Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék nagyon szép, de én ezt a gameplay mechanikát jelen állapotában még nem mutogatnám.
Ha meg ez a végleges, akkor.... pffff.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Tropico 4 - vótmá' fillére bundliban
- Dungeons II - INGYEN osztogatták nem is olyan rég
- 12 is Better Than 6 - többször is volt már filléresben
- Case Animatronics - 2x volt bundlis
- Car Mechanic Simulator 2015 - na ez az ami miatt megéri esetleg berántani majd 3 ojróért...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.13. 14:10:33
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
5:20-tól látjuk a döbbenetes nagy változást :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.13. 14:03:15
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez a Skull & Bones totál hidegen hagy. Nem kikalózkodta magát a nép, hanem ki Assassins Creedezte, szóval nem a setting a gond. Szerintem.
Pont ezt írtam korábban, hogy a nép nagy része már a 3 AC-ben eléggé jól kikalózkodta magát. Nyilván kalózkodna tovább is akár, ha bő a content. De ez rohadtul nem tűnik bőnek. Ez egy BF rip off eddig.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(Grath és Stöki pedig megszokható, ha valaki nem viselné őket elsőre)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.06.13. 10:13:47
0:12 - kezdés
0:55-től 1:45-ig majdnem 1 perc játék (menj a pötty irányába).
utána 1:55-nél QTE, majd 2 perctől 25 másodperc verekedés (mint Batman lopakodó módja)
3:00-tól ismét 20 másodperc verekedés (előtte 2 ugrás a ház tetejéig)
3:35-4:10-ig majdnem 40 másodpercnyi(!) bossfight, majd ugrás a ház tetejéig
5:22-től QTE-k
5:45-től üldözés 6:30-ig (ismét 40 másodperc, valódi hálóhintázás)
utána pár QTE, és még néhány QTE és "nyomd gyorsan az L2R2-t"
8:35-kor vége
Tehát bő 8 percből kb. három perc a konkrét irányítható játék. Viszont legalább tényleg látványos 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.13. 09:59:11
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.13. 09:31:02
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Weboldalukon szerepel, hogy raktáron van (limitált kiadású cucc), telefonos kolléga is mondja, hogy van raktáron, rendeljem nyugodtan. Megrendelem, erre törlik a megrendelést arra hivatkozván, hogy mégsincs raktáron, illetve már be sem szerezhető. <#idiota>#idiota>
Hogyan képes így működni egy cég manapság?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.13. 09:14:16
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ez a baj. E3 van, most mindennek tapsikolni kell, hype van, öröm bódottá. Aztán ha pofára esünk akkor meg utána legalább lehet min mérgelődni.
Ahogy az AC kapcsán írtad: A hangulat. A 2033 és a Last Light kiváló FPS-ek lettek, kis Stalker szájízzel, ami abs. pozitívum. Egyszerűen lehetetlennek tartom, hogy az előző 2 játékban jelen levő hangulatot, színvonalat ne vinnék tovább. A kalapemelés a részletgazdagság előtt jár. 2017 van, egy FPS-nek amúgy is az egyik fő alappillére a minél jobb átélhetőség, ebben pedig rengeteget segít a részletgazdag graf. Tipikusan olyan stílusú játék, ahol a küllem SOKAT hozzátesz a gameplay-hez.
"Másrészt nekem is tetszik, csak szeretnék párhuzamot vonni, hogy a 3. tök ugyanoly játékmenetű Metró rész után a következő AC miért nem jött be?"
Hányadik a Metro? 3.
Hányadik az AC? 10-11?
Ergo ez 3x annyi AC! HÁROMSZOR! Szóltam én a 3. AC bejelentésekor, hogy abba kéne hagyni a rókabőrözést? Nem szóltam. Pár rész ugyan abból az IP-ből teljesen elfogadható, ha a színvonal nem esik, már pedig az AC 2 esetében az 1. részhez képest a színvonal NŐTT.
"Egyik rókabőr kevésbé rókabőr mint a másik? Kis elfogultságot érzek ebben a történetben."
Amit én most érzek az olyan, mintha tényleg valaki olyannal beszélgetnék, aki nem szokott játékokkal játszani. Nem is értem.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.13. 08:43:13
Adversus solem ne loquitor
Egyébként a PUBG a látottak alapján tényleg remek cucc, tényleg egy Battle Royale, csak kicsit másképp, de tessenek már gatyába rázni és akkor végre lenne egy multi only játék, amit nyugodt szívvel tolhatnék már végre én is.
/mint mondjuk a soulsokban
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.13. 08:32:56
Adversus solem ne loquitor
Talán azért, mert 31 éve vagyok aktív gamer. Ezért hasznosak a gameplay videók, mert betekintést nyersz abba, hogy mik a változások, mi u.a.
"Nekem nem kell Thief vagy Styx vagy Spliner sunnyogás...Az jó helyen van az említett 3 játékban. Az AC csak maradjon a saját stílusánál szerintem."
Másnak kell és ott van benne a lehetőség, csak nem foglalkozik senki vele, mert így megy rá a pre-order 18 ezeré'. Az gamer gen. amit kitermelt az ipar, az félelmetes. Ami félelmetesebb, hogy IRL is ilyenek lettek az emberek. Nincsenek igényeik, 16x is u.a. ledugják a torkukon, fogalmuk sincs, hogy lehetne jobb, nem is törekednek a jobbra, csak belesüppedés van, meg bólogatás.
"Nehézség: Nem kell mindennek nehéznek lenni. Darksoulsozzál ha arra vágysz."
A Dark Souls nem nehéz... dobbal, meg nádi hegedűvel is végigtolták már, de jó példa, a From is unos-untalan ismétli önmagát, ahelyett, hogy holt új IP-n agyalnának. A gaming-re néha lehet egyfajta csoportos önkifejező művészeti ágként tekinteni, de amikor a 16. rész jön valamiből, arról már messziről süt, hogy csak a pénz motiválta termék... ettől pedig lelketlen, szedett-vedett valami lesz. Szerencsére vannak még mindig kivételek.
"Black Flag ami pont minden volt csak AC nem"
Pont ezért tudott annyira népszerű lenni és sokak számára az egyik legjobb AC... mert nem volt AC. Mert végre más lenni. Qrva jó a rántott hús, de minden nap?
"Keresztesháború idejében játszódó AC-t szeretnék (nem a grafika kéne csak még több keresztes lovag). Reboot."
Az egész AC-t sztorit előröl kezdeni? BUT WHY? Nem az összes részen átívelő történettel van gond. Nincs azzal semmi gond, eredeti ötlet.
...nem éreztem utána sem semmiféle viszketést a mutatóujjamban, hogy kattintsak a legolcsóbb forráson sem...
Az egész fíling számomra olyan, mint milyen volt a Half Life 2 és ARMA 2-3 után dőlő rengeteg ilyen-olyan mod.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nyomj lájkot. Csak.
Ezt ha tehetném a fenekemre tetováltatnám. Értsd jól: Az, hogy téged nem zavar a csalás egy multi only játékban, az a te személyes vakságod. Ettől még a játékban jelen van és aki nem haveri körrel játszana, az negatív élményekkel fog gazdagodni. Hogy a hemzsegő bugokról már ne is beszéljek...
Ez egy remek játék. LESZ. Már csak rovar irtani kell a fejlesztőknek, meg megoldani, hogy a cheat esetén azonnal menjen a VAC Ban a mocskoknak.
"Gta 5 hogy jön ide? Leginkább sehogy, mert a Pubg és GTA 5 közt semmi közös nincs"
Néha teljesen úgy érzem, mintha anyámmal beszélgetnék a játékokról. A GTA V multija legalább annyira zseniális, mint a PUBG-é. Így jön ide, pont így. Meg pont úgy, hogy azt is tönkreveri a cheat. Attól, hogy MÉG nem kapsz bant egy csaló miatt a PUBG-ban, attól még ugyan azzal a gennyes problémával küzd, mint a GTA V multija. Ennél érthetőbben nem tudom leírni.
"For Honornak és Divisionnek mind megvolt a gyermekbetegségei ami megölte mindkettőt."
Jah... de amikor mondtuk kb. sértve éreztétek magatokat :-/
Amíg jönnek a DLC-k (súlyos pénzekért) nem éri meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/