Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Nemrég játszottam végig a Resident Evil 4-et és gondoltam berakom ide is egy meglehetősen jó kis youtuber kanálját (azon belül is magáról a Resi 4-ről készült végigjátszást), hátha másnak is okoz egy kis derültséget.
Semmiféle formában nem állok a videó(k) készítőjével kapcsolatban, nem reklámozás céljából teszek róla említést (ha valakit mégis zavar, akkor /ban).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
Pont akkor nem lesz gépem. Hát akkor ez is kimarad 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
JUNE 28, 2017 9:00 AM
Announcing the Ultimate Game Sale, beginning June 30

By Karl Stricker / Director, Windows Gaming
The Ultimate Game Sale in the Windows Store, Xbox Store and Microsoft Store begins Friday, June 30.

//Ez még fontos lehet:

"All offers shown are available on select items 6/30/2017 to 7/10/2017. Limited quantities available, while supplies last. No rain checks. Availability and pricing varies by location. May not be combinable with other offers. Certain other exclusions and limitations may apply. Not valid on prior orders or purchases; cannot be transferred or otherwise redeemed. Microsoft reserves the right to modify or discontinue any offer at any time. See webpage for each offer’s specific details."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.29. 18:06:34

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi nektek, de rávettem magamat és megtaláltam. A szövegjevítást kikapcsoltam a csába. Végre nem talál ki mindent helyettem. Szeretek gépelni telón is. Nem akarom még ezt is leegyszerűsíteni. A végén még elfelejtek gépelni. <#vigyor5>
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
milyen mobil lehet tudunk segíteni. Androidnál alapból ha épp aktív a billentyűzet, lehúzod a notification centert és ott megjelenik az ugrás a billentyűzet beállításaira csík, vagy space bal oldalán lévő gombot hosszan nyomod és onnan mehetsz beállításokba, onnan egyszerű. ha régi billentyűzetes teló akkor talán a csillag gomb hosszan nyomásával :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
"meg akar".
Tetves mobil szókitaláló. Mivel új telefon és baromi sok minden van benne, még nem találtam meg hol lehet kikapcsolni ezt a rühes prediktív szövegbevitelt. Mobilon meg nem tudtam módosítani a szöveget, mert csak normál asztali felületről lehet és az istennek se váltott át. Hiába kattintottam rá 100x. Mindig csak a mobil verziót adta be. Persze más topic-oknál bejött az asztali felület.
Shep
Engem egy dolog érdekel úgy igazán ,hogy a G2A vajon befizeti az államkasszába a 27%-ot? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Igen, ez valószínű.
A CDKeys, meg az Instant gaming is remek, de a G2A pont az ilyen kis apróbb címek miatt volt nekem nagyon jó, amiket a többi site-on nem feltétlenül lehetett megtalálni.

Persze ezek előbb-utóbb biztos kikötnek valami bundliban.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
Ha a kereslet megcsappan emiatt, akkor a kínálat is meg fog csappanni - és nagyon sokan nem fognak VPN-ezni emiatt, mert nem is tudnak róla. Csak azt látják, hogy hirtelen kitalálja neki az oldal, hogy tizen-huszon százalékkal drágább minden, és továbbáll a CDKeys-re és a többire.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Pfff, ***szák meg. Sajnálom, mert időnként vásároltam onnan. AAA címeket nem, annyira sosem bíztam a site-ban, de indie apróságokat, itt-ott felfedezett kisebb cuccokat gyakran vettem ott bagóért.

Remélem, a VPN-es megoldással azért még rentábilis marad a dolog.

FEARka
Jól gondolom, hogy itt (Temple of Osiris) az 5,79 euros ár az alapjáték + season passt jelenti? Azért fura mert más játékoknál a Letölthető tartalom résznél szokott lenni a Season Pass.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2017.06.29. 14:53:54

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

IMYke2.0.0.0
Én tudok rá megoldást, csak félek megsértődsz: csak egy (amelyik neked szimpibb) topikban reagálj a mindkét helyre beszúrt dolgaimra. Így nem lesz mindfuck.

Tinman
Rémes. Maréknyian járunk a fórumra, nem arról van szó, hogy több ezer hsz születik/nap. Ráadásul, ha off-nak gondoljátok a témát CSAK az OFF-ba kellene, nem 2 helyre, mert így egyik helyre reagálsz, a másikra is illene. Nekem ez teljes mindfck.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Ebből is valaki még akár gazdagodni.
IMYke2.0.0.0
Tegnap is megnéztem a listámon lévő játékok árait, és mai is.
Akadt olyan játék, ami 3 euróval drágult ez alatt az 1 nap alatt.
Átlagosan 0,01-3,00 euro a drágulás.

Szerintem, az eladók egy része gyorsan akarja abszolválni a hasznát a július 1-i "embargo" előtt...

Scooter
Eddig se vásároltam ott és ezután se fogok. Bundle boltokban és más ismert oldalakban bízom.
IMYke2.0.0.0
"De k. értelmes, hogy mindent 2x kell benyomni erre a fórumra :-/"

* Az OFF topikunk olyan helyen tartózkodik, ahol --- tudtommal --- a regisztráció nélküliek ill. újregek (ha vannak) nem tudnak olvaskodni.
* Másrészt: ha valaki nagyon belendül, akkor OTT még könnyebb és szabadabb, mint itt.

Atisz
Bulndlestars-on lesz majd olcsóbban is az egész pakk, ráérek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wantonly
Valóban, sem steam-re, sem máshova nem aktiválható, viszont most a steam-en is le van akciózva a játék 6,79€-ra.
Voltan
LOL, ha kiszámolod, az több, mint 6 Euró per játék 😄 Na ne vicceljünk gyerekek 😄

Atisz
Akkor ez nem aktiválható steamen ha jól értem...

Csak azért merült fel, mert eddig kb. 3 kiadásban van meg a Baldur's Gate és a beamdogos verzió bzony nem hiányzik. De lehet, hogy a kiegészítő (aminek mondjuk maga a léte egy nonszensz, triviális okokból kifolyólag) mégiscsak megérne egy próbát...

De ezt hogy csinálják?
le is mondtam az előrendelést
nevetséges, hogy a mi piacunkon dupla áron akarják eladni

"Everything that happens, happens for a reason"

Tinman
44.000 Ft 21 játékkal, full zárt rendszerben.

LÁLLLLLLLLLLLLLLL. Kihagyom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
biztos ezzel is kriptopénzeket lehet bányászni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A 80 dollár úgy tűnik nálunk 162 dollárt ér <#banplz>
"Tisztelt SNES Mini előrendelőnk,

Sajnálattal értesítjük, de a Nintendo most közölte a hivatalos árát a SNES Mini készüléknek, ami jóval magasabb az általunk kalkuláltnál. Az új ár 43.990 Ft, kérem jelezzen vissza, hogy így is aktuális-e az előrendelése?

Elnézést az okozott kellemetlenségért és köszönjük megértését!"

"Everything that happens, happens for a reason"

Tinman
Venni Wii-t, WiiU-t, Switch-et? Amikor direkt retro célra kiadtak egy konzolt, csak ép lebutították, maguk se tudják miért?

Meg ki a bánatnak kell Wii, WiiU és Switch retrora?

genndy
"Fiatal voltam és kellett a pénz." <#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

n000rbi
Nem tehettél mást, muszájvót. <#nemtudom> <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
Szét, teljesen. Ahelyett, hogy a Nintendo oldaláról meglehetne venni... trágya egy cég, nem is kérdés.

n000rbi
Szerintem mindegy a mennyiség, attól még széthekkelted a nes minit letöltött romokkal 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

3Error
Én sem fogok a szürke cuccért ÁFÁ-t fizetni a 100%... Ha meg szenvednek majd vele, akkor csókolom, megyek máshova.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
<#eljen>

Shep
Zenmate (chrome plug-in), Hong Kong ingyenesben is benne van és ott 0 az áfa.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Köszi, tesztelem majd.

Dzsini
Opera böngészőben van egy beépített (ez az "egyszerű" és "ingyenes" kategóriát lefedi), ahogy nézem Kanada, USA, Németország, Hollandia, Szingapúr szerverekkel, úgyhogy a "jó" kérdéses, ki kell próbálni.

Voltan
Ez szopó... 😞 Be kellene izzítanom egy VPN megoldást. Tud valaki jót, egyszerűt, ingyenest?

Tinman
De k. értelmes, hogy mindent 2x kell benyomni erre a fórumra :-/

Akkor én is, mer' ez olyan jó (nem):

Plusz olvastam olyat is, hogy innentől már csak azok adhatnak el bármit is a felületen, akik ADÓSZÁMMAL, bankszámlaszámmal és egyéb, az üzlethez szükséges személyes adatokkal leigazolják magukat.

Ezzel a G2A ki is nyírta magát, hiszen itt suhancok adták el zömmel a maradékaikat, vagy más régióban vett vackaikat. A roló lehúzása, persze még odébb van, de a lejtmenetet brutál megfogják érezni, hiszen ha a 13 éves Ödönke feltett egy 2 euros cuccot, abból instant 0.15 ojrót nyúlt is a G2A, akkor is, ha Ödönke nem tudta eladni. Ha 21x tolta fel, akkor 21x0.15 ojrót bukott, sőt ha időközben árat módosított, újabb 0.15 ojró elment, aztán ha végül eladta, abból megint nyúlt a G2A. Na most ezt MIND bukják őrületes mennyiségű seller esetében!
Kb. úgy működött, mint a magyar állam! Mindenért sarc.

Szerencsére ez az egész nekem ájdontker, mert kb. nagyjából minden megvan már amit nagyon nagyon akartam volna venni. Köszjóvót' :-D

Tinman
3.4k vs +30 cím se. Nem egy liga.

Dzsini
Kérdés, hogy az "independent and reliable sources" mihez kezd egy VPN használóval, aminek a szervere esetleg egy 0%-os zónában van.

A többi meg továbbáll a cdkeysre, és a többi, esetleg újonnan felemelkedő oldalra.

Rapid81
Na, akkor innen sem vásárolok többet... A fene nem fog az egyébként egész jó árakra 27% ÁFA-t fizetni. Akkor már inkább veszem egyenesen Steamről ugyanannyiért...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Amennyire az hogy "flash-elted" a NES minidet 😄

[merlinw.org]

wantonly
Naná, ment is egyből a többihez. 😊
grebber
Navégre. Ideje volt

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát akkor asszem ott sem vásárolunk többet.

Spórolhattam volna de ez a mohóság átka...meg persze a "fanboyságé". Teszem hozzá ha jönne egy Espgaluda azt is 0day venném :/

IMYke2.0.0.0
G2A
2017.07.01-től:
- a vásárlók részletes információk láthatnak az eladókról (név, cím), és ezek a vásárlóknak kiállított számlákon is ott lesznek
- a vásárlók júliustól NEM matathatnak a saját földrajzi helyükkel - a rendszer automatikusan meghatározza a lakhelyüket (nyilván: ország) és annak megfelelően sújtja őket adóval.
- a Shielddel kapcsolatban úgy tűnik nincs változás.

“Starting July 1st, 2017, buyers will have access to detailed information about the sellers on G2A.COM, including their names and addresses,” the note said. “This information will be included, among other places, on the bills provided to buyers, allowing them to know exactly who they are purchasing products from.

“Additionally, G2A.COM will add automatic geolocation to streamline its marketplace. Buyers will no longer have to select their location from a drop-down menu when purchasing an item on G2A.COM. Instead, their location will be determined automatically using data taken from independent and reliable sources.”

Polygon will follow up with the marketplace to explore how those changes are implemented.

No word yet on when G2A will be making the promised changes to its controversial Shield program, which critics call manipulative and anti-consumer.

Doboz a polcon ftw <#worship>
wantonly

Megérkeztek a jóárasított Konzolvilágos Baldur's Gate és Icewind Dale Enhanced Edition klasszikusok. Rendesek voltak mert előtte tájékoztattak, hogy az egyik már utolsó darab és bontott a fólia, így is kérem-e. Mondtam, hogyha nem használt a kulcs, akkor persze. Mint kiderült ez a narancssárga The Gamemania-s kiadás, úgyhogy sehol egy kulcs, drm-free. Mivel nincs itthon már DVD-m, úgyhogy a munkahelyen lemásoltam a DVD-k tartalmát egy pendrive-ra, nem mertem volna rá fogadni, hogy ez így jó lesz, de hazahoztam és tökéletesen működik. Éljen a retro. 😊