311803
-
Remélem nyilatkozik és elmondja mi a véleménye erről. :-) -
Francokat lett szar, de nyilván ki kell adnia egy rétegnek magából a dolgokat, mindig ez van, hisz az EA belenyúl a játékba alapokig is így megint meg kell tanulni, ki kell tapasztalni hogy milyen módon lehet ebben jónak lenni, mik a trükkök Tartalom, körítés terén meg brutál most is. 1-2 peccs meg jönni fog, hisz biztos akad benne hiba. Mi tök jókat játszottunk 3an klubozásban a 10 órás triallal. Holnap már a teljest nyomjuk. A héten még csaptunk Fifa 17et közvetlen a 18 után ( lejárt a trial ), nagyon más, sokkal gyorsabb a 17, a 18 pedig a taktikusabb, passzolgatós játékot preferálja jelenleg, ami nagyon jó. Aztán meglátjuk merre mennek el.
Amúgy azon hüledezek, hogy jött a 3D fű, aztán a játékot letaposta a füvet, most meg már animációja is van neki. Nagyon komoly részletek. -
Vagy... beszerzel egy RPi-t és akkor az összeset egy helyen lehet futtatni. -
Ha Tottisan pozitívan nézed akkor meg: egyszerűen csak jó fejek. -
Aztaqrva!!! Totti nyert!
"You read that right, it is possible to run those SNES games and the full SNES Mini firmware on your existing NES Mini. And it should be pretty much doable now, assuming you know where to get the SNES Mini dump (which we won’t link to here for obvious reasons)."
Gyakorlatilag mivel majdnem 100%-ban azonos a NES és a SNES Classic Mini hardvere ezért úgy tűnik, hogy BÁRMILYEN SNES játék futtatható a NES Mini-n is. Ergo, aki volt olyan bölcs és nem vett 44k-ért SNES Classic Mini-t, annak napok/hetek kérdése és pár kattintással megoldható, hogy a NES Mini-n SNES játékokkal játsszon!
Az egyetlen gond a NES - SNES controller közti különbség, de azt meg tudjuk, hogy jó a NES Mini-hez is a Wii Classic controller.
ŐRÜLET! ^^ -
Hagh! Tudtam!!!
"As a nice surprise, it looks like Nintendo fully anticipated this, and left a note for tinkerers within the NAND! Hidden within the /etc directory is a file simply named "nineties", which contains:
Enjoy this Mini, Disconnect from the present, and Go back to the nineties.”
Röviden: A Nintendo elrejtett egy pici üzenetet a hackerek számára: "Élvezd ezt a Mini-t, Szakadj el a jelentől és menj vissza a 90-es évekbe."
Na most ezzel azért nem is tudok így hirtelen mit kezdeni, mert:
1. Ha ez 1-2 belső Nintendo arc műve, akkor egyértelműen hősök, mert ezzel a saját pozíciójukat tették kockára.
2. Azért az necces lenne, hogy egy ilyenre, egy DIREKT benne hagyott kiskapura a Nintendo fejesek rábólintanak. Ezt erősen kétlem.
3. Továbbra se értem, hogy az egyszerűbb, tisztább, mindenkinek jobb út helyett (net kapcsolat, acc, letölthető további játékok gombokért), miért inkább a nyitva hagyott kiskaput választották?
4. 1000% immáron, hogy a NES Mini esetében nyitva hagyott rés szándékos! 1000+1%, hogy a SNES Mini esetében u.a. a rés a pajzson szintén szándékos.
Mindfuck nekem ez az egész cég ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.30. 10:31:04 -
Néha tényleg azt érzem, hogy egyes cégek nem szeretik a profitot. Gondolom sok vele a macera... adózni, könyvelni, unalmas ülésekre járni, ahol a főnök seggét kell nyalni. Megértem. Fárasztó.
Jó. Értem, a kiadók is diktálnak, de simán nyitva hagyhatták volna a kiskaput, hogy fizesd ki PP-al és kész. Előbb-utóbb úgyis minden játék lesz akciós az adott régióban, ami korábban is az volt egy másikban. -
Te tudod. -
Ez hülyeség. -
Pontosan. S.Z.Á.N.A.L.O.M. az egész!
Gyakorlatilag "csalásra" kényszerítenek! -
Válaszoltam - alattad olvashatod az előzményeket, privátban részleteztem. -
A Sony-nak a fizetéssel ez az egész baromsága, már megint egy olyan dolog, amivel saját magát lövi lábon rendszeresen.
Eleve az, hogy nem lehet egy magyar accos Paypal-al kifizetni egy UK játékot az röhej. Az nem zavarja őket, hogy n+1 cég szállít fizikai kópiát Sony játékok tömegéből hazánkba? És azt Paypal-al is lehet fizetni. Korlátolt gyökerek.
Helyette arra kényszerítenek, hogy third party helyekről vegyél feltöltőkártyát. -
Irtam neked SG-n privátot ! -
Köszi itt is! Ha bejön a cucc akkor a 3 hónaposra benevezek az tuti. -
Küldtem választ.
Én próbáltam az ingyenes 7 napot aktiválni - nem ment.
DarkSector ezért is hozta létre nekünk a fiókot, hogy ki tudjuk próbálni.
Feltöltő kártyával (amit az Amazonon, vagy Pécsett a MediaMarktban --- ott 3 hónapos van, 6000 Ft) például tökéletesen aktiválható a PSN Now PC. -
Rony94 #294028 Erre bezzeg megy a pénz, de a gameplay-t meg nem csinálnák meg rendesen. Olvassátok a fórumokat, mindenki panaszkodik hogy mekkora szar lett. :D
Btw. egy rövid ideig ingyenesen beszerezhető a Fallout 1 Steam-en. -
Köszi, írtam. :)
Amúgy, ha megtetszik, akkor az előfizetés működik nálunk is? Valaki már próbálta? -
Most is szabad.
A vasárnap lenne az enyém
Hétköznap 12 - 15:00 = wesker24
Utána szabad - általában én játszottam utána.
//Ha csak a hétvége jó neked, akkor lehet mindkét nap a tiéd.
//Mindenképp jelezz nekem privátban!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.30. 09:35:58 -
Most hétvégén mikor lesz szabad a PSNow? -
A 3. részt újra végig kéne játszanom: toronymagasan a legjobb rész (pláne ha még játszottam volna az 1-vel, aminek ez a folytatása). -
Imyke: A Silent Hill HD-t konzolon messze kerüld el a tényleg nagyon pocsék lett, annyi Bug van benne mint az állat crashel és grafikai glitchek tömkelege, ha már mindenképp Silent Hill -el akarnál játszani a közel jövőben, azt ajánlom inkább játssz a a SUPERIOR PC verzióval sokkal jobb minden, és van hozzá leírásom az SH2-3-4-hez hogy tökéletesen menjen PC-n, és az irányítás is gyerekjáték x360 kontroller-rel. -
Mivel annak készült, és úgy adták volna ki, aztán további kontent később került bele, hogy piacképesebb legyen a dolog. -
Def editiont kell abból ma már tolni, hogy kijöjjön minden esszencia belőle az meg az Xbox One visszafele komp verzió. PS3 verza tré volt, 360as jobb, de sok helyen ahol pl fontos pl nagyobb harcok fosrém az is. -
Ha kell valakinek:
Cuphead (~€16) -
Lelomboztok, mert én is azt hittem inkább pályás rendes 2d-s játék lesz.... -
Én azt hittem, hogy olyan lesz végig, mint amilyenek régen voltak a játékok... mint pl a mostani shovel knight. -
Evoluti0N #294017 Eddig 2 pálya volt, ami nem boss lvl volt. A többi mind az. Szal jah. A bossokra van kihegyezve a hangsúly. -
De jó, hogy nem vettem meg. Úgy látom, ez a egy boss rush játék. -
Evoluti0N #294015 Ez a Cuphead eddig valami zseniális. A design, a zene, az ellenségek, a bossharcok, na meg a kegyetlen nehézség. Imádom. -
Zóanagyvarázsló #294014 Nem hiszem, hogy a GoW-ok túl nehezek lennének easyn (normálon/hardon játszottam őket), bár az első rész bossfightjánál talán akkor is kell figyelni (azt először easyn csináltam meg), ha nincs nagy rutin - pláne a button mashing hangzik ijesztően benne streamelve. A QTE viszont messze nem minden harcban fix, bár lehet, hogy DS a Guitar Heró-s részre gondolt. Én azért nem hagynám ki a számozott részeket, ha ott a lehetőség.
Az RDR sajnos alapból is borzalmasan fut PS3-on, PS Now-ban sem lehet épületesebb. A Silent Hill HD-k pedig közutálatnak örvendenek, mai napig csuklanak az elkövetők felmenői.
Az UC3-at pedig remélem, hogy alternatív célzással játszottad, az alapértelmezett az kapásból lagos benne. Tudom, végigjátszottam mindkettővel egymás után. -
Ja, és tessék nem rosszul érteni - elhiszem, hogy frankó-meg-epic az RDR: nincs most hozzá kedvem, és időm.
Ha saját gépem lenne hozzá, saját játékpéldánnyal, akkor elbénázgatnék vele, hogy megtapasztaljam, mennyire helytálló a rajongás. -
"GoD of War-okat kihagyhatod ha zavar valami, de a QTE én úgy tudom nem random, hanem fix, vagyis csak be kell tanulni. :D"
Erre reagáltam.
//Az RDR meg nem vonz. Nem vagyok oda a westernért annyira, hogy az elkövetkező szűkös 2 hetet a PSN Now-ból arra áldozzam.
A lehető legtöbbet ki szeretném hozni DS Isti ajándékából. -
NENENE!!!
Darksectornak igaza van, minden idők egyik legjobb játéka a RDR! Ha volt vlaha akár egyetlen egy olyan western film, ami megfogott, akkor garantáltan imádni fogod. A célzás nem probléma, mókásan, élvezetesen oldották meg azt is. GTA a vadnyugaton, semmi sem kötelező, de mindent lehet. Az egyetlen oka annak, hogy még megvan az Xbox 360-om, az ez a játék. Időnként előveszem, és széles a számon a vigyor minden perce alatt. ULTRA EPIC CULT AMAZING STUFF! Nagyon nagy hibát követsz el, ha kihagyod! Légyszíves higgy nekünk! -
Ötletes reklám.
-
Látszott ez az előzetes videókon is! Én már abból kivettem, hogy az lesz. -
Ja akkor úgy értem. :) -
Hagh! Itt van a kezemben :-)
Na akkor pótoljuk a Nintendo baromságait, kezdve azzal, hogy ehhez is vehetek egy adaptert, mert MEGINT nem csomagoltak bele tápot. Nem tudom... ezért ezt tudjátok értelmezni? Nesze egy PS4, de tápot nem adok hozzá, azt vegyé', az 44k-ba nem fért beleqrvanyád. -.-
Van viszont 2 controller, persze megint csak rövid kábellel, ezúttal kb. 1.5 méterre futotta, direkt megint nem USB-s, nehogy a paréj egyszerűen tudja meghosszabbítani.
Meg lehet pótolni a Nintendo azon durva hiányosságágát, hogy elad úgy egy konzolt 21 címmel, melyek között nincs ott a Bomberman, ami kb. annyira alap Nintendo cím, mint a Mario. A nyomi Super Punch Out helyett csak azt toltam volna bele... na majd a koszorú boltból -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.29. 21:09:13 -
Humble GEMS Bundle 2 -
-
"vagyis csak be kell tanulni. :D"
Biztató... (nem)
Nem sok kedvem van szórakozás (játék) közben is dolgozni.