Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
A 2. rész valóban nekem is rendkívül bejött, de nekem főleg azért, mert amit az első részben rossznak láttam, azt szinte maradéktalanul eltüntették a 2. részre. Nem mellesleg a main story is érdekes volt, de még a mellékzöngék is.
Shadow of The Colossus harmadszorra... sigh. PS2-ön gyatra volt technoban, de aki azt meglátta, OTT ÉS AKKOR, az garantáltan más ember lett! Az megvan, hogy Adam Sandler Reign Over Me című drámájában többször is szóba kerül a játék? Nem véletlenül!
Tehát a SotC PS2-ön alázott mindent. Történelmet csinált. Aztán jött az ICO & SotC collection PS3-ra. Én ezeket toltam ki orrvérzésig, mert itt már a techno is rendben volt. És én itt befejezném... MEG NEM IS!
- Befejezném: Erre való a PS Now, nem ezért lett létrehozva? A játék stílusának szerves részét képezi a grafika jellegzetessége. Még jobb textúrákkal egy picit változik az összkép, egy picit kevésbé tűnik már olyan szomorúnak az összkép, pedig a rezignáltság, a kopottasság, szürkeség szerves része az összképnek. Nem mellesleg elég zavaró számomra, hogy a 3. rókabőrt nyúzzák le ugyan arról...
Úgy volt az jó, ahogy volt PS3-on.
- Folytatnám: Mert naná, hogy jó az, ha egy játéktörténelmi alappillér még szebb és még jobb és még méltóbb köntösben hirdeti az igét. Ráadásul az új arcokat ezzel azért jól belehet húzni.
Summa: Jöjjön... még akkor is, ha nem én vagyok a célcsoport és nem fogom újra végigjátszani! Az én érzelmeimre, akkor sikerült őszintén hatni és így is akarom megőrizni ezt az emléket, teljesen érintetlenül, tisztán!
Ubisoft játékokban az.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szórakoztat. Ennyi. Nincs mögötte más ok. Nem gondolkodok rajta mi lehetne, nem is érdekel. Azt élvezem ami. Nem a hibát keresem benne, hanem a szórakoztató részét. És nálam működik. Nem akarnék mindenben hibát keresni. Akkor idegesíteném magam mindenen és megutálnám az egész játékipart emiatt.
Na jó a BF-re még: Nem éreztem AC-nek. Én nem tudok objektíven játékot játszani csak szívvel. A BF-et nem éreztem AC-nek. A sztori is olyan semmilyen volt, a főszereplő is semmilyen volt. A közelharcról átterelődött a hangsúly a hajózásra, nem lehetett kardon kívül mással vagdalkozni (ezen marhára felhúztam magam annó ám). Nem voltak igazán célpontjaid sem csak hajókáztál, meg kerested a lehetőségeket.
A legjobb AC eddig a 2. rész volt mégpedig azért mert egyik célponttól juthattál el a másikig. Ezt hiányolom. Talán egyébként a 3. részben is így működött a játék az mégse tudott annyira jó lenni. Na mindegy. Most én azt érzem az új rész kapcsán valamit a hangulat szempontjából visszanyer a program. Lehet csak én látom így.
Tizedszerre is tud szórakoztatni. Lehet AC siker lenne a modern rész, de hogy én bottal se piszkálnám meg az teljesen biztos.
Másik téma: Shadow of Colossusról egy szót se szóltál. Meg se említetted. Mit gondolsz róla, hogy készül valami reboot féle? Hidegen hagy? Rókabőr érzésed van?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként az ugye nem AC... há' a népnek, az kell, hogy benne legyen a nevében, hogy Assassin, meg legyen animus, meg csuklya és persze hidden blade.
Watch Dogs?
Elég lenne, ha hű maradna a nevéhez és végre tényleg lehetnénk benne bérgyilkosok. Amekkora csinnadrattával harcol és pusztít el tömegeket az 1-1 AC-ben a főhős, az teljesen nevetséges. Ráadásul milliónyi szemetet aggattak már rád, most má' sasssmadár is lehetsz, nehogy véletlenül ne tudj A-ból B-be nyilak, shining line, meg ződ' nyíl nélkül eljutni. A kevesebb néha több. Legyen már végre egy olyan AC, ahol a rend kifutófiújaként kezdünk és xy templomost kell úgy megölnünk, hogy annak tényleg tétje van és nem úgy, hogy akár oda is futhatunk és rekvieszkát in pácse, cutscene és mindenki megy tovább. VICC!
"Részemről ennyit várok el az AC-től."
Tényleg érdekelne: Miért jó neked TIZEDSZERRE is holt ugyan az? Semmi többre, jobbra, szebbre vágyás nincs benned? Mé' nincs? Nem értem? Buta vagyok.
"A core ha megváltozik az nem AC lásd Black Flag."
Valójában a BF-ben se változott meg a core, mert magával a harcokkal és a suta lopakodással van a legnagyobb gond. Az már csak egy újabb AC extra volt, hogy lehetett hajókázni, meg tengeri csatákat vívni, de ez a 3. részben debütált és annyira csípte a nép, hogy majdnem egy egész játékot aztán rááldoztak... de abban is u.a. maradt a mag, pedig abban is lehetett volna a szárazföldi részeket taktikusabb harcot igénylőre kivitelezni. Nem mellesleg a tengeri ütközeteket is lehetett volna ötletesebbé tenni azzal, hogy míg a másodtiszted lövi őket, addig te a másik oldalról felmászva "megbérgyilkolod" a kapitányt, vagy léket robbantasz a hajóra, etc.
"Ennyi erővel helikopterszimulációt is várhatnál egy AC játéktól."
Szavad ne feledd... hajót és tankot már vezettél benne ;-)
"Nem várom, hogy más legyen. Legyen az ami az első rész volt...Nekem az úgy teljesen megfelel"
És tizedszerre is... Na pontosan ez az amit teljesen képtelen vagyok megérteni. Újra és újra u.a...
"Engem onnantól vesztenek el ahonnan modern korba rakják az AC-t. Onnantól kezdve nem érdekel a sorozat."
Borítékolom, hogy egyik legnagyobb AC siker lesz egy tökösen kivitelezett modern rész.
"Így is túl sok szót pazarolunk erre a dologra."
Dobj fel másik témát, most ez volt aktuális az Origins kapcsán.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Adversus solem ne loquitor
A legjobb megoldás az lenne, ha kötelező és standardizált fícsőr volna MINDEN méjsztrím játék esetében, hogy
- kikapcsolhatóak legyenek a kazuár HUD elemek, és/vagy akár a teljes HUD
- legyen hardcore opció (és ez ne az ellenfelek életerő csíkjára vonatkozzon)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Metró sandbox: Én speciel zabálom az ilyesmit még mindig.
Naivitás ha elvársz valamit és azt hozza egy játék és neked az megfelel? Szerintem nem. Nem várom, hogy más legyen. Legyen az ami az első rész volt...Nekem az úgy teljesen megfelel.
Engem onnantól vesztenek el ahonnan modern korba rakják az AC-t. Onnantól kezdve nem érdekel a sorozat. Amíg ókor, középkori helyszíneket látok addig jöhet.
Nem sajnálom a hc élményt, csak azt ne az AC-nál keresd és kevésbé fog kopni a billentyűzeted az adott téma miatt. Így is túl sok szót pazarolunk erre a dologra.
AC Tokyo: Ahogy meglátok egy modern AC-t azzal a lendülettel hagynám ki. Engem a modern kor nem érdekel. Gyanítom, hogy már a Black Flag puskaporos kalózos korszakával is ez volt az egyik nagy gondom (meg az is, hogy két karddal mehettél mással nem, de ez egy másik dolog).
Részemről túlbeszéltük a témát.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Namost ez nem a játékkészítők ötlete, ebben teljesen biztos vagyok.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Meg Athem is, meg a Hidden Agenda, a többiről volt szellőzés
Hidden Agenda, csak azért ha valaki nem vágná mi is ez (Until Dawn alkotóitól):
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.13. 21:43:44
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez az a vizuális megjelenítési forma (pixel grafó), amit SOHA sem fogok (meg)szeretni.
Ez az én szememben az ál trendy (nem Al Bundy), és a kilógni akarás giccses erőltetése, kicsit annak sejtésével, hogy nem is biztos, hogy lennének a tarsolyban tehetséges grafikusok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Metró exodus is derült égből villámcsapás volt...Ráadásul open world sandbox játék lesz ami szintén jó.
Ashent kifejezetten érdekes játéknak tűnik és tök új bejelentés.
Számomra a show legnagyobb durranása a Total war Warhammer 2 megjelenési dátumának bejelentése volt.
Emlékezetes még a Shadow of Colossus reboot bejelentése is. Ps4-en azért végigvinném szivesen.
Anthem ha nem is villanyozott fel, azért meglepett.
Nekem is tetszik, nem tagadom, erre tartom a PC-t.
Nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy főleg a lentebb található 8 perces ingame gameplay video után valaki azt higgye, hogy nem ugyan azt kell majd csinálnia a játék végéig, és a core mechanika majd hirtelen megváltozik. Láttuk a magját. Olyan lesz végig, csak más környezetben. És ezzel semmi gond nem is lenne, ha ez lenne a játéktörténelem első AC része. De nem az. Ez a 10. 3D-s AC rész.TIZEDIK!!! Tizedszerre is csak apróbb változások!!! Ez szerinted tényleg normális? Persze, hogy az! Ezt TUTIRA el lehet újra adni!
Esküszöm az UBI már csak trollkodik és azt teszteli, mennyi barika maradt még, akik zokszó nélkül majd 20. alkalommal is előrendelik ugyan azt. Mi jön még? AC modern kori New York, AC future Las Vegas, AC China (ezúttal full 3D-ben) és jöhet akkor már az India és Russia is. Ezzel el is lesz az UBI 2030-ig.
"Még ez is kevés?"
Sokadjára: Nem sajnálom senkitől az ultra casual élményt! De ti se sajnáljátok tőlünk a hácébb' gameplayt! És az AC-ben ez ott LEHETNE, de nincs! Mert ti mindenre bólogattok. Minden jó ami AC, holott SOKKAL jobb játék lehetne, és nem is kéne nagyon belenyúlni. Már írtam, hogy lenne egy opcionális true assassin kapcsoló és onnantól nekünk is boldogság, meg nektek is.
"Ennyi erővel azt is elvárhatnád az új AC-től, hogy FPS legyen...Ez már annyira egyéni preferencia kérdése, hogy hihetetlen."
WAT? Az FPS egy nézőpont váltás, szó nem volt erről. Totál elbeszélünk egymás mellett.
"az egyik legnehezebb játéknak tartom amivel valaha is játszottam."
Akkor tessék több kihívást nyújtó játékkal tolni és akkor majd lesznek még ilyen élményeid...
"Neked nem nehéz, mert tapasztalt veterán vagy már mindben. Akár fejlesztő is lehetnél a Fromnál annyira ismered a játékaikat és ez nem ironizálás. Tényleg ezt gondolom."
Rendes tőled, hogy ezt mondod, de én teljesen új IP-t vernék ki belőlük az biztos.
"Tőlem az egész Desmondos részt ki is vághatják a kukába a modern marhasággal egyetemben."
Viccen kívül: Megértem. DE ez akkor tényleg újrakezdés lenne, hiszen amit kivágnál, az az AC szerves része! Ha ezek nincsenek, akkor nincs main story. Te egy középkori Prince of Persia-t akarsz, amiben semmiféle animus téma nem lenne.
Az ókorral meg nagy gond, hogy relatív üres. Persze, persze vannak ganébó' házak, meg akadnak tornyok, végre nem szénába, hanem száraz pálmalevélbe ugrunk, de zömmel kisebb épületek, kihaltabb területek jellemzik és ez egy AC-ben nem feltétlenül szerencsés. Ideje lenne egy AC Tokyo-nak, valamikor a nem túl távoli jövőben, persze totálisan újragondolt harcrendszerrel... kétpofára falnátok :-P
Második bekezdés: Nem megalkuvás, mert nem idegesítenek ezek a dolgok. Ilyen egyszerű. Másképp vagyunk bekötve. Ami téged zavar azt én van, hogy észre sem veszem annyira lényegtelennek érzem. Nem akarok én semmit se előrevinni. Tudod mit akarok? Szórakozni. Ha elérem azzal a játékkal amivel éppen játszom akkor jó, ha nem akkor keresek mást. Nem vagyok fejlesztő, nem akarok fejlesztő lenni. Nem is érdekel a dolog. Elmondom a véleményem én is csak az nem mindig egyezik a tieddel (amivel szerintem nincs gond, csak úgy néz ki te annak tartod...)
Harmadik bekezdés: Nem hiszem, hogy jó vagyok. Nem is érdekel, hogy az legyek. Egyszerűen az a játékos aki csal annyit se érdemel, hogy a jelentésével eltöltött időt eltöltsem. Pláne, hogy szerintem ahogy Moby is írja a csalás legtöbbször a saját bénaságom és frusztrációm megtestesülése. Nyilván van kivétel pl. amikor kirívó az eset pl. Battlefront 1-ben amikor a srácnak 500-as K/D aránya volt. (Ergó mindenkit megölt bárhonnan...na őt már én is jelentettem mert kirívó volt, de ez a kivétel csak erősíti a szabályt, hogy nem szoktam). Rossz vagyok? Hálistennek :-D.
Vélemény: A vélemény olyan mint a seggluk. Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé...Viccet félretéve erről már beszéltünk. Az értékelés, a pro és kontra szubjektív. Képtelenség objektívan szemlélni egy szórakoztatóipari terméket. Ami nekem tetszik az neked nem tetszik, ami egyik tesztelőnek, szakértőnek tetszik, az másnak nem fog. Annyira szubjektív ez az egész, hogy az félelmetes.
Pubg: Tele van a youtube ilyen videókkal, amikor sírva röhögnek az ilyen hibákon, mint amit leírtam. Vagy ehhez hasonlókkal. Nyilván olyan is van ami bosszantó pl. mikor nem tudsz gyógyulni, mert bebugol valami és nem hagyja. Na az pl. rossz hiba. Az, hogy meghalsz a kocsik összeakadásból az sírva röhögős. Egyébként szerintem kiváló lesz a Pubg.
Nem igazolok én semmit, csak eloszlatom a kételyt miszerint a Pubg tele lenne buggal. Nincs. Tökéletesen játszható, de néha belefuthatsz furcsaságokba. Csalók: Nem érted a játék lényegét, ha azt írod azért nem találkoztam csalóval mert haverokkal játszunk. Pubgban három módban játszhatsz: Egyedül 99 ellen (ekkor más játékosok ellen küzdesz ergó összefuthatsz csalókkal), duóban 98 ellen (ekkor ketten vagytok másik játékosok ellen szóval találkozhattok csalókkal), csapatban amikor 96 ellen mentek 4-en (és igen itt is lehetnek csalók).
Alma vs teve: Szemléltetni óhajtottam, hogy a két játék multiaj között ekkora a különbség. Teljesen másról szólnak, teljesen másképp működnek. GTA 5-ben adnak valamit bann lehet a vége, Pubgban nincs még hasonló sem. Az alap példád volt rossz, amire hoztam egy szélsőségesebb példát direkt....:-D
For Honor vs Division: Tapasztalva jönnek ki a hibák. Videóról nem tudod meg, hogy a For Honorban mekkora tetűség a Revenge mód, nem tudod meg, hogy perceket vársz a matchmakingre, nem tudod meg, hogy milyen gyakorisággal tud az asztalig kifagyni a játék. Ezeket nem fogod megtudni videókból, mert ez tapasztalat alapú dolog. Össze lehet gyűjtögetni ezeket, mert rá lehet írni, hogy gyakori, de attól még az nem saját tapasztalat csak jóskapista mondta. Ellenben aki tolta az ezeket tökéletesen tudja. Ne alapozzunk már más emberek véleményére....Ez tőled mindig olyan furcsa, hogy hiszel egy videónak, hiszel egy random emberkének aki mond ír valamit .Én mindig is úgy gondoltam te a majd kipróbálom és elmondom a véleményem típusú játékos vagy....De rendre megcáfolod ezt a teóriámat ezekkel a videóban láttam érvekkel. Ilyenkor pl. örülnék ha saját tapasztalatot írnál, de kész ténynek veszed a videókat. Én meg hozom a személyes tapasztalataimat és sose fogadjátok el..Hisztek a videóknak...Na mindegy már megszoktam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha lesz steam-en ott is megvesszük. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.13. 21:30:30
De már van emulátoron amugy.
Minek????????? még ezek sem jelentek meg és a java idén sem fog.
Vicces a GT hogy nem mertek dátumot adni neki, vagy idén, vagy ha nem akkor szó nélkül átrugdossák 2018ra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.13. 21:24:58
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a BG2 egy dolog a végén, de az egész program lista már el volt spoilerezve 1-2 héttel előbb a neten, hogy. AC-Crew-NFS stb.....
Multi-coop-tower defense
Kiderült, hogy ha csak ugyanazt tudod megmutatni, amit egyébkén is látnak nap-mint-nap a vevőid, akkor nincs miért hangoskodni. Akkor csak kussolni kell szépen, dolgozni rendesen, és úgy is meg fogják venni ami fasza. Ami nem fasza, azt meg nem veszik meg. Az e3-akat meg zárni kéne. Örökre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.13. 21:23:49