Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmiféle formában nem állok a videó(k) készítőjével kapcsolatban, nem reklámozás céljából teszek róla említést (ha valakit mégis zavar, akkor /ban).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Announcing the Ultimate Game Sale, beginning June 30
By Karl Stricker / Director, Windows Gaming
The Ultimate Game Sale in the Windows Store, Xbox Store and Microsoft Store begins Friday, June 30.
//Ez még fontos lehet:
"All offers shown are available on select items 6/30/2017 to 7/10/2017. Limited quantities available, while supplies last. No rain checks. Availability and pricing varies by location. May not be combinable with other offers. Certain other exclusions and limitations may apply. Not valid on prior orders or purchases; cannot be transferred or otherwise redeemed. Microsoft reserves the right to modify or discontinue any offer at any time. See webpage for each offer’s specific details."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.29. 18:06:34
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A CDKeys, meg az Instant gaming is remek, de a G2A pont az ilyen kis apróbb címek miatt volt nekem nagyon jó, amiket a többi site-on nem feltétlenül lehetett megtalálni.
Persze ezek előbb-utóbb biztos kikötnek valami bundliban.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Remélem, a VPN-es megoldással azért még rentábilis marad a dolog.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2017.06.29. 14:53:54
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akadt olyan játék, ami 3 euróval drágult ez alatt az 1 nap alatt.
Átlagosan 0,01-3,00 euro a drágulás.
Szerintem, az eladók egy része gyorsan akarja abszolválni a hasznát a július 1-i "embargo" előtt...
* Az OFF topikunk olyan helyen tartózkodik, ahol --- tudtommal --- a regisztráció nélküliek ill. újregek (ha vannak) nem tudnak olvaskodni.
* Másrészt: ha valaki nagyon belendül, akkor OTT még könnyebb és szabadabb, mint itt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak azért merült fel, mert eddig kb. 3 kiadásban van meg a Baldur's Gate és a beamdogos verzió bzony nem hiányzik. De lehet, hogy a kiegészítő (aminek mondjuk maga a léte egy nonszensz, triviális okokból kifolyólag) mégiscsak megérne egy próbát...
nevetséges, hogy a mi piacunkon dupla áron akarják eladni
"Everything that happens, happens for a reason"
LÁLLLLLLLLLLLLLLL. Kihagyom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Tisztelt SNES Mini előrendelőnk,
Sajnálattal értesítjük, de a Nintendo most közölte a hivatalos árát a SNES Mini készüléknek, ami jóval magasabb az általunk kalkuláltnál. Az új ár 43.990 Ft, kérem jelezzen vissza, hogy így is aktuális-e az előrendelése?
Elnézést az okozott kellemetlenségért és köszönjük megértését!"
"Everything that happens, happens for a reason"
Meg ki a bánatnak kell Wii, WiiU és Switch retrora?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor én is, mer' ez olyan jó (nem):
Plusz olvastam olyat is, hogy innentől már csak azok adhatnak el bármit is a felületen, akik ADÓSZÁMMAL, bankszámlaszámmal és egyéb, az üzlethez szükséges személyes adatokkal leigazolják magukat.
Ezzel a G2A ki is nyírta magát, hiszen itt suhancok adták el zömmel a maradékaikat, vagy más régióban vett vackaikat. A roló lehúzása, persze még odébb van, de a lejtmenetet brutál megfogják érezni, hiszen ha a 13 éves Ödönke feltett egy 2 euros cuccot, abból instant 0.15 ojrót nyúlt is a G2A, akkor is, ha Ödönke nem tudta eladni. Ha 21x tolta fel, akkor 21x0.15 ojrót bukott, sőt ha időközben árat módosított, újabb 0.15 ojró elment, aztán ha végül eladta, abból megint nyúlt a G2A. Na most ezt MIND bukják őrületes mennyiségű seller esetében!
Kb. úgy működött, mint a magyar állam! Mindenért sarc.
Szerencsére ez az egész nekem ájdontker, mert kb. nagyjából minden megvan már amit nagyon nagyon akartam volna venni. Köszjóvót' :-D
A többi meg továbbáll a cdkeysre, és a többi, esetleg újonnan felemelkedő oldalra.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

2017.07.01-től:
- a vásárlók részletes információk láthatnak az eladókról (név, cím), és ezek a vásárlóknak kiállított számlákon is ott lesznek
- a vásárlók júliustól NEM matathatnak a saját földrajzi helyükkel - a rendszer automatikusan meghatározza a lakhelyüket (nyilván: ország) és annak megfelelően sújtja őket adóval.
- a Shielddel kapcsolatban úgy tűnik nincs változás.
“Additionally, G2A.COM will add automatic geolocation to streamline its marketplace. Buyers will no longer have to select their location from a drop-down menu when purchasing an item on G2A.COM. Instead, their location will be determined automatically using data taken from independent and reliable sources.”
Polygon will follow up with the marketplace to explore how those changes are implemented.
No word yet on when G2A will be making the promised changes to its controversial Shield program, which critics call manipulative and anti-consumer.
Megérkeztek a jóárasított Konzolvilágos Baldur's Gate és Icewind Dale Enhanced Edition klasszikusok. Rendesek voltak mert előtte tájékoztattak, hogy az egyik már utolsó darab és bontott a fólia, így is kérem-e. Mondtam, hogyha nem használt a kulcs, akkor persze. Mint kiderült ez a narancssárga The Gamemania-s kiadás, úgyhogy sehol egy kulcs, drm-free. Mivel nincs itthon már DVD-m, úgyhogy a munkahelyen lemásoltam a DVD-k tartalmát egy pendrive-ra, nem mertem volna rá fogadni, hogy ez így jó lesz, de hazahoztam és tökéletesen működik. Éljen a retro. 😊