311803
  • bon
    Valami kavar lehet a Microsoft-nál, mert ma reggel jött a levél, hogy visszatérítették kérésemre a Age of Empires: Definitive Edition árát. Én ilyet nem kértem továbbra is fenn tartom a vásárlásom és várom a megjelenését.
  • Tinman #294884
    Ott link lentebb, láthatod. Egy játékkal együtt 25 ojrót kicsengetsz és élvezheted is ezt a technológiai szupernóvát.
  • darkSectorxxx #294883
    Ja akkor a kütyü az jo csak éppen mennyi pizér. :D
  • Rony94
    Sokkal jobb mint a lajhár lassú 576 oldala. Mai napig nem értem hogy hogy a fenébe nem tudnak összehozni egy épkézláb webshopot.
  • Scooter
    Durván 2 napig ingyenes a Humble-n a Sid Meier's Civilization III: Complete! Október 21-ig aktiválni kell!
  • Scooter
    Szerintem a régi jobb volt. Nem szeretem az ilyen egyen oldalakat. Mindegyik majdnem így néz ki. Sajnos haladni kell a korral.
  • IMYke2.0.0.0
    A Pillars of Eternity-re mondjuk több évük volt, és a motorba is belenyúltak --- de osztom a véleményed.
  • Tinman #294878
    Aszongya' feldugod a hálózatodra, elindítod a PC-den a játékot és egy másik kijelzőre tudod OTTHON streamelni a játékot és az előtt a kijelző előtt tudod tolni. Éted'? Ez egy csoda. Unatkozó milliárdosoknak, akiknek 1900 m2-es kecójuk van oda... ááá.... oda se, az vesz egy Steam Machine-t :-D

Ez olyan, mint a rasszizmus... nálunk nincs, de igény az vóna' rá.
  • Tinman #294877
    Kísértetiesen idézi az Expeditions: Viking közegét, harcait, emiatt nekem nagyon vótmá' érzésem van. Persze a Unity engine-ből sok csodára nem futja, ahhoz értő kezek kellenek, az meg többnyire nincs. Pedig pozitív példa is akad: Pillars of Eternity. Érdekes ott sikerült olyat alkotni abból a motorból, ami előtt fejet lehet hajtani.

• darkSectorxxx #294876
    Miért mire jó ez a fos? :D
  • darkSectorxxx #294875
    Azt a jo édes! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation
    Dungeons & Dragons
    Published on Oct 13, 2017

• ZsZso
    Frankó lett (NEEEM). Full HD -ban már az első 4 (!!) játék árát is el tudod olvasni anélkül, hogy görizni kellene. Nagyon hiányzik egy kisebb dobozméret, vagy listázós nézet, hogy használható legyen. Ugyan most hódit a mobile-first designolás, de ez tudtommal nem azt jelenti, hogy a desktop is úgy nézne ki mintha mobil lenne :).
  • Tinman #294872
    ~4.800 Ft a p.k. Száni banda.
  • Tinman #294871
    Szerintem is, mert egy golyórágót nem ér az a hulladék. :-D
  • TBTPumpa
    Szépen megújult a CD Galaxis weboldala
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem azt elgépelték...
  • Pio
    Steam Link EBBEN A BUNDLIBAN, 10 euro egy játékkal együtt.
    Aki már vett ilyet meg tudja mondani, hogy mennyi a postázás plusszban, honnan küldik, mikorra ér ide?
  • Evoluti0N
    Rövidítés? :O Arról nem is tudtam. Végigvittem szerintem legalább 3x és minden alkalommal szabályosan szenvedtem végig a versenyt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már ha előzőleg a legesélyesebb kocsi megbuherálása szabályosnak számít. :D
    Nem tudom, h kell-e spoiler tag egy 15 éves játékhoz, de na, nem árt. :D
  • Tinman #294866
    Azt vettem észre, hogy gyenge géppel JÓVAL könnyebb volt megcsinálni, mint egy olyannal ami stabilan vitte a cuccot. Egyszerűen az alacsonyabb frame miatt irányíthatóbb volt a szekér.

Nekem jó gépen volt akkoriban, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy pár próbából meglett. 3/4 órát tuti elszúrtam rá.
  • Rony94
    De szar! :(

Pedig azokat olyan jó hallgatni.
  • Zóanagyvarázsló
    A licencelt zenéket sajnos joglejárat miatt kivágták belőle.
  • Scooter
    Én nem láttam semmi levágást és mégis megoldottam. Finoman kellett bánni a fékezéssel és a kanyarodással.
  • Rony94
    Szerintem se nehéz. Git gud, srácok! :D
  • Scooter
    Én megcsináltam csalás nélkül. Aztán utána sokszor visszatöltöttem a mentést és többször is sikerült.
  • RatBaG #294860
    már 2002-ben se értettem, miért szenvednek vele ennyien. nem volt könnyű, de simán megoldható. egyik kedvenc missionöm volt.
  • Kmarha
    Szerencsére a tesztelők is. Ezért megkérték a fejlesztőket, hogy tegyenek bele egy rövidítést, ami "véletlenül" bent maradt a végleges kiadásban is :D
  • grebber
    Bárcsak a 2K megdolgozná és újra kiadná remasteredként. Mondjuk elég lenne az is ha felpöckölnék steamre megint.
  • Evoluti0N
    Áh! Ezen mennyit káromkodtam. :D
  • Panzeradler #294856
    Ez a játék volt ahol először "csaltam", ugye a kis levágás. De utáltam ezt a részét.
  • Tinman #294855
    Oh rly

Akkor nézzetek szembe a démonaitokkal ;-)

• Evoluti0N
    Végre valahol meg lehet venni! Hihetetlen. Kerestem mindenhol digitálisan és nem találtam sehol se. Steamen meg ilyen több száz(!) dollárnyi értékű CS kulcsokért árulták azok, akiknek maradt még néhány digitális példányuk.
  • grebber
    Érdekes hogy steam-re meg nem kerül vissza.....:( Követném steamspyon az biztos lazán fogyna belőle annyi mint 1-2 új cuccból.
  • Rony94
    A Mafia első részét annak idején leszedték Steam-ről, de most felkerült GOG-ra. Akinek nem lenne meg eredetiben, az majd egy akció keretében nyugodtan húzza be, mert szerintem az egyik legjobb gengszteres játék ever.

Érdekesség hogy én még a 2011-es Steam Winter Sale-en kaptam INGYEN a Valve-tól. Azóta is pusszantom őket. <3
  • ZsZso
    Egy szó jut eszembe: intenzív. Nekem ennyi inger egy életre elosztva is sok lenne :).
  • Tinman #294850
    Na vaze! Ez insane fun! Ezt bekajáltam!

Szerk.: Wait! Az ott egy EGÉRKURZOR?

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.19. 11:55:27
  • grebber
    Elérte a 4 milliós példányszámot a Resident Evil 7

Steamspy: 483,275

Érdekesség az előzetes demót 1,619,135 szerezték be.....
  • zorrobomber
    Én eladom neked 10ért a Logitech G930-omat. Alku van . A töltőkábele valahol megtört, úgyhogy csak a dongle van hozzá, tölteni random USB kábellel szoktam.
  • Maak
    Nekem egy Logitech G430 van mar egy ideje. Jackes de van hozza USB-s átalakító is.
  • Voltan
    OK, köszönöm. Most egy majd 4 éves Speedlink Medusa NX van, és kezd meghalni.