Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Mint ahogy ezek is:
Beholder - $2.49
Hard West - $4.99
Satellite Reign - $4.19

zorrobomber
Meg még az a "baj" hogy tipikus bundle szökevény 😊 Sale alatt majdnem megvettem Simple Planes-t, Hyper Light Drifter-t, és ezt is. Úgyhogy várok még 😊 Ha kipróbálod azért jöhet beszámoló.

Voltan
Behalásztam én is a summer sale alatt, de még kipróbálásra vár.
Nagyon megkapó a látványvilága, meg aztán Another World és Flashback mániákus voltam anno, szóval remélem jóság lesz. Egy a bibi, hogy állítólag nagyon idegesítő logikai feladványok vannak benne. De meglássuk, várom, hogy sorra kerüljön 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A 2. rész is ezer éves?
Hát kinézem belőled, hogy azt hitted, ingyen teszik.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.07.10. 22:33:37

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Aragami

Ez a játék vajon, hogy kerülte el a figyelmemet? Nagyon jónak tűnik. Akciós a WinGameStore-n $7.99.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.07.10. 22:11:39
grebber
Ezer éves cucc nem véletlen szóba se lett hozva.

#291147: Nebasssz. Kösz hogy mondtad már azt hittem ingyen teszik<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Elég csábító: The Way. Még nem volt ilyen olcsó. Kezd alakulni. Az Another World, Heart of Darkness és a Flashback inspirálta.
Bundle Siteok nyilván ingyen csinálják...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgy hívják Red Dead Redemption.

grebber
Ezt nézve rohadjanak meg ,mert kinyírtak a Call of Juarezt ,de hiányzik már egy ilyen cucc SINGLEBE😞

Panzeradler
Sergey Titov (WarZ dev) nevét kapcsolják hozzá, pedig már majdnem megvettem.
Fpocok
Wild West Online játékmenet. Kommentek és likeok tiltva, szóval nagyon gyanús.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Nem kell oda túlzottan licitálni valve 30%-ot leszed magának.... ezek a bundle sitek meg szerintem lószart se.. Szóval árversenyről nem beszélhetünk ilyen tekintetben..
Rohadt Just Cause 3,Homefront 2, Mortal Kombat X jöhetne már ilyen áron <#idiota>

Scooter
7 napig Star Deal ajánlatok! Persze eddig is volt, de tuti, hogy most nagyobbakat akarnak lőni. A steam-re licitálnak egy kicsit.
grebber
Mordor Goty 2.99 euro Szegény game már nem tudják hova árazni. Minden centet ki akarnak sajtolni belőle.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Megint kimondta! Megint kimondta!

IMYke2.0.0.0
Lehet dobálni a betontömböket: sokallom.

zorrobomber
Gondolom sok. Ezt tartalmazza:
New Hero Class - Necromancer
+2 Character Slots
+2 Stash Tabs
Half-Formed Golem Pet
Wings of Crypt Guardian
Banner Shape, Banner Sigil, and Pennant

Tinman
Sok, kevés?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Diablo® III: Rise of the Necromancer
DIABLO® III IN-GAME CONTENT
EUR 14.99"

<#wilting>

3Error
<#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Egyiket sem, csupán azt, hogy az ingyen játék a legjobb (=jobb az árazási politikád mint a Rockstar-nak, lásd diskurzus lentebb).

Egyébként köszönöm, az első hiányzik a gyűjteményemből, így arra jelentkeztem.

Scooter
Ezen mit értesz? A szint vagy a lejárati idő?
zorrobomber
Na kérem szépen, EZ végre egy normális árazási politika!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Scooter

Nem néztelek én semminek. Jelöld meg azt a hsz-t ahol Rockstart akár csak megemlítettem név szerint. Én végig elvről beszéltem nem a Rockstarról.

A GTA 5 egy játék, a Rockstar meg a fejlesztő. A játék körüli dolgokról volt szó eddig is. Tudtommal a Rockstar nem volt ludas a modolási balhéban csak a Take Two. Rockstar kb szóba sem került, csak amikor próbálta rendezni a helyzetet a Take Two-val.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.07.09. 15:10:42

IMYke2.0.0.0
"Kit érdekel a Rockstar? Ki beszélt itt Rockstarról. Elvről beszélgetünk nem Rockstarról. Rockstar nem érdekes a jelen eszmecserébe. "

Végül is csak a fél eszmecsere zajlott a Grand Theft Auto 5-ről...
Mindegy, én kiléptem - elveszítettél azzal, hogy blökinek néztél.

A probléma nem áll fenn. Mert jelenleg elnézi a Take Two. Le van írva.

Kit érdekel a Rockstar? Ki beszélt itt Rockstarról. Elvről beszélgetünk nem Rockstarról. Rockstar nem érdekes a jelen eszmecserébe. A lényeg az, ha valamit kritizálunk írásban ami utána ki van javítva szerintem elvárható magatartás akkor azt is leírni, hogy ki van javítva. Alapvető korrektség a szememben.

A 4-ből az árazásra reagálok. Annyiért adja amennyiért akarja. Az ő játéka. Legfeljebb nem veszik meg. Semmi köze hozzá senkinek, hogy a saját termékét ki hogy árazza be. Nem tetszik nem kell megvenni ilyen egyszerű. Mellesleg semmivel se árazza jobban a játékait, mint más AAA fejlesztő (minden 50-60 euró már a mai világban az AAA játékok közül kivétel nélkül).

IMYke2.0.0.0
"Beírom én is, hogy megjelenéskor túl volt tervelve többször a szerver és nem tudtam belépni játszani. Volt ilyen 2015. április 14-én. Akkor ez is elfogadható érv lepontozni a játékot gondolom. "

Nem is árnyalatnyi különbség van a start, és a MÉG mindig fennálló helyzet között --- lásd lejjebb, hivatalos álláspont.
Szóval, nem kell a Rockstar pelusát ennyire és készakarva mosogatni...
- nincs rászorulva,
- így is, úgy is tesz a világra,
- a csítereivel szart se csinál
- az árazási politikája magasan a legrosszabb az AA-s címek között.

Nem kell felejteni, csak akkor be kell írni a negatív értékelésbe (a fika után, hogy azóta ismét lehet modolni, de itt marad a negatív mert volt ilyen), hogy amit beírt érvként az mára már bullshit. Jelen pillanatban ami érvként le van írva az hazugság.

Jelen állapotában a GTA5 értékelés fikagyűjtőhely semmi több. Beírom én is, hogy megjelenéskor túl volt tervelve többször a szerver és nem tudtam belépni játszani. Volt ilyen 2015. április 14-én. Akkor ez is elfogadható érv lepontozni a játékot gondolom. Volt ilyen probléma korábban. Remélem érted mire akarok kilyukadni.

Nem baj, ha ott van, hogy volt ilyen probléma, csak nincs ott hogy már megszűnt. Mit lát az egyszerű kevésbé olvasott játékos? A GTA 5-ben nem lehet modolni és ezért lehúzták a játékot. Holott a probléma jelenleg nem áll fenn. Azt az informatív jellege az értékelési táblának amely funkciót el kéne látnia azt most torzítva látja el. Nem valós képet mutat. És még csak nem is azt mondom, hogy vegyék le a nem ajánlott bélyeget (hagyja ott akinek jól esik), de az a minimum, hogy kiegészíti azzal, hogy a probléma megoldódott ideiglenesen. De ezt nem fogják megtenni azok akik lepontozták a játékot. Mert ennyi sem jár annak ellenére, hogy a probléma ismétlem ideiglenesen elhárult. Inkorrekt megoldásnak tartom. Ennyi.

Nem mosolyogni kell, hanem korrektnek (jogod van felszólalni valami ellen, de akkor kutya kötelessége mindenkinek frissíteni az álláspontját ha változik a helyzet az adott téma kapcsán) kéne lenni. Nem fog megtörténni én is tudom.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.07.09. 14:15:51

Totti5
De ha már F1, a 2013-as rész fizikáját a komjuniti áldásos aktív működésének hála megváltoztatták peccsel és könnyebb lett a játék. Ki lett sírva, én meg aki baromira élveztem a valódihoz közelibb kihívást, a kispadra kerültem. Nyilván a Codie-nak nem kellett volna belenyulni, így rájuk vagyok mérges első sorban. Sok példa akad, természetesen mindenkit az érint amivel játszik aktívan.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.09. 13:35:53

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Pl, Fájó pont nekem az F1 2015, ami 65%on áll metán, mert felületes, bazári dolgokat hiányoltak belőle, és az értékei mellett pedig simán elment mindenki, amikor azóta se! jött ki olyan autós játék ami megközelítőleg felvonultat ilyen részleteket, szabályokat és atmoszférát. ( nyilván az F1 2016 rápakolt, és a 2017is rá fog, de ez ugyan az... 2015 nem volt jó, nem kellett, a 2016ban beletettek pár látványmegoldást ( a core! ami a versenyrészét adja kb ugyan az, de ott nem volt jó 6 pont, a 2016ban meg jó volt 8 pont... MIÉRT?! ) ) Ezeket nem értem...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Megtörtént: szembefosták a fél világot.
Megtörtént: fellázadt a fél világ
Nem igazán történt meg: visszavonták a tilalmat - gyakorlatilag visszaléptek a korábbi "megtűrt" állapotra.

Ezek után nem várható el, hogy a fél világ mosolyogva felejtsen.

IMYke2.0.0.0
Így van - elnézi.
Tehát, ez a "győzelem" olyan vékony határon egyensúlyozik, mint egy tojás héja...

Tinman
Elképzelem ahogy lerabolod a céged, majd bocsánatot kérsz és elvárod, hogy mindenki újra jó srácnak tartson. Aztán felébredek.

Nem is mondtam, hogy ne legyen ez a véleményed, csupán reagáltam rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Amiért a negatívat bedobálta a sok ember az a probléma jelenleg nem áll fenn. Innentől kezdve amit a nem ajánlás okának írnak az nem valós jelenleg.Pozitív vs negatív amiből a negatívnál olyan dolgok szerepelnek, amik jelenleg nem állják meg a helyét. Ergo torzítják az overall értékelést keményen.

Megértem, hogy nem értesz vele egyet, de akkor is ez a véleményem.

Amit én ezek alapján leszűrtem, hogy jelenleg megtűrik a modokat, de csak singleplayer játéknál és ezt bármikor visszavonhatják. Tehát egyelőre lehet modolni, illetve elnézi a Take Two.

Tinman
Ezzel azért egyet tudok érteni. Nagyon sok anno offline ismerősöm lett online és amit letolnak az néha elég brutális.

Tinman
Rohadásig van tartalommal a net. Egy 6 pontos játékra kinek van ideje, türelme, amikor a 9 pontosok rárúgják az ajtót?

A többire meg annyit, hogy a mai ifjabb generáció, sokkal jobban el van kényeztetve minden téren, mind mi voltunk. Hozzászokott a gyors, jó, minőségi tartalomhoz, a bő választékhoz. Ha ezek közül valami nem teljesül olvashatod a fikát. Rohadt nagy a verseny és egyre csak kiélezettebb lesz.

IMYke2.0.0.0
"és ilyenek tartják el az országot"

Nem - az országot mindenki tartja el (azaz Te is, Tinman is, Totti is, ratgab is, Voltan is, X is, Y is,.... és én is). Plusz az Európai Unió.

grebber
Biztosan. Sajnos sok a magától döntésképtelen ember... és ilyenek tartják el az országot<#falbav>

Tinman
Teljesen fórumképes vagy, de egy jó játékban is vannak hibák. Ezekről lehet beszélni, jelezni, hogy tessék kijavítani.

Nekem az utóbbi idők egyik legszimpatikusabb ilyen játéka az Expeditions: Viking. Voltak vele problémák induláskor, nem is kevés, de alapvetően az egy jó játék. Sokan jelezték a fejlesztőknek a gondokat és a fejlesztők példaértékű gyorsasággal kezelték is a helyzetet.

Hogy állunk most:
RECENT: Very Positive
OVERALL: Mostly Positive

A rendszer működik! A GTA V esetében is ez történik majd, de lassabban, mert a multira tosznak rá, de akik veszik és csak a single-t letolják és modolnak (ergo az újabb játékosok/vásárlók) azok majd pozitívat tolnak rá és idővel újra positive lesz az értékelése, holott az EGÉSZ játék nem csak a single-ből áll. Persze itt jóval nehezebb ügy lesz helyrerakni a renomét, mert drasztikusan több ember mondott rá véleményt/vette meg, mint a fenti vikinges játékot.

IMYke2.0.0.0
"A baj ott kezdődik hogy létezik valaki a földön aki ezek alapján vesz bármit is."

Biztosan akadnak --- a nagy számok törvénye alapján.
De olyanok is vannak biztosan, akik elolvasnak pár, vagy akár 5-10 velősebbnek, alaposabbnak látszó véleményt (mert mondjuk nem 1 soros, hanem 3-6-10 bekezdésnyi mind), és kialakítanak ez alapján egy ÁLTALÁNOS véleményt, s ez alapján döntik el, mennyire tudnák ők maguk szeretni, végigjátszani az adott művet... mondjuk épp azon az áron, amennyiért ott és akkor kapható a STEAM-en...
...vagy az ajánlások és a saját magának belőtt vélemény hatására el kezdi böngészgetni a SZÜRKÉK oldalait... mert a STEAM-es árat azé' má' soknak tartja...

Voltan

Hát ha valaki nem olvas utána semminek, az meg is érdemli a sorsát...

Ez kábé az emberek 90%-át lefedi amúgy.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Fejekben van a baj rendesen. Szerintem abszolút nem azzal van a baj aki ír egy értékelés egy adott bármihez.A baj ott kezdődik hogy létezik valaki a földön aki ezek alapján vesz bármit is.

Tinman
Így van. Te a szar játékokat nem ajánlod, elfogadható álláspont. Mások meg azokat a játékokat nem ajánlják, amik nem szarok, de gondok vannak velük.

Tök egyszerű példa: A közelünkben levő étterem országos hírű! Ajánlom? NEM! Akit érdekel, annak szívesen elmondom miért nem.

"hány ajánlás van egy játék mellett és ez alapján válogat. Szerintem te is így teszel. Aminél azt látod, hogy 50% pozitív ott valami zavart érzel az erőben. Ergó nem azt mondod, hogy jajj biztos jó játék csak éppen a végére leült, hanem hogy nem jó játék, mert nem ajánlják."

Úgy teszek, hogy az OVERALL értékelést nézem! Meg aztán recentet, hogy MOST mi a baj a játékkal. Az 50% pozitív az a tipikus mediocore játék, amivel van aki jól elvan, van aki meg nem szereti. A GTA V nem csak a modolás miatt kapta a negatívokat, hanem a tróger multi, a fos support és a csalók miatt. Ettől a single jó... mixed is az overall score, mert a játék egy része tényleg jó, a másik része meg putri.

Ahogy Tottinak is írtam, neked is csak azt tudom mondani, hogy ha én a kollégád vagyok és hibázok egy nagyot, akkor már qrvára nehéz lesz ám visszaállítani a renomét. Pontosan erről van szó ebben az esetben is. Ne várd, hogy azonnal pozitívvá változzanak a negatív kritikák, mert egyrészt a multi problémáját továbbra sem oldották meg, a support továbbra is szarik rád, modolni lehet, de már az összes eddigi játékosban ott a tüske, hogy akart valamit, amit eddig lehetett és megvonták tőle.

"Egyoldalú véleménynyilvánítás rulez"

Ez baromság. Ott a pozitív, ott a negatív. Mindenki leírta a kínját, ebből jön egy overall score. Mindenki szólhatott, nincs egyoldalú véleménynyilvánítás! Ez nem a FB, ahol a szar ömlik az arcodba, te meg lájkolod, vagy lájkolod.

"Tehát mit lát a jóember GTA5 oldalra tévedve? A játék továbbra is szar, a modolást továbbra is tiltják, amiről szó nincs. Tényleg csodálatos."

Hát ha valaki nem olvas utána semminek, az meg is érdemli a sorsát...

IMYke2.0.0.0
"Ha egy tesztben 4 oldalon át írja le valaki hogy ez egy tök jó játék, de vannak hibái és a pont 6os ( ami rohadtul nem egy rossz játék ), akkor elmegy mellette az ember, a kommentekben : ez is szar lett az uralkodó, de erről nincs szó a leírtakban. Nem tudjuk jól értelmezni a pontokat, "

Mit vársz egy olyan világban, ahol a nebulók, és a fiatalok, felnőttek szövegértelmezési- és olvasási problémákkal, meg lustasággal küzdenek?

Ha egy vélemény 2 bekezdésnél hosszabb, akkor garantáltan el se olvassa a 70-100 milliós tábor aktív részének 90%-a...