Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Multis részét leszarom ,de még a kb pár órás single se lesz kész soha.

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
Túl nagyot akarnak harapni..sose lesz kész.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.06.25. 14:32:20
Fpocok
Az év WTF híre!

STAR CITIZEN NOW BELONGS TO THE BANK

6milliót kértek kickasteren, 150 millió lett belőle. Most vettek fel kölcsönt banktól, cserébe a banknak adták a játékot, tőle kapják a jogot, hogy folytassák.

CIG, the creators of Star Citizen, a game that has pulled in $150 million in crowdfunding, many times the original goal of $6 million, has applied for additional loan funding from a bank, in return offering up literally everything they own as collateral - the Star Citizen IP, all assets, all code, distribution rights and so on.

TL;DR The bank now own the game and provide a license to CIG to continue developing, if they miss a payment, all the backers get screwed.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
A teljes trilógiát egymás után letolni nem lesz egyszerű menet. Az első részhez különösen sok türelem kell, ráadásul a folytatás két külön történet szálon indul a mentésed függvényében... Ez akár két végigjátszást is jelenhet, ha valaki nagyon fanatikus. Nekem már nem lenne erőm újrakezdeni az elejétől, nagyon-nagyon sok órám van már benne.

Köszi az ismertetést, akkor kihagyom. Sajnos egy haveromnak sincs olyan gépe, ami elvinne BF3-nál komolyabb grafikájú játékot.
A Ubisoft fehér hollója, alig akartam elhinni hogy ezt ők készítették. Nem tökéletes játék közel sem, de újnak hat (CSGO után pl.) és elég mély a gameplay, főleg hogy egyre több operátor lesz hozzá. A fejlesztők "néha" csinálnak olyan hülyeségeket hogy egy-két operátort nerf-ölnek vagy éppenséggel buffolnak. Nagyrészt ezt jól oldják meg, néha meg teljesen elkúrják a balanszot ezzel.

Nekem 270 órám van benne eddig (tudom, nem sok) és én nagyon élvezem. Pro tipp: Ha csak egyedül vagy, meg se vedd. Barátok/ismerősök nélkül elmegy az életkedved is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Jim Morrison
köszi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
A STEAM Controller megéri a pénzét.
A STEAM Linkről nem tudok nyilatkozni - de ahogy a PH-n olvasgattam a fellelkesült emberkéket, akik az elmúlt napokban próbáltak maguknak vásárolni innen ki, parancsolj

//Itt követhető a diskurzus - valahol 06.23-án 18548-as hozzászólástól felfelé/lfelé (kinek hogy van beállítva).

"A pc képernyőt tudod streamelni TV-re HD minősgében. Ilyenkor a hangot is a TV-re küldi át, és közvetlenül a Steam linkhez tudsz csatlakoztatni egy controllert, ezáltal úgy játszani mintha egy konzolod lenne.
Nem egy létszükséglet, de nekem nincs olyan nagy monitorom, és a controllerem is csak vezetékes ami pc hez van, most vettem abból is egy vezeték nélkülit, és kényelmesebben tudok játszani kanapéról egy 102cm-es tv-n."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
Link és Steam controller 49,48€

Nagyon gondolkodom rajta. Megér ennyit nem? (akinek van steam controllerje, mondhatna pár szót).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

R6 Siege-et mennyire érdemes akciósan behúzni? Tudom, hogy jó róla az általános közvélemény, de ha esetleg van valakinek személyes tapasztalata vele 😊 Szeretem az onlány shootereket, árkádokat (CoD, BF) és "hácébbeket" (Rising Storm, Squad) egyaránt. Anno a Vegas 2-t rengeteget nyúztam, de gondolom ennek már nem sok köze van hozzá.
TBTPumpa
Command & Conquer játékok 2,5 eurók Steam-en. Valóban jó deal, mert Origin-en és a szürke oldalakon is jóval drágábbak. G2A-n a Red Alert 3 Steam-es kulcs 1800 forint körül mozog Shield nélkül.

Command & Conquer: Red Alert 3
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MarkBlade
Én is a total war warhammer kiegekre vártam volna. Gondoltam most majd fél áron beszerzem.. Hát nem..mondjuk lehet hogy az egyikre beruházok..ettől függetlenül.
Tinman
Thief után nekem is már sort kéne keríteni rá újra...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

De megjött a kedvem most a Witcher 1-hez....Lehet fel is kéne rakni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Thx. Akkor esélyes, hogy walletból költök majd rá utolsó nap.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ha kedveled az aréna shootereket akkor igen, egyébként bármi mást szívesebben ajánlok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
DOOM-ot ajánlom. Nagyon jó móka.
A benne lévő feladatokkal (s nem az A-ból B-be elsősorban) és a keresgethetőkkel, a kellően erős ellenfelekkel (miközben tudsz te igazi badass overpowered terminator is lenni) remek időtöltés.
A multit már nem ajánlom. Túlságosan "lefejlődtek" minket a gyíkok ott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Elhiszem neked, de valószínűleg te voltál annyira szorgalmas deák, hogy a W 1-2-t már szépen letoltad, kivesézted stb. Na én nem tanultam. A W1 alapot anno letoltam, kb. Day1 indítva. Nagyon tetszett, nagyon szerettem. Az EE-t már nem toltam, nyilván megvan. A W2-ből ennyit láttam: 0.

A W1 mentésem rég elveszett. Na most ha a Witcher trilógiával komolyan szeretnék valamit kezdeni -szeretnék!-, akkor újra le kéne tolnom a Witcher 1-et és most végre az EE kiadást. Ha ez megvan, a mentésem átvihetem a 2. részbe és mire idáig eljutok majd AKKOR érdemes megvenni a 3. részt.

Hát ezért tartom én soknak a 7.5k-t érte. Amúgy ha letoltam volna már a két részt, gondolkodás nélkül most beletolnám azt a 20 ojrót + a maradékot PP-ról.

DOOM-ot ajánljátok? No spoiler pls :-)

Tinman
Igen, erről tudok :-/

Tinman
Szerintem:

Az Outlast 1 a DLC-vel együtt összességében nagyon erős. A 2. rész ezzel szemben kevésbé rettegős, inkább már-már survival trash horror redneck környezetben, ami nem feltétlenül tett neki jót. Amúgy nem tudom van-e nála betegebb játék a piacon, de soha nem jó az, ha valamit nagyon túltolnak. Az erőszakot, vért, beleket, kínt is lehet érzéssel adagolni... hát itt nem sikerült, mert kinyitották a csapot és ömlik belőle, amitől meg néha "Hullajó" szintre degradálódik le az egész. Teljes árat nem érdemel, de 10 euro alatt már teljesen oké.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.25. 10:50:58

Tinman
Igen arra gondoltam és term. nem rossz a GOTY ára, de túl sok mindent sikerült már remek áron vennem... hozzá vagyok szokva a jó árakhoz.

Full Clip érdekel engem is. Szóljatok légyszíves 10 eurónál..többet nem adok érte.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Nálam a 2. rész 46 óra volt a steam szerint, és mindenhova benéztem. Szóval ez a legrövidebb rész szerintem.
Még nem vettem semmit, de

Marvel Ultimate Alliance pakkon gondolkodom. Egy ideje már kint van steamen (egészen pontosan lassan 1 éve) és nem igazán megy lentebb az ára. 50%-nál többet még nem adtak rá. Igaz, hogy drága mint az állat (activision a kiadó szóval meg se lepődök), de a második rész beszerezhetetlen máshonnan pc-re. Kulcsos oldalak szóba se jöhetnek, mert nincs olcsó ajánlat sehol.

Úgy meg nem akarok vele járni, mint a shattered dimensionssel, hogy volt steamen, de lejárt az activision licensze és mivel jön ps4-re az új spidey azt a Sony birtokolja jelenleg ergó esély sincs rá, hogy a közeljövőben visszategyék a shattered dimensiont.

Total War Warhammer: Call of the Beastmen...Egy év óta nem kap nagyobb leárazást 33%-nál. A 2. rész szeptemberben jön. Ha akarok vele játszani akkor itt az alkalom megvenni. Jah és szintén nem kapod meg sehonnan máshonnan olcsóbban.

VRC Pro-n, Skyshine Bedlam (ez talán volt bundliban valamikor), Domina, Massive Chalice (tudom ez is volt bundliban), way of the samurai, Dynasty warriors 8, Dishonored 2 figyelőlistán, illetve megfontolás fázisa.

Endless Legends collection: Olyan régóta szemezek vele és oly régóta sehova se ment az ára hogy szerintem itt az idő megvenni.

Age of Wonders 3 kiegészítő: Ezerszer leírtam már biztos unjátok. 40%-nál nagyobb leárazást nem kap. Lehet feladom itt is a várakozást.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.25. 10:37:49

IMYke2.0.0.0
Akkor is megéri, ha még csak a 2. rész elején tartok (újrakezdve, mert még mindig nem fejeztem be)?

wantonly
Ha van játék amire nem szabad sajnálni a pénzt az a Witcher III. 😊

15k-t fizettem csak a kiegészítőkért, de minden forintot megért amit rá költöttem.

Most ~7000 a GOTY.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.06.25. 10:24:51
IMYke2.0.0.0
//Legjobb esetben is az áraik bebetonozódtak és nem csökkentek. Pedig reménykedtem, hogy a SSS hatására csökkenni fognak... 😞

IMYke2.0.0.0
Annyira nincs Szél, hogy a CDKeys nem hogy csökkentette volna jó pár cím árát --- mondjuk a STEAM Summer Sale hatására ---, hanem éppenséggel emelte...

//Csak egy pár, gyorsan, a szerkesztési idő miatt:

* Bulletstorm: Full Clip Edition - eddig volt: 19,89 € náluk - most: 22,99 (és így is elkapkodták)
* Need For Speed (2015) - eddig volt 11,49 (volt ez korábban 8,69 is) - most: 14,89 €.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.25. 10:16:25

Atisz
Én igen (az egyiket már megbeszéltük, a másik meg a Still Life Collection lett).

Outlast-en még gondolkozom, mivel Tinman elvette a kedvemet tőle (de természetesen jól tette, jobb felvilágosultan meghalni), pláne úgy, hogy abban az akcióban egy másik közepes árfekvésű wishlistes játék is hozzá volt csapva 1 EUR-ért.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Én múltkor megvettem a Witcher 3-at ha arra gondoltál, már egy éve sóvárogtam utána, legalább másra nem kell költeni, úgysem marad rá idő😊

Atisz
Bundlestars-on még olcsóbb szokott lenni valamivel, tehát ha nem most kell, akkor érdemes várni vele.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Várok még a Sale-re, remélem lesz idén, mert ez gondolom nem az.

20 euronyi kártyapénz várja, hogy elköltsem, de nincs mire. W3-at akartam venni, de u.o. leárazást kapott, mint múltkor, Doom is csak 50%-ot kapott, többi ami érdekelt volna dettó.

Sajnos igen..tele van a listám indie szarságokkal,amiknek a felében még továbbra is láttam fantáziát..aztán most pörögnek az 1-5eu közötti darabok,mellé még néha 1-1 10eura leárazott nevesebbek,szóval ja..a nagy bevásárlást salekre tartogatom,évközben óvatoskodok 😊
Nem. 😄 Úgy voltam vele, h ha lesz a wishlistemen valami 75% alatt, akkor azokat megveszem. 2 ilyen van. Szóval azokat majd valszeg megfogom. Úgy érzem, h ez a Steam sale nem nekem való már. Mindig van mit játszanom és valahogy ahhoz nincs kedvem, h megvegyek valamit, amit játszani fogok 1 év múlva, ha addigra valszeg úgyis lesz olcsóbban.
Fpocok
Akit érdekel, már elérhető a Secret World Legends mindenkinek. Ingyen. Nem kell várni jövő hétig.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Összeírtam egy kis listát, ami még bővül. Ezekből fogok majd csemegézni. De egyelőre nem vettem még semmit.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wantonly
Semmit, amit szerettem volna az nincs jó áron sajnos.
wantonly
BioShoc Infinite Season Pass $4.99

isthereanydeal.com a barátod. 😊
totyak
Nem tudtok valahol extra olcsón Bioshock infinite Burial at sea season passt? Megbízható hely kellene, ahol tolerálják a paypalt. Néztem steamen, de még leárazva is 10 euró, miközben a komppett Bioshock pakk meg 15 azthiszem. Kicsit olcsóbban keresném.

grebber
Semmit és nem is fogok. A Bundle világ kiöli a steames vásárlast...

GTA V, Fallout 4 season pass, illetve Outlast+DLC, ez utóbbit azért mert kellett valami horror és Tinman olyan sok szépet írt róla nemrég. 😊

Why so serious?

Papa01
BioShock Infinate-t 75%-al volt leakciózva. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Scooter
Nem azért írtam, hogy megvenném jó drágán a DLC-ket, de legalább már meg lehet venni, aki akarja! <#vigyor1>
Én is inkább majd a jó áras Definitive-et veszem. <#eljen>
IMYke2.0.0.0
A 3. napnál tartunk.

Vásárolt már valaki a STEAM-en a Sale alatt?

grebber
Sokra megyünk vele 😊
Hozzá a dlc pakk 8.96

Ha megveszed Definitivebe meg 9.99 szóval inkább majd újból megveszem egyszer ha jó árón lesz.

Scooter
Nem akarok újabb vitát feldobni, de úgy látom, hogy a Dishonored RHCP verziót egységesítették a normál verzióval. Annak az oldalára visz.
MerlinW
Volt bundliban, lemaradtál róla? 😞

[merlinw.org]

grebber
A feladatok ki vannak pipalva. Este jelezte ,hogy kaptam egyet talán de mégsincs sehol csak a tegnapiak amik már be lettek "ragasztva"

3Error
Ha kiírta, hogy kaptál matricát, akkor ott lesz az a matricás könyv alatt, ahol maguk a matricák is vannak, egy csomagban, amire rá kell kattyolnod.
(persze, csak akkor ad matricacsomagot, ha teljesíted a feladatokat)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Szerintem ad majd egy badge-t, hogy "ügyes fiú, kipakoltad". Kb. ennyire számítok. <#zavart1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]