Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.06.25. 14:32:20
STAR CITIZEN NOW BELONGS TO THE BANK
6milliót kértek kickasteren, 150 millió lett belőle. Most vettek fel kölcsönt banktól, cserébe a banknak adták a játékot, tőle kapják a jogot, hogy folytassák.
CIG, the creators of Star Citizen, a game that has pulled in $150 million in crowdfunding, many times the original goal of $6 million, has applied for additional loan funding from a bank, in return offering up literally everything they own as collateral - the Star Citizen IP, all assets, all code, distribution rights and so on.
TL;DR The bank now own the game and provide a license to CIG to continue developing, if they miss a payment, all the backers get screwed.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem 270 órám van benne eddig (tudom, nem sok) és én nagyon élvezem. Pro tipp: Ha csak egyedül vagy, meg se vedd. Barátok/ismerősök nélkül elmegy az életkedved is.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A STEAM Linkről nem tudok nyilatkozni - de ahogy a PH-n olvasgattam a fellelkesült emberkéket, akik az elmúlt napokban próbáltak maguknak vásárolni innen ki, parancsolj
//Itt követhető a diskurzus - valahol 06.23-án 18548-as hozzászólástól felfelé/lfelé (kinek hogy van beállítva).
"A pc képernyőt tudod streamelni TV-re HD minősgében. Ilyenkor a hangot is a TV-re küldi át, és közvetlenül a Steam linkhez tudsz csatlakoztatni egy controllert, ezáltal úgy játszani mintha egy konzolod lenne.
Nem egy létszükséglet, de nekem nincs olyan nagy monitorom, és a controllerem is csak vezetékes ami pc hez van, most vettem abból is egy vezeték nélkülit, és kényelmesebben tudok játszani kanapéról egy 102cm-es tv-n."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon gondolkodom rajta. Megér ennyit nem? (akinek van steam controllerje, mondhatna pár szót).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Command & Conquer: Red Alert 3
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A benne lévő feladatokkal (s nem az A-ból B-be elsősorban) és a keresgethetőkkel, a kellően erős ellenfelekkel (miközben tudsz te igazi badass overpowered terminator is lenni) remek időtöltés.
A multit már nem ajánlom. Túlságosan "lefejlődtek" minket a gyíkok ott.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A W1 mentésem rég elveszett. Na most ha a Witcher trilógiával komolyan szeretnék valamit kezdeni -szeretnék!-, akkor újra le kéne tolnom a Witcher 1-et és most végre az EE kiadást. Ha ez megvan, a mentésem átvihetem a 2. részbe és mire idáig eljutok majd AKKOR érdemes megvenni a 3. részt.
Hát ezért tartom én soknak a 7.5k-t érte. Amúgy ha letoltam volna már a két részt, gondolkodás nélkül most beletolnám azt a 20 ojrót + a maradékot PP-ról.
DOOM-ot ajánljátok? No spoiler pls :-)
Az Outlast 1 a DLC-vel együtt összességében nagyon erős. A 2. rész ezzel szemben kevésbé rettegős, inkább már-már survival trash horror redneck környezetben, ami nem feltétlenül tett neki jót. Amúgy nem tudom van-e nála betegebb játék a piacon, de soha nem jó az, ha valamit nagyon túltolnak. Az erőszakot, vért, beleket, kínt is lehet érzéssel adagolni... hát itt nem sikerült, mert kinyitották a csapot és ömlik belőle, amitől meg néha "Hullajó" szintre degradálódik le az egész. Teljes árat nem érdemel, de 10 euro alatt már teljesen oké.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.25. 10:50:58
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Marvel Ultimate Alliance pakkon gondolkodom. Egy ideje már kint van steamen (egészen pontosan lassan 1 éve) és nem igazán megy lentebb az ára. 50%-nál többet még nem adtak rá. Igaz, hogy drága mint az állat (activision a kiadó szóval meg se lepődök), de a második rész beszerezhetetlen máshonnan pc-re. Kulcsos oldalak szóba se jöhetnek, mert nincs olcsó ajánlat sehol.
Úgy meg nem akarok vele járni, mint a shattered dimensionssel, hogy volt steamen, de lejárt az activision licensze és mivel jön ps4-re az új spidey azt a Sony birtokolja jelenleg ergó esély sincs rá, hogy a közeljövőben visszategyék a shattered dimensiont.
Total War Warhammer: Call of the Beastmen...Egy év óta nem kap nagyobb leárazást 33%-nál. A 2. rész szeptemberben jön. Ha akarok vele játszani akkor itt az alkalom megvenni. Jah és szintén nem kapod meg sehonnan máshonnan olcsóbban.
VRC Pro-n, Skyshine Bedlam (ez talán volt bundliban valamikor), Domina, Massive Chalice (tudom ez is volt bundliban), way of the samurai, Dynasty warriors 8, Dishonored 2 figyelőlistán, illetve megfontolás fázisa.
Endless Legends collection: Olyan régóta szemezek vele és oly régóta sehova se ment az ára hogy szerintem itt az idő megvenni.
Age of Wonders 3 kiegészítő: Ezerszer leírtam már biztos unjátok. 40%-nál nagyobb leárazást nem kap. Lehet feladom itt is a várakozást.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.25. 10:37:49
15k-t fizettem csak a kiegészítőkért, de minden forintot megért amit rá költöttem.
Most ~7000 a GOTY.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.06.25. 10:24:51
//Csak egy pár, gyorsan, a szerkesztési idő miatt:
* Bulletstorm: Full Clip Edition - eddig volt: 19,89 € náluk - most: 22,99 (és így is elkapkodták)
* Need For Speed (2015) - eddig volt 11,49 (volt ez korábban 8,69 is) - most: 14,89 €.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.25. 10:16:25
Outlast-en még gondolkozom, mivel Tinman elvette a kedvemet tőle (de természetesen jól tette, jobb felvilágosultan meghalni), pláne úgy, hogy abban az akcióban egy másik közepes árfekvésű wishlistes játék is hozzá volt csapva 1 EUR-ért.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
20 euronyi kártyapénz várja, hogy elköltsem, de nincs mire. W3-at akartam venni, de u.o. leárazást kapott, mint múltkor, Doom is csak 50%-ot kapott, többi ami érdekelt volna dettó.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én is inkább majd a jó áras Definitive-et veszem. <#eljen>#eljen>
Vásárolt már valaki a STEAM-en a Sale alatt?
Hozzá a dlc pakk 8.96
Ha megveszed Definitivebe meg 9.99 szóval inkább majd újból megveszem egyszer ha jó árón lesz.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
(persze, csak akkor ad matricacsomagot, ha teljesíted a feladatokat)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]