Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. itt egy kalózos Ubifos multiplayer game (Black Flag+The Crew):
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.06.13. 04:49:48
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mármint hogy multiplatformokat mutattak be végig a konfon. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.13. 00:06:09
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Metró amúgy szerintem is jön Steamre....Talán timed exlu se lesz...Listában nem írták legalábbis ezt sem.
Mordor már most fent van Steamen....Előrendelhető. Ha jól emlékszem E3 előtt már fent volt. Talán április óta, de nem akarok pontatlan adatot írni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.12. 23:39:25
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A 115 óra és a több száz lejátszott kör után nem tudnék olyat mondani amiben egyértelműen csalás miatt vesztettünk. Rossz taktika, helyezkedés, ügyesebb ellenfél ellen viszont számtalanszor.
Gta 5 hogy jön ide? Leginkább sehogy, mert a Pubg és GTA 5 közt semmi közös nincs (előbbiben nem tudnak csaló miatt bannolni, mert ott max ellened irányul a csalás).
For Honornak és Divisionnek mind megvolt a gyermekbetegségei ami megölte mindkettőt. Sea of Thieves-ét meglátjuk. Egyelőre sokkal könnyedebbnek érzem, mint amilyen az első két játék volt és azt ne feledjük, hogy ez nem UBis multi lesz....Hátha nem cseszik el.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kurva jó a gameplay, nagyon szép és a harc is jobb. A setting meg csodás. Ja és ez egy AC, pontosan olyan mint eleddig.
Egy videó alapján azért szépen kielemezted az egész AC Originst.
Nekem nem kell Thief vagy Styx vagy Spliner sunnyogás...Az jó helyen van az említett 3 játékban. Az AC csak maradjon a saját stílusánál szerintem.
Nehézség: Nem kell mindennek nehéznek lenni. Darksoulsozzál ha arra vágysz.
Hőkövetős nyíl: Ez lehet csak a te teóriád..Erről kb semmit se tudunk.
Hangulat: Legyen is első rész hangulata pont ezért tetszik.
Frissítő Black Flag: Ami pont minden volt csak AC nem...Ízlések és pofonok.
Reboot: Keresztesháború idejében játszódó AC-t szeretnék (nem a grafika kéne csak még több keresztes lovag). Reboot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ja meg a Mordor is jóféle lesz szvsz, de arra is mernék némi chast tenni, hogy Steam-re is jön.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.12. 22:35:52
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A GTA V multija kiváló lenne... már csak elég bátorság kell ahhoz, hogy használni is merd, mert olyan bant kapsz, mint a huzat, ha csíterrel hoz össze a sors és a support egy nagy rakás szuvas mogyoróhéj.
Ez a Sea of Thieves nem tűnik rossznak (noha ez a WoW-like, rajzolt graf nem az esetem), de a For Honor, meg a Division se tűnt annak, aztán lassan kitehetik az out of business táblát...
A nagyobb gond, hogy az UBI sem érte. Nem is az a nagy dolog, hogy valaki háta mögé osonsz és leteríted egy gombbal (bár adott esetben reflexszerűen néha védekezhetne), hanem azzal, ahogy ez az AC-ban (nem)működik. Az AC harcrendszere a jelenlegi formájában, csak erősen korlátozott mértékben alkalmas a stealth harcmodorra. De miért? ASSASSIN Creed. Bérgyilkos. Thief! Splinter Cell. Styx. Meg lehet ezt csinál k. jól 3D-ben.
Nem mellesleg JÓVAL feljebb kell húzni a nehézségi csúszkát, mert tényleg 10 ellenfelet se különösebb gond leteríteni. De mondom: Gondolok a profitra a és az egygombos agyhalottakra is... tennék bele casual módot. Az dettó olyan lenne, mint eddig bármelyik AC. De lenne be egy "True Assassin" fokozat, mellyel végre eljönne a Kánaán... ja és kivenném belőle a nevetséges respawnt is. Nem az ellenfelek számával kell hangulatot, meg nehézséget generálni, hanem azzal, hogy legyen az adott területen 12 katona, de azok becserkészése legyen már kihívás for fák szék!
"Hőkövetős nyíl" ->Press A to win. Mintha nem lenne így is faék a játék. Nem is érdekelne ez az egész, ha nem éreznem kristálytisztán, hogy az AC-nak milyen kevés kéne csak ahhoz, hogy remek játék legyen belőle. Így sem rossz, de tényleg olyan, mint egy pláza étkezdéje... jó az íze, kicsit drága, jól is néz ki a kaja, de letolod, és másnap már nem is emlékszel rá mit ettél.
"Amúgy meg új kor, új helyszín"
Süt róla az 1. rész hangulata. Nem véletlen. Abban az időben az építészet azért szerény volt, kevés torony, kevés magas épület. Sokkal jobb lenne már, egy tökös modern kori vagy jövőbeli AC.
"Aki Thiefezni akar az Thiefezzen az arra van ez meg nem."
Ez mire van? Mert az eddigi összes rész úgy ismételte magát, hogy mindig egyre több és több extrát tettek bele, de a core gameplay hót' u.a. maradt. Ezért volt frissítő a Black Flag, melynek fő vonala egy középszar valami se volt, de a mellékzönge és a helyszín sokat dobott az egészen. De a Rógban u.e. már nem működött... az a játék sótlan lett és erősen úgy gondolom, hogy kikalózkodta már magát mindenki AC3, BF, Rógban, már ez sem fog senkit se felizgatni.
"1. rész rebootja lenne...Hála a magasságosnak...Fizetnék érte ha mai kinézettel tudnám azt a játékot játszani. Még úgy is ahogy annó kiadták tartalom szempontjából."
Az megvan, hogy az 1. rész mocsok jól nézett ki? Ma sem kell neki szégyenkeznie, szóval nem értem mi a ráknak kéne rebootolni egy jól kinéző játékot, mely amúgy TOTÁLISAN unalmas. Az első negyedig korrekt utána goto 10 van 3x. Ezzel az erővel jöhetnek pár éves játékok rebootjai is... :-/
A 2. részre látszik, hogy teljesen átdolgozták a motort és a gameplay-en is rengeteget javítottak... mintha pontról pontra kigyalulták volna az 1. rész hibáit.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.12. 22:16:14
Tuti vétel számomra!
Flatout az egyik kedvenc autós szériám volt, 3 kiváló játékot alkottak a srácok. Aztán jelentették be ezt és persze hogy adtam nekik a lóvét. ( jelen pillanatban a Codemastersnek adnám megint azonnal, lásd EA Dirt Rally, ami egy tökéletes példa erre ).
Milyen hype és mire ész nélkül? miért sírok? nem sírok én. Csak mérges vagyok, mert sosem gondoltam volna hogy így pofára ejtenek. Leírták magukat. Részemről ennyi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.12. 20:23:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.12. 20:02:47
2013
Hi Tóth,
Thank you for purchasing NCG: Weekend Smasher! We really value your support.
Én meg kiábrándultam teljesen belőlük, a supportjuk kritikán aluli volt a pénzemért meg nem kaptam a mai napig semmi értékelhetőt <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.12. 20:00:36
Haverokkal tuti szórakoztató lehet (playerunknown-ra egész jó kis bandát találtam). Na de nem papolok, mert úgyse érdekel.
Ha egyetlen egy game lenne a világon ami multis akkor inkább tetriszeznék. Én egyedül szeretek játszani nem ismeretlenekkel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.12. 19:56:18
Next PC upgrade: 2022
Örülök. Bármennyire is keserű a szájíz a mostoha sorsú fejlesztés miatt, egyszerűen szükség van ennek a játéknak a létezésére. Remélem jó és sikeres lesz.
State of Decay se érdekel, de 50 perces indiefos igen...Okééjjjjj....
És az Ori is ott van a felsorolásban mint exluzív játék sajnos vagy szerencsére majd kiderül.
30 perces indieszarokkal játszol és a Sea of Thieves nem mozgat meg....Érdekes... Más kérdés, hogy engem sem.
Lustáknak: Anthem, Új AC, Metro, Code Vein, Dragon Ball, Mordor, ami nem Xbox One exluzív játék...A többi az.
Ettől még jöhet néhány steamre...De ez még a jövő zenéje.
Sea of Thieves - erről kár beszélni meh
State of Decay 2 - első sem érdekelt így felőlem ps4 exklú is lehetne nem ejtek könnycseppeket érte
Metro Exodus - 100% hogy jön steamre
Code Vein - fogalmam sincs mi ez szóval lásd 2. game
Crackdown 3 - hánytam mikor néztem szerintem a e3 messze leggyengébb szarja
A többi atomkotta cucc meg multiplatform lesz többségben
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.12. 19:46:20
Next PC upgrade: 2022
A Play anywhere játékok nagy része valószínűleg nem (Mordor ezek közül már most kivétel).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.12. 19:42:10
Nyilván a potenciális bevétel miatt akarjak kozpontositani a modokat. Ezzel az a gond h onnantól igencsak szarul fogja kivenni magát mikor félkész bugos szarokat adnak ki mint az elmúlt 10 évben. Onnantól nem igazán lesz frankó h egy csomó feature-t csesznek kidolgozni, h nem foglalkoznak a bugokkal csak tessek-lassek stb.
Nincsenek illúzióim, pláne nem a Beth-el kapcsolatban, de lássuk be ha ezt is keresztül verik akkor pont h azt az egyeduli pozitív dolgot játsszák el ami még a játékaik mellett szól mint (majdnem) egyedi.
Szerintem a Halo 5 volt az utolsó, ami kizárólag Xbox konzol....és nem pc-n játszható.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.12. 18:30:01