Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami gondolatolvasó lehetsz, pont tegnap gondoltam arra, hogy újra neki kéne állnom, mert még nem vittem végig! Szóval jókor jött! Fel is teszem!
Parasite Eve 2, best game EVER!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Meg van olyan, hogy senki nem tudja kinél vannak a jogok, így hiába volt sikeres, nem is tud felkerülni sehova a játék, hogy megvásárolható legyen 😊
Most jönne az, hogy idetolom a játék GOG-linkjét, de nincs ilyen, és valószínűleg nem is lesz. A NOLF-jogok ugyanis szerzői jogi limbóban vannak az évek során történt felvásárlásoknak köszönhetően. Talán az Activisionnek van joga hozzá, talán a Foxnak, talán a Warnernek, az is lehet, hogy mindháromnak, de biztosan egyik sem tudja, és egyik fél sem akar vele foglalkozni - már azon túl, hogy megtiltja, hogy más használja a brandet.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.27. 12:57:02
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Számomra ez van. Ízlésről vitázni tök felesleges.
Számomra a Doom zseniális. Más számára nem. Ennyi.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez olyan mintha valami számítógépes játékújság karácsony/leállás előtti szalagcíme. Tök jó, meg bizonyára igaz is, de ettől még nem lesz a Doom jó játék 😊
Az ID sem ugyanaz az ID már, a Bethesda egyik fiókgyártója lett (persze nem csak Carmack miatt).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.06.27. 07:25:37
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(oké van benne sok régió duplikáció)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.26. 21:28:04
[merlinw.org]
Amúgy valszeg majd ezt is feltörik, azt lehet rá még pakolni 100at, nem?
Nem nagyon, hanem gyalázat, hogy nem került rá... remélem ez is modolható lesz, mint az elődje és ezt is felpimpelem fincsire.
"Everything that happens, happens for a reason"
"Everything that happens, happens for a reason"
PSN ID.: Beegabor
Why so serious?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindenki másnak a szar ámde Nem is Resident Evil 7.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.26. 17:41:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Doom 3 az nagyon jó (első doom amivel játszottam) ez a tavalyi meg valami foshalmaz lett. Nyírj ki egy adott területen xy számú ellenfelet egyre többet egyre nehezebbet azt kinyílik az ajtó ez kb a szánalom single player netovábbja nála. Ennél a sokak által leírt Doom 3 végigjátszása maga volt a katarzis.
Az hogy te visítva ajnározod a fejlesztőket hogy hűdejó lett nem tud érdekelni ,mert számomra egy FOSHALMAZ így jó nagy betűkkel. Sok szar semmirekellő játékom van amit végigjátszottam de ennél most rendesen bánom ,hogy nem lehet eladni. Egy okból van még fent és nem töröltem a játékaim közül az pedig az hogy egy nagyon rendes embertől kaptam. Kegyetlen módon sajnálom ,hogy ennyire gáz lett a game és nem tetszik ő meg teljes szívből adta 😞
Next PC upgrade: 2022
Az évének legjobb visszatérő címe, a legjobb FPS-e, és a legjobb játékmechanikája és te ráadásul ingyen kaptad...
...ez már csak trollkodás lehet a részedről.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A 2. részt szerettem (DLC-k ahhoz nincsenek meg - de ott sem átverés az anyag) és multiztam is.
//48 órám van benne. Többre számítottam 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.26. 14:14:04
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megér 11.49 ojrót?
A SP nem is annyira rettenetes amúgy, mert 4 single mission is van:
- Target Hitler: Hunt the Grey Wolf campaign mission
- Save Churchill Part 1: In Shadows campaign mission
- Save Churchill Part 2: Belly of the Beast campaign mission
- Save Churchill Part 3: Confrontation campaign mission
Meg persze multi content, skin és fegyók.
The Plan
- Free to play játék
- 1 achit ad
- 5 max 10 perc a végigvitel
Vagy akinek megvan a Gaben: Final Decision, csak indítsa el a játékot ;-)
Csak hogy értsd, mire gondoltam:
- Ha egy frissiben mozi érett tininek az apuka lelkesedése miatt birizgálná az agyát a Star Wars 8, vajon kire hallgasson
- a közelében élő elvetemült SW-rajongó hasonló "ajánlással" állna elő: nézze meg a korszakos III-IV-V-öt, olvassa el a rajongói fikciókat, majd nézze meg a még Lucasos I-II-III-at, és vágjon bele a VII és a kitöltő Rúzs megnézésébe is, hogy mindent értsen...
- az apukára, aki azt mondja neki, hogy az előzményekről már így is-úgy is hallott a lurkó, a moziban meg majd megnézi a VIII-at és a folytatásokat...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"This will be the first rogue-like space game that brings high production values of this caliber and a deep, captivating story told in an innovative way to your PC."
Ennyit ígértek, és megkaptuk. Dogfight, permadeath fejlesztgetős, impresszív látvánnyal. Mi kell még? Nekem talán még egy picit jobb ár, mert a mostanit még sokallom. Ettől függetlenül mindig örömteli amikor egy életképes projektet viszonylag zökkenőmentesen kiviteleznek. A slusszpoén azért itt is az hogy ígértek Linux verziót is, és persze engem nem érint, de úgy tűnik mintha nem lenne <#whatever>#whatever>
Ha esetleg ez segit valamennyit. Annyira nem volt ehes a jatek
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem mintha valaha is fontolgattam volna a kész játék megvásárlását, de így még csak gondolnom sem kell már rá...
...lehet, hogy tényleg keresztet vethetünk rá és ez lesz az évszázad bukása?
ÉV egyik legjobb FPSe. Ennyi pénzért kötelező.