Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Köszi, nem is tudtam, hogy ilyesmi is volt benne 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze tény, hogy ebből még bármi lehet, ritka nagy pacsálás is.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudod mit? Igazad van, tessék.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.06.15. 11:46:32
Parasite Eve 2, best game EVER!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nem is értem eddig hogy tudtál bármivel is játszani aminek köze sincs a valósághoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Gyönyörűszép, de irdatlanul gagyi ez most már. Alapból nem támogatom az ősi Egyiptom témát, mert ahhoz nagyon kell érteni, hogy elérjük azt a szintet, hogy ne lógjon ki a lóláb, főleg, ha be akarjuk építeni az AC világba. Gyönyörű a Nílus, meg az elárasztott partvidék, de a harc nevetségesen szar a videók alapján, és az egész dolog "gameplay" szempontjából nem áll össze. Ez legjobb esetben is egy AC Syndicate lesz ókori egyiptomi köntösben, és a Syndicate-et nem szeretem, annak ellenére, hogy anglomán vagyok, Londont pedig imádom, az egész viktoriánus irodalommal együtt.
Személyes vélemény - ez nem lesz jó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.14. 20:11:29
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.14. 20:11:55
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.06.14. 11:17:16
a régi támogatós oldalukról:
Genre Adventure
Tags 2D, Action-Adventure, another-world, blade-runner, cinematic, Cyberpunk, flashback, infiltration, Pixel Art, Platformer
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.14. 11:09:14
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Kalandjáték lesz, vagy miféle?
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2017.06.14. 11:03:18
Mindig is egérrel játszottam az összes AC-t. Kézre állt. Kényelmes volt, Semmit gondom nem akadt az irányítással. Ezt szoktam meg. Nem is volt rá igényem, hogy kontrollerre váltsak. Pedig most már van xbox 360 kontrollerem is, dualshock 4-em. Ennek ellenére is egérrel fogom tolni az AC-t. Lehet kirpróbálom majd kontrollerrel is, de mint írtam amint célozni kell ott vérzek el azonnal. Így én hatalmas hátrányba kerülök rögtön egy célzást igénylő játékban amikor kontrollerrel kell azt irányítanom (órákat tudnék mesélni mit összes szoptam az unchartedekben emiatt...Egyik játék végén a főbossal iszonyat időt eltöltöttem...Nem azért mert nehéz volt, hanem azért mert iszonyat rosszul célzok kontrollerrel...Egérrel röhögve lőttem volna szarrá pár perc alatt).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ó hát letolni én is lefogom. Eszek néha gyorskaját is, szóval ez is simán belefér.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor lehet, hogy ez a baj! Controllerrel, minden rettentő könnyű... hát még a végén kiderül, hogy ez egy hardcore játék, csak nem szabad konzolon, vagy PC-n controllerrel játszani. Lehet szitárral kéne!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.14. 10:39:43
1. ÖT betárazott nyílvessző, mely a pajzsos-dárdás csókára irányul. Biztos, ami biztos.
2. Az íjász ellenfél tökéletesen célra tart, a köv. pillanat az lenne, hogy game over, de ez nem az a játék. Ez azt akarja sugallni, hogy az 5 nyílvesszővel hősünk mind a 3 ellenfelet lefogja teríteni és még egy espresso bedobására is marad idő...
3. Sasssssmadár.
4. Jó kedélyű teve!
5. Mini piramis kis pénzű halottaknak.
Itt pedig sajnos az elkerülhetetlen vég... atomrobbantások és Mad Max feeling. Dude what?

Mindig controllerrel toltam.
Azért az előző részben például sikerült az addig szerintem nagyon látványos és eredetileg rendkívül egyéni harcrendszert kidobni az ablakon, és idegesítő kattintgatós lószarra cserélni.
Tudom, sokan fikázzák az eredeti AC harcot, de én szerettem. Igen, kő egyszerű, igen, könnyű. Viszont nagyon jól nézett ki, és ezt nyúlta le aztán később a Batmantől a Mad Max-ig majd minden 3rd person játék, ahol közelharc van.
Ez a nyomogassad az egeret, amíg elesik a fickó pedig szánalmas.
Viszont ez a hiba se mindenkinek és mindenhol. Van, akinek ugyanazon a gépen egyik böngészővel megy, a másikkal nem, van, akinek semmivel se megy, és van, akinek semmi gondja sehol. Innen szép a hibakeresés, de rajta vannak az ügyön.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.14. 09:16:25
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PCGamesN ✔ @PCGamesN
The first Ni no Kuni is getting a PC port. https://www.pcgamesn.com/ni-no-kuni-ii-revenant-kingdom/ni-no-kuni-1-pc-port … pic.twitter.com/J6WR5g3oft
Follow
Bandai Namco France ✔ @BandaiNamcoFR
@PCGamesN Sorry we read NNK2, the first one stay on PS3. Sorry for that 😞
11:05 PM - 13 Jun 2017