Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
De ne siessünk előre elsőre a Crash Remake-et fogom élveni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

jarlaxxe
Nekem is csak a Vampyr az új cím meg a Destiny 2 ami ugye pc-n újnak számit de ettöl még van egy pár várós játék csak győzem pénzzel.

darkSectorxxx
Szerintem megint a Sony itt buherál, és a PSX-re tartogatnak pár nagy címet, és kiszórtak előlegbe ilyen apróságot, hogy Until Dawn kövi, Shadow meg Monster.....

És valszeg a decemberi évvégi csinadrattánál lesz megint egy TLOU-hoz hasonló seller cím....

Én bízom egy új Infamous-ban, nekem tetszett a régi.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen, de mondom volt új, nagyon is ütött, pl BG&E2, Until Dawn játék, Shadow remaster, A Way Out, Anthem, Monster Hunter .......?? 😄
Nem elég?

Shep
Lehet, hogy azokat ki sem vitték, vagy kint vannak de még nem kerültek fel a netre ki tudja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Ja hát ha nem jönne akkor én sme sírnék a játékok 80%-áért. 😊
én inkább a maradékot nem értem, nem tudom hová tenni.

Miért csak utólag kapunk trailereket? PL a Vampyr
Sehol nem volt, csak kibasztak egy gameplay-t.

Call of Cthulhu?
pl?
Hunters?
pl?

ilyenekre gondolok....

Shep
Hát pont erről beszélek én is, eddig azért legalább 1-2 új nagyot ütő cucc mindig volt (más kérdés aztán mi lett belőle) de most semmi csak folytatások meg render videok. Ja, de tévedek, a Pókemberes nekem nagyon betalált de az sem egy új cím lényegében.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Amúgy szerintem csak JÓ JÁTÉKOK vannak, amiket mutattak.
A baj nem a játékokkal volt. hanem azzal hogy kevés volt a meglepi, ami meg volt, az mind olyan ami 1-2 konfon volt összegezve.

De csakis fasza játékokat láttam, szart nem, csak jókat, szóval a játékokkal elvileg nem lehet baj, már akit érint a stílusa, csak nagy pukkanások nem voltak.

Ubisoft meg Sony-t kivéve.

Shep
Wolfot én is írtam lejjebb. AC tetszett amíg meg nem néztem ezt a 20 perces videot. 😊 Jó azért nyilván kipróbálom majd de ha nem jönne azt sem bánnám.

darkSectorxxx
😄DDDDDDDDDDDDD

Tinman
<#taps>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Dehogy is, ugyanaz csak pixeles grafikával 😊

darkSectorxxx
Miért a többi nem tetszik? 😊
The Crew 2, AC, Wolf 2 stb....

Wolf 2 amúgy iszonyat jól nézett ki szerintem.

Tinman
Nincs itt semmi gond!

Regelj FB-ot, lájkold, mehet rá a pre-order :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
The Last Night, az pöppetet sokkal több mint az a Flashback. 😄

Shep
PS4-re jön pár jó cucc 😊

Tinman
"Személyes vakságom, hogy nem húzom fel magam rajta"

Úgy tűnik ez a helyzet. Az egy teljesen más lap, hogy te ezt mellesleg élvezed-e, vagy sem. Vannak hibák, melyek fölött nem lehet elsiklani... vagy ha elsiklasz kevésbé hiteles tőle a vélemény. Részemről nem véletlenül nyilatkozom úgy kifejezetten jó játékokról is, hogy igen, ez és ez remek, de ez és ez megbocsáthatatlan putri és ha javítják az Kánaán. Aztán persze a köv. részre méltóztatnak esetleg javítani olyan alapvető hibát, melyet többnyire egy apróbb patch megoldana.

"Ez nem vakság, hanem a saját és a környezetem testi épségének és a környező tárgyak épségének legeredményesebb biztosítása."

Ez megalkuvás. Sorry, de ez nem visz előre semmit. Fejlődni akkor tud valami, ha arról rengeteg ember elmondja a véleményét, majd annak megfelelően változik utána a termék. Ha a megalkuvókon múlna, még mindig futárral beszélgetnénk egymással és most ki kéne mennem megetetni az ökröket, melyeket holnap a szekér elé be kell fognom...

"Én még mindig nem dolgozom amikor játszom és nem tud érdekelni ha valaki csal. Csal? ...nem jelentgetem. Nem tud érdekelni."

Erre ilyesmi reakcióm volt először: đĐ[sĐ[s[|^˘[đ[sd[ds[sd[ds[sĐfđdfs

Mondom mi ezzel a gond: Elsősorban az, hogy a közöny az legalább annyira káros, mint maga a csalás. A közöny az pontosan az a viselkedés, amikor a "jók" nem tesznek semmit és közben azt hiszik magukról, hogy "jók". Nem azok. Abban a pillanatban váltak "rosszakká", kvázi néma cinkosokká, amikor észrevettek valami helytelent, de a vállukat megvonva a saját dolgukkal foglalkozva kijelentik: "nem érdekel".

"Komolyan mondom ha ennyi hülyeségen felhúznám magam, mint te akkor már eltemettek volna agyvérzésben."

Ennyire félreérthető a beszélgetés? Anyázunk? Nem hiszem. Szerintem, egyszerűen beszélgetünk... már sokszor írtam, de ha HOLT U.E. tennék egy sör mellett (nekem házi limonádé), fel se merülne benned az, hogy felhúztam magam és aztán mostdeazonnalúgymegmondomenneka.... szó nincs erről.

Ellenben, ha látom, hogy valaminek jók az alapjai, vagy látom a rengeteg beletolt munkát, akkor bizony azon vagyok, hogy a felmerülő hibákat jelezzem valamilyen módon az illetékesnek, vagy legalább egy publikus értékelésben (pl. Steam-en) leírjam, hogy mi volt a gond és mitől lenne jobb az adott cím. A pozitív és negatív kritika aranyat ér. Nem véletlen, hogy nagyon sokan pro és contro érveket sorakoztatnak fel, ha valamit megtapasztaltak. Ebből a "tulaj" tudni fogja, hogy mi az ami jó, mi az amit szeret a többség és mi az amin javíthatna. Aztán egyszer csak megszületik egy szinte tökéletes játék.

"hemzsegő bugokról közel sem beszélhetünk."

Nem is hemzsegőt írtam, de bugos. Tény.

"Furcsaságok is vannak, mint pl. összeakad két autó elkezd a játék laggolni mint állat és mindkét autó felrobbanva meghal az egész csapat."

Igen, ez egy bug, ezekről beszélek. Beszarás, hogy te szinte jótékony, sőt funny moment generátornak hívod a hibákat! Igen, tudom, hogy EA és éppen ezért írtam, hogy vannak még vele gondok, melyeket javítja kiváló játék lesz belőle egyszer.

"És nem...Nem kell önigazolnom, mert a mai napig imádom....Még vagy 100 óra ha nem több bele fog menni és az utóbbi 5 év legjobban elköltött 30 euróm egyike, amit a Playerunknown Battlegroundsra költöttem."

De hát éppen most igazolod, holott senki nem kérte számon, hogy miért költöttél el rá 30 ojrót. :-D

"Bugfix kell a Pubg-ba? Kell. Bannolni kell a csalókat? Kell. Nem sok csalóval találkoztunk eddig ezt még mindig fenntartom."

Na... hát erről írtam. Ez is kell és az is kell és remek lesz. Sok csalóval meg főleg azért nem találkoztál még, mert főleg baráti társaságban nyomod. Most adj magadnak 2 hetet és told nélkülük. Ha utána is azt mondod, hogy nincs gond a csalókkal, akkor egy párhuzamos univerzumban létezünk :-D

"Pubg vs Gta 5: Mintha az almát hasonlítanád össze a tevével kb akkor a különbség. Mindkettővel játszottam tudom."

Az almával és a tevével is? Bocsi, de a hülye példák megbosszulják önmagukat....
Most hadd ne menjek bele azokba az alapokba, hogy a teve egy állat, melyet közlekedésre is lehet használni, az alma meg egy gyümölcs, mely mainly étel. Ezzel szemben annyit írtam, hogy a mind a PUBG, mind a GTA V multija problémás a csalók miatt. Ez pedig tény és közös pont. (Nem mellesleg mind a kettő játék, szórakoztató termék.)

"A GTA 5-ben nem ellened csalnak, hanem adnak cuccokat a csalók és azért kaphatsz bannt...."

A GTA V-ben, mind a 2 eset előfordulhat. Ellenes is csalnak, meg pl. feltöltik a casht és már repülsz is kifelé.

Pubg kapcsán: Cheat wallhack aimbot... na meg ott a jó kis lag switching. Attól, hogy te nem találkoztál ezekkel a baráti csapatodban még létező dolgok!

"For Honor és Division: Már megbocsáss, de lövésetek nem volt róla, hogy mi a baja a két játéknak és most sincs, mert nem játszottátok velük és nem ismeritek őket."

Nem, mi megvakultunk és nem látunk se streameket, se pár órás YT videókat, se nem olvasunk, se nem hallunk, sőt még a kritikákat is kitöröljük, ha látunk egyet ^^

Hát idénre nekem elég combos a lista. Pár nap múlva Darkest Dungeon kieg aztán augusztusig pihi.
Augusztusban: Hellblade, új Uncharted, Yakuzza Kiwami. Érdekes lesz a Sudden Strike 4 még és az új Xcom 2 kieg. Life is Strange Before the Storm.
Szeptember 28 pirosbetűs ünnep: Total War Warhammer 2....E3 számomra legnagyobb bejelentése. Figyelőlistán: Divinity 2,Dishonored kieg.
Október: Shadow of War 0 days, Elex szintén nagy eséllyel vevős, Destiny 2 is erősen érdekel, Ac Origins nem is kérdés, hogy vétel lesz, Wolfenstein 2 is nagyon vonzó.Bards Tale 4-től is sokat várok.
November:Call of Duty WW2...Nagy eséllyel első 0 day codom. Battlefront 2...Megvettek kilóra...Lehet kövezni, de minden benne van amit hiányoltam az előzőből. Vampyr ha kijön novemberben érdekelni fog.
December Spellforce 3.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Single része engem is érdekel. TLN meg új Flashback?Ez mondjuk pont kimaradt.

darkSectorxxx
Lemaradtál róla, vagy lehet nem a te igényednek megfelelőek. 😄

Moby
Nekem a BF2 is nagyon jöhet, de ami igazán megvett, az a The Last Night. Hát ezt kétpofára, azonnal.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.13. 21:07:22

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Teljesen új címek, nem folytatás, ilyen előtte sosem volt :

Super Mario Odyssey - október
Mario + Rabbids Kingdom Battle - agusztus

De ha zavar a Mario, Yoshi, Kirby világa akkor biztosan nem a Nintendo lesz az a platform ahol újakat vonultatnak fel tonna számra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.13. 21:05:38

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Na mindegy hát óriási csalódás ez az E3, semmi igazán hú ez de állat játékot nem mutattak, vagy ha igen én lemaradtam róla. Új Wolf nyilván jó lesz, meg a The Evil Within 2 is és hát úgy kb ennyi lenne?

Moby
Én is ezen vagyok kiakadva. Pedig én még rajongó is volnék vagy mi 😞

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
Phil Spencer wants to bring OG Xbox emulation and Xbox Game Pass to PC
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.06.13. 20:54:06

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hát én nem értem ez ugyanaz, mint bármelyik előző rész csak új helyszínen új idegesítő főhőssel. Ezért kellett várni 2 évet, hogy kiadják újra ugyanazt? Arról volt szó ,hogy megújítják a szériát.

Tinman
"de iszonyat zsúfolt."

Na ebben teljesen egyetértünk. Picit nekem is too much, de talán majd lesz rá megfelelő magyarázat. Végül is Припять egyes részei is zsúfoltnak tűnnek a sok használati tárgy miatt, melyet erősen nem ártott ott hagyni. Ugyan ez igaz a 福島第一原子力発電所事故 beli régióra is.

"Én meg azt érzem, hogy próbálod rám erőltetni az ízlésvilágodat"

Ezt pls. idézd hol műveltem ilyet. (Kis túlzással élve fogalmam sincs kivel beszélgetek, csak reagálok arra amit olvasok... nem nagyon érdekel ki van a hsz mögött, mert nem az a lényeg.)

Tinman
Sitty-sutty ezer halál. Mint a Zatoichi. A gond az, hogy annak jól állt.

Tinman
Egyetlen db. új IP-t nem írtál pont arra a hsz-emre, melyben ezek hiányáért esedezem. Nut sör if...

Tinman
Kőkemény ^^

IMYke2.0.0.0
Ezek az erőltetett angol rövidítések... jézus...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Jrpg.

Fpocok
Ni No Kumi 1 jön pcre. Bármi is legyen ez a weeb játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Destiny 2: 4K PC 60 FPS.

Nem csúnya de szebbet vártam.

Totti5
Brutál volt.

Xenoblade Chronicles 2 - idén
Super Mario Odyssey - október
Mario + Rabbids Kingdom Battle - agusztus

Kirby Switch - 2018
Yoshi Switch - 2018

Pokémon RPG - készül
Metroid Prime 4 - készül

Totti5
Francoka, csak 3at mondtam😊

jarlaxxe
Akkor olcsón megúszod én legalább hét-nyolc játékot várok...

Totti5
F1 2017et, 3D Mario-t és a ACt várom a legjobban idén. Burtál lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.13. 18:51:40

Annak is jön a Rebootja 2018-ban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Shadow of the colossus, ismerös?

Hát nemtom, én öreg vagyok már ehhez 😊
jarlaxxe
Ez akár még jó is lehet.

Jó, de a részletekről még ugyanúgy nem tudunk semmit, mint más játéknál amiből láttunk 3-5-20 percet. Amúgy szerintem is ígéretes a Metró.

Szerintem amúgy ez lesz az a játék, ami pc-n megint megrogyaszt majd minden gépet. Szédületesen néz ki.

Konkrétan a H1z1 egyik fejlesztője csinálta a Pubg-ot is.

Én is úgy éreztem, aztán megvettem és beleszaladt 115 óra.

30 óra vs 15 perc gameplay....Nyilván láttál már mindent az AC: Originsből....Most nem igazán vagy objektív elemző. Lehet, hogy igazad van, de hogy most szubjektíven közelíted meg a témát az 1000 %. Esélyt se adsz a játéknak a bizonyításra.

Bólogatás: Wazze, ha tetszik valami akkor mi a bánatért akarnám, hogy változzon. AC: Origins nekem a videók alapján tetszik. Szubjektív vélemény. Nem elemeztem ki tudományos szempontok alapján. Nem is akarom. Ha nem tetszene nem várnám. Egyszerű. Ne bonyolítsd túl lényszives. Kaptál idén már sunnyogós játékot. Ott van a Styx 2, ami igen jó lett állítólag. Tavaly ott volt a Dishonored 2, amiben szintén lehetett sunnyogni...Még ez is kevés?
Ennyi erővel azt is elvárhatnád az új AC-től, hogy FPS legyen...Ez már annyira egyéni preferencia kérdése, hogy hihetetlen.

Darksouls: Sok játékos nem értene veled egyet abban, hogy nem nehéz. Játszottam Darksouls 1-el, játszottam a Bloodborne-al és a Darksouls 3-al....Meg se fordul a fejemben, hogy nem nehéz. Sőt az egyik legnehezebb játéknak tartom amivel valaha is játszottam.
Neked nem nehéz, mert tapasztalt veterán vagy már mindben. Akár fejlesztő is lehetnél a Fromnál annyira ismered a játékaikat és ez nem ironizálás. Tényleg ezt gondolom.

Black Flag: Ismered a véleményem róla, mert többször leírtam. Egyik leggyengébb résznek tartom az AC tartalma miatt. Egyik legjobb kalózos játéknak a hajózás és egyebek miatt. Ha most elő kéne vennem a kedvenc AC részemet bizony nem az lenne az...Utolsó helyen szerepel nálam.

AC 1 reboot: Félreérted. Nem akarok én semmilyen újrakezdést. AC-t akarok a keresztes hadjárat idején. Újra. Tőlem az egész Desmondos részt ki is vághatják a kukába a modern marhasággal egyetemben. Én mindig csak egy szükséges rossznak tartottam a modern részét az AC-knek, amihez továbbra is tartom magam. A 3. kereszteshadjárat korszaka, a ruhák, a várak...Ez hiányzik nekem a leginkább. Ezt nagyon kis részben visszahozza most az új rész. Nem keresztesháború, de újra ókor és ez már megmelengeti a szívem.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.13. 18:25:49

Személyes vakságom, hogy nem húzom fel magam rajta és inkább élvezem amit a játék tud nyújtani? Vagy hogy nem érdekel, hogy mindig első legyek, hanem arra a részére koncentrálok ami szórakoztat? Ez nem vakság, hanem a saját és a környezetem testi épségének és a környező tárgyak épségének legeredményesebb biztosítása. Én még mindig nem dolgozom amikor játszom és nem tud érdekelni ha valaki csal. Csal? Szégyellje magát. Elmorzsolok egy csöndes bmeget és megyek tovább. Nem írok rá bárhol, hogy miért csinálja, nem jelentgetem. Nem tud érdekelni.

Komolyan mondom ha ennyi hülyeségen felhúznám magam, mint te akkor már eltemettek volna agyvérzésben. Szerencsére én nem így vagyok bekötve. Legalábbis játékokon nem bosszankodok.

Player: 115 órája játszom vele és azért hemzsegő bugokról közel sem beszélhetünk. Akkor már jegeltem volna. Lagg probléma van, szerver gondok vannak. Furcsaságok is vannak, mint pl. összeakad két autó elkezd a játék laggolni mint állat és mindkét autó felrobbanva meghal az egész csapat. Tudod mi törénik ilyenkor? Fél óra önfeledt röhögés...Nem bosszankodás...Hanem röhögés. Jó a csapat, jó a hangulat ,a játékban vannak furcsaságok, de ez hozzá tartozik ahhoz hogy EA még a játék állapota. Ha megnézel pár pubg videót bugok tapasztalásakor nem örjöngés fogad, hanem végtelenül jól szórakoznak rajta a játékosok. A Pubg-nak egészen jó közössége van azt kell mondjam.

És nem...Nem kell önigazolnom, mert a mai napig imádom....Még vagy 100 óra ha nem több bele fog menni és az utóbbi 5 év legjobban elköltött 30 euróm egyike, amit a Playerunknown Battlegroundsra költöttem.

Bugfix kell a Pubg-ba? Kell. Bannolni kell a csalókat? Kell. Nem sok csalóval találkoztunk eddig ezt még mindig fenntartom.

Pubg vs Gta 5: Mintha az almát hasonlítanád össze a tevével kb akkor a különbség. Mindkettővel játszottam tudom. A GTA 5-ben nem ellened csalnak, hanem adnak cuccokat a csalók és azért kaphatsz bannt....Anélkül, hogy te bármit rosszul csináltál volna, anélkül, hogy csaltál volna. Pubg-nál ez szóba se jöhet...Pubg-ban ellenféltől max golyót kapsz az arcodba. Ezért írtam, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.

For Honor és Division: Már megbocsáss, de lövésetek nem volt róla, hogy mi a baja a két játéknak és most sincs, mert nem játszottátok velük és nem ismeritek őket. Ide már tényleg marha kevés a videós megszakértés.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.13. 18:13:24

IMYke2.0.0.0
Nem. Eddig még egyetlen egy Humble Monthly-ra sem iratkoztam fel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nagyon szép a grafika, nagyon hangulatos, de nekem tudod mi okoz némi rossz szájízt Metró kapcsán? Lehet csak én vettem észre, de iszonyat zsúfolt. Mintha ezt a régiót gyűjtögetők lakták volna annyi cucc van mindenhol...És ugyanezt figyeltem meg a Far Cry 5 videóban is.

De jó hogy megemlítetted a Stalkert...Na azt is venném modernebb grafikával...pl. egy metró grafikával. Mert jó volt az annó, de afölött is kicsit elszállt az idő.

Én meg azt érzem, hogy próbálod rám erőltetni az ízlésvilágodat, pedig csak annyi a dolog lényege, hogy nekem jelen esetben más tetszik mint neked. És valószínűleg ezzel se vagyok egyedül, mert Tottinak is tetszik. Ízlések és pofonok.

És a Humblebundle monthyl-t se vetted meg?