Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Dehogy szarnak, csináltak egy remek játékot Alone in the Dark: Illumination címmel <#banplz>

PSN ID.: Beegabor

grebber
Bárcsak remake-elnék az Alone in the Darkokat. System Shock kapcsán eljátszottam a gondolattal mennyire király lenne UE4-el.. nagy kár ,hogy szarnak az egész szériára 😞

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
FOS FPS NÉZET fuck. SKIP.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Hú, ez ezer éve volt...
Köszi, nem is tudtam, hogy ilyesmi is volt benne 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kigyi
Nem hiszem, mert én sem követem őket sehol és már dél előtt megérkezett a kulcs szóval csak a cím kellett meg egy valamilyen név 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Én nem csináltam meg, és kb. 1 órája jött meg a levél a Microïdstól.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

totyak
Nekem sem. A facebook, twitter, stb követést én nem csináltam meg, nem tudom az kötelező volt e.

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
//Nem akarom OFF-ba vinni az itteni témát, csak a "pacsálás" szót még életemben nem hallottam - megleptél 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Nem tudom, nekem nem jött le róla. A lovecrafti hangulat viszont ott van.
Persze tény, hogy ebből még bármi lehet, ritka nagy pacsálás is.

Tinman
Igen... de eléggé Ótlaszt feelin'.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Ritka hangulatos!

Voltan
Valami biztos vót 😄

Voltan
Jó, itt megint olyasmiről van szó, amit alkatilag képtelen vagy felfogni, akármennyit is magyarázzák, akármennyien, szóval el sem kezdem.
Tudod mit? Igazad van, tessék.

Fpocok
Nekem még nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Kall of Kutulu

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.06.15. 11:46:32

kigyi
Megjöttek a Moto Racer 4 kulcsok most nem a spam mappában landolt kivételesen 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

3Error
Senkit?! Ez kicsit erős állítás, így ebben a formájában...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Ez a baj...a nagy baj. Játék. Senkit nem érdekel mi volt a real életben. Ezért játék azt tesznek bele amit akarnak. Ha a halálcsillag lenne benne akkor az.
Nem is értem eddig hogy tudtál bármivel is játszani aminek köze sincs a valósághoz.

Next PC upgrade: 2022

Olyan csínnyán bánnak vele, hogy egy hatalmasra nőtt kígyóval is harcolnunk kell majd. Vagy az is lehet hogy az csak egy beszívott küldetés lesz, nem tudom hogy anno az egyiptomiak kokóztak-e.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Voltan
Ja igen, ha már AC, akkor sokkal jobban jönne ki a dolog, ha a keresztes hadjáratok idejére mennének vissza megint, mert ott annak van némi történelmi relevanciája, nem véletlenül játszódott ott, és akkor az első AC. Egyiptommal nagyon csínnyán kell bánni, mert kevés a meglévő ismeretanyag, és ezt laikus szinten csak elbaszni lehet. Lásd a képet, és Tinman idézetét: "Mini piramis kis pénzű halottaknak". Igaza van.

Voltan
Nem, erről sajnos a gagyi árad, ahogy az eddigi videókból is.
Gyönyörűszép, de irdatlanul gagyi ez most már. Alapból nem támogatom az ősi Egyiptom témát, mert ahhoz nagyon kell érteni, hogy elérjük azt a szintet, hogy ne lógjon ki a lóláb, főleg, ha be akarjuk építeni az AC világba. Gyönyörű a Nílus, meg az elárasztott partvidék, de a harc nevetségesen szar a videók alapján, és az egész dolog "gameplay" szempontjából nem áll össze. Ez legjobb esetben is egy AC Syndicate lesz ókori egyiptomi köntösben, és a Syndicate-et nem szeretem, annak ellenére, hogy anglomán vagyok, Londont pedig imádom, az egész viktoriánus irodalommal együtt.

Személyes vélemény - ez nem lesz jó.

Totti5
<#eljen>Árad a képekről a korszak hangulata és az AC esszencia.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.14. 20:11:29

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
írjatok a forum után / jelet. https://sg.hu/forum/

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.14. 20:11:55

[merlinw.org]

grebber
Icot nem nagyon szerettem és akkor finoman fogalmaztam. Shadow of the Colossus azonban vmi zseniális cucc.
IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Voltan
Értem, magyarra fordítva INSTANT MUST HAVE 😄

Jó anyám...Szóval első mondat lényege: Nem vagoyk kibékülve a kontrollerekkel (hogy az a van, hogy került oda nem is értem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Ugyanígy vagyok ezzel én is, de még a legprofibbak sem tudják felvenni a versenyt az egeres célzással. Ugyanakkor imádok hátradőlni és kényelmesen játszani a kontrollerrel. Én simán megcsinálom azt, hogy célzásnál leteszem a kontrollert és egérre váltok. Tudom, ez nagyon félmegoldás és csak olyan játékoknál szoktam, ahol ritkán kell lövöldözni.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.06.14. 11:17:16
Dzsini
Azt mondták, hogy platformer lesz "másképp" - felfedezéssel, lopakodással, lövöldözéssel... egy Flashback-utánérzés Blade Runner világban

a régi támogatós oldalukról:
Genre Adventure
Tags 2D, Action-Adventure, another-world, blade-runner, cinematic, Cyberpunk, flashback, infiltration, Pixel Art, Platformer
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.14. 11:09:14

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3Error
<#eljen> Nekem sem áll sehogy a kezemre...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
Ez valami hihetetlenül tetszik, de a játékmenetről lehet tudni valamit? Én nem nagyon találtam még.
Kalandjáték lesz, vagy miféle?

jarlaxxe
Az AC-nek eddig olyan röhejes harcrendszere volt, hogy azt szerintem minden beviteli eszközel könnyü volt játszani, egyébként én is mindig egérrel játszottam.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2017.06.14. 11:03:18

Tudod, hogy én igazán van vagyok kibékülve a kontrollerekkel. És ez igazán nem változott a ps4 óta sem. Nekem nehézkes, nem kényelmes. Nem igazán rajongok érte. PS4-en megfelelő az irányításra, de ha már céloznom kell nagy bajban vagyok, mert egyszerűen béna vagyok hozzá.

Mindig is egérrel játszottam az összes AC-t. Kézre állt. Kényelmes volt, Semmit gondom nem akadt az irányítással. Ezt szoktam meg. Nem is volt rá igényem, hogy kontrollerre váltsak. Pedig most már van xbox 360 kontrollerem is, dualshock 4-em. Ennek ellenére is egérrel fogom tolni az AC-t. Lehet kirpróbálom majd kontrollerrel is, de mint írtam amint célozni kell ott vérzek el azonnal. Így én hatalmas hátrányba kerülök rögtön egy célzást igénylő játékban amikor kontrollerrel kell azt irányítanom (órákat tudnék mesélni mit összes szoptam az unchartedekben emiatt...Egyik játék végén a főbossal iszonyat időt eltöltöttem...Nem azért mert nehéz volt, hanem azért mert iszonyat rosszul célzok kontrollerrel...Egérrel röhögve lőttem volna szarrá pár perc alatt).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Fúúúú leírhatatlan ami jó benne. Olyan hangulata van, mint semmi másnak. Ha 10x nem toltam végig, akkor 1x sem. (1x 1 óra 30 perc alatt :-D)

Ó hát letolni én is lefogom. Eszek néha gyorskaját is, szóval ez is simán belefér.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De most komolyan! Milyen érzés? Nekem erről a leghalványabb fogalmam sincs, fel sem merült bennem soha, hogy egérrel toljam ^^

Akkor lehet, hogy ez a baj! Controllerrel, minden rettentő könnyű... hát még a végén kiderül, hogy ez egy hardcore játék, csak nem szabad konzolon, vagy PC-n controllerrel játszani. Lehet szitárral kéne!

jarlaxxe
Én minél többet nézem az újitásokat annál jobban tetszenek, valszeg ez lesz a második AC amit végigjátszok / Black Flag volt az eddigi egyetlen a többit félúton mindig meguntam /

Durva, hogy a ICo engem pl. mennyire hidegen hagy. Végképp nem értem abban mi a jó. Néztem videókat,de nem tudott megfogni 1 percig sem.

Khm....Hát én az összeset egérrel toltam...khm...<#banplz>
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.14. 10:39:43

Tinman
Imádom ezt a képet! Ebben minden benne van, ami AC!

1. ÖT betárazott nyílvessző, mely a pajzsos-dárdás csókára irányul. Biztos, ami biztos.
2. Az íjász ellenfél tökéletesen célra tart, a köv. pillanat az lenne, hogy game over, de ez nem az a játék. Ez azt akarja sugallni, hogy az 5 nyílvesszővel hősünk mind a 3 ellenfelet lefogja teríteni és még egy espresso bedobására is marad idő...
3. Sasssssmadár.
4. Jó kedélyű teve!
5. Mini piramis kis pénzű halottaknak.

Itt pedig sajnos az elkerülhetetlen vég... atomrobbantások és Mad Max feeling. Dude what?

Tinman
Na ez a tény biztosabb, mint a 11. AC eljövetele :-D

jarlaxxe
Te se vagy tökéletes...<#nevetes1>

Tinman
Az egér ügy nekem zavaros... eszembe nem jutott, hogy egérrel is lehet AC-t tolni. Komolyan nem.
Mindig controllerrel toltam.

Voltan
"Tizedszerre is csak apróbb változások!!!"

Azért az előző részben például sikerült az addig szerintem nagyon látványos és eredetileg rendkívül egyéni harcrendszert kidobni az ablakon, és idegesítő kattintgatós lószarra cserélni.

Tudom, sokan fikázzák az eredeti AC harcot, de én szerettem. Igen, kő egyszerű, igen, könnyű. Viszont nagyon jól nézett ki, és ezt nyúlta le aztán később a Batmantől a Mad Max-ig majd minden 3rd person játék, ahol közelharc van.

Ez a nyomogassad az egeret, amíg elesik a fickó pedig szánalmas.

Fpocok
Nekem most jó. Tegnap viszont csinálta böngészőből, hogy azt írta ki, hogy ilyen oldal nincs.

Dzsini
Minden aloldal működik normál felületen is, csak a főoldal nem (tehát innen kezdve ha nem mész vissza a fórum főoldalra, akkor tudsz fórumozni, és sg plus-al még a kedvenceid is eléred).

Viszont ez a hiba se mindenkinek és mindenhol. Van, akinek ugyanazon a gépen egyik böngészővel megy, a másikkal nem, van, akinek semmivel se megy, és van, akinek semmi gondja sehol. Innen szép a hibakeresés, de rajta vannak az ügyön.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.14. 09:16:25

TBTPumpa
Mi van a fórummal? Csak az SG főoldalát tudom megnézni, a fórumnál hibaüzenetet dob fel már 2 napja (a keresett oldal nem található). Csak a mobil verziós fórumfelületet érem el. 😞

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Update: Bandai Namco have now clarified that Ni no Kuni is not coming to PC, despite them tweeting to the contrary.

PCGamesN ✔ @PCGamesN
The first Ni no Kuni is getting a PC port. https://www.pcgamesn.com/ni-no-kuni-ii-revenant-kingdom/ni-no-kuni-1-pc-port … pic.twitter.com/J6WR5g3oft
Follow
Bandai Namco France ✔ @BandaiNamcoFR
@PCGamesN Sorry we read NNK2, the first one stay on PS3. Sorry for that 😞
11:05 PM - 13 Jun 2017