Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nekem még nincs meg, majd úgyis lesz 1x bundlis, ráér akkor is, szóval nem nagyon tudok neked a kérdésekben segíteni :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Szerintem, erről: "Dead Cells" - STEAM

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Dead Cell

Melyik játékról van szó?
Fpocok
Király ez a játék. Sikerült megölnöm az első bosst. A dobótőr volt a kedvenc fegyóm, aztán kétszer is úgy jártam, hogy beledobáltam elite-be és utána nem volt fegyverem. <#nemtudom>
Amúgy közben rájöttem, miért nem vettem meg anno, mert EA játék. Nagy hiba lett volna, ha soha nem játszom.

Scooter
Köszi. Akkor 3.24€ volt, most meg 3.89€. 200 Ft-al drágább. Igaz akkor bundle-ban volt és mások is voltak hozzá.
Shep
Na csak rábeszéltetek, megnézem a "demo"-t.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Azért olvasd csak el Imi válaszát is lent. A világon semmi gond nincs a Nier-rel, sőt.
Nem szopatós, nem nehéz - skálázható - és nálam például semmi gond nincs a porttal, röccenésmentes 60 FPS, egy fagyás nélkül.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Amúgy amióta van Steam refund, azóta mindenféle warez és kockázat nélkül kipróbálhatod, h tetszik-e. Ez a legbiztosabb módszer. 2 óra bőven elég a döntéshozatalra.
Olyan valakitől olvastad ezt, aki nem játszotta a játékot, hanem vár arra, h leárazzák a játékot olcsóra, mert nem tetszik neki az enemy desing, azoknak a véleményét meg ignorálod, akik (végig)játszották.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.06.28. 14:31:01
Shep
Aha, kösz, hát akkor ezt is túltárgyaltuk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Laci - ne erőszakold másra az előítéleted.

A "NieR: Automata" eleje --- minden kezdésnél --- a tutorial, ami alatt nincs checkpoint.
Azt teljesíted, és utána mindig tudsz menteni.

A játék nem szívat halálra. Az irányítás reszponzív, pontos, a kombók megjegyezhetők (de gyakorlatilag azok nélkül is lenyomható a játék), a kamera se szívat, és az ellenfelek kellően váltózó nehézségűek.
Ráadásul, a játék bizonyos pontjain mechába bújva is lövöldözhetünk.
Vannak érdeklődést fenntartó elemek, amiket majd a játék bizonyos pontjain, és az x. végigjátszás során lehet csak megérteni, használni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
ITAD Blue Estate The Game
Alul; négyben is volt már.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Ez a Blue Estate The Game mintha már lett volna valami bundle-ban? Nem tudja valaki, hogy mi volt az, és milyen árú kategóriában volt?
Hulladék? <#idiota>

Leszeded a Borderless Gaming-et és gyakorlatilag megy szépen fix 60 fps-el. (anélkül is így megy, csak ugye a Fullscreen képernyő nem működik rendesen)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
Early Access, egyébként érdekel, figyelemmel követem. Ha valaki megveszi írkálhatna ide róla 😊

wesker24
Jobb ha neki se állsz mert az is ilyen Időhúzós direkt szívatós játék, a játék elején még menteni se tudsz ha meghalsz kezdhetsz mindent elölről újra és újra. Nem könnyü egy Hack & Slash játék, ráadásul a PC-s Port egy hulladék még mindig sok a baj vele.
Nier Automata nem kimondottan nehéz közepes nehézségen. Könnyűn meg direkt gyerekjáték. Szóval egy DS-től nagyon messze van. A Nier Automatával egyedül az a baj, h a PC verzió még mindig nem tökéletes.
Shep
Hát nem is jutott eszembe, pláne, hogy ráadásul csak ps4-re van, na meg engem mindig is rohadtul zavart a játékokban a direkt időhúzás.

Ez a Nier Automata milyen? Ez is ilyen direkt szívatós, időhúzós, vagy ez valami kellemesebb szórakozás?

dartonite
SALT - 5$

Nem a szamer szel resze, hanem Chrono-s jatek.Open world/survivor stilus, egeszen egyedi grafikaval, nagyon pozitiv visszajelzesekkel steamen.
1433 forint.
Akkor a Nioh-ot soha ne próbáld ki. 😊 Én most fejeztem de soha elő nem veszem többet. DS-el ellentétben ez a játék tudatosan arra megy rá, hogy unfair kihívást nyújtson. Persze meg lehet csinálni, csak érezni, hogy az egész direkt az időhúzásról szól, meg a játékos szívatásáról, semmi másról...

Why so serious?

Ha a Dead Cells-ről beszélsz akkor igen. Rougelike a lelkem és ha meghalsz viheted tovább amit eddig unlockoltál. Igen kb mint a Rogue Legacy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Úgy tűnik tényleg elég volt 2,5 DS ebből a témából, másrészt meg a DS bossai sokkal jobbak, mint ebben a játékban. Itt mindenkit fél napig kell ütni, marhára nem szórakoztató.

Fpocok
Meghaltam. OKé, ezek szerint mindig újraindul, viszont van fejlődés, mert megmarad feljesztés? Mint Rogue Legacy?

Tinman
Tisztességgel eltemetünk, ha kell viking szokások szerint.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ha meghalok, mi lesz?

Tinman
<#worship>

Fpocok
Köszönöm mindenkinek!

Köszi Tinman! Megjelenés óta szemezek vele, eddig csak jót hallottam róla!

wesker24
Nem mondod hogy a Harmadik Bossnál feladtad vazee. pedig az a BOSS nem is olyan nehéz csak rá kell jönni a taktikájára, ennyi az egész , a Temetöi Worshipper BOSS még nekem is simán ment.
Shep
Adtam még egy esélyt a LotF-nek, de ugyanott ért véget ahol legutóbb is, a temetőben. Nem elég a nagy dög még nyomja a végtelenségig a kis speeden élő szarjait is. Pedig most tök könnyen eljutottam addig, legutóbb az addig tartó út is egy szenvedés volt.

IMYke2.0.0.0
Na, nekem véget is ért a Summer Sale.
Ma vásároltam és szerintem, az elkövetkező napokban vagy fel se nézek a felületre, vagy ha igen, akkor sem fogok (és nem is akarok) elcsábulni.
Ja, és egyúttal meg lett a Badge is - mert sokáig csak 1 kártya hiányzott.

MarkBlade
Boldog szülinapot. 😉
IMYke2.0.0.0
😊)))

Tinman
Beszarás tényleg!

Nyomtam like-ot, nyomtam funny-t... semmi, sokadikra se. Down-ra egyből ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.27. 21:39:10

IMYke2.0.0.0
Vleményezésnél: nekem a Thumbs up-ra semmi (többször), a Thumbs down-ra bezzeg elsőre.

wantonly
Mostanában meghülyült nálam a steam. Minden nap amikor hazaérek a melóból és indítanám a következőt csinálja: frissítések keresése... és ennyi, nem megy tovább, várhatok fél órát is. Bezárom, utána nem indítható újra, mert még fut a háttérben őfelsége. Ki kell lőni a feladatkezelőből és egyből elindul. Rámegyek a frissítések keresésére és "minden naprakész". Ezt játszom már egy hete minden nap. A másik... A matricáknál a mai feladat, hogy véleményezzünk egy értékelést. Hiába kattintok az igenre, nemre vagy bármire, nem történik semmi! Se kliensől, se böngészőből.
Prince23
Boldog szülinapot Pocok! 😄

eddig ez a steam sale nem nagyon adja a jó leértékeléseket. Volt két játék ami azonnali refundra ment (NBA + Marvel UA Bundle), majd ebből megvettem a Wildlandset. Ez szerintem már megérte, eléggé szórakoztató a játék.
Véleményem róla: Steam Review - Wildalnds

Fpocok
<#taps>

IMYke2.0.0.0
Kép:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

wesker24
Happy Birthday ! <#pias>
darkSectorxxx
Isten éltessen pocoknapon! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Köszi<#wave>

Jim Morrison
Boldogot Fpocok!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Boldog Születésnapot Fpocok! <#pias><#pias><#pias>
Dzsini
... ha nem változtatják meg még menet közben ahogy mások tették 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Ergo jelenleg wrz.

zorrobomber
Azt értem én hogy az abandonware most, jelen pillanatban nem létező jogi kategória, de ez nem válasz arra hogy mi lesz a jövőben. Utánanéztem, van lejárati ideje a jognak, a Nintendo szerint konkrétan ez 75 év:
https://www.nintendo.com/corp/legal.jsp#copyrights

Szóval lesz igazi "abandonware" majd 30-40-50 év múlva.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.27. 14:08:39

Tinman
Az abandon azt jelenti elhagyott... rengeteg SNES játék NEM esik ebbe a kategóriába, ráadásul pont a Nintendo talán a leghíresebb arról, hogy mennyire keményen fellép a régi címei jogosulatlan használói ellen (lsd. fanmade remake-ek keserű sorsát is).

3Error
<#taps><#wink>

Igazából ez lett volna a meglepi, csak fönt akadt a vámon a doboz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.06.27. 13:41:34

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]