Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Mafia III - € 7.99

Fpocok
Sose hallottam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Dead Island 2-ig ..... Dead Purge Outrbreak <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Nekem ez a világ már túl liberális. Félek lassan megvernek azért is, mert nem vagyok náci. Idő kérdése.

/A másság kényszeres kihangsúlyozása a gondom, nem a másság létezése. Létezzen. Who cares, van 4 fal ott lehet. Mi a nejemmel soha nem nyaltuk-faltuk egymást nyilvánosan. Az ránk tartozik, megvan neki a helye és ideje. Nem kell feltűnősködni.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.13. 20:54:08

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
<#nevetes1>

Alapvetően semmi gond nem volt, visszamentünk, játszottunk tovább, aztán 1 óra múlva leléptünk. Kicsit izgultam hogy Conchita Wurst lejön tolni egy kör Mario-t, de egy lelket se láttunk, lehet el se jöttek addig.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.13. 20:51:09

Tinman
2 ffi jön fel egy pincehelyiségből a kordonon belül.
Egyik mondja a másiknak: - Te ezt beszoptuk.
Mire a másik: - Még nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Jááááj 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Leesett ám időközben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Kicsit off, meg kicsit nem is, hogy ugye itt volt unokaöcsém, elvittem a game over konzolmúzeumba, játszottunk, majd arra jöttünk fel a pincehelyiségből, hogy a kordonon belül vagyunk 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.13. 20:48:47

Tinman

IMYke2.0.0.0
http://www.cdkeys.com: "Mafia III" - újabb mélypont: 7,99 euro.
Annak idején 18,49-el indult az oldalon... 49,99 helyett...

IMYke2.0.0.0
Ezen el kellett gondolkodnom.
Nem esett le elsőre, hogy mire is utaltál 😊

Atisz
Már akinek (nemrég vonult a célközönség).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Voltan
Félek, ez nem az a liga 😄
Homoapu szimulátor 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Őőő... és hol vannak a MILF-ek?

Voltan

Rapid81
Humble Capcom Rising Bundle

Pay $1.00 or more for:
STRIDER
Umbrella Corps
DmC: Devil May Cry

Pay $7.25 or more to unlock:
Umbrella Corps Deluxe Edition Upgrade Pack
Dead Rising 2: Off the Record
Resident Evil HD REMASTER
Resident Evil 0 HD REMASTER
Resident Evil 6

Pay $12 or more to also unlock:
Dead Rising 2
Dead Rising 3 Apocalypse Edition

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ha valakinek volna fölösleges Human Fall Flat és Monochroma, akkor egyezkedjünk már.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Bundlestars Killer Bundle X

The Flame in the Flood
Warhammer 40,000: Regicide
Human: Fall Flat
SEUM: Speedrunners from Hell
Aarklash: Legacy
Monochroma
Stronghold Legends: Steam Edition
Mainlining
Pang Adventures
VoidExpanse

darkSectorxxx
😛

Hátha plus cserének inkűbb jo valakinek egy nálam lévő mint egy Inside, arra látok esélyt, hogy felajánlanak. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
Cserélnék, ha érdekel valakit.

Ezek fölöslegek:

Umbrella Corps + Deluxe Edition Upgrade Pack
Resident Evil 6
STRIDER
DmC: Devil May Cry
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.07.12. 14:10:23
Tinman
<#worship>

Scooter
Behúztam. <#vigyor2> <#nyes>
Voltan
Én meg küldöm a listát, válassz, ami tetszik, köszönöm szépen!

Fpocok
Most megyek uj munkahelyre szoval csak este tudom adni, privibe megirom.

Scooter
Próbáltam etetni magamat, de pont úgy ahogy mondod. <#eljen> Muszáj lesz megvennem. <#vigyor> Humblin mindig $-ban kellett fizetni? Nekem úgy rémlik, hogy €-ban kellett. Bár lehet, hogy rosszul emlékszem.
Voltan
Igen, igazából csak az kellene, de ingyen nem, adnék valamit cserébe. megnézem, hogy nekem mik vannak bundlin talonban.

Fpocok
ha csak re0 kell... azt le tudom passzolni, ha Meg nem vetted meg.

Voltan
Nem tudom, mi van elfekvőben, de természetesen benne vagyok csereberében.
Félek, hogy csak ilyen futtottak még humbliszökevényeim vannak, amik már vagy megvannak neked is, vagy nem érdekelnek (ahogy engem sem 😄)

Tinman
Hogyne érné meg... még így, hogy a BTA feljebb ment 7.29-re még így is röhej az áruk. SOHA nem volt sem a Resi HD sem a Resi 0 ilyen olcsó! Ha a jelenlegi BTA árat nézzük akkor is 1000 Ft az egyik, 1000 Ft meg a másik.

Na most az eddigi legolcsóbb megoldásában is min. 2k volt darabja!

Tinman
DR2 + Off the record-om van, csere jóvón'.

Voltan
Szerintem ha még mind a kettő hiányzik, akkor nem is kérdés, hogy megéri-e.
Nekem már az egyik megvan, ezért agyalok. De persze úgyis tudom, mi lesz a vége 😄

Scooter
Én 2 cím miatt mégis kihagyom. A HD és a 0 HD-ért nem akarom megvenni, pedig megérné. Még agyalok, de addig is nő az ára...
zorrobomber
Igen.

Voltan
Nekem sajnos nagy része megvan, a Resi 0, meg a DR2 hiányzik, a fullos pakkot csak a DR2 miatt nem veszem meg, de szerintem a Resi 0 miatt be lesz húzva a középső. A DR2: Off the Record az standalone cím, ugye?

Még nálam se jelentkeztek, úgy fest mindenkinek Resident Evil kellett. 😊

Why so serious?

darkSectorxxx
Nekem is ugyanezek kerülnek szétosztásra, csak megvárom hátha valakinek van elsőre egy Inside vagy valami. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Köszönöm a Resi6-ot! <#worship>

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
RE6, DMC, Strider gazdára vár. Kizárólag aktív topiklakók, nem akarok megint 100 sosem látott random embert lerázni.

[merlinw.org]

Fpocok
Istenem bmeg... bele rakta valami hülye mappába és nem mutatta, hogy van ott új levél.

Atisz
Hülyeséget kérdezek: levette a pénzt a számládról?

Én pl. azt nem tudtam, hogy regisztráció nélkül is lehet vásárolni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
Fél órája semmi. Pedig én naiv azt hittem, hogy ma még tolom kicsit.

kigyi
És a végén még csak a DR3 miatt be fogom húzni lol persze a resik egy része is jól jön majd a DR2 sincs még meg szóval esélyes a full pack.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
Nincs magán oldalam. nem vagyok regelve.

Atisz
Elküldik, de magán az oldalon is láthatod, a library, a purchases, vagy a keys menüpontok alatt.

Fpocok
Nincs fiókom, mindig csak úgy vásárlok.

Atisz
A "nem rossz", illetve "jó" azért nem ugyanaz a kategória, bár kétségkívül nem áll annyira messze a 2 egymástól.
Abban szerintem megállapodhatunk, hogy azt az oltást, amit valamiért kapott a játék, egyáltalán nem érdemelte meg (lásd még Waterworld, mint az 1995-ös év legrosszabb filmje, na persze).

Jim Morrison
nem a humbli oldalon látod csak? (jobb fent acc ra katt és Keys)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FEARka
Nekem egyből ott voltak a profilomon a kulcsok alatt.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók