Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Elég vegyesek a vélemények a neten.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"a Steam adatlap szerint a GTA V minden idők egyik legrosszabb játéka"
Szó nincs erről. Pls értelmezd azt az értékelési mezőt, teljesen világosan látszik, hogy a RECENT a döntően negatív és nem az Overall! Ebből világosan látszik, hogy az embereknél MOSTANÁBAN telt be a pohár...
Ráadásul pont, hogy nem fekete és fehér a kép, hanem MIXED az Overall, ami végre hűen tükrözi a GTA V-el kapcsolatos meg nem oldott meg még extraként hozzáadott friss problémákat. A GTA V single jó, ezt senki nem is vitatja, de nem csak ebből áll a játék! Neked ebből áll? Rendben, de fogadd el, hogy másnak ez csak a petting... a bevezető a multi mókába, meg abba, hogy ezerkettes zsigulit tegyen bele, mint ahogy eddig kb. az összes részben ezt meg is tehette. Eddig vót' valami, most nincs valami. Ez fejlődés? Ez visszalépés. Ezt sérelmezik és ezer+1x leírtam, hogy nem nagyon van más lehetőségük sírni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.19. 09:16:48
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sosem értettem ezt ,de ez van. Vannak ilyen fajankók nem is kevés, döntéshozásra képtelen emberek tömkelege aki mások véleményére szorul aztán meg sír mint a fürdős.
Next PC upgrade: 2022
A GTA V-re visszatérve, Ratgab sztem arra célzott, legalábbis én ezt vettem ki belőle, hogy a Steam-féle porig alázása a játéknak nem feltétlenül jogos. Ez nem a felhasználók hibája, hanem a Steam-é, mert ott valami vagy jó, vagy rossz, kész. A sok majom meg persze azonnal behúzza a negatívot, ha valami apró gondja van vele. Ehhez persze joga van, és teszemazt egy fórumon ez árnyalná is a képet, ha sokan hangot adnának a specifikus problémáknak. De jelenleg ugye úgy néz ki, hogy a Steam adatlap szerint a GTA V minden idők egyik legrosszabb játéka, pedig ez azért nagyon távol van az igazságtól.
A Steam fekete-fehér értékelő rendszere nem jó, ez a fő gáz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//yossarianHUN videója került törlésre.
//Efféle hangulatjelzéshez nem kell videó - jók a szmájlik is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.18. 21:56:38
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Minden pontjával egyetértek.
"Lehúztátok a Mafia 3-at"
Na de miért? Mert imádtuk az első részt! Mert azt akartuk, hogy méltó és BUGMENTES folytatást kapjunk, de ahogy azt kiokádták indulóban, az egy béta volt. Helyrekalapálták már? Remek! Akkor volt értelme sírni a vásárlóknak...
"Lehúztátok a még ki sem adott AC originst"
Nem mindenki. Van akinek bejön, lelke rajta, remélem Day1 veszi, utána meg 30 ojróér' season passt...
Az AC 10. alkalommal adja el ugyan azt, csak kisebb módosításokkal. Miközben lehetne egy kiváló játék, megelégszik a biztosra játszással. Ez van akiket zavar és hangot is adnak neki... ahogy korábban írtad: "deal with it".
"már tudjuk hogy szar"
Ezt behaluztad. Senki nem írta itt szerintem, hogy szar lesz. Azt igen, hogy ismétlik önmagukat és kellenének már drasztikusabb változások. Ettől függetlenül valószínűleg még azok is játszani fognak majd vele, akiknek nem tetszik a kitaposott ösvény...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.18. 20:53:37
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én például 21 órát játszottam csak a GTA 5-el.
Lehetnék én is egyike azoknak --- NEM VAGYOK! ---, akik multiznának, moddolnának, marhulnának, klánoznának (estébé), és csak belenéztek a Single-be, mert azt inkább esős napokra tartogatják.
Viszont, akár (és éppen ezért) nekem is lehetne olyan véleményem, hogy a "a Roksztár monnyon le", mert "nem enged csíter modokat használni szingölbe', meg különben is minek szól bele a játíkilminyömbe"-like...
Megvettem a játékot? Meg.
Vevő és júzer vagyok?
Szabad, demokratikus vélemény nyilvánítás van? Van.
Akkor hadd sírjak / hadd sírjanak a júzerek!
Nem tetszik?
Becsuk a böngésző és szuszááá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Újra próbálkozik ismét normális hangnemben és ha azt is törlik ->
2. Átmegy állatba.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ez valami kisebbségi komplexus? Azt hiszed a te véleményed nem számít! HÁT DE!!! Mondd el ott egy játék adatlapján, hogy miért szereted! Meg azt is mondd el, hogy miért nem szereted! Ez a legrosszabb esküszöm. Há' nekem nincs véleményem... az én véleményem úgysem számít. Fúúúúúú ^^
"Tönkrement, megbukott, bugos, szar, fos konzol, fos pc, hülye vagy. stb. Ez tényleg normális?"
Ha valami tönkrement? Igen.
Ha valami megbukott? Igen.
Ha valami bugos? Igen.
Ha valami fos? Igen, de fejtse ki, hogy miért fos!
Fos konzol? Miért, mikor nem volt az? :-DDD
Fos PC? Miért, mikor nem volt az? :-DDD
Hülye vagy? Jelentsd egy moderátornak...
Abs. normális, hiszen nem tudom te hová jársz és mit olvasol, de van itt hideg-meleg vegyesen. Ha csak a negatívat veszed itt észre, az komoly gond, de nem hiszem, hogy a többi ember gondja lenne.... az a te gondod.
"Természetesen beírhatja a véleményét az utóbbi 2 hétben 0 órát játszó játékos is csak a véleménye kb a kutyagumival egyenlő"
Ja... előtte meg beletolt 500 órát. Szerintem se valid... aha. Miért ne zavarhatná, hogy vissza szeretne térni a játékba -de az utóbbi 2 hétben nem játszott vele-, de halott a mod kérdéskörről és fáj neki, mert szeretne elmodolgatni? Csak ismerős körben tudok sok olyan srácról, akik halálra szokták a GTA-kat modolni, de valóban, az utóbbi 2 hétben éppen mással játszottak. Szarszemétszarmind nekik nem lehet véleményük a témáról. Pfff.
"de ha nem érint a probléma"
Na ez az amiről fogalmad sem lehet, hogy ki és mikor mennyit modolt előtte és mennyit akart még, csak éppen az utóbbi 2 hétben nem tolta.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki játszik valamivel aktívan és most beletojtak a műüzlijébe ezzel az megértem hogy fel van háborodva. Egyetérteni nem tudok vele (még mindig bagatel apróságnak érzem), de megértem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Nem sok olyan játékot tudsz szerintem mondani, ahol felháborodás volt és záros határidőn belül bármi is történt."
Még a nyomorék From Soft is lépett a poise problémára, pedig aztán azoknál nagyobb suttyó nem kell ebbe az iparba...
"Megnézhetem, de minden steames adatlapon vannak fikázók és nem kevés számban. Benézhetek a topikokba és ugyanezt tapasztalom."
Ugyan ezt tapasztalom... akkor minden rendben, hiszen vannak jó és rossz kritikák. Ezt úgy hívják: Normális.
Naiv vagy így, úgy... lehengerlő, u.a. csinálod most mint akik beírják valamire, hogy szar. :-/
"Gondolod, hogy ez így fair?"
Az mennyire fair, hogy a hivatalos oldalon erre nem kapsz lehetőséget, viszont büntetést jó eséllyel? Az nem zavar. Persze, hogy nem zavar! Amíg valami ki nem veri a szemed, addig nem zavar. Csodás hozzáállás.
Abban viszont tényleg egyetértünk, hogy nincs miről beszélnünk ebben a témában :-)
Aki betéved az oldalra és még nem ismeri a játék az mit lát? GTA 5 szar, ne vegyétek meg. Pedig szó sincs ilyesmiről csak a modolást tiltották le.
Tisztelem a véleményed, de most megint nem értek veled egyet. Ismét kár ezt ragozni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
DLC-k kiadásánál rendszeresen megy a minuszolás az adott tartalom lehet bármennyire is jó. Gamer mentalitásnak hívom. Egyszerűen mindenben megtaláljuk a rosszat. Lehet most én vagyok a negatív de érzem már évek óta és egyre jobban elharapódzik és bizony nem tetszik. Nem kell semmit felplusszolni ha nem érdemli meg, de ez a szintű hisztihullám félelmetes. Lehúztátok a Mafia 3-at megértettem és elfogadtam (pedig videó alapján tettétek meg ezt sokan), hogy mi az ami nem tetszik. Lehúztátok a még ki sem adott AC originst amiből láttunk pár videót és már tudjuk hogy szar (megint saját tapasztalat teljes hiányával tényként kijelentve) és még hogy nem vagytok negatívak....Tökéletesen és teljesen alá van húzva az egyre negatívabb gamer community teóriám minden egyes ilyen dolognál.
Adversus solem ne loquitor
"Természetesen beírhatja a véleményét az utóbbi 2 hétben 0 órát játszó játékos is csak a véleménye kb a kutyagumival egyenlő ha nem játszik már a játékkal. "
Ez kérem a klasszikus demagóg dumcsi.
Játékok dícsérve: Igen ez igaz, de nincs is róluk szó, mert ami jó az nem elég érdekes. A negatív dolgokon meg lehet napokat csámcsogni. Bejövök ide mintha a híradót néznék: Tönkrement, megbukott, bugos, szar, fos konzol, fos pc, hülye vagy. stb. Ez tényleg normális?
Természetesen beírhatja a véleményét az utóbbi 2 hétben 0 órát játszó játékos is csak a véleménye kb a kutyagumival egyenlő ha nem játszik már a játékkal. Írok már én is valami negatívat a csgo steames adatlapjára. Megvettem úgyhogy jogom van hozzá. Jah, hogy 3 hónapja el se indítottam ergó nem érintenek már engem a problémák??? Az kit érdekel. Jogom van beírni mert megvettem. Remélem sikerült kellően árnyalnom a képet. Nem sározok én semmit, de ha nem érint a probléma akkor hiteltelen a vélemény. Ami innentől felesleges sárdobálás nem vélemény. Lásd fentebbi téma.
Második érv: Naivitás. Nem sok olyan játékot tudsz szerintem mondani, ahol felháborodás volt és záros határidőn belül bármi is történt.
Harmadik érv: Megnézhetem, de minden steames adatlapon vannak fikázók és nem kevés számban. Benézhetek a topikokba és ugyanezt tapasztalom.
Polkorrekt? Mikor ezt olvasom mindenhol? Ne haragudj de tele van vele az összes tököm ilyen nyers egyszerűséggel. Tele van minden flémelve. Nem egyetérteni kell mindennel csak az érdemi eszmecsere elsikkad a vitatenger közepette.
Nem tetszik az ipar: Ismét naív vagy.
Azért egyre rosszabb mert a halk többség képviseli a fizető keresletet: Deal with it.
És az utolsó gondolatodnál ki is tértünk a lényegre. Alapvetően jó a játék a gamerek mégis lehúzzák a modok miatt. Gondolod, hogy ez így fair? Aki betéved az oldalra és még nem ismeri a játék az mit lát? GTA 5 szar, ne vegyétek meg. Pedig szó sincs ilyesmiről csak a modolást tiltották le.
Tisztelem a véleményed, de most megint nem értek veled egyet. Ismét kár ezt ragozni.
Senki nem szól le mindent, ez a te agyrémed, lépj rajta túl. Vannak itt rommá dicsérve játékok bőséggel. Na gyerünk szidjuk a Witcher szériát, vagy a Limbo, Inside, Uncharted-et... hát nem nagyon szoktuk... vajh miért.
"Tudom irigyelni akinek ez a legnagyobb gondja az életben, hogy 600 db-os steames könyvtára mellett, amiből 500-al még nem játszott pont az egyik játéknál letiltják az egyjátékos modokat."
Rengeteg olyan kritikus szólalt fel most, akinek alig van pár játéka a steam accján, de a GTA V-re nem sajnálta a lét. Ha már végletekben utazol, legyen itt a másik véglet is.
"És akkor megnézhetitek ezeket a nagyon "tudatos" vásárlókat akik lepontozták a GTA 5-öt...Utóbbi 2 hétben 0 játékidő. Ezzel szemben azért beírja a steames adatlapra, hogy nem ajánlja..."
Miért ne írhatná be? Szíve joga. Megvette. Halott a döntésről. Nem tetszik neki a döntés, véleményt nyilvánít. Nem is tudom hol élsz te, hogy ezeket az alapvető jogokat sározod!
/lehet, hogy a hangulat korábban is negatív volt a multi miatt, de ezt nem tartották elég fontosnak kinyilvánítani. De lehet, hogy csak ez volt az utolsó csepp. Ez esetben viszont nem ez a helyes attitűd az érdekérvényesítésre. Így a problémák összemosódnak, illetve nem mennek át a konkrétumok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.18. 20:06:10
"A fejlesztő azt tilt amit akar, mert ez az ő játékuk."
Igen, az emberek meg megtehetik, hogy hátat fordítanak nekik és akkor az eladó súlyos veszteségekkel számol majd el.
Továbbra sem akarsz/tudsz különbséget tenni aközött, hogy TE élvezted, más meg lát/talált valamiben zavaró problémákat. Sokszor át lett ez már rágva, csak ismételni tudom magam: Mi nem azt akarjuk, hogy senki ne adjon ki játékokat és zárjon be az összes fejlesztő pusztán azért, mert hibás termékeket gyárt. Mi azt akarjuk, hogy a többnyire JÓ alapokra úgy építkezzenek, hogy a felmerülő hibákat záros határidőn belül javítsák. Az utóbbi időben erre kiváló példa az Expeditions: Vikings, ahol az alapok jók voltak, de nem egy, nem két komolyabb hibája volt, amit tényleg nagyon gyorsan kijavítottak és ezzel maguknak és nekünk játékosoknak tettek jót. EZ A HELYES IRÁNY! (Jah... és ettől én még élveztem, hogy hibás volt a játékuk. Talán itt kezdődik az objektivitás.)
"A játékosok nagy része tisztelet a kivételnek nonstop ezt teszi."
Lókakit. Nézd meg a tényleg remek játékok értékelését... nézd meg a szinte kifogástalan munkák értékelését. Ami minőségi, amivel törődnek, foglalkoznak, MEGHALLGATJÁK a saját vevőik az sikerre van ítélve.
"Nem tud az ember bemenni egy játék topikba anélkül hogy valaki végig ne hisztizné az egészet. Borzalmasan unom már ezt a rengeteg negatív faszságot."
Legyél már polkorrekt és igen is viseld el, a másik ember véleményét. A tiéd is elviseli mindenki... ha nem ért veled egyet tisztességgel kifejti. Nem kell hallgatni csak azért, mert negatív a kritika. Az agyatlan mocskolódásnak sok értelme nincs, de egy kifejetett kritikának mindenképpen.
"Nem tetszik az ipar nem kell játszani."
Teljesen hibás gondolkodás. Nem tetszik valami, akkor szólni kell. Így lépünk előre, így lesz valami jobb.
"Gondoljátok, hogy bármi is változni fog?"
Úgy viszont biztos, hogy semmi nem változik, ha nem hallatod a hangod. Egy hang semmi, több 10k hang már valami, azt már nem lehet a szőnyeg alá seperni.
"Egyre csak rosszabb minden és ezen em a hangos hardcore kisebbség fog változtatni."
Azért rosszabb, mert sok a beletörődő, hangját soha nem hallató.
"Hol van a másik 7 millió játékos?"
Olvass R* support fórumot... ja ne, mert ezerrel dolgoznak rajta a modik, hogy a negatív vélemények perceken belül a kukába landoljanak. Nem mellesleg rengeteg konzolos és NEM steam-es példány is elment belőle... nem csak Steam-en létezik a játék.
"Nem megyek fel az ubi fórumára sem, mert nem érdekel annyira a dolog. Nem miattam fogják átírni a játék."
Miattad nem, de ha van még hozzád hasonló 100k ember, azt már nem lehet semmibe venni.
"a multit is biztos vannak akik élvezik"
Lennének még többen akik élveznék, de nekik egy kisebbség tönkreteszi az élményét és ezzel a R* semmit nem csinál. Mondjuk a GTA 4-be is benne hagytak szarvas hibákat hosszú évekig, aztán csak vették a fáradtságot a userek véleménye miatt és javítgattak rajta sokat. Erről beszélek. Törik az a nád, csak nagy szél kell hozzá...
"nem hiába adtak el ennyi példányt egy játékból"
Persze, hiszen a single egyértelműen kiváló... és a multi is az lenne, de utóbbi igazából akkor tudod meg, ha huzamosabb időt töltesz el vele. A GTA-k egyik jellemző sajátossága pedig mindig is a modding volt. Rendkívül komoly közössége volt a korábbi részek moddinjának is! Az, hogy téged nem érdekel, az a te dolgod.
Én csak 5 pontot tudok adni neki is lehet meg is teszem, mert miért ne én élveztem és nekem ez a lényeg modolni nem szoktam amúgy sem, mert minek. Amennyiben tetszik amit a fejlesztő kihozott a játékból használom, ha nem akkor meg ott rohadjon meg nem veszem meg a játékát, de nem rinyálok, ha valamiért még sem lehetne moddolni akkor nem és kész a játék attól még önmagában értékelhető, vagy nem ,de akkor meg hülye az aki megvette így is.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.18. 20:02:08
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Tudom irigyelni akinek ez a legnagyobb gondja az életben, hogy 600 db-os steames könyvtára mellett, amiből 500-al még nem játszott pont az egyik játéknál letiltják az egyjátékos modokat. Főleg egy olyan játéknál, aminél eleve az alap game is hihetetlen tartalmas.
És akkor megnézhetitek ezeket a nagyon "tudatos" vásárlókat akik lepontozták a GTA 5-öt...Utóbbi 2 hétben 0 játékidő. Ezzel szemben azért beírja a steames adatlapra, hogy nem ajánlja...Nem játszik vele 2 hete basszus, ergó őt a probléma mocskosul nem érinti....Tudatos vásárló my ass... Tudatos fikagamer maximum.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.18. 19:58:52
Per Aspera Ad Inferi.
Én nem Thumps upolok (és nem thumps upolt a Mafia 3-at sem annó például és semmilyen játékot amit ti szénnéoltottatok én meg élveztem) semmit, csak nem sírok kétpercenként mint a fürdőskurva. A játékosok nagy része tisztelet a kivételnek nonstop ezt teszi. Pedig csak szépen nem kéne megvenni a következő Rockstar játékot ha valami nem tetszik. Nem tud az ember bemenni egy játék topikba anélkül hogy valaki végig ne hisztizné az egészet. Borzalmasan unom már ezt a rengeteg negatív faszságot. Nem tetszik az ipar nem kell játszani. Gondoljátok, hogy bármi is változni fog? Naivitás magas iskolája. Egyre csak rosszabb minden és ezen nem a hangos hardcore kisebbség fog változtatni. Lásd GTA 5 steames értékelés utóbbi 30 napban 36000 negatív értékelés...Hol van a másik 7 millió játékos? Jah, hogy marhára nem érdekli őket...Ennyire fogja a Rockstart is valószínűleg. Meg lehet nézni milyen irányba haladnak a játékok (most pl. a crew 2 teleportálós versenyzésén vagyok kiakadva, de nem mentem fel a játék topikjába sírni, mert nem érdekel az egész. Nem megyek fel az ubi fórumára sem, mert nem érdekel annyira a dolog. Nem miattam fogják átírni a játék. Simán csak nem veszem meg és kész (másik pár 10 000 játékos valószínűleg marhára fogja élvezni).
Különben is egy mod miatt ennyit összehisztizni. A GTA 5 single jó, a multit is biztos vannak akik élvezik nem hiába adtak el ennyi példányt egy játékból. És akkor képesek vagyunk egy szaros mod miatt ilyen hisztit csapni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.18. 18:47:12
A videókarihoz járt egy Dawn of War 3 kuponkód, nekem nem kell, lenne rá az EJ-ből (vagy akár az SG-ből is) legalább 3-4 jelentkező?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De hajrá, thumbs up, neked is jogod van véleményt nyilvánítani ugyan úgy és ettől jó ez a rendszer. Ez legalább működik és ha a R* semmit nem tesz, akkor is a játékuk alatt ott virít a világ legnagyobb digit disztrib platformján, hogy a játékosoknak valami nem tetszik.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.18. 14:59:34
[merlinw.org]