Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A legjobb cím szerintem is a Resi 0 (nekem megjelenéskor beficcent mondjuk 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
STRIDER
Umbrella Corps + Deluxe Edition Upgrade Pack
DMC
Dead Rising 2: Off the Record
Esetleg ha valakinek van fölös RE 4 HD elfekvőben (az még hiányzik a gyűjteményből) akkor azt is elfogadom. 😄
Why so serious?
Az alábbi Steam kulcsokért lehet nálam jelentkezni:
STRIDER (megvan korábbról)
Dead Rising 2: Off the Record (nem érdekel)
Resident Evil 6 (0day vásárlás volt még 2013-ban a reboot Tömbradír havában)
Az Umbrella Corps-tól már megszabadultam. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.11. 20:41:55
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Erről ennyit. Szinte sejteni lehetett nem bírja ki valamelyik nagy kiadó 😊
Mikor láttam steamgiftet tele resikkel egyből mentem fel Humblera ez bizony Capcom bundle 😊
Éljes a filéresedés éljenek a bundlek
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.11. 20:35:33
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezek után mit hihet egy halandó? -- kérdem én -- különös tekintettel arra, hogy a bundlik mindig egymást követik.
De mindegy, hagyjuk. Az akkori gondolataidat most már nem érdemes firtatni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Külön Steam kulcsokat ad.
Kár, hogy a Revelations 2 és RE4 HD nem került bele a csomagba.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.11. 20:23:24
* Umbrella Corps™ --- nem izgat. Állítólag bűn rossz lett.
* DmC: Devil May Cry --- pipa, megvan
* Umbrella Corps™ Deluxe Edition Upgrade Pack --- továbbra sem
* Dead Rising 2: Off the Record --- pipa, megvan
* Resident Evil HD REMASTER --- pipa, megvan
* Resident Evil 0 HD REMASTER --- pipa, megvan
* Resident Evil 6 --- pipa, megvan
* Dead Rising 2 --- pipa, megvan
* Dead Rising 3: Apocalypse Edition --- pipa, megvan
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Humble Capcom Bundle
1 dolcsi:
STRIDER™
Umbrella Corps™
DmC: Devil May Cry
5,8 dolcsi:
Umbrella Corps™ Deluxe Edition Upgrade Pack
Dead Rising 2: Off the Record
Resident Evil HD REMASTER
Resident Evil 0 HD REMASTER
Resident Evil 6
12 dolcsi:
Dead Rising 2
Dead Rising 3: Apocalypse Edition
Ebből csak a Resident Evil 0 HD REMASTER kéne, de az nagyon...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.11. 20:07:34
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kapitalizmus, meg a vadkapitalizmus között tegyünk különbséget. Utóbbit próbálta gyakorolni a Paradox, de túlfeszítették a húrt.
- A Paradox EU4 DLC-k árai alap áron is röhejesek, ha méltóztatsz végignézni őket és elolvasod melyik mivel bővíti ki a játékot rájössz talán, hogy mennyire gáz az árazása. Egyéb játékoknál se filléres tételek a DLC-k, de itt totálisan átestek a ló túlsó oldalára. Ahogy már írtam, 1-1 DLC 15 ojróért kb. annyit tud, hogy kapsz 2 új funkciót.
- Hogy ehhez, hogy jön a SC2 single 100 órás élménye azt nem tudom. Eleve nem is egy stílus a 2 játék. Ezzel az erővel a WoW-ot is hozd ide, abba több 10k óra is beletehető.
- A EU4 alapjáték "normál" árazásával nincs gond, az ugyanis mindenféle DLC nélkül alsó hangon 200 órás történet. A fisemfos DLC-k árával van a gond és a negatív kritikákat, már a cigánykodásuk előtt is kapták a DLC-k.
A kapitalizmussal van a gond, nem a Paradox-al 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.11. 18:11:05
Pl.: Rights of Man értékelés:
RECENT: Mostly Negative (29 reviews)
OVERALL: Mostly Positive (189 reviews)
Namostakkor mi van? Ja hogy árat emeltek. Oszt akkor mi van? Aki most kezd el majd játszani a játékkal, és ráfügg, és esetleg még nem is csóró, az ugyanúgy meg fogja venni az essential cuccokat, esetleg még cosmetic DLC-t is.
Nálunk ugyanez van a cégnél, csak totál más témában: belépőkapukat szereltek fel, nézik a munkaidőt, és a 10 éves alkalmazottak hőbörögnek hogy mi a shit ez, hogy bánnak az emberekkel, nem akarják megtartani a tapasztalt veteránokat, miközben le merném fogadni hogy direkt nem akarjuk már megtartani a régi embereket, mert megszokták a jót, és emiatt csak a nyűg van velük. Aztán persze lehet a mi cégünk meg a Paradox is szopórollerre kerül, de ez már Ő rizikójuk, és nem a tiéd. Merthogy ugye neked nem kötelező semmit megvenni, ők viszont ebből élnek...
Simán mondhatod hogy köcsög a Paradox, de ha használod a huf/élményóra arányt, akkor igazságtalan nem figyelembe venni a játékaiknál. Amik általában egész jók. Az is rendben van hogy lehúzzák őket, ott a helye az értékelésnél, és nyilván ha a jövőben veszek cuccot tőlük, akkor is figyelembe kell venni, hogy a DLC lehet drága móka lesz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.11. 18:02:21
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.11. 17:41:18
Arra akartam utalni, hogy az elmúlt sok évben mindig azzal védték itteni és máshol író fórumtársaink, hogy
10 de hát ez A Blizzard...
20 de hisz nem baj, hogy 3 részre vágva adták ki, mert
30, így is tervezték (kezdetben szó se volt róla!)
40, különben is mindegyik rész akár 40-100 órás játékidőt ígért (biztos)
50, meg hiába volt mindegyik részben csak 1 (?!) faj játszható, azért kaptunk ízelítőt a másik kettőből is (for fák szék?!)
60, az se baj, hogy az 1. részt ki tudták annak idején adni egyszerre 3 fajjal, és utána egy kiegészítővel, hiszen a 2000-es években más üzleti szelek fújnak, és különben is
GOTO 10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Btw, olvasgattam az Ark-ról, és simán be volt ez már lengetve korábban hogy később emelve lesz az ár. Más kérdés, hogy még mindig Early Access, és ekkora áremelést egyébként sem csinált még senki EA játéknál. Dean Hall leszólta őket, de van olyan iparbéli vélemény is, hogy tökös, bátor húzás. Merthogy ugye ennek az áremelésnek lehet egy erős golyónlövés hatása is a player count számra. Az is lehet viszont, hogy marad egy core playerbase, aki igenis kifizeti az árat, bármennyi is legyen az, mert nem akar mással játszani, csak ezzel. Ugye nem precedens nélküli az eset, egy WoW rajongó jó eséllyel egy fasza robogó, vagy kisebb autó árát is beleölte már az egy darab játékba.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.11. 15:45:41
Csak az a helyzet, hogy úgy gondolom, hogy 3000 Ft nálam a plafon, a teljes csomagért.
* Starcraft 2 : Wings of Liberty
* Starcraft 2 : Heart of the Swarm
* Starcraft 2 : Legacy of the Void
Ennél a játéknál viszont kivárok még bundle-be kerül, ami ilyen árazások mellett szerintem hamarosan várható.
Más, ha már hétvégén vettem valamit ami nem humbli volt:
Az unokaöccsös survival fest félig bejött: a Rust nagyon felkúrta az agyam a procedurális pályák fél órás loading time-jával, a 7 Days to Die viszont kicseszett jó. És ezt úgy mondom hogy ugye egy nagyon elkésett Early Access projekt. Unokaöccs nem harapott rá nagyon mert túl hardcore... egy éjszakát tudtunk túlélni, és elvileg folyamatosan nő a kihívás. Csak most kezdek ráérezni egy kis olvasgatás után, hogy teljesen máshogy kell hozzáállni az ellenséghez mint más játékokban. Persze egy-két headshot-al le lehet lőni egy zombit, és csak éjszaka szaladnak, de mindennel magadra vonod a figyelmet. Azzal ha nem crouch-ban haladsz, azzal ha hangokat adsz ki, azzal ha akár csak nyers húst hordozol magaddal, mindennel... ha rád szállnak a zombik akkor nem nagyon akarnak leakadni rólad, és nagyon kevés akadály van amiben megakadnak. Ha bemész egy házba darabonként lebontják körülötted. Megéri kicsit leadni az igényekből, mert az is hozzátartozik a teljes képhez hogy Mediumon fut 60 fps-el ami néha droppol (i5+gtx 760), és cserében elég rondácska is.