Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam ez a cucc rendkívüli módon betalált. Nagy szavak tudom, de számomra ez nem videójáték volt, hanem több annál. Számomra ez egy csodaszép mese volt, amit a Nintendo kifogástalan minőségben mesélt végig nekem 150 órában.
Egyszerűen nem is tudnám az egyes játékmechanikákat kielemezgetni és értelmét se látnám annak, hogy a harcrendszer így, a fizika úgy, a crafting meg amúgy. Így együtt az egész egy mestermű, aminek ott a helye minden idők legkiemelkedőbb művészeti alkotásai között.
A régi mainline Zeldák mindegyikével játszottam a Twilight Princess előttig (akkoriban álltam át #pcmasterrace-re és #wowfüggés-re) és azokról is hasonlóan szép emlékeim vannak, úgyhogy le a kalappal a készítők előtt az egész sorozatért!
Next PC upgrade: 2022
Megvót' máris jobban alszom. A játék soha nem volt olcsó, igen is jogos, az emberek modding elvárása, a tisztességes multiról és supportról nem is beszélve!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.18. 12:31:57
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Most nem a sony végett gondoltam....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.18. 09:42:52
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majdnem elsírtam magam... :-(
"Nulla tenaci invia est via"
Parasite Eve 2, best game EVER!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindig eltalálja.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.17. 11:01:58
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Life is Strange (1):
- Fejlesztő: DONTNOD Entertainment
- 5 epizód
- Főszereplő: Max Caulfield
- Mellékszereplő (jó barátnő): Chloe Price
Life Is Strange: Before The Storm
- Fejlesztő: Deck Nine
- 3 epizód (+ 1 DLC epizód)
- Főszereplő: Chloe Price
- DLC-szereplő: Max Caulfield
A valódi Life is Strange 2 (DONTNOD Entertainment által) meg még nem készült el."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#290229 Igen írtam, hogy nem olvastam át a fórumot, de jobb kétszer mint egyszer sem 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.16. 23:33:03
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
IPON - Dátum | 2017.06.16 13:01
"A zombis-túlélős Dying Light 2015-ben jelent meg, tehát már mondhatjuk, hogy nem mai darab. A fejlesztő Techland azonban továbbra sem hagyja magára, sőt, most bejelentették, hogy a következő 12 hónapban tíz újabb kiegészítő érkezik majd hozzá, mindegyik ingyenesen."
"Ahogy a stúdió vezérigazgatója, Pawel Marchewka elmondta, két évvel az indulás után is félmillió ember játszik minden héten a játékkal. A megjelenést követő hónapokban ez a szám 700 ezer körül tanyázott, tehát a rajongók túlnyomó többsége kitart a Dying Light mellett, őket pedig nem hagyhatják üres kézzel.
A kiegészítőkkel új helyszínek, történetalapú küldetések, fegyverek, ellenfelek, játékmechanikai változtatások és sok egyéb más is érkezik majd. Tovább folytatják a rendszerek finomhangolását és az egyensúly csiszolgatását, de a tervek szerint gyakrabban lesznek közösségi események is. Az új, dedikált közösségi platform segítségével a játékosok hangot adhatnak majd annak, milyen irányba vinnék tovább a játék fejlesztését.
Heteken belül máris várható egy DLC, de ez még nem tagja az említett tízes csoportnak, csak egyfajta ízelítőt nyújt abból, ami jön, maga a kampány pedig később indul majd ebben az évben."
~~~~~~~~~~~~
A Metro Exodus nem lesz open world játék
IPON - Dátum | 2017.06.16 11:01
"A Metro Exodust a Microsoft E3-tájékoztatóján jelentették be, korábban gyakorlatilag nem is tudtunk róla. Első látásra a Metro-sorozat és a Stalker ötvözetének tűnik, főleg Artyom nagy térképét nézzük, mely egy nyílt világot sugallt. Mint kiderült, erről nincs szó."
"Ahogy Jon Bloch executive producer elmondta, nem távolodnak el a klasszikus, lineáris Metro-élménytől, de az új kaland kicsit olyan lesz, mint egy sandbox túlélőjáték. Mint a Stalkerben, felfedezhetjük majd a hatalmas területeket, de nem lesz annyira célok nélküli a csatangolás. Rengeteg szabadságot kapunk ugyan egyes, kedvünk szerint bejárható helyszíneken, de egy történet fogja őket össze a lineáris részekkel, utat mutatva a lineáris és a nemlineáris szakaszok között.
Ezzel a megoldással felkelthetik a figyelmét mind a kaotikusabb, nyílt világot kedvelő játékosbázisnak, mind pedig a koncentrált feszültséget és gondosan kidolgozott kalandokat kereső, kötöttebb játékmenetet kedvelőknek.
A Metro Exodus valamikor jövőre jelenik majd meg."
Available: 31 August
This game will unlock in approximately 2 months
Complete Season:
"Life is Strange: Before the Storm is a new three part; standalone adventure set three years before the first game in the BAFTA award-winning franchise."
The main game (Episodes 1-3)
STEAM*: 16,99 euro = ~5230 Ft
GMG: 12,59 font = ~4430 Ft --- E3OFFER kóddal: 11,33 font = ~3980 Ft
~~~~~~~~~~~~~~~~
"Life Is Strange: Before The Storm - Deluxe Edition"
Deluxe Edition contains:
* The main game (Episodes 1-3)
* Bonus Episode: ‘Farewell’ - play one last time as a young Max Caulfield in a special bonus episode...
* Exclusive New Mixtape Mode – Design your own playlist from the Life is Strange licensed soundtrack and listen to it alongside a cinematic scene from the game.
* Exclusive outfit pack - Change up Chloe's look with three new complete outfits. Includes Punk Doe, Hawt Dawg Man & Illuminati outfits.
The bonus episode ‘Farewell’ will release after Life is Strange: Before the Storm Episode 3
STEAM*: 24,82 euro = ~7640 Ft
GMG: 17,99 font = ~6320 Ft --- E3OFFER kóddal: 16,19 font = ~5690 Ft
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.16. 20:30:42
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tropico 4, Dungeons 2, Case: Animatronics, 12 is Better than 6, Car Mechanic Simulator 2015.
Nekem nem kellenek, de lehetnek elvetemült emberek akiket igen 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.16. 19:31:57
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nálam abszolút mélypontja volt a Ubi shownak a Crew 2 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.06.16. 18:14:32
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És igen büszke vagyok ,hogy egy nem fontos dolgot nem tanultam meg feleslegesen.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.16. 17:26:01
#290213: Vót a f**** te valami angol fost raktál be.. Magyarok vagyunk
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.16. 16:18:01
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tovább
We're now officially an independent studio & we have complete control of the Hitman IP!
http://www.ioi.dk/the-future-of-ioi/
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.06.16. 16:04:44
Parasite Eve 2, best game EVER!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
És nem kontrollerrel kell irányítani. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.15. 19:16:00