Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nagyon jó ez az új AC <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Hát nincs...
A játék nagyon szép, de én ezt a gameplay mechanikát jelen állapotában még nem mutogatnám.
Ha meg ez a végleges, akkor.... pffff.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seth
Valami nagyon nincs rendben ezzel a harccal sem : )

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Új G2A deal:

- Tropico 4 - vótmá' fillére bundliban
- Dungeons II - INGYEN osztogatták nem is olyan rég
- 12 is Better Than 6 - többször is volt már filléresben
- Case Animatronics - 2x volt bundlis
- Car Mechanic Simulator 2015 - na ez az ami miatt megéri esetleg berántani majd 3 ojróért...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.13. 14:10:33

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
AC gameplay... szakadok :-DDD

5:20-tól látjuk a döbbenetes nagy változást :-D

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.13. 14:03:15

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Jaja. Az lenne a minumum, hogy lehessen megcsáklyázni a másik hajót, harcolni, kirabolni, árbócra húzni a másik kapitányt vagy valami. A legénység a hajón csak egy díszlet? Ez így dögunalom.
zorrobomber
Nem csak mennyiségi tartalom kérdése ez szerintem. Sid Meier's Pirates-ben alig van content (még a nevek is ismétlődnek), mégis sokáig tart a szavatosság, mert tényleg ÉL a világ. Harcolnak egymással az országok, tőled függetlenül megy az angol csapatszállító hajó és foglalja el a spanyol várost, a kalózok fosztogatják a városokat (amiben ennek következtében jóval kevesebb zsákmány is lesz), stb. Erre rápakolnák a nemezis rendszert, és...

Ez a Skull & Bones totál hidegen hagy. Nem kikalózkodta magát a nép, hanem ki Assassins Creedezte, szóval nem a setting a gond. Szerintem.

Tinman
Viccnek jó. Ha nincs benne single content, kincskeresősdi, búvárkodás, valamire való melee harc csak ennyi, hogy toszhatod a tenger fenekére az ellenfél hajóit, akkor ez akkora bukta lesz, mintha már most szilva és barackízben vihető lenne.

Pont ezt írtam korábban, hogy a nép nagy része már a 3 AC-ben eléggé jól kikalózkodta magát. Nyilván kalózkodna tovább is akár, ha bő a content. De ez rohadtul nem tűnik bőnek. Ez egy BF rip off eddig.

Scooter
Igen. Az az 1 amit elviselek, meg a Starcraft. A többitől távol tartom magam.
wantonly
Ezt a kalózos multis csodát, már a trailer nézése közben meguntam. 😄
Tinman
Nem egy agysebészet a játék, viszont garantáltan jó szórakozás lesz. Abs. vevős, persze majd értelmes áron. Egyre durvább a PS4 színre lépése óta elérhető játékok listája. Ha már nem lenne, kénytelen lennék egyet venni. :-D

zorrobomber
A WoT az multis, nem?

Scooter
Ja, hogy full multiplayer, akkor már nem is érdekel! Gyorsan letört a lelkesedés. Épp elég a WOT. 2011 óta nem ereszt. Amúgy még mindig gyűlölöm a multi játékokat. Én csak a Single miatt veszek valamit. A multi része sose izgatott egy játéknak se. Talán még a Starcraft első része.
Scooter
Nekem tetszik, főleg a kalózos téma miatt. Nem láttam még a Black Flagat. Egyelőre még nincs meg. Mintha olyan sok egyedi játék lenne manapság. Nem mernek új dolgokhoz nyúlni, nehogy belebukjanak. Maximum indie játékok terén látni próbálkozó kedvet.
Shep
AC-ből kivágták a hajós részt és most eladják teljes játékként? Zseniális húzás 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scooter
Ez a Skull and Bones fincsi lesz! <#hawaii>
Dzsini
tessék aktívan olvasni az iddqd-t és hallgatni a podcastot, nagyon sok jó kis retro tartalom van rajta

(Grath és Stöki pedig megszokható, ha valaki nem viselné őket elsőre)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Nem nem,mert az Ac single volt ez megint netes ótvar lesz

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Könnybe is lábadt itt-ott a szemem ezeket látva. Ó, az emlékek. Köszi a linket!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Szó szerint fájdalmas volt ezt végigolvasni, mert akkor még rohadtul volt érteke mindennek (+emlékek)... nem mellesleg maga az IT/gaming HOZTA ÖSSZE az embereket... és most u.e. választja őket el egymástól.

Tinman
Félreértés ne essék. Örülök nagyon, ha látok valami jót, ígéretest, ÚJAT. Eddig az E3-on ebből NAGYON kevés jutott, tisztelet az elenyésző számú kivételnek. Na majd a Nintendo. :-D

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Hát igen, nekem is ez a fájó pontja a játéknak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze de marha hangulatos és látványos, nagyon eltalálták a Pókember érzést. Kell ilyen is, nem csak a pixelvadászós cuccok.

wantonly
Az, hogy sandbox lesz az már önmagában elég nagy változás. A LL is nagyon magasra tette már a lécet, még újra is fogom játszani az Exodus megjelenéséig a sorozatot, a könyveket is imádom. Könyvből is 3 van, játékból is annyi lesz, ez így szerintem nem rókabőr. De mondjuk egy Life is Strange is önismétlés lesz ilyen szemszögből, ott még ennyi változást sem kapunk, csak egy előtörténetet ugyanazzal a kinézetel, csak más sztorival. Viszont ott sem fog senki panaszkodni a grafikára, mert gyönyörű már így is.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.06.13. 10:13:47
wantonly
Jól látom, hogy ez PS4 only? Mert akkor skip, akármennyire is tetszik...
Dzsini
Hát, azért játékmenetből túl sok nem volt, inkább volt egy kis gombnyomkodás az átvezetők között....
0:12 - kezdés
0:55-től 1:45-ig majdnem 1 perc játék (menj a pötty irányába).
utána 1:55-nél QTE, majd 2 perctől 25 másodperc verekedés (mint Batman lopakodó módja)
3:00-tól ismét 20 másodperc verekedés (előtte 2 ugrás a ház tetejéig)
3:35-4:10-ig majdnem 40 másodpercnyi(!) bossfight, majd ugrás a ház tetejéig
5:22-től QTE-k
5:45-től üldözés 6:30-ig (ismét 40 másodperc, valódi hálóhintázás)
utána pár QTE, és még néhány QTE és "nyomd gyorsan az L2R2-t"
8:35-kor vége

Tehát bő 8 percből kb. három perc a konkrét irányítható játék. Viszont legalább tényleg látványos 😊

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.13. 09:59:11

Shep
Az új Pókemberes játék 8 perces játékmenet videoját láttátok? Jobb, mint az összes eddigi film együttvéve 😊

TBTPumpa
Mint írtam... különleges kiadásról volt szó, amit megvettem volna. Normál DVD tokért és benne egy Steam kulcsért nem fogok fizetni, mert akkor inkább digitálisan megveszem, de egy gyűjtői változatot (zenei lemez, artbook, szobor, stb), még hajlandó vagyok webshopban vásárolni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.13. 09:31:02

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egyáltalán ki az aki még rendel webshopból?
Dzsini

TBTPumpa
Ehh 576...

Weboldalukon szerepel, hogy raktáron van (limitált kiadású cucc), telefonos kolléga is mondja, hogy van raktáron, rendeljem nyugodtan. Megrendelem, erre törlik a megrendelést arra hivatkozván, hogy mégsincs raktáron, illetve már be sem szerezhető. <#idiota>

Hogyan képes így működni egy cég manapság?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.13. 09:14:16

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
"Kis elfogultságot érzek ebben a történetben."

Ez a baj. E3 van, most mindennek tapsikolni kell, hype van, öröm bódottá. Aztán ha pofára esünk akkor meg utána legalább lehet min mérgelődni.

Tinman
"Aztán a Metró előtt miért is?"

Ahogy az AC kapcsán írtad: A hangulat. A 2033 és a Last Light kiváló FPS-ek lettek, kis Stalker szájízzel, ami abs. pozitívum. Egyszerűen lehetetlennek tartom, hogy az előző 2 játékban jelen levő hangulatot, színvonalat ne vinnék tovább. A kalapemelés a részletgazdagság előtt jár. 2017 van, egy FPS-nek amúgy is az egyik fő alappillére a minél jobb átélhetőség, ebben pedig rengeteget segít a részletgazdag graf. Tipikusan olyan stílusú játék, ahol a küllem SOKAT hozzátesz a gameplay-hez.

"Másrészt nekem is tetszik, csak szeretnék párhuzamot vonni, hogy a 3. tök ugyanoly játékmenetű Metró rész után a következő AC miért nem jött be?"

Hányadik a Metro? 3.
Hányadik az AC? 10-11?

Ergo ez 3x annyi AC! HÁROMSZOR! Szóltam én a 3. AC bejelentésekor, hogy abba kéne hagyni a rókabőrözést? Nem szóltam. Pár rész ugyan abból az IP-ből teljesen elfogadható, ha a színvonal nem esik, már pedig az AC 2 esetében az 1. részhez képest a színvonal NŐTT.

"Egyik rókabőr kevésbé rókabőr mint a másik? Kis elfogultságot érzek ebben a történetben."

Amit én most érzek az olyan, mintha tényleg valaki olyannal beszélgetnék, aki nem szokott játékokkal játszani. Nem is értem.

Dzsini
Volt sok (DayZ, Arma 2,3), és egy csomó játékhoz Playerunknown alias Brendan Greene csinálta a Battle Royale modokat is, úgyhogy van benne gyakorlata és ismerete, hogy mit honnan kell összerakni egy élvezetes működéshez. Sztori a link mögött.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.13. 08:43:13

Moby
Én aboszolút a klasszik kompetitív multilövöldékkel tolom csak. Őszintén szólva azt sem nagyon tudom, hogy van a gtav-nek multija 😄

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Előtte a H1Z1 volt a liebling nem?

Tinman
Pls, ha van 1 perced nézz rá a GTA V steam-es értékeléseire... a multit teljesen kigyilkolják benne a csalók, a support meg nem segít. Ennek semmi köze ahhoz, hogy fakezű vagy és le vagy maradva 500 órával. Semmi.

dartonite
+1
VEGRE valami 😊
A SOD 2-n es a Bannerlordon kivul eddig szamomra mind erdektelen.
Tinman
Megértelek... a te stílusodhoz nem passzol tiszta sor.

Egyébként a PUBG a látottak alapján tényleg remek cucc, tényleg egy Battle Royale, csak kicsit másképp, de tessenek már gatyába rázni és akkor végre lenne egy multi only játék, amit nyugodt szívvel tolhatnék már végre én is.

Moby
A gémerek egy része (komoly része) csalót kiabál minden esetben, amikor az élet az orra alá dörgöli, hogy fakezű, és 15 órával nem pótolható 750 órányi rutin és skill. Vannak csalók, de nem a csalók teszik tönkre a játékosok multiélményét, hanem az egójuk.

/mint mondjuk a soulsokban
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.13. 08:32:56

Adversus solem ne loquitor

Dzsini
Igen, valamikor akkor "találták ki" ezt a king of the hill stílusú játékot, és azóta felbukkan modként, külön játékként, mindenféle módon - most épp ez a PUBG a sikeres és közkedvelt, jövőre lehet, hogy egy másik lesz az.

Tinman
"Egy videó alapján azért szépen kielemezted az egész AC Originst."

Talán azért, mert 31 éve vagyok aktív gamer. Ezért hasznosak a gameplay videók, mert betekintést nyersz abba, hogy mik a változások, mi u.a.

"Nekem nem kell Thief vagy Styx vagy Spliner sunnyogás...Az jó helyen van az említett 3 játékban. Az AC csak maradjon a saját stílusánál szerintem."

Másnak kell és ott van benne a lehetőség, csak nem foglalkozik senki vele, mert így megy rá a pre-order 18 ezeré'. Az gamer gen. amit kitermelt az ipar, az félelmetes. Ami félelmetesebb, hogy IRL is ilyenek lettek az emberek. Nincsenek igényeik, 16x is u.a. ledugják a torkukon, fogalmuk sincs, hogy lehetne jobb, nem is törekednek a jobbra, csak belesüppedés van, meg bólogatás.

"Nehézség: Nem kell mindennek nehéznek lenni. Darksoulsozzál ha arra vágysz."

A Dark Souls nem nehéz... dobbal, meg nádi hegedűvel is végigtolták már, de jó példa, a From is unos-untalan ismétli önmagát, ahelyett, hogy holt új IP-n agyalnának. A gaming-re néha lehet egyfajta csoportos önkifejező művészeti ágként tekinteni, de amikor a 16. rész jön valamiből, arról már messziről süt, hogy csak a pénz motiválta termék... ettől pedig lelketlen, szedett-vedett valami lesz. Szerencsére vannak még mindig kivételek.

"Black Flag ami pont minden volt csak AC nem"

Pont ezért tudott annyira népszerű lenni és sokak számára az egyik legjobb AC... mert nem volt AC. Mert végre más lenni. Qrva jó a rántott hús, de minden nap?

"Keresztesháború idejében játszódó AC-t szeretnék (nem a grafika kéne csak még több keresztes lovag). Reboot."

Az egész AC-t sztorit előröl kezdeni? BUT WHY? Nem az összes részen átívelő történettel van gond. Nincs azzal semmi gond, eredeti ötlet.

IMYke2.0.0.0
Megnéztem már pár "menő" pubos videót, mert ha már nem vagyok olyan hülye, hogy megvegyem, legyen némi fogalmam, hogy mi is ez...
...nem éreztem utána sem semmiféle viszketést a mutatóujjamban, hogy kattintsak a legolcsóbb forráson sem...
Az egész fíling számomra olyan, mint milyen volt a Half Life 2 és ARMA 2-3 után dőlő rengeteg ilyen-olyan mod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
<#nevetes1>

Tinman
Lehetetlent kérsz tőlük.

Nyomj lájkot. Csak.

Tinman
"Őszintén általában el vagyunk foglalva a tervezéssel, lootolással hülyüléssel és pont nem azon agyalunk hogy van-e cheater vagy nincs. 115 órám van a játékban és őszintén szólva a legkevésbé se érdekel, hogy valaki csal vagy nem."

Ezt ha tehetném a fenekemre tetováltatnám. Értsd jól: Az, hogy téged nem zavar a csalás egy multi only játékban, az a te személyes vakságod. Ettől még a játékban jelen van és aki nem haveri körrel játszana, az negatív élményekkel fog gazdagodni. Hogy a hemzsegő bugokról már ne is beszéljek...
Ez egy remek játék. LESZ. Már csak rovar irtani kell a fejlesztőknek, meg megoldani, hogy a cheat esetén azonnal menjen a VAC Ban a mocskoknak.

"Gta 5 hogy jön ide? Leginkább sehogy, mert a Pubg és GTA 5 közt semmi közös nincs"

Néha teljesen úgy érzem, mintha anyámmal beszélgetnék a játékokról. A GTA V multija legalább annyira zseniális, mint a PUBG-é. Így jön ide, pont így. Meg pont úgy, hogy azt is tönkreveri a cheat. Attól, hogy MÉG nem kapsz bant egy csaló miatt a PUBG-ban, attól még ugyan azzal a gennyes problémával küzd, mint a GTA V multija. Ennél érthetőbben nem tudom leírni.

"For Honornak és Divisionnek mind megvolt a gyermekbetegségei ami megölte mindkettőt."

Jah... de amikor mondtuk kb. sértve éreztétek magatokat :-/

IMYke2.0.0.0
De jó, hogy még nem dőltem be a CDKeysnek, és nem vettem meg sem az alapot vagy sem a deluxe-ot.
Amíg jönnek a DLC-k (súlyos pénzekért) nem éri meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Épp most néztem én is. Csinálnak még egy Black Flag-et AC nélkül?
Rapid81
Na EZ az igazán várós!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/