Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Meddig kell várni a kulcsos fos emailre? <#nemtudom>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egy Operation Raccoon City-nek örültem volna...
Fpocok
De most komolyan. Hol a kulcs? Nem küldik el emaileomra?

Fpocok
Hülye kérdés. Megvettem bundlit. Kulcsokat hol találom? 😄

Scooter
Nekem csak a Resident Evil HD REMASTER és a Resident Evil 0 HD REMASTER kéne, de még talán így is megérne a 2 cím 6€-t.
zorrobomber
Nekem igazi hulladéknak tűnik. Azt mondjuk nem csodálom hogy aki szerint a Resi 6 jó annak ez is annak tűnik. Minden relatív. <#hehe>

Atisz
Ez az Umbrella Corps egyébként egyáltalán nem tűnik rossznak (mint ahogy a sok "Barbie Dressing Simulator"-on edződött kritikus által lehordott Resi 6 sem lett rossz, mint ahogy beharangozták), a steam-es kritikák nagy része is a multiplayerre nehezen található játékostársak miatt húzza le a játékot, ami most ugye megoldódik, ha sokan aktiválják és játsszák is majd.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez egy nagyon jó bündli, mind az 1 $-os, mint pedig a BTA-s kategória (a 12-es mondjuk vicc, de szerencsére nem erőszak a disznótor).

A legjobb cím szerintem is a Resi 0 (nekem megjelenéskor beficcent mondjuk 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Humble csere? <#nemtudom>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

No, én is bezsákoltam, viszont csak a 3 RE kellett, szóval ha valakinek kellenek a következők akkor jelentkezzen:

STRIDER
Umbrella Corps + Deluxe Edition Upgrade Pack
DMC
Dead Rising 2: Off the Record

Esetleg ha valakinek van fölös RE 4 HD elfekvőben (az még hiányzik a gyűjteményből) akkor azt is elfogadom. 😄

Why so serious?

zorrobomber
Csak hogy legyen ilyen is: nekem egyik sincs meg és így is skip gyanús. Ha valami érdekel akkor esetleg a Dead Rising-ok.

TBTPumpa
😊

Az alábbi Steam kulcsokért lehet nálam jelentkezni:
STRIDER (megvan korábbról)
Dead Rising 2: Off the Record (nem érdekel)
Resident Evil 6 (0day vásárlás volt még 2013-ban a reboot Tömbradír havában)

Az Umbrella Corps-tól már megszabadultam. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.11. 20:41:55

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
DmC filléres lotyó lett... őrület.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nesze neked teljes áras vásárlás vol. 768 millió.
Erről ennyit. Szinte sejteni lehetett nem bírja ki valamelyik nagy kiadó 😊
Mikor láttam steamgiftet tele resikkel egyből mentem fel Humblera ez bizony Capcom bundle 😊
Éljes a filéresedés éljenek a bundlek

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Én a DmC és a két Resident Evil HD miatt vettem meg, ennyit bőven megért.

Tinman
DR 3, Resi 0, Resi HD miatt nekem ez nevetve megérte, többi már megvolt, de akkor is megérte... bőven.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.11. 20:35:33

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ááá... mindegy. Csak RE remake kellett volna, talán meg is érne 4 fontot... de akkor mit csinálok a többivel? Mind megvan vagy pedig umbrella corps.

TBTPumpa
Igen.

Fpocok
Minden játék külön kulcs? Egy csomó megvan, de érdekelne a RE miatt.

IMYke2.0.0.0
"ma lejár az időzítője a szoftveres csomagnak."

Ezek után mit hihet egy halandó? -- kérdem én -- különös tekintettel arra, hogy a bundlik mindig egymást követik.
De mindegy, hagyjuk. Az akkori gondolataidat most már nem érdemes firtatni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Nem írtam, hogy aznap, csak annyit hogy lassan ideje lesz egy új Bundle-nak.

Külön Steam kulcsokat ad.
Kár, hogy a Revelations 2 és RE4 HD nem került bele a csomagba.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.11. 20:23:24

IMYke2.0.0.0
* STRIDER™ / ストライダー飛竜® --- pipa, megvan
* Umbrella Corps™ --- nem izgat. Állítólag bűn rossz lett.
* DmC: Devil May Cry --- pipa, megvan

* Umbrella Corps™ Deluxe Edition Upgrade Pack --- továbbra sem
* Dead Rising 2: Off the Record --- pipa, megvan
* Resident Evil HD REMASTER --- pipa, megvan
* Resident Evil 0 HD REMASTER --- pipa, megvan
* Resident Evil 6 --- pipa, megvan

* Dead Rising 2 --- pipa, megvan
* Dead Rising 3: Apocalypse Edition --- pipa, megvan

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen - 6 nappal ezelőtt mondtad. Igaz, te úgy hitted, hogy már aznap lesz. <#vigyor5>

TBTPumpa
Mondtam, hogy lesz új bundle...
Humble Capcom Bundle

1 dolcsi:
STRIDER™
Umbrella Corps™
DmC: Devil May Cry

5,8 dolcsi:
Umbrella Corps™ Deluxe Edition Upgrade Pack
Dead Rising 2: Off the Record
Resident Evil HD REMASTER
Resident Evil 0 HD REMASTER
Resident Evil 6

12 dolcsi:
Dead Rising 2
Dead Rising 3: Apocalypse Edition

Ebből csak a Resident Evil 0 HD REMASTER kéne, de az nagyon...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.11. 20:07:34

köszi!
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
De milyen érzelmekről beszélsz? Száraz tények. Össze lehet vetni a DLC-k árazását egyéb, hasonló, nem Paradox DLC-k árazásával, tartalmával.

A kapitalizmus, meg a vadkapitalizmus között tegyünk különbséget. Utóbbit próbálta gyakorolni a Paradox, de túlfeszítették a húrt.

Tinman
- A Paradox SS előtt megemelte az árait, majd amikor leoltották a vérbe, hamut szórt a fejére.

- A Paradox EU4 DLC-k árai alap áron is röhejesek, ha méltóztatsz végignézni őket és elolvasod melyik mivel bővíti ki a játékot rájössz talán, hogy mennyire gáz az árazása. Egyéb játékoknál se filléres tételek a DLC-k, de itt totálisan átestek a ló túlsó oldalára. Ahogy már írtam, 1-1 DLC 15 ojróért kb. annyit tud, hogy kapsz 2 új funkciót.

- Hogy ehhez, hogy jön a SC2 single 100 órás élménye azt nem tudom. Eleve nem is egy stílus a 2 játék. Ezzel az erővel a WoW-ot is hozd ide, abba több 10k óra is beletehető.

- A EU4 alapjáték "normál" árazásával nincs gond, az ugyanis mindenféle DLC nélkül alsó hangon 200 órás történet. A fisemfos DLC-k árával van a gond és a negatív kritikákat, már a cigánykodásuk előtt is kapták a DLC-k.

zorrobomber
Amúgy persze, totál igazad van, köcsög a Paradox, de a huf/óra mutató sem hazudik. Te érzelmi oldalról közelítesz, de ilyen erővel akkor én se vegyek parizert, mert a közért állandóan cseszteti az árát fel/le? Arról meg ne is beszéljünk, hogy a tartalmat is megvágják, és ha meg akarom vendégelni a rokonokat, akkor DLC-be kell vennem hozzá plusz húst, mert a tegnapi adag felét lefelejtették, és csak apróbetüvel tüntették fel.

A kapitalizmussal van a gond, nem a Paradox-al 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.11. 18:11:05

zorrobomber
Hogy a fenébe ne lenne köze hozzá, az áremeléstől nem lett rosszabb se a játék, se a DLC-k, csak éppen az emberek nem szeretik a változást, az áremelést meg főleg nem. Ha megnézed a review-kat, sok olyan negatív van, hogy teljesen jó az új DLC, meg van 2000 órám a játékban, csak hát kocsog Paradox árat emelt=negatív.

Pl.: Rights of Man értékelés:
RECENT: Mostly Negative (29 reviews)
OVERALL: Mostly Positive (189 reviews)

Namostakkor mi van? Ja hogy árat emeltek. Oszt akkor mi van? Aki most kezd el majd játszani a játékkal, és ráfügg, és esetleg még nem is csóró, az ugyanúgy meg fogja venni az essential cuccokat, esetleg még cosmetic DLC-t is.

Nálunk ugyanez van a cégnél, csak totál más témában: belépőkapukat szereltek fel, nézik a munkaidőt, és a 10 éves alkalmazottak hőbörögnek hogy mi a shit ez, hogy bánnak az emberekkel, nem akarják megtartani a tapasztalt veteránokat, miközben le merném fogadni hogy direkt nem akarjuk már megtartani a régi embereket, mert megszokták a jót, és emiatt csak a nyűg van velük. Aztán persze lehet a mi cégünk meg a Paradox is szopórollerre kerül, de ez már Ő rizikójuk, és nem a tiéd. Merthogy ugye neked nem kötelező semmit megvenni, ők viszont ebből élnek...

Simán mondhatod hogy köcsög a Paradox, de ha használod a huf/élményóra arányt, akkor igazságtalan nem figyelembe venni a játékaiknál. Amik általában egész jók. Az is rendben van hogy lehúzzák őket, ott a helye az értékelésnél, és nyilván ha a jövőben veszek cuccot tőlük, akkor is figyelembe kell venni, hogy a DLC lehet drága móka lesz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.11. 18:02:21

Tinman
Az EU4 DLC-k árazásával van a probléma. A DLC-k egy része alapvető opciókat nyit meg, más része új egységeket. Méregdrágán még 50%-os akcióban is. Semmi köze nincs a SC2 single élményéhez, se a huf/h arányhoz. Semmi.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.11. 17:41:18

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

zorrobomber
Nem annyira sikerült, mert egyetértett veled 😊 Mondjuk így igazán vicces a párbeszéd.

IMYke2.0.0.0
Ironizálni próbáltam 😊

Arra akartam utalni, hogy az elmúlt sok évben mindig azzal védték itteni és máshol író fórumtársaink, hogy
10 de hát ez A Blizzard...
20 de hisz nem baj, hogy 3 részre vágva adták ki, mert
30, így is tervezték (kezdetben szó se volt róla!)
40, különben is mindegyik rész akár 40-100 órás játékidőt ígért (biztos)
50, meg hiába volt mindegyik részben csak 1 (?!) faj játszható, azért kaptunk ízelítőt a másik kettőből is (for fák szék?!)
60, az se baj, hogy az 1. részt ki tudták annak idején adni egyszerre 3 fajjal, és utána egy kiegészítővel, hiszen a 2000-es években más üzleti szelek fújnak, és különben is
GOTO 10

Scooter
Én is fenem, ha olcsóbb lesz. Nekem a Wings of Liberty-hez volt szerencsém és abból is csak az első pályát láttam. Nem fogott meg annyira mint anno az első rész. Aztán persze a gépem is gyenge volt hozzá. Akkor nem adtam neki sok esélyt, de remélem, hogy így utólag csak nekem volt savanyú a szőlő és tényleg olyan jó, mint amiket olvastam róla.
Voltan
Fenem a fogam, remeg az ujjam a ravaszon, de ez még kicsikét drága...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Szóval 55 Huf/óra az már jó. Ha EU4-be bele lehet tolni 2500 órát, márpedig bele lehet, második reviewer annyi idővel ajánlja steam-en, akkor már az is jó vétel 100ezerért full áron (=40 Huf/óra) 😊 Nem kötekedésképp, csak az árazás erősen szubjektív mivoltára szeretnék rávilágítani. És jó eséllyel ez a 2500 órás sem játszott minden országgal. Ha fél áron kínálnak mindent, akkor potom 1200 óra alatt már jó vétellé is válik, és ugye baromira nem szükséges minden DLC a mókához.

Scooter
Mondjuk ebben is igazad van. A Blizzard játékok mindig is tartalmasak voltak. Oké, akkor ha lesz 5E-ért a három rész, akkor már veszem! <#awink>
Tinman
A 3 rész együtt single contentben közel 100 órát ad, az úgy már rendben van nálam 5.5k-ért. Már csak idő kéne... kb. azért nem veszek csomó mindent már, mert nincs rá idő.

zorrobomber
Annyira fölösleges az árazáson lovagolni... az Ark-nál, a Paradox-nál, mindenhol, olyan árcímkét csapnak fel mindenre amilyet csak akarnak. Igen, kurva drága az SC2 és a GTA5 is, rengeteg DLC-t árulnak az EU4/Crusader Kings/HoI játékokhoz, és ezen változtatni nem tudunk (szerk.: háborgással). Az viszont fix, hogy jó játékok, úgyhogy mindenkinek saját belátása szerint érdemes tájékozódnia a játékok áráról, a pénztárcája állapotáról, és ezután megvásárolnia a cuccokat, saját belátása szerint, ahogy te is teszed. Én speciel a Starcraft 1-et totál ingyen szereztem be anno dobozos változatban, biztos neked is meglesz egyszer az SC2 pakk 3000 Ft-ból, és tuti jól fogsz vele szórakozni. Magyarul nincs semmi gond a policy-ddal. Mérlegelsz és belőttél egy árat.

Btw, olvasgattam az Ark-ról, és simán be volt ez már lengetve korábban hogy később emelve lesz az ár. Más kérdés, hogy még mindig Early Access, és ekkora áremelést egyébként sem csinált még senki EA játéknál. Dean Hall leszólta őket, de van olyan iparbéli vélemény is, hogy tökös, bátor húzás. Merthogy ugye ennek az áremelésnek lehet egy erős golyónlövés hatása is a player count számra. Az is lehet viszont, hogy marad egy core playerbase, aki igenis kifizeti az árat, bármennyi is legyen az, mert nem akar mással játszani, csak ezzel. Ugye nem precedens nélküli az eset, egy WoW rajongó jó eséllyel egy fasza robogó, vagy kisebb autó árát is beleölte már az egy darab játékba.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.11. 15:45:41

IMYke2.0.0.0
Számtalan alkalommal majdnem klikkeltem a csomagra, még 1x.xx eurós árnál.
Csak az a helyzet, hogy úgy gondolom, hogy 3000 Ft nálam a plafon, a teljes csomagért.

IMYke2.0.0.0
Vigyázz, mert itt hasonló véleményért már ki voltak akadva az emberek... mert nekünk annak jónak kellett lennie, hogy 3 darabban jött és különben is, egy részben több tartalom van, mint más teljes RTS-ben <#szomoru2>

Scooter
Alakul. Szóval ezt majd akkor ha 2E Ft lesz maximum. <#vigyor1> Nem vagyok hajlandó többet adni érte, amikor a 3 fajnak, 1 játéknak kellett volna lennie.
Tinman
2900 Ft volt a SC2 Battle chest (WoL + HotS) bő 1 hétig, mondtam, hogy jó deal, mert ehhez ha most veszem a 2650 Ft-os Legacy of The Void-ot, akkor az egész SC2 kaland megvan 5550 Ft-ból, ami erősen baráti deal.

IMYke2.0.0.0
Szürkéktől nem félőknek: "Starcraft 2 Battle Chest 2.0" - 27,59 euro (~8500 Ft)
* Starcraft 2 : Wings of Liberty
* Starcraft 2 : Heart of the Swarm
* Starcraft 2 : Legacy of the Void

zorrobomber
Scooter
Mondasz valamit. Az Another World is sok bundle-ban benne volt. Viszont én azt is egy kicsit drágábban vettem még 2015 végén. 2.49€-ért. Persze sose méltatlankodtam, hogy olcsóbban is megvehettem volna. A gyerekkorom meghatározó mérföldköve ez a játék. 1993-ban, 14 évesen volt hozzá szerencsém először és rögtön elvarázsolt.
Ennél a játéknál viszont kivárok még bundle-be kerül, ami ilyen árazások mellett szerintem hamarosan várható.
zorrobomber
Kb. fél éve szinte csak a humblin élek, úgyhogy vszleg nagy az átfedés a birtokolt cuccaink között. Csupán egy Talisman: Digital Edition árválkodik az inventory-mban.

Más, ha már hétvégén vettem valamit ami nem humbli volt:
Az unokaöccsös survival fest félig bejött: a Rust nagyon felkúrta az agyam a procedurális pályák fél órás loading time-jával, a 7 Days to Die viszont kicseszett jó. És ezt úgy mondom hogy ugye egy nagyon elkésett Early Access projekt. Unokaöccs nem harapott rá nagyon mert túl hardcore... egy éjszakát tudtunk túlélni, és elvileg folyamatosan nő a kihívás. Csak most kezdek ráérezni egy kis olvasgatás után, hogy teljesen máshogy kell hozzáállni az ellenséghez mint más játékokban. Persze egy-két headshot-al le lehet lőni egy zombit, és csak éjszaka szaladnak, de mindennel magadra vonod a figyelmet. Azzal ha nem crouch-ban haladsz, azzal ha hangokat adsz ki, azzal ha akár csak nyers húst hordozol magaddal, mindennel... ha rád szállnak a zombik akkor nem nagyon akarnak leakadni rólad, és nagyon kevés akadály van amiben megakadnak. Ha bemész egy házba darabonként lebontják körülötted. Megéri kicsit leadni az igényekből, mert az is hozzátartozik a teljes képhez hogy Mediumon fut 60 fps-el ami néha droppol (i5+gtx 760), és cserében elég rondácska is.

Tinman
Beholderem van, csere is oké...sőt prefered.