Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy közben rájöttem, miért nem vettem meg anno, mert EA játék. Nagy hiba lett volna, ha soha nem játszom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem szopatós, nem nehéz - skálázható - és nálam például semmi gond nincs a porttal, röccenésmentes 60 FPS, egy fagyás nélkül.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.06.28. 14:31:01
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A "NieR: Automata" eleje --- minden kezdésnél --- a tutorial, ami alatt nincs checkpoint.
Azt teljesíted, és utána mindig tudsz menteni.
A játék nem szívat halálra. Az irányítás reszponzív, pontos, a kombók megjegyezhetők (de gyakorlatilag azok nélkül is lenyomható a játék), a kamera se szívat, és az ellenfelek kellően váltózó nehézségűek.
Ráadásul, a játék bizonyos pontjain mechába bújva is lövöldözhetünk.
Vannak érdeklődést fenntartó elemek, amiket majd a játék bizonyos pontjain, és az x. végigjátszás során lehet csak megérteni, használni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Alul; négyben is volt már.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Leszeded a Borderless Gaming-et és gyakorlatilag megy szépen fix 60 fps-el. (anélkül is így megy, csak ugye a Fullscreen képernyő nem működik rendesen)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ez a Nier Automata milyen? Ez is ilyen direkt szívatós, időhúzós, vagy ez valami kellemesebb szórakozás?
Nem a szamer szel resze, hanem Chrono-s jatek.Open world/survivor stilus, egeszen egyedi grafikaval, nagyon pozitiv visszajelzesekkel steamen.
1433 forint.
Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi Tinman! Megjelenés óta szemezek vele, eddig csak jót hallottam róla!
Ma vásároltam és szerintem, az elkövetkező napokban vagy fel se nézek a felületre, vagy ha igen, akkor sem fogok (és nem is akarok) elcsábulni.
Ja, és egyúttal meg lett a Badge is - mert sokáig csak 1 kártya hiányzott.
Nyomtam like-ot, nyomtam funny-t... semmi, sokadikra se. Down-ra egyből ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.27. 21:39:10
eddig ez a steam sale nem nagyon adja a jó leértékeléseket. Volt két játék ami azonnali refundra ment (NBA + Marvel UA Bundle), majd ebből megvettem a Wildlandset. Ez szerintem már megérte, eléggé szórakoztató a játék.
Véleményem róla: Steam Review - Wildalnds
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.nintendo.com/corp/legal.jsp#copyrights
Szóval lesz igazi "abandonware" majd 30-40-50 év múlva.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.27. 14:08:39