
Persze mindannyian csak tippelgetünk, csakhogy a gyakorlatban a népszerűbb gémek mivel eladhatóbbak értelem szerűen az árukból is a lehető legtovább szeretnék kihozni amit lehet, és ez alapján a QB kevésbé hamar lesz ilyen 1-5 dolláros csomagokban, pláne több játékkal együtt.

Én sem tudom tutira mikor lesz, csak többet jósolok neki, mert az életútjuk sem egyforma.
Sőtt más kiadók-nál játékoknál sem ment mindig egyformán, még olyanoknál sem mint pl a Call of Duty sorozat. :P

Vagy nézd meg most a Mirrors Edge 2-őt, egy EA játék nem volt ennyire fos emlékeim szerint mint ez. Mármint hogy hamar offolták az árakat.

Vagy nézd meg a Titanfall 2 vs BF1....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.31. 22:02:33

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Oké, mára már túl késő van ahhoz, hogy belemenjek, hogy mégis miért van "némi" köze egy kiadónak ahhoz, hogy az általuk kiadott játék mikor milyen bundle-ben válik hozzáférhetővé, úgyhogy legyen igazad. :)

Egyébként ki beszélt itt 300 forintos kalapról? Monthlyról beszéltem. Tudod, ami 12 pénzbe kerül (QB jelenleg 18,5 pénz) és ahol olyan címekkel szoktak mostanában dobálódzni, mint Stellaris, Witness, Dirt Rally, INSIDE, Total War Warhammer, XCOM 2, amik mindegyike magasabb kritikai átlaggal bír a Quantum Breaknél és kábé egyidősek vele, sőt, van, amelyik jóval fiatalabb darab.

Én biztos vagyok benne, hogy ha továbbra is megvan az üzleti kapcsolat a Humble Bundle Inc. és a THQ Nordic/Microsoft Studios között, akkor még idén bundlizva lesz a játék Monthlyban. Hacsak nem tudnak erősebb címeket hozni és ezért kiesik a szórásból.
darkSectorxxx
Nem, mivel ez egy tény, a másik fontos momentum az, hogy míg az Alan Wake közel 1 év után startolt steam-en, a Quantum Break egyből startolt PC-n is, vagyis kizárt hogy ugyanannyi idő alatt legyen ilyen olcsó, hacsaknem Alan Wake-nél az Xbox-os rajtot nézed, csak éppen ennek ellenére még az is ott van, hogy a QB-ből sokkal több fogyott elsőre...:S

Az hogy a kiadó ugyanaz, az semmit nem jelent. :)

Persze ettől még bármikor akciózhatják, de lévén hogy sokkal jobban foygott az Alan Wakke-hez képest, kevésbé tartom jómagam logikusnak a bedobását 300ft-os kalapba...

Mármint hogy nem indokolja semmi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.31. 21:36:52

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Azért az, hogy pontosan ugyan az a fejlesztő és a kiadó is mindkét játék esetében szerintem jelent "némi" párhuzamot, főleg a humble bundle inc.-vel való kapcsolat tekintetében.
darkSectorxxx
Nincs sok párhuzam. :D

Egyébként ha kiindulhatunk az Alan Wake-ből, akkor nem túl soká bundle-ben is lesz ez a játék, szerintem ezért se érdemes annak megvenni, aki már úgyis eddig várt és vár az olcsóbbra.
Azt se tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy pénteken ez lesz az új humble monthly húzócím, tekintve, hogy majdnem mindig ez szokott történni, a monthly bejelentése előtt 1-2 héttel leárazzák az aktuális húzócímet, gondolom hogy még el tudjanak adni magasabb áron annyit, amennyit csak bírnak.
IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

Moby
Kiváló döntés! <#eljen>

De nem a streamelős cutscene-ek miatt <#vigyor3>

Adversus solem ne loquitor

Scooter
Vicc, hogy facebook mindenhol tele van azzal, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition árát véglegesen lecsökkentették 9990 Ft-ra (PC-ről beszélek). Közben meg most steam-en megint 24.99€. Én is ennyiért vettem.
Scooter
darkSectorxxx
Bocs várj, nem összetévesztettem egy másik játékkal, ebben van videó is bocs, videóval ~70gb.
Stream-elős az ~45.

Összekevertem a COD-al.
De így is sok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.31. 19:15:37

IMYke2.0.0.0
Akkor: így jártak - nem kell.

darkSectorxxx
Stream. Asszem a videókkal együtt volt 100gb felett, ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.31. 19:11:34

IMYke2.0.0.0
Tisztázzuk együtt srácok, oké?

"Quantum Break" - STEAM - jelenleg akciós, 48 órán át - 18,5 euróért (~5700 Ft).

"Storage: 68 GB available space" --- akkor most ez tartalmazza a TELJES játékot, vagy a cutscene-ket streameli?

Voltan
Úgy játszom, de attól még ott van a dobozon :D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Nem kizárt forgatókönyv ez sem :)

RatBaG
vagy ha esetleg a regényekben már volt szó a gwentről (annyira mélyen nem ismerem őket), akkor szimplán átvették az ottani fordítást, mint a többi béna megnevezésnél.

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
"Egyébként ki tudna rá ésszerű magyarázatot adni, hogy a magyar fordításban a Gwent miért Gwint? Ennél nagyobb sületlenséget keveset pipáltam."

A legkisebb ellenállásra összpontosíthattak.
Ugyanis, ha NEM az eredeti szóalakban olvasod a játék címét - Gwent - , hanem kierőlködnek egy magyar megfelelőt (mittoménhasrütökegyszarnevet: Pirosalsós), akkor azért lenne a magyar net tele sírással.
A Gwinttel kisebb puki robban ugyanott.

Angolul kell játszani. Kész. :D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Voltan
Nekem fordítva van a helyzet, alapjáték GOG-o kulcsos, a két kieg pedig dobozos a Gwent paklikkal. All time fav az egész.
Egyébként ki tudna rá ésszerű magyarázatot adni, hogy a magyar fordításban a Gwent miért Gwint? Ennél nagyobb sületlenséget keveset pipáltam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Rising Storm érdekel valakit? Van egy kódom, de Június 10-ig be kell váltani!
grebber
Witcher 3 EP 12.49.... alakul<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.31. 08:10:31

Nekem a Witcher 3 alap (ez dobozos) + HoT + BaW már megvan GOG-on. De most fogom magam és megveszem itt is, mert csak...a másik két rész egyedül érzi magát Steam-en....meg a CD Projekt Red megérdemli....meg kell a pénz a Cyberpunk 2077-re hogy fasza játék legyen....meg...csak úgy....mert jó nekem.