Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életemben egyedül a Tekken3-mal toltam. Ha lett volna I2 pcre, azt veszem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gyakorlatilag azt mutatják most, hogy milyen NEM lesz a játék a megjelenés pillanatában.
Napszak változás, open world móka, mellékküldetések, izgalmas, filmes sztorimód 3 főhőssel, sok verda és testre-szabhatóság?
Kicsit túl sokat akarnak egyszerre, eddigi tapasztalatok alapján csak azt tudom mondani, hogy ez nem fog sikerülni.
Az évenként érkező Forza játékok mellett nem tudom mekkora létjogosultsága lesz egy gyorsan összedobott kötelező NFS játéknak.
Míg a Forzákat egy autó megszállott és imádó banda készíti, addig az NFS-eket egy olyan csapat, akiknek kiadták az aktuális feladatot az EA berkein belül, hogy az idei negyedéves statisztikák is jók legyenek a befektetők és részvények miatt.
A Forza sem tökéletes, de közel áll hozzá, nem összehasonlítható egy középkategóriában mozgó NFS játékkal.
A címválasztás is nagyon jó. Ahogy olvastam nem kevés autós DLC lesz hozzá, szóval itt maximum a játékosnak lesz Pay, de erősen, ha a teljes kollekcióra vágyik.
Az elmúlt évek EA játékainak trailer videói is jók voltak. Szép grafika, hangulatos videóba vágva (Captured by engine) - NFS 2015, Dragon Age Inquisition, Mirrors Edge Catalyst, Mass Effect Andromeda, aztán a végeredményt pedig nem kell ecsetelni senkinek sem.
Ugyanez lesz most is. Érdekes, hogy 1 héttel az E3 előtt jelentették be, gondolom az EA Play-en mutatnak majd valami játékmenetet is belőle - valószínűleg új hasonló sztoris Trailer nem lesz, maximum leadják majd ugyanezt (történt már ilyen korábban, pont az EA-nál), mert úgyse látta még senki. <#idiota>#idiota>
Kívánom, hogy legyen jó, de az elmúlt évek EA játékait nézve (és az NFS játékokat nézve) nagyon meg lennék lepődve, ha ez valóban jól sikerülne. Lehet kövezni!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.03. 19:08:06
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"A recent interview with Hidemaro Fujibayashi – Legend of Zelda: Breath of the Wild‘s director – has revealed that the title’s open-world elements could become “standard” for the Zelda series, certain to be regarded as a welcome change considering the raving reviews Breath of the Wild has garnered.
A quote from Fujibayashi during the interview regarding the game’s open-world design:
“We can’t really say much at the moment but there are lots of things in this current game design we still want to explore. If, as a result of that exploration, we feel positive we can provide our audience with new experiences it’s possible this design could become the standard.”
While this no doubt has some diehard Zelda fans overjoyed, many are hoping that this new potential direction doesn’t dramatically increase the wait time between titles – Legend of Zelda: Breath of the Wild can be played via Nintendo Switch or Wii U now."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.03. 10:04:30
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megszerzett acsik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hátralévők:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.03. 09:53:58
Az Endless Space 2-nek az örliből való gyors kihozatala sem segített rajta... de, bizonyára, ezt "jól" megfontolták, leginkább a piac diktálta okok miatt.
Jönnek majd hozzá a patchek és a DLC-k, és lesz olyan magasságban mint a (szerintem!) kiváló első rész, ez szinte biztos.
Az optimalizáció rémes. 100+ kör után az én átlagos gépemen 1 számjegyűre rogy időnként az fps, amit tulajdonképpen nem is értek. A játék maga egyébként nem rossz, habár ennél sokkal jobbak is vannak a hasonló stratégiai játékok között.
Van jó néhány egyensúlyt totálisan megbontó feature benne, amivel kb. godlike módba emelheted a civilizációdat....Ez annyira nem jó dolog.
Összességében nem nagyon tudom ajánlani a játékot jelen állapotában. 5 max 10 eurót ér, de talán még jobban is el lehetne költeni ezt az összeget.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na várjál már egy kósza percre. Ki mondta, hogy engem zavar...Én úgy látom, hogy inkább téged zavar (konkrétan nagyon úgy tűnik, hogy nem tudod elviselni, hogy nem adtam neked igazat hanem visszakérdeztem) , hogy az ellenvélemény mellett én leírtam, hogy én hogy látom. Én el tudom viselni az ellenvéleményt, nem én akarok megint elmenekülni a topikból, hanem te. Egy valamit kéne megértened. Én a Prey-el kapcsolatos meglátásaidat nem támadásnak vettem és a válaszaimat se annak szántam. Semmi személyes nincs ezekben. Te leírtad hogy látod, én meg leírtam én, hogy látom. Te ezt láthatóan nem tudod elviselni. Ez a kötekedés közelében sincs még:-) Még el sem kezdtem (warez kártya még a pakliban van..Az már kötözködés lenne, de most nincs kedvem ehhez).
Amikor azt írom, hogy én tőled nem sok pozitív véleményt olvastam az meg had legyen már személyes tapasztalat. Évek óta rontjuk itt mindketten a levegőt és ez az eszmecsere is lezajlott már párszor. Megannyi negatív véleményt olvastam már tőled, amit én úgy érzem szívesebben leírsz mint a pozitívat. Persze lehet tévedek, vagy rosszul emlékszem, de ha felmerül a neved nekem mindig ez az első gondolatom. És sajnos mindig sikerül alátámasztanod. Hozz ezentúl pozitív véleményeket és akkor talán megváltozik (nem kell ajnározni....egyébként itt senkinek sincs érdeke ajnározni semmit...Egyikünk se játék értékesítő, vagy viszonteladó...Leírjuk, hogy mi az ami tetszett és mi az ami nem tetszett. Ezt jobb helyeken eszmecserének hívják....mások meg kötözködésnek...)
Egyébként ahogy nem jó, hogy egy adott játékról csak negatív vélemény van valahol ugyanúgy nem jó ha csak pozitív van. Ezért én mindig igyekszem ha olyan játékról van szó, amit ismerek egy negatív vélemény mellé egy pozitívat is írni, hogy ne csak az érem egy oldalát ismerje meg aki olvassa ezeket. Mert nem hiszitek el még mindig sokan csak passzív szemlélők. Én meg nem vállalom fel, hogy azzal, hogy csöndben maradtam amikor szólni kellett volna valakit megfosztok egy esetleges kiváló játékélménytől, mint amilyen szerintem pl. a Prey.
Tehát ami szerinted kötözködés az az ellenvélemény ellenvéleménye.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem, egyszerűen csak leírom ,hogy nekem mi nem tetszik benne, hogy legyen ellenvélemény is, ne csak az ajnározás és, hogy, mint most is leírjátok ,hogy csak lassan indul be és még adni kell neki egy kis időt,volt már rá példa, hogy tényleg így volt és kár lett volna kihagyni az adott játékot, hogy ez téged zavar, hát az a te problémád, bár legalább adok neked lehetőséget az újabb kötekedésre. Az a probléma, hogy te mindig csak kötekedsz, ha valaki jót ír azért, ha rosszat azért.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.06.03. 08:53:43
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Leírod, hogy nem jött át, de most őszintén ez rajtad kívül tulajdonképpen kit érdekel már ne is haragudj. Ilyenkor mit vársz? Tömeges bólogatást? Steamen 89% ajánlja a játékot szóval valószínűleg kevésbé valószínű, hogy egyetértő hangokra találsz. Prey hater oldalra írtál volna valószínűleg megértő fülekre lelsz.
Ez a folytonos megsértődés rendkívül gyerekes nem gondolod? Ha nem bírod az ellenvéleményt akkor olyan közlési formát kell választani, ahol erre nincs lehetőség. A fórum sajnos olyan felület ahol előfordulhat, hogy valaki visszaszól.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amit sose értettem és most sem értek Shepnél: Valamit leszedek kipróbálni (semmi gond nincs vele), nem tetszik (semmi gond nincs vele), leírom a véleményem (még ezzel sincs semmi gond, de ilyenkor azért óhatatlan, hogy más ellenvéleményt ír, főleg amikor egy olyan játékot kritizál, ami azért nagy többségben tetszik a játékosoknak) akkor utána miért nem törli az egészet a fenébe? Miért küszködik vele továbbra is ? Ilyenkor mindig olyan érzésem van, hogy valami perverz mazohizmus van a háttérben. Mi szükség van arra, hogy magadra erőltess valamit ami nem szórakoztat, amit unsz és ami idegesít....Törölje és haladjon egy olyanra amivel van is értelme foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.06.03. 08:37:15
Most nézem ennek a Survive the Nights-nak a bemutatóját. Ez már régebben is volt nem? Vagy keverem valami másik hasonló játékkal?
hogy embereket manipulálnak, és most kezd érdekes lenni. A gond a számítógépekkel pedig az, hogy én is csomószor rálőttem a monitorra,
ahelyett, hogy visszamentem volna a menüben, nem tudom megszokni, és ezzel értékes muníciót veszítek. Tudom, tudom, de nem vagyok hajlandó kontrollerrel játszani egy fpst.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy elkezdtem Yakuzzázni...Egyelőre nem kaptam rá nagyon, mert sok időm nem volt rá, de mindenképpen fogom folytatni.
Lopakodás(ha nem olvasok utána én is kihagyok rengeteg alternatív útvonalat vagy lehetőséget....Ergó a lehetőségek ott vannak, csak max elsétálsz mellettük). Lopakodás része a legjobban a Dishonoredra hasonlít ami egészen kiváló volt.
Térképbújás: Ha gond, hogy kicsit gondolkodni is kell vagy térképet értelmezni akkor elhiszem, hogy zavar.
Hiba: Kb. Fpocok türkös problémaköre....6000. fontossági helyen van a játékmenettel kapcsolatos dolgok sorában.
De a lopakodás pont jól van megcsinálva....Millió egy helyen ki tudod kerülni az ellenfeleket.
Térképet bújni kell, mert eltévedsz...Jah, hogy már az is baj, hogy nem tolja a játék eléd a nyertél feliratot?
Tompa hangok: Ez most eredeti játék vagy tört, mert nekem eredetiben marhára nem tompák a hangok.
Egérgomb...Hát ez tényleg nagyon fontos "hiba".
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.02. 23:06:37
Ja, a kedvencem a számítógépek kezelése, ott van az egér mutató de nem, nem lehet az egérgombot használni ilyenkor az f-et kell nyomkodni, ezelőtt 13 vagy 14 évvel a Doom-nak sikerült ez a problémát megoldania, ezeknek nem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.06.02. 22:54:53
A Maize baromi rövidnek tűnik... bár kissé érdekel.
//A Tiny Echo nem is látható a STEAM-en
Stellaris (ez volt a húzónév)
Plague Inc: Evolved
Superhot
Ashes of the Singularity: Escalation
Brigador - Up-Armored Edition
Shoppe Keep
Maize
Tiny Echo
Kevin Eastman's Underwhere Issues 1-2 (ez valami képregény)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
https://www.humblebundle.com/monthly - "DARK SOULS II: Scholar of the First Sin" (STEAM adatlap)
Inkább várom hogy legyen már egy Fight Night, az való nekem! ( 2 UFC jött az elmúlt években, de az birkózós ketrecharc, nem "igazi" Box... )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.02. 18:14:49
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.02. 18:12:23
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"The Crew + NFS 2015 + Fast & Furious = NFS 2017."
<#vigyor>#vigyor>
NFS: Payback? <#szomoru2>#szomoru2>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.02. 16:39:46
Tekken? Gondoltam rá, hogy helyette ezt szerzem be, de akárhányszor rányomnák a buy gombra... nekem nagyon idiótának tűnik a játék, mind a grafika stílusa, mint a harc terén.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Rising Storm 2: Vietnam (STEAM) - 9,89 euro (~3050 Ft)
Need for Speed (2015) (Origin) - 8,89 euro (~2750 Ft)
A legfontosabb dolog ami elválassza őket, hogy a Mortal egy iszonyat pörgős, gyors játék, kombók is.
Míg a Tekken egy "lomhább", megfontoltabb cucc, a komból is ennek megfelelően mennek, Mortal-ban pl sokszor nem vagy elég gyors a kombók beadásához, míg Tekken-ben sokszor még szüneteket is kell hagyni.
Egyikről nagyon nehéz a másikra áttérni, ha komolyabban játszod.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.02. 13:58:16
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT