Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komoly összegbe fogadok, hogy semmire se lesz jó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Nem mintha könnyeket ejtenék értük de a steam nem adta oda a bizbaszokat. A kártyát adta legalább..

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Ez a kérdés kb. a szél végéig aktuális (és nyitott) marad, amikor is mindenki megtud(hat)ja.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.06.24. 12:11:58

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
A cikket csak utánatok olvastam el - és a képet löktem is a Prohardverre 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
A cikkben végig Take Two-ról van szó, szóval esélyed sincs egy jó kis boyzone-ra :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Köszi - kezdtem azt hinni, hogy a Take That visszatért... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Take Two.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
TT - mi a *ököm az?

Tinman
Igen, így teljes, de a R* ugye azt csinálta, amit a TT mondott neki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Igazából csak a TT nem akarta, az R* nak kellett meggyőznie, hogy azért ez így még sem okés.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Megadja, de kell neki némi idő. Nekem legalább 10 perc volt... nem írta ki, de utána ott voltak a matricák.

Tinman
A nép szólott, a R* és a TT meg meghajolt. Ez a dolgok rendje. Mondjuk én csak textúra/időjárás modokat szoktam használni, de sok ismerősöm ennél jóval tovább megy, járműveket, fegyókat, skineket, egyedi karikat, ojjjjektumokat modolgatnak bele, akár heteket eltökölve apróságokkal. Miért is kellett volna elvenni az örömüket, amikor a korábbi GTA részekben is volt erre lehetőség...

Win.

IMYke2.0.0.0
Nem adta.

Fpocok

Rapid81
Nektek sem adja a matricákat a discovery queue settings-ért?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Megvan.
A lista 2016-ból van - ahhoz dobtam az idei Sumér Szél adatait.

A listáról megvan már:
* Shadow Complex Remastered
* Torment: Tides of Numenera

Neked nincs meg a Torment Imy? Miért emlékeztem én arra, hogy megvan?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Kis érdekesség az indie-követő listámról - STEAM Sale-ekre készülve nem a STEAM-en, hanem táblában tárolom a wishlistem.
Érdemes végignézni. Még ezen a kis mintán is megmutatja, hogy mennyire változott a leárazási módi - 2016.06.23 - 2017.06.23 között:

darkSectorxxx
Steam pár éve bajnok ebben, sem akció sem semmi nincs itt már.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Oké, tehát gyűjtögethető bizbasz ami semmire se jó... Erre tippeltem a leírás alapján én is.

IMYke2.0.0.0

És mire is jó ez a matrica?

Tinman
Biztos velem van a baj, de én ezzel a pár éves Thief-el, így lassan a 10. órája körül is tök jól elvagyok. Természetesen ölés nélkül tolom, help nem jöhet szóba. Teljesen rendben van... bug a 10 óra alatt 1x volt, az egyik őr elakadt egy tereptárgyban. A sztori is okés, a mellékzöngék egész érdekesek.

Dzsini
Nekem a Starbound (főleg a frissítések óta) jobban bejön, mint szóló játék és felfedezősdi. A Terraria sokkal inkább hosszútávú "befektetés", hihetetlen mennyiségű gyűjteni-építeni-megtalálni-legyőznivaló van benne. És társaságban sokkal jobb 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Próbálgattam már őt is és a Starbound-ot is, nem kapott el igazán egyik sem, de biztos vagyok benne hogy ha más nem 30-40 óra belemegy. Hozzáteszem warez teszteket könnyebben le szoktam rakni, mintha fektettem már a projektbe pénzt. Ugye a nevében is benne van hogy 'teszt' 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.23. 14:59:25

Dzsini
A Terrariaba bele lehet tolni egy könnyed párszáz órát, főleg ha van hozzá egy kis társaságod hozzá 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Egyelőre ezeken gondolkozok, de azért a napokban még ránézek az ejnyebejnye oldalra is 😊

zorrobomber
Jópofa kis csomag:
Elegant Engineering Bundle

Tartalma:
Mini Metro
Train Valley
Turmoil
Poly Bridge
Simple Planes

IMYke2.0.0.0
G2A: 3,89 euro
STEAM: 6,79 euro

Neked kell eldönteni, mennyire sürgős.

Scooter
Nem igaz, hogy sose kap normális leárazást a Dreamfall: The Longest Journey. <#szomoru1>
grebber
Ingyenes MULTI... a kettő nem ugyanaz <#rinya>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.23. 11:58:57

zorrobomber
Semmi sincs ingyen 😊

Fpocok
Ingyenes FPS. Az Arma készítőitől?
10gb

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.06.23. 11:54:17

grebber
Én megcsináltam őket 6 olyan lószart adott aminek nem tudom mi az értelme + 3 eladható steam nyári sale kártyát (ezeket azután miután 3 várólistát végiglapoztam)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.23. 11:33:40

Fpocok
A három feladatot, amit írt. Kaptam is figyelmeztetést háromszor, hogy kapok rewardot, de csak egyet kaptam.

zorrobomber
Mit csináltál meg?

Rapid81
Valaki mondja már meg, hogy miért váltott a Steam magyarra? Nyelvet elváltottam angolról, majd vissza és most a főoldal angol, a community, meg a news feed, meg minden más továbbra is magyar... Hagyhatná, hogy eldöntsem, hogy a fos magyarítást akarom látni vagy a rendes eredetit...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.06.23. 10:56:22

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Mivan?

zorrobomber
Ja hogy csinálni is kell valamit? Menjenek a fenébe 😊

Fpocok
Én csak egy matricát kaptam, pedig megcsináltam mindhármat.

grebber
Mennyi kivánságlistás game kapott sok sok %-ot. Ha nem létezne bundle vagy nem tudnám ,hogy 10000000000% ,hogy felütik ott a fejüket ,akkor már min. 30-at be is zsákoltam volna. De mivel lesznek nem pazarlom a kártyazsetont. Így ez a sale is vásárlás nélkül telik <#eljen>

Az árakon látszik rájöttek ,nem kell 1$-ért adni mindent fent tartva az árakat is veszik ha kell 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.23. 09:44:07

wantonly
Matricából én is sokat kaptam, kártyából tegnap kettőt, ma reggel megjött a 3. is.

Viszont olyan lassú volt tegnap, hogy fél órába került a várolista végigpörgetése.
zorrobomber
Csak hogy valami újat is mondjak, reggel nekem úgy tűnt hogy én egyet se kaptam.

Atisz
Nekem is csak 2-t adott, bár a matricás 13 után nem panaszkodom...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Javították már megadja a 3. kártyát is

wesker24
Jah az elején nekem is 14-et adott az egyik legjobb steam Bug volt ! XD
kigyi
Az elején még 14-et adott <#banplz>
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.22. 23:25:36

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Steam még mindig döglődik...Nem 3 kártyát szokott adni naponta? Listás megnézés 2db-ot adott

Shep
Pedig nem is rossz játék, vagy legalábbis nekem tetszett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Évközbe nem figyelgetted a játékárakat? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT