Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint, nem olvastad:
Figyelmedbe ajánlom a "This is not a license..." kezdettől...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor lenne hazugság, ha nem történt volna meg, de megtörtént. Nem mellesleg az ottani DLC-k normál ára is vérlázító... képzelj el, amikor 10 ojróért kapsz 3 gombot, ami kb. az alapjáték része kellett volna, hogy legyen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.09. 11:46:22
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.07.09. 11:32:41
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Visszakanyarodva a Paradoxra. Igen az kemény azért, hogy ennyi dlc van és összértékük megvásárlás esetén brutális. Nem kell megvenni és kész. Én azt is értem, hogy valakinek minden kell egy adott játékhoz. De azt meg a másik oldalnak kell megérteni, hogy ennek viszont így ára van.
Annyiszor volt már róla szó, hogy pénztárcával szavazunk. Akkor tegyünk is így. Ha valamit nem akarunk támogatni akkor ne támogassuk, de ne az legyen már, hogy akkor ha 10 euró helyett 2-ért adják akkor már jó lesz. Ez így csak azt bizonyítja, hogy a pénz a szűk keresztmetszet és semmi más. Legalábbis szigorúan szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sehogy se jó ez így, és semmi támogatandó nincs jelenleg ezekben, mert nincs középút. Megszűnt. Vagy szar vagy jó. 1 bites módba megy az ipar. Persze erre a kiadók is rájátszanak, meg mindenki, de a júzerek görgetik maguk előtt és nem látom hogy ez változna. E3is szar hiába volt trillió játék, miért nem volt tízer hegyek. De ha volt akkor meg miért 2-3 év méág a játék. Igazából senki nem tudja mit akar, csak legyen ott a pofája előtt tökéletesen minden. De a világ nem így működik, még ha ezt is szeretnénk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha nem fikázol eleget, nem vagy elég fórumképes. Akár itt akár más gémer szájton. Ettől hánynom kell.
Egyébként meg mindenki nézi, hogy hány ajánlás van egy játék mellett és ez alapján válogat. Szerintem te is így teszel. Aminél azt látod, hogy 50% pozitív ott valami zavart érzel az erőben. Ergó nem azt mondod, hogy jajj biztos jó játék csak éppen a végére leült, hanem hogy nem jó játék, mert nem ajánlják.
GTA V ügy: Szeretném látni, hogy visszavonják a modolás miatti fikát a játékosok. Megtörtént azzal a lendülettel ahogy a fikavihar beindult? Meg. Ahogy jött a hír, hogy visszavonták a döntést átírták a negatív véleményt? Hát én még mindig 20% pozitívot látok. Csodálatos dolog az lenne, ha a helyzet javulása után leszednék a negatív véleményt. Nem fogják megtenni a játékosok.
Egyoldalú véleménynyilvánítás rulez amikor a rossz dolgokat felhozzuk és ha ki van javítva ott marad a vélemény, mert az már nem érdekel senkit csak amikor fröcsögni lehet az a fontos.
Nekem erről nem a csodálatos szó jut eszembe. Tehát mit lát a jóember GTA5 oldalra tévedve? A játék továbbra is szar, a modolást továbbra is tiltják, amiről szó nincs. Tényleg csodálatos.
Picit beleolvasgatva a DLC-k tartalmába ez az egész EU4 egy rothadt cserszömörcés bödön. Pontosan az a hozzáállás érezhető benne, már az áremelés előtt is, amit minden normális gamer elutasít. Fing és kivágott tartalmakért kérnek el teljesen nevetséges összegeket, melyek még 50%-os akcióban is durván túlárazottak. Undorító az egész, kegyetlenül az!
"Az érvelésed olyan, mintha azt mondanám, hogy a GTA V végtelen forintba kerül, mert végtelen mennyiségű shark cardot lehet benne venni. Csak hát ugye nem az online az egész játék és nem kell minden a teljes élvezethez."
Ezt honnan szedted? Melyik fórumról? Kitől? Mikor? Miért? What?
"Ha valakinek 500 óra után esik le, hogy nem élvezi, amit csinál, akkor az már régen rossz."
Szó nem volt erről. Azért adott rá a srác negatívot, mert át akarták verni a palánkon, de ezt alant kitárgyaltuk már.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Nincs meg az egyensúly, túl nagy a szólásszabadság"
Furcsa, mert én meg azt érzem, hogy sok helyen pont, hogy nem engednek utat a szólásszabadságnak.
"és mindenki úgy érzi hogy a fika mögé beállni a legtermészetesebb dolog, bármiféle tapasztalat nélkül."
Ha valaki azt írja, hogy "mocskos Paradox", az agyatlan fika. Itt viszont nagy többségben szó nincs erről, helyette pár mondatban kifejtik mi a probléma a cég üzletpolitikájával. Nem kell messzire mennünk, idehaza is megesett már sokszor, hogy a novemberben 15.000 Ft-os fejhallgató karácsonyi akcióban is 15.000 Ft, csak éppen 19.900 Ft-ról leárazva, mert december elején feltolták az alapárát ennyire. Ez elég gerinctelen húzás, a vásárló totális hülyének nézése.
Nem mellesleg csak azt tud értékelni, aki MEGVETTE az adott játékot...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.09. 09:56:29
Ez a része nem szórakozásról szól, hanem arról, hogy segítünk egymásnak a pénzünk hasznos elköltésében, hogy a lehető legjobb szórakozást találd meg magadnak.
Igen, lehet fikázni is, és lehet jókat is mondani. Ha te nem teszed meg, hogy jókat írsz valamiről, amivel jók a tapasztalataid ki fogja? A legegyszerűbb, leghasznosabb köszönetet ezzel tudod mondani a játék készítőinek, hogy nyilvánosan pozitívan értékelsz valamit, amivel pozitívak a tapasztalataid. A legegyszerűbb, leghasznosabb módon így tudod a játékostársaid tudtára hozni, hogy valamivel neked rosszak a tapasztalataid, ha nyilvánosan leírod, hogy mindenki olvashassa. Nem felszínesen, nem buta mód, mert te nem olyan vagy. És akkor akik a te értelmes hozzászólásod olvassák a témában azt sokkal inkább értékelni fogják, mint azt, aki benyög egy félmondatot valós háttér nélkül.
Meg kell tanulni helyén kezelni az egész dolgot, mind játékkészítői, mind játékosi oldalról. És ebben te is ugyanúgy részt vehetsz, mint mindenki más, mert a jelenlegi játékáradatot másképp lehetetlen feldolgozni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.09. 09:47:11
( ismétlem, van amikor van olyan dolog ahol érdemes lehet, de a gémer társadalom mindenhol és mindenre csinálja, ott is ahol nem kelllene )
Nincs meg az egyensúly, túl nagy a szólásszabadság és mindenki úgy érzi hogy a fika mögé beállni a legtermészetesebb dolog, bármiféle tapasztalat nélkül. Felszínesen és buta mód.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.09. 09:36:37
És itt kérdezek vissza: Mennyi idő kell ahhoz, hogy újra úgy nézzen rád mindenki, mint korábban?
Mert most pontosan ezt firtatod. Erősen azt sugallod, hogy a fikát azonnal vissza kéne vonni és úgy tenni, mintha semmi nem történt volna. Ez nem így megy...
És persze előfordulhat az is, hogy valaki megpróbálhatja a bináris értékelésen túl azt a néhány mondatot elolvasni, amit egy-egy hasznosnak tartott hozzászóló odaírt (ezért lehet az értékeléseket is értékelni).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.09. 09:28:48
Van, néha össze is jön valami értelmes is ebből, de ugye sokszor alaptalan, buta és birka mód megy a fika mindenre ami káros és semmire nem jó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.09. 09:23:34
Ha valamely játék "szar", az elég hamar kiderül. Jó szándékkal az ember ilyenkor még 1-2 óra esélyt adhat neki, de ha már a kezdet vérgyenge, akkor borítékolhatóan a folytatás se lesz sokkal jobb.
Végül amikor kiszállsz egy több 100 órás játékból felteszed magadnak a nagy kérdést: Ajánlanád másnak? Nyugodt szívvel adnál rá pozitívot? Könnyen lehet, hogy nem. A Dark Souls 2 Schohalrba is több 100 órám van, meg sem tudom saccolni mennyi. YT-ra wt is felkerült. Voltak jó pillanatai amiket szerettem és tele van okádék helyzetekkel, amik csak időhúzásra, vagy a játékos direkt szívatására mennek rá.
Ajánlanám? NEM. Miért akarnék bárkinek rosszat? Egyébként én az vagyok, aki a Dark Souls 3-at se ajánlaná... a Demon's Souls és Dark Souls 1-et viszont nyugodt szívvel, a Bloodborne-t meg majd akkor, ha kijön PC-re, sohanapjánkiskedden.
"Ha 80 óráig jó volt a maradék 10-ben meg nem akkor nem biztos, hogy a játékkal van a baj."
Erről nem hiszem, hogy szó lenne. Részemről biztos nem. Az EU 4 kapcsán SEM azért értékelték negatívra a játékosok, mert 800 órán át jó volt, 100 órán át meg nem. GTA V ügy... így nyilvánítanak véleményt. Hol máshol tegyék? A Redditen ahol le sem szarja őket a kiadó? A Steam-en viszont KOMOLY súlya van egy mostly negative recent értékelésnek és amint látod MEGINT célba talált az üzenet és a Paradox változtat!
És ez fel sem fogjátok mennyire csodálatos dolog! Értem, hogy sokatok behúzott farokkal oldalog el, ha gondja van valamivel és konfliktuskerülés okán inkább hallgat, de szerencsére ti vagytok a kisebbség.
"El vannak árazva a dlc-k? De mennyire. Szerintem ez megint csak szél ellen pisálás"
Egészen addig szél ellen pisálás, míg a többség fel nem szólal... és úgy tűnik végre a nyugati, tehetős gamer társadalom se az az agyhalott birka már mint rég. Van remény.
Azt megértem ha valaki egy felhúzott WoW, Diablo, HS accot elad, de ez rohadtul gáz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.09. 08:23:08
Amúgy mind a kettő Game Pass része, szóval 2500ért játszhatóak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.08. 20:37:30
"Warning! This is an existing account. After purchase you will receive login and password ( unchangeable datas) . This item is not a CD-KEY. You can't activate it on already existing account."
Még:
F1 2015 XBOX LIVE Account GLOBAL
//Ja, és most nem a vásárolhatóság, hanem a létezésének bemutatása volt a cél.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.08. 20:29:56
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ITT
Ez mi a fene ? Eddig nem így volt.. ki vesz steam accot ???
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Örülnék egy ilyesmi gamenek ami totál single player..lehetne felőlem valami ótvar történet ,hogy egy hiba miatt visszajutunk ebbe a korba és túl kell élni xy ideig amíg nem jön a segítség. Ugyanúgy lehetne gyűjtögetni craftolni építgetni dinok ellen csatározni fasza open worldbe jófajta küldetésekkel akármi.
Next PC upgrade: 2022
Legjobb értékelés: Price is higher than FPS 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.07.08. 14:11:27
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azért írtam oda, hogy nem vagyok biztos.
I decide when I'm done.
A térképbővítések pedig mindig az ingyenes patch-csel jönnek.
Ezen idő alatt meg lehetett vásárolni (kezdetben) egy AA játék negyedéért, majd már csak feléért...
Ezután (mostanában) felugrott az ára 60 ill. 70 euróra!
S még mindig: "Early Access Game"
//Ja, és a legszebbet el is felejtettem:
Még a negyed-fél áras AA árcédula és az EA mellett kidobtak hozzá egy 20+ eurós DLC-t!
Miközben a játék (még most is) se nem volt kész, se nem volt hibátlan.
//Most nézem - már 3 ingyenes tartalom és egy 20 eurós Expansion Pass van hozzá.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.08. 13:17:36
- transfer occupation to allies and give objectives to partners in war. (Art of War)
- Provincial improvements with development system (Common Sense)
- Custom Nation Designer (El Dorado)
- Option to generate and play in a random New World (Conquest of Paradise)
- Estates: Adds internal politics in your country, with each group fighting for control. (The Cossacks)
- Great Powers: The most developed nations have access to new diplomatic options to bully or entice weaker neighbors (Rights of Man)
- Historical Ages and Golden Eras: Meet objectives in four historical ages from the Age of Discovery to the Age of Revolutions, earning new bonuses and powers for your country. (Mandate of Heaven)
+az említett két dlc ha jól emlékszem bővíti a térképet is. (nem vagyok biztos így hirtelen)
Remélem így kicsit érthetőbb, hogy mire gondoltam.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.08. 13:13:11
I decide when I'm done.
GTA 5 se jószántából van még mindig 60 euros alapáron... fogy veszik minek vigyék lejjebb. Akciókkor is csak 50%-os leárazást kap..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.07.08. 13:01:01
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.07.08. 12:44:39
-az alapjáték sivár, hiába kap free updateket
-Art of War, Common Sense DLC nélkül NEM lehet értelmesen játszani -> must have. Nem én mondom ezt, hanem a játékosok 99,9%-a és hidd el megpróbáltam nélkülük.
-a többi opcionális, vagy megveszed vagy nem. Ha kedveled a játékot miért ne vennéd? Minden DLC megnyit jópár dolgot ami új színt visz a játékba.
Levezettem, hogy igazából egy AAA játék árából kijön az egész balhé, és sokkal, sokkal többet ad.
A te általad említett 255 euróból egészen pontosan 155 euró a valós kontent
khm..
mire ha még rádobunk 50%-ot, akkor máris 80 euró körül vagyunk
Szóval a salek meg a PDX kedvessége. Nemár. <#idiota>#idiota> Akárhogy nézem még a 155 is euróból kétszer kijön a GTA5. Az meg, hogy leárazva mennyi teljesen irreleváns csak a sóhereknek számít nem? 😊
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.08. 12:25:51
I decide when I'm done.