Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
" Tehát mit lát a jóember GTA5 oldalra tévedve? A játék továbbra is szar, a modolást továbbra is tiltják, amiről szó nincs. Tényleg csodálatos."

Ezek szerint, nem olvastad:

Figyelmedbe ajánlom a "This is not a license..." kezdettől...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Dehogy hazugság! Megtörtént TÉNY!

Akkor lenne hazugság, ha nem történt volna meg, de megtörtént. Nem mellesleg az ottani DLC-k normál ára is vérlázító... képzelj el, amikor 10 ojróért kapsz 3 gombot, ami kb. az alapjáték része kellett volna, hogy legyen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Annyiban nincs igazad, hogy már rég nem csak az általad említettek teszik ezt - pontosan látszott régen is itt az SG-n, hogy mikor jött a nyári szünet, mikor keveredtek vissza a suliba (és internet közelbe). Igenis változtak a dolgok, mert felnőtt az interneten egy olyan generáció, akiket soha, semmilyen módon nem kötött a cenzúra (a szó kulturális és nem politikai értelmében értve), és most már ők adják az internet hangos többségét azokkal együtt, akik pedig végre "felszabadultak" a korlátozás alól (az általad említett második fél). Hogy ez jó vagy sem, ezt mindenki önmagának eldönti.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.09. 11:46:22

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Akik ezeket műveli, azok a jelenleg nyáriszüneten tengődő leszart gyerekek, meg az otthon döglő munkanélküli/nyugdíjas besavanyodott gyökerek. Az ilyenekre ignore-t kell nyomni és kész. Az is valamelyest problémás egyén szerintem, aki az ilyen emberek totális bullshitjeit és utálkozásait felveszi. Néhanapján és is beleolvasok pár cikk hozzászólásaiba, röhögök párat, hogy mekkora IQ-betyárok rohangálnak a neten, meg röhögök azokon is, akik ezeket megpróbálják megregulázni, aztán haladok tovább. Nincs itt semmi változás, meg probléma a nettel, csupán sok a gyökér, akinek nem kellene internet. Annyi történt csupán, hogy az eddig a sarkon a Mari nénivel pletykálók és panaszkodók előtt kitárult a világ és ugyanazt csinálják, csak nagyobb tömegek előtt. Semmi és senki nem változott, csak többet látsz belőlük, mint eddig. Ugyanúgy, ahogy nincs több haláleset/baleset a világban, mint eddig, csak hallasz is róla, nem úgy, mint korábban, amikor nem jutott el ennyi hír hozzád...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.07.09. 11:32:41

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Én is úgy érzékelem, hogy nincs már arany középút. Fekete vagy fehér valami a játékiparban. És ha már esetleg benne marad valamiben 1-2-3 hiba akkor már vége a világnak. Ha esetleg valamihez kiadnak 5 dlc-nél többet és még esetleg az árát is megkérik akkor meg ki akarják a fejlesztők rabolni a játékost holott baromi egyszerű nem kell megvenni. Olyan elemet tartalmaz amit alapnak tartasz adott játék tekintetében? Akkor meg kell venni (a kivágott tartalom dumától meg a szőr áll fel a hátamon: 6 hónappal, 1 évvel később milyen kivágott tartalomról beszélünk könyörgöm???? Azt meg ne várjuk már el, hogy megjelenés után 1 évvel csinálnak egy dlc-t, ami új játékelemeket hoz a játékba, új népeket vagy bármit és azt még ingyen is adják. Hát a fejlesztők se napevők könyörgöm. Kicsit néha a saját önös érdekeket félretéve ebbe is bele kéne gondolni. Ha meg megmakacsoljuk magunkat akkor meg nem a fejlesztő a hibás, hanem a pénztárca vagy a user.

Visszakanyarodva a Paradoxra. Igen az kemény azért, hogy ennyi dlc van és összértékük megvásárlás esetén brutális. Nem kell megvenni és kész. Én azt is értem, hogy valakinek minden kell egy adott játékhoz. De azt meg a másik oldalnak kell megérteni, hogy ennek viszont így ára van.

Annyiszor volt már róla szó, hogy pénztárcával szavazunk. Akkor tegyünk is így. Ha valamit nem akarunk támogatni akkor ne támogassuk, de ne az legyen már, hogy akkor ha 10 euró helyett 2-ért adják akkor már jó lesz. Ez így csak azt bizonyítja, hogy a pénz a szűk keresztmetszet és semmi más. Legalábbis szigorúan szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
vótmá 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Nem ide tartozik közvetlen, de FB-n elképesztő ami megy. Ma csak 3 hírbe random futottam bele ahol valaki feltett valamit ( egy kép vagy hír ) és a kommentekben azt olvasni hogy kit érdekel, mi ez a szar, dögölj meg, hogy nézel ki stb... basszus olyan buták vagyunk hogy lájkoljuk, követjük az illetőt, hírtportált és fikázzuk a poszt alatt hogy ez nekem nem tetszik. Elképesztő. Pedig elég lenne csak egy leírakozás, vagy eleve nem kellett volna követni. De nem, több értelme van annak hogy írogat és osztja. Döbbenet és ezt én ép ésszel nem tudom felfogni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Engem nem érdekel hogy ki hogy vélekedik rólam, nem ismerek innen senkit személyesen meg máshol sem ( 1-1 kivétel lehget ), sőt az sem érdekel ha valakinek nem tetszik amit írok, ez van. Amit Én leírtam az az enyém a föld 99,9%a meg mást gondolhat. Az viszont nem tetszik amit látok hogy egy júzert azért cseszegetnek mert neki ez vagy az tetszett, ami nem egyeztethető össze a másik tábor nézetével és jön a személyes megszólítás, lenézés, legyintés : "a bármit mondhatsz te egy lefizetett nyomorult vagy". Ez már felháborít, mert ennek aztán végkép semmi köze az adott játékhoz, vagy bármilyen termékhez. Akinek a véleménye nekem nem reveláns, annak nem vágom az arcába hogy te egy szar ember vagy, nem érdekelsz. Nem is gondolok ilyet...

Totti5
A pontok, százalékok, like, dislike nagy úr. A tartalom nem számít. A lényeg hogy 6,7 vagyis közepes-rossz vagy 8-9-10 jó a játék. 60% mint közepes-rossz, 70 % mint majd olcsón és 80-90-100% hogy instant. Ez ma a fogyasztói társadalom. Ha egy tesztben 4 oldalon át írja le valaki hogy ez egy tök jó játék, de vannak hibái és a pont 6os ( ami rohadtul nem egy rossz játék ), akkor elmegy mellette az ember, a kommentekben : ez is szar lett az uralkodó, de erről nincs szó a leírtakban. Nem tudjuk jól értelmezni a pontokat, ami nem "tökéletes" az már réssz, a közepest ( ami a tökéleteshez képest még mindig egy élvezhető játék lehet ), már húzzúk a szánkat. Mindent mindennel össze kell eresztni, ha egy sorozatban valami véltozik akkor jön a hiszti, hiába lett a játék összességében több, jobb, komplexebb.

Sehogy se jó ez így, és semmi támogatandó nincs jelenleg ezekben, mert nincs középút. Megszűnt. Vagy szar vagy jó. 1 bites módba megy az ipar. Persze erre a kiadók is rájátszanak, meg mindenki, de a júzerek görgetik maguk előtt és nem látom hogy ez változna. E3is szar hiába volt trillió játék, miért nem volt tízer hegyek. De ha volt akkor meg miért 2-3 év méág a játék. Igazából senki nem tudja mit akar, csak legyen ott a pofája előtt tökéletesen minden. De a világ nem így működik, még ha ezt is szeretnénk.

Igénytelent ki ne hagyd. Egyébként egyetértek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Szerintem mindenki eldöntheti, hogy a te beszámolódat hogy kezeli, és azt is eldöntheti, hogy azt, hogy valaki azt írja neked, hogy lefizetett vagy, azt hogy kezeli. Te is így teszel, nem? Értelmes, öntudattal és szövegértelmező képességgel rendelkező lény vagy, mint mindenki más itt.

Totti5
Én azt látom, hogy amivel játszok, amit megveszek, ami érdekel és azzal foglalkozok s azt leírom, kifejtem akkor a kommentekben azt kapom vissza hogy : neked minden tetszik, minden jó, lefiztett, hülye vagy. Meg vagyok bélyegezve, mert szeretek azzal szórakozni ami tetszik. S csak azzal! A többi nem érdekel.

Ha nem fikázol eleget, nem vagy elég fórumképes. Akár itt akár más gémer szájton. Ettől hánynom kell.

De hát kérlek az a dolog ami miatt a fika ment ki lett javítva. Ami ott fikaként le van írva az jelen pillanatban hazugság.

És ez így rendjén van? Ha van negatív véleményünk kinyilvánítjuk, de ha nincs akkor szarunk bele? Ilyen a modern tudatos vásárló?

Én ha leírom valamiről, hogy nem ajánlom akkor sajnálom rá az elpazarolt időt és ekkor bizony nem jó játékról beszélünk. Nem ajánlás alatt ezek szerint mást értünk.

Egyébként meg mindenki nézi, hogy hány ajánlás van egy játék mellett és ez alapján válogat. Szerintem te is így teszel. Aminél azt látod, hogy 50% pozitív ott valami zavart érzel az erőben. Ergó nem azt mondod, hogy jajj biztos jó játék csak éppen a végére leült, hanem hogy nem jó játék, mert nem ajánlják.

GTA V ügy: Szeretném látni, hogy visszavonják a modolás miatti fikát a játékosok. Megtörtént azzal a lendülettel ahogy a fikavihar beindult? Meg. Ahogy jött a hír, hogy visszavonták a döntést átírták a negatív véleményt? Hát én még mindig 20% pozitívot látok. Csodálatos dolog az lenne, ha a helyzet javulása után leszednék a negatív véleményt. Nem fogják megtenni a játékosok.

Egyoldalú véleménynyilvánítás rulez amikor a rossz dolgokat felhozzuk és ha ki van javítva ott marad a vélemény, mert az már nem érdekel senkit csak amikor fröcsögni lehet az a fontos.

Nekem erről nem a csodálatos szó jut eszembe. Tehát mit lát a jóember GTA5 oldalra tévedve? A játék továbbra is szar, a modolást továbbra is tiltják, amiről szó nincs. Tényleg csodálatos.

Tinman
Korábban azt írtad, hogy "jó része skin", most már csak azt, hogy "rengeteg benne a skin". Nálam a "jó része skin" azt jelenti, hogy TÖBB a skin, mint a valós content. Átnézve a kínálatot, ezek szerint te a hozzáadott egységeket skin-nek hívod. Oké.

Picit beleolvasgatva a DLC-k tartalmába ez az egész EU4 egy rothadt cserszömörcés bödön. Pontosan az a hozzáállás érezhető benne, már az áremelés előtt is, amit minden normális gamer elutasít. Fing és kivágott tartalmakért kérnek el teljesen nevetséges összegeket, melyek még 50%-os akcióban is durván túlárazottak. Undorító az egész, kegyetlenül az!

"Az érvelésed olyan, mintha azt mondanám, hogy a GTA V végtelen forintba kerül, mert végtelen mennyiségű shark cardot lehet benne venni. Csak hát ugye nem az online az egész játék és nem kell minden a teljes élvezethez."

Ezt honnan szedted? Melyik fórumról? Kitől? Mikor? Miért? What?

"Ha valakinek 500 óra után esik le, hogy nem élvezi, amit csinál, akkor az már régen rossz."

Szó nem volt erről. Azért adott rá a srác negatívot, mert át akarták verni a palánkon, de ezt alant kitárgyaltuk már.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A Paradoxos dolgozók életéhez meg az ő elvégzett munkájuk szükséges... nekik a vásárlók a munkaadóik, nekik tartoznak bizonyos fokú elszámolással.

"Nincs meg az egyensúly, túl nagy a szólásszabadság"

Furcsa, mert én meg azt érzem, hogy sok helyen pont, hogy nem engednek utat a szólásszabadságnak.

"és mindenki úgy érzi hogy a fika mögé beállni a legtermészetesebb dolog, bármiféle tapasztalat nélkül."

Ha valaki azt írja, hogy "mocskos Paradox", az agyatlan fika. Itt viszont nagy többségben szó nincs erről, helyette pár mondatban kifejtik mi a probléma a cég üzletpolitikájával. Nem kell messzire mennünk, idehaza is megesett már sokszor, hogy a novemberben 15.000 Ft-os fejhallgató karácsonyi akcióban is 15.000 Ft, csak éppen 19.900 Ft-ról leárazva, mert december elején feltolták az alapárát ennyire. Ez elég gerinctelen húzás, a vásárló totális hülyének nézése.

Nem mellesleg csak azt tud értékelni, aki MEGVETTE az adott játékot...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.09. 09:56:29

Dzsini
Végtelenül nagy a választék. Egyszerűen képtelenség ép ésszel felfogni, hogy mennyi játékhoz, kikapcsolódási módszerhez férhetsz hozzá a pénzedért. Ahhoz, hogy a forrásokból a legjobbat, vagy lehetőleg nem a rosszabbakat tudd választani a legegyszerűbb módszer az, ha ezt a munkát (játékok kipróbálása, tapasztalatszerzés, stb.) elosztja a játékosközösség egymás között. Te kipróbálod ezt a játékot, és a közösséggel megosztod a tapasztalataid. Más is ugyanígy tesz, és mindenkinek egyszerűbb dolga lesz olyan játékok megtalálásában, amik számára jobban megfelelnek.
Ez a része nem szórakozásról szól, hanem arról, hogy segítünk egymásnak a pénzünk hasznos elköltésében, hogy a lehető legjobb szórakozást találd meg magadnak.

Igen, lehet fikázni is, és lehet jókat is mondani. Ha te nem teszed meg, hogy jókat írsz valamiről, amivel jók a tapasztalataid ki fogja? A legegyszerűbb, leghasznosabb köszönetet ezzel tudod mondani a játék készítőinek, hogy nyilvánosan pozitívan értékelsz valamit, amivel pozitívak a tapasztalataid. A legegyszerűbb, leghasznosabb módon így tudod a játékostársaid tudtára hozni, hogy valamivel neked rosszak a tapasztalataid, ha nyilvánosan leírod, hogy mindenki olvashassa. Nem felszínesen, nem buta mód, mert te nem olyan vagy. És akkor akik a te értelmes hozzászólásod olvassák a témában azt sokkal inkább értékelni fogják, mint azt, aki benyög egy félmondatot valós háttér nélkül.
Meg kell tanulni helyén kezelni az egész dolgot, mind játékkészítői, mind játékosi oldalról. És ebben te is ugyanúgy részt vehetsz, mint mindenki más, mert a jelenlegi játékáradatot másképp lehetetlen feldolgozni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.09. 09:47:11

Totti5
Munkám az szükséges az élethez és hogy boldoguljak a mindennapokban. Azt hogy a COD-ot 1 ( igen jól összerakott, látványos és hangulatos ) story tréller után a fikázzam mindenhol ahol lehet már nem. Ez csak szórakozás lenne, s az előbbi meg nem az.

( ismétlem, van amikor van olyan dolog ahol érdemes lehet, de a gémer társadalom mindenhol és mindenre csinálja, ott is ahol nem kelllene )

Nincs meg az egyensúly, túl nagy a szólásszabadság és mindenki úgy érzi hogy a fika mögé beállni a legtermészetesebb dolog, bármiféle tapasztalat nélkül. Felszínesen és buta mód.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.09. 09:36:37

Tinman
Ez meg a másik. Jól van ez így!

Tinman
Képzeld el, hogy sok-sok évnyi tisztességes meló után csinálsz egy igazán aljas húzást a cégednél. Nem rúgnak ki, de mindenkitől kapsz rendesen az arcodba + kártérítést is kell fizetned.

És itt kérdezek vissza: Mennyi idő kell ahhoz, hogy újra úgy nézzen rád mindenki, mint korábban?

Mert most pontosan ezt firtatod. Erősen azt sugallod, hogy a fikát azonnal vissza kéne vonni és úgy tenni, mintha semmi nem történt volna. Ez nem így megy...

Dzsini
Ha ott is marad, az újabbbak felülbírálják - többek között erről is szól a "mostanában" megjelölés, hogy a régi, esetleg már értelmét vesztett értékelések egyre kevésbé számítanak.

És persze előfordulhat az is, hogy valaki megpróbálhatja a bináris értékelésen túl azt a néhány mondatot elolvasni, amit egy-egy hasznosnak tartott hozzászóló odaírt (ezért lehet az értékeléseket is értékelni).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.09. 09:28:48

Totti5
Most hogy öröm van, ezek a júzerek visszavonják a steam fikát? vagy ott marad megtévesztően.

Van, néha össze is jön valami értelmes is ebből, de ugye sokszor alaptalan, buta és birka mód megy a fika mindenre ami káros és semmire nem jó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.09. 09:23:34

Tinman
A játékok egy részének eleje és közepe lehet erős, majd sok óra után leül az egész, elfogy a patron. Ez jellemzően több 100 órás RPG-k és MMO-k esetében szokott igaz lenni. Ettől még senki nem tartja szarnak és most már tényleg eléggé kezdem unni azt, hogy az ember szájába olyan szavakat adtok, amit nem írt le, nem gondolt, nem mondott. Nem kell túlgondolni, nem kell a másik helyett kigondolni, hogy mire gondolt. Arra gondolt, amit leírt és semmi többre.

Ha valamely játék "szar", az elég hamar kiderül. Jó szándékkal az ember ilyenkor még 1-2 óra esélyt adhat neki, de ha már a kezdet vérgyenge, akkor borítékolhatóan a folytatás se lesz sokkal jobb.

Végül amikor kiszállsz egy több 100 órás játékból felteszed magadnak a nagy kérdést: Ajánlanád másnak? Nyugodt szívvel adnál rá pozitívot? Könnyen lehet, hogy nem. A Dark Souls 2 Schohalrba is több 100 órám van, meg sem tudom saccolni mennyi. YT-ra wt is felkerült. Voltak jó pillanatai amiket szerettem és tele van okádék helyzetekkel, amik csak időhúzásra, vagy a játékos direkt szívatására mennek rá.

Ajánlanám? NEM. Miért akarnék bárkinek rosszat? Egyébként én az vagyok, aki a Dark Souls 3-at se ajánlaná... a Demon's Souls és Dark Souls 1-et viszont nyugodt szívvel, a Bloodborne-t meg majd akkor, ha kijön PC-re, sohanapjánkiskedden.

"Ha 80 óráig jó volt a maradék 10-ben meg nem akkor nem biztos, hogy a játékkal van a baj."

Erről nem hiszem, hogy szó lenne. Részemről biztos nem. Az EU 4 kapcsán SEM azért értékelték negatívra a játékosok, mert 800 órán át jó volt, 100 órán át meg nem. GTA V ügy... így nyilvánítanak véleményt. Hol máshol tegyék? A Redditen ahol le sem szarja őket a kiadó? A Steam-en viszont KOMOLY súlya van egy mostly negative recent értékelésnek és amint látod MEGINT célba talált az üzenet és a Paradox változtat!

És ez fel sem fogjátok mennyire csodálatos dolog! Értem, hogy sokatok behúzott farokkal oldalog el, ha gondja van valamivel és konfliktuskerülés okán inkább hallgat, de szerencsére ti vagytok a kisebbség.

"El vannak árazva a dlc-k? De mennyire. Szerintem ez megint csak szél ellen pisálás"

Egészen addig szél ellen pisálás, míg a többség fel nem szólal... és úgy tűnik végre a nyugati, tehetős gamer társadalom se az az agyhalott birka már mint rég. Van remény.

wantonly
WinGameStore-on egész jó akciók vannak most.

pl. Borderlands: The Pre-Sequel $9.99
Tinman
Száni.

Azt megértem ha valaki egy felhúzott WoW, Diablo, HS accot elad, de ez rohadtul gáz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.09. 08:23:08

Totti5
Ez amúgy szabálytalan, ha banánt ad az MS nem kell meglepődni.

Amúgy mind a kettő Game Pass része, szóval 2500ért játszhatóak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.08. 20:37:30

IMYke2.0.0.0
Halo 5: Guardians XBOX LIVE Account GLOBAL
"Warning! This is an existing account. After purchase you will receive login and password ( unchangeable datas) . This item is not a CD-KEY. You can't activate it on already existing account."

Még:
F1 2015 XBOX LIVE Account GLOBAL

//Ja, és most nem a vásárolhatóság, hanem a létezésének bemutatása volt a cél.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.08. 20:29:56

Fpocok
Na az biztos, hogy steam tos ellennes. Nem lehet accountokkal kereskedni. Látszik mennyire törvénytelen a g2a.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Mivel megszűnt a Steam giftek saját raktárba történő vétele...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Voltan
De az a fura, hogy sokan árulják, érdekes...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
ez bizony úgy néz ki az, aminek látszik...

Ainz
Csak nekem írja g2a-n a Space Engineersnél, hogy nem cd kulcs és nem gift.. hanem steam accot kapok ha megveszem ???
ITT
Ez mi a fene ? Eddig nem így volt.. ki vesz steam accot ???
grebber
Dehogynem lenne. Csak ba**nak ilyet csinálni a multi az a kurva fontos

Next PC upgrade: 2022

Atisz
De ennek ez a lényege, hogy mmo, legalábbis az dob rajta sokat. Single playerben egy idő után unalmassá válik a felállás, miután - jóval a maximális lehetőségek elérése előtt - kiismertél mindent. Egy jó sztori persze segítene, de akkor sem lenne az igazi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ainz
Ha valakinek van feles Dark Souls 2 humble monthlyból, akkor átvenném!
Voltan
Ja, értem. Anno berántottam egy sale alkalmával 9 euróért, de még nem foglalkoztam vele.

grebber
Lesz ez még olcsó.

Örülnék egy ilyesmi gamenek ami totál single player..lehetne felőlem valami ótvar történet ,hogy egy hiba miatt visszajutunk ebbe a korba és túl kell élni xy ideig amíg nem jön a segítség. Ugyanúgy lehetne gyűjtögetni craftolni építgetni dinok ellen csatározni fasza open worldbe jófajta küldetésekkel akármi.

Atisz
Sőt, humble monthly részeként még kevesebb, mint 9 EUR (igaz, húzónév volt akkor). Így azért elég röhejes és szinte viszket az ujjam, hogy rányomjak a "not interested" gombra (ami tök felesleges lenne, mert az ilyen gyűjtögetős + összerakós akciójátékok nem igazán hoznak lázba - a dinoszaurusz + gépfegyver kombó viszont egyenesen taszít).

Legjobb értékelés: Price is higher than FPS 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.07.08. 14:11:27

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

sadface
Na és a másik fele? 😊 Na ugye.
Azért írtam oda, hogy nem vagyok biztos.

I decide when I'm done.

Ezeknek a fele abszolút DLC-be való extra, lásd Custom Nations vagy Random New World.

A térképbővítések pedig mindig az ingyenes patch-csel jönnek.
IMYke2.0.0.0
Az ARK évekig Early Access volt.
Ezen idő alatt meg lehetett vásárolni (kezdetben) egy AA játék negyedéért, majd már csak feléért...
Ezután (mostanában) felugrott az ára 60 ill. 70 euróra!
S még mindig: "Early Access Game"

//Ja, és a legszebbet el is felejtettem:
Még a negyed-fél áras AA árcédula és az EA mellett kidobtak hozzá egy 20+ eurós DLC-t!
Miközben a játék (még most is) se nem volt kész, se nem volt hibátlan.

//Most nézem - már 3 ingyenes tartalom és egy 20 eurós Expansion Pass van hozzá.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.08. 13:17:36

Így már értem. Köszönöm, hogy leírtad.

sadface
Nagyon röviden aki most akarná elkezdeni annak nem. Ha eddig nem kezdte el várja meg a teljes kiadást... ha lesz valaha. (Az Extreme Edition egy vicc, a Collectionben a legújabb cuccok meg nincsenek benne.) Ha az alapjátékkal szeretnél játszani, ahhoz baromi sok türelem kell, rohadt sok idegesítő dolga van (DLC nélkül), szóval összességében nem. Alapjáték+ a két említett dlcvel már totally játszható egyébként. A fő probléma még mindig az, hogy egy csomó DLC funkciónak az alapjátékban lenne a helye. Pár példa: (wikiről másolok a pontosság kedvéért)
- transfer occupation to allies and give objectives to partners in war. (Art of War)
- Provincial improvements with development system (Common Sense)
- Custom Nation Designer (El Dorado)
- Option to generate and play in a random New World (Conquest of Paradise)
- Estates: Adds internal politics in your country, with each group fighting for control. (The Cossacks)
- Great Powers: The most developed nations have access to new diplomatic options to bully or entice weaker neighbors (Rights of Man)
- Historical Ages and Golden Eras: Meet objectives in four historical ages from the Age of Discovery to the Age of Revolutions, earning new bonuses and powers for your country. (Mandate of Heaven)
+az említett két dlc ha jól emlékszem bővíti a térképet is. (nem vagyok biztos így hirtelen)

Remélem így kicsit érthetőbb, hogy mire gondoltam.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.08. 13:13:11

I decide when I'm done.

grebber
Totál nem gáz. Így kell ezt csinálni. Látják ,hogy fogy a cucc emelik az árát amíg van bőr a képükön.. Ha kell úgyis megveszik. Ha eddig nem vetted meg akcióban amikor 9 euro volt így jártál....
GTA 5 se jószántából van még mindig 60 euros alapáron... fogy veszik minek vigyék lejjebb. Akciókkor is csak 50%-os leárazást kap..

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.07.08. 13:01:01

Voltan
MIlyen pofátlanság volt az ARK-kal kapcsolatban? Nem hallottam

Tehát neked jó volt 500 óráig, de másnak nem ajánlod? Ezt nehezen tudom értelmezni.Önmagában az alapjátékot sem ajánlod dlc nélkül? Anélkül nem is élvezhető?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.07.08. 12:44:39

sadface
Nem tartja senki szarnak. Nem ajánlom. Nem ugyanaz.

I decide when I'm done.

sadface
Elolvastam még egyszer amit leírtam hátha velem van probléma.. Ha olyan sokat játszottál az Eu4-el akkor elismerheted:
-az alapjáték sivár, hiába kap free updateket
-Art of War, Common Sense DLC nélkül NEM lehet értelmesen játszani -> must have. Nem én mondom ezt, hanem a játékosok 99,9%-a és hidd el megpróbáltam nélkülük.
-a többi opcionális, vagy megveszed vagy nem. Ha kedveled a játékot miért ne vennéd? Minden DLC megnyit jópár dolgot ami új színt visz a játékba.

Levezettem, hogy igazából egy AAA játék árából kijön az egész balhé, és sokkal, sokkal többet ad.

A te általad említett 255 euróból egészen pontosan 155 euró a valós kontent

khm..

mire ha még rádobunk 50%-ot, akkor máris 80 euró körül vagyunk

Szóval a salek meg a PDX kedvessége. Nemár. <#idiota> Akárhogy nézem még a 155 is euróból kétszer kijön a GTA5. Az meg, hogy leárazva mennyi teljesen irreleváns csak a sóhereknek számít nem? 😊
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.08. 12:25:51

I decide when I'm done.